HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2013/04/15/nem_merem_kirakni_az_angol_csajt

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr815223160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Rekettyés László 2013.04.15. 09:13:55

@Father Justice ♋: Így.
Ezért mondom, hogy a suna nem ábrándozhat olajsejkekről, nagggyyongazdag naggggyonhejjjjjjespaseeeekról stb. (legalábbis felesleges lenne), de azért ilyen dezsőkék mindig akadnak majd, akik a lakhatást és az egyebeket biztosítják azért, hogy néhanapján kefélhessenek egyet.

pretty kitty 2013.04.15. 09:23:20

Cakad az eszo jesz foik a pija
Full el van azva folyton Anglija
Ott eszett posztelkenk komoly hibaba:
Jol bele zugott a cool.....why.....aaba!!!!!!! XDDDDDDDDD

Raya666 (törölt) 2013.04.15. 09:28:00

Na nesze nekünk hétfői agyhalál. :)
Poszterkém, pont azt kapod amit érdemelsz. Nem tudsz rá haragudni, amikor elveszi a pénzedet? Jóóóó. Ne is rá haragudj! Haragudj a világra! Balfasz!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.04.15. 09:37:54

"Mutattam róla (rólunk) pár fotót barátoknak és barátnőknek, akik azt mondták, hogy helyes, de egy valaki azt mondta rá, hogy ha nem adna ennyit magára, haj, frizura, smink stb, akkor teljesen közönséges csaj lenne."

Elmész ám te a búsba kedves Gyökérkóró!
Miért, neked mégis mi járna? Valami átlagfeletti, mindjárt Vénusz, nem? Ki a faszom vagy te úgy mégis?
Van egy nő aki ad magára, és helyes, és jön egy(!) hozzád hasonló gyökér aki "leátlagozza" erre te belekapaszkodsz egy ilyen faszságba, mint valami mentőövbe?
Hülyegyerek.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.04.15. 09:39:47

"Mert valóban vannak olyan nők, akik szintén csak menekülnek,..."

Freud mi? Szintén... Barom.

plantingC4 2013.04.15. 09:42:24

@Dr.Rekettyés László: Emberünk elejti a szarvast, a nők bejönnek a barlangjába, kapnak enni a húsból, ha már a barlangomban van, az az én területem, enyém a nősténnyel való párzási előny, hisz teli hassal szuszog mellettem.....stb.

Úgy érzem az efféle jelenetek, az utóbbi 200.000 évben elég gyakoriak lehettek, kár recsegni a lakhatás-sunázás kérdéskörön, valszeg evolúciós örökség, csak a modern, szétemancipuncizott, esélyegyenlő világunkban zavart okoznak az efféle archaikus viselkedésminták.
Valaki "állatiasabban" valaki már "civilizáltan" közelít a kapcsolati kérdésekhez, és még ezek is keverednek...
Akkor van zavar, ha két ember nem azonos "evolúciós szinten" tartózkodik.

Tök érdekes, hiába vesznek körül szuperszámítógépek és repkedünk a holdra, a kapcsolatainkban még mindig az ősi ösztönöket hordozzuk, ősemberek vagyunk, szerintem a zavarok nagy részét ez okozza, hogy ezt elfelejtjük...

Namely 2013.04.15. 09:44:07

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): pedig vannak ilyenek: csak utánuk kell menni egy karddal/késsel....

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.04.15. 09:50:13

@Namely: Biztos vannak, ám itt nem a csaj menekül, hanem ez a faszkalap.
Szintén. Ugyebár.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.04.15. 10:09:14

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Látom, valaki kétballábbal kelt. Ér ennyit egy ilyen idióta? :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.04.15. 10:11:55

@Naiva...: Ellenkezőleg! Fél éve nem ébredtem ilyen boldogan! :)

Ettől még a csávó gyökér!

Father Justice ♋ 2013.04.15. 10:13:32

@plantingC4: Szarvasért suna, lakhatásért suna, nercbundáért / ékszerért / karrierért suna. Egyik konstrukcióval sincs semmi probléma, amíg mindkét fél nyíltan felvállalja, hogy a másik ennyit jelent neki.

