HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2014.02.10. 07:50

A ribancos nők a menők

http://csajokespasik.blog.hu/2014/02/10/a_ribancos_nok_a_menok

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr395807256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pretty kitty 2014.02.10. 08:00:20

Esz en vadok a fonokuk!!!!!!! :PPPPPPPPP Nah olvaszom :)))))))))

greycup 2014.02.10. 08:13:57

Nagyon fasza, de miről szól ez a poszt??

pretty kitty 2014.02.10. 08:15:14

Idejalisz felfi cak idejalisz nonek jal udh te nem kapc oat. Szaaaajnaloooooom :PPPPPPPPPPPPP

pretty kitty 2014.02.10. 08:16:53

@greycup: Posztel fac hijanyalol XDDDDDDDDDDD

Niobe 2014.02.10. 08:27:23

Ehh, navégre. Jóreggeltet :) Identitászavaros a telefonom, mert hol Kiszlány, hol Királylány nickjét dobta fel, és vagy ötször kellett frissítenem, mire megtalált engem.
Poszt: volt két jó éved, ha addig ugyan nem mászkált vissza, vagy nem tervezte már akkor is, hogy visszamegy. Jóeséllyel pótléknak kellettél, de ha az a két év neked jó volt, akkor nem számít. Erre gondolj, azt meg pont szard le, mennyire ribancos az ex - tudod, ennek akaratlanul is mindig van egy kis irígy felhangja. Ha a volt pasid meg csak ennyire tartja magát, az ugyan az ő baja, láttam már iszonyat sötét embert három diplomával is, ez bizony nem számít. Majd akad normális(abb) próbálkozó, csak légyszi ne rajta bosszuld meg ezt a tuskót.

Papírsárkány 2014.02.10. 08:27:53

"Sokat töprengtem azon, hogy vajon min múlik? "
Igazán nem kellett volna...

"Ha viszont nem működik, akkor miért nem? Mert valami oka van. "
Te kis géniusz, te.

"Már a lek**rvázás utáni este hívott. "
és te szépen felvetted... miért is?

mütyür 2014.02.10. 08:30:42

pfúúú, ez fájdalmas volt

mütyür 2014.02.10. 08:31:13

@Niobe: azt az én telóm is folyton csinálta :) irtó idegesítő

pretty kitty 2014.02.10. 08:43:37

@Niobe: Ud laccik kilalykiszacconynak nez ;))))))))))))

Dr.Rekettyés László 2014.02.10. 09:02:44

Két kérdésem lenne mindössze:
1. Miért kellett ezt a posztot megírni?
2. Miért olvastam el?

Papírsárkány 2014.02.10. 09:10:55

@Dr.Rekettyés László:
1. Valaki nagyon unatkozott
2. Valaki nagyon unatkozott

croesus aka. the grinder 2014.02.10. 09:56:37

"Nem tudom, miért vonzom őket."

Gondold át. A hiba valószínűleg a te készülékedben van. Például észre se veszed a "rendes" srácokat, mert ők nem elég kihívóak, nincsenek a társaság középpontjában, nem viselnek feltűnő ruhákat, nem járnak drága kocsikkal és nem csapják a szelet minden csajnak.

"mégis olyanok után mászkálnak, akiknél az emberi értékek nincsenek a helyükön, k*rvának vannak sminkelve, lekezelően viselkednek, felelőtlenek és mérhetetlenül ostobák"

Helyesen: olyanok után mászkálnak akik jól néznek ki. Minden egyéb szempont másodlagos.

Hurri Kán 2014.02.10. 10:15:47

"Azt tudjuk, hogy ritka a jó párkapcsolat. Van, de ritka. Sokat töprengtem azon, hogy vajon min múlik? Mindenképpen azon a két személyen, akik benne vannak."
Koejjónak is van még hová fejlődni, na.

Sadist 2014.02.10. 10:47:11

@Hurri Kán: Hogy múlhatna már a két személyen? A kapcsolat az csak úgy megtörténik, oravecznóri is megmondta.

_Ω_ 2014.02.10. 12:36:39

Kedves Poszterin-a-CsP-ről!

