HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2013/11/22/talalkozni_es_szexelni_semmi_tobb

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr55649045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.11.22. 10:47:48

@Master Of Reality: Csak ennyi? Pedig erre (is) gyönyörűen rá lehet húzni a szinzetési elméletedet! :)

plantingC4 2013.11.22. 10:56:14

@Master Of Reality: Nem, bizony.

Nemektől, kortól függetlenül, hosszú, agyalós posztok születtek és fognak is még születni ebből, egyiknek bejönne a dolog, a másiknak nem. Vágyak, kérdések, bizonytalanság, csalódás...semmi különös nincs itt, egy ember életébe kicsit beleolvashattunk, köszönjük Szofi.

Namely 2013.11.22. 10:56:26

Te is egy hülye, üresfejű kurva vagy, aki a maga alternatív valóságában nem veszi észre, hogy csak baszásra kell. És arra sem nagyon.
Ajánlom a hídugrást.
Hülye picsa.

Szöszi 28 2013.11.22. 11:04:33

@Namely: Juj :D Mi van, rossz lábbal keltél? :D

Αphelion 2013.11.22. 11:12:07

A csaj tobbet szeretne a sractol, mint amennyit a srac akar a csajtol. Mint ahogy az altalaban lenni szokott. :P Ennyi a tortenet...

Madpapa 2013.11.22. 12:50:20

@Master Of Reality: mert szerette valaha is? Vagy mit szeretett a nőben? :-)

Sadist 2013.11.22. 13:23:32

@Aphelion 2013: Európai kultúrában nincs helye a diszkriminációnak, ezért minden nemi egyenlőséget elősegítő intézkedés helyes és kívánatos.

Αphelion 2013.11.22. 13:39:22

@Sadist: Akkor a faszomat az "Europai kulturaba", akarmit is jelentsen ez. Azt is tamogatnad, hogy a ferfiaknak tilos legyen allva pisilni? Svedorszagban epp ezzel keszulnek az "europaisagukat" bizonygatni...

www.digitaljournal.com/article/352108

Amugy kulon ironia, hogy az "Egyenlo Banasmod Hatosag" csak ezt a konkret szorakozohelyet tiltotta el, a tobbi egyelore tovabbra is beengedheti a csajokat, mert "a hatosag ele csak konkret ugyet lehet vinni". Magyarul te mint allampolgar csak banj szepen egyenloen mindenkivel, az "Egyenlo Banasmod Hatosag" meg azt bassza meg akit eppen kedve van...

Sadist 2013.11.22. 13:47:18

@Aphelion 2013: "Azt is tamogatnad, hogy a ferfiaknak tilos legyen allva pisilni?"

Természetesen nem, nem vagyok híve más jogainak korlátozásának. Állva pisilni a nőknek is engedélyezett, nincs semmiféle diszkrimináció, mint a fenti esetben.

Father Justice 2013.11.22. 13:56:19

"..inkább az zavarja, hogy a szórakozóhelyek azt üzenik a nőknek, hogy passzív nyeremények, akiket a cselekvő és fizetőképes férfiaknak meg kell szerezniük."

És nem? Vagy mostantól aktív nyeremények lesznek?

Madpapa 2013.11.22. 14:04:28

@Aphelion 2013: mi a helyes? Helyes, hogy a luvnyáknak is fizetni kell ha szórakozni akarnak.

Αphelion 2013.11.22. 14:07:39

@Sadist: "Természetesen nem, nem vagyok híve más jogainak korlátozásának."

Kiveve ha egy szorakozohely tulajdonosarol van szo? Latom te is nagyon ertesz az "egyenlo banasmod"hoz...

Eleve vicc, hogy letezik egy ilyen hatosag, az embereket nem lehet kotelezni arra hogy "egyenloen banjanak" mindenkivel. Most aki az anyukajanak emlekszik a szuletesnapjara az apjaet viszont mindig elfelejti, azt kotelezni kene hogy akkor az edesanyjat se koszontse fel?

Αphelion 2013.11.22. 14:09:05

@Madpapa: Ertettuk Jokka mester :D

Madpapa 2013.11.22. 14:13:52

@Aphelion 2013: ne keverj dzsokival össze ! :-)

Αphelion 2013.11.22. 14:14:49

@Madpapa: Pedig a fenti mondatod gyanusan az o stilusaban irodott :P

Sadist 2013.11.22. 14:28:51

@Aphelion 2013: "Kiveve ha egy szorakozohely tulajdonosarol van szo?"

Ha valaki olyan nyilvános árut vagy szolgáltatást kínál, ami nem egyedi, vevőre szabott (buli belépő, 1 kg kenyér, IKEA étkezőasztal) ajánlat, akkor nincs semmiféle joga diszkriminálni pl. nem alapján. Sok szórakozóhely viszont ezt csinálja, ugyanazért a szolgáltatást a férfiaknak többet, a nőknek pedig kevesebbet vagy semmit nem kell fizetniük. A szórakozóhely tulajának semmi ilyen joga nem volt, ezért nem is beszélhetünk semmiféle jogkorlátozásról.
Ezek a játékszabályok, tartsa be, vagy szervezzen meghívásos házibulit, ahova Pistikének a beugró egy ezres meg egy üveg Jäger, a Juci pedig ingyen mehet, mert jó a melle.

Αphelion 2013.11.22. 14:50:16

@Sadist: Nem ertek egyet ezzel a jogelmelettel. Az o sajat tulajdonaban van a helyiseg, ha nem bunozoket bujtat akkor azt enged be ingyen akit akar.

Amugy meg ez a nyilvanos/meghivasos kulonvalasztas eleve nehezen ertelmezheto jogilag, mi van ha akkor azt mondja hogy szeretettel meghivja a vilag osszes emberet, az epuletben rendelkezesre allo hely erejeig? Vagy ha mondjuk kiall a bejarat ele, es aki odamegy annak atnyujt egy nevre szolo meghivot? Vagy ha mondjuk elkezd kuponokat osztogatni amivel ingyen be lehet lepni, es "veletlenul" az osszes kupont csajoknak sikerul odaadni?

Es egyebkent elarulnad kinek a joga serul azaltal hogy a nok ingyen belephetnek? Az vilagos hogy ennek a kis ferfiborbe bujt feminaci Szilardkanak nagyon baszta a csoret a dolog, de olyan jog nem letezik, hogy senki mas ne csinalhasson olyat ami nekem nem tetszik.

