HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2013/05/22/masodpercek_alatt_omlott_ossze_minden

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr295312352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bölcs Jaroszláv 2013.05.22. 08:22:41

Nah, elolvastam a posztot is. Engem ez fogott meg: "bízunk abban az illúzióban, hogy egy másik ember majd kitölti a bennünk lévő űrt ". Ha csaj lennél poszter, akkor azt mondanám, hogy ez valamilyen szinten elképzelhető. Így legfeljebb akkor, ha kicsit "megmelegszel". A többihez még innom kell egy kv-t, mert ilyen korán, első látásra nem tudok rá reagálni (előbb fel kell ébrednem). Ja addig is, ha bejönne a főnök szóljatok, hogy ne aludjak tovább.
:))

pretty kitty 2013.05.22. 08:25:59

"hogy akadálymentesen bonyolíthassa a találkozóit"

Akadalymenteszitett megcalaaaaaasz!!!!!!! Lehet ide jakalt palyazni:

fotopalyazat.info/akadalymentes-szerelem-a-meosz-fotopalyazata.html

;))))))) XDDDDDDD

pretty kitty 2013.05.22. 08:28:00

"Most ott tartok, hogy még egyszer ezt nem akarnám újra játszani, és egyelőre nem szeretnék magam mellé senkit."

Legisztlalj JOKKA22 neven ez dele hozzank tlollkodni ;))))))))))

hasznavehetetlen régensherceg · http://avegkezdete.tumblr.com/ 2013.05.22. 08:37:00

lehet megvolt minden érzelem, amit leírsz a csajban is, csak felülírta azokat egy jobb kan. valszeg tiszavirág életű lesz ez a kapcsolat. természetesen visszafogadni tilos!

Bölcs Jaroszláv 2013.05.22. 08:38:16

@hasznavehetetlen régensherceg: Hát ezt csak úgy tudja kivitelezni, ha minden "első" nap jól leissza magát.
:))))

Raya666 (törölt) 2013.05.22. 08:39:58

Erre nincs mit írni. Így jártál, Tibor. :(
Szar húzás volt az apját hívni és nem tőle megkérdezni, ha erre berágott, nem csoda.

"Nem tudom, mivel nem volt elégedett, én nem tapasztaltam hiányt, nem láttam jelet. És nem azért, mert nem akartam látni." Pedig tutter nem csalnak meg, ha minden fain...

pretty kitty 2013.05.22. 08:41:04

Ulesz az en fejem
De maj kitolti ja nejem
Volt isz jeloltnek ec caj
Cak hat megcalt az a baj XDDDDDDDDD

Raya666 (törölt) 2013.05.22. 08:41:27

@Bölcs Jaroszláv: Csak az első napot kell odatenni, utána már csak vigyázni kell a véralkoholszintre. :DD

Bölcs Jaroszláv 2013.05.22. 08:51:43

@Raya666: Igaz. Hiába, látszik, hogy nem vagyok eléggé gyakorlott, rutinos alkesz.
:)

Dr.Rekettyés László 2013.05.22. 08:52:54

Jó, legalább még idejében kiderült, hogy egy sunyi kurva.
Örülj neki, hogy nem volt esküvő, és nem gyarapítottátok az egy-kétéves, és máris csonka családban cseperedő gyerekek hatalmas táborát.

Bölcs Jaroszláv 2013.05.22. 08:53:48

@Raya666: Én is berágtam volna a csaj helyében azt hiszem. Ha kérdése van, velem beszélje meg, ne apámmal. Persze ez csak az egyik oldala a dolognak. A másik az az ominózus megcsalás. Szerintem a tegnapi poszterina pasijával kéne összehozni a csajt, akkor mindketten nyugodtan kísérletezgethetnének más csajokkal és pasikkal, anélkül, hogy ebből probléma lenne.
:)

Bölcs Jaroszláv 2013.05.22. 08:56:21

Szólhattatok volna, hogy lefolyt a kv-m igyam meg!
:DD

dr. gernika 2013.05.22. 08:56:47

Basszus, sajnálom. :(
Ez az a fajta bizalom, amit kurvára nem lenne joga senkinek sem eljátszani.
MNK

Hurri Kán 2013.05.22. 08:59:16

Szar ügy. No de az idő és a pálinka minden sebet begyógyít.

leonito77 2013.05.22. 09:01:49

@Bölcs Jaroszláv:

Azért gondolom, hogy nem véletlenül hívta az apját és nem a leányt. Ha van egy 3 éves stabil, szerelemmel telt kapcsolat (?) akkor azért elég furcsa, hogy az egyik fél egyszer csak haza(?) költözik (ezek szerint a pasinál laktak) és meg sem beszéli, hanem csak úgy (?).

Gondolom ez azért elég ok rá. Mellesleg akármilyen paraszt dolog is volt a háta mögött telefonálni, az jóval kisebb, mint amit ez a nő művelt.

Azon meg majd elgondolkodik a poszter, hogy mitől hitte ezt a kapcsolatot olyan jónak és mégis miért nem volt az és mik voltak a jelek (mert voltak).

2013.05.22. 09:02:00

Na most ha jól számoltam 5 szót kell kivenni a sztoriból, hogy poszter neme teljesen belőhetetlenné váljon.

Pont az a baj Tibi, hogy nem alkottatok ketten egy embert. Olyan kicsit. Bár így utólag talán mégsem.

Maradt az őszinteség meg az érzelmek visszaigazolása meg gondolom scrabble és fondü, 37 éves vagy Tibim, nem kellene így szétesni, inkább keress sok kis 19 éves bukszát akikben az összes tátongó űrt betöltheted.

Viszont riszpekt amiért - eddig - nem fogadtad vissza.