"hiába beszélnek a rendes pasik arról, hogy nekik csak egy rendes csaj kell, aki házias, megértő és szereti őt, mégis olyanok után mászkálnak, akiknél az emberi értékek nincsenek a helyükön, k*rvának vannak sminkelve, lekezelően viselkednek, felelőtlenek és mérhetetlenül ostobák"

Nagyon érezni, hogy csalódtál, és most leültél jól megmagyarázni magadnak, miért te lettél elhagyva. De épp ezért a felsorolás erősen torzít. Nem vagyunk vakok, ezt nyugodtan beismerem, ám a külső nem minden, mazochistákat leszámítva van még pár dolog ami számít. Ki is javítanálak, hogy ki s mi kellene optimális esetben (egy részét jól láttad):
- rendes
- házias
- megértő
- szeret
+ három számjegyű az IQ-ja
+ külsőre is tetszik
+ nem egy fadarab az ágyban

Aztán van aki a lehetőségeitől erősen korlátozva megelégszik ezek egy részhalmazával. Sokszor nem vak az illető és inkább a többiből ad le, mintsem abból a tetszetős külsőből, egyesek pedig egészen a mazochizmusig teszik ezt, de őket semmiképp sem nevezném ideális férfinak. A kérdés már csak az, rád mennyire illik a sablon, hol lógott ki a lóláb, esetleg az ex nő mivel tudott többet (hiába kiáltasz rá kígyót-békát, érdemes volt rólad visszaváltani rá, oka pedig mindig mindennek van).

Az alfahímekről alkotott fogalmad határozottan javításra szorulna. Nem kúsznak vissza az exeikhez. Sokkal inkább az ex nőik kúsznak vissza hozzájuk azoktól a bizonyos rendes pasiktól. A 2 éves kapcsolatod aminek nemrég vége lett, szerintem nem egy alfahím társaságában telt.

A gerincességet tényleg jól látod, ideális esetben van. Valami gerincféle a legutóbbi pasidnál is volt, bár érdekes, hogy két év után még mindig az exénél kötött ki - legalább tényleg szólt róla, viszont valaminek kellett lennie a háttérben, mert elég hihetetlen lenne, hogy ilyen hirtelen történt mindez.

Miért vonzod a nagyképű alakokat... Talán te sem vagy vak és rossz helyen halászol?

_Ω_ 2014.02.10. 12:43:05

@a libancmaffija kelesztanyja: Csak átfutottam, és valahogy hiányzik belőle amit ma "plus size"-nak hívnak; mire elkezdene foglalkozni ezzel a kérdéssel, véget is ért a cikk. Ha mindenképp innen kell választani, '30-as és talán '40-es évek, viszont a rövid haj korlátozottan jön csak be nálam. :-)

pretty kitty 2014.02.10. 13:17:46

@_Ω_: Esz ha nem mindenkepp onnan kell valasztaniii?? :))))))))))) Az alphahimet idezoelbe jilta ja posztel........

Namely 2014.02.10. 13:25:54

"Tehát az az igazi férfi, aki nagyon sok nővel közösül?"
Nem.
Azért tud sok, megfelelő szintű nővel "közösülni", mert jó pasi.

"Konklúzió: hiába beszélnek a „rendes” pasik arról, hogy nekik csak egy rendes csaj kell, aki házias, megértő és szereti őt,"
Ja. Azért fogynak a pornófilmek meg a szexújságok, és mindegyiken ez van: szerelem, háziasság, és megértés.
Amúgy fontos nagyon mindegyik a háziasság kivételével, DE csak AZUTÁN, hogy az adott lány:
-Jól néz ki.
-Kívánja a szexet.
-Odaadó ÉS szenvedélyes szex közben és ezért
-Jó vele a szex.
A többi csak ezek UTÁN következhet.

Na, most már gondolom tudod, hogy mik a hiányosságaid.....