Nem királylány, csak nő 2013.11.22. 15:17:59

Ezzel a dologgal ráadásul a pasik is nyertek. Akinek van nője, az azért, mert így nem kellett még a csajának a belépőjét is fizetnie, akinek meg nincs, az számíthat rá, hogy ilyen helyen sok csaj tartózkodik. Hozzáteszem, hogy én egy kisvárosban élek, ahol nincs ilyen hely. Nálunk mindenkinek fizetni kell. Nőknek is. Mégse szúrja a szemem, hogy vannak olyan helyek ahol nem kell a nőknek fizetni. Egyébként sem tetszik ez a mentalitás, hogy az egyenjogúságra hivatkozva a férfiaktól, mint erősebb nemtől már a legalapvetőbb udvariasság sem várható el. Felejtsd el, hogy férfiként akár meghívjon egy üdítőre, vagy átadja a helyét a buszon egy idősebb vagy egy terhes nőnek, előreengedje az ajtóban stb. Szerintem egy igazi férfi, egyenjogúság ide vagy oda, nőként bánik a nővel.

Αphelion 2013.11.22. 15:34:17

@Nem királylány, csak nő: "Ezzel a dologgal ráadásul a pasik is nyertek. Akinek van nője, az azért, mert így nem kellett még a csajának a belépőjét is fizetnie, akinek meg nincs, az számíthat rá, hogy ilyen helyen sok csaj tartózkodik."

Igy van, pontosan, pont ez a szorakozohelyek lenyege. Ez a dontes -- ha altalanosan alkalmazzak -- gyakorlatilag betiltja ezt az uzleti modellt, amivel mindenki vesziteni fog, aki barmilyen okbol szeret bulizni jarni. (Ha meg nem alkalmazzak altalanosan, akkor egy-egy helyet juttat hatranyos helyzetbe a konkurenseivel szemben, az "egyenlo banasmod" neveben.)

Madpapa 2013.11.22. 15:35:30

@Nem királylány, csak nő: az hogy nőként bánik a nővel, mi köze ahhoz hogy csak pénzért jut be a szórakozóhelyre? A nő is ugyanazt a fizetett DJ-t hallgatja, mint a pasi.

Nem királylány, csak nő 2013.11.22. 15:45:08

@Madpapa: Mert ezzel úgymond a pasik állják a nők belépőjegyét. De már nem divat gálánsnak lenni...ebben sem...és semmi másban.

Sadist 2013.11.22. 15:45:25

@Aphelion 2013: "Az o sajat tulajdonaban van a helyiseg, ha nem bunozoket bujtat akkor azt enged be ingyen akit akar."

Ne haragudj, de ez kb. egy naiv ötéves gondolkodásmódja. Egy szórakozóhelyre, vagy egyáltalán bármilyen kereskedelmi, gazdasági tevékenységet folytató cégre vonatkoznak bizonyos jogszabályok. Kezdve attól, hogy hány embert engedhetnek be, át azon, hogy meddig lehetnek nyitva egészen addig, hogy a takarításhoz használt vegyszereket hol és milyen módon kell tárolniuk.
Ez nem úgy megy, hogy valaki vesz egy szórakozóhelyet és onnantól kezdve ő ott a kiskirály. Házibulit vagy zártkörű rendezvényt szervezhet és azokat hívhat meg, akiket akar, de amint nyíltan kereskedik a szolgáltatásával, vonatkozik rá mindenféle gazdasági és kereskedelmi jogszabály.

"Amugy meg ez a nyilvanos/meghivasos kulonvalasztas eleve nehezen ertelmezheto jogilag, mi van ha akkor azt mondja hogy szeretettel meghivja a vilag osszes emberet, az epuletben rendelkezesre allo hely erejeig? Vagy ha mondjuk kiall a bejarat ele, es aki odamegy annak atnyujt egy nevre szolo meghivot? Vagy ha mondjuk elkezd kuponokat osztogatni amivel ingyen be lehet lepni, es "veletlenul" az osszes kupont csajoknak sikerul odaadni?"

Ezt mind megteheti, a bibi akkor van, ha pl. a csajok inkább otthon maradnak, a meghívót/kupont/belépőt pedig átadják egy faszi ismerősüknek. Akkor őket is ugyanúgy, ugyanazzal a kedvezménnyel kell beengedniük.

"Es egyebkent elarulnad kinek a joga serul azaltal hogy a nok ingyen belephetnek?"

A férfiaké azáltal, hogy drágábban kapnak meg egy árut vagy szolgáltatást, mint a nők. Nagyon egyszerű eldönteni, hogy egy gyakorlat diszkriminatív-e. Cseréld ki a férfi és nő szavakat a szolgáltatás szempontjából teljesen irreleváns tulajdonságra, pl. barna és kék szeműekre.
Szerinted az rendben volna, ha a kék szeműek fele annyiért kapnák a kenyeret a pékségben, mint a barna szeműek? Gondolom a válaszod az lenne, hogy nem.

Madpapa 2013.11.22. 15:53:00

@Nem királylány, csak nő: állj, állj! Miért kellene nekem egy vadidegen nő belépőjegyét állnom????? Ettől gálánsabb vagyok? Ettől leszek férfi? Ugyan már! Ha párban megy a pasi, nagy valószínűséggel úgyis fizeti a belépőt, ha úgy szocializálódott.

Nem királylány, csak nő 2013.11.22. 16:03:01

@Madpapa: Az egyedülálló, meg ezzel fizeti a leendő nőjéét...növeli a saját esélyeit... Apró kis befektetés a jövőre nézve :DDDDDD

Madpapa 2013.11.22. 16:07:09

@Nem királylány, csak nő: milyen esélyeit növeli? ki és kinél? Zavaros ez :-)
Tehát ha valaki fizet neked akkor az előnyt élvez? Vigyázz, mert mindjárt jól megmondják majd itt neked! :-)

Αphelion 2013.11.22. 16:07:48

@Sadist: "Egy szórakozóhelyre, vagy egyáltalán bármilyen kereskedelmi, gazdasági tevékenységet folytató cégre vonatkoznak bizonyos jogszabályok."

Es ha valami le van irva egy jogszabalyban akkor az onnantol automatikusan helyes, es meg felhaborodni sem szabad rajta?

"Ezt mind megteheti, a bibi akkor van, ha pl. a csajok inkább otthon maradnak, a meghívót/kupont/belépőt pedig átadják egy faszi ismerősüknek. Akkor őket is ugyanúgy, ugyanazzal a kedvezménnyel kell beengedniük."

OK, de ha ezt az eshetoseget bevallalja a tulaj, akkor amugy nincs problemad ezekkel a kiskapukkal? Csak mert a gyakorlatban ugyanaz az eredmenyuk, mintha nyiltan es oszinten bevallhatna hogy kitol mennyi belepot szeretne kerni. Minek kiskapuk keresesere kenyszeriteni az embereket? Tudom, hogy igy az "europai", de attol meg hulyeseg.

"A férfiaké azáltal, hogy drágábban kapnak meg egy árut vagy szolgáltatást, mint a nők."

Miota van joga barkinek ahhoz, hogy X aron kapjon meg egy szolgaltatast? Vagy hogy ugyanolyan aron kapja meg mint masok? Reggel a benzinkutnal tobbet kellett fizetnem literenkent mint a Dubaiban dolgozo ismerosomnek, akkor most nekem megsertette a Shell a jogaimat?