Az agyalásokat az okozza, hogy az egyik fél mindvégig csak az érdekeit érvényesíti, miközben kisebb-nagyobb hitelességgel szerelmest játszik, hogy a másiknak eszébe se jusson kiszámolni, megéri-e neki ez az egész egyáltalán. Ha a konkrét történetben Rosemary nyíltan megmondaná Dezsőnek, hogy csak az erőforrásai kellenek neki - azok is csak átmenetileg, míg nem talál jobbat -, szerinted mekkora kifutása lenne a viszonynak? Lehet, hogy Dezső simán belemenne egy ilyen konstrukcióba.. csakhogy egy MÁSIK nővel, akinél eldöntheti, mennyit költ a sunára nap mint nap. Dolgozzanak az ősi ösztönök, de sumákolás nélkül. Vagy úgy már nem mindenkinek könnyű az érdekérvényesítés?

Nem az a probléma, hogy a szakóca óta sokat fejlődött a technológia, hanem hogy túl sok lett a színjáték.

Αphelion 2013.04.15. 10:29:04

@mütyür: "Egyebkent, valszeg egy angol lanynak az a fonyeremeny h egy szakadt magyarral jarhat"

Ize a poszter gondolom dolgozni van Angliaban, szoval nem magyar fizetest keres hanem angolt. Ha meg nem dolgozni van hanem csak vilagot latni akkor meg plane nem lehet szakadt :P

@Father Justice ♋: "A nő valószínűleg azt a szintet képviseli, akinek nemhogy arab sejkre, de még jómódú hazaira sincs reális esélye."

Az hogy a csaj eleve nem akart komoly kapcsolatot, szerintem pont arra utal hogy barmikor konnyen kaphat mas pasit, marpedig akkor olyan nagyon alacsony nem lehet a szintje. Az tortenhetett hogy a csaj mar kezdte unni a posztert, a poszter viszont kezdett szerelemszeru tuneteket produkalni, ezert a csaj gondolt egyet es felprostitucios alapra helyezte a kapcsolatot, annak remenyeben hogy ezzel talan sikerul kiabranditani es lerazni a posztert. A poszt alapjan talan mar sinen van a dolog ;)

Szoval ezek alapjan esztetikailag csaj > poszter, anyagilag poszter >= helyi konkurencia.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2013.04.15. 10:30:16

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine):

Angol nőről van szó. Eleve nem lehet jó. A legjobb angol nők is maximum alsó középkategória magyar viszonylatban :)

Αphelion 2013.04.15. 10:30:36

@Αphelion: Hurra sikerult pont belecentizni mindent az 1000 karakterbe. Gaz ez a meretkorlatozas ugy tunik nem lehet kikapcsolni...:/

m.gray 2013.04.15. 10:31:24

valaki legyen már olyan jó, és magyarázza el, hogy az hogy van, hogy valaki csak "beköltözhet" valaki lakásába?
lehet, hogy én vagyok a maradi fasz, de mondjuk ha nem adok kulcsot annak, aki be akar költözni, hogy a picsába költözik be? hív lakatost? vagy mi????

"belenézett az emailjeimbe"
"belenézett a telómba"
"belenézett a pénztárcámba"
"belenézett a seggembe"

poszter, mikor tanulod meg, hogy aki nem tiszteli a magántulajdont és az intim szférát, az kuka?!
jó, legyünk jófejek, talán 1x lehet beszélni erről: "honey, don't check my emails, don't read my messages and DO NOT FUCK AROUND MY WALLET"
segítettem?
köszi a lehetőséget

Αphelion 2013.04.15. 10:32:06

@Dr.Rekettyés László: Nem hittem volna hogy ezt barmikor is leirom de ma veled ertek egyet :)

Bölcs Jaroszláv 2013.04.15. 10:33:01

"ha nem adna ennyit magára, haj, frizura, smink stb, akkor teljesen közönséges csaj lenne. ". Ez egy nyerő megjegyzés. Nekem az a szakállas vicc jut eszembe róla, mikor a középkorú házaspár elmegy megnézni a moziba egy Brigitte Bardot filmet. Kifelé jövet megjegyzi az asszony: nem értem mit esznek a férfiak ezen a BB-n, elvégre ha elvesszük az alakját, a fenekét és a melleit mi marad belőle? Mire a férj: te.
:)))
Nyugodalmas (munkamentes) szép jó reggelt és kellemes hetet mindenkinek.