Bölcs Jaroszláv 2013.05.22. 09:05:58

@dr. gernika: Azért, ahogy a művelt kínai mondja: Audiatur et altera pars! Szóval én kíváncsi lennék a leányzadék olvasatára is, hogy szerinte mi is történt és hogyan. Ha tényleg sunyiskodott, akkor mondjon le! Azonnal!
:)

pretty kitty 2013.05.22. 09:08:28

@Bölcs Jaroszláv: hova folyt lee?? ;))))) a wcbol azel ne jidd ki, a padlo meg belefel ;))))))))))

dr. gernika 2013.05.22. 09:09:48

@leonito77: 3 év után már megvan a szülők száma és talán már beszéltek egyéb ügyből is, mert kialakulhatott köztük is valamiféle informális kapcsolat.
Ráadásul ha a lány azzal áll elő, hogy haza kell költöznöm, mert gáz van, és nem részletezi, jó indulattal simán feltételezhető, hogy a szülőknek van valami gondja, amit nem akar kifecsegni, mert az Ő gondjuk. Ilyenkor simán meg lehet tenni, hogy közvetlenül a szülőt hívja, és megkérdezi, neki elmondja-e vagy pláne tud-e valamiben segíteni. Ha tényleg ez lett volna a szitu, akkor apu a., nem, hagyd fiam, személyes dolog, ne fáraszd vele magad, megoldjuk b., köszönöm, hogy megkérdezted, ez és ez van. Nem akartalak vele terhelni, van elég bajod biztos.
De nem az, amit a lány reagált, szóval még mindig neki vascső.

dr. gernika 2013.05.22. 09:13:14

@Bölcs Jaroszláv: Sunyiskodott, ez nem kérdés. Max. az, hogy miért. A poszter stílusából nem igazán érzem, hogy elnyomó, hatalmaskodó lett volna, akinek már többször jelezték, hogy mi a gáz, de süket fülekre találtak. Ha valami nem ok, mondja.
Ha 3 év alatt megunta a biztos pasit, és most berobbant egy új, helyesebb, és nem tudja, melyiket válassza, az nem felmentés erre az eljárásra.

Niobe 2013.05.22. 09:16:21

Jóreggeltet!

Szerintem sem volt sunyiság felhívni a lány apját közvetlenül. Ha így történt, ahogy poszter írja, akkor bizony a leányzó volt a ludas, csúnyán visszaélt a felépített bizalommal. Sajnos legtöbbször másodpercek alatt lehet elbukni egy akár egy életen keresztül építgetett renomét... de akkor arra kell gondolni, hogy előtte az az illető nem volt őszinte, csak látszatból tette, amiről akkor még azt lehetett hinni, őszinte gesztus.
Szarni bele poszter, utólagosan viszont tényleg nem árt visszagondolni, mik lehettek a jelek, és levonni a megfelelő következtetéseket. Aztán szépen továbblépni.

croesus aka. the grinder 2013.05.22. 09:19:51

"ha az új alany nem jönne be mégse, akkor itt ez a régi kitaposott cipő, akit jól ismer, és visszamegy hozzá."

Úgyvan, úgyvan, így működnek a nők! (ld. liánozás)

"Nagyon jóképű pasas lehet, ha ennyi szervezést megér neki"

És főleg nagyon gazdag. De érzi hogy nem kellene a faszinak állandóra, ezért nem télakolt otthonról, ld. fentebbi pont.

"Feltettem most a kérdést: ha ezek után, mondjuk, amint befejezem ezt a levelet és beküldöm, és ő csönget, hogy hülye volt és vissza akarna jönni hozzám – ezek után is visszafogadnám-e? És erre nem tudok válaszolni. Ez megijeszt."

Balfasz vagy! De legalább tudod - ez a legnehezebb lépés - szóval van még remény.

"Ami fájt, hogy másodpercek alatt senkivé vált a szememben az a nő, akivel együtt voltam és mindent megosztottam és mindenre képes lettem volna érte."

Egyszer fenn, egyszer lenn, mint a kurva bugyija. Így működik az élet, jobb ha megszokod. A stabilitás és biztonság csak egy illúzió, mintha nem félnél az orosz rulettől csak azért mert eddig mindig nyertél.
De nem szabad problémázni a dolgok vége miatt, a folyamat a lényeg, az pedig általában kellemes, szóval élvezd ki és kész. Volt 3 jó éved, nem?

Remélhetőleg nemsokára csatlakozik Namely mester is, ő majd megmondja hogy mit kellett volna tenned.

indapass90210 2013.05.22. 09:21:09

Nem egészen értem az egész posztot. Most az van, hogy nem mosta meg utána, vagy mi?

Mert nyilván, ha megmossa, akkor olyan, mintha semmi sem történt volna!

TBal 2013.05.22. 09:25:08

@Niobe: "de akkor arra kell gondolni, hogy előtte az az illető nem volt őszinte, csak látszatból tette, amiről akkor még azt lehetett hinni, őszinte gesztus."
Nem hiszem. szerintem egy másik illetö felvillantott a lány elött valamit, amit rövid távon nagyon kívánt, aminek a létezéséröl nem is tudott (lehet egy érzés, vagy bármi ilyesmi), és leesett neki, hogy azt legálisan a büdös életben nem kaphatná meg. Ö azt választotta, hogy kockáztat... Én azért annyira nem ítélem el a csajt, mert tudom milyen pl. tök váratlanul tök erösen belezúgni valakibe. Szerintem korábban a csaj sem számított arra, hogy ilyen megtörténhet.

Szerintem ha mindketten nyitottan állnak a dologhoz és megbeszélik a történteket és hogy legközelebb hasonló szituációban mit csináljanak, akkor lehetne ebböl a kapcsolatból folytatás - de csak a dolgok közös kielemzése után + ha a pasi TÉNYLEG meg tud bocsátani.

indapass90210 2013.05.22. 09:28:09

"mert bízunk abban az illúzióban, hogy egy másik ember majd kitölti a bennünk lévő űrt"

"ő folyamatosan biztosított arról, hogy szeret és ketten alkotunk egy embert."

Lehet, hogy sokkal többet kellett volna dolgozni azon az űrkitöltésen és emberalkotáson....

plantingC4 2013.05.22. 09:33:38

Kedves Tibor !

Elsőre átlagos, rendes fickónak tűnsz mély érzésekkel. Rossz hírem van. A csaj beleunt ebbe. Kellett neki a kalandos-vagányos hejjesfickó, aki nem fogalmaz ennyire értelmesen, mint te, de valszeg úgy dugta a csajt, mint az előző 32 éve alatt senki.

"Nem tudom, mivel nem volt elégedett, én nem tapasztaltam hiányt, nem láttam jelet. És nem azért, mert nem akartam látni."