"Szerinted az rendben volna, ha a kék szeműek fele annyiért kapnák a kenyeret a pékségben, mint a barna szeműek?"

A pek suti a kenyeret, az o szive joga hogy kinek mennyiert adja. Max a barna szemuek akkor atpartolnak a konkurensehez.

Αphelion 2013.11.22. 16:09:01

@Madpapa: "Miért kellene nekem egy vadidegen nő belépőjegyét állnom?????"

Nyugi papa, senki se mondta hogy ilyet kene tenned. :)

Nem királylány, csak nő 2013.11.22. 16:10:40

@Madpapa: Megmondhatják nyugodtan, mert én állom a belépőm. Sőt a piám is. És nem is fogadok el akárkitől piát. :))) úgy értettem, hogy növeli az esélyeit azzal, hogy sok nő megfordul ott ahol ingyen belépő van.. Nem azzal, hogy fizet a nőnek :)

Nem királylány, csak nő 2013.11.22. 16:13:33

Amúgy én megértem csórit. Nem is haragszom rá. Rá kell nézni és látszik is, hogy mi itt a fő probléma. Kettő verziót tudok elképzelni.
1. (ehhez idézem egy kedves ismerősöm) A kis kétfilléres gyökér belesavanyodott a puncimentes életbe, és a sértődöttségét így vezette le... Az utána következő magyarázkodás pedig több, mint nevetséges!
2. Ő, aki belül Ilonkának érzi magát, hiába állított oda szoknyában, de a személyiben ettől még Imike van, így ki kellett csengetnie a belépőt. :)))

Sadist 2013.11.22. 18:57:00

@Aphelion 2013: "Es ha valami le van irva egy jogszabalyban akkor az onnantol automatikusan helyes, es meg felhaborodni sem szabad rajta?"

Nem biztos, hogy helyes, fel is háborodhatsz rajta, de attól még érvényesek és be kell őket tartani, különben büntire számíthatsz.
Én személy szerint helyesnek és igazságosnak tartom, hogy a szórakozóhelyek se diszkrimálhassanak a nemem, vallásom, etnikai hovatartozásom, bőrszínem vagy bármilyen tulajdonságom miatt, amiről egyrészt nem tehetek, másrészt pedig nem ártok vele senkinek.

"Miota van joga barkinek ahhoz, hogy X aron kapjon meg egy szolgaltatast? Vagy hogy ugyanolyan aron kapja meg mint masok? Reggel a benzinkutnal tobbet kellett fizetnem literenkent mint a Dubaiban dolgozo ismerosomnek, akkor most nekem megsertette a Shell a jogaimat?"

Jaj... Te nagyon kevered a szezont a fazonnal. Nem ahhoz van joga valakinek, hogy X áron kapjon meg egy árut vagy szolgáltatást, hanem ha A X áron kapja, akkor B is megkaphassa, ha ez nem jelent az eladónak többlet költséget. Te azért kapod drágábban a benzint, mert külföldről importálni kell az olajat, azt szállítani kell, finomítani, és csak utána kerül majd a magyar kutakra. Dubaiban viszont ott van minden helyben, ezáltal sokkal olcsóbb. Ha kimennél Dubaiba, akkor neked is pontosan ugyanannyiért adná a benzint a Shell, mint a haverodnak, és ugyanaz lenne a helyzet, ha a haverod jönne Magyarországra. A Shell-t kurvára nem érdekli, hogy nő vagy férfi, európai vagy közel-keleti, arab vagy zsidó, Suzukis vagy BMW-s tankol nála. Adott kúton fix összegért adja a benzint mindenkinek.

"A pek suti a kenyeret, az o szive joga hogy kinek mennyiert adja. Max a barna szemuek akkor atpartolnak a konkurensehez."

Basszus, te vadkapitalizmust akarsz, ahol nincs semmi szabályozás, hanem csak az erősebb kutya baszik elv érvényesül. Hidd el, egyáltalán nem olyan jó az.

Father Justice 2013.11.22. 19:14:53

@Nem királylány, csak nő: Mivel a férfiak túlnyomó többsége (nőnemű) kúrópajti keresése céljából megy bulizni, a nők legalább fele azonban csak jól akarja érezni magát a barátnőivel - közben esetlegesen lehúzva a naivabb férfiakat kicsit -, az arányok eddig is a zsákmány típusú nőknek kedveztek.

Az, hogy ezentúl a nőknek is meg kell fizetni a belépőt, csak annyiban módosít a helyzeten, hogy a CSAK szórakozni akaró nők legcsóróbb része nem fog megjelenni az adott helyen. Aki eleve pasizni ment, az úgyis behajtja azt a piti 1000 Ft-ot a férfiakon a szokásos lehúzás formájában csőstül. A végeredmény tehát az lesz, hogy ezek a kiadások megintcsak a férfiakon csattannak. (Olyan ez, mint amikor a kormány folyamatosan azt szajkózza, hogy nem engedik meg a bankoknak a bankadó áthárítását, aztán megnézve a számlatörténetedet azt látod, hogy minden díjtétel kb. a duplájára nőtt az elmúlt 3 év során.)

Értem én, sőt, egyet is értenék azzal, hogy mindenki fizessen azonos összeget a szórakozás lehetőségéért. De mivel mindenki tudja, hogy a hímneműek többsége nem a zene és a haverok miatt megy tuc-tuc partyba, az egész kérdés nettó finghámozás. A konstrukció alapjait ez a minimális egyenlősdizés nem fogja megváltoztatni semmiben: a hejjespasee továbbra is válogathat, az átlagnál kicsivel jobb pénzzel kompenzálhat, Dezsőke pedig szokás szerint hoppon marad.

De legalább most egyikük felemelte a szavát a brutális igazságtalansággal szemben.

Nem királylány, csak nő 2013.11.22. 19:21:02

@Master Of Reality: "az egész kérdés nettó finghámozás"
kész lettem :D
Amúgy engem az egész rohadtul nem izgat...tőlem lehet így is, mert én eddig is így jártam bulizni. És soha nem fogadnék el piát, pl olyan pasitól, aki nem jön be és nem akarok tőle semmit. Ha tetszik, akkor persze had udvaroljon picit..legutóbb egy ásványvizet kértem. Sztem kifizethető összeg :)

Sadist 2013.11.22. 19:30:40

@Nem királylány, csak nő: "Ezzel a dologgal ráadásul a pasik is nyertek. Akinek van nője, az azért, mert így nem kellett még a csajának a belépőjét is fizetnie, akinek meg nincs, az számíthat rá, hogy ilyen helyen sok csaj tartózkodik."

