HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2013/06/24/9_notipus_akit_jobb_ha_elkerulsz

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr255375267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papírsárkány 2013.06.24. 12:48:34

"Ha meglátja, hogy szemetelsz, vagy nem vagy szelektív, azonnal rád üvölt, de ő simán a sínek közé pöcköli a még parázsló füves cigi csikket. "

Ez mondjuk tipikus :)
(de persze nem csak nőre, az összes hippoidra)

Kytia 2013.06.24. 12:58:15

Az a baj, hogy túl konkrét és ráadásul még egy csomó típus nincs benne. Ehh, szegényesek a tapasztalataim.:D

Viszont, hogy igazán megrémítselek titeket: kiírta a blogmotor, hogy túlléptem a karakter-keretet (5000) és szűkítsem a szöveget. Így is kell?:D

Frigyes ur 2013.06.24. 13:01:41

@Kytia: 10 perc alatt?! Azta! 10 perc alatt még én se tudnék Mamagésa szintű okosságokat leírni hosszadalmasan.
Ne aggódj, sokan nem sajátították el az értő olvasás képességét, úgyse arra reflektálnak, amit írsz. Én meg bármit írsz, látatlanban leszólom.

Frigyes ur 2013.06.24. 13:03:32

@Kytia: Akkor a köztünk levő bloggazda kiteszi külön sztoriként. Naaa?
Konkrét az csak jó. Most szerinted némely pasi, aki a cspre hány nőt látott? :D

Kytia 2013.06.24. 13:08:02

1. A takarékos: Monoton hangon beszél, utólag sosem emlékszel, hogy miről. Alig ér hozzád, a kedvesség nem nagyon megy neki. Ezt főleg akkor tapasztalod meg, amikor elveri az amúgy mínusz húszban is a kertben alvó kutyáját, mert az lerágta a kötést a frissen műtött lábáról. Tölcsért nem vesz a kutyának, mert az drága. Egy idő után nem megy neki a szex sem, mert már a farok felállításához szükséges energiát is sajnálja az univerzumtól (meg tőled). Ha azt mondod, szakítani akarsz, üljetek be valahova ezt megbeszélni, közli, hogy ő nem akar, és a problémáitokat igenis meg fogja oldani, de egyébként hihetetlen, hogy képes voltál egy ilyen drága helyet választani a beülésre.:D

2. A csirkefogó: Nem a tomboló szexuális vágy miatt kúr félre, hanem azért, hogy bűnözzön. A sunyiskodás számára a legnagyobb éltető erő. Ha megdugja a kollegínáját, tuti, hogy a csomagtartójába gyömöszölve csempészi át a kapuőrökön, nem törődve azzal, hogy simán megtehették volna, hogy 10 perc különbséggel indulnak el, ember nem gondolta volna, hogy dugni fognak (meg nem is érdekel senkit). Ő mégis a csomagtartót választja, mert ez azt a mámoros érzést adja neki, hogy ő most átbaszott valakit, amitől kaján vigyor ül ki a pofájára és végre elemében érzi magát. Általában lop is, ha van rá alkalma, olyan dolgokat is, amikre semmi szüksége, fentebb említett okokból. Ugyanezért dug meg néha olyan nőket is, akiktől amúgy hányingere van.

3. A farkával kampányoló: Folyamatosan a szexszel dicsekszik, olyan előnyöket emelve ki, amitől már 15 éves lányokat is elkap a röhögőgörcs. Például hogy ő egyszer egy lánynak "nyolcszoros orgazmust okozott", mert nyolcszor érezte összehúzódni a hüvelyt (a női orgazmus alapvető velejárói az ütemes összehúzódások - a szerk.), meg hogy ő ha nagyon összeszedi magát, akár félóráig is bírja, valamint a farka 15 centi, tudod-e, hogy a magyar átlag csak 3 és fél... A dugáson kívül másról nem nagyon lehet vele beszélni, gyakori jelmondata, hogy "hát ez mozgatja a világot". Ha hónapokra eltűnik, a nemlétező karrierjére fogja, valójában persze nőket hajkurászik. A kínos pillanat, amikor összefutsz egy volt kolléganőjével és a nő hüledezve meséli, őt egyszer hazavitte és eldicsekedett neki arról, hogy egyszer egy nőnek nyolcszoros orgazmust okozott... Ha valaha is többet láttál az illetőben, e pillanatban roppantul kínosan érzed magad.:D

