HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2015/06/25/amikor_egy_nonek_kacago_baba_a_csengohangja

Velvet Randi

  1. Átverés volt a mindent kettévágós, német, szakítós sztori
  2. Az utolsó kívánsága ez volt: megnősülni

Könyves Blog

  1. A képregény egyszerű eszközökkel ábrázolja a holokauszt traumáját és komplexitását
  2. JK Rowling újabb háttérsztorit írt meg a Harry Potterhez
  3. Olvasson nektek mesét a Chuck Palahniuk!
  4. Szvoren Edina: Nincs közérzet, csak érzet
  5. Zene, irodalom, tánc – így csinálják a fesztivált a PIM-ben

Ritkán Látható Történelem

  1. Régi magyar diafilmek 25.

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr677571542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapasztalt tapasztalatlan 2015.06.25. 09:28:20

Már majdnem feladtam a sok hülyeség olvasását, mikor az utolsó pár mondat megragadta a figyelmemet: "Átlag nő és átlag férfi szerintem nincsen, mert mindenki más, mert ha lenne, létezne hozzájuk egy mindig működő egyenlet. De ilyen nincs. Minden ember egy külön rejtély, amit meg kell fejteni."

Kár hogy a poszt többi része egy nagy rinya, aminek semmihez nincs semmi köze. Remélem, ha a poszt-toló legközelebb ír, akkor az előbbi mondatokkal kezdi és ezt fejti ki bővebben, nem az állítólagos utolsó barátnőjét fikázza UTÓLAG, hogy mégiscsak savanyú a szőlő.

Komrob 2015.06.25. 09:34:10

A posztolót lehet így, az első kommentben?
Előrebocsájtom, hogy sok minden attól függ, hogy mennyi idős a posztoló, amiről nincs információm.
Oké, a csajszi is hamar ítél (pl. átverés ügyében), meg a panelben lakásos kijelentés sem szép (bár tény, hogy panelben lakni sem szép, én is próbáltam), de:
konkrétan én menekülnék az olyan pasitól, aki a vidéki szüleit minden héten egyszer meglátogatja különösebb ok nélkül. Különös ok: a szülők betegek, segítségre szorulnak, vagy a fiú szorul segítségre.
Tessék kiesni anyuka és apuka fenekéből. A heti egy nap szombat/vasárnap azt jelenti dolgozó/tanuló feleknél, hogy a hétvége egyik fele oda van.
A kimegyek a vécére részhez: ez a mai világ. Végeztek egy kísérletet, a tesztalanyokat 15 percre bezárták egy ingert nem nyújtó szobába, csupán egy enyhe, de kellemetlen áramütést adó szerkezet volt benne. A feladat: a 15 percet kibírni a szobában. Ami megengedett: áramütést adni saját magunknak.
A résztvevők 85%-a áramütéssel "szórakoztatta" magát. 15 perc magányt kellett volna kibírni...
Amúgy én pl. a polcokon lévő könyveket szoktam nézegetni az ilyen "üres" időben. Akkor én sem bírom inger nélkül? :S

Tapasztalt tapasztalatlan 2015.06.25. 09:40:52

@Komrob: Azért egy vendéglő, illetve bármi olyan hely, ahol mások is vannak, bőven nem ingerszegény környezet. legalábbis számomra. Szerintem udvariatlanság belebújni a telefonba társaságban. Főleg ennyire kis társaságban. De persze én amúgy sem a telefonnyomkodós korosztályhoz tartozom:
kivultagasabb.blog.hu/2015/06/23/hanyas_vagy_85-os

executive summary 2015.06.25. 09:42:51

poszternek agyára ment az exe csengőhangja

pretty kitty 2015.06.25. 09:46:15

@Tapasztalt tapasztalatlan: ιɛτ $ζó£: αζσππα£ι$άg XDDDDDDDDDDD βάrc$ακ mάr σττ ταrταπάπκ h mιπδɛπhσ£ σαπ gγσr$ α πɛτ h mιπδɛπ αζσππα£ βɛτö£τőδικ..........

Papírsárkány 2015.06.25. 10:43:57

Kacagó baba a csengőhangja és nem volt gyanús, hogy gáz? :)

Komrob 2015.06.25. 10:45:09

@Tapasztalt tapasztalatlan: ehh, bocs, én úgy értettem, hogy már privát környezetben vannak. Figyelmetlenül olvastam, a "találkozom egy lánnyal" valóban vendéglőt jelent. YOU ARE DAMN RIGHT!

alebzsaflab 2015.06.25. 14:18:07

Hol van Sadist és Lúzerarc/Csóró és csúnya? Rinyálhatnának ők is egy kicsit. Rég siránkoztak errefelé.

Tapasztalt tapasztalatlan 2015.06.25. 17:32:03

@alebzsaflab: A nyuszislány tönkretette a blogot! :)
süti beállítások módosítása