Loálmár :D Az föl sem merült, hogy esetleg a csaj fizesse a pasija belépőjét? :D Gondolj bele, a nők mennyit nyernének azzal, ha a pasiknak ingyen volna a belépő a csajoknak meg nem. Amelyiknek van pasija, bizonyíthatná, hogy nem egy anyagias ribanc, a szinglik meg válogathatnának a rengeteg férfi közül :D
Szerintem amúgy csak annyi fog történni, hogy az 1000 Ft-os belépő feleződik és mindenkinek lesz, férfinek, nőnek egyaránt.

"Egyébként sem tetszik ez a mentalitás, hogy az egyenjogúságra hivatkozva a férfiaktól, mint erősebb nemtől már a legalapvetőbb udvariasság sem várható el."

Köszönd a harcos nővérkéidnek, hogy kiharcolták neked az egyenjogúságot :)

"Felejtsd el, hogy férfiként akár meghívjon egy üdítőre, vagy átadja a helyét a buszon egy idősebb vagy egy terhes nőnek, előreengedje az ajtóban stb."

Miért kell, hogy ezek a férfiak feladatai legyenek? A nők is képesek rá. Az ilyeneken jókat kuncogok, mert mindig eszembe jut róla a régi klasszikus, mely szerint az emancipáció addig tart, amíg nem kell felvinni a hűtőt a nyolcadikra.

"Szerintem egy igazi férfi, egyenjogúság ide vagy oda, nőként bánik a nővel."

Magyarul a formás kis feneke alá tesz mindent és a tenyerén hordozza. Csak akkor tessék nőként is viselkedni, nem csak mindennek a pozitív hozadékát követelni.

Father Justice 2013.11.22. 19:30:42

@Nem királylány, csak nő: Ez dícséretes, de amíg 20-ból 19 nő simán elfogad bármit egy olyan férfitől, akiről 2 másodperc megállapítja, hogy még csak taperolást sem fog engedni neki, nemhogy sunázást, az áthárítás intézménye zavartalanul működni fog továbbra is.

A magam részéről még egy velem megegyező szintű nőnek is örömmel fizetnék 2 dl ásványvizet bármikor, nemhogy egy magasabb kategóriájúnak! Egy 10/10-es nőihölgynek még 5 dl 100%-os narancslevet is, adott esetben.

Nem királylány, csak nő 2013.11.22. 19:34:18

@Master Of Reality:
"de amíg 20-ból 19 nő simán elfogad bármit egy olyan férfitől, akiről 2 másodperc megállapítja, hogy még csak taperolást sem fog engedni neki....."

Tudom, sajnos ismerem a jelenséget amiről beszélsz. Ennek aztán a normális nők isszák meg a levét...

Nem királylány, csak nő 2013.11.22. 19:43:08

@Sadist: Nézd, értem én, hogy azok a nők kiálltak akkor magukért, hogy ne vegyék őket semmibe, hogy ők is tanulhassanak, hogy lehessen szavuk....blablabla. Ezekben igazuk is van, de ez a hatalmas egyenlőség ebben a formába, amit sikerült megvalósítaniuk, egy nagy baromság. Nem fogok belemenni mert kva sokat kéne gépelni hozzá... A lényeg, hogy sosem lesz egyenlőség, így sincs. Sőt.
Amúgy számomra egy férfi mindig az erősebbik nem lesz, a nő pedig a gyengébb, mind fizikailag, mind érzelmileg. Én igénylem is, hogy fel tudjak nézni a páromra. Biztonságban érezzem magam mellette. Én szeretek nő lenni és tudok is nőként viselkedni.

Αphelion 2013.11.22. 20:00:24

@Nem királylány, csak nő: Nekem elsore az jutott eszembe, hogy ezzel akart bevagodni a szociologia professzoranal, vagy vmi mas taneronel aki tarsadalmi egyenlotlensegekrol papolt neki. De persze a fenti 2 verzio is eleg sanszos :D

Αphelion 2013.11.22. 20:31:58

@Sadist: "Nem biztos, hogy helyes, fel is háborodhatsz rajta, de attól még érvényesek és be kell őket tartani, különben büntire számíthatsz."

Nem mondod! :P

"Én személy szerint helyesnek és igazságosnak tartom, hogy a szórakozóhelyek se diszkrimálhassanak a nemem, vallásom, etnikai hovatartozásom, bőrszínem vagy bármilyen tulajdonságom miatt, amiről egyrészt nem tehetek, másrészt pedig nem ártok vele senkinek."

A szorakozohely sem art vele senkinek, ha ingyen beenged csajokat.

"Jaj... Te nagyon kevered a szezont a fazonnal. Nem ahhoz van joga valakinek, hogy X áron kapjon meg egy árut vagy szolgáltatást, hanem ha A X áron kapja, akkor B is megkaphassa, ha ez nem jelent az eladónak többlet költséget."

Ertem, igy mar kicsit mas, de termeszetesen ez sem kompatibilis a magantulajdonhoz valo joggal. Egy szabad orszagban az arakat nem a koltsegek hatarozzak meg, hanem a kereslet es a kinalat viszonya.

Es a jelenlegi agyonszabalyozott, "szelid" kapitalista vilagban is rengeteg eset van, amikor ez nem valosul meg. A Ryanair pl. szinte ingyen adja a repulojegyet ha honapokkal elore lefoglalod, mig ha indulas elott 2 oraval mesz oda a pulthoz, hogy te most utazni szeretnel, akkor egy kisebb vagyont fizethetsz erte, holott a repulo ugyanannyi kerozinbol viszi el a jo elore foglalo turistat mint az utolso pillanatban erkezo sietos uzletembert. Ha betiltanak ezt a fajta ardiszkriminaciot, azzal csak azt ernek el, hogy nem lenne Ryanair, mert az egesz uzleti modelljuk erre alapul. Es akkor a turista se mehetne nyaralni, meg az uzletembernek is kevesebb lehetosege lenne ra, hogy eljusson a celjaba.

A Hooters pincernoknek pedig 100%a no, a Forma-1 pilotak 100%ban ferfiak, az NBA sztarjatekosainak a tulnyomo tobbsege pedig magas fekete. Ezeket is jogtalan diszkriminacionak tartod es helyeselnel ha betiltanak oket?

"Basszus, te vadkapitalizmust akarsz, ahol nincs semmi szabályozás, hanem csak az erősebb kutya baszik elv érvényesül. Hidd el, egyáltalán nem olyan jó az."

Pont hogy a gyengebbeket erinti sulyosabban, ha korlatozzak az emberek lehetosegeit. Aki gazdagabb, erosebb, vagy egyszeruen gatlastalanabb, az konnyebben talal alternativ megoldasokat vagy kiskapukat. A fenti peldakban is a turista sziv nagyobbat mint az uzletember, a kevesbe tehetos szulok gyerekeit erinti rosszabbul ha nem lehet beloluk jol fizetett pincerno vagy sportolo, es a legszegenyebb csajok lesznek azok, akik kiszorulnak a szorakozohelyekrol.