Konklúzió:
foggyá le és ne óckoggy a szextő'
:)

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 13:53:36

Marha unalmas ez a poszt úgyhogy mesélek inkább én. A hegedűművész úr, tegnapig folyamatosan zaklatott, hívogatott telefonon, de nem vettem fel. Üzent fb-n. Onnan még nem tiltottam, mert még agyaltam, hogy hogyan kéne lebuktatnom. Folyamatosan erőltette, hogy találkozzunk, de megmondtam neki, hogy amíg azt gondolom róla, hogy hazudott, addig szó se lehet róla. Bizonyítson. Kép, repülőjegy, bármi... persze ilyenkor jött a felháborodás, hogy ő nekem ugyan nem bizonygat. Meg azonnal átküldi a repülőjegyét, ha én is küldök egy meztelen fotót magamról. lol Aztán tegnap már tényleg nagyon eldurvultak a beszélgetések, úgyhogy végül ő tiltott le engem, mert vérig sértődött. :D De előtte még közölte velem, hogy sárga lapos vagyok, azt se tudom ki az a Morricone, és különben is, játszott ő már Morricone-nál nagyobb hírességgel is, akiről én azt se tudom kicsoda. :DDD Hát valóban. A kis képzeletének az agyszüleményeit nem igazán ismerem. :))) Mikor ezt közöltem, akkor azzal jött megint, hogy én csak kifogásokat keresek, hogy ne találkozzak vele, mert félek. Félek, hogy beleszeretek, amit ő meg is ért. Mikor mondtam neki, hogy túl nagy a kis arcocskája, le is tiltott :D Szóval bizonyíték sajnos azóta sem került elő. Ja majd elfelejtettem, átküldött két képet. Az egyiken a Bercy aréna látható, a másikon Morricone egy próbán. Egy baj van csak vele, művész urunk sehol sincs rajta, se dátum se semmi... :))))

akut schizo effektív pszichózis 2014.02.10. 14:15:36

@Nem királylány, csak nő: "azt se tudom ki az a Morricone" - nem vagy egyedül ezzel :)

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 14:22:00

@Hurri Kán: bocsánat, egyelőre nincs :D
viszont visszakerestem a beszélgetést vele, mikor arról mesélt, hogy Morricone nyitó koncertjén hegedül, hátha én értettem valamit félre. Hát az a beszélgetés nagyon mókás. Már akkor is az volt de így utólag.... :D ha unatkoztok, küldöm :)))

Hurri Kán 2014.02.10. 14:25:08

@Nem királylány, csak nő:
Jöhet, szerintem szórakoztatóbb lesz, mint mostanában a posztok :)

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 14:34:31

Ő: Paris Bercy, France
szólista leszek
enrico morricone vezényel (hoppá még a nevét se írta jól)
filmzenék lesznek a koncerten
Én: őőőő hogy érted hogy szólista? egyedül hegedülsz?
Ő: szimfonikus zenekar kísér engem..
én állok a zenekar előtt
érted?
Én: értem
de miért ez a nagy megtiszteltetés?
Ő: engem kértek fel erre a párizsi koncertre..
Én: valami oka csak van h pont téged
Ő: nem fényezem magamat
lehet azért mert baromi jó vagyok?
Én: :DDDDD
Ő: ezt akartad hallani biztos..
Én: nem ezt vontam kétségbe
de attól még mert az ember baromi jó, nem biztos, hogy ilyen kapcsolatai vannak
vagy hogy ismerik mások is
Ő: én koncertező művész vagyok!
Olaszországban hallott a morricone és meghívott
van menedzserem..
aki lebeszélte az ő menedzsmentjével..
így nekem csak játszanom kell
Én: hmm hát érdekes na
Ő: mondtam neked,hogy én nem átlag ember vagyok!!
nem szoktam csak úgy bárkivel találkozni...
Én: úristen és én vissza mertelek utasítani :)))
Ő: most elneveted ezt!
pedig most nem viccelek..
ezért nem vagyok hozzászokva a chaten való udvarlásnak
lehet ezért tűntem erőszakosnak..
Én: jól van, értem
készül majd felvétel?
Ő: nem! mivel nem készülhet a terembe semmiféle felvétel
koncert termekben így megy
el kell jönni meghallgatni élőben
Én: oh köszi
kapok egy jegyet?
Ő: múltkor adtam volna a színházba!!!
azt is elutasítottad...
Én: egy francia repjegyet nem fogok :DDDDDD
Ő: mentségedre az lehet,hogy elmaradt az előadás..
Én: naugye
Ő: külföldre jönnél velem
Én: Párizsba? naná
Ő: talizzunk péntekig és meglátom mit tehetek
Én: haha, persze
tudod mikor mennék el veled Párizsba
és te sem vinnél el
Ő: nem ismersz..nekem egy szó és küldenék a jegyet
persze én se ismerlek..nem tudom mikor beszélsz komolyan
ha nem tetszenél nem vinnélek sehova!

