HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2013.01.25. 07:20

Fáj, hogy nem bízik bennem

http://csajokespasik.blog.hu/2013/01/25/faj_hogy_nem_bizik_bennem

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr805042471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Αphelion 2013.01.25. 11:26:08

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): A Kisazsia dolog reszletkerdes, a gorogoktol Roma es onnan Eszak-Europa iranyaba terjedt tovabb a muveltseg, ezert beszelunk most Europarol es nem Nyugat-Azsiarol vagy Eszak-Afrikarol stb.

Hurri Kán 2013.01.25. 11:26:31

@Niobe:
Sajnos akad bennük pontatlanság is bőven, mondjuk arra, hogy adott téma iránt felkeltse a figyelmet, nagyon jó, és hátha kedve támad a nézőnek továbblépni egy kicsit, és utánaolvasni a dolgoknak.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 11:29:50

@Niobe: Egy találmány önmagában kevés. Kell valami ami miatt hasznosul is. És ez nem okvetlen helybéli eltérés.
Pl. a gőzgépet a kvázi európai görögök már az ókorban feltalálták. De eszükbe se jutott másra használni, mint pl. trükkös kapunyitó szerkezetnek. Nem készültek gőzgépek, gőzhajók, vasutak, gyárak.
Ugyanez a gőzgép, majd kétezer évvel később, segített Európának átmenetileg lenyomni a világ többi részét. (És mellékesen hozzájárult pár százezer indiai takács éhenhalásához.)

Másik példa. A világ legnagyobb "gyára" az 1800-as évek elején Kínában volt. De ez valójában manufaktúra volt csak. Ahogy Indiában, Kínában is olyan mérhetetlen mennyiségű munkás állt rendelkezésre, hogy gépesíteni egyszerűen értelmetlen és veszteséges volt. Paradox módon végül ettől mentek tönkre.

Niobe 2013.01.25. 11:30:31

@Hurri Kán: persze. De ezek voltak a legjobbak, meg a Mythbusters, meg az egyéb ilyen műsorok, ezeket nagyon szeretem.

Niobe 2013.01.25. 11:32:06

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): igen, ritka érdekes dolgok és összefüggések ezek.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 11:42:57

@Αphelion: Annyira azért nem. Az a tény hogy a "hellén" tudósok javarészt nem Hellas területén éltek, némi gyanúra ad okot, hogy ők is voltaképp közvetítők...
Ami Hellas területéről egyértelműen saját hozzájárulás, az a politikai gondolkodás.
Ez valóban jelentős.

Azért beszélünk Európáról, mert európaiak vagyunk. Ennek csak a büszkeséghez, és a beképzeltséghez van köze. Történelmet is úgy tanítunk, mintha mi lennénk a világ közepe, pedig "Európa" az 1600-as évekig csupán egy periférikus, koszhadt, barbár függelék a kultúrvilág peremén.

A jelenség persze nem egyedi. Kína szerint pl ők a világ közepe, és ami a határaikon túl van az említésre se méltó. Japán ugyanez, azt leszámítva, hogy hajlamosak pofára esni Kína előtt, és ebből adódik némi frusztrációjuk, amit a második vh-ban igyekeztek levezetni.

És hát ne feledd azt se, hogy mi menyire kibaszottul magyarnak tartjuk az összes olyan tudóst is, aki innen távol egy másik ország hátterét felhasználva tett le valamit az asztalra.

Szóval azt hogy "mi miről beszélünk" nyugodtan beteheted a lényegtelen motívumok közé... :)

Αphelion 2013.01.25. 11:49:06

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Hat azert nem hiszem hogy mondjuk Szomaliaban egy ottani blogger olyasmi kerdeseket tenne fel hogy "valamelyik nap pont azon filóztunk Apával, hogy miért pont így alakult ki a világ, ahogy. Nevezetesen Szomáliából jártak ki a népek máshova hódítani, itt találtak fel egy csomó mindent, amivel ugye simán leigázták az "elmaradottakat"... de miért pont Szomália? Itt szállt le ufó? :)" :P

copyRight 2013.01.25. 11:49:32

@Hurri Kán: Európa "abból él", hogy gyarmatosított anno és a gyarmatokról mindenféléket, mind szellemi, mind fizikai termékeket, ellopkodtak.

A papír Észak- Afrikai találmány. Így tanultam ált iskolában :), de aztán később én is olvastam valahol valamit, ami azt feszegette, hogy a japánok/kínaiak már sokkal korábban használtak papírt, mint bárki más...

