HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2015.08.04. 19:40

Miért vagyok 4 éve egyedül?

http://csajokespasik.blog.hu/2015/08/04/miert_vagyok_4_eve_egyedul

Velvet Randi

  1. Elküldte a vérző szájáról és a letört fogáról a képet
  2. Mondhatta volna, hogy ne menjünk moziba

Könyves Blog

  1. Brit tudósok miatt nem lepődünk meg többé az Agatha Christie-regények végén
  2. A Margó és a Könyvesblog keresi a legjobb első prózakötetes szerzőt!
  3. Barnás: Ma már az is teljesítmény, ha tisztán látjuk, hogy miben vagyunk benne
  4. A papírvárosok papíremberei is szeretnek
  5. Rokonok - Dragomán György és Szabó T. Anna
  6. A kézirat a szerzőnek végállomás, a szerkesztőnek kiindulópont
  7. Harry Potter keserűen, cinikusan, gonoszul
  8. Podcast: Hogyan épül a Star Wars-könyvbirodalom?

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr797679922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Ω_ 2015.08.04. 20:06:30

A poszttól még az autoposzter is bealudt, mint ahogy én is.

A Velvet 1 már érdekesebb, azon legalább egyszer - némileg kárörvendőn - nevettem is. Egy rövid átirat:
Adott Hermina, a csajból lévő terminátor, aki 4 év "fantasztikus álomszerű" de valójában langyos és annál hígabb fos kapcsolatban lehúzott börtönévek után kiszabadult a Skynet uralma alól, saját lakásában (ezt biztosan ki kellett emelni mert fontosch!) egyedül maradván önbizalomnövelt minden szembejövő életképes férfiemberrel, majd a füvezős partiarc haveri körrel is kavart egy jót, bár neki annyira mégsem volt jó mint utóbb párszor kiderült. Van itt szánalomszextől ágyból kirúgásig minden, és a sztori letört foggal végződik. A haveri kör két díszhímje a történet nyertese, poszterin pedig az általa már megszokott bokszzsák szerepben tündököl illetve hullajtja vérét (és nem csak holdhavonta egyszer).
A sztori végén ez a gyöngyszem található:
"Leginkább azért írtam le, mert nem értem, mi történik. Nem tudom feldolgozni azt a fajta abszurdumot, hogy miután elfelejti a nevem, még ő basz ki a lakásból... "
Szerintem azt nem tudja feldolgozni, hogy nem dohányzó lakásban gyújtott rá az ágyban, de sebaj, minden olyan gyorsan történt...
Vajon a főszereplő hány éves most, 4 év letudott kapcsolat és ilyen szintű problémák után, valamint saját lakás megléte mellett? Először 16-ra tippeltem, de annál a 4 év kapcsolat az első kizáró ok, a második a saját lakás ahol egyedül lakik. Pedig a stílus alapján simán lehetne 16.
20-24? Valószínűbb. 28+? Remélem nem, mert akkor végképp elveszítem az emberiségbe vetett maradék hitem. De legalább érdekes a stílus ahogy ír. :-)
süti beállítások módosítása