HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2012/11/13/mas_not_akartam_de_ot_kaptam

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr964904564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pretty kitty 2012.11.13. 07:33:41

Masz posztot akaltam de jesz kaptam XDDDDD Nah olvaszom :))))))

pretty kitty 2012.11.13. 07:36:24

OK medek isz a flancba....de cak tejutanaaaaaaad ;)))) :PPPPPPP

pretty kitty 2012.11.13. 07:42:31

H2SO4
HNO3
HClO3
H2CO3

Ennyi jeleg leeeeeeecc?? ;)))))))))))

Papírsárkány 2012.11.13. 07:58:02

Szerintem ásd el magad, ha már szóban úgyis megtetted.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 08:00:04

Sziasztok!
Elmesélek én is egy sztrorit poszter, nagyon hasonlít a tiédre: valamelyik nap egy lottózó előtt vezetett az utam. Bepillantottam az üvegajtón, és egy kitöltetlen lottószelvény hívogatóan pöffeszkedett az ajtón belül. Én csak rápillantottam, és éreztem, mit éreztem, tudtam, hogy ez AZ A SZELVÉNY AMELYIKKEL A HÉTEN MEG LEHET NYERNI AZ ÖTÖST!! A lábam is a földbe gyökerezett. Ott tétováztam, és nem mertem megtenni a kezdő lépést az ajtó felé. Hát most mondjátok meg: lehet, hogy már soha a büdös életben nem lesz ötösöm a lottón?

P.S.: Mellesleg az is gátolhatott esetleg, hogy egyáltalán nem lottózom, ki tudja.

Hát így jártam. Ezt dobta a gép.
:))

dr. gernika 2012.11.13. 08:06:20

Azt hiszem, a legtöbb nő életében van legalább egy töketlen pasi, akinek ezt a sorsot kívánta, mint a poszteré most. De csak nagyon ritkán válik az ilyesmi valóra, hiszen illúzió, amit érzett. Szolgáljon az ő története intő például minden, a szívére nem hallgató férfinak, hogyan lehet minden lehetőséget elkúrni. És még most, hogy csodák csodájára leveleznek, még most is ő várná el a nőtől, hogy kockáztasson, megalázkodjon és bedobjon egy nagy vallomást, amire ő majd merészel megmozdulni. Kösd fel magad, kedves posztíró, alkalmatlan vagy az életre.

fumerin 2012.11.13. 08:11:10

Ez a hajó szépen elevezett, nem kell utána úszni. Sajnálom a posztert, mert általában azért kapaszkodunk, amit nem volt időnk megunni. Ez is ilyen. Viszont nem garancia, hogy ha mégis összejönnének ugyan az lenne, mint amit most beleálmodnak.
A csaj meg nem gyengén tolja! :D Saját lakásra hívni a férfit, ráadásul a férjjel leültetni...pofátlanság magasiskolája! :D

Papírsárkány 2012.11.13. 08:15:11

@Анна: lehet, hogy ketten már unják :)

fumerin 2012.11.13. 08:20:59

@Papírsárkány: Vagy a férj unja a nőjét, kér egy kis "baráti" segítséget! :D

Amúgy nem illik bolygatni a múltat. Egyből undorító lett a saját feleség! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.11.13. 08:21:18

Nem értem miért vette el a másik nőt? Szottyogjon a másik után, de az a vonat már elment. :) Leveleznek, hát az aztán nagy dolog. :)

LaposElem (törölt) 2012.11.13. 08:23:06

@Papírsárkány: Jujj, ez fárasztó volt, miután leesett.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 08:23:12

@Анна: Most mi ezzel a baj? Megmondta már egykori gyakorlati tanárom, hogy: " nem muszáj a lovat úgy elrejteni, hogy ne lássák, el lehet úgy is, hogy lássák, de szamárnak nézzék!"
Ezt legalább nem nehéz szamárnak nézni.

A cigi miatt meg nem tudom miért reklamál, feltehetően nem az utóbbi egy évben kezdett el dohányozni szíve választottja. Az pedig, hogy amikor még ropi volt a csaj úgy gondolta a poszter, hogy (még ez is) jól áll neki, csak azt mutatja, hogy nem igazán gondolkodott előre. Hiszen köztudott, hogy a masszív dohányosok egy idő után harákolnak valamennyit, mert a füst ingerli a váladék termelést. Ja, és a bagónak 8 éve sem volt Chanel illata. Szóval nem értem a fazont és kész. Rlvégre valami miatt csak megjegyezte a haverja anno deciBEll, hogy ezzel a Jutkával megütötte a főnyereményt!
Nich war?

Papírsárkány 2012.11.13. 08:26:04

@Анна: esetleg Lucky Pierre akar lenni :) (vagy azt keresnek maguknak)

@LaposElem: kedves egészségedre :)

plantingC4 2012.11.13. 08:30:09

Ez remek volt. Ugorjunk.

plantingC4 2012.11.13. 08:39:23

@Bölcs Jaroszláv: Ez melyik tantárgy volt? Az állatrejtés?

Dr.Rekettyés László 2012.11.13. 08:41:33

"Kati azt mondta nekem, hogyha egy kicsit kitartóbb lennék, engem választana." - az anyja picsáját az olyan nőnek, aki egy-két-sok "ha" függvényében választ, és ezt közli.

Egyébként teljesen szokványos posztot olvastunk. Két házaspár, akik a fasznak házasodtak össze. Pisztolyt tartottak a fejükhöz, hogy belesüppedjenek a szarba, amit igazából jó előre sejteni lehetett? Aztán most feleház, felekocsi.
Még az a szerencse, hogy nincs gyerek.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 08:43:39

@plantingC4: Várjá bakker ne kérdezzél ilyen bonyolultakat ennyire korán reggel! Mindjárt elmegyek iszom egy kv-t aztán visszajövök, és megpróbálok kikukucskálni a fejemből.
:)

Kettes LEGO 2012.11.13. 08:46:24

@Анна: Nem csodálkozok a nő arcátlanságán ezek után:
"Kati azt mondta nekem, hogyha egy kicsit kitartóbb lennék, engem választana. De hülye voltam. Nem kicsit. És főleg büszke. Nem tettem meg mindent érte."

Poszter azért nem kellett, mert úgy nézett ki a másikat jobban lehet háziasítani, ő harcol, meg küzd, jobban a befolyása alá lehet vonni. A férj meg nem vált be, lehet kísérletezni a második helyezettel. Csodálatosan oda lehet mindkét pasiért.

"Megdöbbentem, amikor azt mondta, hogy a biciklis jelenetnél ezt ő is pont így érezte akkor…"
Befolyásolás indul: 3, 2, 1...

Hagyni kell ezt a nőt a fenébe.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 08:47:21

@Dr.Rekettyés László: Bocsesz, de most nem értek egyet veled. Pedig általában jók szoktak lenni a meglátásaid. A csaj (Kati), megtette ami egy nőtől elvárható, még többet is. Bár nyomult rendesen a másik pasi, ennek ellenére egyértelműen jelezte a poszternek, hogy ő lenne a nyerő. A poszter erre a kisujját sem mozdította, várta, hogy a sültgalamb a szájába repüljön. De a sültgalambnak már éppen kimerült a havi repülési kerete, és nem repült. Így aztán poszter elvette az első nőt, aki repült, bagóval a szájában, és most itt picsog. Hogy is mondták régen? Szemérmes kurvának üres a pénztárcája.
Ez van, ebben nem Kati a hibás.

Father Justice ♋ (törölt) 2012.11.13. 08:47:52

A Katival kapcsolatos legfontosabb információt az első bekezdés rejti. A 21. században vagyunk, nem a középkorban. Sok nőnek ma is imponál, ha több férfi nyomul rájuk egyszerre intenzíven, de a választásukat túlnyomó részt nem a "harc" kimenetele dönti el, hanem a harcosok összpontszáma. Azt viszont (anyagiak, külsőségek, ágybeli teljesítmény, etc.) egy-két hét alatt felmérik - kivéve, ha az adott jelöltet eleve csak felhőtagnak szánják, ezért sunázásról szó sem lehet. Utána már legfeljebb csak hülyítésről beszélhetünk.

Persze Dezsőnek jó érzés abba a tudatba ringatnia magát, hogy kicsit több kitartással Kati most az ő kényelmi állandójaként funkcionálna egy puccos kecóban. Az igazság ezzel szemben az, hogy Dezső próbálkozásai idején már rég le volt zsírozva, hogy mivel Hugónak a legvaskosabb a pénztárcája, és neki vannak érdemi külföldi ambíciói, ő lesz a befutó. Vegyük észre, hogy a nő még a nyelvet sem beszéli és gyakorlatilag eltartatja magát Németországban a férjével. Mindezt nyilván azért, mert Hugó KICSIVEL kitartóbb volt pár évvel ezelőtt. :)

Meglepődnék, ha Kati Dezső anyagi helyzetét átlátva (félelem az osztozkodástól még a minimális anyagi javak kapcsán is) egyáltalán eljátszana a gondolattal, hogy összecuccol vele. Szerintem első körben csak azért hívja ki magához, hogy lássa, mennyit változott azóta. Ha tényleg bejött neki valamennyire anno, és nagyon befigyel az unatkozó háziasszony szindróma, akár még sunázásra is sor kerülhet, de ennél nagyobb kifutása valószínűleg nem lesz a dolognak. Ezt is csak azért vállalja be, mert nem neki kell utaznia, ráadásul a férje ismeri Dezsőt, ezért "legálisan", szimplán vendégségbe érkezhetne hozzájuk a fickó.

Jutka viszont tökéletes indikátora a posztíró szintjének: nőietlen, nem kívánható, igénytelen, mégis be tudta törni Dezsőkét. Nincsenek gyerekek, csak közös ház és autó, a férfi mégsem mer elválni tőle. Mindezt összeadva el lehet képzelni, mennyi esélyt adhat magának tudatalatt, hogy 37 évesen, nemhejjespasee-ként, fájóan kevés zsetonnal a zsebében kapna egy Jutkánál jobbat, még ha (egy) Katit nem is.

A posztíró szemszögéből ez itt az igazi probléma.
Az igazán bosszantó pedig az, hogy ezt Jutka is tudja, ezért nem is töri magát különösebben.

Niobe 2012.11.13. 08:48:44

Jóreggeltet!

Posztert egy dolog miatt lehet savazni, amiatt viszont muszáj: elvárja, hogy majd a hajdani szerelem tegye meg a nagy lépést.
Rossz ötlet volt már maga a levelezés is, szerintem anno nem véletlenül zárta el a csatornákat a csaj. Akkor volt igaza. Talán nem bízott magában eléggé, akkor viszont levelezni sem kéne... Ha meg már így alakult, akkor a pasinak illene megkérdezni, hogyan vélekedik azóta felőle. Mert ha ennyire megbánta a házasságát, és a shiftő csaj is, akkor talán ott lehet valami... De inkább nosztalgia. Amint megkapná, szerintem máris lehűlne ez a nagy lángolás.

fumerin 2012.11.13. 08:49:32

@Kettes LEGO: Nekem az sokkal figyelemreméltóbb szempont, hogy férj mellől teszi ezt a kedves hölgy. :)
Én nem bíznék meg olyan emberben, aki miattam átvágja a párját, mert ugye akkor ez a tendencia fog folytatódni.
Poszter ha meg is szerzi szíve hölgyét...majd helyette is jön egy fészes lovag! :D

Papírsárkány 2012.11.13. 08:50:14

@Bölcs Jaroszláv: Nade terroristákkal akkor sem tárgyalunk. Ha egy nő azt mondja, hogy "téged választanálak, ha jobban tepernél", naná, hogy ott kell hagyni a fenébe :)
(eleve mi a fenét keres az ember egy ilyen nő közelében? jó, poszter amúgy is Dezsőke, szal nem olyan meglepő :)

fumerin 2012.11.13. 08:51:05

@Bölcs Jaroszláv: Tehh, azért nem értek én sem veled egyet, mert azért elég érdekes dolog az, ha "két botot lógatunk a vízbe". Ez csak a horgászatra érvényes. :)
Csaj egyik faszit sem szerette, ha versenyeztette őket. :)

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 08:51:55

@Niobe: Felmelegítve csak a töltöttkáposzta, ezt már Hofi óta tudjuk.

leonito77 2012.11.13. 08:53:56

Sziasztok!

Nem semmi poszt... ezt írja a saját feleségére:

"Más nőt akartam, de őt dobta a gép." Nooormális? Hát ő vette el... :) Meg ez a gyermekes vágyakozás a régi nő iránt aki már akkor másik pasival volt, amikor még csak ismerkedtek és (ÉBRESZTŐ) hozzá is ment.

Másrészről jó bizonytalan egy nő lehet, ha (felelősség vállalás nélkül persze) simán odarendelné hapsinkat Németországba... le is feküdnének (szinte biztosra veszem) és emberünk meg a felhők között járna... de ugye van férj (aki a leírtakból embernek is jó ismerőse).

Esetleg fel kéne nőni, krákogó nőtől elválni, Katikát elfelejteni. Csak az érzések vannak, minden igazi, mögöttes tartalom nélkül.

Mellesleg jó kis játszma és a Katika irányít még így is Németországból... :)

Dr.Rekettyés László 2012.11.13. 08:55:03

@Bölcs Jaroszláv: Katinak ott volt a választás lehetősége: vagy a poszter, vagy a mostani Béla.
Nekem kevés elvem van, de az egyik az, hogy ha egy nő azt mondja, hogy ha "szépen tepersz utánam akkor a tiéd leszek", akkor teperjen a tököm. Biztos jó érzés, ha ketten versengenek egy nő "kegyeiért", de én nem vagyok ez a típus.
Poszter nem harcolt eléggé Katiért. Kati bedurcizott, és kényszerből hozzáment Bélához, pedig sejtette, hogy nem ez a főnyeremény. Na itt hibázott Kati. Miért KELLETT a kettőből egyet mindenképpen választani?

Father Justice ♋ (törölt) 2012.11.13. 08:55:49

@Niobe: "De inkább nosztalgia. Amint megkapná, szerintem máris lehűlne ez a nagy lángolás."

Pláne, mikor kiderül, hogy a békásmegyeri lakás fele a frankfurti ház értékének 3%-át teszi ki.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 08:56:58

@Анна: OK, van valamekkora esélye annak, hogy igazatok van, bár nem tudjuk, hogy Kati mennyi idős volt amikor a "dualizmus" előállott. Ha ne mvolt eléggé tapasztalt, akkor esetleg nem tudta a legrutinosabban és sikeresebben kezelni a helyzetet. De lehet, hogy igazatok van, és csak élvezte a helyzetet, hogy ketten is tepernek érte, aztán pedig, ahogyan Father is megmondta, kiválasztotta azt, akinek jobbak voltak az egzisztenciális kilátásai. Nem tudjuk, ehhez meg kellene hallgatni Katit is, az ő szemszögéből lehet, hogy egész másképp hangzana a történet. Azon pedig a posztolónak mindenképp el kellene gondolkodni, hogy az a csaj, akire a barátja azt mondta, hogy "Jutkával megütötted a főnyereményt", miért hagyta el magát annyira, hogy jelenleg már csak egy harákoló, bagószagú ötvenesnek néz ki 35 évesen. Hiszen egy boldog nő, 35 évesen, ha nem hagyja el magát, 28-nak néz ki legfeljebb.

fumerin 2012.11.13. 08:58:32

@Bölcs Jaroszláv: Nem tudom, engem a lányom koleszében diáknak néztek egy hete, majdnem be is zavartak tanulószobára...pedig bagózom. :)
És nekem ez tök jóóól esett! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.11.13. 09:00:30

Hmm ez olyan, mint mikor az oviban leteszi Pistike a Batmant, mert már nem akar vele játszani és inkább Supermannel játszik. Aztán mikor Karcsi felveszi Batmant, akkor már egyből az kell, mert közben Superman közeli ismerettsége került a kriptonittal és kicsit megviselte a dolog. .)

