Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2012.03.23. 08:03

Mit hová dugjak?

"…rosszul mondta el a srác, mit hová dugjak. Próbálgattam, picit erőltettem ... Annyira jól sikerült, hogy különösebb erőfeszítés nélkül egyszer csak beletört."
Nem-nem, nyugi-nyugi, csak a lakáskulcs.

Hello!

Leírnám egy vicces sztorimat.

A sztori ideje 2009-re datálható. Akkor elég sűrűn fent voltam a gyaloglón és csethuszárkodtam. Hölgyekkel ismerkedtem szexuális kapcsolat kiépítése céljából. Hébe hóba be-becsúszott egy-egy áldozat. Az egyik ilyenről mesélnék ami bizonyos szempontból viccesre sikeredett.

Szóval megismerkedtem egy nővel. Sokat beszélgettünk cseten és kiderült hogy válófélben van. Hamarosan skype-ra is felvettük egymást és hamarosan már valamilyen elképzelésem is kialakult arról, hogy a hölgy hogyan is néz ki. Viselhető volt. Lényeg hogy vidéki lévén az akcióra helyet kellett keresni, mert a nőnél nem volt megoldható, mert az exe még fel-felbukkant és bizony időnként agresszív is volt. No haveri kört felhívtam és az egyik ismerősömnél úgy tűnt lesz is hely néhány órácskára. A srác barátnőjének lakása lett kiszemelve az akcióra a Lánchíd közelében a budai oldalon.

Reggel találkoztam is a sráccal átadta a kulcsokat és magyarázta, mit hova dugjak a kulcsok közül. Ok nem lesz ez olyan nagy gond. Röviddel utána a hölggyel is találkoztunk, puszi, és első lendületből ki is verte a kezemből a mobiltelefont aminek szépen meg is repedt a kijelzője. Na de rá se ránts!

Szép lassan elandalogtunk a lakáshoz. Közben azért egy-egy csók el-el csattant, mintegy húzva egymást. Lakást megtaláltuk, rajta 3-4 zár. Kulcs elővesz és ugye az elmondottak szerint próbálgattam kinyitni az ajtót. Mondanom se kell hogy nem sok sikerrel. Lehet elfelejtettem, de mint később kiderült rosszul mondta el a srác, mit hová dugjak. Próbálgattam, picit erőltettem az Elzett zárba a kulcsot betenni. Annyira jól sikerült, hogy különösebb erőfeszítés nélkül egyszer csak a kulcs beletört a zárba. Na, ott álltunk a kéj kapujában, egy beletört kulccsal a zárban. Telefon a srácnak, hogy barátom itt gáz van, mit tegyünk. Gond volt egyszer, hogy mi nem tudtuk a dolgunk lerendezni, de a nagyobb gond volt, hogy ha a lány hazajön ő sem tud bemenni. Patt helyzet volt, de kínunkban már nevettünk az egészen. Addig-addig, míg nem ugye tudakozóból megtudakoltam, hogy mesterembert zár kinyitáshoz lehet hívni. Jobb híján így is lett. A szaki jó fél óra alatt be is futott, letette a szerszámosládáját és szépen kiszedte a zárból a beletört tollat és kinyitotta az ajtót. Öröm, bár az örömbe némi üröm is vegyült mikor ezen kis akcióért 16.000ft-t kért el! Nyeltem egy nagyot, de fizettem mint a katonatiszt.

A többi történés már kevésbé lényeges, megtörtént aminek meg kellett történnie. Úgy utánszámolva, hogy felutazni BP-re, kifizetni az ajtónyitást, ja és a parkoló helyen hagyott autó, időntúli parkolásáért fizetendő büntetés nem tette túl nyereségessé az egészet. Ennyiért már itthon is kaphattam volna szebbet és jobbat az egészen biztos.

No, de így jár akinek nem elég a helyi felhozatal :-)))


Lehet, hogy még egyszer megcsalom

Talán ezen a címen nincs is mit magyarázni; felerezsi, langyos víz és rendszeres megcsalásra készülődés a link mögött.

http://csajokespasik.blog.hu/2012/03/23/lehet_hogy_meg_egyszer_megcsalom

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr544332826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2012.03.23. 08:07:20

Nahát, van önálló poszt is? Majd azt is elolvasom, addig is a csp sztorira:
"Fél évvel ezelőtt lefeküdtem egy kolléganőmmel. De csak egyszer. Olyan helyzet alakult ki, amiből ha kirántom magam, azt hiszi, meleg vagyok."
A jó édes anyukádat, posztíró, azt! Meg arra is, hogy 2 éve vagy egy lánnyal, együtt élsz és nagy kegyesen "barátnődnek tartod". Hogy szarnál sünt te gyökér.
*olv.tov*

_Ω_ 2012.03.23. 08:08:05

Ma saját posztunk van, de a rend kedvéért linkelve a CsP is. Jó szórakozást! :)

dr. gernika 2012.03.23. 08:10:45

"Ha megteszem másodszorra is: aljas dolog lenne tőlem, és ha hozzászokom, rendszer lesz belőle. Azt meg nem érdemli meg a barátnőm."
Azt már nem, csak két félrekufircot, mi? Téged nem érdemel meg. Bár nem tudom, mit követhetett el eddig életében, ha kínzott a halálba aranyos kisállatokat, akkor igen.

Neked komolyan elég kísértés, hogy egy autóba ülsz egy másik neművel?

dr. gernika 2012.03.23. 08:11:34

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Nem kellett volna egyszerre publikálni, össze fognak keveredni a kommentek.

fumerin 2012.03.23. 08:12:06

Vicces sztori: aranyos volt, de kibebaszott sértő volt a konklúziód. Ez olyan dolog , hogy elutaztam Soltvadkertre fagyizni, majd utána felháborodtam, hogy geci drágán nyaltam. :D

CSP poszt: Hmmm, nem is értem, miért is vagytok együtt? De télleg értelmetlen így....

_Ω_ 2012.03.23. 08:14:29

@gernika: Majd kiderül. Külön publikálni szintén rossz ötlet, szétszakadhat a társaság. Persze nem végérvényesen szakadhat szét, csak pár órára, de ezt sem szeretnénk. Tegnap szántunk rá időt, hogy átgondoljuk a ma reggelt, az eredményt láthatod.

mütyür 2012.03.23. 08:16:06

"amiből ha kirántom magam"... hát remélem, időben kirántottad és nem terhes a kolléganő :P
egyébként egy köcsög szemét a poszter, ennyi.

dr. gernika 2012.03.23. 08:16:15

Mit hová dugjak-ra: ezt viccesebben is el lehetett volna mesélni, de persze nem mindenkinek megy az ilyesmi.

dr. gernika 2012.03.23. 08:17:27

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Ömm, szakítóson volt régen reggeli és délutáni poszt, itt is be lehetne rakni délutánra a sajátot, ha van.

mütyür 2012.03.23. 08:18:40

@gernika: ez tényleg jó ötlet, mert így zavaros lesz a kommenthegy:)

fumerin 2012.03.23. 08:19:50

@mütyür: Most miért? Én sokszor már délután sem értek semmit(kommentekből), pedig átlag egy poszt van :D

_Ω_ 2012.03.23. 08:20:56

@gernika: @mütyür: Egyetértek veletek!
A CsP poszter már most azon gondolkodik, hogy bizony meg tudja oldani a második alkalmat is. Persze az utolsó 2 mondatban próbálja menteni a mundér becsületét, de elvetélt próbálkozás, nem érzem belőle, hogy ez a megállapítás visszatartja majd bármiben is.

dr. gernika 2012.03.23. 08:22:44

@mütyür: @_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Annak örülök, hogy ide is elkezdtek érkezni a posztok, de amíg nincs sok, azt is lehetne, hogy hétvégén rakják ki, akkor nem lenne a péntekinél hétfőre háromezer komment.

_Ω_ 2012.03.23. 08:25:51

@gernika: Ha már így, akkor jobb ötletnek találnám reggelre a sajátot. Majd megbeszélem a többiekkel is, mi legyen. Tekintsük a mait teszt-napnak, meglátjuk, hogyan kezeli a társaság ezt a helyzetet! :)

mütyür 2012.03.23. 08:27:48

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: simán meg fogja tenni. egyszerűen lezárja azzal, hogy ő "gyenge". meg mi az, hogy 32 éves az új és ez plusz vonzóerő? pf, miért a bnője szottyadt 60-as?? :S szegény bnő.

_Ω_ 2012.03.23. 08:32:40

@mütyür: Az új 39 és a posztoló 32! :) És _ez_ plusz vonzóerő! Mütyür, vigyázz, egyre vonzóbb vagy! :P

Father Justice (törölt) 2012.03.23. 08:39:25

Ennél a sztorinál még a Justin Bieber-es tréfák is viccesebbek a youtube-on, viszont szánalmasság szempontjából vitathatatlanul ez a 2012-es listavezető eddig. Tehát több mint ~25k HUF-ért hosszas nyűglődés és anyagi károsodás (törött mobil) után sikerült megdugni egy "viselhető" szintű nőt. Ha eleve csak a szexuális kapcsolat létesítése volt a célod, ennyi zsetonért már felső kategóriás szerelmi szabadfoglalkozású hölgyeket is sunázhattál volna Pesten. Kétszer.

Persze itt lehetne kezdeni a mismásolást, hogy dehát azok csak kurvák, de ez ebben a helyzetben egyszerűen hurkaság lenne. Ugyanis az a foglalt nő, akivel lezsírozod a neten, hogy az első találkozás alkalmával minden cécó nélkül dugni fogtok, valószínűleg szintén nem a jóerkölcs mintapéldánya, és nála is ugyanúgy benne van a pakliban, hogy több brokit fogott már, mint kilincset - akárcsak hivatásos társánál. A te szempontodból pedig (csakszex) kizárólag az számít, milyen a suna ár / érték aránya, ami ebben az esetben epic fail minősítést érdemel.

Na mindegy, inkább gyorsan azt mondom, csak trollkodtam, nehogy a végén elmenjen a posztírók kedve a történetek beküldésétől.

Trololo Sing Along!

mütyür 2012.03.23. 08:41:25

az első posztnál nem értem, miért nem lehetett a pasinál találkozni? minek kellett külön havertól kérni lakást? vagy miért nem mentek egy kis hangulatos panzióba?

_Ω_ 2012.03.23. 08:43:39

@mütyür: "Lényeg hogy vidéki lévén az akcióra helyet kellett keresni, mert a nőnél nem volt megoldható".
A költségek utólagos alakulását tekintve tényleg jobban jártak volna egy hangulatos panzióval, de ezt az elején nem tudhatták, valamint a srác is "olcsón" akarta megúszni.