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 14:38:20

@akut schizo effektív pszichózis: és az egész zenekar őt kíséri. felvétel tilos. Végül is nincs tele a youtube koncert felvételekkel, áááá :D

Hurri Kán 2014.02.10. 14:39:14

@Nem királylány, csak nő:
:D :D :D
Ha valaki ezt így kimondja, vagy leírja nekem, hogy"én nem egy átlag ember vagyok", nálam kb. ott van vége a társalgásnak, mindennek. Illetve előtte még az illetőt halálra szivatom :D

akut schizo effektív pszichózis 2014.02.10. 14:39:29

@Nem királylány, csak nő: nem morricone nem engedi, hanem Ő. erre nem jöttél még rá? :D

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 14:40:47

@Hurri Kán: mekkora arca van már bki :D mondjuk nekem az a kedvencem, hogy őt olaszba morricone hallotta és meghívta :D

pretty kitty 2014.02.10. 14:48:46

@Nem királylány, csak nő: "enrico morricone vezényel (hoppá még a nevét se írta jól)"

MMMMEGA HOPPAAAAA!!!!!!!! Alig eeeegoooooo!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.02.10. 14:49:49

@Nem királylány, csak nő: "mondtam neked,hogy én nem átlag ember vagyok!!
nem szoktam csak úgy bárkivel találkozni..."

LOL! Ő nem egy átlagember... egy idióta! :D

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 14:51:15

@a libancmaffija kelesztanyja: @mütyür: oh hát nem kell tudni a nevét pontosan egy ilyen kis morricone-nak, mikor sokkal nagyobb hírességekkel is játszott már :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.02.10. 14:59:13

@Nem királylány, csak nő: Kíváncsi lennék nevet tudna-e mondani úgy kapásból! :)

_Ω_ 2014.02.10. 15:02:08

@Nem királylány, csak nő: Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Ez megteremtette a mai jó hangulatot nálam.

"ezt akartad hallani biztos.." - aha, mert "mondtam neked,hogy én nem átlag ember vagyok!!". :-D

Tudja, mit akarsz hallani, tőle már akkor olvadnod kéne mikor még ki se vitt Párizsiba a Sanszos Elizére ahol minden életművésznek jók az esélyei a csajoknál. "Paris Bercy, France" - na igen, nagy franc a kis francia... Ez itt meg Undisclosed Workpléjsz, Bjudapeszt. :-)

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 15:02:10

@mütyür: @Bundabandi (Cookie Bunny): esküszöm máris hiányzik... olyan jól szórakoztam :D

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 15:04:20

@_Ω_: :DDDDDDDD engem is feldobott. Másodszorra viccesebb volt olvasni :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.02.10. 15:26:38

@Nem királylány, csak nő: Szóval te mégis szerelmes vagy belé, azért nem találkozol vele. Ez tuti! XD Nem lehet neki ellenállni. :D

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.02.10. 15:58:33

@Bundabandi (Cookie Bunny): Annyira szeretem, amikor valaki jobban tudja, hogy te mit akarsz és mi jó neked, mint te. :DDD

_Ω_ 2014.02.10. 16:16:46

@Bundabandi (Cookie Bunny): 17. jól főz WTF?! Eddig azt hittem, ez a milyen barátnőt szeretnék listám 2. pontja. Az első a jó sütit süt... ;-)

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 16:39:30

@Bundabandi (Cookie Bunny): az lettem, bevallom :D
Amúgy ezt rengetegszer elmondta, hogy én csak félek találkozni velem. Mondtam is, hogy mondogassa ezt magának jó sokat , ha ettől jobb....:D

Niobe 2014.02.10. 16:53:24

@Nem királylány, csak nő: jujj :D Faszikám kicsit sötét csak. Jobb is, hogy leoltottad és letiltott.

