HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2015/10/30/az_atlagos_csajok_meg_mindig_valogatnak

Velvet Randi

  1. Válóok: a 35 macskára évi 6,5 millió megy el

Alibanya jegyzetel

  1. Elengedésről

Könyves Blog

  1. A fekete város falai között olajban mérik az emberéletet
  2. Eszterházy Lenin után nyomoz
  3. Mándyról mindenkinek van egy jó sztorija
  4. Mircea Cărtărescu: A homogén nemzeti identitás utópisztikus elgondolás
  5. "Egy regény szereplője úgy beszél, ahogy én akarom"

Ritkán Látható Történelem

  1. Régi magyar diafilmek 32.

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr848035562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2015.10.30. 14:10:27

Ez a sok 0,vagy inkább ez a rendszeresen megjelenő 0 nagyon frusztrált, ezért most tettem ellene. :-)

_Ω_ 2015.10.30. 19:12:46

@Szintet lépett (ex) Naiva.: A posztokat is jellemezhetném úgy, hogy sok 0. Példának okáért itt a mai is. Vagy a hiba az én készülékemben van, hogy nem sok fantáziát látok benne, cserébe annál több lerágott csontot?

Na de miről is szól? Posztolónak nincs túl sok jó tapasztalata a nőkkel a saját korosztályából. Mivel nem teljesen elveszett gyerek, így Fb. kutatást végez, válaszokat keres. A végén viszont érződik a kérdéseiben megfogalmazott előítélet is. Az utolsó kérdés a "?" ellenére sokkal inkább kijelentő mondat, a "persze" nélkül talán tényleg kérdés maradna.

A szomorú valóság az, hogy ha valaki nem kell a nőknek, pedig sportol és stílusosan öltözködik, akkor sem fog kellene, ha ilyen és hasonló posztokat ír. A hiba vagy a külsőben, vagy a belsőben van, netán mindkettőben, de nyilván nem a sport és öltözködés terén, mert azt már kilőtte poszterünk. Tessék tovább keresgélni! A gerendát is, meg a nőt is...
A kommentek közt odaát úgy néztem van az iménti kijelentéseimnél hasznosabb is, így felesleges bármit ennél hosszabban hozzátenni.

Joe69 2015.10.31. 00:20:21

Lepasszoltunk:(( Már a közhelyeimet is lusta vagyok leírni..

Szintet lépett (ex) Naiva. 2015.10.31. 15:51:08

@Joe69: Akkor ne közhelyeket írj, hanem ami csak úgy eszedbe jut. :-)
süti beállítások módosítása