4. Az útkereső: Fogalma sincs, milyen legyen, állandóan menőnek akar látszani és nem tudja feldolgozni a tényt, hogy minden helyzetben más a menő. Ha közgázos buliba csöppen, akkor hirtelen pénzügyi szakemberré változik, míg ha egy festővel beszélget, akkor ő valójában "arculattervező". A szexben is biztos, ami biztos alapon minden stílust bemutat, hol talpat masszíroz és olyan röhelyesen kifacsart pózokba hajtogat téged, amiket a Káma-szútrában olvasott, hol pedig a seggedet csapkodja, mint a pornófilmekben. Kedvelt szórakozása bosszantani a másikat, csinos nőket emlegetni, direkt nem megdícsérni az új ruhát, ezzel próbálva elbizonytalanítani, de ez még mindig semmi ahhoz képest, amennyire ő szorong, ha halvány jelét látja, hogy bárki, bármiben jobb nála. Jellemzője, hogy minden ok nélkül számtalan nővel elhiteti, hogy "rájuk van állva", hogy szívesen udvarolna nekik, ha valami máshogy lenne, mint ahogy van.

5. A kedves: értelmes, intelligens, hűséges, és sok mindenről lehet vele beszélni, csak sajnos sokszor nemszexi. Folyton szerelmes. Néha azt a tanácsot kapja, hogy legyen bunkóbb, de ez nem megy neki, így végül kénytelen találni egy olyan nőt, aki úgy szereti, ahogy van. Ha kikosarazod, utána is szívesen barátkozik veled, nem kezd el haragudni és továbbra is szilárdan állítja, hogy csodálatos nő vagy. Sokszor kerül a friendzone-ba (nemegyszer rövid járás után) és a legtöbb nőről azt gondolja, hogy meg kell őket menteni a gonosz, önző férfiaktól.

6. A csak befelé lojális: Morcos típus, nem szépíti a mondandóját, könnyen megbánt másokat, ez alól viszont kivétel a barátnője. Ő minden ruhában csinos, minden tevékenységben tehetséges és döbbenetes módon milliószor jobbfej, mint a családjának bármely tagja. Általában valamelyik geek hobbit űzi, a nők csak mérsékelten érdeklik, a legtöbbet egyébként is elviselhetetlen hülye picsának tartja, bezzeg neki mekkora mákja van, hogy kifogta az egyetlen értelmeset. Nehezítő körülmény vele, hogy a családod és a barátnőid általában utálják, ahogy ő is őket.:D

7. A nőgyűlölő: Mindet megkeféli, de csak, hogy a többit bántsa. Válogatás nélkül rühelli az összeset és szex után általában az összes apró testi hibát, amit felfedezett, megosztja a nagyérdeművel. A szüleivel általában bunkó paraszt módon viselkedik. Jellemzője, hogy nem fejlődik a korral, 40 évesen is olyan, mit kamasz korában. Ugyanakkor valamiért mindig akad neki nő, sőt, valaki mindig sír utána.

Folyt. köv. :DDD

Namely 2013.06.24. 13:21:01

@Tolpilla:
nem tudom, ismered-e:
AMD-Törpöldöklés
"...Törpillát pedig, a bájos vonzó széplányt,
Törpök százai megerőszakolták...."

www.youtube.com/watch?v=0IcB4rF0xCQ

Kytia 2013.06.24. 13:28:45

8. Az extrém sportok szerelmese: Gyakorlatilag csak hozzá hasonló nő mellett képes megmaradni, aki partner a bűázisugrásban, hegymászásban, vagy egyéb veszélyes őrületben. Ha talál ilyet, nagyon boldog és harmonikus kapcsolatban él vele és vigyáz rá. Általában ilyenkor jobban félti a barátnőjét, mint magát. A hűtlenség fel sem merül. Hibája, hogy gyakran korán hal.