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 16:59:21

@Niobe: áh, unalmas lett az életem :DDDDDDD

Niobe 2014.02.10. 17:05:16

@Nem királylány, csak nő: ne panaszkodjon Hölgyem, hanem tegyen ki egy fokkal nagyobb dekoltázst mutató profilképet, ha izgalomra vágyik! :)

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 17:12:27

@Niobe: hogy nyakamba szabaduljanak az ilyenek? áh inkább nem... :D
Jaj és hétvégén mulatni voltam. Hát kivel akadtam össze? A 48as szabadságharcossal. :D Mivel a mi kis városunkban kb 3 szórakozóhely van összevissza, így ezt nem nehéz összehozni. Bár megjegyzem, abba mentem amelyikbe ő nem szokott járni. Hát most ott volt. A barátaim már messziről kiszúrták, de én nem szerettem volna foglalkozni vele. De mikor észrevett csak nem bírta ki. Odatáncikált mellém, hogy beszélgessünk. Érdeklődött az egészségemről, a suliról és megdicsérte a fogaimat, hogy milyen szép fehérek :DDDD Há mondom eddig is ilyen volt. Azt mondta, tudja, mindig is tetszett neki. :DDD Istenem micsoda bók. Gondoltam kihasználom az alkalmat és megkérdeztem, hogy múltkor azért írt, hogy utálom-e, mert ez valami terápiás feladat volt? És mondta, hogy igen. Mindenkivel ki szeretne békülni, akit megbántott. Mondtam, hogy részemről nincs harag, aztán elköszöntem és táncikáltam tovább. :D

Niobe 2014.02.10. 17:34:35

@Nem királylány, csak nő: és a mi szórakoztatásunk? Arra már nem is gondolsz? :)
Natessék. Igen, ez Murphy, hogy ha valakivel nem szeretnél összefutni, akkor richtig. Nekem mondjuk ilyen messziről könnyebb dolgom van, csodálkoznék, ha általam kevésbé kultivált humanoid bukkanna fel itt.

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 17:36:15

@Niobe: valamiért azt érzem, hogy még elő fog kerülni a szórakoztatásotokra mindkét egyed....

Niobe 2014.02.10. 17:39:23

@Nem királylány, csak nő: akkor csak öntsd ki bátran ide, értékelni fogjuk :)
Istenem, közben itt álomszép fényviszonyok vannak, ahogy megy le a nap. Mindjárt lefotózom nektek.

Niobe 2014.02.10. 17:41:51

kepfeltoltes.hu/view/140210/993119977image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Persze nem adja ám vissza a valóságot, de hát ennyit tud 5 megapixel.

pretty kitty 2014.02.10. 17:57:33

@Niobe: Wooooow!!!!!! Donoluuuuuuu!!!!!! *.* :DDDDDDDDDDDDD

Father Justice 2014.02.10. 18:02:45

Vágás utáni változat:

Ő: Nagyon tetszel édeske, sunáználak, lehegedülném neked a csillagokat az égről.
Én: Gyakran kerülsz magaddal ellentmondásba. Nekem már bizonyíték kell, nem ígéret.
Ő: Én, neked, bizonyítékot? Hót ronda vagy bazmeg, bottal sem piszkálnálak meg!

Niobe 2014.02.10. 18:05:09

@Father Justice: valahogy így, és látod, még a hegedűs (a háztetőn) sértődött be.

Father Justice 2014.02.10. 18:09:17

@Niobe: Szerintem nem sértődött meg, csak dühös lett, amiért ebből sem lett sunázás. Megsértődni legfeljebb annak a nagy embernek lett volna oka, aki lenni szeretne..

Father Justice 2014.02.10. 18:14:26

És ez volt már ma? Tökéletes válasz a mai posztírónak a kérdéshalmazára:

velvet.hu/blogok/randi/2014/02/10/masodik_levelnel_mar_invitaltam_egy_dvd-zesre/

Ennyi!

Niobe 2014.02.10. 18:24:24

@Father Justice: avagy azért, mert átláttak a szánalmasságán.

Ez a velvetes sztori jó! Alexnek nagyon részvétem, sokkoló lehetett a felismerés. Bár szerintem fordítva is hasonló, ha egy átlag lány próbálna érdemben kommunikálni. Passzolom, mert sosem társkeresőztem, de úgy gondolom.