Undorító vagy öregem. Elvettél egy nőt, aki már nem kell, elválni nem akarsz, mert ahhoz gerinc is kéne... közben meg Katira vered éjjelente. A szomszéd nője mindig zöldebb!Szerintem maradj a szipirtyó mellett egy életre, te választottad (kilépni meg úgy sem mersz).

Nem is lehet igazán erre mit írni...

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 09:02:06

@Анна: Nézd, egyrészt 35 évesen még nem lehet egy nő annyira "leharcolt", az sem mindegy, hogy ki mennyit szív, de ez most nem a kulcskérdés a téma szempontjából, amit írtál azzal csak megerősítetted, az én kommentemet. Normál esetben Jutka még bombázó (is) lehetne a jelenlegi korával. Szülni meg még 2-3-5 év múlva is tud(hat)na gond nélkül.

Father Justice ♋ (törölt) 2012.11.13. 09:02:13

@Dr.Rekettyés László: Itt nemcsak az érzésről van szó. Az a nő, aki egyéb paraméterektől függetlenül TÉNYLEG a legintenzívebben nyomuló majmot választja, agyilag egy medveállatka szintjén van, ezért semmi komolyat nem szabad terverzni vele.

Itt egyébként sem szabad készpénznek venni a kitartó nyomulásra vonatkozó kijelentést. Ha Dezső tényleg szóba jöhetett volna Katinál állandóra, akkor a nő egyszerűen úgy intézte volna, hogy többet lehessen a társaságában, onnan meg ment volna minden magától, mint a karikacsapás. Nem véletlen, hogy erre nem került sor. Utólag viszont bármit rá lehet húzni a sikertelenségre, és ezek közül a "nem voltál elég kitartó" a legkevésbé fájdalmas magyarázat (még ha egyben a legátlátszóbb is).

Szöszi 28 2012.11.13. 09:03:16

HAPSI?? :O Rögtön fasz vagy! Elszalasztod életed nagy szerelmét, mert lusta vagy...Van tököd? :O Továbbá sokkoló lelki és szellemi energiák összefonódásaaa? Jézusereje, van tököd? :O Miért azt várod, hogy Kati mondja ki, hogy próbáljátok meg együtt, és miért nem mondod ezt meg neki te? Van tököd? :O
Asszem több kérdésem nincs, Poszter reménytelen töketlen nyomorék, haladjunk...

fumerin 2012.11.13. 09:03:54

Azért én megnézném az "undorító" feleséget is, mert a férfiak hajlamosak túlzásba esni, ha másra áll fel nekik! :D

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 09:07:07

@Анна: Tudod, hogy van ez: nincs olyan nő aki mindenkinek egyformán bejönne/egyformán undorító lenne. Biztos ismered a viccet a kisfiúkkal, a labdával a miniszoknyás lánnyal és a részeggel( a poénja: nééda milyen jó picsa mégis kidobták a szemétre).

akut schizo effektív pszichózis 2012.11.13. 09:08:13

@leonito77: @Father Justice ♋:

aszongya, hogy miután összeházasodtak akkor kezdte elhagyni magát ez a Jutka, előtte talán még ki lehetett vele menni az uccára...

2012.11.13. 09:09:15

@dr. gernika: Hehe. :) Egyetértek. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:09:36

Az milyen álomszép hogy a férjjel "biztos" örülnének egymásnak...

Dr.Rekettyés László 2012.11.13. 09:10:39

@Father Justice ♋: Itt van négy elmebeteg, akik valamilyen szinten részt vesznek a játszmában. Persze hogy nem csak az érzelmekről szól.
Német Béla nyilván pénzespaseeee, és ez azért jóval többet nyom a latban, mint teperős Józsi a garzonjával.
Teperős Józsi elvette Bagós Gizit, aki nyilván az elején mosott és főzött rá, amíg sikerült betörnie Józsit, azóta viszont évek óta csak cigizik, fasza egy házasság lehet ez is.
Versenyeztető Kati meg egy picsa.

Madpapa 2012.11.13. 09:10:59

Azt, hogy annak idején nem engedtél Katyalinka pincsiztetési vágyának, teljesen jól tetted. Amikor egy nő ilyet mond, hogy 'kitartóbb', az ugye egyet mutat, hogy ki az aki többet ajánl. És ezt nem érzelmekre kell érteni. A kedves hölgyben igenis a majdan elérhető anyagi javak számossága volt a döntő. Belátható, hogy a külföldi 'karrierrel' kecsegtető széptevő, nem egy orrhossznyi előnnyel indult hősünkhöz képest.
A Katika egy rohadt kis kurva. Anno ugye fanyalgott veled kapcsolatban és még jól beléd is rúgott és elültette benned a bűntudatot, hogy te vagy a hibás, hogy nem téged választott. Retek ribanc.
Szóval neked csak a vonyítás jutott a lyuk mellett. De ezen túl kellene lépni már ha tudsz. Katikának most sem kellenél másra ( ha még valahogy kinézel ), mint esetleg 1-2 numerára ha megszán.
Azt azért ne képzeld, hogy az anyagi biztonságot feladja érted. Hülye szegénykém, ha még németül sem tudott megtanulni rendesen. Ennyi.

Biciklis nagy jelenet. Az hogy ő mit érzett, azt ugye nem tudhatod. De az már tisztán látszik, hogy ügyesen manipulál még most is. Nem kellene hagyni, hogy ezt tegye veled. Ezzel csak önnön nyomorod erősíti csak egyre jobban.

A dögöt meg dobd ki a kecóból vagy rohadj meg vele együtt ott.

Jó az önsajnálat mocsarában dagonyázni?

pretty kitty 2012.11.13. 09:11:09

@Father Justice ♋: "hogy mivel Hugónak a legvaskosabb a pénztárcája"

Hehe itt en a pensztalca helyett ed maszik cola camitottaaaaaaam :)))) XDDDDDDD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:11:20

Ja! És ez: "Más nőt akartam, de őt kaptam" nettó baromság!

Pajti TE ezt a nőt akartad. A másikról fantáziáltál, de EZT akartad. Nos, a tiéd.

Álmaid tárgya pedig egy szimpla gyökér.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:13:34

@dr. gernika: Kérdés, hogy az ÁlomBarbi megérdelte-e, hogy bárki a kisujját mozdítsa érte. Szerintem nem. Ma sem érdemli meg.
Ez persze a pasit nem menti.

fumerin 2012.11.13. 09:14:32

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Jahh, megyek sörözni, elém basszák a burt, és igyam meg?...Háááát, a cím kb. ekkora faszkalapot vetített elém! :D
Házasság meg nem kényszer...:)

Papírsárkány 2012.11.13. 09:17:02

@Dr.Rekettyés László: "Na itt hibázott Kati. Miért KELLETT a kettőből egyet mindenképpen választani? "
Főleg úgy, hogy az egyik lett volna akit akar, a másik meg kb. "fenyítőeszköz", kb. így:
"fú, ha nem tepersz, hozzámegyek a...a... a Bélához!" *vadul mutogat szegény mit sem sejtő áldozatra aki épp arra sétált*

Caddy 2012.11.13. 09:17:53

Miért,miért, miért nem képesek az emberek boldognak lenni???
Posztíró kicsit kevesebb romantikus irodalmat olvasson, mert az agyára húzódott úgy látom. balfasz ere csak ennyit tudok mondani.
Ha nem jó, hát VÁLTOZTASS!! Kocsi meg ház????????, Ugyan már! KIFOGÁS!
Válj el, nem tart semeddig, és kezdj új életet. Fogadni mernék, hogy még Katinál is jobbat találsz.

Hol vannak a döntésképes férfiak, akik nem csak nyávognak, de cselekszenek??????

Dr.Rekettyés László 2012.11.13. 09:19:23

Egyébként meg ha nem biciklivel mentél volna a búcsúbulira hanem mondjuk Ferrarival, akkor kurvaisten hogy most meg lenne neked Katika.

Father Justice ♋ (törölt) 2012.11.13. 09:19:34

@akut schizo effektív pszichózis: De ha Kati már akkor is 2 szinttel jobb volt Jutkánál, mégsem volt reálisan elérhető kategória Dezső számára, igazából nincs miről beszélni. Azt nyilván nem tudhatta, hogy Jutka ilyen gyorsan szét fog csúszni, dehát ez mindig benne van a pakliban. Ezért nem szabad felelőtlenül házasodni, pláne közösen ingatlant és gépjárművet vásárolni. Arról nem is beszélve, hogy Jutka is "csak" elfogadhatóan nézett ki, amikor elvette, de egy szó sem esik arról, hogy szerette-e valaha. Magyarul ha vegytiszta racionális döntés volt a nősülés, akkor nem ártott volna többet gondolkodnia előtte: a nő vagy hamar szétcsúszik, vagy nem, de a boltban évek és évtizedek múlva is pénzért adják majd a kenyeret.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:20:36

@Анна: Azért az is érdekes kép, hogy miközben a bort a pincér szinte rádlöttyinti, a sör láblógázva illegeti magát a pulton, és szende mosollyal várja, hogy ki küzd érte jobban. (Tiszta Scarlett O'Hara b+)

Mondjuk gyönyörű archaikus kép ez a nőről, aki nem maga dönt az alapján, hogy kit szeret, hanem bevárja, hogy ki vívta ki a párosodás jogát.
(Mégsem Scarlett)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.11.13. 09:21:58

@Анна: Úgy bírom mikor picsognak, hogy szar a házasság, meg csúnya az asszony és nem is kívánja már. El lehet válni basszus, ha már nem jó! DE sokkal jobb benne lenni, mert akkor lehet nyavajogni, sajnáltatni magát, ócsárolni az asszonyt meg álmodozni Pamela Andresonról. És hát az autót meg házat sem akarja feladni... akkor meg gebedjen meg Jutka mellett és a száját fogja be. Fingja sincs mit akar, így nem is tesz érte semmit, csak várja, hogy majd a farkára ugrik Kati és úgy minden csudajó lesz. Akkorát fog koppanni, hogy öröm lesz nézni!

Hurri Kán 2012.11.13. 09:22:01

Első 3 sort elég volt elolvasni a posztból. Poszternek lemming volt a jele az óvodában, ennyi.
KV: :)

Father Justice ♋ (törölt) 2012.11.13. 09:22:12

@Dr.Rekettyés László: Szerintem elég lett volna oda egy jól karbantartott BMW is. Ha Ferrari-ja lenne, 10/10-es huszonéves sunákat varrna le zsinórban, és nem harmincas, külföldön élő háziasszonyokkal levelezne a Facebook-on.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.11.13. 09:23:12

@SzösziBoszi25:

Szerintem nem a pasi volt a hibás, csak nem ugrotta meg a szintet a Katikánál, amit a kűfődön őt eltartó fasz igen. :) Nem a pasi volt lusta, hanem a nő választott felsőbb kategóriából. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.11.13. 09:24:25

@Hurri kán: milyen jó kis játék volt az anno! :D

fumerin 2012.11.13. 09:24:41

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Csaj beteg bazz, de komolyan! A pasi meg egy pöcs.
Akkora a lamurka, akkor go! válás, összebútorozás, de mindketten szarul járnak anyagilag ha ezt meglépik. Nahh?
Ez van, ha az ember a vonalkódos világban érzi csak magát biztonságban.
Szerelem, így könnyű, más fizeti ki még a netet is a házicselédnek :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:25:10

@Caddy: Ha a romantikus irodalom bármit is tett volna a nem létező agyával, akkor "harcolt" volna a másik luvnyáért. És mellette ment volna tönkre.

Hurri Kán 2012.11.13. 09:25:27

@Bundabandi (Cookie Bunny):
Ugye? A béka a turmixgépben, az megvolt? ;-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:26:05

@Hurri kán: Így nézve bámulatra méltó amit elért az életben!

Niobe 2012.11.13. 09:26:13

Azt se felejtsük el, hogy eltelt x év, és a távolság hajlamos megszépíteni a történteket.
Tegnap néztük Apával a Silent Hill 2-t, abban volt egy nagyon jó jelenet, amikor a lány (többedik alkalommal) új osztályba kerül.
A tanárnő megkéri, hogy meséljen magáról, elmondja a nevét, és hogy most költöztek oda. Ennyit. A tanár nyaggatja, hogy DE igenis meséljen magáról, az egyik divatpicsa új osztálytársnő pedig bekérdez, hogy turkálóból veszi el a cuccait... Na erre a kiscsaj olyan oltást ad le (iszonyat kulturáltan), aminek a lényege, hogy ő nem haverkodni jött, nem kell megjegyezni a nevét se, sem pedig tutujgatni, mert ő is pont szarik az ilyen síkagyú divatmajmokra. Így alakult, fogadják el szépen a helyzetet, de ne akarják semelyik véglet felé elvinni.
Maga a film elég gagyi, de ez a jelenet nekem nagyon tetszett.
A poszt szereplői is ott követik el a hibát, hogy ahelyett, hogy elfogadnák, hogy ezt sikerült (és nem hiszem, hogy véletlenül), elkezdik az ostoba játszmázást.
Mondom, akkor volt igaza a Katikának, amikor lezárta a kapcsolatokat az itthoniakkal - nem hinném, hogy mindenkivel, de a poszter nyilván nem véletlenül került a szórásba...

Hurri Kán 2012.11.13. 09:27:03

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine):
Nem tudom, mit ért el, képtelen vagyok végigolvasni.

Niobe 2012.11.13. 09:27:20

@Caddy: az enyém most épp meetingen ;)

fumerin 2012.11.13. 09:27:43

@Bundabandi (Cookie Bunny): Nem fognak koppanni, megszokták, hogy szarul is lehet érezni magukat a házasságban. Néha kompenzálnak lamurkás levelekkel, de megmaradnak mindketten ott, ahol most vannak.
:)
Mert a pénz az első! :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:28:34

@Hurri kán: Nem kell elolvasni hozzá. A tény hogy megírta igazolja, hogy még él...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.11.13. 09:29:16

"I don’t speak German, But I can if you’d like. Oh!

Ich schleiban austa be clair
Es kumpent madre monstere,
Aus-be aus-can-be flaugen,
Begun be uske but-bair

Ich schleiban austa be clair
Es kumpent madre monstere,
Aus-be aus-can-be flaugen,
fräulein uske-be clair"

/Gaga/

:DD

plantingC4 2012.11.13. 09:29:18

@Hurri kán: nem maradsz le sokról...idióta pali kerreg a semmin....

Füredy Fruzsina 2012.11.13. 09:29:29

Katit ne bantsatok, teljesen normalis csajnak tunik.

Niobe 2012.11.13. 09:29:40

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): ugyanott tartana, csak akkor Katika mellől sírdogálna egy Melindáért ;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:30:14

@Niobe: Sikerült??? Ez siker volna?
Ezen nincs mit elfogadni úgy fest. Clear aztán nekifutni újra, némileg tán bölcsebben.