9. A haver: Ő az, aki a szexet könnyed társas elfoglaltságnak tartja, haveri alapon is megy neki. Általában liberális, nem követel, de nem is vállal túl nagy kötöttségeket. Nem egyszer van több szeretője, de ezek tudnak egymásról és bármelyiknek lelki baja van, ő meghallgatja, sőt, még tanácsot is ad. Sokszor még a szeretősdi után is megmarad a baráti kapcsolat és a szimpatizálás.

10. A nős: Két fajtája van. Az egyik, a "haver" altípusa, amelyik nem árul zsákbamacskát, rögtön közli, hogy otthon minden rendben, csak "kell a változatosság". Másik típus a panaszkodó, akinek a felesége egy sárkány, egy undorító perszóna, aki mellett elviselhetetlen az élet és csak a gyerekek miatt vannak még együtt. Ez a típus nagyon idegesítő, mert amellett, hogy ugyanúgy csak kúrni akar, mint a másik, még meg is kell hallgatni, hogy milyen rossz neki otthon az élet, együttérzést is kell tanusítani és sosem szabad kijelenteni, hogy ez csak egy szeretőkapcsolat, folyamatosan el kell vele hitetni, hogy te valójában szerelmes vagy. Nem átall belesírni a telefonba, hogy te nem szereted. Ha véletlenül találkozol a feleségével, általában ledöbbensz, mert kiderül, az elviselhetetlen, gusztustalanul meghízott perszóna valójában egy csendes, barátságos kis szőke nő másfél kiló súlyfelesleggel. Egészen extrém esete az, amelyik tényleg szerelembe is esik és rá is készül a család elhagyására, de a cél előtt mindig visszafordul.

fumerin 2013.06.24. 13:29:05

@Kytia: Ez megért volna egy posztot is. :) Kár volt ellőni ide, amúgy tök jóóó! :)

Kytia 2013.06.24. 13:29:20

Na, több nem jön, remélem, nem baj. Ha eszembe jut, majd kiegészítem, illetve várom a többiek tapasztalatait.:D

plantingC4 2013.06.24. 13:33:11

@Kytia: Szép kis lista :D
kiegészítésképpen : vannak ilyen palik és ezen felsoroltak, egy személyen belüli kombinációi..:D

pretty kitty 2013.06.24. 13:33:46

@Kytia: @Kytia: #6 tiszta Nald XDDDDDD Jokka meg a #7 lehetne ha nem cak kulvakhoz jalna XDDDDDDD :DDDDDDDDD

Kytia 2013.06.24. 13:36:17

@mésange: :P

@plantingC4: Ja, perszepersz. Mint nőknél is. Meg biztos vannak totál másmilyenek is, csak ezek azok, akiket már legalább egyszer ismétlődni láttam, ezért ezek alapkaraktereknek számítanak.:D

@Tolpilla: Neeeeem. Jokka nincs a listában. Ő inkább az alapvetően kedves, de közben kissé elégedetlen típus. Aki nem úgy gondolja.:D

fumerin 2013.06.24. 13:38:06

@Kytia: Bővíthetnénk, lássuk:
11. Álszerény: Mindig elnézést kér mindenért, még azért is, ami egyértelműen jól tud esni a nőnek. Előre beosztja egy hónapra a nő programját és próbálja elhitetni, hogy ez természetesen mind a nő miatt történik, ráadásul női logikátlanságot bevetve, sikerül elhitetni a nővel, márpedig ezt a nő akarta. Nem spórol, ráadásul az ágyban már előre elnézést kér, ha esetleg hozzá akarna nyúlni a nőhöz. Természetesen az élet minden területén sikeres, ágyban is jó, csak elviselhetetlen hosszú távon. Olyan nőknek javasolt, akik bírják azt a képmutató viselkedést, ami szinte lehetne a tükörképük is.

pretty kitty 2013.06.24. 13:40:32

@Namely: Nem iszmeltem de nem tudom honnan vettek mel a tolpok nem elocakoszak...minden tolp Tolpillaba cejelmez de jaszt nem tudduk meg h ki jaz aki bacca jisz.....pedig eldekesz keldesz neeeeem?? ;))))))))))))

pretty kitty 2013.06.24. 13:41:49

@Kytia: Hat alanyosznak alanyosz az eccel tuti :)))))))))

