HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2014/09/11/o_csak_tesztel_es_semmibe_vesz

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr406687841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pretty kitty 2014.09.11. 08:22:59

Kiszcila jaz h betoltotted a hucat meg nem jelenti jasz h nadphiju lettel!!!! Ez bacod FESZULD MEG MAGAD!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.09.11. 08:49:21

"Én úgy szeretném őt, ahogy van. Csak úgy látszik, ez oda-vissza nem működik."

Van ez így! :) Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. És inkább kevésbé extrovertált nőkkel kellene ismerkedned, mert így mindig bajban leszel. Van az a pont, amikor a pasinak kell lépnie (szerintem), ha ezt kihagyod, akkor visszafelé is elsülhet az egész, mert a nő egy idő után megunja, hogy töketlenkedsz. A feléd küldött jeleit kellene fognod (már ha vannak), de a legtöbb pasi képtelen erre, vagy totálisan félreértelmezi, nekem a posztodból is ez jött le.

"Nagyon igényes sem vagyok, simán lemegyek a közértbe papucsban meg egy szál mackóban, fésületlenül."

Remélem ezt nem mondtad neki! Mondjuk jobb, mintha egy szál f@szban mennél, de azért a kép előttem van és hááááát nem sok nő szereti az igénytelen pasikat.

Hurri Kán 2014.09.11. 09:11:29

Posztoló. Még pincsizz neki és csorgasd a nyálad utána úgy másfél évig. Ha annyi idő alatt sem sikerül megdugni, talán kezdj el másban gondolkodni. Okvetlen írd meg, mi történt. Ha elfelejted, az sem baj.

Namely 2014.09.11. 09:17:31

"Úgy fél éve próbálkozom egy nőnél, 7 év van köztünk, az ő javára."
Mi van? Nem kellesz az öregasszonynak sem?

Ahogyan Csilatyiloné mondta:
"Szánalmas!"

leonito77 2014.09.11. 09:38:38

Basszus!

Ennek a pasinak az az egy szerencséje, hogy van recskázás :)

Elképzelem a közértes szitut. Én férfi létemre, ha egy ilyen alak áll előttem sorba, akkor minél nagyobb távolságot tartok, nehogy még szaga is legyen. Gondolom egy nő nemkülönben. :)

Ez a poszter menthetetlen.

mütyür 2014.09.11. 21:13:32

óhbekár, hogy új munkahelyen hanyatlok, válaszolnék rá bőven :D

"Azt észrevettem, hogy vonzódik a népszerű és nagydumás pasikhoz, inkább hozzájuk húz, én meg nem vagyok az, de ha vele vagyok, akkor kihozza belőlem, de az nem én vagyok."

ez vmi vicc??? :D

U.i.: Kéretik visszahozni az éjjeli brigádot! nem tudok nappal kommentelni :'(

mütyür 2014.09.11. 21:21:08

"Nagyon igényes sem vagyok, simán lemegyek a közértbe papucsban meg egy szál mackóban, fésületlenül."

ehhez csak gratulálni tudok. undorító. neked a farkad feláll a papucsos, mackós, fésületlen nőkre?? :DDD

_Ω_ 2014.09.11. 22:50:35

@mütyür: A mai poszthoz nem véletlen érkezett csak ennyi hozzászólás, nem igazán érdemes többre. Ha nagyon meg akarnám erőltetni magam, akkor sem tudnék sokkal többet vagy mást hozzászólni mint ami már elhangzott. Te is kitértél pl. a mackós szexiségre... Azért azt leírta a posztoló, hogy randira nem mackóban és papucsban megy, így talán nem menthetetlen. Viszont erre a nőre eléggé biztosnak tűnik, hogy élete végéig várhat, így jobb lenne, ha átértékelné a dolgokat. Talált egy igen jó barátot akire nem kell költeni, jó társaság, de ez csak ennyi és ennyi is marad.

Egyébként mackós és fésületlen nő lehet szexi. Főleg ha elhagyja a papucsot ... aztán a mackót ... :-)

Éjjeli brigád már régóta nincs, ahogy nappali se nagyon.
A régi idők jegyében hagyok itt egy zenés linket:

Kavinsky feat. Lovefoxxx - Nightcall
vimeo.com/33811744

Joe69 2014.09.11. 23:49:19

Harminc körüli szingli , az istennek se jó neki senki, a neki jó hercegek a fehérlovon már fiatalabb csajokat kúrogatnak, ő meg már korától fosva elkezd fiatalabb pasik után nézni, de a fiatal farok kontra kicsi egzisztencia dilemma még nyomasztja. Úgyhogy csak hülyíti és játssza az agyát előtte. Azonkívül már praktikusan beállította hidegbarátnak, úgyhogy itt már ne százalékozzon a posztoló, ebbe a státusba csak egyszer lehet belecsúszni.
süti beállítások módosítása