Nem királylány, csak nő 2013.11.22. 20:52:11

@Aphelion 2013: Meg amúgy is, ez mennyire kicsinyes már, hogy 1000ft-on itt szaroznak, hogy nekik ki kell fizetni, a csajoknak meg nem. Jó, mit lepődök meg, mikor a buszra felszállva is simán félrelöknek pasik, hogy nehogy ne jusson nekik ülőhely. És ránézek a tuskóra és élből megmondom már a fejéről, hogy tuti nincs csaja, és nem érti, hogy miért. :)

Αphelion 2013.11.22. 20:55:12

@Master Of Reality: "A konstrukció alapjait ez a minimális egyenlősdizés nem fogja megváltoztatni semmiben: a hejjespasee továbbra is válogathat, az átlagnál kicsivel jobb pénzzel kompenzálhat, Dezsőke pedig szokás szerint hoppon marad."

Ez igy van, mar csak ezert is hulyeseg hatosagi uton probalni "egyenloseget teremteni".

"De legalább most egyikük felemelte a szavát a brutális igazságtalansággal szemben."

Szerinted az lenne az igazsagos ha szinttol fuggetlenul mindenkire ugyanannyira buknanak a csajok? A la Jokka? XD

Nem királylány, csak nő 2013.11.22. 21:13:02

@Aphelion 2013:
"Szerinted az lenne az igazsagos ha szinttol fuggetlenul mindenkire ugyanannyira buknanak a csajok? "

háhá, ez tetszett!

Madpapa 2013.11.22. 21:15:58

@Nem királylány, csak nő: nyilván pontosan tudom, hogy azért nem kérnek a luvnyáktól belépődíjat, hogy ott sokasodjanak és ezáltal forgalmat generáljanak a pénzügyileg potens pasik által. Ergo a nő nem más, mint konzumcikk :-)

Nem királylány, csak nő 2013.11.22. 21:17:25

@Madpapa: Óóóó ezek után pláne nem teszem be olyan helyre a lábam, ahol nekem nem kell fizetni ;)

Madpapa 2013.11.22. 21:23:52

@Nem királylány, csak nő: lévén ha más milyen nincs is a környékeden, ez nem túl nagy erény. Sokkal inkább szükség :-)

Nem királylány, csak nő 2013.11.22. 21:25:33

@Madpapa: Ha lenne itt olyan, akkor se ez lenne a szempont, hanem hogy tetszik-e a hely vagy sem. Inkább kifizetek egy ezrest, csak érezzem jól magam :)

Αphelion 2013.11.22. 21:37:53

@Nem királylány, csak nő: Koszi ;)

@Master Of Reality: Akkor megnyugodtam. :) Csak azert mert tobb kommentelo is a jelek szerint abban a hitben el hogy ferfikent eleg megszuletnie es automatikusan jar neki egy szamara szimpatikus no. Te meg altalaban csak tenyszeruen, ertekitelet nelkul leirod hogy hogyan mukodnek szerinted a dolgok, hogy mit tartasz igazsagosnak arrol eddig nem sok informacionk volt :)

Nem királylány, csak nő 2013.11.22. 22:17:24

@Madpapa: @Aphelion 2013: @Master Of Reality: @Sadist:

Erről az egész ezer forintos belépős mizériáról eszembe jut egy randim. ÉN utaztam fel Pestre, hogy találkozzunk. Ismertem korábbról, már kialakult afféle barátság. És én nem sajnáltam pénzt és fáradtságot, hogy én menjek fel vidékről. (Nem azért mert én akartam annyira, ő meg kevésbé, csak én nehezen engedek a személyes szférámba be embereket az elején...van egy ilyen idióta tulajdonságom). No mindegy, a lényeg, hogy én mentem fel. Nyár, dög meleg. Dél körül értem oda az állomásra. Onnan végig gyalogoltatta velem Budát (mert ne költsünk már feleslegesen jegyre), és azt találta ki első romantikus programnak, hogy felmászunk a Rózsadombra Gül baba sírkápolnájához. Amúgy tök jó, meg szép, de nem túrázáshoz öltöztem, meg domb mászáshoz 40 fokban.. Majdnem elájultam a melegtől, és amerre mentünk (lévén hétvége) minden zárva volt. Nem tudtam sehol venni egy rohadt üveg ásványvizet, egy csokit, vagy bármit. És mire fölérünk (ájulás szélén), közölte, hogy tök felesleges jegyet venni a kertbe, mert kívülről ugyanazt látni, mint bentről (onyád). Aztán mikor kiderült, hogy már eltörölték a belépőt, akkor azért mégis bementünk. Utána visszasétált velem a metróig, majd mondta, hogy nem kísér tovább, mert felesleges egy metróállomásra jegyet lyukasztania. Persze, így abszolúte 0ft-ra sikerült kihoznia a randit. Akkor meg belekerült volna 350ft-ba. Azóta nemrég (1-2 hete, épp marha hideg volt, és szélvihar) megemlítette, hogy felmehetnék megint valamikor és sétálunk egyet megint. Hurrá

_Ω_ 2013.11.23. 00:44:41

@Nem királylány, csak nő: Szerintem a törzsközönségből elég sokan tudnának hasonlót mesélni, de azért jót mosolyogtam. Nagyon kíváncsi vagyok, mikor mész el vele legközelebb randira (sohanapján?), és diszkriminatív szórakozóhely esetén nőnek öltözik-e a bejutáshoz (kinézném belőle). :D

Father Justice 2013.11.23. 04:31:02

@Aphelion 2013: Ez azért már ingoványos terep. Igaz, hogy sok férfi él abban a hitben, hogy alapból jár neki egy szimpatikus nő, de ha ezt a számot megszorzod hattal, megkapod, hány nő hiszi azt, hogy alanyi jogon jár neki egy szimpatikus ÉS hejjes, vagy legalább pénzes férfi. A férfiak többsége alapból tudja, vagy legkésőbb 23 éves korára megtanulja, hogy a szimpatikus _JÓ_nők eseti sunázásához is baromi jól kell kinéznie, és / vagy mélyre kell nyúlnia a brifkóba, nemhogy a hosszabb távú konstrukciók kialakításához. Egyébként "csak" szimpatikus nőt szinte mindenki talál magának, ha akar, nade itt nem haverkodási szándékokról van szó.

Rengeteg témában leírhatnám, mit tartanék igazságosnak, a belpolitikától a gazdasági jogon át a büntetésvégrehajtásig, de a párválasztás, és egyáltalán, férfi + nő relációk vonatkozásában értelmezhetetlen a fogalom. Mivel maga az élet se nem igazságos, se nem igazságtalan, az élet szabályozhatatlan területei sem lehetnek sem ilyenek, sem olyanok. Ezért nincs értelme például azt firtatni, mennyire "igazságtalan" az, hogy a 10/7-es Kati elhagyta a szintén 10/7-es, emberi kvalitásokban bővelkedő Bélát a 10/9-es Miklós miatt, aki egy semmirekellő, jellemtelen széltoló. Legfeljebb a szomorú és sajnálatos jelzőket lehetne alkalmazni a helyzetre.