Father Justice (törölt) 2012.03.23. 08:44:18

@mütyür: "Lényeg hogy vidéki lévén.." + "..úgy utánszámolva, hogy felutazni BP-re."

Vagyis nem a nő volt a vidéki, hanem a fickó. (A saját kiadásai között említi a végén az útiköltséget és a parkolási büntetést is: vidékről Bp-re utazva egy bp-i haverja lakásába vitte a bp-i nőt.) Mondjuk ezért pont ne ekézzük szegényt, az már úgyis megtörtént. Nem lehet mindenki a Szavak Mozartja. :)

mütyür 2012.03.23. 08:47:47

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: hjahogy ingyenkurvát keresett. remélem, poszter azóta már érti, hogy ilyen nincs:P

@Father Justice: én meg asszem fáradt vagyok:) mindenesetre a panzió még mindig jobb ötlet sztem, mint haver lakásában kufircolni ... brrr...

SciNu 2012.03.23. 08:53:47

"Próbálgattam, picit erőltettem az Elzett zárba a kulcsot betenni."
Ez a mondat a Família Kft-ből van? Ott mondták minden tárgy elé a márkát amolyan burkolt reklámnak.

Father Justice (törölt) 2012.03.23. 08:53:51

@mütyür: A haver lakása ingyen van - feltéve, ha nem zúzzák meg a kulcsot a zárban -, és a rafinált sunátor azt is hazudhatja, hogy a sajátja a kecó, csak általában ki van adva albérlőknek, ezzel is növelve a szintjét a nő szemében. Az utóbbi akkor jöhet jól, ha a nő a "viselhetőnél" hatszor magasabb kategóriás, és az anyagi lehetőségek láttán esetleg elgondolkodik az aktuális kényelmi állandó lecserélésén is, amennyiben a szex minősége is megfelelő volt. Ha ez - mármint a klasszik kapcsolat lehetőségének megvillantása - az egynél több alkalommal történő ingyensunázás záloga, miért is ne. (Motelezésnél ez kérdéses.) Sumákok ezek és rafkósak.

mütyür 2012.03.23. 08:55:20

@Father Justice: ehh, megint mindjárt pasiutáló hangulatba kerülök:)

_Ω_ 2012.03.23. 08:55:46

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Lebuktunk, a mai posztot az Elzett szponzorálta. :P
Vagy sem! Sokkal inkább a tudakozós lakatos volt; a poszt pedig azért született, mert már a tudakozón keresztül sem keresik, pedig fel kéne pörgetni a bizniszt.

_Ω_ 2012.03.23. 08:59:21

@Father Justice: Már csak az a kérdés, hogy ha a lakás a haver _barátnőjéé_, akkor mivel magyarázza a csajos designt? :P És itt kapcsolódik a saját posztunk a CsP poszthoz, ahol a srác bebizonyítja, hogy mégis a lányokat szereti!

@mütyür: Külön elbírálást kérek, nemtől függetlenül!

SciNu 2012.03.23. 09:01:17

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Azt szeretem az ilyen lakatosokban, hogy gyakorlatilag bárkihez betörnek ha kéred és fizeted, még csak lakcímkártyát sem kérnek el.

mütyür 2012.03.23. 09:02:17

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: egyébként milyen jó ötlet így megszerezni egy pasit, bántsd meg az önérzetét: "nem fekszel le velem? buzi-e vagy"? =)

:P

_Ω_ 2012.03.23. 09:03:39

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Jogos felvetés, hiszen itt egyikük sem a lakás tulajdonosa volt, a kulcsot pedig találhatták is; semmivel sem igazolhatták, hogy nekik oda belépésük van.

_Ω_ 2012.03.23. 09:06:05

@mütyür: Megszerezni még csak-csak, de megtartani már nehézkesebb. A harmadik alkalom környékén szerintem kissé unalmassá fog válni ez a szöveg mindkét félnek. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.23. 09:08:31

A CSP-s poszthoz: hogy száradna le a farkad posztoló! Undorító egy féreg vagy. Mondanék még cifrábbakat is, de a méregtől nem nagyon jut eszembe.

"Olyan helyzet alakult ki, amiből ha kirántom magam, azt hiszi, meleg vagyok. "

Ha nem dugod meg, akkor meleg vagy? Ugyan már! Csak magadat mented. Szánalmas!

"A barátnőm felé nem jeleztem, nem vallottam töredelmesen be mindent. Miért? Mert nem láttam értelmét nagy drámai bejelentésnek, mert úgy éreztem, ezzel többet ártanék, mint használnék."

Mert kidobna, mint a macskát szarni! Egy önző görény vagy, az! És megtennéd újra? Gratulálok!

"„Most vagy uralkodok magamon, vagy megismétlem a múltkori botlást és reménykedem benne, hogy ezt is sikerül eltitkolni a barátnőm előtt.” "

Minek neked barátnő? Hogy valaki várjon otthon? A kényelmi állandó ugye. Közben meg igényt tartasz arra, hogy félrekúrogass. Szánalmas! Megérdemelnéd, hogy megszívasson a kolléganőd, vagy valami jó kis nemibetegséget elkapj tőle. Böööeee!

Nem a barátnőd nem érdemli, hogy így bánj vele, hanem te nem érdemled, hogy legyen egyáltalán barátnőd. Szervezés kérdése... hogyne! Remélem kapitális bukta lesz belőle!

A másikhoz: hááát ingyen pinát akart, nem jött össze. Pedig az elvált MILF vállalható volt! LOL! Így járt! Mondjuk nekem ettől is feláll a szőr a hátamon, mert élből elutasítom az ilyen kalandokat. De ez én vagyok.

Father Justice (törölt) 2012.03.23. 09:08:49

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Nem biztos, hogy csajos a design pusztán attól, hogy csajé a lakás. Na meg ha mégis, hát a legutóbbi albérlő EBBEN a lakásában nő volt, és még nem volt ideje ezzel vacakolni. :)

Egyébként a válaszom általánosságban szólt mütyürnek arra a kérdésére, hogy miért nem panzióban bonyolították le a sunázást. Sokan kamuznak a kölcsönlakás kapcsán, de ez a fickó a jelek szerint nem erre játszott. Ugyanis aki arra játszik, annak minimum egyszer el kell mennie a helyre nő nélkül felmérni a helyszínt, hogy utána otthonosan tudjon mozogni benne. A zár és a kulcs körüli bénázásról már nem is beszélve. :)

Ez a fickó nem titkolta, hogy nem az övé a lakás.
De mivel csak egyszer akarta megdugni ezt a nőt, nem is volt jelentősége.

mütyür 2012.03.23. 09:09:50

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: óhhát úgy gondoltam, hogy a csaj lesz annyira jó, hogy a pasas már magától ajánlja fel a további alkalmakat :))

SciNu 2012.03.23. 09:10:10

@mütyür: Vajon ez fordítva is működik? Ha azt mondjuk egy lánynak hogy "Nem fekszel le velem, leszbi-e vagy?"

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Ez amúgy valóban így megy ellenőrzés nélkül. Mikor nővéremnek kellett egy kolléganője macskáját ettetni amíg az nyaralni volt és a zár meg tönkrement ő is kihívott egy lakatost és az lecserélte a zárat. Namármost a nővérem nem ott lakik, a munkatársnője meg csak bérelte a lakást. És a lakatos meg nem is kérdezett semmit úgy lecserélte a zárat.

Чапаев 2012.03.23. 09:10:59

CSP-poszt: "Fél évvel ezelőtt lefeküdtem egy kolléganőmmel. De csak egyszer. Olyan helyzet alakult ki, amiből ha kirántom magam, azt hiszi, meleg vagyok."

De szar duma ez má'! xD Mivel csak egyszer (?) dugta meg a csajt, simán megkaphatta utána az "alapjában véve meleg, de néha, álcázásképp felpróbál egy-egy pinát is" címkét. Ez a "meleg és gyáva" kategória minőségileg mennyivel jobb a "gerinces, bár meleg"-nél? Poszter vagy ostoba, vagy hazudozik, esetleg mindkettő egyszerre, szelazsízny...

Чапаев 2012.03.23. 09:13:38

Itteni posztra: alkalmi vadszex után számlaegyenleget lekérni ősi levantei népszokás! xD

SciNu 2012.03.23. 09:15:49

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:
Mint a viccben:
Sámsonról elterjed a hír, hogy buzi. Mikor a fülébe jut nagyon ideges lesz. Kihirdeti hogy vasárnap az arénában 1000 nõt tesz magáévá. Eljön a vasárnap megvan az 1000 nõ és megtelik az aréna nézõkkel. Sámson nekilát. 500-ig simán bírja. 600-nál piheg. 700-nál kezd kifulladni. 800-nál remeg a lába. 923-nál elájul.
A tömeg õrjöngése 1 percre abbamarad, majd skandálni kezdik:
BUZI BUZI

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.23. 09:18:09

@Чапаев: Azért úgy előttem van, hogy dicsekedik a pasas, hogy megkúrta a kolléganőjét, de otthon olyan laposkúszásban közlekedik, hogy ki sem látszik a földből. Tuti pincsizik meg minden, csak ki ne derüljön. Szánalmas, nagyon szánalmas.

Hurri Kán 2012.03.23. 09:24:47

Itteni poszt: miközben olvastam, nálam elpattant egy húr. Ben húr. Egy dolgot remélek: poszter volt annyira talpraesett, hogy miután az ajtót kinyitotta a zárszerelő ember utána már boldogult önállóan és nem kellett további segítséget igénybe vennie. Bár ebben sem vagyok biztos.
Egyebekben itt a tavasz, vegyetek bort, igyatok, szaporodjatok, sokasodjatok. Legalábbis próbálkozzatok. ;-)

CsP poszt: fosh. Ennyi. :)

mütyür 2012.03.23. 09:25:29

@SciNuBob -Jokka próféta követője: sztem simán:D

@Чапаев: nem lehet vmi jó a pasi, ha többször nem kellett a csajnak. hacsak nem vmi mhelyi fogadás volt csajok közt

dr. gernika 2012.03.23. 09:30:27

@Father Justice: "Ha eleve csak a szexuális kapcsolat létesítése volt a célod, ennyi zsetonért már felső kategóriás szerelmi szabadfoglalkozású hölgyeket is sunázhattál volna Pesten. Kétszer."
Hát 25 k-ért biztos nem. Olyanokat, akik saját lakáson fogadnak és jól néznek ki, igen, különösebb extrák nélkül. De ez nem a felső kategória.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 09:36:43

Még reggel fél 8kor olvastam a sztorikat, de hagytam leülepedni, mert a csp-s felbaszta az agyamat.

Poszter 1: Fasz vagy, h nem bírsz kinyitni egy ajtót!