Kytia 2013.06.24. 13:44:50

@mésange: Fffhhúúúúúú. Na, ez meg nekem nem volt meg. És aztán elnézést kér az elnézést kérésért is?:D

fumerin 2013.06.24. 13:47:00

@Kytia: Várj, tök jókat írtál, van még:
12: Okoskodó: Mindig mindent jobban tud, amit nem, azt is kimagyarázza természetesen elérhetetlen forrásokkal. Biztosan tudja, hogy amit tesz, az maga a tökéletes, aki nem így gondolja az biztos hibázik. Ha valami nem stimmel, akkor is elhiteti a másikkal, hogy ez már nem az ő sara. Pénz terén majdnem a spórolós kategória, viszont valami extra önbizalommal el tudja hitetni, hogy ez már csak természetes, hogy megosztja a költségeket. Ajándékokra jellemző a gyakorlatiasság és praktikum. Nem szereti, ha rajta nevetnek, viszont mindenki máson totál jól tudja a nyelvét edzeni. Elviselhetetlen 10 percnél tovább, olyan nőknek ajánlott, akik szeretnek bizonytalanságban élni.

Frigyes ur 2013.06.24. 13:48:56

@Kytia: Hiányolom az önimádó kategóriát. Alaptípus.

Frigyes ur 2013.06.24. 13:50:26

@Tolpilla: Hehe, a 6-osnál én kapásból rágondoltam.

fumerin 2013.06.24. 13:50:54

@Frigyes ur: Írd meg, szedjük össze magunkat, úgy is mindig a nők a hibásak! :)

plantingC4 2013.06.24. 13:52:04

@Kytia: :D
Végül is vannak alapdolgok, amiket jól telibe trafáltál, azon agyalok, hogy a 2. és 10. pontok által leírt tagok, ha megtudnak jelenni alapkarakterként, akkor bizony baj van.
Ha az ilyen figurák alapkarakterként vannak jelen, akkor az azt jelenti, hogy a nőknél alapigény van az effélékre........ok-okozat...:D

Frigyes ur 2013.06.24. 13:56:13

@Kytia: Kihagytad a lúzer kategóriát. Bár ők nem is csajoznak. De elméletben szakértők. Gyakran ők adnak tanácsot az 5-ös alaptípusnak.

"meg hogy ő ha nagyon összeszedi magát, akár félóráig is bírja" :DDDDD
"röhelyesen kifacsart pózokba hajtogat téged, amiket a Káma-szútrában olvasott" (Izé, röhej :) :DDD De ez télleg jó, élvezd, hogy a lábad a nyakadban, fejjel lefelé vagy és tsai. Amikor belenéztem a Káma-Szutrába néha el sem tudtam dönteni az kinek a lába. Egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy ez jó lehet. Max. edzésnek.
"Hibája, hogy gyakran korán hal." :DDDD

Frigyes ur 2013.06.24. 13:57:27

@mésange: Ááá, én nem tudnám ily ékesen, plusz sosem pasiztam ugyebár :))))

fumerin 2013.06.24. 14:02:25

13. Önbizalomhiányos: Végletek embere. Intelligenciájától függ, hogy reagálja le a kapcsolatait. A kevésbé értelmes általában a hangjával és fizikai erejével tud felülkerekedni a konfliktusokon. Értelmesebb variációja simán elsírja magát. Hűséges típus, viszont minden feladatot, ami emberi kapcsolatokra van korlátozva a társára bíz. Fél kiállni mások elé, társaságban szűkszavú. Váratlan élethelyzetek kiborítják, gyakran valami szenvedélybetegség kíséri. Szeret birtokolni, baromi féltékeny. Mindig megkérdezi: milyen volt. Olyan nőknek ajánlott, akik szeretnének egész életen át egy nagyra nőtt gyereket nevelni, anyáskodni felettük. Ha mégis ez a típus szimpi, minimum 5 csador beszerzése javasolt.

