HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2013.03.25. 07:30

Négyszázezerrel lóg a pasim

http://csajokespasik.blog.hu/2013/03/25/negyszazezerrel_log_a_pasim

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr45166800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Ω_ 2013.03.25. 12:25:52

@Crucio (Picicsibe): Szoktam dolgokat kölcsönadni barátoknak, de köztük is nagyon gondosan megválogatom, hogy kinek. Így nem is volt vele gond, extrém esetben évekre is odaadok valamit és vissza is kapom amikor nekem kell. Pénzt viszont tényleg nem szabad, bár van 1-2 olyan aki ha kérne, még adnék is. Ők meg nem kérnek, mert normálisak. :)

@Niobe: A lehúzós szülők? Igen, ez tendenciának tűnik, sok helyen látok ilyet. A családomban ez elképzelhetetlen lenne, még megvannak a hagyományos szerepek, így kívülállóként annyira nem zavar, persze sajnálom őket - csak ezzel aztán sokra mennek.
A csajokat küldd hozzám, majd beosztom a pénzüket, némi tiszteletdíjért továbbítom apu-anyu felé, hogy "lányotok üzeni: NEM"! Erre lehetne alapítani valami vállalkozást is - hiszen vállalkozni bármire lehet amit a törvény nem tilt. Pénzügyi tanácsadás üzenettovábbítási funkcióval. :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2013.03.25. 12:30:11

@_Ω_:

Ismeretlennek nem adunk, ismerős meg nem kér. Ez a titka. :)

Niobe 2013.03.25. 12:32:43

@_Ω_: a lányoknak csak egy olyan társ kéne, aki partner az elköltöztetésben, és közös életben... az egyiknél ez egyáltalán nem áll fent, a másiknak van ugyan párkapcsolata, csak ő meg többet lát bele, mint ami van. Én is max sajnálkozni tudok az ilyeneken, az egyiknek már felajánlottam, amíg egyedül voltam, hogy menjünk közösen albérletbe, de nem akart.
Másrészt valahol megértem a szülőket is, de a fenébe is, valahol tán határt kéne szabni... nem elcsellózni a jövőjét a pillanatnyilag felújított fürdőszobáért (eredetileg egy kazáncsere lett volna, aztán full felújítás lett belőle), később a konyha komplett felújítását finanszírozta a lány...
Ha ez egyre több helyen bukkan fel, akkor az durva.

Mooon 2013.03.25. 12:33:00

@Niobe: @Szöszi 26:

köszi lányok :), jól :).

@Crucio (Picicsibe):

itt kva nagy a szél, szóval inkább hanyagolom....
max ma is szellőzünk egyet a szobában, felöltözve, szélárnyékban...

_Ω_ 2013.03.25. 12:38:12

@Crucio (Picicsibe): A poszter fogalmi zavarban van:
"A tanulság ebből az, hogy a kiskutyákra nagyon vigyázni kell, mert bármikor tönkre tehetnek egy tökéletesen működő kapcsolatot."
A kiskutyák _tökéletesen_ működő kapcsolatot NEM tudnak tönkretenni. A linkelt történetben ha tökéletesen működött volna, a csaj nem megy el kavarni a másik sráccal. Nem is értem, a srácnál a rózsaszín felhőt miért nem váltotta fel paprikapiros némi lila ködben már a második "nemrandi" után a szürke helyett. Szakítania kellett volna, nem megvárni, amíg a párja megalázó módon ővele szakít, mert "megfojtja". Persze jogos, tényleg nem engedi azt csinálni a csajnak amit az szeretne, mint olvastuk, épp félrekefélni van kedve. Teljesen megfojtás szagú. Szóval a csaj is kaphat egy apró jelzőt. :)

Aztán itt van ez:
"Csak az a nagy probléma az egészben, hogy kiskutya nem tudja neki azt a biztonságot és szeretetet nyújtani, amit tőlem megkapott. Erre később úgyis rá fog jönni, csak kérdés, hogy ekkor ezt be meri-e magának is ismerni, és én szeretném-e még ekkor, hogy legyen köztünk újra valami."
Ezt jobb lett volna kihagynia, ettől az egésznek a végére ilyen "majd úgyis rájön, hogy csak én szerettem igazán, de majd megmutatom neki" szaga van, és ez sem rózsaillatú...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2013.03.25. 12:40:12

@Milédi: szerintem kiviheted. hordozókendőbe, vagy ráteszed a kocsira az esővédő fóliát, az felfogja a szelet.