Itt azért meg kell álljunk kicsit.
Az, hogy te nem tapasztaltál hiányt, attól még kialakulhatott. Nem láttál jelet, lehet nem azokra a jelekre figyeltél, amiket ő adott. Simán lehet, hogy kiverte a szemedet a jel, de nem láthatod soha, ha nincs olyan szemüveged...és estig folytathatnám ezeket, a lényeg, hogy valami volt, ami nem klappolt és ezt sem megbeszélni veled nem óhajtotta, se semmi. Odébbállt. Ítélet, ami azt jelenti, volt valami, ami kettőtök közt nem volt oldható.
Jópofa volt, hogy elgondolkoztál azon, ha most csengetne, tán be is engednéd, ezt csak a sokk számlájára írom, nem baszlak le érte, majd pár hét múlva kitisztul a fejed és rájössz, milyen rossz ötlet is lenne ez. Vissza ne engedd !
Megcsalt férfiként egyet tehetsz, arccal előre elindulsz és nézel másik nőt.
Szívesen.

Szöszi 28 2013.05.22. 09:49:18

Kiégtem...Nem tudok már mit hozzászólni ezekhez a posztokhoz. Elmondtam már mindent, amit el lehetett...

plantingC4 2013.05.22. 10:04:44

Azokkal értek egyet, akik azt írták, hogy nem para felhívni fatert megkérdezni mi a baj lelépéskor, pláne ha rájuk hivatkozik.
Akik szerint ez sunyiság, azok vegyék be a gyógyszerüket vagy olvassák el még egyszer, amit emberünk írt.

Hurri Kán 2013.05.22. 10:06:26

@plantingC4:
Nekem ez még túl sok információ így kora reggel.

plantingC4 2013.05.22. 10:07:49

@Hurri Kán: Semmi baj, meghívlak egy kv-ra :D

Hurri Kán 2013.05.22. 10:08:46

@plantingC4:
Kösz :D
Bár asszem az kevés most ide :D

plantingC4 2013.05.22. 10:14:48

@Hurri Kán: Oks, velem lehet alkudni, legyen kettő :D

pretty kitty 2013.05.22. 10:16:21

@Szöszi 26: Iljal tejisz velszeket ;)))))))

indapass90210 2013.05.22. 10:19:44

@Szöszi 26: én is csak a megmosást próbálom mantrázni, mert amikor megértik az emberek a lényegét, akkor egy picit jobb lesz a világ.

m.gray 2013.05.22. 10:24:46

Nemtudom... csak nekem furcsa az, hogy valakik 3 éve együtt vannak, együtt élnek és ebben a szituban a csaj veszi a motyót, hogy akkor csőváz, hazaköltözöm a szüleimhez, mert "valami gond van"?
Sztem kurva nagy gond van az őszinteséggel ebben a szituban. Ha valós gond lett volna, akkor azt el lehet sztem mondani (gondolok itt most betegségre, anyagi gondokra, x.). Milyen kapcsolat az, ahol az egyik fél kisétál az ajtón, hogy bocsi-csocsi de most így helló közös élet? (Mert nem azt mondta a poszter csaja, hogy hazamegyek egy napra/hétvégére/hétre/hónapra besegíteni mert gázok vannak otthon!)

Szal én tényleg sajnálom a posztert, mert csúnyán megszopatta ez a picsa, és értem, hogy kb az emberekbe vetett bizalma lett oda; de valóban érdekes lenne meghallgatni a másik felet, hogy miért kellett elmennie az "idillből". (Az elmenés módja nyilván ocsmány, mert lehetett volna karakán, és mondhatta volna, hogy egy másik faszra akarja ráhúzni magát, és viszlát; DE azért az általában igaz szokott lenni, hogy aki félrelép, az valamit kurvára hiányol a kapcsolatából. Mondom, egy más kérdés, hogy a problémának ez egy ocsmány megoldása, de a hiány tutira ott van.)

Hurri Kán 2013.05.22. 10:25:44

@plantingC4:
Ok ;)
Tegnap -teljesen szokatlan módon- kicsit megrántottuk az estét :D

plantingC4 2013.05.22. 10:33:12

@Hurri Kán: Meglepő és meghökkentő ! Erre senki nem számított ! :D

Hurri Kán 2013.05.22. 10:36:20

@plantingC4:
Én sem vártam. A körülmények áldozattya lettem :D

Father Justice ♋ 2013.05.22. 10:37:48

97,5% a valószínűsége ennek a végkifejletnek, ha alapból félembernek tartod magad.
A nő egyszerűen talált egy másik félembert, akivel jobb egészet alkotnak.
Nyilván benne van a pakliban, hogy pár hét múlva az új faszija talál egy jobb felet, vagy kiderül, hogy csak ürítőcsészének használta a nőt, ezért véget ér a románc.
Akkor maradékelven mégis te leszel a Zigazi Fél a végén - talán örökre.

:)

@plantingC4: Ezzel (az izgalmas sunátor minden komoly tervet borító felbukkanásával) alapvetően nem is lenne gond, ha a nő fiatalabb lenne kb. 10 évvel. De az, hogy a nők 93,8%-a 32 évesen is így tolja, több, mint elgondolkodtató.

Persze az igazság kedvéért hozzá kell tenni, hogy nemcsak az izgalom + hejjesség kombó lehetett a motiváció a váltásra. Elképzelhető, hogy jelenleg egy olyan faszival kúrogat, aki lasszózásra (is) ideálisabb alanynak tűnik, mint Tihamér. Azaz lassan szülne már, és talált egy jóval pénzesebb jelöltet a feladatra. Mivel a nőről csak kb. annyi derült ki, hogy jellemtelen, a posztíró és vetélytársa anyagi helyzetéről pedig semmi, ezért itt ezzel a variációval is számolni kell.

TBal 2013.05.22. 10:48:09

@m.gray: velem megtörtént, hogy hirtelen, egy nagyon váratlan kiváltó ok hatására belezúgtam valakibe a kapcsolatom mellett, és az eddigi párom felé hirtelen annyi érzelmem irányult, mint egy darab fa felé. Na most, ha ez így maradt volna, akkor hiába döntök én racionálisan a párom mellett, érzelem nélkül nem fogom öt tudni boldoggá tenni. Hála az égnek nálunk lehetett erröl normálisan beszélni és aztán lassan visszajöttek az érzelmek, de komoly tapasztalat volt, és el tudom képzelni, hogy annak milyen, aki ebben a szituban tudja, hogy nem számíthat a párjára.

Annál, akivel ilyen történik, legtöbbször nincs benne a pakliban, hogy történhet ilyesmi, és ezért az erre adott reakciót sem lehet kiszámítani.