Mivel az élet legtöbb területe precízen szabályozott kisközösségi és társadalmi szinten is, sokan azt képzelik, a párkapcsolatok is ilyenek. Azaz ha betartanak bizonyos játékszabályokat, akkor joggal várhatják el ezt a másik féltől is, ebből pedig automatikusan következik az öömbódottá. Csak sajnos ez nem így működik. Az ősember idején is az erősebb kutya baszik elv érvényesült, és ma is, csak akkoriban a nyers erő volt a meghatározó, ma pedig a szintek. A probléma mindössze annyi, hogy az emberek többsége ezzel képtelen szembenézni. Azt gondolják, az ember annyira kifinomult állattá vált az idők során, hogy most már elsősorban nem nyers ösztönök és elemi érdekek vezérlik az ellenkező neműekkel kapcsolatban, hanem mindenféle felsőbbrendű és magasztosabb szempontok. Pedig de.

Ezek alapján látható, hogy a szintek rendszere is egy olyan szelete a valóságnak, ami se nem igazságos, se nem igazságtalan (just / unjust), hanem csak a szikár igazság (plain truth) része. Ez egyszerűen így működik, így működött, és így is fog.

@Nem királylány, csak nő: Viszont ha a következő randin meghív egy kávéra, máris végtelenszer jobban odatette magát, mint az elsőn, amit nullszaldósra sikerült kihoznia.

www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo :)

Nem királylány, csak nő 2013.11.23. 10:03:16

@_Ω_: @Master Of Reality: Természetesen alig várom, hogy újabb rendi lehessen a dologból. Ha meg még egy kávét is kapok a nagy séta közben, akkor lehet egyből szerelembe is esek! :)

Bölcs Jaroszláv 2013.11.23. 12:53:10

@Aphelion 2013: "Egy szabad orszagban az arakat nem a koltsegek hatarozzak meg, hanem a kereslet es a kinalat viszonya." Ez így igaz. De azért csak próbáld meg mondjuk Amerikában kiírni egy élelmiszerboltra, hogy mondjuk négereket, vagy zsidókat, vagy tetszőleges más náció/csoport/vallás tagjait nem alkalmazod és nem szolgálod ki, aztán majd nézd meg, hogy mi lesz a következménye. Szóval itt Sadist/Madpapa és Father elvtársaknak sajnos igazuk van. A markting egyik alapvetéseként számontartott "bőséges cserét" a szórakozóhelyen úgy is meg lehet oldani, hogy ezzel ne sértsük semmilyen csoport vagy piaci szegmens érdekeit.

@Nem királylány, csak nő: Ne vedd magadra, de most egy szakállas vicc jutott eszembe: pasi: mondja hölgyem, szexelne velem 1 millió dollárért? Nő: Hát, igen.
Pasi: na és tíz dollárért? Nő: Na de kérem minek tart maga engem? Pasi: azt hiszem, azt, hogy minek tartom, már tisztáztuk, most már csak az árfolyamon vitatkozunk.
:DDD

Sadist 2013.11.23. 18:29:21

@Nem királylány, csak nő: Az ingyen belépőnek viszont van egy olyan kellemetlen mellékhatása, hogy bármilyen hitvány picsa bemehet, nincs semmilyen előszűrés.

Sadist 2013.11.23. 18:40:17

@Nem királylány, csak nő: "Ezekben igazuk is van, de ez a hatalmas egyenlőség ebben a formába, amit sikerült megvalósítaniuk, egy nagy baromság. Nem fogok belemenni mert kva sokat kéne gépelni hozzá... A lényeg, hogy sosem lesz egyenlőség, így sincs. Sőt."

Ezzel én tökéletesen tisztában vagyok, már csak a nőtársaid 95%-át kellene erről felvilágosítani.

"Amúgy számomra egy férfi mindig az erősebbik nem lesz, a nő pedig a gyengébb, mind fizikailag, mind érzelmileg. Én igénylem is, hogy fel tudjak nézni a páromra. Biztonságban érezzem magam mellette. Én szeretek nő lenni és tudok is nőként viselkedni."

Nem akarlak elkeseríteni, de előreláthatólag szar időszak fog rád és a hasonló hozzáállású nőkre köszönteni, elnézve az angol, francia, svéd példákat.

Nem királylány, csak nő 2013.11.23. 18:45:49

@Sadist:
"Nem akarlak elkeseríteni, de előreláthatólag szar időszak fog rád és a hasonló hozzáállású nőkre köszönteni, elnézve az angol, francia, svéd példákat."

Érzem én, érzem...

"Az ingyen belépőnek viszont van egy olyan kellemetlen mellékhatása, hogy bármilyen hitvány picsa bemehet, nincs semmilyen előszűrés."

Azért egy 1000ft-s belépő nem valami komoly szűrő :))

Sadist 2013.11.23. 18:46:22

@Aphelion 2013: Komolyan ennyire nem esik le, hogy ez egy fricska volt?
Nekem rögtön ez a vicc jutott róla eszembe:
"Öreg nénivel szembe leül a villamoson egy kisgyerekes anyuka, ölében a gyerekkel. A gyerek hangoskodik, hiperaktívkodik, rúgdossa a néni lábát, az anyja viszont nem szól rá. Mire a néni: "nem szólna rá már a gyerekre?". A nő: "nem korlátozom a szabadságában.". Erre egy punk kiveszi a szájából a rágót és művészi érzékéről tanúbizonyságot adva egyenletesen elrendezi a nő hajában. Felháborodva tátogni kezd a nő, mire a punk: "engem sem korlátoztak gyerekkoromban a szabadságomban."

Sadist 2013.11.23. 19:26:48

@Aphelion 2013: " A szorakozohely sem art vele senkinek, ha ingyen beenged csajokat."

Már hogy a viharba ne ártana? A férfiak pénztárcájának pl. meglehetősen árt.

"Egy szabad orszagban az arakat nem a koltsegek hatarozzak meg, hanem a kereslet es a kinalat viszonya."

Ennek nézz utána egy kicsit, a kínálat megteremtéséhez szükséges költség bizony be fog épülni a termék vagy szolgáltatás árába. Senkit nem kényszeríthetsz arra, hogy olcsóbban adjon valamint, mint az azzal járó költségei.

"Es a jelenlegi agyonszabalyozott, "szelid" kapitalista vilagban is rengeteg eset van, amikor ez nem valosul meg. A Ryanair pl. szinte ingyen adja a repulojegyet ha honapokkal elore lefoglalod, mig ha indulas elott 2 oraval mesz oda a pulthoz, hogy te most utazni szeretnel, akkor egy kisebb vagyont fizethetsz erte, holott a repulo ugyanannyi kerozinbol viszi el a jo elore foglalo turistat mint az utolso pillanatban erkezo sietos uzletembert."