Poszter 2: Fasz vagy, az igazán önző gyökérgecis fajtából!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 09:38:12

@Picicsibe a szexistennő: Hmm. Vajon melyik itt kommentelő fiú nem bír kinyitni egy ajtót?

SciNu 2012.03.23. 09:39:07

@mütyür: Ezesetben: Na majd jövőhéten meglátom :D

_Ω_ 2012.03.23. 09:41:33

@Picicsibe a szexistennő: Akkor is kinyitom, ha beletört a kulcs. Feltéve, hogy kapok a szomszédból szerszámokat kölcsön. Ettől már lecserélhetem a nickem Alfára? :)

SciNu 2012.03.23. 09:42:35

@gernika: Kelemen Anna is 40k-ért hirdette magát a zindex szerint. A felsőkategóriások ára meg már nem forintban hanem inkább ejróban van mérve.

@Picicsibe a szexistennő: Kulccsal vagy anélkül? Mert a biztonsági reteszes ajtónak azért párszok neki kellene futnom mire kiszakad a helyéről.

dr. gernika 2012.03.23. 09:46:06

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Nebassz, én 80-90 k-ra emlékszem, meg 1000 eurókra. Vagy ez jelenlegi tarifa? Mert ő már rég nem számít felső kategóriának, le van robbanva szegénykém.

vernarancs 2012.03.23. 09:46:13

Ennyi penzert 3 novel csinalhatta volna.
Ezek a mai fiatalok... Par ora szkajpolas utan mar kurnak mint a nyulak.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 09:50:34

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Arra céloztam, h innen írta valaki a posztot... :D

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Ezt azoktól kérdezd, akik így címkézik a pasikat. Én így nem szoktam.

Nekem kb ilyen címkéim vannak:
- Mr. Darcy
- rendes
- rendes és helyes
- rendes, de ronda
- hülye
- gyökérfasz
- lehányom

Nem biztos, h teljesen pontos, mert még sose írtam össze, de valami ilyesmi... :))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 09:55:17

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Bocsi lemaradt az:

- ütném/rúgnám amíg el nem ájul aztán pihi, és kezdeni előről (de nem szószerint értendő, mert gyönge nő vagyok, hagynám más csinálja, én meg nézem egy darabig)

_Ω_ 2012.03.23. 10:03:04

@Picicsibe a szexistennő: Húha! Ezt látva engem inkább ne címkézz fel! :P

Dr. Jula Watson 2012.03.23. 10:05:05

Hehehe.
Annak idején egy lelkes próbálkozótól megtudtam, hogy vannak ma már kifejezetten erre a célra fenntartott lakások. Titokban randizó párocska simán bérbe veheti pár órácskára, és az akkor nem egy szálloda vagy panzió. :)

Mondjuk én kölcsön nem adnám a lakásomat, ágyamat egyéb berendezéseimet senkinek azért, hogy ott szexeljen. Én meg takarítsak utána? Brrrr

_Ω_ 2012.03.23. 10:06:23

@Dr. Jula Watson: "egyéb berendezéseimet"... Góliátelemes szörny included? :P

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 10:08:33

Most mi vagytok kiborulva a CS&P poszt-tól?
Egy halom ilyen volt már. És akkor nem volt ilyen általános habzás.
Most meg tombolnak a szart sünök, és más izék...

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Ennyit fizetett volna Annácska?

mütyür 2012.03.23. 10:08:56

@Dr. Jula Watson: ugye?? nagyon undi :S

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: na de érted, a használt ágyneműt stb. utána én takarítsam? überpfúúúújjjj

Dr. Jula Watson 2012.03.23. 10:13:16

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: ráadásul távirányítós :)

@Nathan D'Xantine: Én nem tobzódom, el sem olvasom, mert ma péntek van, süt a nap és különben is sálálálá :D

@mütyür: Mindenesetre nagyon furi. Mert abban biztos vagyok, a srác nem húzta le az ágyneműt, mosott ki, meg ferőtlenítette le a helységeket.
Posztoló, kitakarítottál magad után?:) Gyere álnévvel és válaszolj :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 10:14:10

@Nathan D'Xantine: Én mindig így reagálok a gyökerekre. Más nemtom következetes e. :)

SciNu 2012.03.23. 10:14:11

@gernika: Az még a régi volt. Azóta már lentebb ment az ára. A sok szépségkirálynőválasztással egy halom új hús ment a piacra.

@Picicsibe a szexistennő: Kezdjük el kiszűrni lakhely és gépjármű birtoklás szerint. :D

@Dr. Jula Watson: A héten volt erről velveten is cikk : velvet.hu/szex/2012/03/21/szexre_szakosodott_hotelekkel_teli_a_belvaros/

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 10:14:29

@Dr. Jula Watson: Braun görl inderén....

Amúgy teljesen jogos. Legyünk OFF-ok.

Dr. Jula Watson 2012.03.23. 10:15:09

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Én azon lepődtem meg, ezek nem hotelek voltak, hanem különböző lakások a város különböző részein. És szervetten adják ki őket.

Father Justice (törölt) 2012.03.23. 10:15:11

@gernika: @SciNuBob -Jokka próféta követője: Kelemen Anna szerintem soha nem volt a felső kategóriának még a közelében sem. Az, hogy egy kurvának nagyobb az ázsiója amiatt, mert egyben "celeb" is, nem érdemi szintnövelő tényező. Legfeljebb Lajoskánál, aki élete végéig azzal akar dicsekedni Ödönkének, hogy neki megvolt Kelemen Anna is. Én egyébként sem a legfölsőbb szintű kurvákról ( = luxus call-girl) beszéltem, hanem egyszerűen felső kategóriásokról, ami a poszt viszonylatában kizárólag az esztétikumra vonatkozik. Dezső ugyanis sem spanyolul akart diskurálni az univerzum jövőjéről, meg elit klubokba kísértetni magát egy 10/10-es megjelenésű, civilizáltan viselkedő, barátnőt / feleséget játszó nővel.. csak dugni egy jót valakivel, elfogadható ár / érték arányon. Ez az, ami nem jött össze neki.

SciNu 2012.03.23. 10:15:26

@Nathan D'Xantine: Lehet. :D Azt végül is nem írták, hogy ő fizet vagy neki fizetnek.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 10:15:57

@Picicsibe a szexistennő: Uanmár... Épp azt mondom, hogy nem gyökerebb számos korábbi poszternél. Csak nem csomagolja a cuccost annyi nyavajgásba.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 10:15:58

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Én nemvók képbe, ki hol lakik, van e autója. Meg kb semmivel. :))

Dr. Jula Watson 2012.03.23. 10:16:32

@Nathan D'Xantine: azt az első mondatot nem értem :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 10:19:55

@Nathan D'Xantine: Én se mondom, h gyökerebb a többi gyökérnél. Minden gyökér írására hasonlóan reagálok. Ennyit írtam. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 10:23:31

@Picicsibe a szexistennő: Akkor az itteni csávó is tojhat tüsis tojglit?

Dr. Jula Watson 2012.03.23. 10:23:56

@gyvy: Nem is annyira a tény lepett meg, hogy van ilyen, hanem ahogy közölték. Mit mondjak, a ténytől nem lett szimpatikusabb az illető. :)

Dr. Jula Watson 2012.03.23. 10:25:02

@Nathan D'Xantine: Így van, friss fiatal és hamvas vagyok :)
Sajnos a klippet nem tudom itt megnézni. :)

Чапаев 2012.03.23. 10:26:03

@Nathan D'Xantine: Ó, Csibe nem diszkriminál, szerintem még neked is simán megengedné! xD

Hurri Kán 2012.03.23. 10:26:11

@Dr. Jula Watson:
Pedig nem olyan új dolog. MI több, vannak lakások/ panziók, amiket hölgyekkel együtt lehet bérelni. :D

Mooon 2012.03.23. 10:27:23

CSP posztoló bazd meg, tartsál inkább házvezetőnőt...
ja és már nem emlékszem múltkor kivel fejtegettük... de ez itt pont a vesztegeti a csaj idejét típus. Kurvára mást akar dugni, az állandó meg takarítás/mosás/főzés program kipipálására van.
Ja és hozzátenném még az elmészteajókurvaanyádba kommentemet is.

@Picicsibe a szexistennő:

nekem van idiótaszerencsétlen kategóriám is.
ma reggel is beszélgettem vele....
szegénykém :)

Dr. Jula Watson 2012.03.23. 10:27:57

@gyvy: Hogy te miket nem tudsz! :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 10:27:57

@Dr. Jula Watson: OK. Boney M: Brown girl in the rain... sálálálálá... 1978.

@Чапаев: Nem dikszkriminál? Az hogy a fenébe lehet?

Чапаев 2012.03.23. 10:28:27

@Dr. Jula Watson: Hamvas? Szélirányban álltál szórásos urnatemetésen? ;)

Dr. Jula Watson 2012.03.23. 10:29:01

@Nathan D'Xantine: :)
Barnának barna vagyok, de remélem nem fog esni :)

Dr. Jula Watson 2012.03.23. 10:29:30

@Чапаев: azt mondják, szépre száll a füst :)

SciNu 2012.03.23. 10:29:38

Na a CSP-set is elolvastm. Nem tudom mit vacilál. Már úgyis megcsalta a barátnőjét úgyhogy nem mindegy? Legközelebb mikor fuvarozza a 39-es csajt áljanak félre oszt dugjanak. Már úgysem ront a helyzeten.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 10:31:29

@Чапаев: Öööö... Ne is mondd. Tegnap épp megcsíptem este a Nagy Lebowszki temtési jelenetét...

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Na. Végre egy higgadt reakció. :-)

Hurri Kán 2012.03.23. 10:31:35

@Dr. Jula Watson:
Anno mikor ingatlanoztam én is adtam ki hasonló célra lakást. ;-)

Чапаев 2012.03.23. 10:31:39

@Dr. Jula Watson: Te, vigyázz, még rád izgul valami nekrofil! xD

Чапаев 2012.03.23. 10:32:20

@gyvy: Szerintem ha jól menedzselik, sokkal többet hozhat, mint egy sima bérbeadás.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 10:33:01

@Чапаев: Hm. Attól miért kell vigyáznia? Meghalt már? Nem. Naugye. Nem célcsoport...

Чапаев 2012.03.23. 10:34:25

@Nathan D'Xantine: Na de vastagon hamvakkal fedve szinte határeset, és mégis, kevésbe "merev" az ágyban! xD

Hurri Kán 2012.03.23. 10:35:26

@Чапаев:
Akkor igen, többet hozhat. Ha hölgyekkel együtt adja bérbe a zember úgy meg még többet. :D

Чапаев 2012.03.23. 10:35:28

Bakker, vasárnap óraátállítás... faszkivan ...