Niobe 2013.01.25. 11:49:38

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): na ez is érdekes, hogy itt, mi mindnyájan, mennyire másképp látjuk :) Hát igen, a töri szubjektív valami :) Érdekesnek tűnik az a könyv (3 kötet), amit linkeltél, utánanézek...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 11:50:39

@Hurri Kán: Néha nagyon fájdalmas ostobaságokat tudnak előadni...
Amit múltkor Caligula kapcsán felvezettek az egy borzadály volt.

Hurri Kán 2013.01.25. 11:52:08

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine):
Pont nem láttam, de sajnos simán el tudom képzelni.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 11:57:50

@Hurri Kán: Dühömben felbasztam anno a face-re....

"Tudományos ismeretterjesztés zajilk a Spektrum tévén:
"Kevés ember végzett akkora pusztítást a történelemben mint Caligula, és még kevesebbnek volt erre lehetősége."
Tehát a tudomány eme barmai szerint voltak néhányan, akik úgy végeztek hatalmas pusztítást, hogy nem volt rá lehetőségük. Mit is lehetne erre mondani?"

Hurri Kán 2013.01.25. 12:00:20

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine):
Valami konkurens csatorna diverzáns szövegírója lehetett a hunyó.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 12:06:55

@Αphelion: Hoppp... Kicsit megcsúsztál...
Szóval az a helyzet, hogy egy szomáliai blogger simán felteheti a kérdést miszerint vajon miért pont AFRIKÁBÓL indult minden, miért az afrikai eredetű ember hódította meg a világot, miért lehet hogy az Örökkévalóság Birodalma(Egyiptom) Afrikában jött létre?

Érted ugye? A magyar blogger EURÓPA vezető szerepével jött(tévesen), nem pedig Magyarországéval.
Ennek a Szomália-Szomália nem párhuzama.
Viszont a te példád ellenében tökéletesen megáll az, hogy egyetlen finn blogger sem fog azon merengeni, hogy "miért pont így alakult ki a világ, ahogy. Nevezetesen Finnországból jártak ki a népek máshova hódítani, itt találtak fel egy csomó mindent, amivel ugye simán leigázták az "elmaradottakat"... de miért pont Finnország? Itt szállt le ufó? :)" :P"

Pedig ott télleg leszállt egy UFO. Az amelyik elhozta a Leningrad Cowboys-t a világnak!

;)

dr. gernika 2013.01.25. 12:08:02

@plantingC4: A maszk hagyján, de tényleg a farkát markolássza?

Niobe 2013.01.25. 12:11:36

@plantingC4: wow! :) És még egyszer: wow!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 12:12:06

@Hurri Kán: Aaaz... Ilyenkor mindig azon merengek, hogy ok., amikor töriből valami kapitális ökörséget sütnek el, azt kiszúrom. De amikor olyasmiket nézek, amit nem vágok semennyire (mondjuk biokémia), akkor én hány baromságot szophatok be? Csak mert "Tudományos" adón látom...

Αphelion 2013.01.25. 12:13:23

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Szerintem Niobe kerdese arra vonatkozott, miert a mi *civilizacionk* lett a legfejlettebb. Az "Europa" itt a mi kulturankra vonatkozik, nem a mi kontinensunkre. A kontinens egy foldrajzi fogalom ami felig-meddig onkenyesen kerul kijelolesre, pl. Europa keleti hatara siman lehetne mashol...pl. Kis-Azsia is beletartozhatna :P

Hurri Kán 2013.01.25. 12:13:42

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine):
Sajnos sokat... Mivel én annak idején abba az irányba érdeklődtem (biológia-kémia), így néha vonatkozó témájú műsorokon mai napig fogom a fejem...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 12:17:28

@Hurri Kán: Sejtettem. Szóval ennyit kb a tudományos ismeretterjesztésről.
És most nem az a bajom, hogy vitatott témákat másképp tálalnak, mint ahogy én gondolom, de az adott irányzat tanainak megfelelően. A bajom azzal van, amikor nettó baromságokat hordanak össze.

plantingC4 2013.01.25. 12:18:33

@dr. gernika: Ezt nem is figyeltem, de lehet simán...az amúgy is kell ha feka vagy, youknowwadamsayin, a tesók nem kis bottal járnak, ugye tartani kell, mert lilára üti a combodat...:D

Hurri Kán 2013.01.25. 12:19:11

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine):
Na ez az... Elvégre a történelem, ha úgy nézem, tények sorozata. Amiknek nem lehetne szabad vita tárgyának lenni. Az, hogy az ezek közti ok-okozatot ki hogy látja, annak már igen.