A légitársaságok költségeinek csak egy része a kerozin, emellett még fenn kell tartani a repülőgép flottájukat, azokra pilóták, légikísérők kellenek, karbantartókat, kiszolgáló személyzetet kell alkalmazni, repülőtereknek illetéket fizetni, adminisztrálni, csomagokkal logisztikázni.
A hónapokkal előre foglalt jegy azért sokkal olcsóbb, mert a légitársaság sokkal jobban tud előre tervezni, tele járatokat tud indítani, ami sokkal hatékonyabb és gazdaságosabb. A last minute utak pont azért olcsóbbak, mert egy teljesen teli és egy félig feltöltött gép is szinte ugyanannyi költséggel vihető A-ból B pontba, viszont ha a légitársaság talál fizető utasokat, hogy teljesen feltöltse, akkor azzal ha csak kis összeget is, de nyerni fog rajta.

"Ha betiltanak ezt a fajta ardiszkriminaciot, azzal csak azt ernek el, hogy nem lenne Ryanair, mert az egesz uzleti modelljuk erre alapul."

Te még mindig kevered a szezont a fazonnal :( Akkor lehetne diszkriminációról beszélni, ha a pultnál egyidőben jegyet váltó turista és üzletember ugyanazért a szolgáltatásért más-más összeget fizetne.

"A Hooters pincernoknek pedig 100%a no, a Forma-1 pilotak 100%ban ferfiak, az NBA sztarjatekosainak a tulnyomo tobbsege pedig magas fekete. Ezeket is jogtalan diszkriminacionak tartod es helyeselnel ha betiltanak oket?"

Ezek konkrétan nem tudom, hogy jönnek ide. Vicces volna, ha a pincérnők férfiak lennének, Thaiföldön talán összejönne. Forma-1 pilótanő pedig volt már, igaz, egy plató segítségével lenullázta a térlátását aztán egy év múlva meghalta magát.
Azt főleg nem értem, hogy miért gondolod diszkriminációnak a Forma 1-ben a férfiak és az NBA-ban a feketék felülreprezentáltságát, ugyanis ezek csak természetes folyamatok, nem külső beavatkozással kialakított arányok. A feketék fizikailag szívósabbak, jobban bírják a strapát, a férfiaknak pedig jobb a térlátásuk, jobban bírják a kockázattal járó stresszt.

"Pont hogy a gyengebbeket erinti sulyosabban, ha korlatozzak az emberek lehetosegeit. Aki gazdagabb, erosebb, vagy egyszeruen gatlastalanabb, az konnyebben talal alternativ megoldasokat vagy kiskapukat. A fenti peldakban is a turista sziv nagyobbat mint az uzletember, a kevesbe tehetos szulok gyerekeit erinti rosszabbul ha nem lehet beloluk jol fizetett pincerno vagy sportolo, es a legszegenyebb csajok lesznek azok, akik kiszorulnak a szorakozohelyekrol."

Baszki, ha nem volnának szabályok, akkor pont, hogy a gyengébb és a kiszolgáltatott kerül még szarabb helyzetbe, mert nincs törvény, ami megvédje őt, és visszafogja az erősebbet. Gondolkodj már egy kicsit!

Sadist 2013.11.23. 19:32:28

@Nem királylány, csak nő: "Meg amúgy is, ez mennyire kicsinyes már, hogy 1000ft-on itt szaroznak, hogy nekik ki kell fizetni, a csajoknak meg nem."

Csak egy nagyon kicsit alakítsuk át a mondatot:
"Meg amúgy is, ez mennyire kicsinyes már, hogy 1000ft-on itt szaroznak, hogy nekik is ki kell fizetni, mint a férfiaknak."

Ugye milyen irónikus? :) A sóherség csak férfiaknál gáz, a nők nyugodtan lehetnek Olcsó Julcsák :)

Nem királylány, csak nő 2013.11.23. 19:39:17

@Sadist: Itt most arról van szó, hogy konkrétan ez a srác ment feljelentgetni, hogy baja van azzal, hogy a lányoknak nem kell fizetni. Én csak elmondom a véleményem róla. Én sóher majd akkor leszek, ha a mi szórakozóhelyünkön kiverem a palávert, hogy másol nem kell a csajoknak, akkor nekem meg miért kell. ;)

Amúgy meg van ahol annak nem kell, aki rózsaszínbe megy, van ahol ingyen pia jár az éjfél előtt érkezőknek, sőt a szemésznél a szemüvegre az idősebbek nagyobb kedvezményt kapnak... a gyerekes anyuka olcsóbban utazik, az idős ingyen.... Miért diszkriminálnak kor vagy gyerek alapján??? Ezer millió dologba bele lehetne kötni...a ráérő kis pöcsöknek :))

Nem királylány, csak nő 2013.11.23. 19:59:32

@Madpapa: felpezsdült a szombat este, mi? ;)

Sadist 2013.11.23. 20:02:28

@Aphelion 2013: "Csak azert mert tobb kommentelo is a jelek szerint abban a hitben el hogy ferfikent eleg megszuletnie es automatikusan jar neki egy szamara szimpatikus no."

E-e, a fiúk inkább abban a hitben élnek, hogy a teljesítményükért megkapják a jutalmat. Én még olyan sráccal nem találkoztam, aki szerint alanyi jogon járna neki a számára szimpatikus nő (habár biztos van ilyen is), olyannal viszont nagyon sokkal, aki hiszi, hogy ha kedves, udvarias, gavallér a kiszemeltjével és más nőkkel szemben is, akkor számára megfelelő nőt fog kapni. De ahogy Father is írta, ezt huszonéves koruk elejére általában kinövik.
A csajok nagy része viszont alapból királylánykának képzeli magát, akinek tényleg alanyi jogon jár minden.

Madpapa 2013.11.23. 20:09:36

@Nem királylány, csak nő: ;-) mindenki menjen bulizni, nem az akadémikus vita ideje ez. A csajok otthon már készülődnek, vagy már alapoznak valahol, meg a pasik is.

Sadist 2013.11.23. 20:12:54

@Nem királylány, csak nő: Nagyon becsülendő, hogy ilyen rengeteg időt, energiát és anyagiakat áldoztál egy randira, de meg merem kockáztatni, hogy az átlag férfi legalább egy nagyságrenddel több ilyenbe fut bele.

Madpapa 2013.11.23. 20:15:11

@Sadist: lószart. Belefutott egy szarrágóba.

