HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2014.03.06. 07:45

Sokat iszik, kész idegroncs

http://csajokespasik.blog.hu/2014/03/06/sokat_iszik_kesz_idegroncs

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr715845686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niobe 2014.03.06. 08:06:00

Ha szereted, hagyd békén, hadd döntse el, mit akar kezdeni az életével. Azt úgy nem lehet, ha valakinek a nyüszögését kell hallgatni. Elvált - közös döntés volt, az asszonyé, vagy a pasié? A kialakult helyzet szempontjából mindegy, az ivás alól meg nem kell felmentő kifogásokat felhozni. És ha megoldja a helyzetet, önmaga miatt tegye, ne azért, mert ezt nyekergik a fülébe.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.03.06. 08:40:37

@Niobe: Olyan szempontból érdekes a szitu, hogy nem megváltoztatni akarja a pasit, hanem visszakapni azt, aki volt. Nem lesz egyszerű. Sőt...
Nagyon igaz az, hogy ne más miatt változzon valaki, hanem saját maga miatt, de ez a legnehezebb, mert ehhez fel kell ismerni, hogy gond van.

Easyke (törölt) 2014.03.06. 08:46:13

Ó-óóó, gyönyörűen rajzolódik ki az alkoholista-mártír játszma...
Nem a posztoló feladata "megmenteni" ezt a pasit. Ha posztoló úgy érzi, hogy mégis, akkor... tökéletes mártír, de tudnia kell, hogy soha nem fog tudni segíteni neki. Plusz a "segítségért" soha nem fog köszönetet kapni, csak rúgásokat. Lehet, hogy fizikai értelemben is... Egy kapcsolat tökremeneteléhez két ember kell, nehogy elhiggye egy percig is, hogy a pasi hibátlan volt, csak a volt feleség tehet róla. Ha a pasi talpra akar állni, akkor tegye meg. Magától, magáért.
Posztoló, tipli, ha rám hallgatsz. Amíg nem késő.

Easyke (törölt) 2014.03.06. 08:47:46

A legnagyobb hiba, amit a férfiak nősüléskor elkövetnek az, hogy azt hiszik, a feleségük sosem változik. A nők legnagyobb hibája, hogy azt hiszik, a férjük meg fog változni....

pretty kitty 2014.03.06. 08:53:02

Cijasztok cejetnek toletek ec civesszeget keelniiii....

music.disney.com/radio-disney-music-awards/vote

Cavazzatok Blitnickele, legjobb moszolyogtatosz cam esz legjobb philmzene kategolijaba jiiiisz!!!!! Kocikeeeeee ;)))))))))))))))))))))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.03.06. 08:58:19

@Easyke: Ez jó! :D És nem csak nősüléskor, úgy általában is igaz a kapcsolatokra.

Szerintem is tipliznie kellene.

Ez az alkoholista témát meg apámon keresztül van "szerencsém" ismerni. Nagyon tipikus, amit a posztban leírt. És az is igaz, hogy csak akkor fog sikerülni a változás, ha maga is akarja a pasas, amíg nem ismeri el, hogy gond van, hogy ez így nem jó, hogy csak lefelé van út, ha így folytatja... na addig csinálhat a nő bármit. Szar dolog ez.

Dr.Rekettyés László 2014.03.06. 08:58:39

Aha, szóval alkoholista idegroncs, nagyon jól "elvoltatok", de a lényeg hogy hejjjjjjjes.
Mondjuk aki két év után - már gyerekkel - válik, az bisssssssztos nagyon bölcs és előrelátó. És persze kiváló emberismerő is.

Father Justice ♋ 2014.03.06. 09:19:03

Akárcsak a posztíró, én is csodálkoztam a 25 vs. 37 felálláson.. egészen idáig:

"..életvidám, helyes pasi."

Gondolom, ezek után nem is kell belemennem a szintek részletes elemzésébe.