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 18:34:13

@Father Justice: ja tényleg, a tiltás előtt bemondott valami olyat, hogy lófejű :D az volt a csúcs. Ezt majd nem kifejetettem :D Addig meg naponta hallgattam, hogy mennyire bejövök neki :DDDD Szereti ezek szerint a lovakat :DDD

Father Justice 2014.02.10. 18:35:53

@Niobe: Fordítva nem. Alex elég értelmesnek tűnik ahhoz, hogy átlagférfiként ne a 10/9-nél kezdődő szintű nőkre írjon rá - na nem mintha főleg ezek lennének jelen döntő többségben az online társkeresőkön.

Éppen az a felismerés döbbentette meg, hogy a nők - ellentétben a lépten-nyomon szajkózott mantrával a belső értékek és a kisugárzás fontosságáról - ugyanolyan felszínesek, mint a férfiak, sőt. Sőt!

Mondjuk ezt kb. 18 éves kora óta tudhatná, de ide hatványozottan illik a mondás: jobb későn, mint soha.

Ezt a linket egy az egyben odatolnám a mai poszt alá, de sajnos már a Yahoo kamu ID-mmel sem tudok belépni. Valószínűleg azt is kitiltották az üzemeltetők, akik ezek szerint továbbra is érzékenyek az igazságra.

akut schizo effektív pszichózis 2014.02.10. 18:42:47

@Father Justice: mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy az átlag 99,9 % bukással végződő történet alapján az üzemeltetők hogy akarnak többletregisztrációt. legalább pozitív történeteket találnának ki.

@Nem királylány, csak nő: biztos nem elég fejlett a bókérzékelőd :)

Father Justice 2014.02.10. 18:49:36

@Nem királylány, csak nő: Sejtettem én, hogy lesznek itt még elhallgatott részletek. :)

A legszórakoztatóbb gondolat a maiból:

"ezért nem vagyok hozzászokva a chaten való udvarlásnak
lehet ezért tűntem erőszakosnak.."

(Most lépjünk túl azon, hogy mennyire nem vagyok nagy barátja a ragozásHOZ.)

Fordítás:

"Kurvára elegem van! Épp elég kiakasztó, hogy élőben nem tudok minőségi sunára mozdulni, de újabban online is egyre sűrűbben és egyre hamarabb pattan el a cérna, amikor a nők elkezdik sejteni, hogy vetítéssel kompenzálok.. ettől üvölteni tudnék."

Sokszor nem az ordító baklövések adják a legpontosabb jellemzést a sumák széltolókról, hanem azok, amiknél csak megérzi az ember, hogy nem stimmel valami.

Father Justice 2014.02.10. 19:17:09

@akut schizo effektív pszichózis: A CsP posztokra gondolsz? Azok elvétve tartalmaznak "egy társkeresőn ismertem meg.." kezdetű történeteket. Nem véletlenül. :)

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 20:25:46

@Father Justice: "egyre hamarabb pattan el a cérna"
inkább a húr :DD

Father Justice 2014.02.10. 20:48:34

@Nem királylány, csak nő: Jó az! Nem vagyok komponens a témában.

Namely 2014.02.10. 22:34:08

@Nem királylány, csak nő: most nézem a hegedűs új sztoriját... :D legközelebb mondd neki, hogy kűggyön már neked egy linket (érted, linket a linktől... ;) ) valamelyik koncertjéről... :) jappersze...... mindegyik zárt körűűűűűűűű.... egyedül van a konyhában, és kíséri őt a hűtő zakatolása... :D

Nem királylány, csak nő 2014.02.10. 23:05:24

@Namely: :DDDDD A helyi színházban amúgy tényleg játszik. Meg itt a városban szokott koncertezni, pl karikor egy templomban, meg ilyesmi...de kicsit nagyot álmodott most a szentem.

Joe69 2014.02.12. 23:44:12

Posterina egy feltehetően túlsúlyos túlkvalifikált csaj, aki több büfédiploma és esetleges píedzsdí birtokában és reményében attól fosik, hogy őt csak kegyelemből szedik fel, és megesküszik, hogy őt aztán nem. Az ilyenek egyébként olyan hatásosan játsszák a jégkirálynőt, , hogy már csak ezért vonzók. Egy ideig, de amikor kiderül, hogy sok rinya meg lelkizés (egy normális nő a barinőit használja erre) szex meg nincs, vagy nudli, otthagyják a fenébe. És persze azért, mert "olyanok)
süti beállítások módosítása