HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2014/09/15/lecseszett_mert_oszinte_voltam_vele

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr216699049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.09.15. 09:40:52

Kedves birka! Hogyan képzeled, hogy csak úgy ki akarsz lépni a felhőből dugópajtivá? Mars vissza a helyedre! :D

"Vissza barátságba vagy elrontottam még azt is?"
Vazze, de egybites vagy! :D

leonito77 2014.09.15. 10:05:20

"Tényleg én rontottam el valamit? Nem értettem meg valamit, amit meg kellett volna? Úgy éreztem, egy helyben toporgunk és ha én nem lépek, akkor ő nem fog, de arra is gondoltam, hogy várja valójában"

Na haver egy jó tanács a jövőre nézve!

Ilyen szituációban nem vallunk mélben, hanem szépen randizunk, megcsókoljuk, lefektetjük a lányt aztán meg járunk, vagy nem... Vagy pedig elhárít élőben és akkor tovább léphetsz, de így felhőztet a csaj....

Egyébként pedig a poszter úgy viselkedett, mint a pincsi kutya, soha nem közeledett (ő szavaival, nem élt vissza a helyzettel). A csaj meg hívta, mikor nem volt jobb. Aztán a barát ugrott, ő meg ahelyett, hogy akkor "visszaélt volna a helyzettel" végre, ahelyett szerelmes mélt ír :)

Amúgy tényleg minden pasi azt akarja, ezt megtanítják a biológia órán általánosban... (ha magadtól nem jöttél volna rá recskázás közben)

Joe69 2014.09.15. 20:40:59

A felhőpasi megpróbálja túljátszani a szerepét és pofára esik..ld alapművem adekvát részeit:

csajokrol.blog.hu/2010/04/14/szinglik_1

Ilyenkor egy -sajnos inkább csak elvi - megoldás létezik: meg kell lobogtatni előtte egy frissen beújított csajt. Az irigység mindig ugrasztja őket, ha már a kémia nem..
süti beállítások módosítása