HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2013/09/24/36_eves_vagy_ittal_mar_eleget

10 komment

Címkék: Címkék


A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr545530906

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.09.24. 10:12:57

"Legyek türelmesebb, elfogadóbb - de akkor a fejemre nő és csak én fogok szenvedni továbbra is. "

Már a fejedre nőtt!

"Részben már beépült a családba, a szüleim imádják, sokat segít. Nekem is sokat segít."

Nem játszik nagyon a történetben, hogy 36 vagy és nem akarsz egyedül maradni (ill. nem akarsz már nagy változást)?

"Hogyha valakit szeretek, és vele vagyok, akkor nem gondolom azt, hogy nem akarok vele lenni. "

Nehéz úgy dönteni, hogy érzelmileg benne vagy, de én úgy látom kezded érteni, hogy ez így nem jó.

dr. gernika 2013.09.24. 10:13:15

Ömm, és nem gondolod, hogy tényleg nem szereted már 2 éve? Nem gondolod, hogy észrevette, hogy örülsz annak, hogy elment a közös munkahelyről?
Abból amit felsoroltál, minden okod megvan rá, hogy ne szeresd, de ki tudja már elválasztani az okot és az okozatot. Én dobbantanék a helyedben mielőbb.

Dr.Rekettyés László 2013.09.24. 10:28:04

Az előbbi kommentem elszállt, megpróbálom még egyszer:

"de hogy állandóan együtt, reggel együtt jönni, este együtt menni, haza, ahol megint együtt… "
Ez alap, hogy az ilyen kapcsolat hosszú távon nem működőképes.

"Nem tudom, miért vagyunk még együtt. "
- önbecsülés teljes hiánya?
- nem tudnál hol lakni, mit enni?
- egyszerűen nem vagy akkora durranás, hogy jobbat találj?

leonito77 2013.09.24. 10:47:08

Sziasztok!

"Ha ő sokáig érzi és megszokja, hogy ilyen részrehajló és elfogadó vagyok, ezzel később vissza fog élni, ha látja, hogy a célját így is elérheti."

Szerintem ez már nem múlt idő. És mint oly sokszor itt sem olvasni ki az évődést, hogy kár, hogy így viselkedik, mert mennyire szereti, stb....

Jó sokáig lehet húzni az ilyesmit. Van egy ismerősöm, egy lány. Összejött egy hapsival, aki testileg nem az esete. Nagyobbacska hasa van. Na most ennek hét éve és azóta azon sír, hogy nem kívánja a nagy hasa miatt. De könyörgöm, már 7 éve is akkora volt neki :) Ugyanaz a baja, nincsen szex, a hapsi meg éjjelekig dolgozik, tele sírja mindenki vállát, de nem lép...

A poszterina is hasonló helyzetben van szerintem. Jó sok évig mehet ez még így. A kérdés, hogy megéri-e?

m.gray 2013.09.24. 10:57:12

első kérdés: "ő máshova került". az emberek nem szoktak máshova "kerülni", hogyha munkáról van szó. tehát vagy kibaszták, vagy ő maga elment máshova. miért ment el? kirúgták? megbeszéltétek, hogy nem igazán okés egy helyen dolgozni? (tényleg nem az, sok cég meg sem engedi). ő maga döntött így, hogy elmegy máshova? (ha valóban akkora lehetőségei voltak a régi közös cégnél, akkor miért ő ment? neked milyen lehetőségeid vannak/voltak?)
szóval nekem ez bullshit, ha az embernek felfelé ível a karrierje, nem dobja a kutyák elé csak úgy (mármint 2011ben sem volt olyan fényes a magyar állás piac, hogy ezt csak így lazán)

második kérdés: leírod, hogy a csávó 2 éve közölte, hogy nem szereted, oltogat, agresszív, igénytelen a külsejére (kövérség, körömrágás) -> minek vagy vele? mert jó tulajdonságokat nem igazán sikerült felsorolni azon kívül, hogy beépült a családba és sokat segít anyukának (azaz kurvakínos lenne elővezetni otthon, hogy ja, kidobtam)
36 évesen 4 év kapcsolat után nem akarsz hozzámenni. akkor mit akarsz?
vagy ennyire jó a szex? vagy jól lehet vele heideggerről beszélgetni? vicces? nem hiszem, mert oltogat, és utálja a barátaidat...

hát, nem mondom, hogy leányálom 36 évesen, de ja, a többiek is leírták: ki kell szállni és újat kell keresni. akkor is, hogyha nem lesz aki segít, akkor is, hogyha átmenetileg otthon/külön albiban kell lakni és akkor is, hogyha nem rakhatod ki fészbúkra, hogy kapcsolatban vagy.

Namely 2013.09.24. 11:12:35

Próbáljátok ki seggbe, és minden rendbe jön....

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2013.09.24. 11:19:36

Az egymás seggében levés soha nem vezetett jóra. Milyen kibaszott irritáló, hogy mindig ott van. Gondolom 0 saját magára fordítható idővel. Az hogy rágja a körmét, undi, de nem valami iszonyatos dolog. Kövér, hát lefogyhat, ha akar. De nem akar. Hazamegy, vacsora nincs, de balhé az van. Nem lenne nagy érvágás neki, ha lelépnél, lehet lefogyna és még boldog is lenne. A postíró meg találhatna még egy Dezsőkét, akit baszogathatna napestig (és aztán az is otthagyná mint kutya a szarát)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2013.09.24. 11:21:13

@m.gray:

"első kérdés: "ő máshova került". az emberek nem szoktak máshova "kerülni", hogyha munkáról van szó. tehát vagy kibaszták, vagy ő maga elment máshova. miért ment el? kirúgták? "

Nem feltétlenül, közigazgatásban azért (főleg mostanában) pakolgatják ide-oda az embereket. Lehet mondjuk, hogy a pasi kérte az áthelyezést, hogy kicsit megszabaduljon melóban a zsémbes bajszos görénytől :)

_Ω_ 2013.09.24. 12:19:56

Autoposzter (és blog.hu) hiba miatt többszöri posztolás történt. Itt folytassátok:
igyjartunk.blog.hu/2013/09/24/36_eves_vagy_ittal_mar_eleget_811
Köszönöm a megértést!
süti beállítások módosítása