Dr. Jula Watson 2012.03.23. 10:39:13

@Чапаев: Nekem már mindegy, van mindenféle már a gyűjteményemben :)

Dr. Jula Watson 2012.03.23. 10:40:04

@Чапаев: Merevnek másnak kell lennie!
Hmm...akkor nekrofil vagyok? :D

Father Justice (törölt) 2012.03.23. 10:40:23

@Boooombastic: Ennek van ám tudományos neve is: kényelmi állandó. Viszont azt, hogy vesztegeti-e csaj idejét, csak annak ismeretében lehetne megmondani, hogy a csaj ugyanúgy kényelmi állandónak tekinti-e őt vagy nem. (Ezermesterkedés / cipekedés / fuvarozás / felerezsi / ez+az megfinanszírozása). Merthogy az érmének két oldala van.

"2 éve vagyok együtt egy lánnyal, akit a barátnőmnek tartok." Innentől kezdve szó sem esik érzelmekről, közös tervekről, meg egyáltalán, a barátnőnek tartott lány tulajdonságairól, csak a megtörtént és a közeljövőben esedékes félrekúrás körülményeiről. Ez sokat elárul a kapcsolat jellegéről, de közvetve - mivel ebben két éve benne van a 'barátnőnek tartott' személy is -, az ő igényeiről is.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 10:41:19

@Picicsibe a szexistennő: Te akarsz a sün apja lenni? Fúúúú....

@Dr. Jula Watson: Nyalvánvalólag.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 10:42:24

@Чапаев: Mosmivan? Tökjólesz. Sokig lesz világos Kőbányán.

Чапаев 2012.03.23. 10:42:47

@Dr. Jula Watson: Hát, ha egész testre kiterjedő merevséget tapasztalsz az alanynál, alighanem! xD

Hurri Kán 2012.03.23. 10:45:42

@Чапаев:
Ójaj... egy órával kevesebb idő lesz az éjjel inni és fajtalankodni. :D

Чапаев 2012.03.23. 10:48:17

@gyvy: Éjjel inni és fajtalankodni avitt, kispolgári szokás! Öntudatos proletár munkaidőben teszi mindezt! xD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 10:48:57

Arról volt szó szarhat-e sünt az itteni ficere is. Erre azt mondtad "Tőlem..."
Gondoltam ha tőled van a sünje, és ő tojta, akkor te lehetsz az apa...
Vagy valami hasonló.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 10:49:37

@gyvy: Arra egy óra is elég. Ha jól csinálod.

SciNu 2012.03.23. 10:49:52

@Nathan D'Xantine: Az apátia olyan magas fokán létezem, hogy a tvájlájt bellája is tőlem tanult. :)

Hurri Kán 2012.03.23. 10:50:30

@Чапаев:
Öntudatos proletár éjjel-nappal harcol a munka frontján. :D

Hurri Kán 2012.03.23. 10:51:06

@Nathan D'Xantine:
EGYSZERRE egy óra elég, igen. ;-)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 10:52:41

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Fúúú! Te is csak nézel eltátott szájjal a vakvilágba? Zsír!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 10:53:29

@gyvy: Öntudatos proletár nincs.
Az Ön-özés kispolgári csökevény...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.23. 10:53:56

@Picicsibe a szexistennő: Én is így szoktam reagálni. Aztán vigyázz, mert te is megkapod az "erőszakos állat" címkét, mint én. :D

SciNu 2012.03.23. 10:54:39

@Nathan D'Xantine: A monitorra bámulok, de amúgy igen :D

Чапаев 2012.03.23. 10:55:42

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Navárjá, a tvájlájt Béláját a Sanya meg Gejza képezte ki az Üvöltő Sügérben, 3 rund tablettás nagyfröccs mellett, arról nem is beszélve, hogy az apátiát még a konstanzi zsinat törölte a katolikus liturgiából!

Чапаев 2012.03.23. 10:58:33

@gyvy: Persze, az osztályharcot meg vívja meg a robotpilóta, mi?!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 11:00:43

@Bundabandi: ó, ennél már csúnyábbakat is mondtak rám. :D

Чапаев 2012.03.23. 11:02:34

@Nathan D'Xantine: A csőkevény a recés szibirnyákkal együtt halt ki az utolsó jégkorszak idején, meg sem érve a XIX. századot, szóval rebetli.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.23. 11:04:29

@Picicsibe a szexistennő: jahh, hát rám is. :D De csodálom, hogy a földön rúgdosás után nem ugrott egyik szentéletű sem a torkodnak!

Hurri Kán 2012.03.23. 11:04:45

@Чапаев:
Nem lehet minden terhet a dolgozó nép vállára rakni. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 11:06:05

@Picicsibe a szexistennő: :-D

@Чапаев: Viszont jelen esetben etimológialiag nem a csőkevény-ről, hanem a csökevényről vala szó.
Ez pedig nem más, mint a receptre kapható csöke vénye. Ez pedig kifejezetten az eemúthúszév terméke.

Чапаев 2012.03.23. 11:07:27

@Father Justice: Bájdövéj, a kényelmi állandóból eredő több éves lebegtetés alkalmazását, 30 év feletti gyermektelen nőnemű egyedek esetében büntetném! Ne baszakodjunk már egymás idejével, kéremalássan! xD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 11:09:23

@Чапаев: Ne de elvtárs! Mi ez a nyugatmajmolás? Fertő!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 11:10:36

@Чапаев: Khm. Mindenki annyit időt tud elbaszakodni a másikkal, amit a másik elbaszik vele. Remélem érthető a célzás.

Hurri Kán 2012.03.23. 11:10:41

@Nathan D'Xantine:
EZ esetben mi a helyzet a bikacsökevénnyel?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 11:11:28

@Nathan D'Xantine: Még akkor is, ha tök hülyén írtam le.... Tehát:
"Mindenki annyi időt tud elbaszakodni a másikkal, amennyit a másik elbaszik vele."

Most jó.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 11:12:01

@gyvy: Azt úgy hívják modernül, hogy pech...

dr. gernika 2012.03.23. 11:14:04

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Cikkre: nekünk is volt "nappali pihenő" tarifánk, mikor szállodában dolgoztam, és elég volt egy főre kitölteni a bejelentő lapot. Nem vagyunk mi erkölcscsőszök kéremszépen.
@Father Justice: Na ebben egyetértünk, Annácska ázsióját a divatos celebvolta dobta meg, ráadásul ő extrákat is vállalt egy időben (prosztatamasszázs). Most már nem tartanak rá igényt, meg ha jól tudom, hízott is.

Father Justice (törölt) 2012.03.23. 11:16:02

@Чапаев: Ha nyilvánvaló, hogy a nő gyereket akar a lebegtetőtől, jogos a felvetés.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 11:16:53

@gernika: Döbbenettel hallom hogy ázsiója volt szegénynek...
Azt mondjuk értem, hogy megdobták.

dr. gernika 2012.03.23. 11:19:33

@Nathan D'Xantine: Nyilván nem a mi ízlésünkkel bíró emberek körében. De valamiből mégis mindig tudta finanszírozni a havi millás önfenntartási költségeit.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 11:24:22

Heheheheheeee...

Egy férfi napozik a tengerparton. Este nézi magát a tükörben és látja, hogy mindenhol szépen lebarnult, csak a farka maradt fehér. Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a farkát hagyja kinn a napon, hogy az is barna legyen. Arra sétál két idős hölgy, megállnak a dákó előtt és nézik hosszasan. Az egyik megpiszkálja a napernyőjével, majd bánatosan mondja a barátnőjének:
- Látod drágám, ez a dolog engem 20 évesen nagyon izgatott, 30 évesen megőrültem érte, 40 évesen könyörögtem érte, 50 évesen a lelkemet odaadtam volna érte, 60 évesen imádkoztam érte. Itt vagyok 70 évesen, a krva életbe vadon terem és én nem tudok lehajolni érte!

SciNu 2012.03.23. 11:25:06

@gernika: Arra az egyre legalább személyit kértetek? Vagy mindenki Kovács Béla volt? :D
Annácska meg valóban meggömbölyödött. Neki nem jött be a paleo kajálás (vagy csak nem tartotta be)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 11:25:47

@Bundabandi: Nem tudják kik tartoznak oda. Ha tudnák, helyeselnének! :)

mütyür 2012.03.23. 11:30:07

@Picicsibe a szexistennő: de miért kellene lehajolnia? odaül, kicsit felhergeli, aztán beleül:)

mütyür 2012.03.23. 11:33:06

@SciNuBob -Jokka próféta követője: nem kellett volna a kis fejét szétkokainoznia, akkor nem puffadt volna fel

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 11:35:32

@mütyür: Fúúúú! Éreztem én hogy Kokó paleolit....

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 11:37:39

@mütyür: Leülni/beleülni se tud, pláne nem mozogni rajta... :D

mütyür 2012.03.23. 11:45:01

@Picicsibe a szexistennő: akkor ömmm... homokból csúszda és belecsusszan? :)

dr. gernika 2012.03.23. 11:48:54

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Ja, személyi szám az kell a bejelentőre.
@Father Justice: Ez elég régi cikk már, akkoriban én is igen asszonyos alkat voltam.

Hurri Kán 2012.03.23. 11:53:20

@Nathan D'Xantine:
Azért tegyük hozzá, a harmincas, még gyermektelen nők nagy részétől sem áll távol a hintáztatás. Aztán általában ők vannak a legjobban felháborodva, ha a hintáztatni kívánt fél ebben nem partner.

Father Justice (törölt) 2012.03.23. 11:54:02

@gernika: Igazából nem számít, mikori a cikk. Amelyik prostinak volt olyan epizód az életében, amikor 10 kg felesleggel kényszerült pornózni, ahelyett, hogy "elit" kuncsaftoknak nyújtott volna prosztatamasszázst 1000 Euróért, az legfeljebb a középmezőnyt erősítheti onnantól kezdve.

dr. gernika 2012.03.23. 11:54:47

@Father Justice: Mekkora mákom van, hogy nem pornóztam akkoriban, bakker.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 11:58:27

@gyvy: Tegyük. Bár a dolog szerintem abszolút nem korfüggő.

Hurri Kán 2012.03.23. 12:00:23

@Nathan D'Xantine:
Valóban nem az. A SAJÁT idejét meg mindenki töltse azzal, amivel akarja. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 12:16:10

@Nathan D'Xantine: @mütyür: Jajmá!

1. Felállni se tud.
2. És akkor mi van? Benne van a fasz. És? Vagy 70 után már az is elég? :)))

fumerin 2012.03.23. 12:21:12

@Nathan D'Xantine: Én az időt szó szerint elbaszni szeretem csak! :D

A többi valahogy muszáj kategóriás ;)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.23. 12:25:22

A szóhasználat alapján az első sztorit Atya írhatta.:)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 12:25:55

@gyvy: Soha senki nem képes csak a saját idejét tölteni. Olyan ugyanis nincs.