De persze, ahogy nektek jobb. Én pl nem bírok ki napokat séta nélkül. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2013.03.25. 12:42:39

@_Ω_: mondom, h szánalmas seggfej! :)

"Erre később úgyis rá fog jönni, csak kérdés, hogy ekkor ezt be meri-e magának is ismerni, és én szeretném-e még ekkor, hogy legyen köztünk újra valami."

Perszehogyszeretné! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2013.03.25. 12:43:35

@_Ω_: néha én is adok kölcsön ezt-azt, de sose szívesen! :))

Mooon 2013.03.25. 12:46:21

@_Ω_:

jajjj, ez a velvetes izében volt?

@Crucio (Picicsibe):
off...
hordozókendőm nincs :(... egyébként mennyire jó?
melyik a jobb, a síma hordozó, vagy a kendő?

na ez is probléma.... esővédőm sincs... merhogy kaptam, és nem volt rajta.

Namely 2013.03.25. 12:47:46

@Milédi: köztes megoldás! Vidd ki az erkélyre!!!

Nos?

Mooon 2013.03.25. 12:50:43

@Crucio (Picicsibe):

Nálam olyan volt, hogy csajszi (erősen ismerős csak, nem barátnő) felhív, hogy meló után elment bulizni, nála az egész fizu, viszont kilopták a zsebéből, tudnék e neki utalni 150e-et....
mondtam hogy bocs nem.

egyébként pont ez után beszélgettünk a legjobb barátnémmal erről, mondtam, hogyha valaha is, akkor talán neki.... mondta, hogy ő meg egy ekkora összeget max az anyjától kérne kölcsön, baráttól sosem... mert nem.
szal Nardnak igaza...

_Ω_ 2013.03.25. 12:51:43

@Niobe: Nekem már az is furcsa, amikor a szülői házban az ott lakásért szabályosan bérleti díjat fizet a gyerek. És akkor az még nem is extrém lehúzás, logikusan, érzelmek nélkül gondolkodva még jogos is. Persze járuljon hozzá a konyhához, a számlákhoz, ha már van saját keresete; házimunka is alap, de ennyi. Ez a teljes lakásfelújítás durva!
Nálunk úgy működött, illetve még valamilyen szinten most is így van, hogy a szülők amivel tudnak, segítenek - manapság nem olyan az élet, hogy majd elkezdek kapálni és előbb-utóbb összeragasztom sárból a házat is, a munkahely sem olyan, hogy csak akarni kell és jól fizető állása lesz az embernek. És amikor megfordul az egész, a gyerek tartja el a szülőt, teljesít erőn felül, akkor nézek csak nagyokat, hogy mivé lett a világ. A saját gyerekemnek ugyanazt hajlandó leszek megtenni, amit a szüleim tettek értem, szerintem ez a normális. De egyre inkább széllel szemben pisilés minden ami nekem alapnak tűnt eddig.

Mooon 2013.03.25. 12:52:07

@Namely:

meglátom...
ha kicsit lemegy a szél... :)

Niobe 2013.03.25. 12:52:16

@Milédi: egyetértek, baráttól nem kérsz ilyesmit, max ha tényleg akkora a guzmi, de akkor is csak nagyon nehezen... sose kelljen, azt kívánom!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2013.03.25. 12:54:10

@Milédi: nah, ideje lesz vásárolni! :D

A hordozókendő szuper! A második fiammal fél évig szinte nem is használtunk babakocsit. Otthon is sokat volt benne, mert úgy nyugton volt és tudtam főzni, vagy a nagyobbal játszani.

A kenguru nekünk nem jött be, rendes hordozókendőt használtam, később meg mei-tait. De ha szeretnéd hordozni, vegyél mihamarabb, mert pl a nagyobbik fiamat csak 3 hónaposan tettem be először, és már nem szokta meg. Őt nem tudtam hordozni, kézben cipeltük állandóan. Az nem túl vicces! :))

Niobe 2013.03.25. 12:54:57

@_Ω_: az más, az alap, hogy hozzájárulsz a háztartáshoz. Itt tényleg az extrém, erőn felüli dolgok a felháborítóak...

