HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2014/10/29/milyen_lehet_onmagunknak_lenni

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr566842443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papírsárkány 2014.10.29. 08:33:50

Ejj, Sanyi, nem kéne ezt erőltetni...

Hurri Kán 2014.10.29. 09:06:11

Egy új Oraveczkoejjó van születőben, én mondom...

Namely 2014.10.29. 09:31:54

Nem olvastam el.
Megint Ákos?
Ákos, a kurva anyádat!

leonito77 2014.10.29. 09:38:14

A poszterinnek (ha valódi a poszt).

Gyere el hozzám, van nagy tükör a hálóban, meg a nappaliban is. Megígérem, hogy egy időre nem gondolsz arra sok baromságra, amit itt összehordtál...

Viccet félretéve. Ennek a nőnek a fejében elszabadult egy fűnyíró és elvágta a kábelköteget. Most azok össze vissza szikráznak és pörögnek odabent. Egyértelmű a diagnózis.

A gyógyulás útja sem túl bonyolult, legalább is a tüneti kezelés jó lehet. A pszichodoki is jó, ha jóképű és nagy a szerszáma. A poszterint jól helyre kéne tenni, akár többször is, (úgy igazán ellátni a "baját").

Utána, miközben vigyorogna, nem agyalna azon, hogy ő most önmaga, vagy sem, hanem szarna mindenre, mert egy napig legalább egészen biztosan boldog lenne...

Ja igen, ezért mondtam, hogy ez csak tüneti kezelés, mint egyszeri pszichopatának a gyógyszer, mert ugye egy két nap múlva ismét szikrázni kezdenek a kábelek és, ha nincsen közelben a karbantartó a megfelelő szerszámmal, akkor megint kitör az elmebaj....

mütyür 2014.10.29. 10:10:38

őőő

egyeseknek mennyi szabadideje van :)

hany eves a kapitany 2014.10.29. 11:29:21

Jeee! Csak pozitívan!:)

Ezzel egyetértek.
"Az első lépés egy normális kapcsolat felé, ha már önmagadban is boldog tudsz lenni, nem a másiktól várod, hogy azt meghozza."

De sajnos, ha te kerek egész is vagy, nehéz olyat találni, aki szintén izgalmas, összetett személyiség hasonló érdeklődéssel, értékrenddel. Akivel passzol a lelked, a szellemed és a tested. Aki érti miről beszélsz, lelkesedik azért, amiért te és viszont. Akivel iszonyú jókat lehet beszélgetni, nevetni, létrehozni és szeretkezni.

Ennyi. Amúgy én is kezdem reménytelennek látni a helyzetet...:) emellett meg valahogy pont le is szarom, hogy mi lesz. Egyszerűen csak jól érzem magam, aztán lehet, hogy egyedül öregszem meg, addigra persze bolond macskás nő leszek, hogy legyen, aki felzabálja a hullámat:D Jaj de morbid:D

mütyür 2014.10.29. 11:36:16

@hany eves a kapitany: :D pedig tökjó bolond macskás nőnek lenni :))

Szöszi 28 2014.10.29. 11:42:08

@mütyür: Ja, csak egyedül megöregedni szar :D

mütyür 2014.10.29. 11:53:34

@Szöszi 27: hogy lehet egyedül lenni macsekkal? :)

Madpapa 2014.10.29. 12:39:25

@hany eves a kapitany: @mütyür: erre sajnos tudok negatív példát mondani. A macskás nő. Aki elme háborodottan, egy közösséget 10 éven keresztül terrorizálva, végre megdöglött, magában. Mivel senkije nem volt már csak az miatt hívták ki a rendőrséget, hogy már nem látták napok óta mocskolódni. Ott feküdt megmerevedve, a mocsokban.
Szóval csak, hajrá! :)

mütyür 2014.10.29. 13:06:21

@Madpapa: negatív példa mindenre van, attól még nem biztos, hogy az az általános :P

_Ω_ 2014.10.29. 13:13:46

@Madpapa: Ez létezik macska nélküli változatban is. Ha varjú is ül a vállán, akkor nem macskás nő, hanem egyértelműen vén boszorkány. :-)

2014.10.29. 13:14:07

@Madpapa: Mindenki felfordul egyszer, és utólág már tökmindegy neki hogyan-mikor-miért történt :D

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.10.29. 14:16:18

Azt, hogy nem egyedül fordulsz fel csak úgy tudod garantálni, ha mások is ülnek abban az autóban.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.10.29. 14:34:41

A macska jó dolog! :D Többek között kitűnő ágymelegítő és vicces, meg cuki. Igaz, hogy kitúrnak a székemből, de nem lehet rájuk haragudni.