Persze lehet, hogy a csaj tényleg sunyi, nem becsületes ember, de azért nagyobb esélyt adnék arra, hogy öt is meglepte a saját viselkedése, és nem lesz egyszerü ezt elfogadnia, hogy ezt tette.

Dr.Rekettyés László 2013.05.22. 10:51:43

@m.gray: Az világos, hogy aki félrekúr, az valamit hiányol a kapcsolatából.
Meg még ilyenkor további remek kifogásokat is lehet találni, ami (szerinte) felmenti a gerinctelen sunyisága alól.
De az van, amit előtte is írtál: ilyenkor legyen benne annyi gerinc, hogy vállalva a következményeket azonnal dobbant. És nem tartja azért talonban Bélát, hogy legyen kihez visszakúszni a küszöb alatt, ha úgy alakul a jelenlegi hejjespaseeeval.

m.gray 2013.05.22. 10:54:40

@TBal: oké elhiszem. de talán pont az a kulcs amit írsz, hogy nálatok lehetett erről beszélni, gondolom akkor az volt, hogy te odaálltál elé, és elmondtad, hogy ez a szitu, sajnálod, x.
de nem beadtad neki, hogy "hazaköltözöm anyuékhoz, mert VALAMI baj van"! mondjuk lehet, hogy én csak azért vagyok erre NAGYON allergiás, mert engem is csaltak meg így, hogy 3 napos hosszúhétvégén be lett adva, hogy "hű én annyit dolgoztam, olyan fáradt vagyok, egyedül szeretnék lenni pár napot". ja. egészen véletlenül félrekúrt aztán kedélyesen.

a sztoriban nem az a gáz, hogy a csaj "beleszeretett" valakibe, hanem az, hogy 32 éves fejjel elkezdett hazudozni, meg kettős játszmát játszani liánozás közben.

plantingC4 2013.05.22. 10:55:28

@Father Justice ♋:
Igen, sajnos a kiegészítésekkel egyet kell értsek, a statisztika is helytálló, azért nem tértem ki az anyagi oldalra, mert a csaj eddig elért gusztustalansági szintjét, ez még jobban feltornázta volna, egyszerűen nem akartam elvenni saját kedvemet ezzel, nem akartam erre gondolni, hogy ne legyen hányingerem még jobban...elvileg ez egy jó nap, ma hinni akarok...

m.gray 2013.05.22. 10:56:36

@Dr.Rekettyés László: naigen. de ehhez kellett volna a csajnak némi agyat meg gerincet növeszteni.
vagy legalább az egyiket...

Dr.Rekettyés László 2013.05.22. 11:00:01

@m.gray: De ő nyilván jogosan baszott félre, mert Béla elhanyagolta, nem figyelt rá, nem törődött vele, önző volt blablablabla...
Béla a hibás, nem ő a gerinctelen kurva.

TBal 2013.05.22. 11:10:49

@m.gray: jó, de ha megnézed, az, ahogy csinálta, az egyáltalán nem vall tapasztalt hazudozóra, sokkal inkább egy nagyon suta elsö próbálkozásra. Szerintem neki is hihetetlen lesz késöbb, hogy ilyet csinált.

Nekem adott szituban piszok erös volt a motiváció, hogy váltsak, kb. mintha belülröl szurkáltak volna tüvel addig, amíg nem teszem meg, ugyanakkor az addig felépített dolgot sem akartam otthagyni, az addig felépített beklsö világképemröl (megbízható vagyok, lehet rám hosszú távon számítani) már nem is beszélve - kb. mintha aközött kellett volna választanom, hogy a karomat vagy a lábamat vágjam-e le. Aztán ha ez az érzés nem múlik el, mert mondjuk a párod segítségére nem számíthatsz, azt nehéz ép ésszel kibírni. Kb. mint amikor a tíz éves gyerek szülei válnak, és kedvesen megkérdezik, hogy anyát vagy apát választja?

Szóval szerintem sanszos, hogy a csajszi hasonló krízisen megy át, mint a hapsi, csak a mukinak annyival jobb, hogy nem ö került bele a dilemmába, az ö lelkiismerete mindenképp tiszta maradhat.

Szóval a hapsinak üzenem, hogy a legtöbbet azzal teheti, ha azt üzeni a csajnak, hogy "támogatlak, bárhogy döntesz - mellettem lehetsz gyenge, emberi".

Niobe 2013.05.22. 11:11:00

@TBal: még az is lehet, bár én azt vallom, egy kiegyensúlyozott kapcsolatban vak vagy másokra.
Márpedig akkor nincs hirtelen belezúgás.
Ahol ez megtörténik, ott valami hiány van, amit az újdonság érkezése tűnik hirtelen kárpótolni, legtöbbször csak nagyon rövid távon. Amit írtál, hogy Ti ezt tudtátok megbeszélni és kezelni, az nagyon jó, de szerintem nem ez a megszokott.
Anno egyszer nekem is volt ilyen, ott is meg tudtuk beszélni az akkori párommal, és barátságban el is tudtunk búcsúzni egymástól. De ez egy-egy eset.

Kytia 2013.05.22. 11:13:13

"Van egy olyan mondás, hogy nem szabad elvenni azt, akibe szerelmes vagy."

Hát akkor kit kell elvenni? Akit utálsz és még a szagától is hánynod kell?

Lehetne, hogy a csaj csak bezsongott valamire, ami akár elmúlhatott volna és akkor mehetett volna minden normálisan tovább...de ez az elköltözés azért durva. Nagyon rákészült, hogy lecserél. Nemcsak hormonrobbanás volt, hanem valami komoly ígéret a szebbre-jobbra.

Azt meg ugye nem gondoltad komolyan, hogy veled lakva nem tudná stikában intézni az ilyesmit? Itt nem az volt a lényeg, hogy te ne tudd meg. Te le voltál szarva. Az új pasi viszont biztos nehezen emésztette volna, ha kiderül, hogy a kiszemeltje nem teljesen pénisz-free, urambocsá' együtt él már valakivel, így legalábbis szingliséget kellett mímelni a várva várt jutalomért.
Szerintem ne várd vissza, mondjuk nem is hiszem, hogy visszamenne.

Azért rohadtul nehéz a nőknek, remélem érzitek. Fordított helyzetben a pasi már hónapok, vagy akár évek óta sunázhatná a másik Mancit, időnként odadobva némi ígéret-morzsát, hogy egyszer majd szakít/válik, míg szerencsétlen nőnek le kellett csupaszítani az életét, hogy egyáltalán szóbaálljon vele a másik kan. Igazságtalan a Zélet, mindig mondom.