Medveanyám. Kolléga fél füle bedugva, és dudorászva mászkál fel-alá. Kiadom rá a vadászengedélyt...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2013.03.25. 12:56:42

@Milédi: mert barátot nem hozol ilyen helyzetbe! egyetértek!

Niobe 2013.03.25. 12:58:40

@Milédi: @Crucio (Picicsibe): én csak ismerősöknél láttam hordozókendőt, de nagyon dicsérték. Meg szimpi is volt, hogy nem lóg keze-lába a gyerekcsének, mert az sem jó.
Meg védettebb is benne a bébi.

Mooon 2013.03.25. 12:58:47

@Crucio (Picicsibe):

vásárolnom amúgy is időszerű lesz lassan :)))
nem csak nyuszinak...
mert ugyan már csak 1-2 kg a plusz, viszont mellben csöppet kiterebélyesedtem...
mondhatni nem kicsit :D

de akkor a kendő dolognak utánanézek.
mei tai miben különbözik?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.03.25. 13:00:47

@Üregi nyúl:
"Itt a helyed, ha képes vagy meghozni a döntést, hogy mostantól fogva az életed irányát és hogy kivel hoz össze a sors a saját kezedbe veszed, mert nem vagy hajlandó többé mások kedve szerint élni, a saját utadat akarod járni, és olyan nővel akarsz együtt lenni, akit TE választottál, nem pedig olyannal akivel csak azért vagy, mert nincs más lehetőséged."

:D

Raya666 (törölt) 2013.03.25. 13:01:04

Át vagyunk verve, nem március vége van. Január eleje van. Vízkereszt jön, nem nyúl. Hideg van, álmos vagyok. :(

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2013.03.25. 13:06:18

@Milédi: mei tai nem kendő, hanem vannak pántjai, mint egy táskának. állítólag egész piciket is lehet bele (előlre), de én arra nem mertem használni. a nagy kendő szerintem jobban tartotta, biztonságosabbnak éreztem. a mei tait én csak háti hordozásra használtam. felkötöttem a gyereket a háramra, olyan volt mint egy hátizsák. :) de azt csak fél éves korától kb. (hajj, de jó volt! nagy ritkán még felkötöm, de már baromi nehéz a kölök! :D)

Jaja, a cicikből csecs lesz. Így van ez! :D

Mooon 2013.03.25. 13:08:14

@Crucio (Picicsibe):

mások ezért egy misit is fizetnek :DD...

Mooon 2013.03.25. 13:08:57

szóval inkább kendő :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.03.25. 13:10:40

@Raya666: Fura. Ezt tárgyaltuk le nemrég Hurri-val! :)

Üregi nyúl (törölt) 2013.03.25. 13:13:36

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): "Eddig soha nem látott technikák, hogyan táncolj a haverokkal, hogy a csajok köréd gyűljenek"
Ezt ismerem! A Porsche kulcsot kell pörgetni közben, ennyi a titok ;)

_Ω_ 2013.03.25. 13:15:09

@Raya666: Böjti szelek fújnak. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2013.03.25. 13:15:39

@Niobe: mert miben lóg a lába, a kenguruban? nem tudom, nekem olyanom is volt, nem használtuk, csak kipróbáltuk, de az is már nagyon modern volt, tartotta a combocskákat. :) de kenguruba tudtommal újszülöttet nem is szabad hordozni. arra csak a kendők a jók (meg állítólag a mei tai)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2013.03.25. 13:17:21

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): ezt most mire, kicsibocs? :)

(Nem tudom telón megnézni)

Hurri Kán 2013.03.25. 13:18:13

@Raya666:
Aki átver, verjen bét is.

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine):
Főzök is egy forralt bort legott...

