HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2014.05.08. 07:35

Telefonon vallat

http://csajokespasik.blog.hu/2014/05/08/telefonon_vallat

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr566134753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leonito77 2014.05.08. 08:58:23

Sziasztok!

Szerintem az történt, hogy a pasi egy gyáva nyúl volt és nem mondta el a párjának, hogy nagyon féltékeny az exre és nagyon bántja őt ez az egész. Aztán még gyávább módon lelécelt egy másik csajjal (ott biztosan minden szuper lesz).

Csak hát lehet, hogy nem bírta és csak kibukott belőle a vérig sértettség, főleg, hogy kiderült, odaát sincsen kolbászból a kerítés és még az is lehet, hogy szereti a poszterint. (bár már elszúrta, ezt a tüskét sosem húzza ki).

Abból gondolom, hogy az ember csak olyankor van nagyon kibukva valami miatt, ha komolyan érintett érzelmileg.

Ja, hogy ezt az egészet így adja elő? IQ EQ ennyi telik.

Persze ez csak egy tipp

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.05.08. 09:11:38

Poszterin, ha tényleg kemény tudsz lenni és nem lágyulsz el, ha meglátod és beszélsz vele, akkor javaslom, hogy üljetek le és beszéljétek meg, ki, mikor, mit is érzett, gondolt. Szerintem ebből a történetből még sok tapasztalatot lehet gyűjteni, amit a későbbiekben jól lehet kamatoztatni. De semmiképpen ne kezdjétek újra, mert a srác nagyon instabilnak tűnik még így messziről is.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.05.08. 10:39:37

@Szöszi 27: Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Vannak pasik, akik képtelenek kimondani azt a szót, hogy sajnálom, ehelyett inkább támadnak. Aki ennyire kommunikációképtelen azzal nem szabad kibékülni. Nincs értelme.

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.05.08. 11:40:37

@Szintet lépett (ex) Naiva.: Nem (csak) a mundér becsületéért, de én ismerek hölgyeket is, akik képtelenek bocsánatot/elnézést kérni, vagy akár csak egyszerűen beismerni, hogy hibáztak. :)

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.05.08. 12:25:15

@Tapasztalt tapasztalatlan: Oks, teljesen igazad van. Akkor javítanám: Vannak emberek... :)

Joe69 2014.05.08. 23:01:26

Tipikus pasifelhőztető hülyepicsa. Sok nő egyfajta perverzitása, hogy imádja egy kupacban látni az ex-és jelenlegi pasijait, mint "barátokat". Az, hogy az egyébként normális pasik - amúgy sokszor nagyot nyelve, és önuralommal - kulturáltan kezelik a helyzetet, azt a benyomást keltik a csajszi mogyorónyi szürkeállományéban, hogy ezek milyen barátságosak egymással, hogy ez rendjén van így. Hát jelentem minden ilyen csajszinak, hogy k..ra nincs rendjén. Legalább arra gondoljon, hogy fordított felállásban ő hogy érezné magát, mit csinálna. Utolsó büdős szemétládának lenne kikiáltva a pasi. Ez tipikusan olyan ügy, ahol a női kettős mérce gátlástalanul érvényesül. Részletesebben itt:

csajokrol.blog.hu/2010/04/14/szinglik_1

Hurri Kán 2014.05.08. 23:01:47

Te meg vallasz. Te is megérdemled.
süti beállítások módosítása