HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/27/ha_a_szeretom_megtalalta_az_igazit_elengedtem

Velvet Randi

  1. Bonanzások még mindig vannak, sőt, csajoznak is!

Alibanya jegyzetel

  1. Miért szép a férfi "ott"?

Könyves Blog

  1. Az iszlám terroristával Skype-oló újságíró túl sokat moralizál
  2. Pán Péter tehet róla, hogy imádunk színezni
  3. Újraszínezzük a gyerekkorunkat!
  4. Hosszú: A rákok nem a négy fal között csinálják
  5. A megismerhetetlenség stációi

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr407657458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TBal 2015.07.27. 09:00:55

Hát nem tudom, hasonló nézeteket vallok, ez a fazon valahogy mégis rohadtul irritál. Az a statisztika odavág, az emberekre nem szeretek adathalmazként tekinteni, nem kategorizálom be öket ilyen-olyan szempontok alapján, és nem osztályozom öket.
Azzal viszont egyet tudok érteni, hogy adni akar és tud a szeretöinek, nem csak elvenni, kb. win-win szituáció kialakítása a cél. Fura, hogy a feleségével ezt miért nem tudja megbeszélni, de mondjuk ehhez az is kell, hogy a másik fél nyitott legyen egy ilyen beszélgetésre.

leonito77 2015.07.27. 09:29:19

Sziasztok!

Nekem két dolog tűnt fel leginkább, az elsőt a poszter többször hangoztatta is. Szóval nem biztos, hogy szebb az ördögnél... És lehet, hogy bizonyítani akar magának. Az én adni akarok, meg hasonló maszlag csak amiatt van, mert ezzel igyekszik tompítani a lelkiismeret furdalását. Kognitív disszonancia, ugye...

A másik, ami megütötte a szemem, az a szexuális osztályzás, ahol magasan a feleség áll a legrosszabb helyen. Ez lehet azért is, mert már ugye "uncsi", de simán lehet, hogy a pasasnak 10+ éven keresztül rengeteg elfojtott szexuális energiája gyűlt össze. De erről nem írt egy szót sem.

Ott van viszont a feleség: Róla nem tudunk semmit sem, de az életben gyakran (főleg ilyen magabiztos, magas lóról beszélő emberekkel szokott előfordulni) előfordul, hogy a fagyi visszanyal.

Megnézném a poszter viselkedését, amikor ő is egy ilyen kis listán díszelegne több más idegen pacákkal együtt. Az asszonynak valóban addig jó, míg nem tud erről, de mivel emberekről van szó, nőkről és több is van, előbb-utóbb majd az egyik szerető kiborítja a bilit, aztán a poszter nézhet, hogy mi történik. Mert az egy dolog, hogy elmondja a szerető jelölteknek előre, hogy nem hagyja el a családját, de egy nő, ha szerelmes lesz sokszor tud olyat tenni, amire a poszter nem számít. Aztán, ha kiderül a dolog, nem tudom, hogy majd milyen jól érzi magát, mikor esetleg a gyerekek ellene fordulnak, vagy hogyan élnék ők ezt meg?

Naná, hogy úgy, hogy nagyon be lettek csapva. Szerintem lesz még sírás...

Szintet lépett (ex) Naiva. 2015.07.27. 12:59:02

@leonito77: Jaj, erre a biliborogatásra vennék jegyet, pedig eléggé elfogadó tudok lenni, de ... Unatkozom, nincs már kihívás, nézzük, hogy oldom meg a szeretőtartást. Eddig minden pasi meg tudta magyarázni, miért nem hagyja el az asszonyt, ő is profi benne. De igaza van Tbal-nak, tegye úgy, hogy az asszony dönthessen. Szokásos szöveg, én megtehetem, a másik meg nehogy már. Ha kihívások kellettek miért nem kezdett sportolni. Na ott talált volna eleget. Érdekes, csp-n most az okosok csendben vannak.

TBal 2015.07.27. 14:48:17

@Szintet lépett (ex) Naiva.: "Eddig minden pasi meg tudta magyarázni, miért nem hagyja el az asszonyt, ő is profi benne." - hé, azért ez nem így néz ki. Egy kapcsolatnak nem a dugás az alfája és omegája, csak egy szelete. Vannak gyerekek, van jövötervezés, egymás segítése, mindennapi problémák, egyebek plusz a szex. Ez így, együtt egy csomag. A szeretövel ez a csomag jóval kisebb, ott föleg szex van, némi beszélgetés, egymásra hatás, és kész. Ha a feleségnél a szexuális faktor/élvezet kisebb is, mint másoknál, akkor is ott van a többi, ami a szeretö(k)nél egyszerüen nincs, mert az nem olyan kapcsolat.

Egyszerüen azért nem szeretné elhagyni a feleségét, mert az élet nem csak dugásból áll, és a hapsinak más dolgok is fontosak.

@leonito77: "Mert az egy dolog, hogy elmondja a szerető jelölteknek előre, hogy nem hagyja el a családját, de egy nő, ha szerelmes lesz sokszor tud olyat tenni, amire a poszter nem számít. Aztán, ha kiderül a dolog, nem tudom, hogy majd milyen jól érzi magát, mikor esetleg a gyerekek ellene fordulnak, vagy hogyan élnék ők ezt meg?
Naná, hogy úgy, hogy nagyon be lettek csapva. Szerintem lesz még sírás... "

Fene tudja, lehet, hogy elfogadják a gyerekek, vagy a feleség - kérdés, hogy mennyire nyitottan, elfogadóan állnak a dologhoz. Az is befigyelhet, amit te mondasz, de az is, hogy csak átmeneti "zavarral" jár majd, mert a viszonyuk amúgy öszinte és tiszteletteli. No meg lehet, hogy sosem derül ki.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2015.07.27. 21:21:51

@TBal: Ezzel csak egy probléma van. Az alapokkal igazad van, hogy sok minden van a szexen kívül is. De akkor is átverés a dolog. Miért van az, hogy az élet minden más dolgát meg lehet osztani másokkal, megbeszélni, segítséget kérni másoktól; ha ennyire nem számít a szex, mert csak aprócska szelet, akkor miért kell titokban???? Na ez egy jó hosszú mondat lett.

TBal 2015.07.28. 07:53:01

@Szintet lépett (ex) Naiva.: én a sajátomat eleve így, öszintén kezdtem, így nekem megy így, de ha valakik más megállapodással kezdték, akkor szerintem állati kockázatos. A nyitni szándékozó félnek tudnia kell, hogy a másik fél hogy reagálna. Szerintem a férfi azt érzi, hogy a nö csak tudat alatti szinten fogadja el a dolgot (mert jó férj és jó apa, és ez jó a nönek), tudatos szinten már nem tenné (társadalmilag az van belénkverve, hogy a megcsalástól összedöl a világ, és a szexen áll vagy bukik minden) - lásd azt a kitételét a hapsinak, hogy a nö megteszi azt, hogy nem kutakodik. Végülis, ha azt veszed ez is egyfajta hallgatólagos megállapodás...

Aztán a másik kérdés, hogy a nö félremehet-e? Nekem a leírásból inkább úgy tünik, hogy a hapsi sem lenne féltékeny a nöre, ha megtenné, ö se kutakodna utána - tisztábanb van vele, hogy semmi alapja nincs a feleségét számon kérni.
Ez van, van, ahol kimondják a dolgokat, van, ahol nem. Mindkét modell müködhet, csak olyan emberek kellenek hozzájuk, akik tudják müködtetni öket.
süti beállítások módosítása