@Picicsibe a szexistennő: Visszatérünk rá ha 70 leszel... :-)

@Анна ( fumerin): Én jobb szeretek időben baszni. És nem csak jó időben. Viharban pl állat...

fumerin 2012.03.23. 12:28:41

@Nathan D'Xantine: Nem szoktam kikérni előtte a meteorológusok véleményét ;)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.23. 12:30:47

Második sztori:

ki ne szállj barátom, mert a végén még azt hiszi a 39 éves,hogy buzi/transzvesztita/aidses vagy, az meg milyen már?!
tényleg fontos,hogy adj a hírnevedre a cégnél, ahol dolgozol. nem lehet,hogy azt beszéljék az ebédlőben a hátad mögött,hogy foglalt férfiként nem mentél bele valami kósza kufircba. az ciki, én mondom.

ellenben rakd ki a fészre,hogy kapcsolatban, linkeld oda a barátnődet is, hadd lássák a szeretőid ki is ő, és vagy csak röhögjenek rajta egy jót, vagy -ha valamelyiket felbosszantod valamivel- legalább majd tudnak kit keresni.

a barátnődnek meg azt kívánom, nyíljon ki hamar a csipája és legyen olyan határozott,hogy ott tudjon majd hagyni, mint a szart.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 12:32:18

@Анна ( fumerin): Ő se. Csak kinéz az ablakon: "Te jó ég! Villámlik! Anya gyere, ma jobb lesz, mint a múltkor!"

:DD

fumerin 2012.03.23. 12:39:37

@Picicsibe a szexistennő: Elvileg én is mindig azt mondom, ha megkísért a férfim: ok, most is jól esik ;) :D

2012.03.23. 12:45:23

1. poszt: Amennyi pénzt elköltöttél már bérelhettél volna szobát valahol. Az is elvetemült, aki kölcsönadja az ágyát / lakását kufircolásra, max ha van vendégszoba - gondolom itt nem volt. Az meg nagyon nagy, hogy úgy nyitják ki a lakását valakinek, hogy se lakcímkártyát, se bármilyen iratot nem mutatnak fel. Ennyi erővel be se kellene zárni a lakásokat, hisz ha felhívok egy lakatost csak úgy kinyitja...

2. poszt: Megcsalásról inkább nem nyilvánulnék ma meg. Viszont az felmerült bennem, hogy mit szeretnék a hátam mögött hallani. A; Aki nem hagyta ki a lehetőséget, ezért tuti nem meleg. B; Aki kihagyta a lehetőséget, mert becsüli annyira a párját. Hohoho, és amúgy is miért is lennék meleg ha kihagyom a lehetőséget, de ellentétes nemű párom van? Áááá, ez ma nekem nem áll össze. Inkább alszok kicsit az esti buli előtt.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 12:47:19

@gyvy: Az idő(ha elfogadjuk létezését) senkié. Csak úgy van.

@Alfonzina: Hm. Az utolsó sort kicsit félreolvastam...

Hurri Kán 2012.03.23. 12:51:20

@Nathan D'Xantine:
No de attól még csak gazdálkodunk a minket érintő részével?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 12:55:15

@gyvy: Ugyan, dehogy. Csinálunk dolgokat, néha passzívan. Az idő meg valahogy szintén csinál valamit közben.
Pl hogy tudsz gazdálkodni olyasmivel, mint idő, ami folyton más sebbeséggel telik?

Hurri Kán 2012.03.23. 13:00:56

@Nathan D'Xantine:
Állandó sebességgel telik az. Csak mi érezzük másnak.

SciNu 2012.03.23. 13:02:25

@mütyür: Mármint a feje vagy a teste nem puffadt volna fel?

Чапаев 2012.03.23. 13:04:32

@Анна ( fumerin): Csak halkan szólok, zivataros időben az álló f@sz komoly baleseti kockázatot jelent ám! xD

SciNu 2012.03.23. 13:09:47

@"Zsu": Mint reggel írtam ez valóban így működik. Bármi irat nélkül lecserélik neked a zárat egy ajtón.

Mooon 2012.03.23. 13:10:03

ma nem vagytok túl aktívak :))...

fumerin 2012.03.23. 13:12:19

@Чапаев: Cöhh, pejsze-pejsze! Én "jótálok", más meg jót áll ;)

Чапаев 2012.03.23. 13:12:49

@Nathan D'Xantine: Nem csak ázsiója, afrója is volt nekije, az ájrót meg már említették ... ;)

Чапаев 2012.03.23. 13:15:42

@Nathan D'Xantine: És ha "A föld azé, aki megműveli!" analógiájára az idő meg azé, aki elbassza? ;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 13:15:49

@gyvy: A lényeg szempontjából mindegy, hogy önmagában nézve állandó, változó, vagy nem létező. Ha neked kell gazdálkodni vele akkor az számít hogy te milyennek érzed. ;-)

Joe69 2012.03.23. 13:16:10

Kár ezen dilemmázni. Ha egy izlésedre való jó nő kerül az utadba, és nyomul is, miért ne ? Mit gondolsz, a barinőd mit csinálna hasonló helyzetben ?

32 év a csúcs egy férfinél: minden korosztályú csaj nyomulhat rá, kivéve a saját korosztálya, mert azok már fiatalabb farkakra gerjednek:)))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 13:16:42

@Чапаев: Dehogy az övé... Csak ő érzi majd úgy, hogy elbaszta... :-)

Hurri Kán 2012.03.23. 13:17:13

@Nathan D'Xantine:
Azt hiszem erre az idő állandó-változó-stb. kérdéskörre néhány pohár bor/ pálinka után kellene visszatérni :)

Чапаев 2012.03.23. 13:18:24

@gyvy: ... és mindezt egy féreglyuk belsejében, demizsonból... ;)

Hurri Kán 2012.03.23. 13:20:29

@Nathan D'Xantine:
Ámbár némi bor/ pálinka fogyasztása is hatással van az idő múlására, tehát ez tovább eszkalálná a problémát. :)

Hurri Kán 2012.03.23. 13:21:20

@Чапаев:
HA a féreglyuk belsejében az etikett nem tiltja a demizsonból való ivást, legyen. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 13:22:10

@gyvy: Dehogy. Segítene a megértésben. :-)

Joe69 2012.03.23. 13:23:18

Hihi. Ez is egy életszagú sztori, tényleg kurva körülményes egy távoli félrekúrást megszervezni, magam is csináltam párszor, de soha többé, eleve többe kerül a leves, mint a hús, ez utóbbi meg elég bizomytalan minőségű is.Irigylem a büdöspestieket, ők viszonylag költséghatékonyan meg tudják oldani a helyi felhozatalból, a többiek meg verjék ki maguknak:((

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.23. 13:24:47

Jajj, ez dejó volt! Végre egy mókasztori. Elkövető, ha jelen lenne esetleg, ne húzogassa a szemöldökét, a saját hülyeségeimen legalább ilyen jóízűen kacagok.

Na lényeg: szegény haver csaja, hogy az Ő lakását használják ilyen célra.
Kettő: biztos azért mert fiatal vagyok, meg hát vérmesség is jutott belém kellő mértékkel, de nem világos, ha csak szimpla szex a téma, ráadásul az úr kocsival van.... akkor miért nem lehet elkocsikázni a hölggyel a budai hegyek egy elhagyottabb részére és egy opcionális piknik mellékelésével, a természet lágy ölén megoldani a dolgot. (ízléstől függően lehet puritánabb is az affér)
Öööö, túl romantikus vagyok, úgy érzem.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 13:26:18

Na gyerekek roppant érdekes videók! :D

Az első, meg a 3 "ez" videóhoz csak egy kérdésem van: MIÉRT????

A második videó teccik!

A harmadik videót nem néztem végig. Ez a test Csibének nem teccik. :)

Jó szórakozást!
m.velvet.hu/blogok/kockahas/2012/03/23/norvegiaban_is_terjed_a_mindenthagas-mozgalom/

fumerin 2012.03.23. 13:27:58

@Picicsibe a szexistennő: Ömlik? Csibe, ti hány naponta izé...ugyan is egy napon belül már a sokadiknál az "ömlik" szó költői túlzásnak is baromi erős poén :D

Joe69 2012.03.23. 13:27:59

@neccharisnyás útonálló:
Időjárásfüggő a dolog. Hóban már csináltad ?:))

Hurri Kán 2012.03.23. 13:27:59

@neccharisnyás útonálló:
Budai hegyvidéken sajnos kevés az elhagyatott rész ahol nyugodtan lehetne ügyködni. ;-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.23. 13:28:46

@Joe69: Nana. Találkoztam én már szerzetesnek készülő pöstivel, pedig nem volt bűnronda, se 1 karú, sőt az elhalt ikertesója se volt hozzánőve.. Ééés végső opcióként egy köpésre lakott a Rákóczi square-től.

Lakatosok meg monnyanak le! Nekem is 12-ért javította a szaki sürgősbe, szintén beletört kulcs, csak épp a komplett zárszerkezetet is cserélni kellett.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 13:30:29

@Анна ( fumerin): Nem te mondtad, h távkapcsolatban... Csak azé'... :))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.23. 13:30:41

@Joe69:
***gondolkodik***
Ősznek beillő, szeles hideg tavaszban már igen. :))

@gyvy: Akkó Városliget, vazze! :-)

fumerin 2012.03.23. 13:31:57

@Picicsibe a szexistennő: Idáig nem bír ellőni akkorsenem :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 13:31:58

@Joe69: Télen nem kell kiszálni a kocsiból...

Joe69 2012.03.23. 13:32:19

@neccharisnyás útonálló:
Jó, jó, de nagyobb kupac trágyában könnyebb finom bélférget találni, ezt minden veréb tudja:))

Hurri Kán 2012.03.23. 13:33:10

@neccharisnyás útonálló:
Még zsúfoltabb. Pilis, vagy Börzsöny. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.23. 13:33:55

@Joe69: Tényekkel nem vitatkozom. Makacs dolgok. :)

Joe69 2012.03.23. 13:35:03

@Joe69:
igen, az amcsi átlagjárgányokat erre is méretezik, de nálunk az prémiumkategória...és ugye a férfiakra áll a farokhossz szorozva autóméret egyenlő konstans szabály:))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.23. 13:35:50

@gyvy: Mi? Városliget, sötétedés után este, úttól távolabb, nekidöntöd a fatörzsnek, azt csókolom. Büdös életben meg nem lát senki.
A Pilis viszont szép. Kapsz érte egy pontot.

tőzegmalac 2012.03.23. 13:37:46

Három lehetőség:)
el ne baszd!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2012.03.23. 13:39:22

@neccharisnyás útonálló: Olyanokkal minek vitatkozni, akik azonnal engednek?