_Ω_ 2014.10.29. 14:40:55

Inkább olvassatok népmesét, a mai posztból is igyekeztem visszaadni valamicskét:

Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, ott ahol a kurtafarkú malac khmm, és ahol az üveghegyek állnak a kocsma mögött... Tehát volt is meg nem is, meg volt is egy szegény asszony, meg talán nem is, de üveghegy biztos volt. Ennek a szegény asszonynak egy fia volt, az is hol volt, hol nem, de jobb lett volna, ha biztosan nem. Halljátok hát a fiú történetét...

A szegény asszony tisztességben nevelgette, de épp ezért nagy szegénységben élt a szegény fiú. Azt mondja egyszer a fiú az anyjának, hogy ő bizony nem sanyarog többet, elmegy világot látni, szerencsét próbálni. Sírt az asszony, hogy hát most ki fogja kordában tartani a macskákat csapágygolyós csúzlival, ha az ő egyetlen fia így nyakába veszi a világot, de nem volt mit tenni, a fiú elhatározásán nem változtathatott. Feltarisznyálta hát, alaposan ellátta kamuban sült pogácsával, s Isten e korban már igencsak megkopott hírével útnak eresztette. Azért a mesélő dolgát még így utószor megkönnyítendő nevén is nevezte, Ákos, te büdös kölök.

Ment, mendegélt Ákos, a büdös kölök, hegyeken s völgyeken, kátyúkon, kihalt tereken, mígnem egy nagy városba ért. El is határozta, hogy szolgálatot keres, talán csak megáll a saját lábán, ha sánta is amúgy. Annyit azért még hozzátennék, ezt leszámítva piszok jóképű akasztófavirág volt. Estére járt már az idő, úgy döntött, körülnéz. Egy kastély előtt furcsa alakot pillantott meg. Rongyaiban, üveget szorongatva ült ott, s így szólt:
- Hukk!
A szegény legény sem volt tanulatlan bunkó paraszt, a háromból ő csak kettőt választott. Az egyik a tanulatlan volt, a másikat találjátok ki! Ilyetén köszöntötte:
- Adjon Isten, jó estét, apámuram!
Felnézett a koldus, hegyeset köpött, a köszöntést ekképp fogadta:
- Ne, te, ne, ki vagy, s mit akarsz?
- Én vagyok, apámuram! S szolgálatot keresek.
- No, köszönd, hogy apámuramnak szólítottál, segítek rajtad. Ez a palota itt a hátam megett a királyé. Reggel menj be hozzá, s meglásd jó sorod lesz. De hosszú még az este, gyere, telepedj le ide édes fiam!
Megkínálta az italából, amitől Ákos sokáig rossz szájízzel forgolódott, aztán valahogy elaludt. Reggel illendően elköszönt, s bement. Ment egyenesen a király elé, s mondta, hogy mi járatban van. Mint ahogy utóbb megtudta, ő volt a Burgenlandi Király, de mindenki csak Burger Kingnek szólította. Kapott is szolgálatot, ehetett-ihatott amennyi beléfért - ha rajta nem kapták - , csak fizetsége nem sok volt.

Ám történt egyszer, hogy az udvarba a szomszéd királyságból, a kőszáli kecskék országából látogatást tett Mekk Donáld király, s fele királysága. Vagy legalábbis az udvartartás jelentős része, mert odaát épp szalmonellajárvány tombolt. Volt ennek a királynak az udvartartásában egy szép hercegkisasszony, a napra lehetett nézni Rai Ban napszemüvegben, de rá nem. Meg is akadt rajta a szegény legény szegény szeme. Újult erővel forgatta a burgereket, s később olyan parádés figurákat mutatott be a kincstári pénztárgépen, a leány nem tudta nem észrevenni. Tetszett is neki a legény, olcsón is adta magát, a burger is jó volt, hát végül összejöttek.

Telt múlt az idő, éltek nagy polgári jólétben, kettesben. A legény, aki még mindig szegény volt, időnként meglátogatta jótevőjét, a koldust is, s olyankor együtt iszogattak egy közeli csapszékben. Egyre jobban megkedvelte a furcsa italt is, már nem aludt tőle rossz szájízzel, mint az első estén, csak minden vasárnap másnaposan ébredt, hogy azt kívánta, más nap lenne, ne vasárnap.

Hogy így telik az idő, egyszer egy másik szegény legény tévedt be a várba, s szolgálatot keresett. Ő még a mi szegény legényünknél is gyorsabban dobálta a burgereket, a királynak meg is tetszett. Elhatározta, felveszi. De mit tegyen, nem kellett már több burgeres, voltak azok épp elegen, mint a készlethiány. Végignézett hű szolgáin, s végül Ákos találta magát a kapun kívül.