Dr.Rekettyés László 2012.11.13. 09:30:44

Komolyan érdekelne egy olyan statisztika, hogy a "kapcsolatok" hány százalékát határozza meg döntően az anyagi függés.

fumerin 2012.11.13. 09:31:14

Húúú, nincs itt olyan, aki perfekt beszél németül és férfi? Jól jönne a lamurkás levelezés, legalább frissíteném a tudásom! De franciások lamurkás leveleit is várom! :DDD
Jelige: magyarul egy leütést sem! :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:31:34

@Niobe: Ezt mondtam én is. De a romantikus választás az lett volna. Ez a racionális volt részéről. Ahogy befektetés nélkül ütötte meg jól a főnyereményt...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:32:15

@Анна: Lakota képírásos mail-eket fogadsz?

Hurri Kán 2012.11.13. 09:32:54

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): @plantingC4:
A zutókor érdekében erősen bízom benne, nem fognak szaporodni. :)

@Bundabandi (Cookie Bunny):
Azt is nagyon szerettem, Beavis and Buttheades, épület tetejéről kellett leturházni a járókelőket. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:33:31

@iBaby: Ajgen. Már ha elfogadjuk normalitásnak a nagy többség által követett elmebajos mintát.

pretty kitty 2012.11.13. 09:34:23

@önigazolók kíméljenek (Picicsibe): Hihihiiiiiiii!!!!!! :))))))) Jo kisz camockaaaaaaa ;)))))) Tejisz tucc id nemetul becelni?? ;)))))))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.11.13. 09:34:38

Az ennyire szánalmas emberek, így ismeretlenül, roppant szórakoztatóak. Az ilyet már sajnálni se tudom.

"Mi tart össze? Gyerek az nincs. Hát, a ház és a kocsi, ami közös. Meg egy papír, amin az áll, hogy összeházasodtunk. Más nőt akartam, de őt dobta a gép."

LOL! :D

Ez meg bazdmeg, ezen szakadok:

"Azt mondta, látogassam meg, töltsek náluk egy hétvégét, a férjét úgyis régen láttam, ő is biztos szívesen fogadna..."

Persze lehet a férj biszex. Úgy persze lehet, h örülne! ;))

plantingC4 2012.11.13. 09:35:18

@iBaby: Attól, hogy sok ilyen picsa van, statisztikailag magas a számuk, attól még nem normális.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:37:42

@Анна: Ez nagy mák mert ő aztán egy kukkot nem értene a lakota képírásból, lévén pauhetán... Van köztük némi távolság mind térben, mind időben. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:39:02

@iBaby: Azon kívül hogy egy balfasz? Seeeeemmi...
Ja! Talán még az hogy egy manipulatív dög.

Niobe 2012.11.13. 09:39:12

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): azért bevallottan nem volt rossz a házasság az elején. És az is tény, hogy aki kifelé akar kacsingatni, az hajlamos eltúlozni a másik hibáit, csakhogy önigazolást nyerjen a saját elméleteire. A tényeket úgyis csak a 3 főszereplő által leírtakból lehetne leszűrni... Jutka nyilván semmit sem sejt az egész Kati-mizériáról (számára simán lehet siker a házasság), Kati meg megindokolná a saját számító kis lépéseit, ugyan miért is kezdett el levelezgetni a poszterrel, ha anno úgy ment el, hogy nem fog.

pretty kitty 2012.11.13. 09:39:51

Hapszikam ez lehetnel moszt.....ha kitaltobban kuzdottel volnaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! :PPPPPPPPPPPP

thn6.iwiw.net/0601/club/00/10/07/50/8/club_1007508_1213292187797_profile

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.11.13. 09:40:28

@Анна: Szerintem koppanni fog, ha Katikával több is lesz. A levelezés menni fog még egy ideig, mert úgy kicsit kilóg az orra a szarból. Ja és néha azért kinyom a face-re egy-két ölelkezős képet az asszonnyal, mert látszatot fenn kell tartani!

plantingC4 2012.11.13. 09:42:18

@iBaby: Ha komolyan nem érted, akkor semmi. Beszéljünk másról inkább, sört bírod ?

Niobe 2012.11.13. 09:43:02

@Анна: engem hindi kurzus érdekel, de urdut is szívesen!
(elvileg az urdu annyiból más, hogy arab betűs, a hindit meg ezekkel a dévangárikkal nyomják)
;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:43:10

@Niobe: No mégiscsak úgy érzed van némi problem Katikával?

fumerin 2012.11.13. 09:43:57

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): marvin.bookline.hu/product_tnimages_6/304/TN6_B976199.JPG

Én nemrég ezt olvastam, tehát sosenem hallottam indiánokról, törzsekről...:D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:44:22

@Niobe: Hindi kurzus megoldható. Van ismerősöm aki ebben a témában nyomul. Kérjek neked helyeket ahol behindulhatsz? ;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:45:34

@Анна: Hát akkor meg hogy jött ide, a lúzer keleti parti luvnya?
Hozta a Disney?

plantingC4 2012.11.13. 09:45:41

@Caddy: LEGO Flood-on hangosan szoktam nyihogni, itten má a kollégák fullkreténnek néznek soxor...:D

pretty kitty 2012.11.13. 09:46:16

@önigazolók kíméljenek (Picicsibe): Udesz vad :))))) Nekem jozanul nem med de jed kisz Jegelmeisztel utan nekemsze lenne goooooooond ;)))) XDDDDDD

fumerin 2012.11.13. 09:47:36

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Pejjsze! :) Meg őt ismeri mindenki! :D
Amúgy olvastad a könyvet? Nekem elég tanulságos volt, tök sok infóval, ami nem meseszerű, mint nagy általánosságban, ha indiánokról van szó.

dr. gernika 2012.11.13. 09:47:58

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Ezt ennyi infóból nem tudjuk eldönteni. A poszter utána sír, ennyit tudunk.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.11.13. 09:48:52

@cemtelen kisz lejanyzo: Na, ezt rólad nem hiszem el. Neked ennek pia nélkül is mennie kéne! ;))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:49:38

@dr. gernika: Szerinted meg de.

"Akkoriban ő érte harcolt egy másik pasi is, velem párhuzamosan, és Kati azt mondta nekem, hogyha egy kicsit kitartóbb lennék, engem választana."

Ennyi ehhez bőven elég.

Füredy Fruzsina 2012.11.13. 09:50:29

@plantingC4: A sor eleg snassz, nalam a Red Bull Vodkanal kezdodik az elet :P

dr. gernika 2012.11.13. 09:50:35

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Ha most elkezdene értem valaki harcolni, én is elértéktelenednék?

ketroot 2012.11.13. 09:52:06

Hát nem aranyos, hogy most is vár arra, hogy a Kati (vagy kicsoda) lépjen? :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 09:53:36

@dr. gernika: Nem. De ha versenytárgyalást írnál ki magadra, akkor az én szememben meglehetősen...

Niobe 2012.11.13. 09:53:40

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): kevés az időm, egy könyvet vadászok, csak épp hiánycikk az antikváriumban :(

Caddy 2012.11.13. 09:54:21

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): mondjuk ebben igazad van, ott mindig harcolnak a szerelmükért a férfiak, azt hiszem. :D

@Niobe: a kivételek és a jelenlévők nem számítanak. :D

@Madpapa: elveszel feleségül? :D

dr. gernika 2012.11.13. 09:55:24

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Én ezt nem így értelmezem. Várta, hogy lépjen a pasi, ezzel kicsit meg akarta volna nógatni. Nem lett volna benne kérdés, hogy ő az, de lássa már rajta a szándékot. Nem látta. Így elment azzal, aki küzdött érte. Büszke volt ő is.

plantingC4 2012.11.13. 09:57:22

@iBaby: Gondoltam :D i-vel a neved előtt..:D:D sör snassz......nyugodtan írhattad volna, hogy olyan proli és mostanában nem is divatos senem....

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.11.13. 10:00:13

@Niobe: "számára simán lehet siker a házasság"

Már nem is alszanak együtt. :) Persze lehet ez neki siker...:D

pretty kitty 2012.11.13. 10:00:54

@önigazolók kíméljenek (Picicsibe): Hmmm hat tehetek ed plobat....

Hozentlogel busztenhaltel
Mocaltkugel Polsze
Niklauda Hokkenheimling
Omajngott ik szplicce!!!!!!!!

;))))))))))

ketroot 2012.11.13. 10:00:58

Egyébként várom az elhanyagolt maca posztját is.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 10:01:46

@akut schizo effektív pszichózis: Azért Annának igaza van, hogy meg kéne nézni ezt a Jutkát biztos ami biztos. Egyébként pedig változatlanul kérdés, hogy miért hagyta el magát Jutka a házasság után. Egy szerelmes és boldog csaj nem ezt teszi. Az motivált, hogy fenntartsa a kedvese érdeklődését illetve vonzalmát. Vagy nagyon hülyeségeket írok?

fumerin 2012.11.13. 10:02:32

Nem tudom, ahogy végig lapozom magamban a zemlékkönyvem:
Sosenem voltam még úgy, hogy értem harcolni kellett volna. Úgy is mindig én választottam! :D

fumerin 2012.11.13. 10:03:27

@Bölcs Jaroszláv: *buksisimi*
Viszont a nő nemá' a férfije miatt akarjon jól kinézni, hanem saját maga miatt! :)

Niobe 2012.11.13. 10:03:29

@önigazolók kíméljenek (Picicsibe): lehet ;)
Az sem mindegy, ki kezdeményezte a különalvást...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.11.13. 10:04:13

@SzösziBoszi25:

Igen, ezt szokták mondani a nők azokra a pasikra, akik nem akarnak rájuk eleget költeni, vagy a pincsijükké válni :)

Niobe 2012.11.13. 10:06:12

@Bölcs Jaroszláv: nem. Mondjuk egy nő sem lehet 7/24-ben kiváló munkaerő, feleség, anyuka, háziasszony, közben mellesleg szexbomba is ;) Valahol, valamelyik szerep tuti sérülni fog.

Niobe 2012.11.13. 10:09:30

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): ezt valami magyar csóka írta, nincs is más ilyen könyv, ez meg nyolcvanvalahányas... Lehet, hogy ebből is angol nyelvűt kell szereznem, mint japánból. Ott sem volt normális magyar nyelvű nyelvkönyv, ami nekem van, mind angol magyarázattal van.

Füredy Fruzsina 2012.11.13. 10:09:38

@plantingC4: Te meg nyugodtan irhattad volna hogy egy felszines sznob picsa vagyok. Ha azt is hozzateszed h MNK akkor maris eljutottal Jokka szintjere :P

Hurri Kán 2012.11.13. 10:10:18

@Niobe:
Dehogynem, sajnálatos módon ez az elvárás, ezt nem szabad lejjebb adni. ;-)

Madpapa 2012.11.13. 10:10:25

@Caddy: őőő, hát izééé... :-DDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.11.13. 10:10:50

@Анна: :D Nálam, aki nagyon nyomult, az soha nem kellett.

fumerin 2012.11.13. 10:12:00

@Bundabandi (Cookie Bunny): Jahh, majd jóhogynem meg akar róla győzni, hogy ő a zigazi! :D

Niobe 2012.11.13. 10:13:26

@Hurri kán: oké, soroljam a női elvárásokat? :P

Hurri Kán 2012.11.13. 10:14:07

@Niobe:
Sosem voltam hajlandó elvárásoknak megfelelni. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 10:14:12

@dr. gernika: Ok.
K-ért két pasi indul: A és B.
A jobban "küzd" mint B.
Lehetőségek:
1. K A-t szereti, A elnyeri kezét, B megy a levesbe. A történetnek itt vége, nincs miről beszélni. Nincsenek szikrák, meg ilyesmik. Nem is veti fel K B-nek, hogy küzdhetne jobban és akkor az övé lenne. Mert számára minden úgy jó ahogy alakult.
2. K B-t szereti, ezért felhívja figyelmét hogy jobban kéne küzdeni. B ennek ellenére nem küzd. Ha K ezek után holmi büszkeségből azzal lép le akit nem szeret, akkor kiérdemli a Ruy Blas-díjat (amit persze a hasonlóan agyatlan királynőről kéne elnevezni, de mindegy). Ha szeretek valakit akkor őt szeretem és kész. Nem fogok elmenni egy futottak még katagóriával, mert állítólagosan csorba esett a büszkeségemen. Milyen szeretet ez már?
3. K mindkettőt "szereti" (pontosabban egyiket sem). És mindkettőt meg is tartaná valamilyen szinten. Leginkább a versengési szinten, hogy uralhassa őket. Ez volna ugye a Scarlett tipus.
A versenyben lemaradót biztatja és kecsegteti, hátha. Aztán később ismét mézesmadzagolja B-t. Próbálja visszavonni a játszmájába.

Szerintem bármelyik is legyen, a nő nem érdemli meg hogy bárki küzdjön érte.
Neki el kéne tudni dönteni hogy kit szeret. És NEKI is tenni valamit azért, hogy az jöjjön össze. Nem pedig hanyatt dőlni, és várni ki küzd jobban.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.11.13. 10:14:12

@Niobe: Sikeres házasság elkönyvelésének szempontjából teljesen mindegy, h ki kezdeményezte! :D

Füredy Fruzsina 2012.11.13. 10:14:57

@önigazolók kíméljenek (Picicsibe): Nem tudom, direkt ujra elolvastam az egesz posztot de nem talaltam benne semmit ami negativum lenne Katival szemben...

plantingC4 2012.11.13. 10:19:44

@iBaby: Miért tenném? Így érzed ? MNK? Jokka? Hogy jön ez ide baby ?

Füredy Fruzsina 2012.11.13. 10:22:29

@plantingC4: Semmi csak Jokka szokott mindig azzal cikizni h micsoda sznob vagyok amiert nem vagyok elajulva attol h meg akar hivni langosozni XD

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 10:23:27

@Niobe: Oké, rendben van, nem kell 7/24-ben mindennek megfelelni, elég, ha 7/20-ban megfelel. Látod, nekem igazán van kompromisszum készségem!
:)

Jack Torrance 2012.11.13. 10:24:25

"és én várom, hogy mikor mondja ki azt a képtelen hülyeséget, hogy mi egymásnak lettünk teremtve, és kezdjünk el valamit közösen, valami őrültet és újat. "

Wazz, ki a ferfi???

Caddy 2012.11.13. 10:28:10

@Niobe: mit vadászol? mi a címe?

@Madpapa: a látod, hogy te is határozatlan vagy! Elintézhetted volna simán egy Nem-mel, de itt értetlenkedsz. :D

plantingC4 2012.11.13. 10:29:27

@iBaby: Végképp nem értelek, lángosról szó sem volt...

Madpapa 2012.11.13. 10:30:41

@Caddy: érted te a viccet szerintem :-D

plantingC4 2012.11.13. 10:30:48

@Caddy: :D:D:D aranyos ez is :D

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 10:31:13

@Niobe: Légy szíves! Engem roppantul érdekelnének!
:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 10:31:13

@Jack Torrance: Azon tűnődöm miért nem kezd csak úgy magától valami "őrültet és újat"?

Caddy 2012.11.13. 10:32:13

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): mindig is utáltam ezeket a K, A, B jelöléseket. Követhetetlen. Írd át! :D

Caddy 2012.11.13. 10:33:25

@Madpapa: persze hogy!

@plantingC4: Oviban! :D:D:D

Füredy Fruzsina 2012.11.13. 10:33:29

@plantingC4: Mindegy, uj vagy meg a blogon, majd ha Jokka idejon elobb utobb rajossz mirol van szo. :) Te mit szoktal inni?

Szöszi 28 2012.11.13. 10:34:00

@Jack Torrance: A kérdés bennem is felmerült, többször is :D Arra jutottam, hogy a poszter biztosan nem!