Hurri Kán 2012.03.23. 13:39:28

@neccharisnyás útonálló:
Sötétedés után? Este? És mi lesz napközben? Addig csomót kötök rá? :D

fumerin 2012.03.23. 13:39:33

Szerintem meg abban semmi kihívás nincs, ha senki nem lát :D Vakon bármire bármit lehet mondani :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 13:40:47

@neccharisnyás útonálló: Akkor lehet egy fának dölve. Persze csakis gyorsnumera.

Am egy kispolszki fel tud menni a hegyre? :D

fumerin 2012.03.23. 13:44:21

@Picicsibe a szexistennő: Kispolszki? Csibe bazzz, nekem rohatt hosszú a combim, így csak kabrió kivitel jöhet szóba :D

Caddy 2012.03.23. 13:45:03

Jelentem én most jutottam el idáig és a kulcsosat elolvastam, de csak utána láttam, hogy van még a CSP-s is. Most akkor melyiket hová? :D:D:D:D

Kulcsos:kicsit sem tűnt viccesnek a sztori, mondjuk lehet nem jól lett megírva ugye. :)
De a végén a megtörtént aminek meg kellett, meg a költséghatékonyság számítás kicsit engem kiábrándít de úgy láttam a fiatalembert is.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.23. 13:48:52

@Анна ( fumerin): Na, akkor neked majd nem kell kiszálnod. :)

(Oszt nem azért. De amíg megy az autó, nem tudnád a lábaidat a nyakadba venni?)

fumerin 2012.03.23. 13:54:56

@Picicsibe a szexistennő: Öreg vagyok már az akrobata mutatványokhoz ;)

És már le is mondtam mindenféle szexről. Nem való az nekem. Jól megyek is inkább totyogni helyette. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.23. 13:55:44

@gyvy:
Ja, ez a verzió gátlásosoknak. Inkább nem mesélek játszóterekről belvárosban... tüptürüpp! :)))
Egy ismerőst egy klub vécéjéből tessékelte ki a biztonsági gárda, mert 3 sör után túlságosan szerelmessé tette. Tán ki is tiltották a helyről. :D
Lényeg, kósza kufircokat borzasztó egyszerű megoldani, csak kicsi fantázia kell, meg előrelátás, hogy ne pont a térfigyelő kamera alatt vagy épp a jard kapualjában történjen.

@Анна ( fumerin): Te vagy a videókamerás? :P

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.23. 13:57:16

* 3 sör után túlságosan szerelmes lett
(hülye utó-korrektúra)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.23. 14:04:34

A CSPsre:
1. Mi az hogy olyan helyzet alakult ki, hogy ha nem húzza meg a kolleginát, azt hiszik meleg? Csapatépítőn beavatási szertartás v. mi a frász?
2. Gyenge, jellemtelen alak, aki a hozzászólóktól vár buksisimit, amiért se akaratereje, se belső tartása. Iszonyatosan fogom sajnálni a barátnőjét, mikor tudomást szerez a sorozatos afférokról. Olyan ez nála, mint a rossz szülőnél a gyerekverés. Egyszer eljut odáig, hogy egy adott problémánál megoldásnak tekinti a pofont, utána bevett eszköz lesz, és ki tudja hol áll meg.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.23. 14:07:13

@gyvy: Á, 8-10 gond nélkül beléfér. 3tól még csak irdatlan szépen mosolyog. Csak olllllyan szenvedélyes a szentem!
Faxnak vagy együtt olyannal, aki iszik, pedig nem bírja. :D

Hurri Kán 2012.03.23. 14:11:41

@neccharisnyás útonálló:
Ezt én se nem értettem sose.
Igaz, mindenkire máshogy a hat a szesz. Én azét általában ki szoktam bírni hazáig, max. a taxist kell rendreutasítanom, hogy az utat figyelje és ne a tükröt. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.23. 14:23:08

@gyvy: Vérmérséklet kérdése az egész. Valakinek belefér ez is, másnak nem.

@Picicsibe a szexistennő: Ember? Nőce, értem? Legalább a nemi identitásra legyünk tekintettel, értem? :D

Caddy 2012.03.23. 14:25:34

@neccharisnyás útonálló: hát maga honnan került ide, meg elő meg egyáltalán.
Pusz

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.23. 14:58:51

@Caddy: Valami fejes benyomott, mert tetszett volna neki, ha az orra előtt riszálom a helyes kis popómat. :))
Pussz oda is.

@Picicsibe a szexistennő:
Nem kérlek. A nőce vérmes szájú királylány, az ember meg sörtés sertés, bugyileolvasztó mosollyal. Ezt neked, Axe-hatás! :D

Nutshell 2012.03.23. 15:13:13

Az első sztori vicces volt :)
Bár nem értem, hogy csak úgy kinyitja a lakatos az ajtót bárkinek? És zárat sem kellett cserélni? Mindenesetre ennyi munkáért 16.000,- három évvel ezelőtt, ismét azt hiszem, h pályát kéne módosítanom.

Milyen az a helyzet, amikor az ember nem tehet mást a heteroszexualitása bizonyítására, csak azt, h megdujga a kolléganőjét?

Hurri Kán 2012.03.23. 15:15:55

@Nutshell:
Milyen helyzet? Szar helyzet. Az ember kezdhet aggódni hogy csupa buzi dolgozik körülötte. :)

2012.03.23. 15:21:06

@SciNuBob -Jokka próféta követője:
Azért ez durva...
Egyszer lehet arra jövök haza, h valami kattant teázgat a nappalinkban, mert ő úgy gondolta poén lesz lecseréltetni a zárat. Bár remélem stramm záras cserélné le, mert az biztos, h fejbeb-nám egy vázával. De feljelentést tuti tennék. Milyen jogon... áhhh

Nutshell 2012.03.23. 15:26:38

@gyvy: Nade alapból nem gondolja azt az ember a kollégájáról, hogy meleg. Ha meg mégis, akkor is csak az a megoldás, hogy gyorsan megdugja? :)

Hurri Kán 2012.03.23. 15:31:33

@Nutshell:
Nem az a megoldás. Ha csak ő OLYAN, én nem, akkor semmiképp. :D

Caddy 2012.03.23. 15:41:33

@neccharisnyás útonálló: hála az égnek sosem változol! :)

Nutshell 2012.03.23. 15:48:25

@gyvy: Én sem így gondoltam :)
Szóval neked még nem kellett megdugnod senkit azért, h elhiggyék, hogy nem vagy meleg? :)

Hurri Kán 2012.03.23. 15:51:02

@Nutshell:
Nem. Ha bármilyen késztetést is éreztem, h valakit megdugjak, hálistennek egész más volt az oka :)

JOKKA21 2012.03.23. 17:26:06

Szerintem a farkad a ribanc szájába, seggébe, puncijába.:DDD Minden nő kurva!Elemórzsia sunázlak.Nutshell!Tudom uncsi, de ez van baby.

Nutshell 2012.03.23. 19:21:48

@gyvy: Há' mer bisztos olyan férfijas vagy, hogy ez fel sem merül :)

@JOKKA21: Tudom, tudom, ez a kőkemény valóság Jokkafalván :)

2012.03.23. 19:44:06

@Edrik:
Ehhe, jó képek. :)

Edrik 2012.03.23. 20:32:38

@"Zsu": a repülős nő ruhája szerintem zavaró. Igaz, ott helyben ez nyilván nem érdekli őket.

_Ω_ 2012.03.23. 20:52:09

@JOKKA21: ??? Már nem csak sunáznád, hanem határozottan sunázod is? :P

_Ω_ 2012.03.23. 21:10:46

@Edrik: Majd ha megérkezik, rákérdezek nála, részt vett-e az Operation Save Jokka-ban. :)

JOKKA21 2012.03.23. 23:11:49

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Ha tudnám, hogy ki, akkor megsunáznám.:)

@Nutshell: Téged is megsunázlak, ha jó csaj vagy.:)

_Ω_ 2012.03.23. 23:15:58

@JOKKA21: Oh, értem! :) Ha te azt tudnád... De nem tudod. :P

_Ω_ 2012.03.23. 23:20:47

@JOKKA21: Ha már, akkor a saját nevemben, nem? :)

2012.03.24. 03:22:00

@Edrik:
Mind a két nőn van ruha... mind a kettőn zavaró. ;) Bár a pasikon azok a gatyák... de legalább ing van... ;)

mütyür 2012.03.24. 08:09:01

@Picicsibe a szexistennő: én inkább csak kómázni jöttem be:)

mütyür 2012.03.24. 08:17:04

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: fogalmam nincs, mi értelme ezeknek a szombatoknak.

mütyür 2012.03.24. 08:17:33

@Picicsibe a szexistennő: hja plusz nekem ezen a héten volt már egy plusz órám az utazás miatt :S

mütyür 2012.03.24. 08:20:00

@Picicsibe a szexistennő: tegnapelőtt láttam, majdnem elokádtam magam...iszonyat seggfejek tudnak lenni az emberek

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.24. 08:20:46

@mütyür: Uh. Holnap alukálj sokat!

És jó volt az út?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.24. 08:23:31

@mütyür:

Olyan produktív mint madjarcelebgyűlés. :)

mütyür 2012.03.24. 08:23:50

@Picicsibe a szexistennő: tegnap hazaértem négykor, zuhi, alvás volt hajnal félötig:) de ma is igyekszem:) szuperjó volt! :))

az. remélem együttmaradnak, legalább szaporodni nem fognak.

cyd 2012.03.24. 08:24:02

@mütyür: Én meg reénykedni, hogy délben hazazavarnak. Bazmeg 23 órás hétvége! Ki látott már ilyet?

mütyür 2012.03.24. 08:27:52

én ma azt olvastam, hogy a férfiak az alapján mérik/hirdetik a férfiasságukat, hogy mekkora a nőjük melle.
szóval elgondolkodtam, hogy az eddigijeim tényleg mind buzik voltak-e :))

mütyür 2012.03.24. 08:29:33

@cyd: mijaz, hogy hazavárnak? félsz, hogy kicserélik a zárat, miközben dolgozol?:))

cyd 2012.03.24. 08:29:57

@mütyür: Ekkora önbizalmaddal a külsőd iránt nem is értem hogyhogy nem tartottak kint Eire-ben koboldnak.

cyd 2012.03.24. 08:30:54

@mütyür: Na mégegyszer! Egy szótag kimaradt. Segíccsek? Ha-za-za-var-nak. Cíívesen.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.24. 08:31:10

@mütyür: Nézd, lehet benne valami. Ha két kis cickó is befedi csöcs szex közben, akkor a férfiasságuk pici. Ha a nagy csöcs se fedi be...

