HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2014/05/09/majdnem_masodszor_is_megcsalta_a_nejet

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr386141785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.05.09. 08:00:15

"A férj-típus egy külön faj."
Ez egy elég nagy általánosítás. De ha még így is van/lenne, megkérdezném, hogy mi (ki) teszi azzá? :)

mütyür 2014.05.09. 09:46:54

"...de azt is tudom, hogy 6-7 év házasság után a férfi még mindig férfi és hódítani akar. A férj-típus egy külön faj."

hát fura tapasztalataid lehetnek neked a férfiak terén...

Namely 2014.05.09. 10:31:44

"Nem értettem, mit tisztel rajtam."
Segítek: a pinádat.

"A lényeg, hogy ilyen esetben jó, ha a nő van észnél, mert a férfitől ilyesmit nem lehet elvárni, ő ilyesmire alkalmatlan, hiszen a célja ismert."

Van egy rossz hírem nyuszikám! Ő végig teljesen észnél volt, végig tudta mit akar, csak hát tett egy rossz kijelentést, így nem érte el a célját.

Akkor. Nálad.

DE:

"Ő elég ügyesen játszott"
Igen, de te ügyesebben. Egészen addig húztad, ameddig színt nem vallott. Már korábban is sejtetted, hogy csak üríteni kell a pinád, nem állandóra, de az elszólással lebukott.

És hagyd már a barátság dumát, kilátszik a lóláb.... :)

Easyke (törölt) 2014.05.09. 11:22:55

Én csak azt nem értem, hogy miért kell mentegetni egy ilyen helyzetben a nős férfit? Jajj, hát szegény az agya helyett a farkával gondolkozik, a férfiállat már csak ilyen?
NEM! Ha a felelősséget egy megcsalásért egy egésznek vesszük, akkor a házas fél felelőssége 2/3-ad, a nem házasé 1/3. Mert igazából a házasnál van annak a felelőssége, hogy kockáztatja-e a kapcsolatát. Ez az ő döntése, és a nem házas fél abból indulhat ki, hogy a házas fél vállalja a kapcsolat MINDEN kockázatát. Felelős felnőttként. Muhaha! Miket beszélek itt! Megyek, gyorsan iszom még egy kávét, mert még nem bootolt a rendszerem, úgy tűnik...

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.05.09. 12:36:55

Félreértések elkerülése végett, nem akarom védeni a félrelépő férjeket, vagy akár a barátnőjüket megcsaló - még nem nős - srácokat, de ismertem olyan férfit, akinek a házassága tényleg nem volt túl boldog és bár kereste más hölgyek társaságát, sosem csalta volna meg a feleségét. Legalábbis fizikailag nem. Illetve volt olyan - férjezett - kolléganőm is, aki bármit megtett a főnökeinek a karrierje érdekében.

Joe69 2014.05.13. 16:42:05

Azér ebből a posztból is kijött a lényeg, nevezetesen a nőspasi -foglaltpasi mindig izgalmasabb, érdekesebb..
süti beállítások módosítása