Mooon 2013.03.25. 13:21:24

@Crucio (Picicsibe):

maradjunk annyiban, hogy annyira nem fogom bánni, mikor újra jó lesz a ruhatár... :))
elkerülném, hogy fel kelljen pakolni mondjuk a vaterára az egészet.... :))
na jó.... csak a felét... de hát blézer nélkül a szoknya/nadrág se olyan...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.03.25. 13:22:09

@Hurri Kán: Ez a szinkronok napja. Kolleganők is forralt borozni akarnak... ;)

Raya666 (törölt) 2013.03.25. 13:22:48

@_Ω_: Befagytak a nyúl tojásai. :D

Üregi nyúl (törölt) 2013.03.25. 13:26:20

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Áá, ilyen jegyárak mellett nem tudják kitermelni az én órabérem ;)

_Ω_ 2013.03.25. 13:28:36

@Raya666: Na, ezt így a blogon nem mondanám, mert rosszra asszociál a nép (konkrét személyhez kötné)! Tehát a félreértések elkerülése végett, a _Húsvéti_ nyúl tojásairól van szó, amiket jó esetben pirosra festett, megpatkolt, stb., de helytelen tárolás okán befagytak. Rossz esetben meg Télapó szétlövi sörétes puskával (először a tojásait, aztán az egész nyulat), merthogy mi mástól fagyott volna meg, ha nem Télanyóval kavart? :)

Niobe 2013.03.25. 13:31:09

@Crucio (Picicsibe): mondom, én csak kibicelek :) Igen, a kengurunak volt még egy régebbi verziója, amiben inkább lógott a csimota, minthogy tartotta volna, az utóbbi években én is inkább kendős, meg modern támasztós kengurus anyukákat látok. Meg persze babakocsikat, amiről leszedhető a kosár, de az szerintem nem egy hosszú távú hordozó... a kéz-láb-lógásos dolgot meg a gyerekorvosoktól hallottam, anno elvileg azért volt a pólya is, amiben tudott mozogni a csecsemő, de tartott valamennyit.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.03.25. 13:36:14

Csak a témához. :)

Kismamák kérdései szülés előtt, és a válaszok:
- Lehet gyerekem 35 után is?
- Nem, 35 gyerek már bőven elegendő.

- Honnan tudom a legmegbízhatóbban megállapítani a születendő gyerek nemét?
- Ha megszüli.

- Amióta terhes vagyok, egyre többen mosolyognak rám. Miért?
- Azért, mert kövérebb, mint ők.

- Átlagosan mennyi ideig vajúdnak a nők?
- Fele annyi ideig, mint amennyit mesélnek utólag.

- Az orvosom azt mondta, hogy a szülés során nem fájdalmat, hanem csak nyomást érzek. Igaz ez?
- Igen, amennyiben a tornádót enyhe szellőnek nevezzük.

- Mikor tanácsos érzéstelenítést kérni?
- Közvetlenül azután, hogy teherbe esett.

- Tud mondani valami indokot, miért kellene jelen lennem a szülőszobában, amíg a feleségem szül?
- Persze, az a szó, hogy "tartásdíj" mond Önnek valamit?

- Mit jelent az, ha a gyerek fogakkal születik?
- Az anyának újra kell gondolnia a szoptatásra vonatkozó terveit.

- Múlt héten született a gyerekünk. A feleségem mikor fogja újra normálisan érezni magát?
- Ha a gyerek befejezi a főiskolát.

Niobe 2013.03.25. 13:38:14

@Naiva...: :DDDD Kicsit gonosz némelyik, de aranyosak.

Raya666 (törölt) 2013.03.25. 13:42:53

@_Ω_: Nolám, senki nem asszociált, csak te. Elgondolkodtató :P
Ez a piros, megpatkolt kicsit elragadta a fantáziámat. Fel is ébredtem tőle. :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.03.25. 13:45:50

@Raya666: Dehogynem. Csak Omega tette szóvá... Mi többiek csendben vihogunk. Gondolom.

Hurri Kán 2013.03.25. 13:48:46

Ha böjtölök, nem szelelek.

_Ω_ 2013.03.25. 13:51:31

@Raya666: Csupán körültekintő vagyok. /De azért csendben én is vihogok./ :-)

_Ω_ 2013.03.25. 13:53:07

@Hurri Kán: Tanulság: Húsvét előtt rendszeresen végy magadhoz csülkös bablevest, mert ha nem fújnak a böjti szelek, felborul a természet rendje és a klímakutatók bepánikolnak! ;)

Raya666 (törölt) 2013.03.25. 13:53:28

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Tényleg nem a húsvéti jutott először eszedbe? Neeeee! :)
Aztán meg ha fázik a konkrét személy, majd rátolja a Porsche fűtését. :D

Hurri Kán 2013.03.25. 13:53:34

Az imént kaptam egy levelet. Azt írja, hogyaszongya, ördögi megoldás Orsitól. Rákérdezzek, hogyan gondolja? :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.03.25. 13:58:00

@Raya666: Tényleg.