Ahh! Nemtom. Hülyék! :D

mütyür 2012.03.24. 08:31:13

@cyd: csak mert a koboldok cukik, én meg nem:)

cyd 2012.03.24. 08:32:20

@mütyür: Egyébként a macska nem tud zárat cserélni és momentán az összes kulcs nálam van.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.24. 08:32:58

@mütyür: A koboldok nem cukik. A koboldok gonoszak a mese/fantasy világban!

mütyür 2012.03.24. 08:34:59

@Picicsibe a szexistennő: akkor pont azért jó a picici, mert bármekkora a férfiasságuk, óriásinak tűnik :D

@cyd: hja... mondom, hogy kómázom:)

mütyür 2012.03.24. 08:37:42

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: tudja, csak még nem sejti :D majd felvilágosítom, merre tendáljon:D

@cyd: az én maskám annyira gonosz, hogy sztem simán képes lenne rá... elvégre, hogy hol a kajája, azt tudja:)

@Picicsibe a szexistennő: de ha elkapod, teljesíti 3 kívánságod:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.24. 08:40:06

Nincsen poszt seholsenem?! Hát hogy fogom így kíbírni ezt a napot. 3-ig itt kell rohadnom. :(

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.24. 08:40:13

@mütyür: De csak tűnik. Ő is látja, h csak illúzió. :D

mütyür 2012.03.24. 08:42:13

@Bundabandi: biztos elengednek hamarabb, hm?

@Picicsibe a szexistennő: az nem elég nekik? szenyók:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.24. 08:42:23

Na mennem kell! Hiányol a család!
Kitartást dolgozó Emberkék!

cyd 2012.03.24. 08:42:27

@mütyür: Az enyém annyira beszari, hogy még akkor se esik neki, ha elfogy, éhes és ott van a pulton a cucc kinyitva. Simán megvárja míg hazaérek, bár akkor meg rajzolja a nyolcasokat kezem köré, hogy véletlenül se tudjam a táljába tenni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.24. 08:44:29

@cyd:

Ebből is látszik, hogy a macskák nyomik.

mütyür 2012.03.24. 08:45:06

@cyd: :D jólnevelt, örülj neki:) enyém rászokott, hogy ha éhes és én még nem adok neki, akkor odataszigálja hozzám a tálkáját:)

2012.03.24. 08:45:33

@Picicsibe a szexistennő:
Tegnap buliztam, negyed 4-re értem haza, 8kor keltem, mert megyek fodrászhoz, este koncert. Nekem elég munka ez mára. ;)

cyd 2012.03.24. 08:45:39

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem, csak az enyém az. Mondjuk hivatalosan is fejre esett, meg pár hetesen a kutya szájából lett kimentve, szóval elég 3H-s.

Hurri Kán 2012.03.24. 08:49:06

Kéne inni valamit. Aztán alvás tovább. :D

cyd 2012.03.24. 08:52:17

@"Zsu": Na Te csak hallgass!

mütyür 2012.03.24. 09:06:08

ez a valkó hogy az úristenbe néz ki??

http://velvet.hu/trend/2012/03/23/palvin_barbara_lett_a_legszebb_no_szaraz_denes_a_legsarmosabb_ferfi/#gallery_2770071|2770121

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.24. 09:07:47

@mütyür: áhhh mióta új vezírek vannak, nem szokásuk.

ÁÁÁÁÁ! Pont most jött egy mail, hogy 1-kor el lehet húzni! Kirrrály!

cyd 2012.03.24. 09:08:39

@mütyür: Ilyen szar napon nem tudtál volna valami eyecandy-t linkelni inkább? mondjuk én vgyok a hülye, hogy megnéztem, hisz már a neve is garancia volt a látványra.

mütyür 2012.03.24. 09:09:38

@cyd: lapozgass tovább, palvin szép, mint mindig :)

@Bundabandi: naugye!:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.24. 09:14:46

@cyd: Nekem van 3! Befogadtam két kicsit tavaly, hogy majd találok nekik gazdit, persze senkinek nem kellett, így rajtam ragadtak. Meg van egy "régi" macs. Mondjuk nálam van kert, de éjszaka azért szeretnek rajtam aludni, néha megfordulni is alig bírok. :D A kaját azt követelik már reggel 5-kor, közben rajtam ugrálnak, meg nézik, hogy mikor nyitom ki a szemem, olyan 2 cm-re az orromtól! Szörnyűek! Azért szeretem őket. :D Kint a kertben meg árnyékként követnek, ahol sepregetek, gereblyézek nekik ott kell lenni és birizgálni! És édik, mert a kutyával együtt várnak haza a szokott időben a kapuban. :D

mütyür 2012.03.24. 09:16:36

@Bundabandi: hehehe, enyém ma azzal ébresztett (ha hallja, hogy megszólal a telefon, mégsem mozdulok, ideges lesz), hogy szimplán a csuklómba harapott :))

cyd 2012.03.24. 09:20:39

@mütyür: Lyesszus! Ez a szép???! @A Jó Meglepően Izmos Hercege: linkelj Te inkább lécci, erősen biztos vagyok benne, hogy a Te ízlésed közelebb áll az enyémhez, mint mütyeszé.

Madpapa 2012.03.24. 09:24:08

@mütyür: ne általánosítsunk kérem :-)

cyd 2012.03.24. 09:24:37

@Madpapa: Ezen már tegnap szénnéröhögtem magam, az utolsó kitételeddel. Azért egy 1,5 millás trikót még megérdemelt volna a mandró.

Hurri Kán 2012.03.24. 09:25:50

@cyd:
Jaja. Arany keze lehetett ennek a csajnak. Szájáról nem is beszélve. :DDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.24. 09:27:04

@mütyür: Jaj! Az enyémnek még soha nem haraptak meg. Jól nevelt kis dögök. hihi!

mütyür 2012.03.24. 09:29:38

@Bundabandi: áh én nem nevelek, vadmacska-kísérlet ON :)) és még reggel kaptam tőle egy durvavéres karmolást is, mert be mertem hajtani az erkélyről:))

Hurri Kán 2012.03.24. 09:30:32

@Bundabandi:
Meg sem harapnak? Igazán nem értem, minek tartod őket. ;-)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.24. 09:33:15

@gyvy: Én sem értem! Csak zabálnak, meg alszanak. Mondjuk azért kaptam már ajándék madarat, meg földigilisztát! :D

Hurri Kán 2012.03.24. 09:35:13

@Bundabandi:
Óhhh.. egészen meghatódtam. Milyen figyelmesek. :D

mütyür 2012.03.24. 09:41:07

szétunom az agyhelyem, gyerkőcök, ezt nem lehet elviselni

Hurri Kán 2012.03.24. 09:41:58

@mütyür:
Igyál valamit, aztán táncolj az asztalon. :)

mütyür 2012.03.24. 09:44:08

@gyvy: inkább mennék már haza:)

Hurri Kán 2012.03.24. 09:49:53

@mütyür:
Én itthon vagyok. És nem rohanok sehová :D

mütyür 2012.03.24. 09:50:33

@gyvy: akkor mi a facé nem alszol ... te sem tudod, jódolgodban már mit csinálj, pf.

cyd 2012.03.24. 09:51:05

@mütyür: Minket jött bosszantani.

Hurri Kán 2012.03.24. 09:52:12

@mütyür:
Forma 1 időmérő van. Majd utána alszom :)

mütyür 2012.03.24. 09:52:51

@cyd: csak ezért felkelni? nem semmi életcél:)

mütyür 2012.03.24. 09:53:40

@gyvy: ve, forma1-nél már csak az európaifoci az unalmasabb:)

cyd 2012.03.24. 09:54:23

@gyvy: Szerezz örömöt nekem! Mondd, hogy mihály nem jutott a Q3-ba!

cyd 2012.03.24. 09:56:11

A gmail csak nálunk szar perpill, vagy globalice nem lehet belépni?

Hurri Kán 2012.03.24. 09:56:45

@mütyür:
Még mindig jobb, mint szombat délelőtt bent ülni melóhelyen. :P

@cyd:
Sajnos nem tehetem. De azért bánatodban ne vesd magad a földre a székből :)

cyd 2012.03.24. 09:57:18

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Volt egy olyan érzésem, hogy a második hölgy elő fog kerülni egy ilyen kérés kapcsán.

mütyür 2012.03.24. 09:58:14

@cyd: én épp kaptam/írtam levelet problem nélkül

@gyvy: na ez azért igaz:)

cyd 2012.03.24. 10:02:47

@gyvy: Mondjuk a tippeldében beírtam az első 6-ba, de attól még reménykedni szabad, nem?

phaszfej 2012.03.24. 10:06:08

Belegondoltatok már abba, amikor először lesmároltok egy nőt, hogy 1-2 órával, 1-2 nappal előtte simán még valaki más túrós faszát szopkorászta?

Hurri Kán 2012.03.24. 10:07:56

@cyd:
Reménykedni természetesen szabad, legfeljebb nem érdemes. ;-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.24. 10:21:05

@mütyür:

Bármilyen foci felér egy f1-es szarral. Még egy KDNP-s brosúra is jobban felizgat mint a foci vagy a f1. :D

mütyür 2012.03.24. 10:25:53

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: érthető:D

télleg, nem is meséltem, csak ezért megérte kiutazni, megszereztem a GoT 5. részét =))))

mütyür 2012.03.24. 10:30:33

@cyd: enyim nem tud így kómázni, hogy meg lehessen ezt csinálni:)

mütyür 2012.03.24. 10:31:28

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: napersze, viccesfijú vagy:D de gépen otthon megvan ám, ha tényleg kell, küldöm szívesen:)

cyd 2012.03.24. 10:32:23

@mütyür: Enyém se, max a radiátorról tud leesni alvás közben, ha nagyon elbénázza.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.24. 10:42:28

@mütyür: Ha a nyakbőrét megfogod, mint az anyacica, olllyan kómába tudnak esni pár mp-re! :D Mikor rosszak voltak mindig ezt alkalmaztam.

Madpapa 2012.03.24. 10:43:10

@phaszfej: a csókkal együtt túró rudit is kapsz. fogd fel így...

mütyür 2012.03.24. 10:45:04

@Bundabandi: nem akarom, hogy bekómázzon... elég volt egyszer végignézni, ahogy az altatótól kikészül :SS

Luzercica 2012.03.24. 10:45:26

Sziasztok!
Hú, de nehezen találtam vissza hozzátok.
Már kezdett hiányozni Jokka.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.24. 10:51:01

@mütyür: Nem fáj az neki, természeses reflex. Megnyugszik tőle.

mütyür 2012.03.24. 10:53:11

@Bundabandi: tudom, ne ficánkoljon, ha anyu cipeli :) de a maska akkor is azért van, hogy simizzem, ha cukiskodik :) ő abból ért, ha azt mondom neki: MACSKA!!!..akkor tudja, rosszalkodott és fut hozzám cukiskodni, hátha megbocsájtok:))

mütyür 2012.03.24. 10:57:45

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: ebből: :P arra következtetek, már rég el is olvastad :)

mütyür 2012.03.24. 11:20:44

na már mindenkit szélnek eresztettek a napsütésbe?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.24. 11:24:41

Kérlek osszátok meg a 9 éves Ranjit a fészbúkon!