Bölcs Jaroszláv 2013.04.15. 10:39:57

@Hurri Kán: Öööö...poszter mijafasznak otthon tartya a pénzt a párna alatt? Angliában még nem találták fel a bank kártyát?

:)

plantingC4 2013.04.15. 10:41:01

@Father Justice ♋: Igen, megtanultunk az utóbbi évezredekben műsorozni, játszani, előadni magunkat. Előnybe lehetett kerülni ezekkel a képességekkel, vagy ne szaladjunk messzire, egyszerűen csak túlélni a holnapot. Evolúció valahol ez is.

Mostanság meg, mikor az ösztönök meg a tanult színjátékok keverednek, ez lesz belőle. Foscsi.

Bölcs Jaroszláv 2013.04.15. 10:42:35

@Naiva...: Mondtam volna ilyesmit?
:))))
Egyébként nem vagyok szabin, de nem dolgozom. Hétfőn a fenének van kedve ilyesmihez. Épp velég, hogy délután el kell mennem németre, ahol majd az arcomba tolják a múlt heti dolgozat eredményét. Majd holnap dolgozom. Tegnap úgyis felhívott a főnököm, hogy hol találja a gépemen ma a környezetvédelmi termékdíjról készített excel táblázatot.

pretty kitty 2013.04.15. 10:54:14

@Bölcs Jaroszláv: "Épp velég, hogy délután el kell mennem németre, ahol majd az arcomba tolják a múlt heti dolgozat eredményét."

Naon elceszteeeed? :)))))

Raya666 (törölt) 2013.04.15. 10:55:11

@Bölcs Jaroszláv: Hol van ilyen melóhely? Nekem ma reggel miért nem mondták h ha nincs kedvem nem kell dolgozni. :D

Végre itt a gyönyörű tavasz, sétálgatni akarok a Duna-parton.

Raya666 (törölt) 2013.04.15. 10:59:37

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): De engedékeny vagy! Kár h nem te vagy a főnököm! :D

Bölcs Jaroszláv 2013.04.15. 11:00:05

@cabitasz a makcimumon: Tudja a rák. Volt olyan mondat amit 3x írtam át, az kétségtelen. De ez az egész nem baszik egyetlen öltést sem, mert lehet, hogy év végén így is úgy is megszűnik a munkahelyem (persze nem biztos, de elég jók az esélyek rá.)
:)

Hurri Kán 2013.04.15. 11:01:54

@Bölcs Jaroszláv:
Esztet énsenem értem. Igaz, az eurozónában kicsit csikorogni látszik a bankrencer, no de az angolok ugye annak nem tagjai. Arról nem beszélve, ha már poszter nem teszi bankba a pénzt, el lehet azt értelmes dolgokra is költeni: whiskey-gyárak meglátogatása Írországban, steakek zabálása, rock-koncertek, stb., így a vérszívónak megint csak nem maradna lehetősége dézsmálni a bankjegyeket.

@Raya666:
Nekem sincs kedvem ma dolgozni, de viszont délután megyek borkóstolóval egybehúzott hajókirándulásra, már ha ez vigasztal ;-)

Bölcs Jaroszláv 2013.04.15. 11:02:34

@Raya666: Hát, tavaly év végén meghirdettünk egy állást (az én dolgom volt interjúztatni a delikvenseket. Naná, hogy egyik sem nyert felvételt. Pedig azóta már rég munkanélküli lehetnék).
:)))

Father Justice ♋ 2013.04.15. 11:04:27

@Αphelion: "..beleszerettem egy külföldi lányba, ami könnyű kapcsolatnak kellett volna, hogy maradjon."