Így inkább csak egy kulcsfontosságú részletre hívnám fel a figyelmet a sorok közötti, tiltott zónából: a faszi azért nem erőlködik túlságosan sem pia-ügyben, sem más téren, mert ilyen kaliberű nőt (Szint (Juci) <= 5) a huszonéves mezőnyből is kap minden ujjára. Nehéz lenne elképzelni ugyanezt a szituációt egy életvidám, szép (Szint (Juci) >= 8), huszonéves női főszereplővel. Az utóbbi esetben Jenő nemhogy rég letette volna már a poharat, de becsülettel helyt is állna minden nap, hogy minél hosszabb lehessen a meseszerű konstrukció időtartama.

Easyke látja az igazságot kettőn áll a vásár vonatkozásban, de a panaszáradat eredendő oka megintcsak a szintkülönbség: minőségi suna esetén Jenőnek esze ágában sem lenne az együtt töltött idő jelentős részét az ex fikázásával kitölteni, mert egy jó nő - aki minden ujjára kap a hejjesek mezőnyéből még életvidámabbat, még pozitívabbat is - a második ilyen lehangoló alkalom után lelépne tőle.

Persze ez összességében még nem lenne megoldhatatlan probléma. A probléma az, hogy a túlságosan nagy szintkülönbség miatt a nő még huszadakkora fontosságú szereplője sem lehet a férfi az életének, mint a gyereke, akit a 'gonosz' volt felesége elvitt tőle. A tényadatok összessége alapján neki csak a költséghatékony sunázás + lelkiszemetes kombóra van szüksége ebből a nőből - tart, amíg tart az ügymenet.

Juci számára jó hír viszont, hogy ha nem esik teherbe, nem történhet károsodás.

Namely 2014.03.06. 09:39:54

A kulcsmomentum:
"De az az igazság, hogy még sose éreztem ilyet férfi iránt, igaz, nem is volt túl sok."
Magyarul, ha lemész egy buliba, akkor csak a matt részeg fazonok mennek oda hozzád, és azok is csak egyszer akarnak megdugni. A tizedik rövid és a nyolcadik sör után.
"Amikor megismerkedtünk, semmi nem látszott rajta, életvidám, helyes pasi. "
Inkább mondjuk úgy, hogy azzal voltál elfoglalva, hogy végre valaki hozzád szólt. Ééééssss te azonnal bele is szerettél. Vagy inkább azt hitted.
"Ő már volt házas, 2 évig, majd elvált. "
Átgondolt emberre vall.
"Eleinte nem voltam úgy oda érte, fokozatosan mélyült a dolog. kb 1 évig nagyon jól elvoltunk. "
De aztán megismerted.
Ennyi.

Tanács: fogyjál le, költsél többet szépítkező szerekre, ruhákra, és akkor a normális, nem alkoholista pasik is észre fognak venni.

Vagy maradj olyan, amilyen most, és próbáld megmenteni az alkeszt. Szenvegggy mellette pitsa.

Hope Farhadi 2014.03.06. 10:21:15

@Easyke @Father Justice + 1+1 Jenőke Darwin-díjra érdemes, aki már el is távolodott Jucitól, ez utóbbi meg azon habozik, utánaugorjon-e a Taügetoszról?! Szegény. Tipli, tipli, tipli.

A d r y 2014.03.06. 12:51:53

@Hurri Kán: te csak ne ugrálj, mert megütődsz :DDD

Hurri Kán 2014.03.06. 13:00:05

@A d r y:
Ennél jobban? Kizárt :D

A d r y 2014.03.06. 13:23:37

@Hurri Kán: :D azé vigyázzá le ne essé onnan a fáról :D

A d r y 2014.03.06. 15:51:42

@cekc cimbol: én csak száncsáál barbit :D
@Hurri Kán: este mi lesz kávét ki vesz? hol lesz a móka? :D mi lesz rövid vagy hosszúlépés? :D

Hurri Kán 2014.03.06. 15:55:19

@A d r y:
Este? Este botrány lesz! Meg lesz minden, fijatal lányok, színes italok, külföldi zeneszámok, meg miegymás ;)