9gag.com/gag/3515969

cyd 2012.03.24. 11:35:22

@mütyür: Fenét! Reménykedek a déli napvégében, addig meg - ahogy látom nem egyedül - böngészgetem a 9gag-et.

mütyür 2012.03.24. 11:36:36

@cyd: ujarani.pl/39282

übercuuuukiiiiiiiiiiiiiiiiii

én is reménykedem a délben, akkor még hazaérek emberi időben 3-ra :/

cyd 2012.03.24. 11:50:28

@mütyür: Basszus! Te honnan-hova jársz melózni?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.24. 11:50:49

@mütyür: Na ilyen ajándékokat szoktam én is kapni tőlük! :D Csak azok ált. már nem élnek.

mütyür 2012.03.24. 11:54:00

@Bundabandi: gyíkokat nem szabad bántani, annyira cukik:)

@cyd: világ egyik végéből a másikba:) ebbe most beszámoltam kajavásárlást is:) amúgy 2-re érnék haza:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.24. 11:54:13

@cyd:Azt hittem az én (városon belül) 1,5 órás utazásom sok. De ezek szeirnt nem. 3 óra basszus!

mütyür 2012.03.24. 11:59:41

@Bundabandi: nekem is másfél, 2 óra amúgy, na:P

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.24. 12:07:33

@mütyür: én is beugrok vásárolni, de 3-ra otthon vagyok szerintem. :)

cyd 2012.03.24. 12:08:07

@mütyür: Ja tipikus női mennyiség/méretmeghatározás:
- Szívem! Egy hatalmas pók van a szobában!
- Mekkora?
- Ekkora - és mutatja a hüvelyk- és mutatóujjának 1 centis távolságát, ami a mondat befejezéséig már 10 centire távolodik.

mütyür 2012.03.24. 12:09:13

@Bundabandi: á én mindig kifogom, amikor a legnagyobb tömeg van és a leglassabb sor :S és persze az orrom előtt megy el a villa, amire negyedórát kell várnom pluszba :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.24. 12:13:03

@mütyür: Nálam ez akkor szokott, ha időre kell mennem valahová. Ha nem iőre megyek, akkor persze minden egyből jön és dugó sincs...

2012.03.24. 12:13:28

@cyd:
Ehhe. :) Csajok garázdálkodtak? Láttam. :P

mütyür 2012.03.24. 12:14:13

@Bundabandi: nálam ilyen sosincs. de igazából már meg sem lepődök:)

Hurri Kán 2012.03.24. 12:35:11

@mütyür:
Hát na. Nem lehet mindenki agysebész :)

mütyür 2012.03.24. 12:36:53

na lassan hazateperhetek, szép hétvégét mindenkinek :)

pretty kitty 2012.03.24. 12:50:52

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: A phoci junalmasz, eszt alajilom :))) F1be vicont lehet Vettelnek dlukkolni, naonhelyesszlaaaaaaaaaaaac!!!!! <3 :DDDD

pretty kitty 2012.03.24. 12:53:37

@Luzercica: Cijacijaaaaaaa!!!! :DDDD Mijisz hijanyoltunk teged, olulunk h idetalaltal ;)))))

Impro 2012.03.24. 17:16:43

mivel nem oly rég engedélyt (cirka egy hete talán) kaptam reagálni magára a poszt tartalmára is, ezért megosztok valami magvasat:

- hmmm...

ezek után.

@"Zsu":

- csámiapálya!?

2012.03.24. 17:41:52

@Impro:
Szia!
Ez tényleg magvas volt. :) Ennyi az össz véleményed?

csámiapálya:
Minden rendben, bulik vannak a hétvégén. Most ébredtem, 7kor már 3 utcával lejebb kell lennem harci díszben...
Náladmiapálya?

Impro 2012.03.24. 18:02:47

@"Zsu": nem hittem, hogy tényleg kapok választ. nem várt fordulat, most valamivel tovább kellene vinni a beszélgetést.

-csak nem táncolsz majd valahol?
( a harci díszből kiindulva, csak mert nem hiszem hogy valamiféle lovagi tornán veszel részt )

-jöjjek nézzelek?

2012.03.24. 18:34:06

@Impro:
Ohhh nem, én nem tudok táncolni. Csak támasztani fogom a pultot. ;) De ha gondolod gyere, támasszuk együtt, nehogy eldőljön. :)

Impro 2012.03.24. 18:37:30

@"Zsu": ok, hétkor három utcával lejjebb a kezemben egy csokor bokrétával állok majd, hogy felismerj. ; )

2012.03.24. 18:47:43

@Impro:
Mintha tudnád hol lakom és honnan számold azt a 3 utcát. :P

Impro 2012.03.24. 18:53:12

rettegj, mert tudom. ; )

2012.03.24. 18:55:04

@Impro:
Nyomozol utánam? Nahh szép, mondhatom. Pfff... ;)

Impro 2012.03.24. 18:56:19

@"Zsu": három utcával feljebb laksz, mint ahol most állok kezemben a virággal.

2012.03.24. 19:06:24

@Impro:
Kicsit kések, bocsi. ;)

Impro 2012.03.24. 19:09:17

@"Zsu": tíz perc ide vagy oda, max. a virág lankad le. én meg állok továbbra is, mint a cövek.

Impro 2012.03.24. 19:49:36

@Impro: zsír övön aluli poén. : )

Elemózsia 2012.03.24. 21:35:22

@Dövan: Soha nem fogom megérteni ezeket az embereket. A szomszéd vagy esetleg a saját veje (unokája) rákattint... :-)

_Ω_ 2012.03.24. 22:10:52

@Elemózsia ("Jokka egy szilárd jellem" fanklub): Nem is kell megértened őket. A lényeg, hogy te nem tennél ilyet, mert tisztában vagy a lehetséges következményekkel. :)
Őket valószínűleg nem a "véletlen rákattint", hanem a "valaki végre rákattant" érdekli jobban.

2012.03.25. 04:42:22

@Impro:
Kerestelek, kerestelek, de sehol sem találtalak. Nem lehet, hogy máshol álltál? :P Biztos jó címet adtak meg? ;)

pretty kitty 2012.03.25. 06:03:19

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: "Őket valószínűleg nem a "véletlen rákattint", hanem a "valaki végre rákattant" érdekli jobban."

Hihiiiii!!! +1 :DDD

pretty kitty 2012.03.25. 08:42:16

Talz be ja tolvenyt mel *bevicnek ejcakaalaaaaaaa!!!!!*

www.utos.me/tartsd-be-a-torvenyt-mert-bevisznek-ejszakara/

Hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! ;)))))))

Impro 2012.03.25. 12:12:22

@"Zsu": elszúrtam, már megint. : (

2012.03.25. 12:27:10

@Impro:
Majd legközelebb. ;) Fel a fejje. :P

pretty kitty 2012.03.25. 13:09:33

Phijuuuuuuuk!! Ti micinalnatok ha jed napig *caoklenneteeeeek??*

www.utos.me/mit-tennek-ha-egy-napig-lany-lehetnek/

Impro 2012.03.25. 13:46:55

@"Zsu": ahogy mondod, majd egyszer, majd legközelebb. ; )
de addig is, minden halad a megszokottak szerint.

azért remélem, a hiányom nem gátolt az esti mulatozásban.

2012.03.25. 14:53:08

@Impro:
Ohhh, dehogyisnem gátolt. Annyira, de annyira hiányoztál. Csak támasztottam a pultot, néztem a tomboló tömeget, és arra gondoltam milyen jó lenne, ha te is itt lennél. Végül szomorúan hazajöttem és álomba sírtam magam. ;(

Elemózsia 2012.03.25. 14:59:26

@Impro: @"Zsu": Nagyon aranyosak vagytok, hogy itt évődtök, de remélem, ebben a szép időben voltatok odakint is.
Ez mindenkire vonatkozik. Én túráztam, gyönyörű idő volt/van.

Impro 2012.03.25. 15:49:37

@"Zsu": hazudol' ,de sebaj.
én ezzel ellen szemben nyomába eredtem egy hölgyeménynek, aki persze a közeledbe sem érhet (mivel nőben te vagy nekem a non plus ultra, a csimborasszók csimborasszója) szóval igyekeztem feledni, hogy oly messze vagy tőlem, de az meg kiadta az utam... erőtejes letargia.

@Elemózsia ("Jokka egy szilárd jellem" fanklub): ha tényleg azt akarod, kimehetek kutyáteregetni egy kicsit. szólok is gyilkosnak (fajtája westi), hogy aktiválódjon : )

2012.03.25. 16:34:15

@Elemózsia ("Jokka egy szilárd jellem" fanklub):
Én ma csak a kertben voltam, elültettem/átültettem pár virágomat és picit sütettem magam a teraszon.

@Impro:
Majd lesz más, egyszer megtalálod a nagy őt, csak ne add el. :)

2012.03.25. 16:35:48

@"Zsu": fel. Bár el se. :)

Impro 2012.03.25. 17:20:11

@"Zsu": nem adlak el senkinek. ; )

Elemózsia 2012.03.25. 17:36:48

@"Zsu": Helyes, nagyon helyes.
@Impro: Csimborasszók csimborasszója? Az már valami! :-D

Impro 2012.03.25. 17:50:49

@Elemózsia ("Jokka egy szilárd jellem" fanklub): ha a Zsuzska van terítéken, talán még az is kevés. : )

na de viszlát min. egy hétre...

Elemózsia 2012.03.25. 17:57:20

@Impro: Akkor húsvét után. :-)
@"Zsu": Egy közeli tó körül, pontos koordinátákat csak privátban. :-)

Elemózsia 2012.03.25. 18:31:44

@cyd: Erre leirhatnám a másik klasszikust is, hogy azért nem tudnak a nők parkolni, mert a férfiak bemesélték nekik, hogy ennyi (hüvelyk- és mutatóujj 10 centire szintén) harminc centi. :-D De inkább nem irom le.

Elemózsia 2012.03.25. 20:47:26

@kiraaaaa: Á, én nem tudhatom. :-)

Elemózsia 2012.03.25. 21:01:51

@Bohumil Stejskal: Ez csak egy vicc. (bár, mint tudjuk, minden viccben van igazság.)
süti beállítások módosítása