Nem királylány, csak nő 2013.11.23. 20:18:33

@Sadist:

Szerintem ezen felesleges vitatkozni. Tuti rengeteg példát-ellenpéldát fel tud hozni bárki. Biztosan mindenki járt már így is, úgy is... ;)

Nem királylány, csak nő 2013.11.23. 20:20:06

@Madpapa: Itten nincs buli :( Hivatkozások szerkesztése van a szakdolgozathoz órák óta...és még messze a vége...boá :(

Madpapa 2013.11.23. 20:23:24

@Nem királylány, csak nő: valamikor azt is meg kell csinálni :-)

Sadist 2013.11.23. 20:35:43

@Madpapa: Efelől semmi kétség, csupán arra akartam rávilágítani, hogy ez a sztori lepkefing a tornádóban, ha az átlag faszik eredménytelen randikra fordított erőforrásait vesszük.

Madpapa 2013.11.23. 20:36:26

@Sadist: saját tapasztalatodból beszélsz?

Sadist 2013.11.23. 20:42:01

@Madpapa: Persze, abból is. Nem hiszem, hogy van olyan férfi, aki 100%-os sikerrátával büszkélkedhet.

Madpapa 2013.11.23. 20:43:33

@Sadist: ugyanez igaz lehet nőre is. Olyan hogy 100% nyilván nincs. Volt hogy utasítottam vissza nőt. Biztosan te is tudnál ilyen példát mondani.

Sadist 2013.11.23. 22:22:37

@Madpapa: Öh, ezt nem értem pontosan hogy érted, hogy igaz lehet nőre is. Én konkrétan úgy értem, hogy jellemzően a férfiak azok, akik többet áldoznak a kapcsolat elején, ők kezdeményeznek, nekik illik fizetni a találkozóval járó költségeket, nekik kell szórakoztatónak, megnyerőnek lenniük.
Eddig egyetlen olyan sztorit hallottam, hogy az olasz csaj elvitte a faszit vacsorázni, hazavitte a lakására, dugtak egy jót, aztán még haza is fuvarozta. De gondolom nem kell mondanom, hogy ez a Corvus Corax albino változata, az átlag magyar férfi már annak is örülhet, ha a lány felajánlja, hogy fizeti a saját részét.
Egy nő számára a randi közel sem igényel annyi befektetést és kockázatot, mint egy férfinek, legfeljebb pár óra ráfordítás az, ami kárba vész, ha nem úgy sikerül a találkozó vagy nem olyan a másik fél, ahogy elképzelte.
A nő visszautasítása nálad nem tudom, hogy mit jelent, nálam valami ilyet: heartiste.wordpress.com/2010/10/12/the-duke-rejection-list/
"this chick was rejected by each and every one of these high status men she banged.

“But how can that be?”, some of the duller among you will ask. “None of the men turned her down for sex.”

Don’t you know it’s different for women? Failing to get laid is not how women are rejected; they are rejected when they don’t receive romance, love, and long term commitment from the men who fuck them."

Edrik 2013.11.24. 00:28:32

@Nem királylány, csak nő: urbanlegends.about.com/library/blellison.htm
Amúgy: komoly dolgok miatt érdemes bőgni, szakdolgozat nem éri el a szintet. :]

Nem királylány, csak nő 2013.11.24. 00:33:09

@Edrik: Oh nem is a szakdoga miatt sírok, hanem mert sajnálom magam, hogy ilyen szarságokkal kell töltenem a szombat estém :D
Amúgy épp végeztem vele :))) halelujah

Nem királylány, csak nő 2013.11.24. 00:36:03

@Edrik:
"And you, in the middle? What can you expect? Loser. Loserhood. Loser Cum Laude."

Hát ez fasza :DDD

Bölcs Jaroszláv 2013.11.24. 06:48:41

Bakker ezt komolyan nem hiszen el! Nektek tényleg nincs jobb dolgotok szombat este, mint, hogy itt csesszétek el az időt? Nem királylányt még megértem, mert ő legalább szakdogát (is) írt közben és mellesleg sajnálta is érte magát kellőképpen, de a többieknek semmilyen mentségük nem volt. By the way nem királylánynak javaslom, hogy alkalomadtán nézze meg a "Moszkva nem hisz a könnyeknek" című klasszikus filmet. Jó régi, kis szerencsével sehol sem fog hozzájutni. Na mentem aludni, vége a bulinak. Jó éjt mindenkinek!

Nem királylány, csak nő 2013.11.24. 09:37:39

@Bölcs Jaroszláv: Jövőhéten bepótolom az elcseszett szombatot...:))) Jaj szeretem a régi klasszikusokat. Az én kedvencem az olasz Sapore Di Mare...

Father Justice 2013.11.24. 09:38:07

@Sadist: "Given that most young women can get sex fairly easily, falling into bed with a man, even high status men such as the Duke athletes targeted by Owen, is not much of an accomplishment. It’s like giving a trophy to a dog for being able to lick its own balls."

Ezen szakadtam, 10/10-es hasonlat.

Kevés átlagnő érti meg végül, hogy a hejjespasee / pénzespasee / hírespasee sokadik fasztarisznyájának lenni nem érdem, azt pedig még kevesebben, hogy ezekben a dugásokban nem volt benne a komolykapcsi lehetősége egy percig sem - függetlenül attól, hogy csak gyorsan meghágták és dobták őket, vagy vontak köré egy kis maszlagot is.

Komolytalan, hogy nem veszik észre: a pontozósdival visszajelzés hiányában valójában nem ezeket a férfiakat minősítik, hanem saját magukat járatják le. Kíváncsi lennék például, hogy a "nagy szexmániás" teljesítményét hogyan értékelnék a könyvében szereplő sunátorok. Persze mivel másfél kg smink és 2 óra PS nélkül ilyen feje van, www.life.hu/i/1306/20130623-sztarszerzok-szepesi-niki-egy-resznel9.jpg , az alapprobléma szempontjából ennek a kérdésnek nincs nagy jelentősége. (Az alfáknak akkor sem kellene állandóra, ha emberi értékekben bővelkedő, 10/10-es ágybeli teljesítményt nyújtó kéjtündér lenne - márpedig a könyből egyértelműen kiderül, hogy az első eleve nem igaz.)

Mentségére legyen mondva, ő legalább összeszedett pár millió forintot azzal, hogy egy ország előtt bohócot csinált magából.

Sadist 2013.11.24. 22:47:40

@Master Of Reality: Késleltetett prostitúció :)
Jót röhögtem, amikor a médiumok azt írták, hogy mennyi "hódítása" volt. Az alföldi homokbucka is rengeteg hegymászót meghódított, csak szegénynek nincs keze, amivel könyvet írhatna róla :D

Joe69 2013.11.26. 21:38:57

Nem derül ki , hogy posterina hány éves és mit csinál Albionban, de az a gyanúm, hogy itthon egy hídképzéses kis senki volt, aki a helyi kocsmában játszotta a kiskirálylányt fitymálva a helyi tahókat. De most Angliában felszedett egy ANGOLT, fúúú, akivel angolul kommunikál, fúúú, és aki amúgy fasztarisznyának használja, de mivel nagyon kikupálódott, úgy adja elő mint a nagy öntudatos szingli a szexésnyújorkból.
süti beállítások módosítása