Ebből szűrted le, hogy a nő nem akart komoly kapcsolatot? Persze jó kérdés, hogy neki mit jelent a komoly, de ez a mondat nekem inkább csak egy szomorú megállapításnak tűnik a posztíró részéről, miszerint hiba volt megengedni, hogy a szivola becuccoljon hozzá. Más kérdés, hogy "könnyű kapcsolatról" (azaz összejárni dugni) szó sem lehetett volna, de a posztíró honnan is tudhatná, hogy pontosan a lakhatás + lehúzás kombó az ára a sunának. Biztosan szerelmes a fiú.

Ettől függetlenül a nő valóban könnyen kaphat pasit (ez minden nőre igaz), de ilyen könnyedén megvezethető és lehúzható Dezsőke neki sem feltétlenül jut minden ujjára.

Esztétikailag a csaj egyáltalán nem biztos, hogy jobb a poszternél. Inkább csak a brit mezőnyben elérhető maximum, amit a poszter a saját lehetőségeihez mérten össze tud szedni Londonban állandóra.

Raya666 (törölt) 2013.04.15. 11:05:37

@Hurri Kán: Így már télleg sokkal jobb, köszi! :D

Bölcs Jaroszláv 2013.04.15. 11:06:41

@Hurri Kán: Hát pontosan. Azt már meg sem mertem említeni, hogy esetleg ha kinyitná a poszter a kis száját, és miután megszokják a környezetében lévők a huzatot és a csatornaszagot, megkérdezné szíve szerelmét ékes angol nyelven, hogy hogy a picsába képzelte ezt mégis. Elvégre állítólag az a különbség az ember és a giliszta között, hogy az előbbi tud beszélni (vagy mégsem?).
Ami pedig Raya666-ot illeti, szinte magam előtt látom, hogy mennyire megvígasztalja az, hogy te borkóstolóval egybekötött hajókirándulásra mégy. Nekem is teljesen feldobtad a napomat vele!
:)))

Bölcs Jaroszláv 2013.04.15. 11:07:43

@Father Justice ♋: Arról nem is beszélve, hogy nem külföldibe szeretett bele: a lány hazai abban a környezetben, a poszter a külföldi. Szóval nem csak hülye, de identitászavaros is.
:DD

Hurri Kán 2013.04.15. 11:09:37

@Raya666:
Ígérem, megírom, milyen volt :D

@Bölcs Jaroszláv:
Ne keverjük a gilisztákat az emberekkel. A giliszták hasznosabb munkát végeznek az emberek legalább 80 százalékánál.
Most mit csináljak, ha ilyen arany szívem van, és szeretem az örömömet másokkal is megosztani? :D

Bölcs Jaroszláv 2013.04.15. 11:11:10

@Hurri Kán: Bocsánat, nem akartam megsérteni a gilisztákat, azzal, hogy érdemtelenül, hozzájuk hasonlítottam a posztert!
:DDD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.04.15. 11:12:12

@Raya666: Szerezz egy dézsát, töltsd meg vízzel, csinálj rá egy papírhajót, bonts meg egy palack vöröset, és mondd el háromszor:"B+ Hurri, B+Hurri, B+ Hurri" !
Meglásd rögtön jobban leszel!

Bölcs Jaroszláv 2013.04.15. 11:13:16

@Father Justice ♋: "Ettől függetlenül a nő valóban könnyen kaphat pasit (ez minden nőre igaz), " Ennek kizárólag az az egy nagyon prózai oka van, hogy valami félreértés folytán összenőtt velük a pina (apropó hol van Dövan?)
:))

Raya666 (törölt) 2013.04.15. 11:13:48

@Bölcs Jaroszláv: Jól értem, a te munkahelyedre neked kellett utódot keresned? :D

Bölcs Jaroszláv 2013.04.15. 11:14:28

@Hurri Kán: Ha már úgyis ott vagy megtennéd, hogy iszol helyettem egy pár pohár vörösbort? Állítólag az jó az egészségre.
:)