Niobe 2013.01.25. 12:21:51

@Hurri Kán: egyébként tényleg, megy ott is a kis csúsztatás (néha nem is kis). :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 12:26:16

@Αphelion: Megen csúszunk. De sebaj!
Ez esetben pedig tekintsük Szomáliát az iszlám kultúrkör részének, és tételezzük fel hogy a szomáliai blogger azon tűnődik miért van az, hogy szinte minden jelentős hódítás, felfedezés, előrelépés az iszlám kertjéből indult ki a barbárok világa felé...
Azt gondolom ilyesmi simán belefér.
Legfeljebb a szomáliai blogger azon keseregne kicsit, hogy az elmúlt száz évben a folyamat megakadt, esetleg előkapná az USA=Sátán teóriát, de még ez sem biztos.
Orrunk alá dörgölhetné, hogy ők a görög-római kultúra továbbvivői, Európa tanító mesterei, a vallási folyamat betetőzései, a legnagyobb hódítók stb.

Érted ugye? Hiába próbálod a földrajzi Európa fogalmat most egy kulturálissal lefedni, attól még a Szomália-Szomália példád nem áll meg.

Niobe 2013.01.25. 12:26:52

@Αphelion: igen, inkább úgy értsd, meg hogy földrajzilag sok hódítás, találmány innen indult ki. :)

@Hurri Kán: (nagyon bólogat) - egyébként ezért is utáltam meg, mert általánosban és gimiben is hótt béna töritanáraim voltak :( Bár már az általánosban elvett kedvemet nehéz is lett volna meghozni később...

Niobe 2013.01.25. 12:28:26

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): ööö, egy afrikai Szomáliának dafuq köze van az iszlámhoz? :)

Hurri Kán 2013.01.25. 12:30:24

@Niobe:
Engem meg nem különösen érdekelt. Az a nagyon kevés, amit tudok belőle, az gyak. 100%-ban utánaolvasás eredménye.
Tanárokon rengeteg múlik, ez biztos. Pl. gimiben nagyon szerettem a művészettörténetet, nagyon jó rajztanárunk volt, pedig kb. két párhuzamos vonalat nem tudok papírra vetni, és nem is voltam soha különösebben humán beállítottságú.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 12:31:24

@Hurri Kán: Hm. A történelemben tényből van a legkevesebb... :D

Az mondjuk tény, hogy találtam egy összetört amfórát Szeged mellett. Minden más amit ehhez társítok következtetés, találgatás, melyek valószínűségi foka szokott a vita igazi tétje lenni.

Az már más tészta, hogy közbeszédben a "magas valószínűséggel" kitétel lemarad. :)

Αphelion 2013.01.25. 12:32:28

@Niobe: Tobbsegben muszlimok lakjak, de mindegy, igazabol mar nem is tudom hogy kapcsolodik ez az eredeti kerdesedhez. Amire a valaszom tovabbra is ugyanaz mint az elejen volt :)

Hurri Kán 2013.01.25. 12:33:10

"találtam egy összetört amfórát Szeged mellett"

Nem, ez régészet. Esetleg verekedés volt az 5-ös út melletti kamionparkoló kocsmájában :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 12:33:24

@Niobe: Akkor most földrajzilag? Mert akkor marad az Afrika. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 12:37:32

Fúúúú... Ma is jó a felhozatal retardból...
Mármint itt, élőben. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 12:50:44

@Niobe: Este biztos lesz az is...

Most viszont Gimme Shelter... :)

www.youtube.com/watch?v=WLPKsbiXiW4

Niobe 2013.01.25. 13:16:48

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): mármint "szavannák" vagy "fekete nők", hogy maradjunk az eredeti szövegnél? ;)

cyd 2013.01.25. 13:21:13

@Niobe: bakterház, sorompó, óúóóó Táápijószecsőő

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 13:25:36

@Niobe: Hát az is benne van a szövegben, tehát kiüvöltjük ezt is!
Most számolgatom, hogy miképp hozzunk össze az ötszólamú vokált a Karthágóhoz...
:) A falzetthez szerintem majd jól tökönrúgunk valakit... :D Herélés azért durva lenne... :)

Niobe 2013.01.25. 13:27:22

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): várj, várj, anno innen voltak ötletek kórusalapításra, kérdezz körbe! :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 13:29:51

@Niobe: Nem érek már rá... Este buli. kihozzuk abból ami van... :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 13:33:00

@Niobe: Részegen? Báááááármiiiiiiii!