Namely 2013.06.24. 14:04:28

@Tolpilla:
"nem tudom honnan vettek mel a tolpok nem elocakoszak."
bocs, de amikor Törpapa elmegy hosszabb időre Aprajafalvából, mindig kitör az anarchia, és egymást ölik a törpök.
Csak az öreg miatt nem ölik egymást, ezért is kezdődik így a szám:
"Törpapát egy nap hirtelen elvitte a szívroham..."

Kytia 2013.06.24. 14:06:29

@mésange: Tyhűű, na erről azárt már hallottam (szerencsére élőben még nagyjából elkerült). Bár bizonyos tekintetben átfedés van a "takarékos"-sal, elismerem, hogy jár neki egy külön kategória.:D Szinte fáztam, ahogy olvastam.:D

@Frigyes ur: Na, tessék! Fölötted eggyel mésange kommentjében.:D
Vagy másmilyen önimádó is van? Lehet, ennek lesz a legtöbb altípusa.:D

@plantingC4: Nem mondanám, hogy alapigény van erre, inkább az van, hogy sok van ezekből és általában bevállalósak, ezért gyakran kerülnek reflektorfénybe. A másik meg a megtévesztés, mert van olyan nős pasi is, aki tényleg a válás szélén áll, ezért az elején a panaszkodó típust nagyon nehéz attól megkülönböztetni, aki tényleg nyitott egy új kapcsolatra és tényleg beléd szeretett. Amúgy sem a nők igényei alakítják ki ezeket, ahogy a munkahelyi kassza sem várja el, hogy lopjanak belőle, aki megteszi, azért teszi, mert pont olyan erkölcsi szinten áll.
De persze nyilván van olyan is, aki ezekre bukik. Az vagy maga is ilyen, vagy az áldozati oldalon érzi jól magát.

Kytia 2013.06.24. 14:12:11

@Frigyes ur: Húú, tényleg, a nemnőzős elméleti szakember az nem rossz. Egyszer egyik 5.-ös altípus barátomnak a lúzer haverja még nekem is adott tanácsot. Amúgy én szeretem ezeket az embereket, mert jófejek. És nemisigaz, hogy nem nőzik, mert azóta már megtalálta az igazit és meg is nősült.:)

Persze az ellenséges lúzer kategória, akinek a tanácaai abban merülnek ki, hogy minden nő paraszt, baszd meg őket és hagyd ott, az más. De az csak virtuális, kommentelő kategória, a valóságban nem létezik.:D

@mésange: Hihíííí. Amelyik a kezedbe adja a pénzt, hogy te fizesd ki a pizzafutárt.:)

fumerin 2013.06.24. 14:16:10

@Kytia: Ehhh, azt hiszem szar helyzetben vagyunk. Nem is értem, hogy van bátorságunk újabb kategóriákkal megismerkedni! Nem vagyunk még eléggé "kiművelve"? :D
És amikor az ember jánya azt hiszi, hogy már nincs új a nap alatt, akkor beismeri: ahány ember, annyi fajta. :)

plantingC4 2013.06.24. 14:18:47

@Kytia: Szép volt a munkahelyi kasszás hasonlat, valóban meghatározó az erkölcsi szint.

Az eset gyakoriságából kiindulva, akkor megállapítható, hogy sok embernél ez a szint, nem túl magas, elleMben alacsony !

Kytia 2013.06.24. 14:27:04

@mésange: Na ja, persze. Nem szabad túl komolyan venni a kategorizálást, inkább arra jó, hogy ha valakinél valami nagyon ordító intő jel van, akkor menekülj.:)
Én amúgy direkt ezért írtam pozitívakat is, mert az is van és azzal nagyon érdemes. Pl a legboldogabbnak a 8-asokat látom mindig, meg azok nőit. De a 9-es, 5-ös. 6-os is bőven megéri a bizalmat.:)