Jack Torrance 2012.11.13. 10:38:09

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): @SzösziBoszi25: basszus, ott a felesege, akit utal es valszeg az is ot (nem alszanak egy agyban sem). Se gyerek, se semmi, de nem lep!
Ott a regi no, ez a puhapocs meg azt varja, hogy az mondja ki amit hallani akar!

"miért nem kezd csak úgy magától valami "őrültet és újat""
Pl ongyilkossag? :D

fumerin 2012.11.13. 10:39:22

@Jack Torrance: Nőben is tré, ha várja a boldogságot, ölében kisállatot vakargatva. No de férfinek lehet-e nevezni a posztert? :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 10:40:26

@Caddy: Ok.
Kurvajóbigéért két pasi indul: Aggló és Bálifóka.
Aggló jobban "küzd" mint Bálifóka.
Lehetőségek:
1. Kurvajóbige Agglovat szereti, Aggló elnyeri kezét, Bálifóka megy a levesbe. A történetnek itt vége, nincs miről beszélni. Nincsenek szikrák, meg ilyesmik. Nem is veti fel Kurvajóbige Bálifókának, hogy küzdhetne jobban és akkor az övé lenne. Mert számára minden úgy jó ahogy alakult.
2. Kurvajóbige Bálifókát szereti, ezért felhívja figyelmét hogy jobban kéne küzdeni. Bálifóka ennek ellenére nem küzd. Ha Kurvajóbige ezek után holmi büszkeségből azzal lép le akit nem szeret, akkor kiérdemli a Ruy Blas-díjat (amit persze a hasonlóan agyatlan királynőről kéne elnevezni, de mindegy). Ha szeretek valakit akkor őt szeretem és kész. Nem fogok elmenni egy futottak még katagóriával, mert állítólagosan csorba esett a büszkeségemen. Milyen szeretet ez már?
3. Kurvajóbige mindkettőt "szereti" (pontosabban egyiket sem). És mindkettőt meg is tartaná valamilyen szinten. Leginkább a versengési szinten, hogy uralhassa őket. Ez volna ugye a Scarlett tipus.
A versenyben lemaradót biztatja és kecsegteti, hátha. Aztán később ismét mézesmadzagolja Bálifókát. Próbálja visszavonni a játszmájába.

Szerintem bármelyik is legyen, a nő nem érdemli meg hogy bárki küzdjön érte.
Neki el kéne tudni dönteni hogy kit szeret. És NEKI is tenni valamit azért, hogy az jöjjön össze. Nem pedig hanyatt dőlni, és várni ki küzd jobban.

Jack Torrance 2012.11.13. 10:41:36

@Dr.Rekettyés László: az a helyzet, hogy nem az anyja picsajat. Mert ebben a helyzetben a "ha egy kicsit kitartobb lennel" nem azt jelenti, hogy a pasi legyen kitartobb es mondjuk konyorogjon tobbet vagy tobbszor valljon szerelmet. Hanem azt, hogy legyen mar ferfi. Szoval a mondat igazabol ugy hangzik a no fejeben, hogy "ha nem lennel ilyen puhapocs, akkor teged valasztanalak". Csak sajnos pont a puhapocsok fule nem tudja elvegezni a korrekciot, annyira a no ohajait akarjak megvalositani, hogy ezt is szo szerint ertik.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 10:42:09

@Jack Torrance: Azt hiszem az eredeti probléma is ezt volt vele, nem?
Hogy tudniillik egy szalmaszálat nem volt képes keresztbe tenni, és egy zacskó szotyit nem mert kockára tenni...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 10:43:00

@Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ezért is gondolom, hogy EZ a nő nem ér meg semmi küzdelmet.

Niobe 2012.11.13. 10:44:06

@Hurri kán: na látod :P A nők sem hajlandók.

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Hindi nyelvkönyv magyaroknak, írta Debreceni Árpád, kiadás éve 1983.

Niobe 2012.11.13. 10:46:03

@Bölcs Jaroszláv: leírom, egy szóval: a párom. Nekem könnyű dolgom van. ;)

@Caddy: --> @Niobe:

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 10:46:22

@Niobe: Rákérdezek. De helyedben megérdeklődném a követségen. Ha már tartanak ilyen ingyenes hindi képzést....

Jack Torrance 2012.11.13. 10:47:21

@Papírsárkány: amikor a no ezt mondja, mar keso. Igazabol a "teged valasztottalak volna" a helyes, csak ezt rosszul esik kimondani.

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): nyilvan igen. Talan meg szerelmet is ugy vallott, hogy a no adta a szajaba a szavakat...

Niobe 2012.11.13. 10:48:55

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): de csak azért nem, mert nem a Te életed szereplője.
Egyébként "küzdeni", ha így nézzük, csak saját magunk jobbá tételéért érdemes, másért nem. A másikat szeretni kell, feltétel nélkül.

Jihá, lement a lázam! ;)

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 10:50:49

@Niobe: Oké, de én azt hittem a női elvárásokról beszélünk általában, vagy ha így jobban tetszik "elméleti szinten". Nem tudom milyen a párod, tehát ez nekem semmit sem mond (kivéve, hogy a halak jegyében született, de ez nem nagy wasistdas, én is a halak jegyében születtem, sőt skorpió az aszcendensem, na erre varrjál gombot)
:)

Dr.Rekettyés László 2012.11.13. 10:51:12

@Jack Torrance: Ebben a szövegkörnyezetben mit jelent pontosan a FÉRFI és mit a PUHAPÖCS? Mitől volt egyik, és mitől lett volna másik?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 10:51:46

@Niobe: Mi köze ennek az én életemhez?

Bravó!

pretty kitty 2012.11.13. 10:54:28

Titeket lejengedett id apukaatooooook?? ;))))))

vedd.us/Magyar/apa-igy-nem-engedett-le

Caddy 2012.11.13. 10:54:33

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): le vagyok kötelezve. :)
Teljesen jól összefoglaltad, és egyet is értek, ez a nő nem érdemli meg egyik pasit sem. van az ha túljátszmázzák, akkor marad a nagy büdös semmi. :D

JOKKA21 2012.11.13. 10:54:46

Ez van barátom, nem mindig azt kapja az ember, mait vár vagy kér.
Minden nő keseríti a férfiak életét, ha már keserítik, akkor azt egy szép ribanc tegye.
Minden nő kurva.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 10:54:56

@Niobe: Rosszul válaztottál: Jamadzsi Maszanori könyve magyar/japán és egészen jó. De ez most speciel nem segít rajtad, hindi ügyben. Egyébként érdemes rögtön annak a régiónak a helyi nyelvét is megtanulnod a hindi mellett, mert úgyis azt használják a helyiek (akiknek egy része jó eséllyel a hindit egyáltalán nem is beszéli). De angolul Indiában állítólag mindenki beszél. Szóval nagy gondod nem lehet.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 10:56:22

@cemtelen kisz lejanyzo: Nem tudom, mert nekem azt írta ki a linkedre, hogy a weblap nem található.

dr. gernika 2012.11.13. 10:57:01

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Lehet így is nézni, de információ hiányában én nem tudok ekkora történetet keríteni a köré az egy mondat köré. Nem tudni, melyik pasival hol tartott érzelmileg, lehet mindkettővel csak a kezdeti érdeklődés, megérzések fázisában volt. Becsukott egy kaput, és kinyitott egy másikat. Simán lehet, hogy csak utána szerette meg azt, aki jobban küzdött érte. Kétségtelenül szar megoldás az, hogy most, hogy azzal nem tökéletes minden, azzal enyhíti, hogy a sosemvolttal levelezget.

fumerin 2012.11.13. 10:57:53

@Caddy: Te, de a nőnek nem a "nagy büdös semmi" maradt, hanem egy férj, aki eltartja és egy csorgó nyálú nethuszár! :D
Ráadásul nem sokára hármasban vacsizhatnak! :D
Működik a játszma, láthatóan. :)

Caddy 2012.11.13. 10:58:41

@Niobe: ahhh, nem semmi! Én előjegyzést szoktam kérni az ilyenekre az antikvárium.hu-n, volt már ami beérkezett nem kis meglepetésemre.

plantingC4 2012.11.13. 11:00:28

@Caddy: Ha az oviban is ezen poénkodnak az kemény....:D:D

@iBaby: Sört vagy almás cidert, van pár koktél is amit csípek.

fumerin 2012.11.13. 11:00:33

@dr. gernika: Nem enyhít a nő semmit. Unatkozik, szeretné, ha valaki nőnek tartaná. Olvasd el, háziasszony. Németül nem beszél. Kivel is erősíthetné egoját, ha nem egy régi ismerőssel, ráadásul magyarul? :D

Jack Torrance 2012.11.13. 11:03:37

@Dr.Rekettyés László: ha lepett volna, ha kezdemenyezett volna, ha lett volna onallo gondolata, ha mert volna csinalni valamit, akkor lett volna FERFI.

Valoszinuleg egyiket sem tette, ez esetben PUHAPOCS.

Latod, meg most sem mer tenni semmit (nem valik es azt is tolunk kerdezi, hogy ki mer-e menni Katihoz) es most is arra var, hogy Kati mondjon ki valamit.

pretty kitty 2012.11.13. 11:03:42

@Bölcs Jaroszláv: Bena ja bongecod :PPPPP De lad amucce vonatkozik a keldesz mel caj van a kepen....;))))))

Niobe 2012.11.13. 11:03:52

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): hm, köszi! Nem létfontosságú a könyv, csak a maximalista hülye fejem akarja magát kicsit produkálni...
@Caddy: nekem is elő van jegyezve, pont ott ;)
@Bölcs Jaroszláv: azt látod nem ismertem, na, akkor végre született jó magyar nyelvű japán könyv is.

Caddy 2012.11.13. 11:04:26

@Анна: a nagy büdös semmi a nethuszárnak maradt. Addig büszkélkedett, amíg a nő lelépett németbe neki meg maradt a dohányos krákogós, aki az isten lába volt kezdetben. :D
Attól függ honnan nézzük, nagy büdös semmi biztos hogy jut valakinek. :D

fumerin 2012.11.13. 11:05:51

@Caddy: Mindig is tuttam, nem a lábát kell megfogni senkinek, az nem vezet sehova! :D

Namely 2012.11.13. 11:06:12

"Akkoriban ő érte harcolt egy másik pasi is, velem párhuzamosan, és Kati azt mondta nekem, hogyha egy kicsit kitartóbb lennék, engem választana."
Jajjjmá.... 37 éves vagy..... biztos nem 17? De nem, már egy átlag 17 éves is tudja, hogy ez
=
"Az a baj, hogy nem elég a szinted hozzám, így ha egy kicsit jobban keresel, többet adsz, vagy biztos ígérvényt kapol jövőbeli jó (jobb) életre, akkor esélyes lehetsz a puncimra HOSSZABB távon is."

Szóval hosszú távon esélyed sem volt a Katyira.

Ez azonban nem ment fel a töketlen balfaszságod alól, hogy nem dugtad meg a Katyit, amikor még lehetett volna. Mert ha ilyet mond neked, akkor ott bizony sima numera gond nélkül leesett volna, esetleg több is.

Jelenkorban viszont totál esélytelen vagy, a fenti okok miatt. Próbálj meg figyelni: SOHA, DE SOHA nem fogja otthagyni érted azt a pénzt (még ha valóban unalmas is), azt a kényelmes életet, amit megszokott, és amit TE NEM tudsz neki biztosítani. Ráadásul úgy, hogy már fiatalon is a pénzt választotta.

Összefoglalva: finom luxusáru a te Katyid, amire neked nincs se pénzed, se tököd. Menj vissza a Tescoba, csöves....

:)

Niobe 2012.11.13. 11:06:59

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): ne legyél kuka, nem személyeskedni akartam. Tény, hogy belülről az ember másképp látja a saját kapcsolatát, mint ahogy kívülről mások. Ez nem is baj. Azt akartam csak jelezni, hogy ha Te éreznél hasonlóan, mint a poszter (vagy én, vagy akárki más), akkor a küzdés, mint olyan, szinte biztosan jelen lenne.

Hurri Kán 2012.11.13. 11:07:14

@Анна:
Nem hát, mer csak hasraesik miatta, oszt kurvaideges lesz. :D

Füredy Fruzsina 2012.11.13. 11:09:27

@JOKKA21: "Ez van barátom, nem mindig azt kapja az ember, mait vár vagy kér."

A luzerek konkretan sosem azt kapjak :P Egy igazi ferfi viszont megkapja amit akar!

Niobe 2012.11.13. 11:09:53

@Bölcs Jaroszláv: elméleti szinten is mások az elvárások, ez egyénfüggő. Általánosítani meg nem szeretek. A "tökéletes nő ismérvei" lista, amit idéztem, Murphytől (illetve gondolom egy lelkes követőjétől) származik.

Kytia 2012.11.13. 11:11:50

Én is mindig pont így gondolok a Hufnágel Pistire. :))

Nőt meg kivitték Németbe és eltartják? Jól választott.:) Te csak bénázol meg szenvelegsz itt össze-vissza. Nem mersz elválni a feleségedtől, akitől undorodsz, mert a kocsi, meg a ház... Tényleg azt gondolod, hogy Katinak egy ilyen férfi az álma? Sajnos, neki dobott jobbat is a gép.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 11:15:15

@Niobe: Kuka??? Lemaradtam valamiről? (boltban voltam.)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.11.13. 11:15:25

Am erről a posztról egy korábbi jutott eszembe, mert az volt még valami iszonyat szánalmas...

Faszi egy idősebb feleséggel teljesen megkeseredve. 1x ott aludt a havernál, aki ráküldte a szexbomba feleségét, oszt asszem 3asba nyomták... Az volt faszika élete nagy dugása. Azon gondolkodott, h megkérdezi nem lakhatnának e 3asban, mert ő úgy szeretne. 

Jajbazdmeg. Még most is kurva vicces ez! :DD

Dr.Rekettyés László 2012.11.13. 11:17:02

@Jack Torrance: Persze, ez is egy opció, de hát nem tudhatjuk, hogy Katika szemszögéből mit jelentett a "legyél kicsit kitartóbb".
Ha egy tutyi-mutyi, szerencsétlen, tehetetlen, irányítható balfasz a posztoló (már pedig a jelek erősen erre mutatnak), akkor nem csodálkozom a kialakult helyzeten. Ezért is ücsörög most a Cigis Nénivel a posványban.
Viszont ismerek olyan női felfogást, ahol elvárják, hogy rajongjanak, küzdjenek, harcoljanak, szépeket mondjanak stb... Hát a faszom.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 11:17:54

@dr. gernika: Ok. Számomra a fentiek levezethetők, de egyetértek az óvatosságoddal, általában én szoktam hasonlóképp érvelni. :)

Niobe 2012.11.13. 11:19:49

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): a kuka nálam kedveskedő, butus jelentéssel bír ;)

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 11:20:20

@Kytia: "Én is mindig pont így gondolok a Hufnágel Pistire" Micsoda szerencsés véletlen! Engedje meg, hogy bemutatkozzam Hölgyem! Hufnágel Pisti vagyok!
:)))

Jack Torrance 2012.11.13. 11:20:26

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): kepzeled el a kovetkezot:
Van Kati, Puhapocs es Bela. Puhapocs es Bela szerelmesek Katiba. Puhapocs cuki, kedves kis pincsikutya, Bela pedig ferfi. Kati beleszeret Belaba.
De Puhapocs azert torleszkedik, folyton ott van a labtorlo korul. Kati kedves lany, nem akarja megbantani, amugy is cuki, szoval nem azt mondja, hogy "bocs, nem tudnek elni egy puhapoccsel", hanem nemi biztatasul a jovore nezve (ha Puhapocs esetleg mas nokkel is kezdene) mintegy jotanacskent mondja, "ha kitartobb lennel".

