HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/29/a_hazas_ferfiak_szeretonek_akartak_volna

Velvet Randi

  1. Gyereket nevelni is Skype-on keresztül fognak
  2. Tessék, egy gyors oktatófilm az esküvői csokordobás veszélyeiről

Könyves Blog

  1. Franzen: A rosszindulatú emberek elég viccesek
  2. Egy kutya sem pótolhatja a saját gyereket
  3. Rokonok - Závada Péter és Závada Pál

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr547662490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2015.07.29. 11:24:24

Itt is megtalálható Kompetens Kommentelő más néven? Mert ha igen, akkor üzenem neki, hogy egy óriási barom.
Nincs fals facebook profilom, nem is lesz, így oda nem írok, mint ahogy nagyon kevesen vállalják fel az ott kommentelők közül az arcukat. Ha ők megteszik, én is.
Végre egy normális történet, ami nem azt igazolja, amit ők magyaráznak itt folyamatosan. Erre kötözködnek, belekötnek, ha valaki helyett Férfit írt volna a posztoló, akkor az lenne a probléma. Miért olyan nehéz elhinni, hogy vannak normális kapcsolatok is, mint ahogy vannak normális emberek is. Ja, hogy ő olyanokkal nem találkozik. Hát, ez az ő problémája.

hany eves a kapitany 2015.07.29. 12:15:04

De jó végre egy pozitív történetet olvasni! :)

TBal 2015.07.29. 14:39:05

@Szintet lépett (ex) Naiva.: Hát, vannak, akik mindenhol a negatívumokat keresik, ott is, ahol nincs. Jó, hogy olyanok is vannak, mint te meg @hany eves a kapitany: :).
Sok hozzáfüzni valóm nekem sincs, legyenek boldogok.

SciNu 2015.07.29. 15:12:10

@Szintet lépett (ex) Naiva.: Én a rendes face profilommal szólok hozzá (a Dredd biró sisakos) ha teszem.

fumerin 2015.07.29. 17:28:22

@Szintet lépett (ex) Naiva.: Én már ezért nem kommentelek oda sem. Annyi irigy, boldogtalan fosch ember van, akik magányukban mi mást tehetnének? :D

Joe69 2015.07.29. 18:53:14

Alaptétel ismét bejött: 30+ csajok vén szarnak tartanak mindenkit, aki idősebb náluk. Nem nagyon van részletezve, hoggy a 10 évvel fiatalabb pasi milyen. Nekem egy hasonló helyzetben lévő nőismerősöm némi vállvonogatás után bevallotta, hogy szerinte egy 12 éves srác mentális szintjén áll a huszonéves, nála 12-vel fiatalabb pasija. Persze így is jó, ha fiatalabb. Van kérdés ?

Szintet lépett (ex) Naiva. 2015.07.29. 21:01:33

@SciNu: Igazad vagyon. Én most a nagy megmondó emberekre gondoltam. Alfa Ármin és társai. De igazad van, többen vállalják az arcukat, csak pont azok nem, akik hű de okosak.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2015.07.30. 12:15:20

@fumerin: Jahh én hasonlóképpen vagyok vele. Az itteni és az ottani kommenteléssel is. :) Írhatnak bármit a posztolók, kommentelők, a reakciók ugyanazok.
süti beállítások módosítása