Bölcs Jaroszláv 2013.04.15. 11:15:01

@Raya666: Aha, valami olyasmi. Most mondd meg! Csoda, hogy nem sikerült találni?
:DDDD

Father Justice ♋ 2013.04.15. 11:16:04

@Bölcs Jaroszláv: De most itthonról ír, és a CsP-t olvasó pórnép szemszögéből a lány a külföldi, ami azé' má' valami. Ezt fontos is az első mondatban kiemelni, hiszen különben mi igazolná, hogy együtt van egy középkategóriás nővel, aki nyíltan lehúzza, aki mellett hiányérzete van és akivel beszélgetni sem tud semmiről. Hát mert külföldi, öcsém, és lehet, hogy neked olyan nőd sosem lesz. :)

Αphelion 2013.04.15. 11:16:05

@Father Justice ♋: "Ebből szűrted le, hogy a nő nem akart komoly kapcsolatot?"

Abbol bizony. Konnyu kapcsolatnak indult, az kellett volna hogy maradjon, de nem maradt az mert a poszter beleszeretett. Tobb dolog is van a posztban ami arra utal hogy tenyleg szerelmes bele:

"nem tudok rá haragudni"
"jó az ágyban, mégsem érzem részéről azt a vibrálást"
"Szeretek mellette ébredni"
"Lehet, csak én vetítem bele a tartalmat ebbe a kapcsolatba"
"remélném, ő nem ilyen"
"beszélgetni vele mély dolgokról"
"ő is egy fontos érv lenne a további kint tartózkodásomnak"

Bölcs Jaroszláv 2013.04.15. 11:20:16

@Αphelion: Esetleg beszélgethetenének a Temzéről: az nem igényel túl bonyolult szókincset, de mégis mély (legalábbis itt-ott).
:DD

Dr.Rekettyés László 2013.04.15. 11:23:42

@Αphelion: Azért valóban különös állatfaj az ember. Ezt is meglopják és élősködnek rajta, de "nem tud rá haragudni". Ja, mert "jó az ágyban".

Raya666 (törölt) 2013.04.15. 11:24:15

@Bölcs Jaroszláv: A főnököd meg egyébként normális? Vagy el akarsz jönni már onnan? Vagyezmosthogy? :)

Raya666 (törölt) 2013.04.15. 11:25:42

@Dr.Rekettyés László: De mégse annyira. Hát nincs "vibrálás" se. :D

Αphelion 2013.04.15. 11:25:49

@Bölcs Jaroszláv: "Oh my God, I can't believe it's so long and so wide!" "It's so fucking wet!" "It's swollen so much it's almost about to burst!"...meg hasonlok ;)

Hurri Kán 2013.04.15. 11:27:12

@Raya666:
Ha esetleg mérsékelten szalonképes módon fogalmaznék, az nem én leszek, hanem a vörösbor! :D

Bölcs Jaroszláv 2013.04.15. 11:27:46

@Raya666: Ne menjünk bele túl mélyen, mert bonyolult. Egyébként normális, többé-kevésbé. De ha megszűnik a cég nem ő tehet róla, hanem a tulajdonos. Én pedig csak szívességből vállaltam az interjúztatást. De nem én döntöttem, ő is ott volt, minden interjún. Szóval nem én utáltam ki a jelentkezőket. Ja, és ide sem akartam jönni igazából. Szóval csak úgy jártam vele, mint a teve a púpjával, hogy véletlen rjtam maradt.
:)))

Dr.Rekettyés László 2013.04.15. 11:27:51

@Raya666: Akkor talán javasolni kellene neki, hogy dugás közben nedves kézzel nyúlkáljon a konnektorba. Majd akkor lesz az is.

Raya666 (törölt) 2013.04.15. 11:28:39

@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): A borig még megoldható itt a melóhelyen. És ha borissza helyett megcsáklyázom a csónakot kémcsőkupakkal? :D

Bölcs Jaroszláv 2013.04.15. 11:30:29

@Dr.Rekettyés László: @Raya666: Gonik vagytok! Nem értitek szegény posztert. Aki pedig csak szeretne egy kicsit lelki életet (is) élni egy csajjal, de ez nem hajlandó csak dugni vele.
:DD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2013.04.15. 11:30:50

@Raya666: Nem tudom. Próbáld ki. Aztán mesélj!