Nyilvan Kati ennel kevesbe rendes, hizeleg neki hogy ketten is nyomulnak ra, es nem is akarja Puhapocsot elengedni a labtorlo mellol, de ettol meg szeretheti tiszta szivbol Belat.

Niobe 2012.11.13. 11:21:00

@Dr.Rekettyés László: na, azokat dugja meg a Nagy Sándor! Az imádott hódítani meg küzdeni. ;)

cyd 2012.11.13. 11:22:42

Ezt a hányinger ürgét. Meg legyenKati is az. Ezek tényleg megérdemelték volna egymást.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 11:22:45

@Niobe: Ok. De nem ez a kérdés...
Az egész bejegyzést nem értem. Mire írtad?

Jack Torrance 2012.11.13. 11:23:15

@Dr.Rekettyés László: ismerek en is olyat, rovid ideig meg dolgom is volt ilyen novel (csak kurvara nem voltam kitarto, viszont azota is orulok ennek :D), de a posztolo onleirasabol en most arra kovetkeztetek, hogy o egy tutyimutyi balfasz.

Caddy 2012.11.13. 11:23:45

@Анна: na látod, vannak akik tudják a titkot. :D

Jack Torrance 2012.11.13. 11:24:35

@Bölcs Jaroszláv: sajnos a Hufnagel Pistikre csak gondolnak, de sosem mennek hozzajuk :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 11:24:39

@Jack Torrance: Perfekt. A mostani etetést viszont nem magyarázza.
Az sajna megmarad a negatív tartományban.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 11:26:30

@Niobe: Cserébe viszont egy nettó elmebeteg alkoholista volt...

Szöszi 28 2012.11.13. 11:26:59

@Dr.Rekettyés László: @Jack Torrance:
EZ A MINIMUM! És az tényleg csak a minimum, hogy szépeket mondjatok és küzdjetek! Ezt mind éreztetni is kell egy nővel. Aztán lehetőleg meg is mutatni ékszerek formájában, hogy mennyire rajongtok. :D :D :D

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 11:27:13

@Jack Torrance: Ó milyen szerencsétlen vagyok! Pedig egyszer már majdnem éreztem olyat, hogy ha jobban nyomulnék, akkor talán hozzám jönne a Maca (ja, az nem is én voltam, hanem a poszter a Katival) Na mindegy.
:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 11:27:44

@Niobe: Na várj csak!
A "bravó" a lázlemenésedhez szól!

A kérdés fölötte meg áll, de ez két külön dolog. Bocs, ha nem volt egyértelmű, de épp rohantam a boltba....

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 11:29:43

@SzösziBoszi25: Mióta a hétvégén tajrészegre piáltad magad, csak árnyéka vagy a régi Szöszinek. Már lassan odáig süllyedsz, hogy a világot sem leszel képes kiirtani! Szedd már össze magad egy kicsit!
:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 11:31:43

@Niobe: "Azt akartam csak jelezni, hogy ha Te éreznél hasonlóan, mint a poszter (vagy én, vagy akárki más), akkor a küzdés, mint olyan, szinte biztosan jelen lenne."

Na akkor, hátha jól értem....
:)

Én az tipikusan romatikusan agymosott barom vagyok aki küzd. Alapesetben nem várnék semmilyen biztatásra.
De nem küzdenék olyanért aki a fenti hitegetőmanővert beveti.
Talán 16 évesen még igen. Ennél már 20 évesen is több eszem volt.

Niobe 2012.11.13. 11:31:56

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): hjakérem, még mintaférfi is legyen? ;)
Ezért is írtam, hogy a másért küzdés nagy butaság.
Meg az is más, ha valaki minden tőle telhetőt megtesz egy kapcsolatért, és hosszú időn keresztül nem látja a viszonzást, avagy ő maga sem feccöl különösebb energiákat az egészbe, és úgy akar viszonzást.

Namely 2012.11.13. 11:32:57

@SzösziBoszi25: én ilyen formában is megmutatom, de a kis apróság valahogy jobban bejön neki :)))

cyd 2012.11.13. 11:34:36

@SzösziBoszi25: Beütötted a arcodat? Újfent?

Niobe 2012.11.13. 11:35:43

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): ja, OK! ;)
Én meg a "feleslegesen nem gázolok mások lelkébe" típusú barom vagyok :D
Egyébként én is "küzdök" néha, de ha észreveszem, leállítom magam, ugyanígy a játszmákkal is.

Dr.Rekettyés László 2012.11.13. 11:35:43

@Jack Torrance: Az ilyen felfogású nőt azonnal a virtuális lapátra kell helyezni, aztán ügyet sem vetni rá a továbbiakban. Akad úgyis bőven, akinek van ideje meg kedve arra, hogy megpróbálja őt "meghódítani".
(Meghódítás: általában ilyen-olyan ígéretek, ajikák, rózsacsokrok, szeri idézetek, szerepjátszások és önfrankózások egy-két reménybeli sunázás reményében, aztán később úgyis előtűnik a hősszerelmes valódi énje - a szerk.)
Játszmázás, taktikázás = lapát.
Aztán vagy ráébred arra, hogy a hülyeségével csúnyán elbaszta, vagy rád legyint, hogy félsz tőle vagy buzi vagy (más eset szerinte nyilván nem is lehet). Ez már gyakorlatilag mindegy.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 11:36:54

@cyd: Ne bántsd már! Épp most fejelte le valakinek a tenyerét, és még nem teljesen tért magához a "meglepetéstől" szegény!
:)

Father Justice ♋ (törölt) 2012.11.13. 11:38:54

A posztíró tutyimutyi balfasz már csak amiatt is, hogy a felelakás - felekocsi - felerezsi háromszög Jutka mellett tudja tartani egy olyan konstrukcióban, ahol ő saját bevallása szerint is csak a lábtörlő szerepét tölti be.

Ebből azonban nem következik, hogy amikor fiatalon, függetlenül nem sikerült felszednie Katit, annak a balfaszsága volt az elsődleges oka. Közrejátszhatott az is, de ha Kati el tudott volna képzelni egy dugásnál "komolyabb" konstrukciót is vele, akkor egyszerűen úgy alakította volna, hogy legyen lehetőségük ismerkedni, a posztírónak meg bepróbálkozni.

Az, hogy tetszett neki Béla (ha ugyan egyáltalán), önmagában kevés volt, mert ő már a tuti kényelmi állandót kereste akkor is, és mivel meg is találta, nyilván nem akarta kockára tenni a jó életet Németországban egy kósza dugásért a bicikli mellett. Vegyük észre, hogy az a mozzanat már a búcsúztatás idején játszódott, amikorra végérvényesen eldőlt, hogy Hugó lesz a befutó. Így aztán bele lehet látni ugyan különféle szikrákat az ottani történésekbe, de a nő _érdekeit_ akkor már egy tüzijáték sem tudta volna felülbírálni.

(Legfeljebb akkor, ha egy Lamborghini Diablo mellől jön.)

Jack Torrance 2012.11.13. 11:41:31

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Kati otthon van, egyedul, unatkozik es szarul erzi magat Nemetorszagban (nem is csodalom). Jol esik neki a regi pincsikutya lihegese, es levelezget vele.
De most sem azt mondja, hazamegyek es legyunk egymasei, meg azt se, hogy "gyere ide es legyunk egymasei", csak annyit, hogy gyere, biztos a ferjem is orulni fog neked. Ez nem altatas, csak Puhapocs altatja magat.
Ettol meg lehet, hogy Kati is saros (nem tudjuk, mikrol levelezgetnek), de nem o a hunyo szerintem.

fumerin 2012.11.13. 11:42:25

Bármit is mondunk, egy biztos: poszter nem szereti a szexet! :D
mert:
-otthonitól undorodik
-másik rohadt távol van ahhoz, hogy legyen valami
Ennyi balfasz férfit....
:)

Niobe 2012.11.13. 11:42:31

@Father Justice ♋: ókérlek, sosem hallottál még olyan esküvőről, ahol a friss házasok külön hálták el a nászt? ;) Ha komolyan akart volna a nagyszeji a posztertől bármit is, akkor legkésőbb a biciklis jelenetnél lett volna összeborulás. De nem volt, számomra ez azt jelenti, egy büdös percig sem volt a Fici komolyan véve...

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 11:42:59

@Father Justice ♋: Lehet, hogy a korábbi kommentedben ott volt, csak elkerülte a figyelmemet, de nem látom nálad, hogy hány per hányas csaj a Kati, a Jutka, valamint hány per hányas pasi a poszter és a Kati férje. Pedig ez szervesen hozzátartozna az "analízishez".
:)

Jack Torrance 2012.11.13. 11:44:08

@SzösziBoszi25: termeszetesen csak valodi gyemant es igazgyongy ekszerek tudjak kimutatni a valodi szerelmet, ugye? :D

@Bundabandi (Cookie Bunny): Batmant? (nem ertem :( )

@Dr.Rekettyés László: esetemben ez is tortent, de sok szerelmes ember eszre sem veszi, mire megy ki a jatek

Jack Torrance 2012.11.13. 11:48:05

@Bölcs Jaroszláv: amugy Hufnagel Pisti azert egy fokkal jobb, mint a posztolo, mert o ugyan nem kapta meg akkor a not, viszont azota legalabb karriert csinalt :)

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 11:49:20

@Jack Torrance: Valami mérsékelt vonzódást esetleg lehet, hogy egy Lexus RX450H is kimutatna. Na jó az még persze nem olyan holtomiglan/holtodiglan nagy szeri, hogy utána máris jöhetne az ásó-kapa-nagyharang, csak valami egészen pici kis mozgolódás, amiről nem is lehet pontosan tudni, miért mocorog: azért-e mert egy sajtkukac, vagy azért, mert tényleg van valami.
:DD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.11.13. 11:51:38

@Jack Torrance: ajj hát vicceltem, gondoltam ha már így egyetértünk oda is adom a Batmant ->lásd: a legelső kommentem. :D

mütyür 2012.11.13. 11:52:55

Hihi, egy 37 eves, aki elve eltemette sajat magat :D

Jack Torrance 2012.11.13. 11:55:09

@Bundabandi (Cookie Bunny): ja, addigra elfeledkeztem a hasonlatrol :D Igen, kernem szepen :)

Jack Torrance 2012.11.13. 11:58:38

@Father Justice ♋: neked is ajanlom: @Jack Torrance: :)

"ha Kati el tudott volna képzelni egy dugásnál "komolyabb" konstrukciót is vele"
Egy tutyimutyi balfasszal? Szerintem dugast SEM. Pincsikutyaval szexelni szodomia, nem?

Jack Torrance 2012.11.13. 12:04:44

@Niobe: es annal a biciklis jelenetnel is posztolonak kellett volna lepnie.

"Este van, forró nyári este, csak ketten, odabent szól a zene… és ha most nem teszünk meg valamit, akkor ennek örökre vége. Nem tudom, ki érezte már konkrétan azt, amikor megáll az idő és érzed a másik gondolatait."

Ezt posztolo ugye elmeselte Katinak, aki azt valaszolta, hogy o is ugyanezt erezte.

Elkepzelem Katit, ahogy ott allnak es latja, ahogy posztolo atszellemult arccal csak bamul, es Kati felidezi a regi emlekeit hasonlo jelenetekrol, ahol posztolo NEM TETT SEMMIT, es maris ertelmet nyer az "ugyanezt erezte", ha felidezzuk a kulcsmondatot: "… és ha most nem teszünk meg valamit, akkor ennek örökre vége"

Father Justice ♋ (törölt) 2012.11.13. 12:08:48

@Niobe: Én is ezt tartom a legvalószínűbbnek. Ezzel együtt úgy gondolom, Béla még most is jobban néz ki Hugónál, elvégre anélkül ego boost-ra sem lenne alkalmas. Ha JOBB lett volna a nőnél anno (külsőre), akkor lett volna esélye sunázni, de a csórósága miatt állandóra akkor sem őt választotta volna.

@Bölcs Jaroszláv: Ez tényleg fontos kérdés, és ezúttal az átlagosnál valamivel több tényezőt kell figyelembe venni a szintek precíz meghatározásához.

Én úgy gondolom, 30 esztendősen Kati és Juci egyaránt 10/7 környékén voltak, csak míg Kati kénytelen volt tartani a szintet (mindjárt részletezem, miért), addig Juci lepukkant kb. 10/4 környékére.

Juci pontosan látja, hogy Béla 37 évesen, vaskos pénztárca nélkül nem tudna már ugrálni, ezért gyerek híján is komoly kártyák vannak a kezében: az osztozkodás miatti félelem mellette tartja a faszit. Mivel önmagának semmilyen szinten nem akar megfelelni, most már nem kell jól kinéznie, nyugodtan takarékra kapcsolhatott.

Kati ezt nem tehette meg, ugyanis eltartják egy olyan országban, amelynek a nyelvét sem beszéli, ráadásul háztartásbeliként jogos elvárás vele szemben az is, hogy legyen ideje mozogni, fodrászhoz, kozmetikushoz járni, csinosnak, szépnek maradni. Ha nem így lenne, a férje feltehetően már lecserélte volna egy fiatalabbra, bár a német nőknél értelemszerűen magasabb van a léc. Amit ő nyújt Katinak - és amiért a magyar háziasszonyok 94,5%-a feltehetően irigyelné is - az számukra kb. alap elvárás. (Tovább bonyolítaná a helyzetet, ha elkövette volna ugyanazt a balkövést, mint Béla, és papíron mindennek a fele az asszonyé lenne. Ezt azonban nem feltételezem egy olyan élelmes férfiről, aki meg tudta vetni a lábát nyugaton.)

Béla szintje 10/7-ről kb. 10/6-ra csökkenhetett, már csak a jelenlegi kapcsolata miatt érzett keserűség, beletörődés, elégedetlenség miatt is. Ez mindig meglátszik az emberen. Ezzel együtt is jobban bejön Katinak, mint a kb. 10/4-es Hugó, mert Ödönkeként - ahogy említettem - a bókjai sem sokat nyomnának a latban egy minimum átlagos szintet megütő nőnél.

Nyilván Katinak az esne igazán jól, ha legalább 10/8-as férfiak udvarolnának neki, sőt, HARCOLNÁNAK érte, de azok az idők már elmúltak, és a körülmények is megváltoztak. Most már be kell érnie annyival, hogy az anyanyelvén csapja a szelet neki valaki, aki jobb a férjénél.

Szerintem ezúttal így állnak össze a szintek.

Szöszi 28 2012.11.13. 12:08:54

@Bölcs Jaroszláv: Mit merészelsz??

@Namely: "kis apróság" jobban bejön neki, mint a nagy dolgok? :D :D :D ;)

@cyd: Neked csönd, nem kérdeztelek!

@Jack Torrance: Természetesen. Vagy egy luxuslakás se rossz erre a célra pl. :D

Dr.Rekettyés László 2012.11.13. 12:09:03

@Jack Torrance: Ha nem lenne tutyimutyi, akkor dugásra jó lenne. Többre nem, mert biciklije van, de valószínűleg ennek ellenére hejjjesebb, mint Német Béla.

pretty kitty 2012.11.13. 12:11:36

@mütyür: Cijua Mutyulkeeeeeeeeeeeem!!!!!!!! :DDDDDDDDDD Ude mien nyomi jez a poszteeeeel?? XDDDDD

Jack Torrance 2012.11.13. 12:16:19

@SzösziBoszi25: remek, szeretem az olyan noket, akiknek nincsenek tulzott igenyeik :D

cyd 2012.11.13. 12:19:48

@SzösziBoszi25: Ne legyél már szalaiannamária!