A d r y 2014.03.06. 16:24:08

@Hurri Kán: ajjajj az kemény móka:D persze nekem csak mesélik a sztorikat én már nyuggerbe nyomom :D

plantingC4 2014.03.06. 16:37:51

Nincs gyerekem, de el tudom képzelni, hogy kiborulnék én is miatta, válás után...szar ügy.
Amúgy meg szívás ez az egész, az elkeseredettség, depresszió, "csodákra" képes...
Ha, meg is menti magától ezt a fickót és helyre is jön a tag, simán benne van a pakliban, hogy úgy helyre jön, hogy már nem lesz szüksége a lány támaszára, rajongására, ami most még valszeg vigasztalásként, sebnyalogatásként, valahogy, döcögősen megyeget.
Vagy bármi is lehet.
Nem is értem valójában, miért jó ez a lánynak, őőő, hát oké, azt írta szereti,...hm...hát erre meg nem tudok mást mondani, hm, OK, kész a kávém...

A d r y 2014.03.06. 16:52:27

@Hurri Kán: te figyumá tudnék azé jó sztorikat mesélni a jáccóról, oviról, isiről, napi 2 óra alvásról csak baromi uncsi :D

Hurri Kán 2014.03.06. 16:58:52

@A d r y:
Hát mesélj más sztorikat ;)

A d r y 2014.03.06. 17:08:46

@Hurri Kán: akkor meg kell hogy öljelek :DDDDD

Hurri Kán 2014.03.06. 17:25:11

@A d r y:
Ha jók a sztorik, nem bánom :D

plantingC4 2014.03.07. 03:12:27

Ezt valahol a blog.hu mocsarában találtam. Nem ismerem ezt a hozzászólót, de sokat spórol, nem kértem tőle engedélyt sem, hogy idemásoljam, remélem nem fog megharagudni, izé, bocsi haver, de ez jó...:D

Michel Djerzinski 2014.02.25. 10:50:59
"Kellene az életembe egy ember, legalább egyetlen ember, akinél nem kényszerülök önvédelemre. Akinek lelkem titkos kódját ki merem adni. Akit beengedek magamba: Ez vagyok, minden jóval, rosszal, nemes és szennyes gondolattal együtt. És ez az egyetlen ember, akit valóban szeretek." Írja Müller Péter."

Müller Péternek szemlátomást nincs fogalma igazán a szerelem igazán ádáz természetéről. A fenti sorok egy kiszámítható, földszagú, "racionális", hús-vér alapú szeretet alapjainak ágyaz meg. Márpedig a szerelmes szeretetétől semmi sem állhat távolabb ennél: a szerelemben valami misztikus, irracionális jelenítődik meg, olyasmi, ami valamiképp fantomszerű, amelyre kivetíthetjük a saját titkos fantáziavilágunkat, ami rabul ejt, ami előtt a "bal agyfélteke széttárja a karját", amely szeretetet nem a teljes lelki és testi elfogadás kispolgári komfortérzete fűti, hanem valamilyen radikális, a másikban megjelenő másság, amely racionális aspektusból még akár viszolyogtató is lehet. Szenvedélyes szerelem ritkán adódhat akkor, ha a másik "pusztán" a lelki társunk, ha hasonlít ránk. Ám ha van benne valami, ami radikálisan elüt a saját lényünktől, akkor elveszünk... Más kérdés, hogy az ilyen szerelmekre, szeretetekre a borítékolható pusztulás vár - időzített bomba mind, mert működésképtelenek. De amíg tart, addig felérnek egy keménydrog által kiváltott pszichózissal. Mámorító, szédítő, csapdába csaló - és épp ezért ellenállhatlan. Egy ilyen szeretet nem kevésbé valóságos és erős, mint az a szeretet, amiről Müller Péter beszél.

Joe69 2014.03.07. 17:07:10

Tipikus felállás, a neurotikus emberek mindig vonzók, az pedig különösen, ha az "elszakított" gyerekre hivatkozva rinyálnak, isznak, önpusztítanak, erre aztán olvad a női szív, mert azt képzeli, hogy majd ha neki fog csinálni egyet, azt majd mennyire fogja szeretni...hápersze, Mariska..mondanám, ki kéne próbálni, de ha jót akar, inkább ne..
süti beállítások módosítása