@plantingC4: Na ja, hát mire számítasz egy olyan világban, ahol erkölcsösnek lenni ciki. Vagy lúzer vagy, vagy álszent, vagy beteg, ha nem hasznélsz ki minden alkalmat a nyerészkedésre, legyen szó félrekúrásról, vagy lopásról.
Amúgy a csirkefogó például azért érdekes kategória, mert megfigyeltem, hogy szignifikáns az összefüggés aközött, ahogy ezek az emberek a hűtlenségről nyilatkoznak ("mindenki ilyen, aki azt mondja, hogy nem, az hazudik,vagy beteg") és aközött, hogy ott basznak át, ahol tudnak minden egyéb téren is. Igaz, ez utóbbit nem hirdetik mantraként, hogy mindenki beteg, aki nem lop, vagy csal, de szerintem csak azért, mert még nem tart ott a világ. Bár szépen haladunk.

Frigyes ur 2013.06.24. 14:33:31

@Kytia: Van ám. Akiért tuti odavagy, még ha nem is tudsz róla. Gyakran nem néz ki rosszul, tükör előtt több időt tölt el, mint te. Szeret felhőztetni is. Meg amúgy is miért ne lenne minden úgy, ahogy ő akarja, elvégre a Föld kering őkörülötte. Ha nem esel tőle hasra, akkor te vagy a hülye, nyilvánvalóan.
De én így 'parancsra' nem tudok jól kifigurázni, szóval nem tudnám megfogalmazni.

Amúgy össze kell kapnod magad, babám, mert tegnap a mozgólépcsőn valaki szorosan mögém állt. Léptem egyet le, követett. 5x eljátszottuk ezt, gondoltam most már megnézem magamnak. Marhára szép és dekoratív leányzó volt! Én meg félkategóriásan toltam külsőre, úgyhogy elégedett is voltam magammal, 'ez van Frici, ha térfelet akarnál váltani, ilyen jónőt is kaphatnál'. Ezek után magasabb szintre sorolom magam :DD Bocsi :))))

Frigyes ur 2013.06.24. 14:36:01

@Kytia: Ó, én az ellenséges kategóriára gondoltam, azokból sokat 'látok' a neten.
A kedves béna ismerősöm pl. a társaságból először találta rá élete párjára.

plantingC4 2013.06.24. 14:37:46

@Kytia: Ma nagyon fejemen találtad a szögem.
Az ilyesmik miatt szoktam masszívan kiakadni, és lassan pont ezért nem számítok semmire ebben a világban.
Egyszerűen csak várom, hogy vége legyen.

Frigyes ur 2013.06.24. 14:38:11

@Kytia: Ez nagyon így van. Önigazolás egyfelől, másfelől ilyen értékrenddel csak hasonlók fognak vele barátkozni és már meg is van a pozitív visszacsatolás.

Namely 2013.06.24. 14:39:09

@Frigyes ur:
"tegnap a mozgólépcsőn....."
csak leette magát, és nem akarta, hogy lássák.... :]

Frigyes ur 2013.06.24. 14:40:44

@Namely: Nem ette le magát, mondom, hogy megnéztem :) Valami hostess csajszi lehetett ránézésre. Nem tudsz letörni :D

fumerin 2013.06.24. 14:41:50

@Kytia: Én menet közben szoktam mérlegelni. Ha több a pozitív, mint a negatív, már működőképes a dolog.
Ezért is írtam többször, nekem külső nem számít értéknek. Azt mindenki láthatja. Viszont vannak olyan dolgok, amiket csak az, aki tesz érte, hogy előkerüljön. Ehhez meg ugye bizalom kell a másik részéről. Nekem az a kihívás, ha a legtöbbet tudom kihozni a partneremből. Ebben az a kockázat, hogy baromi nagy "szárnyakat" adok, póráz nincs, könnyen elrepülhet.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.24. 14:56:28

@mésange: Tiszta kollégám! :S Úgy is hívom, hogy Okoska, meg úgy is néz ki. Nem tudom megállni, hogy ne szólljak be néhány okosságánál. A Wikipédiát olvasgatja... Alapvetően 10 percnél tovább nem tudom elviselni. Nagyon spórolós, fodrászhoz pl. soha nem jár, ami nem lenne baj, de kb. úgy nyomja, hogy két hónapig növeszti magán a szőrt MINDENHOL, majd a barátnője letolja pár mm-re. Szóval 2 hónap után erősen Robinson külseje van! :D Spórolós, de van tabletje, meg okostelefonja, meg MP3 lejátszója, meg még egy mobilja, amit szépen kiterít az asztalára és random nyomkodja őket.

