HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2014.09.16. 07:50

Az alkesz nőt választotta

http://csajokespasik.blog.hu/2014/09/16/az_alkesz_not_valasztotta

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr506702209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leonito77 2014.09.16. 09:03:15

Kedves poszterin!

Én is voltam már mélyponton. Sajnos amivel most próbálkozol az zsákutca, ráadásul tényleg komoly sérülést tudsz okozni másoknak is, ha nem vagy őszinte (lásd mit érzel most)

Vannak az életnek olyan törvényei, amiket nem lehet áthágni.

ha ki akarod heverni ezt az egészet, akkor meg kell fejtened a történetet, mégpedig a saját oldaladról. Úgy értem keresd meg, hogy miért ezzel a pasassal éltél át ilyen érzelmeket.

Bizonyára vak voltál, mert ilyesmi nem történik egyik napról a másikra, csak eddig nem akartál tudomást venni az egészről...

Amit felejt el egy időre, az a pasizás... koncentrálj a vizsgáidra és keress valami új célt az életedben... javaslom a sportolást. Ne válj olyanná a bánatod miatt, mint amilyen az exed

TBal 2014.09.16. 10:19:49

@Hurri Kán: ez most új infó volt... :)
Hö, menj akkor el az újságoshoz Kiskegyedért :)

Hurri Kán 2014.09.16. 10:22:25

@TBal:
Évek óta Tina magazint olvasok, nem váltok.

TBal 2014.09.16. 10:30:18

@Hurri Kán: neked a pasi párja lenne való, a Töcs :)
(tudom, régi poén, de adta magát)

Namely 2014.09.16. 11:49:29

Azért, mert nem nyelted le.

_Ω_ 2014.09.16. 12:21:28

Kedves Poszterin-a-CsP-ről!

Erre ugyan nincs Post-IT felragasztva nálunk, lassan lehet kellene valami ilyesmi:
"Ha szakítottak velünk, előbb tisztába tesszük magunkat, csak eztán állunk neki randizni."

A fő probléma tehát az, hogy a mostani pasid veled van, de te eközben valahol máshol vagy. Az sem jó megoldás, ha a megtelt lelki szemetest a nyakába öntöd azzal, hogy ezt elmondod neki, kivéve ha szakítani is szeretnél egyúttal. Jó megoldás itt már nincs, azt még az elején elszúrtad. Ez van, Így Jártál, és sajnos ő is.

TBal 2014.09.16. 12:36:09

Eztet a témába vágó dalt küldöm a posztolónak, bár gyanítom, hogy nem is tud erröl a blogról:
www.youtube.com/watch?v=6ysLCv1ftz8
(Árnyak - Még várj)

_Ω_ 2014.09.16. 19:18:47

@TBal: Kíváncsiságból meghallgattam, tényleg témába vág, jó a szövege. Csak ebben a részben találtam egy apró bökkenőt:

Ne sírj, hogy nem a Te arcod látom!
És ne fordulj el tőlem, mert az lesz a halálom.
Valaki él még bennem mélyen és talán vissza is akar kapni,
De Te ne lökj el magadtól, mert már itt akarok maradni.

"mert már itt akarok maradni" - poszterin viszont azon gondolkodik, képes lenne-e újrakezdeni a régi pasival (ha az kegyeskedne "véletlenül" visszajönni), vagyis ilyen erős elhatározással nem rendelkezik. Talán ha meghallgatja párszor a dalt, lehet megérik benne valami.

TBal 2014.09.16. 22:27:15

@_Ω_: valóban, nem tökéletes - valamelyik előző posztról ugrott be, ahhoz jobban illett. A csajnál szerintem talán ez lenne a következő szint. Mondjuk kérdés, hogy ezt a státuszt ki vállalja be, mert ha valaki ilyen szituban van, nagyon meggyőzően kell mutatnia, hogy váltani akar és fog.

Az érdekes az, hogy szerintem ezek az emberek, akik a z őket fel nem vevő szekér után futnak, maguk is tudják, hogy nem veszi fel őket, mégis csinálják. Jó, persze, voltam én is ilyen helyzetben, de ugyanakkor tudtam, hogy hülyeség. Ha felvett volna az a szekér, nem lett volna jó vége akkor sem.

Addig is küldöm a csajnak a kedvenc Árnyak-számomat, a Hiába minden-t :)
www.youtube.com/watch?v=wraYD-CVX_E

A másik verzió ami a neten van az jobban tetszik amúgy, csak a minősége rosszabb. CD-n megvan jól.

Sadist 2014.09.16. 22:55:04

otthonmaszturbalok.tumblr.com/

Remélem még nem volt. Egyszerűen zseniális kontent.

Joe69 2014.09.17. 23:38:59

Sok csaj csinálja ezt. Nem annyira az érzelmeit sértette a szakítás, mint azt a nagy-nagy önérzetét. Érdekes, hogy azt hangsúlyozza, hogy a konkurrens csaj idősebb a pasijánál, de azt nem, hogy ő mennyi. Lehet, hogy ő is idősebb , csak valamivel kevesebbel..harmincas szinglik már mindenkit levénszaroznak , aki akárcsak egy kicsivel idősebb náluk, annyira fosnak a saját koruktól. És törlesztenek a pasifelhőjük szerencsétlen molekuláin.
süti beállítások módosítása