HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/24/csaja_van_de_azert_megcsokolt

Velvet Randi

  1. Ha ma még nem hányt, nézze meg, hogyan relaxál ez a pár!

Könyves Blog

  1. Dieter Bohlen rózsaszín hacukája szétfeszítette a nyolcvanas éveket
  2. Cyberpókok ellen küzd az új Millennium-regényben Lisbeth Salander
  3. George R.R. Martin szomorú kiskutyák ellen harcol
  4. Ugron Zsolna: A nők kiszínezetlen foltok a történelem képeskönyvében

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr937651136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TBal 2015.07.24. 12:18:35

No, megtöröm a csendet:
Ha olvasná a posztoló, akkor neki, de ez kizárt, úgyhogy csak úgy:
Vajon az miért nem opció, hogy egy határozott idökeretet adsz a pasasnak? Pl. "figyelj, kapsz egy hónapot, hogy ezt eldöntsd, ha addig nem szakítasz, akkor ne próbálkozz többet nálam, mert én szeretem magamat és az idöm értékes. Egy hónap elég kell legyen, hogy elhatározásra juss, ha ennyi idö alatt nem sikerül, akkor te nem tisztelsz engem, nekem márpedig olyan férfi nem kell."

No, ennyi. Miért kell szenvedni inkább?

Komrob 2015.07.24. 18:36:35

@TBal: jó módszer. Félő azonban, hogy ha a pasi annyira töketlen, hogy 21 évesen, mindenféle ragasztó (=közös lakás/ház, gyerek, kutya, házasság stb.) nélkül nem volt képes eddig egy szakítást véghezvinni, akkor egy hónap múlva sem lesz ez másképp... de ne legyen igazam.

Sadist 2015.07.24. 22:04:35

@TBal: "Miért kell szenvedni inkább?"

Mert a pasiban pont az a vonzó, hogy van valakije. Ha szakítana a csajával, poszterina számára már nem volna érdekes.

TBal 2015.07.24. 22:37:27

@Komrob: "Félő azonban, hogy ha a pasi annyira töketlen, hogy 21 évesen, mindenféle ragasztó (=közös lakás/ház, gyerek, kutya, házasság stb.) nélkül nem volt képes eddig egy szakítást véghezvinni, akkor egy hónap múlva sem lesz ez másképp..."

Lehet, de ha ezzel a felkiáltással az ember nem az esóely, akkor ez a tudod mit, medve, bazd meg a porszívóodat! másképp megfogalmaza.

Egy partnerkapcsolatnál, még egy lehetségesnél is, a bizalom szerintem alapvető, hogy megadom a másiknak az esélyt, hogy bizonyítson. Egy ilyen ultimátumnak olyan üzenete is van, hogy "ha tőlem akarsz valamit, akkor engem komolyan kell venned". Ez növelheti a fiúnál a lány presztízsét, és még a végén megdolgozik érte. Amíg ez nincs, addig az az üzenet, hogy a lány nem tiltakozik határozottan a lebegtetés ellen.

@Sadist: Hát, ha így van, akkor igazából semmit nem akar, de még olyan barátnője sincs, akinek elpicsoghatja és jól eljátszmázhatnának?
József Attilina. Nem picsoghatok senkinek, picsogok hát mindenkinek :).
süti beállítások módosítása