Father Justice ♋ 2013.05.22. 11:25:56

@Kytia: Rohadtul nehéz azoknak a nőknek, akik inkább lesznek a sokadik helyen a sorban a kényelmi állandóval (is) felvértezett alfahímnél, mintsem hogy a saját szintjükön keresgéljenek. Mert konkrétan az alfák azok, akiknek elegendő hazudozni és ígérgetni a házon kívüli kötetlen sunázáshoz, nem pedig a Mancihoz tökéletesen passzoló Tibor. Vagyis a fordított eset csak speciális feltételek fennállása esetén valósulhat meg, így össze sem lehet hasonlítani a két szituációt. Teljesen más hangja van.

m.gray 2013.05.22. 11:25:58

@TBal: najó, de akkor végül mit léptél? kiléptél a kapcsolatból és a másikat választottad? vagy jól összekúrtál az újjal, aztán amikor rájöttél, hogy "csak" a hormonjaid tomboltak egy isteneset, akkor visszamentél a "régihez", akinél több is volt a dolog mögött, mint "viszketés"?

abban igazad van, fogalmam sincs, hogy milyen az, amikor n eltelt év után egy kapcsolatban kívülről jön egy ilyen robbanás.
ellenben azt gondolom, hogy attól nem vagyunk állatok, hogy egy ilyen szitut hogy kezelük. ergo én vagy lerendezném magamban, és igen, vagy leharapnám a kezem, vagy a lábam; de egy biztos, egy másik embert nem tennék ki annak, hogy lelkileg és emberileg összeomoljon az én "szeszélyem" miatt. szóval nem akarom ledegradálni az érzést, amit egy új szerelem kiválthat, de azt gondolom, hogy igenis lehet egyrészt tenni az ellen, hogy ilyen ne forduljon elő, másrészt ha meg mégis elfordult, akkor lehet ezt tisztességesen is intézni.

elhiszem én, hogy a csaj nem egy tapasztalt hazudozó, de egy felnőtt embernél ez szerintem nem mentség. 32 évesen látott már az ember annyi mindent (ha személyesen még nem is járt hasonlóan), hogy ne úgy viselkedjen, mint egy tini. tizen-huszon évesen elmegy az, hogy megpróbálja magát valaki ilyen módon kihúzni a felelősségvállalás alól, de 32 évesen nem.
szerintem.
és mondom ezt úgy, hogy simán elképzelhetőnek tartom, hogy bőven csak a faszi gondolta úgy, hogy a kapcsolatukkal minden rendben van. ha minden rendben van, akkor egyik fél sem nyitott arra, hogy valaki berobbanjon a feromonjaival kettőjük közé.

Kytia 2013.05.22. 11:29:16

@Father Justice ♋: Jó, igaz. Lehet, hogy ez a bizonyos felső tízezer nemtől függetlenül megengedheti magának a háziállat-tartást.:) Szóval, ha Posztmanci ultranő lenne, valószínűleg még eladhatná az újoncnak, hogy csak önállótlanságból van a partnerével és meg kell őt menteni.:)

Raya666 (törölt) 2013.05.22. 11:31:42

@TBal: Szóval a hapsinak üzenem, hogy a legtöbbet azzal teheti, ha azt üzeni a csajnak, hogy "támogatlak, bárhogy döntesz - mellettem lehetsz gyenge, emberi".
Ne őrjíts már! Ezzel csak az az üzenet, hogy a csaj bármikor félrekúrhat, ő mindig visszafogadja majd.
Baj volt a kapcsival, ez bisssztos, valamit nagyon benézett Tibi.

plantingC4 2013.05.22. 11:40:31

@TBal:
"Szóval szerintem sanszos, hogy a csajszi hasonló krízisen megy át, mint a hapsi"

Gondolom milyen krízis lehetett lebukni a hazugsággal...
Dilemmázott? Nem. Fogta magát és egy hazugsággal elköltözött. Szó nélkül. Egy mondta nélkül, illetve egy hazug mondattal.

Father Justice ♋ 2013.05.22. 12:04:39

"Támogatlak, bárhogy döntesz - melletted lehetek gyenge pincsi." :)

@m.gray: @Raya666: Nem nehéz megfejteni, mi az a valami, amit Tibi benézett. Gyakorlatilag az egészet.

Neki három évig ez volt az eszményi ½ + ½ =1, a nőnek viszont csak a súrlódásmentes felerezsiről szólt a történet. Azért nem látta, hogy Mancinak csak ennyit jelentett a kapcsolat, mert végig a saját szűrőjén keresztül szemlélte a konstrukciót: velem él, hozzám jön haza, velem dug, tervezgetjük a közös jövőt ==> minden OK. Mivel neki ezek egy jó kapcsolat ismérvei, automatikusan azt feltételezte, hogy annak az embernek is, aki képes volt vele évekig együtt élni. Meg sem fordult a fejében, hogy a másik inkább csak elvolt a kapcsolat viszonylagos előnyeivel.. eddig.

Pedig ez egy abszolút classic scenario.

@Kytia: Az ultranő (10/10) nem szorul kényelmi állandóra, mert a 2-3 szeretője havi szinten hétszámjegyű összeggel támogatja.

Ha Manci 10/8 körül van, az új jelölt pedig egy 10/6-os, de anyagilag kellően eleresztett hím, akkor esetleg be lehet vetni ilyen trükköket, de így sem garantált a siker. Ugyanis nem minden férfi vevő a "megmentésre" szoruló ( = gyenge) nőkre, a tényleges megmentősdiből származó esetleg bonyodalmakra ( = az idegbeteg rosszfiú kártékonykodására) meg pláne nem. Pontosabban nem vesződik feleslegesen, ha kevesebb macerával is kaphat hasonló szintű nőt állandóra.

Rendkívüli óvatosság és rafinéria szükséges, ha ilyen ügyekben akar hatékonyan és gazdaságosan eljárni az ember. Acélidegek kellenek ehhez a dologhoz.