Raya666 (törölt) 2013.04.15. 11:30:52

@Dr.Rekettyés László: Bissztos kevés pénzt hagyott otthon a nőnek, azé nem vibrál. :)

Hurri Kán 2013.04.15. 11:33:48

@Raya666:
Kis pénz, kis vibrálás.

Raya666 (törölt) 2013.04.15. 11:36:47

@Bölcs Jaroszláv: Ahhoz kevés a lóvéja. Azt a keveset is fodrászhoz kellett vinnie. :D

Caddy 2013.04.15. 12:11:37

Jajj de cuki kis 29 éves éretlen szerelmesünk van ma. :D:D:D:D

Kint a kolbászból kerítéses Angliában még a nagy őt is meg lehet találni,igaz hogy szarba se vesz, de jó at ágyban.
Én mindent értek, további jó mulatást!

fumerin 2013.04.15. 12:16:38

Most volt egyáltalán kérdés?...amúgy ez a poszt max. azért íródott, mert kedves poszterke aggódik, ki töltögeti kinn a nőjét, amikor ő itthon van. Faszt van ennek olyan, amit el lehet lopni, szerintem...

Joe69 2013.04.15. 12:22:21

A vicc az, hogy néha-néha rásiklok hasonló támájú német és amcsi blogokra, és postiróhoz hasonló agyhalott szinvonalú kisjuppi-dezsőkék azon filóznak, fogadjanak-e be a kéglijükbe kelet-európai csajt. Csinos, meg jól dug, meg magától értetődően költi a pasi pénzét..csak valahogy hiányzik valami..kétségkívül tény, hogy eltérő nyelv, kultúra előnye, hogy szétdumálni nem nagyon lehet a kapcsit, dugás, buli, pénzköltés, ennyi..aztán csajszi egy szép nap köddé válik, és még jó, ha nem fosztja ki előtte a bankszámláját..

Dr.Rekettyés László 2013.04.15. 12:29:35

@mésange: Mekkora már, a picsa Dezsőke lakásában dugatja magát valakivel, miközben Dezsőke pénzét költi (remélhetőleg hagyott neki otthon ez a majom).
De hát ugye "jó az ágyban", jahajjjjjj!

Raya666 (törölt) 2013.04.15. 12:41:22

@mésange: Inkább hozta volna haza magával. Mittudomén, bemutatni anyukájának... :DDD

Hurri Kán 2013.04.15. 12:43:31

@Raya666:
Azon aggodalmát megértem, hogy nem akar vele a család előtt büszkélkedni :D

Közben kiderült, becsaptak. Nem ma, hanem holnap lesz a hajókázás :(

Father Justice ♋ 2013.04.15. 12:50:43

@Joe69: Dezsőnek azért nem jut elfogadható szintű kelet-európai nő Londonban, mert azok pont tehetősebb angol (vagy egyéb nemzetiségű, de "nyugati") faszikra vadásznak. Eleve azért vannak ott. Attól, hogy a posztíró fenn tud tartani egy albérletet és utána még marad is a pénztárcájában valami, a kivándorolt 10/8-as sunáknak ő még nem lesz szint. Azok ugyanis az eltérő nyelv, kultúra és a nyilvánvaló lehúzási szándék ellenére is behozhatatlan előnyben vannak a középosztálybeli juppiknál az ocsmány angol átlagnőhöz képest. (És értelemszerűen első körben ilyeneket akarnak behálózni, hiszen jobban el vannak eresztve anyagilag, mint Dezső, esetleg még saját puccos kéglivel is rendelkeznek.) Az mondjuk meglep, hogy ezek a juppik is képesek agyalni rajta, mi hiányzik a kapcsolatnak nevezett konstrukcióikból, dehát lószar és veréb a világ minden táján akad.

