HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2014/04/25/tetszik_a_lany_pedig_eleg_egyszeru

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr696083689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.04.25. 07:50:54

Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt, ki érti ezt?

Easyke (törölt) 2014.04.25. 08:04:59

Ó, bammeg, posztoló! Nem tudom eldönteni, hogy melyikőtök egyszerűbb a faéknél: te, vagy a lány.
Igazából te. Bár próbálod bonyolítani a helyzetet, de lássuk be, neked ez nem megy.
Hogy a kérdéseidre válaszoljak: "van olyan, hogy valaki a másik hatására, egy kapcsolatban megváltozzon?" Nem. Időlegesen, a kedvedért talán, aztán lassan visszatér a saját rutin. Aztán meg sápítozol, hogy nem olyan, amilyennek szeretnéd. Pedig csak olyan, amilyennek megismerted.
"Én hiszek benne, hogy meg tudom változtatni,...amíg észre nem veszi, hogy nevelni kezdtem. Nem megváltoztatni akarom, hogy nekem megfeleljen" Te hülye vagy? Elfelejted, hogy mit írtál az előző mondatot elején? 1. Döntsd el, hogy mit akarsz. 2. Bár felesleges. Ha eleve meg akarod változtatni, akkor nem ő érdekel téged, hanem az a valaki (vagy inkább valami), akivé/amivé formálni akarod. Magyarul: megdugnád te, mert a teste jó, de inkább itt szépelegsz, hogy jajj, hát te azért igényesebb vagy... Dehogy vagy. Ha egy ilyen, általad egyszerűnek leírt csaj egyáltalán szóba jön nálad, akkor te sem vagy egy kicsivel sem jobb.
Na, lapozzunk.

Sadist 2014.04.25. 08:51:37

@Pillanatragasztó: Mi a helyzet a csúnyákkal, akik még buták is?

SciNu 2014.04.25. 09:12:34

@Sadist: Azok feministák lesznek. :)

Easyke (törölt) 2014.04.25. 09:15:40

@Sadist: @SciNu "Mr.Danger" Bob: mindenki talál magához valót. Van elég buta és ronda pasi is.

a lujza 2014.04.25. 09:16:38

Hát most nem azért, de a poszt stílusa alapján annek szerzője sem az Ulyssesen meg a Werckmeister harmóniákon nőtt fel.

2014.04.25. 10:12:47

@Sadist: Nincs ronda nő, csak kevés sör! A lényeg, hogy reggel ne mellette ébredj :)

leonito77 2014.04.25. 12:05:55

@Pillanatragasztó: Ne tudd meg. Egyszer gólya táborban arra ébredtem, hogy egy idegen faházban fekszem és mellettem egy nagyon, de nagyon ronda nő és hát nagyon fájt a fejem, mert előző este rengeteget ittunk, mint ahogy az egy ilyen táborban elvárható.

Meztelen voltam és... a csajról nem mertem lehúzni a takarót. És ekkor úgy döntöttem, hogy én tulajdonképpen álmodom és visszaaludtam. Egy röpke 6 óra múlva felébredtem és még mindig ott voltam, csak a csaj nem.

Azóta se tudom mi történt (komolyan) se azt, hogy kerültem oda és azt pláne nem... de azért nyugtatom magamat, hogy abban az állapotban semmi nem történhetett meg :D

Ja igen, ennek már vagy 17 éve...

Sadist 2014.04.25. 13:09:34

@leonito77: Nálam a "már nem tudok semmit csinálni, csak aludni" és a "nem emlékszek arra, hogy mit csináltam" ilyen sorrendben követi egymást. Furcsállom azokat, akik a legnagyobb ökörségeket is véghez tudják vinni alkoholmámoros állapotban, aztán nem emlékeznek rá.

Namely 2014.04.25. 15:28:10

Jajjmá'.... most miért kell ennyire bonyolítani a dolgot? Járj vele, és akkor meglátod, hogy összepasszoltok-e. Ha nem, annyi, ha igen, sok boldogságot. Vagy ez ennyire bonyolult?

"A kérdésem: van olyan, hogy valaki a másik hatására, egy kapcsolatban megváltozzon? "
Csak emancipált könyvmolyt ne csinálj belőle, mert azt bánni fogod.... :)

Szóval stop-loss szorosra állítva, és hajrá!

:)

Joe69 2014.04.29. 17:20:51

Na ja..nekem is volt ilyen csajom..amíg csak dugni járt hozzám, no problem, de amikor már mutatkozni is kellett volna vele nyilvánosan, krúgtam..nehogy már égjek vele..
süti beállítások módosítása