TBal 2013.05.22. 12:13:32

@m.gray: átbeszéltük, és úgy reagált, ahogy egymilló emberböl ha egy reagál: nem hisztizett, nem sajnáltatta magát, hanem elmondta, hogy nagyon szeretne mellettem maradni, de elfogadja azt is, ha elmegyek. Látta, hogy szenvedek, és igyekezett a szenvedésemet enyhíteni. Végül pár nap után visszatértek felé az érzéseim (ami szerintem nagyban a reakciónak volt köszönhetö) és a krízisböl úgy sikerült kijönni, hogy megerösötdem abban, hogy öt akarom és nem mást, illetve, hogy ha még egyszer elöfordulna, semmi pánik, nyugodtan fordulhatok hozzá, az érzések vissza fognak térni (amit elsö alkalommal ugye még nem tudhattam).

"ha minden rendben van, akkor egyik fél sem nyitott arra, hogy valaki berobbanjon a feromonjaival kettőjük közé. "
ezt nem tudhatod, ahány kapcsolat, annyi féle dolog.
Megint kajás hasonlat jön: nem ismered a kínai konyhát, tök jól elvagy nélküle, mert azt se tudod, hogy létezik, aztán egyszer belebotlasz, megkóstolod és kiderül, hogy sosem volt akkora kajás élményed korábban.

Gondolom, hallottál a Milgram-kísérletekröl, ahol egyre nagyobb áramütést kellett adni egy delikvensnek, ha nem adott jó választ, és a tesztalanyok kétharmada (teljesen normális, becsületes, hétköznapi emberek) kinyírta a delikvenst (vagy legalábbis ezt hitték). Ha csak valakit utasítaniuk kellett, hogy adjon áramütést, akkor 90% nyírta ki a tanulót.

TBal 2013.05.22. 12:19:33

@plantingC4: "Dilemmázott? Nem. Fogta magát és egy hazugsággal elköltözött. Szó nélkül."
Honnan a péniszböl tudod, hogy nem dilemmázott? Csak a döntésröl tudsz, a csajban lejátszódó belsö folyamatról szinte semmit.

@Raya666: "Ne őrjíts már! Ezzel csak az az üzenet, hogy a csaj bármikor félrekúrhat, ő mindig visszafogadja majd."
Már miért? Nem az az üzenet, hogy felejtsük el, hanem hogy megértem ennek az emberi oldalát, legközelebb majd másképp reagálunk ugyanilyen szituációra - ha nem, akkor egyáltalán nem biztos, hogy még egy megértés jön, az már más szitu.

Maradva a Milgram-kísérletnél: ha egyszer megöli a tagot a tesztalany, az érthetö, ha másodszor is elvinnék ugyanarra a kísérletre és ugyanúgy megölné, az már elég eröteljesen sokat mond az illetö jelleméröl.

plantingC4 2013.05.22. 12:34:46

@TBal: Onnan tudom, ahonnan te is tudod, hogy dilemmázott. Tehát sehonnan. Ugyan úgy a fickó leírása alapján támadnak gondolataim a posztról, mint neked.
tehát egy mondatban összefoglalhatjuk, hogy a csajban lejátszódó folyamatokról mindketten ugyan annyit tudunk, ahogy te fogalmaztál, szinte semmit nyuszibogár.

Kytia 2013.05.22. 12:35:25

@Father Justice ♋: Á, nem kell bonyolult woodoo technika. Csak el kell hitetned a másikkal, hogy szerelmes beléd.:D

pretty kitty 2013.05.22. 12:37:38

Az lehetett a gond h a paszinak nem volt ienje:

fergeteges.com/post/41009644513/kulcs

;)))))))) XDDDDDDD :DDDDDDDDD

TBal 2013.05.22. 12:43:07

@plantingC4: már írtam, hogy szerintem most van elöször ilyen helyzetben, mert ritka bénán hazudott, ha lett volna ilyesmiben gyakorlata, tuti máshogy oldotta volna meg. Ez van leírva. Én sem montam, hogy tutira egy megesett ember és nem egy jellemtelen senki, hanem csak azt, hogy van ilyen lehetöség is.

Ahhoz képest, hogy fogalmad sincs, hogy dilemmázott-e a csaj, elég határozottan jelentetted ki az elöbb még, hogy nem dilemmázott - aztán úgy ismerted be hogy minden alap nélkül állítottad, mintha Óceánia mindig is Eurázsiával állt volna háborúban.

Raya666 (törölt) 2013.05.22. 12:46:18

@TBal: És már meg is engeded, hogy lehet legközelebb? Ez már önmagában minősíti a kapcsit. Illetve a benne részt vevők hierarchiáját. Szvsz. Elhiszem h van olyan szitu, mikor egy mozdulattal mindent felrúgnál, aztán belegondolsz h ezzel mi mindent veszítesz. De ezt a döntést ha nem magadban hozod meg, ha belevonod a társadat is, akkor kiszolgáltatottá teszed. És ehhez egy kapcsiban nincs jogod. Az is furcsa nekem h eltűnt és visszajött érzelmekről beszélsz. Mintha a macskád kószált volna el, ám végül hazatalált a bestiája.

Dr. Jula Watson 2013.05.22. 13:04:34

Háát, én a lányt koránt sem látom annyira sunyinak, mint sokan. Megmondta, történt valami, és haza kell költöznie. Vagyis elhagyta a mi Tiborunkat.
Kérdés, a tényleges "megcsalás" a költözés elött vagy után volt-e.

Nem vallotta be, hogy egy másik miatt megy el, de erről már volt itt sok vita, és nagyon sokan mondtátok azt, hogy nem is akarjátok tudni, ha valóban egy másik miatt lenne. Lehet ő is csak ezt vallja.

Tibornak meg üzenem, ha a benned lévő űrt akarod mással kitöltetni, akkor az már régen rossz, nem jó alap egy kapcsolatra. Egészséges kapcsolat csak két önmagában is egész ember között lehet.

TBal 2013.05.22. 13:04:37

@Raya666: " Az is furcsa nekem h eltűnt és visszajött érzelmekről beszélsz. Mintha a macskád kószált volna el, ám végül hazatalált a bestiája. " - így éltem át, tényleg eltüntek az érzéseim. Rohadtul nem akartam, hogy eltünjenek, de akkor is eltüntek. Megkérdöjelezheted, ha akarod, nem benned játszódott le, a te dolgod, hogy hiszel-e nekem.