Kis Zöld-Bíbor, kis Dinamit a vérben oszt jónapot! :D

Niobe 2013.01.25. 13:35:08

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): utóbbi a "homok a szélben" helyett? :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.01.25. 13:36:59

@Niobe: Francba.... Most vehetem fel azt is... :D

Azt sajna kizártnak tartom, hogy Taurus legyen egy ilyen bérelhető zenedében... :(
Tehát Kőfalak sehol. De homok... Na az lesz... Meg Limbóhintó... :)

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.01.25. 13:45:58

@kisz fektelen: Nem vagy semmi ezekkel a versekkel. Csak az ember győzi fordítani. :)

pretty kitty 2013.01.25. 13:48:25

@Nava...(Nem az vagyok aki...): Feladom nektek a lecket hod ne junatkozzatok ;)))))))

Niobe 2013.01.25. 14:03:54

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): jó szórakozást! :)

@Nava...(Nem az vagyok aki...): de egész lényegretörően tudja összefoglalni vele a posztokat, azon röhögök! :)

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.01.25. 14:12:20

@Niobe: Jók a versek nagyon. :) Csak amikor fáradt vagyok, akkor lehetne egy eldugott oldal, ahol megvan a fordítás. Vagy a visszaferdítés. :)

Niobe 2013.01.25. 14:15:32

@Nava...(Nem az vagyok aki...): hát megoldható, csak valaki írjon rá scriptet! :)

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.01.25. 14:18:01

@Niobe: Hát, az nem én leszek. De kiírhatnánk rá egy pályázatot. :)

Niobe 2013.01.25. 14:25:10

@Nava...(Nem az vagyok aki...): a Kisasszony csak megoldja magának, ha akarja - de ő nem úgy tűnik, mintha meg akarná könnyíteni a dolgunkat! :)

Mooon 2013.01.25. 14:29:06

sziasztok rosszcsontok :)

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.01.25. 14:32:34

@Niobe: Hát nem. Pedig néha tehetne kivételt egyesekkel. Én egyes vagyok. :)

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.01.25. 14:34:50

@plantingC4: Kíváncsi voltam, ki lesz az első, aki magára veszi. :D

Niobe 2013.01.25. 14:36:51

@Milady de Winter: csókolom! :)

@Nava...(Nem az vagyok aki...): én akartam, csak pont kint voltam :)
Egyébként néha én is egyes vagyok, máskor meg egy nagy nulla, szóval bináris! :)

Niobe 2013.01.25. 14:44:22

@plantingC4: @Nava...(Nem az vagyok aki...): ugyanezt akartam írni :DDDD

Látom, péntek délutánra mindenki elfáradt agyilag...

Mooon 2013.01.25. 14:46:00

látom nagyon napvégre értem ide :)
fáradtak is, kókadtak is :)?
mondjuk én is....
nyáu

plantingC4 2013.01.25. 14:46:01

@Niobe: Lefárasztanak az értetlen ügyfelek, közelgő telihold hatása...hülyül meg mindenki...

plantingC4 2013.01.25. 14:51:01

példaszitu:

ügyfél: "átmehetek ha zöld a lámpa?"
plantingC4: "így van, ha azt látja, hogy zöld, akkor átmehet"
ügyfél: "de akkor ez most azt jelenti, ha zöld akkor átmehetek?"
plantingC4: "így van, ha nem lát a zöldtől eltérő jelzést, nyugodtan átmehet"
ügyfél:"csak azért kérdezem ,mert nem vagyok benne biztos, hogy ha zöld átmehetek"
plantingC4: "én ezt egyből észrevettem, de ezért mondom, hogy nyugodtan mehet, ha zöld"

ÉS ÍGY TOVÁBB:::::::uristennn

Mooon 2013.01.25. 14:56:59

@plantingC4:

te mit dolgozol :D :D :D :D????

Mooon 2013.01.25. 14:58:09

1,5 óra múlva össze kéne kukázzam magam, hogy menjek doktornénihez, de már most problémákat okoz még a gondolat is....
pedig aranyos a doktornéni....

Namely 2013.01.25. 14:58:20

@cyd: egyik sem... most újra van komment küldése gomb... csak minek: elküldök egy kommentet, és fél órára újra eltűnik az oldal.... most láttam csak a kérdésedet... úgyhogy ez a blog nekem gombbal se nagyon működik.... át is szoktunk mostanában a skinnygirls.blog.hu-ra... :))))

Namely 2013.01.25. 14:59:00

@Namely: bár most egyből megjelent.... :))

plantingC4 2013.01.25. 15:01:47

@Milady de Winter: ez csak példaszitu volt, nem akartam a valódi beszélgetést kitenni..:D

Most éppen azon melózok, hogy ti a bótban tudjatok kártyával fizetni a kis POS terminálokon....:D

Namely 2013.01.25. 15:07:47

@plantingC4: ha jó akarsz lenni, akkor azt intézd el, hogy fizetni se kelljen....

