HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/20/3_ora_alatt_sem_jutottam_dulore_vele

Velvet Randi

  1. Megvan, hány évesen a legjobb összeházasodni
  2. Ha nem reagál negatívan, akkor arc, haj, comb...
  3. Nyitva hagytam az ajtót annak a másik srácnak

Könyves Blog

  1. A felgyülemlett ősmag apokaliptikus erővel robban ki Istenből
  2. „A mester én vagyok”: Füst Milán-kiállítás a PIM-ben
  3. Nagy László vitte át a szerelmet
  4. Hosszú: A szép férfi nem tudta, hogyan kell inni
  5. Pályáztatok, színeztetek, nyertetek!
  6. A terror a négy fal között üli torát

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1007640766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Komrob 2015.07.20. 09:33:31

Ííííh, kemény történet, mindenkinek szólok, érdemes elolvasni!
Azoknak, akik mégsem szeretnék, rövid összefoglalóm:
enyhén alkoholfüggő jobbikos/fideszes találkozik kissé igényesebb, de pénzfüggő balos nővel (jól már nem sülhet el a dolog, ugye). A pasiról megtudhatjuk, hogy nem nőgyűlölő (de, az), közepes adottságokkal rendelkezik (sajnos már nem találom meg az inyternyeten a képet a férfi és a női önbizalom ábrázolásával. Lényeg: ezek szerint a pasi bűnronda) és egyedülálló (nem csodálkozom rajta).

Idézetek, amelyek önmagukért beszélnek: "ugyanabban a kerületben lakunk" vs. "felmérte a terepet a budai kékharisnya" - és a budai faszkalap nem ütötte meg a mércét, na bumm.
"Én értem oda előbb és ittam egy sört." - áááááá!!!! Az igénytelenség teteje! Első randin nem iszunk alkoholt, ez alapszabály! Amikor ugyanis a szervezet elkezdi lebontani az alkoholt, akkor az gusztustalan szagú kipárolgást eredményez a teljes testfelületen - nem beszélve az undorító szájszagról. Hogyan lehet ezt elviselni? Úgy van, ha a másik fél is iszik! Pl. egy pohár bort. És akkor kvittek :(
"ő néha túlzott, pl. én tudok németül, és azt mondta, ő is, de amikor beszélgetni próbáltam vele, azt mondta, most nincs kedve németezni" - mi ez bakker, németverseny, vagy randi?
Az óvoda mára bezárt, menjetek haza, gyerekek.

_Ω_ 2015.07.20. 15:06:56

@Komrob: "Első randin nem iszunk alkoholt" - szerintem másodikon és harmadikon sem érdemes. Azért posztoló száraz kórója is próbálhatott hidratálódni, 1 deci bort kért nyitásképp sörszagú hősünkhöz. Melegben inkább fröccsöt rendelt volna, posztolónak lehet jobban bejön... :-)

Odaátról idézném Kompetens Kommentelő kissé PUA-szagú lehetséges visszavágásait, ezeken jót vidultam:
_____________________________________________________________
-Nem szokott ilyen helyen találkozgatni senkivel.
Válasz: Most mégis itt vagy, velem, ennyire ki vagy éhezve? Ezen segíthetek!

-A nő elmeséli,h milyen csudiszupi pasi ment érte egy milyen csudiszupi autóval.
Válasz: És miért nem kellettél neki? Beszélgettetek is, vagy egyből tovább hajtott? :D

-Koros vagy hozzá.
Válasz: Rosszul látod, én fiatal vagyok hozzád, ne felejtsd el,h hány éves vagy, mert ez a sminktől nem lesz kevesebb. Viszont engem ez egyelőre még nem zavar.
_____________________________________________________________

Ez az utolsó különösképp tetszik. Az ilyen "észrevettem, hogy mállik a vakolat, add már olcsóbban a házat; de amúgy tökre tetszik úgy ahogy van" stílus az esélyeit tuti rakétaként lőtte volna az egekbe. :-D

Komrob 2015.07.20. 19:25:50

@_Ω_: igazad van az alkohol-randikérdésben.
A többi is jó, amit bemásoltál, de.... mijaza PUA? :S

Amúgy: télleg mindenki nyaral, hogy ilyen kihalt a blog?
süti beállítások módosítása