Nem fázik. Inkább időnként ráfázik. :D

_Ω_ 2013.03.25. 14:01:07

Szigorúan nem a témához:

Tudod, hogy bajban vagy, ha:
(1) Arcra borulva ébredsz az aszfalton.
(2) A feleséged huncut kedvvel ébred de neked fáj a fejed.
(3) Bekapcsolod a tévét, a hírek megy és épp a lehetséges menekülési útvonalakat mutatják a városból.
(4) Az ikertestvéred elfelejtette a születésnapod.
(5) Felébredsz és felfedezed, tönkrement a vízágyad; majd visszaemlékszel, hogy neked nincs is vízágyad.
(6) Az orvosod közli veled, allergiás vagy a csokoládéra.

Mooon 2013.03.25. 14:01:38

@Naiva...:

azt kell mondjam, hogy az utolsóval kapcsolatban eddig azt gondoltam volna, hogy ááááááááááááááááááááááááádehogy.... és mióta megvan, azóta kb tényleg így érzem.... :DDD

Raya666 (törölt) 2013.03.25. 14:02:55

@_Ω_: Az ötös megvolt párszor. :D:D

Mooon 2013.03.25. 14:03:31

@_Ω_:

bajban vagy szivem :)?
vagy honnan jutott ez eszedbe?
netán reggel mikor felkeltél leeresztett a vízágy :P?

Raya666 (törölt) 2013.03.25. 14:04:21

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Demiért? Minimalizálni kell a lebukás veszélyét = lakásközelben kell csajozni. :D

Hurri Kán 2013.03.25. 14:04:32

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine):
Hátha megpatkolja, vagy valami ilyesmi? :D

_Ω_ 2013.03.25. 14:08:40

@Raya666: @Milédi: Vajh' miért pont az 5-ös ilyen népszerű? :D
Egy jelentés végéhez volt csatolva, just for fun. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.03.25. 14:10:00

@Raya666: Úgy érted házhoz kell hívni a kurvát?

@Hurri Kán: Ha nem kérdezel, sose derül ki!

Mooon 2013.03.25. 14:13:23

@_Ω_:

barátném a csokisra harapott volna rá...
menthetetlen csokoholista....
ha csak egy két kockát is, de muszáj ennie....
:))

_Ω_ 2013.03.25. 14:17:26

@Milédi: Teljesen meg tudom érteni. A csokoládéallergia engem is a földhöz vágna, lásd első pont. :)

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.03.25. 14:22:11

@Milédi: Nem akarlak elkeseríteni, de amikor azt mondták, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond, csak nevettem. Mi lehet annál rosszabb, ha nem alhatsz rendesen. Most már tudom, mit is akartak mondani. :)

Namely 2013.03.25. 14:24:53

@Milédi: @_Ω_:
Az 5. ponthoz. Egy ilyen eset után a bnőm kb 1 hónapig Pissty-nek (úgy mint piss) hívott... :)

Raya666 (törölt) 2013.03.25. 14:28:25

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Miért kurvát? Mert MNK? Csajozásról volt szó, nem? Úgy értettem, hogy ha pörög is a slusszkulcs , beültetni nem kell a macát, ha mondjuk két saroknyira a kecó. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.03.25. 14:31:08

@Naiva...: Mit? Nagyobb gyerekekkel nincs gond...

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.03.25. 14:35:37

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Hát ez tény. Láttam már olyat, akinek nem volt gondja. de őt kirakatban mutogatták. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.03.25. 14:38:09

@Raya666: Majd elmondom négyszemközt... :D
Igen... tudom. Megtarthatom...

@Naiva...: Gond mindig van. De akkor is az eleje a leghúzósabb, és nem a "nem alvás" miatt...

Raya666 (törölt) 2013.03.25. 14:43:27

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Ha lesz egyszer négyszemközt, reggelig fel sem kelünk. :D

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.03.25. 14:43:35

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Megmondom őszintén, én a mostani helyzetet sokszor sokkal húzósabbnak látom, mint az akkoriak. Nem mindig egyszerű elérni, amit szeretne az ember.

