HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2014.05.07. 07:35

6 év után nyitott kapcsolat?

http://csajokespasik.blog.hu/2014/05/07/6_ev_utan_nyitott_kapcsolat

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr866128726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.05.07. 07:42:34

"Nekem titkon voltak vele családalapítási terveim" és erről ő miért nem tud???
Egyébként a nyitott kapcsolat nálam azt jelenti, hogy tulajdonképpen engedélyt kért a félredugásra, azaz azonnal kuka.

Niobe 2014.05.07. 08:38:11

Jóreggeltet!

Ergo a fene nagy őszinteség mellett hat évig nem lettek egyeztetve a hosszú távú tervek...
Hát persze...

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.05.07. 08:44:12

@Niobe: Ugye az "őszinteség"-et itt pejoratív értelemben használtad? Mert én hiába kerestem ebben a posztban még az utalást is rá!

pretty kitty 2014.05.07. 09:03:41

@Madpapa: Ed glatulacijooooo!!!!! :DDDDDDDDDDD

leonito77 2014.05.07. 09:41:47

Azt hiszem poszternek sem sok önbecsülés lehet. 6 év alatt eszükbe sem jutott semmi a jövőt illetően? Milyen kapcsolat az ilyen?

Mindemellett a véleményem az, hogy mielőbb csomagolni és vissza nem nézni.

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.05.07. 09:51:00

Eleinte vacilláltam azon, hogy vajon lány, vagy fiú írta-e a posztot, aztán rájöttem, hogy teljesen mindegy, így is - úgy is ugyanaz a végeredmény: Keresni mást, jobbat!

Namely 2014.05.07. 10:26:17

Hát picinyem, kénytelen leszel újra körülnézni, mert ez a hajó bizony elment....
öröm az ürömben, hogy nem csak ő nem szeret téged, hanem te sem őt. Mondjuk ezt azért remélem te is tudod.....
keress új lakást.----->.vagy most magadtól, vagy 1-2 hónap múlva az ő "kérésére".

hany eves a kapitany 2014.05.07. 11:15:15

Nem tudom miért látjátok ilyen egyoldalúnak a dolgot.
Ott vannak közel 30 évesen, már egy csomó ideje együtt. A csávó is úgy gondolja, hogy ők már megmaradnak egymással, ergo neki is vannak családalapítási tervei a poszterinnel, nem kell aggódni. Csak azt nem tudja megemészteni, hogy egész hátralévő életében már csak ezeket a jól bejáratott lyukakat használja. Ez van az ilyen kapcsolatokkal, hiába klappol minden, nem élték ki magukat előtte, így a többségben benne marad a kíváncsiság. Ha már kinézett volna valakit, akkor dobbantana és kész.
Szerintem lazára kéne venni, azt mondani, hogy felőlem ismerkedj, ha akarsz, rámosolyogsz, megpuszilod, elsétálsz mellette és csinálod tovább a dolgod. Ez sokkal inkább a poszerin mellett fogja tartani, semmint a nyafogás, sértődöttség, görcs.

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.05.07. 11:51:31

@hany eves a kapitany: Neked mitől egyértelmű, hogy ezt egy hölgy írta?

hany eves a kapitany 2014.05.07. 11:59:54

@Tapasztalt tapasztalatlan: :) nem egyértelmű, csak tippeltem. Úgyhogy akkor most kiegészítem azzal, hogy ha férfi írta, akkor feltétlenül szaladjon messzire, mert ha nő ajánlotta fel a nyitott kapcsolatot, akkor már tuti megvan a következő. Liánozás. Nekem az a tapasztalatom, hogy ez inkább nőkre jellemző.

Father Justice ♋ 2014.05.07. 13:03:25

A nyitott kapcsolat kiváló konstrukció a magát nyeregben érző félnek, és pretty shitty deal a másiknak (rendszerint: az alacsonyabb szintűnek). Nem véletlen, hogy többnyire nem az utóbbi hozakodik elő a nagyszerű, "én csak neked akarok jót" típusú ötlettel..

Nyilván általánosságban sem nehéz elképzelni, mennyire lehet válogatási helyzetben az a 27 éves nő, aki 21 éves kora óta egy olyan férfi mellett tözsölög, akinek ennyire kevés, de a konkrét esetben ilyen mondatok is a segítségünkre sietnek:

"..együtt is élünk, én lakom nála."
"Vagy ha talál mást, akkor csomagoljak." (x)
"Hódítani akar. Személy szerint nekem csak rá lenne szükségem."

Innentől kezdve már csak az a kérdés, hogy a lakhatás és a felerezsi megér-e neki annyit, hogy a jövőben folyamatosan azon kelljen agyalnia: a továbbiakban levarrt sunák között akad-e horogra olyan is, aki nemcsak magasabb szintű, de kényelmi állandónak is jobban megfelel. Mert akkor tényleg lehet majd csomagolni (x).

