HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/07/jolelku_kihasznalhato_pasi_pesti_lakassal

Velvet Randi

  1. Öngyilkos barátját akarta megmenti, maga veszett oda

Alibanya jegyzetel

  1. A szervezet vágyakozása

Könyves Blog

  1. A Harper Lee-ügy folytatódik: Mégsem az ügyvéd fedezte fel a kéziratot?
  2. Beck Judit: Senki nem tudott úgy szeretni, mint Radnóti
  3. Gyilkos tehetségkutató a királyi udvarban

Ritkán Látható Történelem

  1. Új fajta légi kártevők - 1900.

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr847606556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hany eves a kapitany 2015.07.07. 22:04:14

Ertem en, hogy nagy a baj, de nehogy idekeverjuk az ongyilkossagot! :) Ez a netes tarskereses tenyleg nem valo mindenkinek. Asszem 3000-bol nalad kiderult, hogy nagy esellyel nem fog sikerre vezetni. Ilyenkor kell kerem szepen, strategiat valtani. Pl vannak olyan tarskereso alternativak, ahol eleve programot szerveznek egy par fős regisztraltnak, igy egybol talalkoztok, nem kell adatlapot bongeszni. Vagy menj el jogazni, tancolni, turazni, vannak turatars kereso oldalak is. Csomo csaj van ilyen helyeken. De ha beultok valahova a nyaron a barataiddal, mondjuk egy nagyobb szabadteri helyre (Kertem, Rombusz...) es meglatsz a szinten sorban allni egy olyan not, aki tetszik es nem a pasijaval van, nyugodtan probalkozz be, mondj valamit, amivel elindulhat egy beszelgetes. Es az a nagyon fontos, hogy ne szivd mellre, ha lepattintanak! Szard le! Nem szamit. Vagy menj el evezni vagy falat maszni. Vagy akar fesztivalokra is, mondjuk ott nem tudom milyen a felhozatal, kinottem belole :)

Lady Ann 2015.07.08. 12:26:21

Nem akarok fácséról írni, mert szegénykém nagyon hasonlít egy kedves ismerősömre. Sőt, az abortuszos sztorin kívül minden illik rá. Ez így ijesztő...
süti beállítások módosítása