Raya666 (törölt) 2013.04.15. 12:57:20

@Hurri Kán: Miért? Fodrász-kozmetikus idehaza is van... :P

Veled érzek. Am hol lehet ilyet vadászni? Érdekelne engem is egy ilyen.

Hurri Kán 2013.04.15. 12:59:44

@Raya666:
Erre most engem is úgy hívtak meg. Szokott lenni borhajó is, azon legutóbb márc. 16-án nem voltunk :D Mekkérdezem, s jól megmondom majd, ha válaszoltak :)

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2013.04.15. 13:50:33

"Nem merem kirakni az angol csajt"

itt egész egyszerűen arról van szó, hogy adott egy godzillaméretű csaj, akivel nem jó kötözködni..

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2013.04.15. 13:51:39

úgy látom felemelték a kommentkarakterhatárszámot 5000-re

pretty kitty 2013.04.15. 14:02:57

@hasznavehetetlen régensherceg: "kommentkarakterhatárszámot "

Mosz mal cak az ec coba bejilhato kalakteleknek kene vmi hatalc cabni :PPPPP XDDDDD

pretty kitty 2013.04.15. 14:06:47

Naah szlacok, tudtok ud tancolni mint ez az ulijembel iiiiiiitt?? ;)))))))))

www.youtube.com/watch?v=ASO_zypdnsQ

fumerin 2013.04.15. 14:09:45

@Raya666: Ahhoz repjegyre is kellett volna költeni. :D Bááár, csomagnak is sokba került volna. :)

Hurri Kán 2013.04.15. 14:26:48

@Raya666:
Lehetnél kicsit hálásabb is, de kezdetnek megteszi :D

pretty kitty 2013.04.15. 14:58:18

Nah mi van mindenki kilandulni meeeeent?? ;))))))))))

Niobe 2013.04.15. 15:36:42

Részemről kicsit szaporodott a kezem alatt a munka, pedig most nem is kívántam neki ezt.
És most fel- és kilélegzés. :)

pretty kitty 2013.04.15. 16:45:47

@Naiva...: Nem en adtam a camnak a cimec coval ne nekem madalazz hanem oneki ;))))))

Amud:

www.merriam-webster.com/dictionary/gentleman

1d2 esz 3 lajillik :PPPPPPP

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.04.15. 18:11:05

@cabitasz a makcimumon: Ja kérem, ha válogatunk. Van olyan leírás is, amiből ha minden 2. szót kihagyod, akkor szó szerint illik rám. :)

pretty kitty 2013.04.15. 18:26:42

@Naiva...: Najesz meszelj te julihold vaaaad?? ;)))))))

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.04.15. 19:47:25

@cabitasz a makcimumon: Én még szép, hogy az vagyok. Mindent késsel-villával eszek, és a kisujjamat is eltartom szexisen. :)

pretty kitty 2013.04.15. 20:11:49

@Naiva...: A Big Macet iiiiiiisz?? :OOOOO

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.04.15. 20:17:00

@cabitasz a makcimumon: Az is benne van a mindenben. Sőt, a csokit is. :P

pretty kitty 2013.04.15. 20:19:24

@Naiva...: Hat akkol accem te vad a vilag eddetlen uliholde XDDDDDD Megilom a Merriam Websternek h javiccak ki ja lady definicijoat alla h:

lady, n.: Naiva

;))))))))))

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.04.15. 20:35:07

@cabitasz a makcimumon: Hát, ennek már ideje volt. Köszönöm szépen. Így lesz helyes!!!!

2013.05.08. 11:45:36

@Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: ja persze akkor vessuk mar össze alice goodwin és maya Gold arcát hehehe

2013.05.08. 11:49:15

Nehogy mar egy több ,mint 60 milliós országban ne legyenek jobb nők,mint egy 10 milliósban uraim,mar a számok puszta törvénye alapján is :)

2013.05.08. 12:18:58

@Dr.Rekettyés László: nem olyan nehéz az olajsejkekkel am,ahogy te azt kepzeled
süti beállítások módosítása