El is keseredett szegény, mert így már újra szegény volt. Vigaszt csak öreg barátjánál talált, s mind gyakoribb vendég volt a csapszékben. Történt egyszer télvíz idején, hogy a hercegkisasszony régi hócipője megtelt hóval, így utána ment a mi legényünknek. Ő már rendesen bemelegített az estére, a kedvenc asztalánál iszogatott. Mikor a leányt meglátta az asztalához lépni, így köszöntötte:
-Adjon Isten jó estét, öreganyám!
-Öreganyád ám a tudod ki!
-Voldermort?!?! - így a szegény legény, s már vetette is a keresztet, nehogy valami rontás idő előtt leszárítsa szerszámát.
A lány ezt hallva köpni nyelni nem tudott, de gondolkodni még igen. A szegény legényt újra annak látta, ami. Halvány lila gőz jelent meg körülötte, s a csapszékből amilyen viharosan érkezett, úgy távozott, hóviharral a nyomában.

Így esett, hogy a másnapi hírmondóban Burger király királyságában mindenki olvashatta e történetet, mely a nép okulására közreadatott. A hercegkisasszony azóta megtanult hegyeset köpni, s boszorkány tanfolyamra is járt.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.10.29. 14:46:15

@mütyür: Szia Mütyeszke! Rég láttalak erre.
Csak kicsit vagyok morbid, de igazságom vagyom. :)

mütyür 2014.10.29. 14:57:17

@Szintet lépett (ex) Naiva.: szevasz! :)

nah igen, új mhelyen még nem merek nagyon virgonckodni :)

az igazság sokszor van nálad :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.10.29. 14:57:23

@_Ω_: Jaj! Két mondatig jutottam. :)

Inkább keressétek meg az ismerősöket a képen! :D Jó móka!

index.hu/belfold/2014/10/29/internado_ellen_tuntetnek/#

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.10.29. 15:06:38

@Bundabandi (Cookie Bunny): Ó, innen mindenkit ismerek. :)

@mütyür: Hát igen. Állandó lakcímem is így van: Odaát. :)

mütyür 2014.10.29. 15:07:28

@Bundabandi (Cookie Bunny): de tudnak szenyók is lenni! enyim lassan átpártol kollégához...úgy tűnik, ő jobban tudja ciccet simizni :)))

_Ω_ 2014.10.29. 15:07:52

@Bundabandi (Cookie Bunny): Látom neked legközelebb képregényt kell rajzolnom, az olvasás még nem megy. :-)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.10.29. 15:21:34

@_Ω_: Túl hosszú, aztán közben dolgoznom kell. :D Ilyenkor korlátozottak a képeségeim, na meg vizuális típus vagyok.

@mütyür: nálam nincs ilyen, max. a kajáért nyaggatják, de hűségesek! :)

_Ω_ 2014.10.29. 15:27:44

@Bundabandi (Cookie Bunny): Akkor marad estére házi feladatnak. Ákos, a jóképű akasztófavirág a főszereplő, na meg a poszterin, úgyhogy addig próbáld vizualizálni! :-D

mütyür 2014.10.29. 15:29:54

@Bundabandi (Cookie Bunny): áh, enyim is tovább rohangál hozzám, meg cukiskodik, de édes, ahogy összeszoktak kollégával :)

@Szintet lépett (ex) Naiva.: nyihihi :) macskapcsolatgondok :))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.10.29. 15:33:07

@_Ω_: Majd hazafelé elolvasom! ;) Egyébként a képregény egész jó ötlet, pl. a napi posztból gyárthatnák rajzokat. Mindenképpen vicces lenne! :D

plantingC4 2014.10.29. 15:48:48

Milyen lehet, milyen lehet önmagunknak lenni?
Próbálja ki egyszer...

Lehet nem olvasnánk ilyen dühösségeket, ha nem azt csinálta volna eddig, hogy beszopta az összes olyan dolgot, amit most ekéz. Csalódottság amiatt, hogy NEKI nem jött össze az "vágykép"..., amire most rájött, hogy hamis valójában...hm...he?...húú!

Amúgy biztos azért volt ilyen hosszan ecsetelve, mert most még olcsóbban lehet sokat...
Hm, ki kéne használni még, amíg lehet.
Írni kéne még 4503 darab Í betűt egymás után...:D

pretty kitty 2014.10.29. 15:56:04

Szlacok celintetek isz jol nez ki Dzenicke ja bikinibeeeeeee?? ;)))))))))))))))))))

etonline.com/news/153193_jennifer_lopez_in_a_bikini/index.html

Joe69 2014.11.01. 23:12:21

A 30+ szingli, akinek senki se jó. Javaslat: keress fiatalabb pasit dugásra. Ott nem lesznek más elvárásaid.
süti beállítások módosítása