Szöszi 28 2012.11.13. 12:21:25

@cyd: Sőt, ha kérdezlek is csönd! Viselkedj rendesen!

@Jack Torrance: Ugye, milyen tündéri vagyok? :D Egyből kérhettem volna medencés, kertes házat, nemde? :) De nem esem túlzásokba...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 12:23:07

@Jack Torrance: "Nem válaszolt egyetlen mélre sem, és ő sem keresett senkit sehogy. És amikor felvettem vele a kapcsolatot, elmeséltem mindezt neki. "

Nos a poszter levelére mégis sikerült válaszolni, tudván jól hogy mibe megy bele.
Ezek után a férjem biztos örülne neked az aljadék húzások közt dobogós.
Ha nem akarok semmit, nem válaszolok. De ő válaszolt, majd rátolta ezt habnak.

mütyür 2012.11.13. 12:27:39

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): ahh, ne legyel szigoru, haziasszonykakent unatkozik es vagyik egy kis romantikara :):)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 12:30:58

@mütyür: Attól akitől korábban sem kapta meg?
Attól aki még most is tőle várja a megoldást, férfi(?) létére?
Fúúú, de romantikus...

cyd 2012.11.13. 12:32:19

@SzösziBoszi25: Pfff... helló-wien-nek vége a farsang még messze, szóval leveheted a királylány jelmezt nyugodtan, hát még az attitűdöt.

Jack Torrance 2012.11.13. 12:33:59

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): akkoriban nem valaszolt, amikor kikoltoztek. De azota baromira elkezdett unatkozni, szerintem most mar valaszol masoknak is, nem csak a posztolonak. Es igen, nyilvan tudja, posztolo milyen, meg nyilvan posztolo leveleibol azonnal kiderulhetett, hogy meg mindig nyalogatja a labtorlot.
Basszus, egy kutyaval hogy kell banni? Persze, hogy meghivja, es persze, hogy azt mondja, hogy a ferje is orulne, es hogy posztolo is AZERT menjen, hogy a ferjevel talalkozzon, hisz mar reg latta. Posztolon nemigen van mit megalazni es ezt Kati is pontosan tudja.

Jack Torrance 2012.11.13. 12:35:20

@SzösziBoszi25: remelem, erenyes is vagy, es egy ilyen csekelyebb szerelmi ajandek csak az erzeseidet befolyasolja, de agyba nem lehet ennyivel csabitani

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 12:35:57

@Jack Torrance: És az hogy ezzel a tudással visszaél tökéletesen jellemzi is őt.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 12:36:40

@Jack Torrance: Attól függ hány éves az ajándékozó...

Namely 2012.11.13. 12:37:33

@SzösziBoszi25: háttudod, az jobban emlékezteti rám, mivel a nagyságot nem tudja összeegyeztetni velem..... :DDDD

Szöszi 28 2012.11.13. 12:38:00

@Jack Torrance: Nem hát, tökéletesen látod a helyzetet, bravó :) Ha ágyba csábítanál, akkor toldd meg az ékszereket és a luxuskecót egy kis nyaralóval valami cuki helyen :D

@cyd: És, ha ez nem jelmez, Mr. Beszólok? :)

mütyür 2012.11.13. 12:38:26

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): eleve gaz, hogy nem tud magatol kilepni egy szar kapcsolatbol, csak ha vki felajanlkozna. Sztem maradjon csak a higfosban, jo neki ott.

Namely 2012.11.13. 12:38:59

@mütyür:
"es vagyik egy kis romantikara "
helyesen:
"es vagyik egy kis faszra"

Szívesen

:)

Rég jártál erre.... jól vagy?

Jack Torrance 2012.11.13. 12:40:18

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): nem azt varja, hogy tortenjen valami. Csak jol esik neki levelezni, meg a rajongas es a nyelvcsapasok.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 12:41:01

Jut is eszembe, hiszen itt a posztban egy Katiról van szó. Most kapcsoltam csak, hogy igazából nekünk is van itt egy Katink, aki nem is annyira Kati, csak "Katika"!
:)

plantingC4 2012.11.13. 12:41:32

@iBaby: Kedves iBaby !
Nézegettem vissza posztokat, hogy rájöjjek, 1 mondatom alapján hogyan sikerült eljutnod oda, hogy a Jokka nevű taghoz hasonlíts. Nem találtam összefüggést, csak te. Azt hiszem ez egy gyönyörű barátság kezdete. Ja nem.
Neked is további minden jót....

mütyür 2012.11.13. 12:42:47

@Namely: nem nagyra? :D

Koszi, minden OK :) ti is megvagytok a mar uj kecoban?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 12:44:33

@Jack Torrance: Te tényleg nem érted még mindig???
Tudom hogy mit csinál... Arról beszélek már egy órája, hogy azért problémás, mert kénye-kedvéért kúrogat valaki mást. És nem úgy ahogy az szeretné...

Nincs kutyám. Egyszer volt egy nyulam. Az hőgutát kapott.

Füredy Fruzsina 2012.11.13. 12:44:45

@plantingC4: Jesszusom most megsertodtel? En csak viccelodni probaltam...

Namely 2012.11.13. 12:48:25

@mütyür:
"nem nagyra?"
ne legyen telhetetlen, elég neki a kicsi is! ;)

Jaaa, jól vagyunk mi is, köszi, minden rendben... :)))

cyd 2012.11.13. 12:51:20

@SzösziBoszi25: Akkor viszont kezelni kéne.

Jack Torrance 2012.11.13. 12:52:28

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): te nem erted. Nem problemas, mert az illeto pont ennyit erdemel. Egyszeruen nem lehet vele mast csinalni. Elment, sokaig nem valaszolt a levelekre sem. Nem Kati kezdte ujra a levelezgetest sem, hanem a posztolo.
Tenyleg Katitol varjuk azt is, hogy elzarkozzon a posztolotol? Tegye el a labtorlot is?

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 12:52:36

@Jack Torrance: Miféle motorcsónakról beszélsz? Micsoda földhözragadt gondolkodásmód ez? Természetesen luxusjacht jöhet kizárólag (az mondjuk ideiglenesen esetleg megfelel az Adrián vagy a Földközi tengeren is, feltéve, ha a nyaraló is ott van a parton saját stéggel, mólóval, ahová ki lehet kötni. De ez csak azért jöhet szóba ilyen "szegényes" kivitelben, mert SzöszikeKatika olyan kis szerény, igénytelen kis virágszál, mint egy kisibolya.
:)

mütyür 2012.11.13. 12:55:52

Na, remelem mindenkinel kisutott a Nap :)

Balhés Tomika 2012.11.13. 12:56:17

@Bölcs Jaroszláv: Szerintem @Jack Torrance: teljesen másfajta motorcsónakozásra gondolt, de majd kijavít ha tévedtem ;)

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 12:57:29

@cyd: Várjál már! Mióta leitta magát hétvégén azóta az istennek sem találja a régi önmagát. Hagyd már, hadd próbáljon meg felkelni a padlóról ahova sikerült magát leinnia!
:)

mütyür 2012.11.13. 12:57:38

@Niobe: szia :) mizu, ferjes vagy mar? :)

cyd 2012.11.13. 12:58:58

@Jack Torrance: "Tenyleg Katitol varjuk azt is, hogy elzarkozzon a posztolotol?"
Ha 8 éve megtette, akkor most miért nem képes rá? Ja ezidő alatt képtelen volt beilleszkedni az új környezetbe és szarrá unja magát.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 13:00:00

@Jack Torrance: Értem, és te úgy véled ha valaki valamit megérdemel, akkor azt meg is kell vele tenni. Emelkedett értékrend.

Ez esetben nincs több kérdésem.

Jack Torrance 2012.11.13. 13:00:52

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): nekem van kutyam, nagyon aranyos. Az agyamba nem engednem, de amit lehet, megadok neki. Es halas, barmit is kap. Ha a kuszobon alhat, az jobb neki, mint ha a sajat kis fekvohelyen. Nem tudom, remenykedik-e tobben, de ennek nagyon orul. Nem tagadnam meg tole olyan okokkal, hogy ez atbaszas, meg hogy ha nem alhat az agyamban akkor inkabb kidobom az utcara.

Jack Torrance 2012.11.13. 13:02:32

@Bölcs Jaroszláv: jol van na, en is tudtam mar abban a pillanatban, hogy megnyomtam a gombot. Es igazad is van, latod, erre nem is valaszolt.

@Balhés Tomika: de, ugy gondoltam, ahogy Jaroszlav ertette :)

plantingC4 2012.11.13. 13:03:57

@iBaby: Ahhoz akihez hasonlítottál nem vicces. Engem ráadásul nem is ismerhetsz még annyira, hogy bárkihez is hasonlíthass érdemben, hisz új vagyok erre felé. Az elhamarkodott ítészektől hamar felkapom a vi..söröm, pláne ha ennyire mellé lőnek.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 13:04:00

@Jack Torrance: Lásd be az eleje nagyon mókás így ékezetmentesen... :D

Komolyabban:
Nem nagyon van miről beszélgetnünk e tárgyban ha te úgy véled egy emberrel úgy kell bánni mint egy lábtörlővel, vagy egy kutyával.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 13:04:26

@Jack Torrance: Ó, hát mióta egy pár hónapja egy buszon utazom SzösziKatával, azóta a gondolataiba is belelátok! Különösen, mikor azokat a tutajos szemeit meresztgeti felém.
:DD

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 13:05:50

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Ha jól emlékszem egyszer egy csajoknak szóló tanácsokban valahol a neten azt olvastam, hogy: "a pasidat tartsd úgy, mint egy kutyát: engedd hosszú pórázra és időnként símogasd meg a fejét."
:D

Jack Torrance 2012.11.13. 13:05:56

@cyd: miert kene kepesnek lennie ra? Ha posztolo ujrakezdi a levelezest, miert ne valaszolhatna, ha jol esik neki? Van barkinek is kotelezettsege arra, feladja ami neki jo csak azert, mert mas remenykedik valamiben? Szerintem elegszer es elegge egyertelmu volt, a mostani meghivasaval egyutt ahhoz, hogy neki ne legyen semmi felelossege. Es mivel posztolo meg varja azt a bizonyos mondatot, feltehetoen Kati nem mondta ki, tehat nem adja ala most se a lovat.

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): nem, nem kell vele megtenni. De kuzdeni se kell a vegtelensegig az ellen, hogy az illeto megtegye sajat magaval.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 13:06:01

@Jack Torrance: De tudod mit! Mégis bontsuk ki!
Van egy kutyád ugye, azt mondod.
Nem kettő. Egy. Vele vagy kapcsolatban. Bánsz vele ahogy bánsz.
Mégsem tartasz készenlétben egy másik kutyát, akit néha beengedsz néha elzavarsz a háztól.
Miért nem?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 13:07:37

@Bölcs Jaroszláv: Ja. És van egy olyan mondás is, hogy "az asszony verve jó".
Még valami?

Balhés Tomika 2012.11.13. 13:09:03

@Jack Torrance: Nem baj, nem veszünk össze, te motorcsónakozol vele úgy, én meg így...;)

Niobe 2012.11.13. 13:09:18

@mütyür: vőlegényes ;) A papír várhat.

indapass90210 2012.11.13. 13:10:20

A megoldás három betű: HCN

Jack Torrance 2012.11.13. 13:12:37

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): nem gondolom, hogy ugy lehet banni vele, csak hasonlat. De ha egy ember annyira hulye, hogy ennyire kapalozik, akkor nem kell visszalokni a parkanyrol.

Nezd, vannak emberek, akiknek a leteleme a szenvedes, az eletstrategiajuk resze. Posztolon is latszik, hogy szenved kicsit, hogy Kati nem az ove, de sokkal jobban szenvedne, ha teljesen elvesztene Katit. Amikor Kati elzarkozott tole, ujra es ujra kereste, probalta felvenni vele a kapcsolatot. Egesz egyszeruen kell neki az a kis bizserges, ami jol esik neki, ha Katira gondol, es kell neki az a remeny, de foleg nosztalgia, hogy "ha akkor kicsit kitartobb, akkor Kati ma vele lenne". Onigazolas, ragaszkodas valamihez, hogy ne csak a bagos Juci jusson neki az eletben.

(ceges gep es nem tudok ra ekezeteket installalni. neha tenyleg vicces :D)

@Bölcs Jaroszláv: :D Egyszer mosolyogj vissza ra es sokat sejtetoen lengess meg egy gyemant nyakeket :D

Jack Torrance 2012.11.13. 13:15:13

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): a vicc az, hogy tortenetesen rendszeres vendeg nalunk egy masik kutya is :D es ugyanugy banok vele, mint a sajatommal :)

@Balhés Tomika: o, az en szandekaim nagyon tisztessegesek, es amugy ekszerre se telik :D Szoval ha neked van motorcsonakod, hasznald ahogy kedved van :D

plantingC4 2012.11.13. 13:15:31

@iBaby: Ne jajjgass, gondolkozz.

mütyür 2012.11.13. 13:16:47

@Niobe: jojo, csak probalok felzarkozni az infokkal :)

Szöszi 28 2012.11.13. 13:16:56

@Jack Torrance: Szeretnéd, hogy kérjek egyet? :D

@Bölcs Jaroszláv: Ennyire nem rossz a helyzet, már kijózanodtam, most a húgom szakdolgozatát próbáljuk befejezni és 2 napja ezzel foglalkozom, kivagyok :D
Ja, és a luxusjacht jöhet, naná! :D

@Balhés Tomika: Szerencsére nem értem mire célozgattok, lehet, hogy jobb is? :D

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 13:23:18

@SzösziBoszi25: Oóó! Miből írja a kedves kis hugicád a szakdoliját? (Hogy ti milyen kíváncsi család vagytok? Nincs nektek jobb dolgotok, mint tanulni? Inkább igyatok! Azt már szombaton is megtapasztalhattad, hogy sokkal hamarabb meglátszik, mint a tanulás)
:)

Szöszi 28 2012.11.13. 13:55:46

@Bölcs Jaroszláv: E-kereskedelem és az e-logisztika vizsgálata a Tower24 tükrében :) Mi ilyen tanulósan ivós társaság vagyunk :D Egyiket se visszük túlzásba és egyik se megy a másik rovására :D

@Jack Torrance: Kapni is fogok :))

Madpapa 2012.11.13. 14:05:15

@plantingC4: vigyázz, mert töke van a menyasszonynak :-DDD

Szöszi 28 2012.11.13. 14:05:22

@Jack Torrance: Úgy nem, ahogy ő gondolja :D Olyat nem kérek :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 14:18:28

@Jack Torrance: Mi lenne? Megnyílt az út! Szabad a pálya! :D

plantingC4 2012.11.13. 14:24:36

@iBaby: Amin csak akarsz, amiért csak akarsz.

@Madpapa: Kösz az infot, legalább már tudom hol kell először megrúgni.

Mooon 2012.11.13. 14:29:02

Posztoló
te egy balfasz vagy.
Az álomkép nőd meg egy ostobenkó számító liba.
8 éve él egy országban, és képtelen volt megtanulni a nyelvét?
Hát szeretnék ehhez gratulálni. De tényleg.
Egyébként meg soha nem adná fel a kitartását, szóval esélyed sincs...

