HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2014.07.29. 07:25

40 percet késett a randiról

http://csajokespasik.blog.hu/2014/07/29/40_percet_kesett_a_randirol

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr506555777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.07.29. 08:29:02

@Pillanatragasztó: Mi ez a nagy csönd? Mindenki lefutott az edzőterembe?

pretty kitty 2014.07.29. 08:38:23

"Hát, kiben bízzon meg az ember, ha nem a pedagógusokban"

Ooooooh bladol don get mi sztaltid......................

pretty kitty 2014.07.29. 08:48:31

EEEEEEEEEN vadok a legeszleg kibacocc cinoszabb geci jo alaku kulva cekci facallito cupellibanc itt a kolnyeken!!!!!!!!!

XDDDDDDDDD bocika jez mosz kikivankozott belolem :)))))))))) XDDDDDDDDDDDDDDDDD

2014.07.29. 08:55:02

@D. Lee Bodjóh: Ez tuti, mivel más nincs a környéken :D

croesus aka. the grinder 2014.07.29. 09:03:41

@Pillanatragasztó: Ott a pont. Azért lehet a posztban írtakat megcsinálni ezzel a nővel, mert a lábtörlő szintjén van. Amíg ez utóbbi nem változik, a jelentkezők viselkedése se fog.

pretty kitty 2014.07.29. 09:08:09

@Pillanatragasztó: EEEEEEEEN oan kibacott ladogoan geci ceeep vadok baccatok meg h a napla lehet nezni de lam nem!!!!!! Kozelembe sze meleszkedik szenki sze oan bacottul kulva fenyeszen ladogok!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDD

2014.07.29. 09:24:20

@D. Lee Bodjóh: Igen, igen szép vagy, dilibogyócskám :D

pretty kitty 2014.07.29. 09:33:22

@Pillanatragasztó: Telom, telom, mondd meg nekem.....ki ja legcekcibb a neten?? EEEEEEEEEEEEN vadooooook!!!!!! ^^

XDDDDDDDDDDDDDDDD

Hurri Kán 2014.07.29. 09:58:03

Jáááááájjj...
KV-t.

leonito77 2014.07.29. 10:14:26

"- Az egyik jelölt az első találkozóról 40 percet késik, majd magyarázkodás és elnézést kérés helyett azt mondja: „miért? Volt ülőhelyed, nem álltad végig” - nem volt második randi"

És az elő randi ezek után lefutott? :) Remélem te fizettél!

"- Egy másik alkalommal egy tanárral találkoztam. Azt kérte, hadd telefonáljon a telefonomról valakinek, mert ő lemerült. Hát, kiben bízzon meg az ember, ha nem a pedagógusokban… azt mondta, csak rácsörög valakire. Közel fél órára vonult el a telómmal"

Na ez meg haza telefonált az asszonyhoz, hogy este mégis mozi lesz (nem tetszett neki a randialany)

"pár hétig ne találkozzunk. Rendben. Végül pár hét múlva sms-ben írja meg, hogy még pár hétig nem tudunk találkozni, - ekkor azt mondtam, oké, akkor legyen inkább az, hogy soha többet ne találkozzunk. Ezt a heteket tologatósdit ma sem értem, miért csinálta."

Azért csinálta, mert félre tett rosszabb időkre, akarom mondani a legrosszabb időkre, de szerencsés flótás ez, nem kellett végül a száraz kiflicsücsköt rágcsálnia, hogy ne haljon éhen :)

"- Aztán volt egy nagyobb csalódásom. 1 éves kapcsolat volt. Minden magyarázat nélkül, egyszer csak összejött egy másik nővel és én teljesen magam alatt voltam. Nem vette fel a telefonját, semmi kommunikáció…onnan értesültem, hogy az első dolga volt átírni a Face-en a kapcsolatát. Az egésznek semmilyen előjele nem volt, ha csak azt nem veszem, hogy nem vette fel a telefont."

Ez mekkora szerelem lehetett? :):):):)

Ja meg a zsíros fülű gyurma fickó, aki még rendetlen is volt :D (bár ez még elment volna)

Konklúzió: A férfiak "ilyenek".

Anyukám egy jó tanács. Dobd ki a picsába a jelenlegi tükrödet és vegyél egy olyat, ami nem torzít. Tudom, rettenetes lesz bele nézni, de sajnos az valóban te leszel, aki visszanéz. na, ha egyszer eljutsz ide, akkor majd lesz esélyed, hogy a tükörképed változzon.

Mert bármit hiszel is, a többi ember bizony azt látja!!!

Namely 2014.07.29. 10:35:47

Jó tanács nőknek:
ha a külsőtökről, illetve jelenlegi/jövőbeli pasitokról szeretnétek tudni az igazat, akkor NE, ismétlem NE a többi nőneműtől/apukától/egyéb rokontól kérdezzétek meg a véleményét, mert ezek csak nagyon kivételes esetben mondják meg az igazat.

Posztíró: ez a te problémád is. Az igazság az, hogy fogyjál le, használj krémeket, kezeld a dzsungelt itt-ott, stb.

Örülök, ha segíthettem.

Αphelion 2014.07.29. 10:49:47

Nah latjatok, megy ez nektek. Ha valaki jobb partnert akar, eloszor magat tegye jobba. Szoval ne a csajokat hibaztasd ha nem jossz be nekik, vagy csak csupa hulye liba all veled szoba, hanem vegyel olyan tukrot ami nem torzit, NE a haveroktol kerdezd hogy jo pasi vagy e, hanem fogyjal le, keress jobb melot, figyelj oda az oltozkodesedre, stb. :P Ennyi :D

Amugy nem hiszem hogy kulonosebben ronda lenne a poszter, csak mindenki mashoz hasonloan o is kifogott par idiotat, mer' azokbu' nincs hiany.

Joe69 2014.07.30. 00:59:01

Ráéreztetek a lényegre.
süti beállítások módosítása