"És már meg is engeded, hogy lehet legközelebb? Ez már önmagában minősíti a kapcsit. Illetve a benne részt vevők hierarchiáját." - mi van? Ez nem engedés vagy nem engedés dolga, az ilyen jött egyszer, magától, teljesen hirtelen és váratlanul, anélkül, hogy akartam volna, nem látok rá garanciát, hogy miért ne ´örténhetne még egyszer hasonló. Az viszont, hogy arra hogy reagálok, árra már van befolyásom.

"De ezt a döntést ha nem magadban hozod meg, ha belevonod a társadat is, akkor kiszolgáltatottá teszed. És ehhez egy kapcsiban nincs jogod." - ezt sem vágom. a "nincs jogod" kitételt annyira abszurdnak tartom, hogy arra nem válaszolok. A másik meg: ha a párom nélkül döntök úgy, hogy kalap-kabát, anélkül, hogy tudnám, hogy mit reagál, az aztán a tisztességes eljárások netovábbja ezek szerint, akkor aztán marhára nem lesz kiszolgáltatva.

plantingC4 2013.05.22. 13:06:02

@TBal: esetleg részletes kifejtése, annak, hogy hogyan jön A Milgram-kísérlet párkapcsis témákhoz? :D

m.gray 2013.05.22. 13:06:46

@TBal: oké. azt hajlandó vagyok elfogadni, hogy ahány ház annyi szokás.
de arra nem válaszoltál, hogy megcsaltad-e a párod.

a kínai kajás hasonlatodra annyit, hogy igen, simán lehet, hogy sose ettem még zulu módra készített zebuhúst, és lehet, hogy az lenne életem legjobb kajája; csak kérdés, hogy ennek mi a vége.
a választ a junkies mese című számában keresném, ami azt mondja, hogy "minden nőnél van jobb nő, minden bajnok legyőzhető"

mindenesetre én roppantul megalázva érezném magam, hogyha a férjem időről időre előállna azzal, hogy "jajj hát kiscsillag az van, hogy éppen megint hű de beleszerettem valakibe, de mivel az a másik 10/10, én meg csak 10/6 vagyok; a másik férjezett; nem akar dugni; etc és ezek szabad permutációja, így adj egy kis időt, kiverem a zuhany alatt, és újra veled szeretnék lenni"

TBal 2013.05.22. 13:15:10

@plantingC4: a Milgram-kísérlet úgy jön ide mint analógia, hogy simán kerülhet az ember olyan szituba, amikor a szituáció erejétöl haljtva önmaga számáraa is elfogadhatatlanul viselkedik - és talán a teszten megbukott 66%-nyi embert nem feltétlen kellene azonnal lelketlen szörnyetegnek nyilvánítani, ahogy itt a föszereplö csajt sem.

Raya666 (törölt) 2013.05.22. 13:19:56

@TBal: Semmit nem kérdőjeleztem meg. Furcsát írtam, nem elképzelhetetlent.
Tiszteletben tartom továbbá, hogy ez bármikor előfordulhat veled és kívánom, hogy a párod mindig kész legyen majd mindent a végsőkig tolerálni.
Megértem, józan, racionális döntést hoztál. Éljen Father! :)

TBal 2013.05.22. 13:25:21

@m.gray: nem csaltam meg, nálunk ennek sok értelme amúgy se lett volna.

"Mert az egész csak játék, csak játék, csak játék, kib*szott jááátééék", jeeeeee :)
Racionálisan egy cseppnyi kétség nélkül mondtam volna, hogy maradok, de úgy, hogy elmentek az érzések, úgy már máshogy nézett ki a dolog, azt éreztem, hogy ha maradok, akkor se tenném boldoggá.
És lehet, hogy sértve éreznéd magad, ha a férjed ezt csinálná, de ez a szitu nekem nem egy örönteli valami volt, hanem a kínok kínja, rohadt nagy szenvedés. Ilyen amúgy sem fordul elö sokszor, 1-2-szer max.

TBal 2013.05.22. 13:26:31

@Raya666: föleg nem tolerancia, hanem empátia.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2013.05.22. 13:30:23

@TBal: engem, ha lehet, akkor érdekelne, h a te esetedben "érzelmi megcsalásról" volt szó, vagy ténylegesen félre is keféltél. mert azért az nem mindegy.

Szóltál neki, hogy hó-hahó, gebasz van anyukám, mert valami mégse klappol, ha egyik pillanatról a másikra el tudnálak hagyni, gyere már baszki, mert nem akarlak elhagyni. Na ott megértem, h ezt te is és ő is vészcsengőnek fogja fel, és együtt tesztek azért, h a hiányt, a hibát, vagy fasztudjamit pótóljátok, rendbe tegyétek, és a jövőben meg már figyeljetek, h hasonló ne legyen. Ez így azt mondom okés, érthető, és nincs benne hazugság, átverés.

De ha te kefélgettél, őt leszartad, de elmondtad neki, ő meg kivárt, hátha majd rájössz másik se jobb... Az a te részedről szemétség, mert kihasználod a gyengeségét, a másik részéről meg szánalmas, nem pedig empátia. Szerintem...

Oszt lehet nem olvastam minden kommentet és félreértettem, akkor bocsi.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2013.05.22. 13:31:16

@TBal: ok, meg van a válasz! :)

(Mindig le vagyok maradva!)

Namely 2013.05.22. 13:33:19

1. Ha szoros volt és nem fogazott, probléma nem történt.
2. A cuccait zsákba, és ki az ajtó elé.
3. Zárcsere.
4. Ha félember vagy a kapcsolat nélkül, akkor neked nem barátnő kell, hanem pszichológus.
5. Miután meggyógyultál, keress egy bnőt, és légy boldog.

plantingC4 2013.05.22. 13:34:12

@TBal:
wikis szócikkben ezt írják: " A kísérlet célja a résztvevők hatalommal szembeni engedelmességének vizsgálata volt, amikor olyasmit kérnek tőlük, ami lelkiismeretükkel ellenkezik."
A csaj vajon melyik hatalomnak engedelmeskedett? És megannyi talányos kérdés...

A teszten megbukott 66%-nyi ember mehet a picsába. Az, hogy sokan gyökerek nem mentség semmire. Ez is csak azt a statisztikát erősíti, hogy az emberek nagyobb része egyszerűen szar, de ehhez még ilyen teszt sem kell, elég csak figyelni...

Hurri Kán 2013.05.22. 13:34:32

És most pedig csendben jáccódjatok, ne zavarjatok szieszta közben :)

pretty kitty 2013.05.22. 13:41:47

@Namely:

"1. Ha szoros volt és nem fogazott, probléma nem történt."