Ja és még meg is hív a férje házába, mert a férje régen látott.. te meg a férje házában jól megdugnád, már ha hagyná...
hát te is elmész ám a kurvaanyádba.

Egyébként szép délutánt csapat :)
ha már valaki összefoglalta amit írtam, akkor bocs az ismétlésért :D.

Jack Torrance 2012.11.13. 14:34:39

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): :D

@Hurri kán: ha ugy semmi, ahogy eddig, akkor jo :)

@Milady de Winter: Katika lassan fizethetne nekem, annyit vedem.
Nem tudjuk, mit jelent nala "a nyelvet sem tudta tisztességesen megtanulni", lehet, jol beszeli, csak nem elegge ahhoz, hogy otthonanak erezhesse az orszagot.
Minden egyebben egyetertek. Szep napot :D

cyd 2012.11.13. 14:35:32

@Milady de Winter: Ennyire tömören nem, de az utánunk jövőknek ki kéne emeleni a tiedet, hogy ne törjük magukat a többi 300+ elolvasásával.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 14:35:49

@Milady de Winter: Jajj már... olyan dúúúúvvva nyelv az...

Füredy Fruzsina 2012.11.13. 14:36:37

@plantingC4: OK de legyszi holnap is emlekeztess erre mert addigra elfelejtem...

Füredy Fruzsina 2012.11.13. 14:39:07

@Milady de Winter: Valaki tenyleg elmagyarazhatna mar nekem h miert ostoba meg szamito meg stb. az a csaj. Mindenki ezt irja de senki se hajlando megindokolni...

Nemetul meg tanuljon az aki mazochista! :P

Caddy 2012.11.13. 14:39:19

@Milady de Winter: húúúú tombolnak a hormonok Milady. :D:D:D

Már akartam írni egyébként, hogy én barátnőm két éve él kint Németországban és ő beiratkozott egy nyelvsuliba, majd szült egy gyereket, és ugyanabba a csoportba vették vissza, amelyikből kiszállt. Ugyanis nyilván mindent német nyelven intéz, a bevásárlástól az orvosig a barátokkal való társalgást mindent.
Na meg arról nem is beszélve, hogy azt mondta hogy sokkal kedvesebbek a németek, ha megpróbálsz a saját nyelvükön kommunikálni velük. :)

Caddy 2012.11.13. 14:41:04

Upsz azt elfelejtettem, hogy az ember is magyar, csak gyermekkora óta él kint. Tehát otthon magyarul beszélnek.

pretty kitty 2012.11.13. 14:41:56

@Caddy: Unalmasz cikk nem biltam vegigolvaszni jinkabb medek Fejcbukozni :PPP XDDDDD ;)))))))

cyd 2012.11.13. 14:47:51

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): És a "Luke, Ich bin dein Vater" óta tudjuk, hogy ezen a nyelven tényleg le lehet igázni egy egész galaxist.

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 14:48:53

Szép napot. :)

A poszthoz nem tudok hozzászólni, nem olvastam. :)

@Caddy: Ezt sosem értettem, hogy valaki külföldön él és nem képes egy alap szinten megtanulni a nyelvet. Hogy intézi az ügyeit az ilyen? De lehet, csak én vagyok túlzottan beszédkényszeres, és érzem magam szarul, ha nem tudok kommunikálni.

Mooon 2012.11.13. 14:50:56

@Jack Torrance:

nyelvtanulásilag általában nemakarásnak szokott nyögés lenni a vége... a német nem a világ legszebb nyelve... ez tény... szerintem sem. A spanyol pl sokkal szebb :). De egy olyan országban él, ahol a kommunikáció nyelve alapvetően a német. Biztos kibírnám, hogy ne tudjak normálisan beszélni másokkal abban az országban, ahol 7/20-ben élek... Biztos velem van a baj... :)))))
És nyilván, tényleg nem tudjuk, hogy milyen mértékű a "nem sikerült tisztességesen megtanulnia", de sejtéseim szerint ez valszeg erősen középfok alattat jelent... 8 év alatt...
mindegy is. végül is nem nekem kell ebben élni ;)

@cyd:
;))

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine):
el aleman es para ordenar....
ezt már mások is megmondták a német nyelvről előttünk :)))
és mielőtt beírnád a google fordítóba.... azt jelenti, hogy a német nyelv parancsolgatásra való/ alkalmas...
y el francés para charlar, italiano para cantar és a többi és a többi :)

2012.11.13. 14:52:49

@plantingC4: Neked is írtam levelet.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 14:54:14

@Milady de Winter: Már-már azt hittem hogy a német nyelv ordenáré...

Khm....

mütyür 2012.11.13. 14:54:18

@Dr. Jula Watson: de igy nem kell csodalkozni hogy unakozik. Mit csinalhat vajon egesz nap? Magyar szakacskonyveket olvas? :P

Jack Torrance 2012.11.13. 14:55:26

@Dr. Jula Watson: @Milady de Winter: itt Svajcban peldaul nem lehet, mert abban a pillanatban, ahogy megszolalok nemetul, rajonnek, hogy nem vagyok helybeli es azonnal atvaltanak angolra. Egyszeruen nekik konnyebb, viszont igy soha nem fogom megtanulni a nemetet :D
(ja, meg a vecesnenik is jol beszelnek angolul!)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 14:55:38

@cyd: Nem. Nem sikerült. De csak mert Lucasnak elemi érzéke sincs a stratégiához.
Nem is beszélve a cselekmény logikus felépítéséről.

Mooon 2012.11.13. 14:56:39

@Caddy:

ennyi :)))
a beilleszkedéshez bizony köll :D

hát nem tehetek róla, ez most egy ilyen hormonos időszak :DDDDD

@iBaby:

hihihihihi :))
na jó. belemegyek a játékba.
Mert kitartják.
Külföldön kitartják. Nyilván szép nagy ház, meg minden amit csak akar, különben már rég lelépett volna :D....
Mellé levelezgetik honfitársunkkal... kecsegtetve némi "nyaralással" némethonban, némi dugással összekötve... miközben megélhetését kedves férje biztosítja.
:*

@Dr. Jula Watson:

sziiaaa :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 14:56:40

@Jack Torrance: Te maradj a németnél(csakazértis!). És ha nagyon ráng az arcuk akkor próbáld javítani az ejtést... :D

mütyür 2012.11.13. 14:56:46

amugy a nemet sokkal konnyebb kozepfok utan, ellentetben az angollal. Csak sejhaj kell hozza, meg hogy elkezdjen olvasni.

pretty kitty 2012.11.13. 14:56:47

@Milady de Winter: El tlancfolmacijo pala LOLlal ;)))))))))

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 14:57:50

@mütyür: Levelezget a posztíróval. :)
Komolyan nem értem az ilyen embereket. Akik ennyire képtelenek a beilleszkedésre.

Na elolvastam a posztot. A posztíró egy balfasz. Nem tesz semmit, és még most is, 8 év után a nőtől várja hogy az felszólítsa valamiféle közös cselekedetre.
Részemről meg kellene a fenének olyan partner, akiért egy másikkal kell versengeni. Ha nem biztos benne, hogy én kellek, akkor mehet a lecsóba.

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 14:58:57

@Jack Torrance: Svájcban németet nem is lehet megtanulni. Maximum a svájcit. :) A hochdeutsch-ot nem szívesen használják ők sem. :)

Mooon 2012.11.13. 14:59:46

@Jack Torrance:

Svájc egy másik eset....
Merthogy így az alapvető kommunikáció/ügyintézés megoldható egy másik nyelven, pont azért, mert mindenki beszél angolul.
Németországban ez nem igazán megy...

mütyür 2012.11.13. 15:00:16

@Dr. Jula Watson: nemetul?? :)

En mar attol is kivagyok, hogy poszter kepes olyannal egyutt elni, akivel par ev utan mar kulonalszanak es undorodnak egymastol. Es emellett abrandozik egy kvazi idegen norol :|

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:01:31

@Milady de Winter: Hát, beszélgettem én már órákat olyan olasszal is, akivel nem beszéltünk közös nyelvet, mégis megértettük egymást. :)

Füredy Fruzsina 2012.11.13. 15:02:59

@Milady de Winter: Mindenki szamito volna akinek kulfoldon dolgozik a parja? Vagy mindenki aki haziasszony? Ugyan mar, en ennel sokkal szamitobb dolgokat szoktam muvelni :P

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:03:36

@mütyür: Nem hiszem, hogy a poszter beszélne németül. :)
Na az az együttélés is érdekes. Ennyire undorodik, és még onnan sem képes lelépni. Kati is csak azért kell neki szerintem, hogy hátha majd ő felszólítja, hogy mostantól vele legyen, és így kiléphetne a házasságból.

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:04:09

@iBaby: Minden ember számító. Csak ki erre, ki arra számít.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 15:04:23

@Jack Torrance: Sok hülye hegylakó nem beszélni jól német... :)

mütyür 2012.11.13. 15:05:07

@iBaby: nem azert, hanem mert flortolget a poszterrel. Gondolom te orulnel, ha a tarsad levelezne igy vmi novel.

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:05:13

@Milady de Winter: Németeknél is simán el lehet bármit intézni angolul. Legfeljebb kicsit morcosan néznek rád, hogy megint egy külföldi... De nem lehetetlenség, ott is mindenki beszél angolul.

Jack Torrance 2012.11.13. 15:05:16

@Dr. Jula Watson: a svajcit se konnyu, mert nem egyszeruen sviccerduccs van, hanem zurherduccs, meg bernerduccs, meg bazlerduccs, az aprobb telepulesekrol es a keruletekrol nem is szolva. Van olyan, amit meg egy mashonnan szarmazo svajci se ert meg :D

@Milady de Winter: persze, Nemetorszagban hasznaltam is a nemetet (bar igazabol alapfokon se tudok, igaz, nem is eltem ott).

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 15:05:16

@SzösziBoszi25: A Tower 24 ugye az a londoni izé, aminek ellopták a kulcsait, és ahol a koronázási jelvényeket őrzik?
:)
@Milady de Winter: Azért ne essünk túlzásokba!

" Da hielt ich Sie, die Stille bleiche Liebe
In meinem Arm, wie einen holden Traum.."

Ne felejtsük, el, hogy ez is németül van. És ha Katikának ilyeneket mond majd a poszter, akkor még az is lehet, hogy...

Jack Torrance 2012.11.13. 15:06:46

@mütyür: ez a total erthetetlen, nincs se gyerek, se semmi, ami osszekoti oket. Akkor meg minek?
Erre mondom, o szeret szenvedni.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 15:07:32

@Dr. Jula Watson: Esetleg ha írnánk neki közösen egy levelet, amelyben jól felszólítjuk? Szerinted?

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:07:55

@Jack Torrance: Azért a bajorok nyelvjárása sem kutya a német részről :D
Bevallom svájcival én is csak angolul kommunikáltam. Illetve, Németországban németül, de az a svájci az olasz részről jött :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 15:08:36

@Jack Torrance: Ezért is álomszép a kantonrendszer... :)

Jack Torrance 2012.11.13. 15:08:36

@mütyür: de hat nem flortolget! Pont ez az, hogy posztolo hiaba varja, hogy Katika kimondjon bizonyos mondatokat.

Tehat az ember hazassag utan nem levelezhet ellenkezo nemuekkel?

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:08:51

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): És össze is költöznél vele? :) Mert nagyon úgy néz ki a 37 éves férfiember önálló cselekedetre képtelen.

Mooon 2012.11.13. 15:09:02

@Dr. Jula Watson:

óóóóóóóóóóóóó, az más :))))))))))))))))))))))))))))))

ja és "ki erre ki arra számít"... hát ez megérdemel egy vastagon szedést :))

angolul meg inkább a fiatalabbak...
és intézni talán sok mindent, de beilleszkedni sokkal kevésbé... (családi infok alapján ezt kell mondjam...)

Szöszi 28 2012.11.13. 15:09:59

@Bölcs Jaroszláv: Majdnem :D Annyi a különbség, hogy ez a Tower24 Németországban van és nem koronázási jelvényeket őriznek benne, bár az is lehet, hanem csomagokat :D

Jack Torrance 2012.11.13. 15:10:57

@Dr. Jula Watson: sok mindent el lehet intezni, de kajalni peldaul nem lehet, mert csupa torok meg gorog meg kinai etterem van, ok meg csak nemetul tanultak meg (meg torokul, gorogul, kinaiul :D)

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:11:01

@Jack Torrance: Lehet, hogy nem flörtölget a szó legszorosabb értelmében, de erős a gyanúm, hogy amolyan felhőépítés van ott rendesen. És a drága poszterka ehhez még nagyon jó alany is, mert örömmel és tapsikolva vesz részt az egészben.
Az is lehet, ha a dolog eljutna odáig, hogy tényleg valami történne is, fejvesztve menekülne, mert neki csak az álomvilág kell, a lehetne, meg a lehetett volna illúziója.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 15:11:24

@SzösziBoszi25: Ó de sajnálom! Na mindegy. A hugicádnak mindenesetre sikeres e-kereskedelmet és logisztikát kívánok!
:)

mütyür 2012.11.13. 15:11:43

@Jack Torrance: szereti a higfost. De az ilyen meg is erdemli. De legalabb nem szaporodnak :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 15:13:00

@Dr. Jula Watson: Úgy érzed a kemény felszólítás nem elég? Össze is kell bútorozni?
És egyébként is! Miért én? Vannak itt nők is nem?
Én szeretném a látenciámat megtartani látens szinten. Köszönöm.

Mooon 2012.11.13. 15:13:16

@Dr. Jula Watson:

ki tudja, akkor kiderülne, hogy Katika is jár mellékhelységre...
és akkor összedőlne az álomvilág :)

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:13:24

@Milady de Winter: Beilleszkedni németül beszélve sem könnyű. Én egy fokkal jobb helyzetben vagyok, mert nekem elég bemutatkozni :)

@Jack Torrance: Mi mindig az olasz kávézóba jártunk, mert ott legalább mosolygósak voltak a pincérek és nem voltak megsértődve, hogy rendelni szeretnénk. :) AMúgy meg mi a baj? Tessék megtanulni görögül, törökül és kínaiul :DDDD

Jack Torrance 2012.11.13. 15:14:42

@Dr. Jula Watson: bajorokkal meg nem beszeltem, de mondom, a nemet tudasom amugy is csapnivalo, nagyjabol a bolti vasarlasokra koncentraltam :)
Az olasz svajci az mas orszag :D

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): amugy egsz jol mukodik :)

mütyür 2012.11.13. 15:15:05

@Jack Torrance: hat de bevallotta h felallt neki a csajra, es allitolag a csaj is begerjedt. Sztem poszter attol fel, nem uti meg a megszokott nemet szinvonalat a felhazzal, felkocsival :P

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:15:25

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Hisz látható, cselekedni képtelen egyedről van szó.
És azért te, mert te vetetted fel a felszólítást. Részemről maradjon ott ahol van, rá ne szabaduljon az emberiségre :)

@Milady de Winter: Jaja.

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:16:10

@Jack Torrance: Lehet, hogy beszéltél, csak nem tűnt fel, hogy németül beszél :D

plantingC4 2012.11.13. 15:17:51

@"Zsu": Szia !
Megkaptam, elolvastam, válaszoltam :D

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:18:04

@mütyür: A poszter akkor sem cselekedett, amikor azt érezte cselekednie kell, különben örökre vége.