@hany eves a kapitany: Abból, hogy a csávó úgy gondolja, ők már megmaradnak egymással, mindössze az következik, hogy kényelmi állandónak ideálisnak tartja a nőt hosszabb távon is. Persze a családalapítás szándéka sem kizárható, de nincs ok-okozati összefüggés a két tagmondat között.

A "kiélés" pedig mikor is fejeződik be pontosan? A 30. születésnapon? A 150. levarrt suna után? Ha tényleg ez a probléma, miért is 6 év tözsölgés után, közel harminc évesen kell rájönni, hogy kimaradt valami?

Mindegyik kérdés költői, mert ennél sokkal egyszerűbb a helyzet: vannak emberek, akik képesek a monogámiára, és vannak, akik nem. Barátunk nagy valószínűséggel az utóbbi tábort erősíti. Persze állandó partner nélkül is kúrogathatna kötetlenül, ha valóban "élni" akar még, csak hát akkor ugrana a fixpina - felerezsi - kényelmi szolgáltatások (mosás, főzés, takarítás) kombó, az meg annyira nem buli. (Kivéve, ha legalább 10/8 az esztétikai szintje, és mellényzsebből ki tudja fizetni a bejárónőt is. Ez viszont a tényadatok alapján itt aligha játszik.)

Így aztán praktikusabb meggyőzni Gizit, hogy a nyitottkapcsi tulajdonképpen az ő érdekeit szolgálja, meg egyébként is, a mindent megengedő szerelem a Zigazi. Ha sikerül, ugyanúgy összehozhatja a best of both worlds scenario-t, mint a tegnapi nő az alfa sunátorral és a papamacival. Ha pedig nem.. akkor keres egy másik nőt, akivel majd igen: semmiképp nem történik károsodás.

Ebbe a posztba kár ennél többet belelátni.

Sadist 2014.05.07. 13:12:31

Elég nyilvánvaló a szitu, átlag csajszi 6 éve összejött a szintben némileg fölötte lévő sráccal, aki most a 30-hoz közeledve érzi, hogy számára kezd kinyílni a világ, simán megkaphat olyan átlag fölötti csajokat is, akikről pelyhestökű kora huszonévesként csak ábrándozhatott.
A csajnak meg a 30-hoz közelítve pont fordított a helyzet, számára a lehetőségek szűkülnek, érzi, hogy már nem volna akkora sikere a szabad húspiacon. Volt 6 éve, hogy bebiztosítsa magát. Úgy látszik, hogy nem jött össze.

Sadist 2014.05.07. 13:16:09

@Tapasztalt tapasztalatlan: "Hat éve együtt vagyok a párommal. Ő 29, én 27. együtt is élünk, én lakom nála."

"párommal", korkülönbség a másik javára, ő lakik a "párjánál".
Lehet, hogy olyan írta, akinek van Y kromoszómája, de az biztos, hogy nem férfi.

Madpapa 2014.05.07. 13:45:59

Ez a nyitott kapcsolatos felállást igazából sosem értettem. Mi is a jó ebben?
Olvastam: " Jól működő nyitott kapcsolatban élek. " Most ez meg mi a fasz?
Egy fedél alatt élni valakivel, miközben mindkét fél eljár hol erre, hol arra. És akkor lesz jó, ha néhanapján összefutnak és jót derülnek azon, hogy ki hogy járt? Számomra ez nem más, mint albérleti szerződés 1-2 extrával.

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.05.07. 13:46:40

@Father Justice ♋: "Innentől kezdve már csak az a kérdés, hogy a lakhatás és a felerezsi megér-e neki annyit, hogy a jövőben folyamatosan azon kelljen agyalnia: a továbbiakban levarrt sunák között akad-e horogra olyan is, aki nemcsak magasabb szintű, de kényelmi állandónak is jobban megfelel. Mert akkor tényleg lehet majd csomagolni (x)."
Vagy ha olyat talál, akitől hazavisz valami kis meglepit, mert akkor a csomagolás már nem elég...

TBal 2014.05.07. 13:59:24

@Madpapa: "Most ez meg mi a fasz?
Egy fedél alatt élni valakivel, miközben mindkét fél eljár hol erre, hol arra." - miért, a normál kapcsolatokban is eljárhatnak külön, csak dugni nem :).

TBal 2014.05.07. 14:00:07

@Sadist: Ez tecc, perfekt megfogalmazás :)

Joe69 2014.05.08. 22:37:19

Egy kapcsolat státusán így változtatni csak közösen lehet. Olyan nincs, hogy csak az egyik fél teszi. Másrészt: túl fiatalon fészkelte be magát a csajszi a pasi kéglijébe, 20 körül együttélést kezdeni manapság hülyeség. Igaz, hogy nagyon fiatalon még naív az ember. Ők meg együtt lettek felnőttek, és felnőtt fejjel már nem megy a dolog.
süti beállítások módosítása