Üregi nyúl (törölt) 2013.03.25. 14:52:48

@Raya666: Szeretném cáfolni, fagyásról szó sincs, a baknyúl teljesítménye változatlan ;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.03.25. 14:54:53

@Raya666: Ámen.

@Naiva...: Nem kell eléri amit szeretnél. És onnan mindjárt könnyebb...
Nekem mindig az volt a fő problémám, ha nem tudtam mi van.
Úgy értem, hogy ok, sír. De miért?????
Onnantól, hogy lehet velük kommunikálni a dolog lényegesen simább. Még akkor is ha persze tele van rázós történetekkel, de nem áll ott mint egy hülye, hogy akar tőlem valamit, de gőzöm sincs mit, vagy van vele valami, de gőzöm sincs mi...

Ebből mára csak töredékek maradtak meg, nem pedig egy általános érzés.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.03.25. 14:55:42

@Üregi nyúl: Aha. Szóval csak kisebb deresedés... :D

Hurri Kán 2013.03.25. 15:03:03

@Üregi nyúl:
Tanúk, referenciák? Hm? :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.03.25. 15:07:57

@Hurri Kán: Ugye nem akarsz ennek mélyebben utánanézni???

Hurri Kán 2013.03.25. 15:08:49

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine):
Én már bemondásra semmit nem hiszek el:D

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.03.25. 15:11:07

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Biztos én fogom fel rosszul, de amikor a szemembe hazudik, azt elég rosszul viselem. És nem vagyok zsarnok, mielőtt ezért kellene szegénynek hazudnia. Választott valamit a gyerek, ő választotta, de nem hajlandó semmit tenni érte.
Biztos én csinálom rosszul, csak ami a másik kettőnél működik, a harmadiknál még véletlenül se, és azt már megtanultam, hogy nem hasonlítgatok, nem ugyanúgy nyúlok hozzájuk. Csak amikor már sehogy se tudsz, az már gáz.
Messze nem volt ennyi gondom, amíg csecsemők voltak.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.03.25. 15:12:09

@Hurri Kán: Meglep. Múltkor pl azt mondtam itt egy becher.
Simán elhitted...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.03.25. 15:14:44

@Naiva...: Pedig a hazugság létünk egyik alappillére...

Nem kell nyúlnod. Teszed amit teszel, ő is teszi amit tesz.
Bár nem tudom az illető hány éves, de az ilyesmi megkerülhetetlen.
Azt gondolom még József és Mária sem úszták meg, hogy a kisjézus bekamuzzon nekik valamit...

Üregi nyúl (törölt) 2013.03.25. 15:17:40

@Hurri Kán: Jó, hogy mondod.

Csajok!
Tesztelésre jelentkezőket keresek!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.03.25. 15:24:27

@Hurri Kán: Ez nem mentség. A hit ott ült a szemedben.
:)

@Naiva...: Jó. :)

Hurri Kán 2013.03.25. 15:26:42

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine):
Emlékeim szerint ült már ott más is :D

Niobe 2013.03.25. 15:30:21

@Hurri Kán: és nem láttál tőle, mert fészkelődött? :)

Hurri Kán 2013.03.25. 15:32:05

@Niobe:
Az maga lett volna a fertő. Én ilyet soha nem tennék :D

Niobe 2013.03.25. 15:35:37

@Hurri Kán: neeeeem. Biztosan nem. :P

Joe69 2013.03.29. 01:33:55

Sok ilyen sztorit ismerek, de 30-40-50-es szinglicsaj meg fiatal pasi viszonylatában, az ilyen nők kortól való fosása és vámpírmentalitása miatt mindent elnéznek a fiatal faroknak, a megalázásukat, a lehúzásukat.

Ez a sztori viszont gázabb. Én az ilyesminél gennyesebb, férfiatlanabb dolgot nem tudok elképzelni. Ez még csak a nőknek "tetsző" rosszfiúság kategóriába sem esik bele. Ráadásul megvoltak az előjelek. És posztolónak még mindig ez a pasi kell, bár lehúzta, becsapta ,elhagyta. Gazembernek lenni mindig jobb buli, ezt III. Richárd óta tudjuk.
süti beállítások módosítása