Caddy 2012.11.13. 15:18:04

@Dr. Jula Watson: én ugyanezt gondolom. És még azt is hozzátenném, hogy angolul is elég jól beszél, szóval abból is simán megélt volna, de ha német, hát német. :)

@mütyür: főlg hogy csak a Duna II-t lehet fogni. :D

@Jack Torrance: és ez nemcsak Svájcban van így. Oslóban is mindenki beszél angolul.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 15:18:33

@Dr. Jula Watson: A KÖZÖS felszólítás hatékonysága felől érdeklődtem.... :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 15:19:49

@Jack Torrance: Szerintem az egyik legjobb rendszer a világon.

Mooon 2012.11.13. 15:20:06

@Dr. Jula Watson:

apuka náluk is német.... elnézést... bajor :D ha már itt tartunk :DDD

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 15:20:32

@Dr. Jula Watson: Annyira igazad van, hogy nem is tudom eléggé hangsúlyozni mennyire egyetértek! Aki olyan hülye, hogy mindenáron az összes európában fellelhető kínai étteremben kapható néhány teljesen egyforma fogást akarja megkóstolni, amiknek az igazi kínai kajához valszeg nem sok közük van, az meg is érdemli, hogy előbb tanuljon meg kínaiul. Legalább ha már ízlésficamos, valami haszna is lesz belőle!
:DD

Caddy 2012.11.13. 15:21:14

@mütyür: na erre ne vegyél mérget, hogy nem szaporodnak. Lehet hogy majd fognak. :)

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:21:43

@Milady de Winter: :))) Egyébként szerintem az ember csak ott nem tud beilleszkedni, ahol nem is akar. :)

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:24:00

@Bölcs Jaroszláv: Hát én ettem kínai által javasolt helyen általa rendelt kaját. De miután bekukkantottam a konyhába úgy döntöttem nem akarom tudni, mit is ettem apróra vágva. :) Az íze jó volt... ennyivel megelégedtem.

Caddy 2012.11.13. 15:24:20

@Dr. Jula Watson: óóó ezt már én is akartam írni. 8 éve nem találja a helyét kati, hát mindjárt megsajnálom, hogy eltartja balfasz Németbe és neki ez sem jó.

@mütyür: nm én, ők! :D

Jack Torrance 2012.11.13. 15:24:29

@Dr. Jula Watson: szerintem, aki azt mondja " töltsek náluk egy hétvégét, a férjét úgyis régen láttam, ő is biztos szívesen fogadna", az nem felhoztet. Egyszeruen megszant egy felhot es odaengedi kicsit elvezkedni. Pont mint en a kutyamat a haloszoba kuszobere.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 15:28:04

@Dr. Jula Watson: oké, rendben. Tudod azt szokták mondani, hogy ha szereted a kolbászt és tiszteled a törvényt, ne nézd meg hogyan készülnek!
:)

Jack Torrance 2012.11.13. 15:28:35

@Dr. Jula Watson: dehat nemetul mind beszel! :D

@mütyür: a csaj nem gerjedt be :) Kulonlegesnek erezte a pillanatot, az is lehetett, egy olyan posztoloval kettesben, aki epp elmelazott a gondolataival, lehet, hogy a nyala is csorgott kozben :D

@Caddy: akkor norvegul is nehez lehet megtanulni :D

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): van ra esely :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.11.13. 15:29:02

Látom a nyelv a téma. :)

Nekem az a tapasztalatom, h Németországban az angolt nem szeretik. Mindegy milyen bénán makogsz németül, értékelik, h a nyelvükön próbálkozol, és baromi segítőkészek. Ha angolul akarasz cseverészni, kurvára nem kedvesek! :D
Persze ez se minden tartományra és minden emberre igaz...

Azt meg nehéz elhinnem, h valaki nem tanul meg kint semmilyen szinten németül, ha ott él. Ahhoz az kell, h soha senkivel ne érintkezzen, és soha egyetlen kísérletet se tegyen a nyelvtanulásra. De ahogy a poszter írja, a nő idegenkedik... Meg is érdemli akkor! :))

mütyür 2012.11.13. 15:29:31

@Jack Torrance: :D:D

Na csokollak titeket, viszlat :)

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:29:50

@Jack Torrance: Hát... Ez lehetett csak egy kis szurkálódós megjegyzés is. Ahogy elhúzza elötte a mézesmadzagot, majd hirtelen megrántja, hogy hát tudja csak az a kutya, hogy hol a helye. Incselkedik, és lehet ez nagyon tudatos is. És éppenséggel lehet teljesen ártalmatlan is, bár nem így tűnt.
Ha a küszöbös példa akkor olyan, mintha hívnád a kutyádat be a szobába, és mikor jönne, akkor gyorsan rácsapod az ajtót, hogy hát látod, ez az ahova most nem jöhetsz.

Jack Torrance 2012.11.13. 15:31:37

@Dr. Jula Watson: o csak kielvezte ezt a pillanatot, ez igy sokkal biztonsagosabb, mint cselekedni, es egy orok es elronthatatlan emlek.

Caddy 2012.11.13. 15:33:04

@Jack Torrance: ez szinte teljesen biztos. :D

@önigazolók kíméljenek (Picicsibe): na én barátnő ugyanezt mondta. Pláne amikor elmeséli, hogy az a helyzet, hogy megszerelmesedett és az ember itt él, ő meg jött utána, onnantól nyert ügye van és imádják a németek. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.11.13. 15:34:29

@Caddy: Szerintem elég rendes a német többség. :))

Mooon 2012.11.13. 15:35:38

@Dr. Jula Watson:

így van :))
mondjuk a srácoknak 3 meg 5 évesen nyilván hamarabb ment a magyarról németre való szinte teljes váltás... anyukának azért kicsit jobban bele kellett húzni, mert ő viszont a szakmájában csak úgy tudott elhelyezkedni (fogorvos) hogy igencsak kellett a német...
merthát ugye nem mindenkit tart el a kedves ura ;)))...

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:36:24

@Caddy: Bármelyik nemzet, bármelyik ország lakói örülnek az embernek, ha megpróbál az ő saját nylevükön kommunikálni, még akkor is, ha csak pár szót, és csak makog. Akkor meg pláne, ha közben mondasz néhány pozitívumot róluk és az országukról. Milyen szép nagy, milyen ügyesek és okosak ők... Így van ez mindenhol. Ha azt látják rajtad, hogy magasról teszel mindenre, nem próbálsz beilleszkedni, nem tetszik ami ott van, akkor ők is így fognak hozzád állni.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 15:37:11

@önigazolók kíméljenek (Picicsibe): Ez úgy nagy általánosságban minden nemzetre igaz. Ha egy oroszhoz oroszul szólsz, ha egy kínait kínaiul üdvözölsz, stb. stb., máris egy nagyságrenddel kedvesebb, mintha számára idegen nyelven próbálsz kommunikálni vele. A poszter egyébként nem azt írta, hogy a Kati nem tanult meg németül egyáltalán, hanem csak azt, hogy nem tanult meg jól németül. Nyilván valamilyen szinten a konyhanyelvet beszéli.

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:37:47

@Milady de Winter: Ó, a kicsik nagyon hamar integrálódnak. :))

Jack Torrance 2012.11.13. 15:37:50

@Bölcs Jaroszláv: tudsz valami helyet, ami kozelebb van Kinanal es autentikus kinai kajat arul?

@Dr. Jula Watson: Kati megszakitott minden kapcsolatot posztoloval. Posztolo probalkozott, vegre nagy sokara facebookon sikerult elernie a csajt. Kati jart itthon, kerekparos jelenet megesett, Kati ott se tett semmit, nem jelzett semmit, csak utolag reagalt posztolonak, hogy tenyleg kulonleges pillanat volt. Szerintem ez inkabb olyan, hogy a kutyam nagyon be akar jonni, mindig kiparancsolom, aztan sokadikra a vegen megengedem, hogy lefekhet a kuszobre. Es hozzateszem, hogy csak azert, mert a kuszob jo meleg es kenyelmes.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 15:38:03

@Dr. Jula Watson: Most mondd meg őszintén! Muszáj neked pont azt írni amit én akarok, és pont egy pár másodperccel korábban?
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.11.13. 15:40:13

@Bölcs Jaroszláv: "Nyilván valamilyen szinten a konyhanyelvet beszéli."

Akkor már csak egy kis gyakorlás, és megy majd az jobban is. :)

Caddy 2012.11.13. 15:40:23

@Dr. Jula Watson: barátnő azt is mesélte, hogy vannak törökök a csoportban és egy büdös hangot nm beszélnek németül, mert a saját közegükben vannak, és otthon saját anyanyelven beszélnek. Na ők azok, akik sose fognak beilleszkedni, ebben igazad van.
Firenzében meg mindig a barátnőm rendelt a kávézóban étteremben, mert ha olaszul kért akkor mindig olcsóbb volt. :D:D:D

@önigazolók kíméljenek (Picicsibe): tőle is zt hallom. De már csak kettőt kell aludnom és itthon lesz a drága a kicsi utóddal együtt. :D Már alig várom!

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:40:55

@Jack Torrance: A kerékpáros az a kiutazás és eltűnés elött volt. :))
Most valahogy nagyon mosdatni akarod Katit. Pedig játszik ő is, erősen. Egész egyszerűen mert jó neki az, hogy valaki legyezgeti a hiúságát. Az más kérdés, hogy a pasi meg örömmel vállalja a kutya szerepét. Ez egy olyan helyzet, ami mindkettőnek tökéletesen megfelel.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 15:40:59

@Jack Torrance: Persze: Hong Kongban pl. egy csomó autentikus kínai kajálda van. De Szingapúrban is jobbnál jobb kajáldák vannak (ha igaz amit a Nagy Világatlasz ír, a lakosság 65-70%-a ott is kínai, bár az nincs közelebb, mint Kína). Svájcban viszont nem tudok neked ilyen helyeket mondani, mert arrafelé nem vagyok igazán ismerős. Itthon, Pesten állítólag a Taiwan étterem a legjobb. Valahol a Nagyvárad-tér környékén van, én még nem voltam ott. Tehát nem tudom, hogy mennyire autentikus.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 15:41:57

@Dr. Jula Watson: Egyszerűen most nagyon egy húron pendültünk. C'est la vie!
:D

Caddy 2012.11.13. 15:42:04

@Bölcs Jaroszláv: Jula már csak ilyen. Gyors és hatékony. :D

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:42:35

@Caddy: És azonnal tarol mi? :D

További szép napot, megyek a délutános műszakomba. :)

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 15:43:33

@önigazolók kíméljenek (Picicsibe): Persze, nem mondtam, hogy lehetetlen, feltehetően a motiváció is hiányzott, hogy megtanuljon tisztességesen németül.

Чапаев 2012.11.13. 15:43:35

@Jack Torrance: Autentik csájníz ügyében Wang mestert érdemes becserkészni, esetleg.

Dr. Jula Watson 2012.11.13. 15:43:49

@Bölcs Jaroszláv: Nagyon egyszerű. Meg kell nézni, kik esznek ott. Ahol sok kínai van az valószínüleg elég autentikus lehet. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.11.13. 15:44:22

@Bölcs Jaroszláv: De egyébként én nem arról beszélek, h meghatódnak, ha a nyelvükön szólalsz meg...

Tényleg nem veszik jó néven, ha nem próbálkozol németül. Franciaországban meg nem is hajlandóak más nyelven beszélni csak franciául. Bárhova mész nincs kiírva semmi más nyelven (angol, német).
Luxemburgban viszont beszélhetsz angolul, franciául, sőt ált. németül is. Ott nem zavarja az embereket az, h nem a luxemburgi nyelven nyomod. :)
(Nekem ezek a tapasztalataim.)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 15:44:25

@Jack Torrance: Ez a kutya dolog nagyon beállt neked... :)

Jack Torrance 2012.11.13. 15:50:34

@Dr. Jula Watson: tenyleg elotte volt. Plane! :D
Nem akarom mosdatni, nyilvan megvan az o szerepe is, de nem tudom elitelni, mint itt paran. Amit posztoloval tesz, az posztolonak jo, raadasul nem o kezdte. Arrol nincs velemenyem, hogy hogy el a ferjevel Nemetorszagban, mert arrol nem tudunk semmit.

plantingC4 2012.11.13. 15:51:11

@Чапаев: Az tényleg elég kínai pesten, olyannyira, hogy amit kértem nem is bírtam megenni...:D

Jack Torrance 2012.11.13. 15:52:19

@Bölcs Jaroszláv: akkor egyelore maradok a szar europai valtozatoknal :)

@Чапаев: na majd megprobalom, ha hazamegyek, koszi :)

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): mert posztolo pont ugy viselkedik, mint egy pincsikutya

Jack Torrance 2012.11.13. 15:55:15

@Dr. Jula Watson: majd elmegyek egyszer Kinaba :)

@önigazolók kíméljenek (Picicsibe): Franciaorszagban, ha megprobalkozol franciaul, utana mar hajlandok angolul is beszelni, es mostansag mar egesz jol is beszelnek :)
(nem art azert ismerni a francia kiejtesi szabalyokat, hogy felismerjunk egyes angol szavakat :D)

Namely 2012.11.13. 15:55:23

@önigazolók kíméljenek (Picicsibe):
"Franciaországban meg nem is hajlandóak más nyelven beszélni csak franciául."
na ja..... én ezért nem igazítok el ide jövő francia gyökereket soha. Mondom nekik, hogy nem tudok angolul.... :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 15:55:42

@Jack Torrance: Dehogyis. Egy pincsi azonnal utánarohant volna...

De mindegy is!
Viszont ezen a kutya-küszöb elméleten érdemes lenne kicsit szondáznod cihésen... :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.11.13. 15:56:28

@Jack Torrance: Ja! És pl sehol nem írta a poszter, hogy ha a nőt meglátja, akkor csóválni kezdi a farkát!

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 16:01:00

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Igen, ez nekem is beugrott, ott tényleg sok ferdeszemű eszik, bár nagy részük nem étteremben, hanem kis tálkából a standja mellett a piacon. Viszont állítólag nagy részük nem is kínai, hanem vietnami. Ezt egyébként az Ázsia Centerben is tapasztaltam a Pólus mellett, hogy elég gyakran nem kínai, hanem vietnami a személyzet az üzletekben.

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 16:01:44

@Jack Torrance: Hát, attól függ: ha rendőr vagy, akkor az ittas vezetőknél érdemes próbálkoznod. Azért még jutalékot is kaphatsz.
:)

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 16:02:41

@Dr. Jula Watson: Igen, mondjuk akkor Shanghaiban jó eséllyel lehetne próbálkozni, ott elég sok kínai lehet.
:)

Bölcs Jaroszláv 2012.11.13. 16:06:57

@Dövan: Mijaz, már csütörtök van?
:)

Namely 2012.11.13. 16:18:15

@Bölcs Jaroszláv:
"már csütörtök van"
Holnap péntek.... köszi

Füredy Fruzsina 2012.11.13. 16:41:11

@mütyür: A poszter egy impotens kis senki, nem kell attol tartania Kati ferjenek h vele lesz megcsalva...

Чапаев 2012.11.13. 17:04:24

@plantingC4: Na igen, nem tréfálnak, de hát nem is azért megy oda az ember, hogy a minden sarkon kapható, nátrium glutamáttal meg zöldségekkel tuningolt pörköltet egye, szétfőtt rizzsel! xD A gyömbéres-csípős pacal alap! ;)

alebrezul 2012.11.13. 20:15:54

"8 év után ébredtem rá, hogy hibát követtem el, azzal, hogy elvettem őt… Hapsi vagyok,"
Az b+. Tapsi Hapsi
süti beállítások módosítása