HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2012/12/24/fogfeherito-keszlet_karacsonyra

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr204979646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

plantingC4 2012.12.24. 08:12:50

Hejj jó reggelt ! Nincs is ennél szebb, mint dolgozni a mai napon, és még poszt is van :)

kiraaaaa 2012.12.24. 08:46:59

Tipikus, ki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli:)))
Idén nem kapsz semmit:)

LaposElem (törölt) 2012.12.24. 09:42:00

A barátod elment (in)Diába, de neked maradt a vonzó mosoly!

Easyke (törölt) 2012.12.24. 09:46:48

Jajj, most tényleg ez lesz a karácsonyi poszt...? Ugye nem? :S

Posztoló: szerinted milyen fontossági sorrendet jelez az, hogy a pasi neked, a jelenlegi csajának fogfehérítő készletet, a volt nőnek meg egy egész ajándékkosarat vesz? Válaszlehetőségek:

1. a volt nő fontosabb, mint te
2. a volt nő iránt érez valamit (hiszen ezt te is tudod, leírtad!!!!), míg te csak búfelejtő vagy
3. te megalázod magad azzal, hogy eltűröd, hogy a pasid a volt nője után kullogjon, akit nyilvánvalóan szeret, téged meg nyilvánvalóan nem.

Mondanám, hogy szakíts, de úgy látom, inkább tűrsz. Ha tűrni szeretnél, akkor ne panaszkodj. Ha nem szeretnél, akkor szakíts. Ez egy novemberi írás, remélem, hogy idén a karácsonyt már nem együtt töltitek...

dr. gernika 2012.12.24. 10:51:34

No akkor vegyük át még egyszer. Tavaly ilyenkor bukkant fel a csaj, embered nem hajtotta el, kaptál egy bizbaszt karira, majd kitett az óriási ajándékcsomag látványának, amit az exének vitt.
És IDÉN még mindig vele vagy? Hát ki a hülye, én vagy te?

2012.12.24. 10:53:11

Ajándék lónak ne nézd a fogát!

Bár ide inkább a szamaras-lovas mondás illene. Hogy is van?

Ha nincs ló, jó a szamár is?

Szintet lépett (ex) Naiva. 2012.12.24. 14:23:43

Kedves Poszterin!
Rosszul látod a dolgokat, a fogfehérítő készletet hosszas vívódás után vette meg, míg az ajándékkosarat lekapta a polcról a boltban.
Egyébként ajánld fel neki, hogy idén töltse azzal a karácsonyt, akit szeret. Tudni fogod a választ utána, ha eddig nem tudtad.

pretty kitty 2012.12.24. 15:03:53

"nem sok karácsony-témájú történet érkezett, azok közül is ez a legértékelhetőbb."

Uliszten akkol a tobbi mien lehet :OOO XDDDDDDD

Joe69 2012.12.26. 22:04:32

Ez is tipikus. Ha nem ez lenne, posztolóhölgy azt értekezné, milyen unalmas balfasz pasija van, és ezért ejtené. Így viszont legalább az irigység - féltékenységnek nem is nevezném - tartja benne az egészben.

Már többedik posztban veszem észre, hogy a posterinák baromi toleránsnak tűnő módon "bizonytalankodásnak" nevezik, ha a pasijuk még vacillál az exével, meg kapcsolatot tart. Ez valőszinűleg ordas hazugság, mert:

1. Alaphelyzetben egy nő, pláne a kapcsolat felépítésének időszakában, ezt nem tűri. Egy ajicsomag az exnőnek : lapát. Ilyesmit keményen titkolni kell.

2. A nők alapból nem értékelik a pasik bizonytalankodását nőügyben.

Itt nyilván valami párhuzamosan csajozgató macsókáról van szó, aki vonzza a posterinához hasonló egyszerű csajokat. Akiket azok a pasik vonzanak, akik el tudják hitetni velük, hogy bármikor leszarhatják őket.
süti beállítások módosítása