Hihiiiiiiii!!!! :DDDDDD

"4. Ha félember vagy a kapcsolat nélkül, akkor neked nem barátnő kell, hanem pszichológus."

Id van!!!!!!!

"5. Miután meggyógyultál, keress egy bnőt, és légy boldog."

Ennyi :)))))

TBal 2013.05.22. 13:42:20

@plantingC4: Elliot Aronson megkérdezte a hallgatóit, hogy adott szituban ki menne végig (ugye olyan 2/3 a valós arány, hallgatóknál talán kicsit kevesebb, de akkor sem nulla). Egy ember emelte föl bizonytalanul a kezét: egy vietnámot megjárt veterán.

Nyugi, valószínüleg te is benne lennél a 66%-ban. Én nem tudom, most így felkészülten nyilván nem, anno talán én is, mégsem szerettem volna elmenni a picsába.

A csaj talán a hirtelen fellobbanó bitangerös érzelmeinek engedelmeskedett (jól csak a szívével lát az ember, ugye...), nem tudhatom biztosan.

TBal 2013.05.22. 13:43:17

@Crucio (Picicsibe): no problem és egyetértek veled.

plantingC4 2013.05.22. 13:44:44

@Hurri Kán: :D

@Crucio (Picicsibe): Hűha, megfogtál, nem tudom mi volt abban :D Arra emlékszem, hogy Matt Damon kurvakemény és nem emlékszik semmire, de kb. ennyi maradt meg, sry :D

gizi6 2013.05.22. 13:46:23

@plantingC4: Ez egy kísérlet volt. Most nem azért, de bárki is komolyan gondolta, hogy egy amerikai egyetemen kivégeznek embereket. A valósággal nem kéne összetéveszteni, szerintem.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2013.05.22. 13:48:39

@plantingC4: az volt a "beavatás", h egy embert le kellett lőnie, akinek a fején egy zsák volt. nem mondták ki az, mi a bűne (ha volt egyáltalán), csak azt, h meg kell ölnie, most azonnal, csak mert parancs.

plantingC4 2013.05.22. 13:52:10

@TBal: "Nyugi, valószínüleg te is benne lennél a 66%-ban."

ahahhaa
Nyugodt vagyok. Nem lennék benne.

Father Justice ♋ 2013.05.22. 13:55:52

@Raya666: Nem az a józan, racionális döntés, amikor jobb híján visszamész az exhez, ha nem jött össze a magasabb szintű fogás - meggyőzve mindkettőtöket, hogy legalább a szeretet "visszatért" közétek, és az is valami..

..hanem amikor egy-két negatív tapasztalatból okulva létrehozod az első Excel-tábládat. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2013.05.22. 13:56:04

Szia Tibor!

Figyu: korban jobban hozzád illek, anyámék messze laknak, szóval mi kell még?

:)

gizi6 2013.05.22. 13:56:12

@TBal: Nem értek egyet. Az ember követheti az érzelmeit, amíg a másiknak nem árt. Nekem legalábbis ez azt jelenti, hogy az őszinteség a legfontosabb. Mondja meg, hogy mi a helyzet, szakítson mielőtt máshoz megy.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2013.05.22. 13:59:16

Beszéltek itt a félemberezésről..
Ha meg nem félember, akkor minek is társ?

hany eves a kapitany 2013.05.22. 14:00:23

@TBal: Tetszik ez a hozzáállás, pedig csípőből én is azt mondtam volna, mint itt a többség, hogy el kell felejteni ezt a lányt. Igen, valahol ettől válik igazivá egy kapcsolat szerintem, hogy nem vagy egyből kibaszva, ha egy oltári nagyot hibáztál. Könnyű kitartani, ha minden rendben van, ugye.

TBal 2013.05.22. 14:14:59

@gizi6: racionálisan tényleg, szerintem olyan inger érte a csajt, amire nem volt elözetes forgatókönyve, és ez jött ki.

@plantingC4: az is ezt mondja elözetesen, aki benne van :).

@hany eves a kapitany: kösz :)

plantingC4 2013.05.22. 14:15:16

@hany eves a kapitany: És milyen jó lesz 10 év múlva, az évfordulón beszélgetés:

Te, másoknak fingjuk nincs róla milyen jó is nekünk
-"lassan 10 éve együtt vagyunk"
-"vagyis 8 éve, mert mikor 2 évre Gézával/Mancival voltál, azt nem úgy számolom"
-"de amúgy tényleg 10, ha nem számoljuk a félrekúrásaidat"
-"jó, azt ne számold bele, mert míg vele keféltem, tényleg azt hittem, hogy szerelmes vagyok belé"
-"hm, sokkal jobb ez így nekünk, másoknak milyen fos kapcsolataik lehetnek, nekünk még ez is belefér"
-"ha nem csaltál volna meg idejében, már rég otthagytalak volna"
-"szeretlek drágám"
-"én is nagyon szeretlek"

:D:D:D:D

Father Justice ♋ 2013.05.22. 14:28:04

@hany eves a kapitany: Az oltári nagy hiba és a szemétség nem szinonimák.

alebzsaflab 2013.05.22. 21:15:52

@Dr. Jula Watson: "Tibornak meg üzenem, ha a benned lévő űrt akarod mással kitöltetni, akkor az már régen rossz, nem jó alap egy kapcsolatra. Egészséges kapcsolat csak két önmagában is egész ember között lehet."

@Alfonzina, aki tudja..: "Beszéltek itt a félemberezésről..
Ha meg nem félember, akkor minek is társ?"

Tibor a benne lévő űrt csak össze akarja ereszteni egy másikkal. A bekövetkező szupernovarobbanástól nem érzik magukat üresnek. Kérdés, hogy meddig?

Joe69 2013.05.24. 00:31:22

Hamis romantika meg elvárások. Meg hogy egy kapcsolat kitölti az "ürességet"..egy nagy lóf..szt. A lényeg: mit tudsz és akarsz te nyújtani és a másik képes-e, akarja-e legalább ugyanazt. Az a lényeg,hogy itt és most. Ez eddig tartott,ennyi volt. Gyerek nem volt,ami arra utal,hogy a csajszinak inkább Tibor kéglije kellett, a génjei már nem, a lelkiző jófiúkkal ez szokott lenni.
süti beállítások módosítása