Mooon 2013.01.25. 15:09:37

@plantingC4:

értem....
úgy érzem már nem veszem ma rendesen az adást...
jaj, az jó meló :)...

egyébként ilyen a kígyó a farkába harapott című beszélgetésekbe én is futottam bele anno...
érdekesek. mondjuk olyan is volt, akit még meg is értettem, de akkor se tudtam neki segíteni, de csak hajtogatta, hogy de hát maga is a cégnél dolgozik, nem?
mindezt persze tanult nyelvként (valami érdekesen beszélő egy náció volt...) angolul...

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.01.25. 15:11:59

@plantingC4: Na látod, akkor jó nyeremény. :)
Megy a dizájnodhoz.

Mooon 2013.01.25. 15:13:01

@Namely:

nyuszikám, az egy bűncselekmény, és lopásnak híjják :D

plantingC4 2013.01.25. 15:16:44

@Namely: Ha nem fizet senki, nekem sem lesz fizetésem, nem jóóóó...:D

@Milady de Winter: Én a svájci kollégákon szoktam jól mulatni, angol az alap-közös velük, de egy mondaton belül német, szó franciás akcentussal vegyül bele és a végén olaszul köszön el...:D az ügyfelek magyarul is érthetetlenek...:D

@Nava...(Nem az vagyok aki...): jeee :D

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.01.25. 15:18:18

@plantingC4: Azért most teljesen meghatódtam saját magamtól, mennyire figyelmes vagyok. :)

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.01.25. 15:27:44

@plantingC4: Könnyen sírtok meg zokogtok ti együtt szerdánként is.... :(

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.01.25. 15:30:36

@plantingC4: Bár még nem tudom, mi lesz a vacsora, a zokogás még összejöhet.

plantingC4 2013.01.25. 15:33:16

@Nava...(Nem az vagyok aki...): Én már szerdánként sem...:D Nagyonjólviselkedem, meg pont estig van dógom aznap is, kimaradok mostanában a tutiból....

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.01.25. 15:35:34

@plantingC4: Szegééééééééééény! Könnyű így jól viselkedni. :D

fumerin 2013.01.25. 15:37:52

Óhbazzz! Egy gyerekkel nem mer valaki új életet kezdeni? Pffff, vagy ő a nemnormális vagy én....:D....de legalább nem tartozom a kasztjához, ez megnyugtat....

Namely 2013.01.25. 15:39:24

@Milady de Winter: és? Az baj???? ;)))))

Nem tudnálak rávenni egy kis csalásra? Nos?

Namely 2013.01.25. 15:40:26

@plantingC4: nem vállalsz egy kis áldozatot? Ezt csinálod úgyis a befizetett adóddal...

fumerin 2013.01.25. 15:43:01

@Nava...(Nem az vagyok aki...): Hurrráááá! Én sosenem akartam olyan lenni, mint mindenki! :D

plantingC4 2013.01.25. 15:48:08

@Namely: őő, nem áldozat vállalás lenne...inkább áldozattá válás...:D

pretty kitty 2013.01.25. 17:20:11

@Niobe: Nem lehet la szkliptecket ilni judanisz a tlancfolmacijojim nem biektivek....ez isz lece ja tulpisszagnak ;)))))))) :PPPPPPP

Niobe 2013.01.25. 18:58:54

@kisz fektelen: (legyint) Mindegy, egyszer talán majd felnövünk a feladathoz ;)

(O_O) (törölt) 2013.01.27. 16:25:00

egy kis csilláut a hétvégére azaz arra a pár órácskára ami még megmaradt belőle :)
www.youtube.com/watch?v=uYw4gMu8AVI
Talk to me

_Ω_ 2013.01.27. 20:13:49

@(O_O): Kellemes dal és a szövege is jó; egy kis "csilláout" mindig jöhet. Kár, hogy csak most értem ide fület hegyezni. Azért ehhez mérten elég éles a váltás a Lost esetén; még jó, hogy Zara hangja ilyen megnyugtató és van már Found is:
www.youtube.com/watch?v=yOJJ6b_zwTQ

_Ω_ 2013.01.27. 20:42:37

Gareth Emery feat. Christina Novelli - Concrete Angel
www.youtube.com/watch?v=0dFz10R529g
süti beállítások módosítása