plantingC4 2013.06.24. 14:57:19

És akkor kanyarodjunk vissza kicsit a valóságba,
Bréking nyúz !

kolléganő felpattan és elrohan sápadtan...

mint megtudtuk, épp most írt neki fészbúkon egy csaj, hogy a palija, akivel a kolléganőnk két éve jár, szerdán odaköltözik, mert terhes tőle...

hétfői prájszlessz rovatunkat hallották, köszönjük figyelmüket...

fumerin 2013.06.24. 14:57:53

@Bundabandi (Cookie Bunny): És persze azért nem vesz nőnek virágot, mert elhervad, allergiát is okozhat...nem, nem azért, mert spúr fasz! :D

fumerin 2013.06.24. 14:58:57

@plantingC4: Szerintem ha tök rendi skorpi vagy, most meg fogod hívni egy kávéra és valami erősre. :)

Frigyes ur 2013.06.24. 14:59:42

@plantingC4: Mármint hármasban fognak élni? Aztabetyármindenit.

Frigyes ur 2013.06.24. 15:01:08

@mésange: Valami erősre. Nagyon erősre. Basszus.

Namely 2013.06.24. 15:01:58

@Frigyes ur: már tudom, azt akarta, hogy átvezesd a zebrán, mivel vak volt!.... máskülönben nem ment volna a közeledbe.... ;DDDDD

Hurri Kán 2013.06.24. 15:03:32

@plantingC4:
Kérjük az esetről készült paparazzi-felvételek megosztását.
Lehet, genya vagyok, de kolléganőt annyira nem tudom sajnálni. Ha valakinek nem tűnik fel, hogy az embere ki tudja, mióta félrekúr, minek voltak együtt?

Frigyes ur 2013.06.24. 15:04:40

@Namely: Bevásárlóközpontban történt az eset.
Ne irigykedj már! Birkózz meg azzal, hogy én vagyok itt az alfahím :P :D

pretty kitty 2013.06.24. 15:04:58

@Namely: Huuuuh esz a nad analchijaba Tolpillat isz megelocakoljaaaak?? :OOOOOO Nah mindedd mosz veduk ud h Tolpapa velunk van esz minden cep esz jo asztan maj ha feldobja a talpat az oleg akkol dolszan megvaltosztatom a nickem....mal tudom mi lecc a kovetkezoooooo ;))))))))))

croesus aka. the grinder 2013.06.24. 15:08:43

@plantingC4: Ekkora lúzer csávót! Még mindig van olyan akit be lehet lasszózni a babatrükkel?

Amúgy legközelebb legyél résen, fotót/videót is kérünk! ;)

croesus aka. the grinder 2013.06.24. 15:09:31

@Frigyes ur: Pénztárcád, mobilod megvan még? :)

Namely 2013.06.24. 15:09:35

@Frigyes ur:
"Bevásárlóközpontban történt az eset. "
látod, hogy eltévedt! Te pedig nem segítettél a szegény világtalannak!!! ;DDD

VAAGY: biztos fiúnak nézett (biztos a bajusz miatt... ;) ) (nehogy komolyan vedd, csak viccelek.. :) )

amúgy egy haveromat is ezzel nyugtattam, amikor a melegek letapizták egy partin: legalább ott sikeres vagy... ;)

Kytia 2013.06.24. 15:10:08

@Frigyes ur: Hoppá, Frici szintet lépett?:D De honnan tudod, hogy azután is tapadt volna, hogy megfordultál. lehet, csak a feneked tetszett neki.:D

@plantingC4: Én is türelmesen várom, mi lesz ennek a vége. Egy atomháborúra tippelek. Nem tudom, mi lenne elég megrázó az emberiségnek, hogy irányt váltsanak. De az is lehet, hogy valójában ezek nincsenek annyira sokan, csak harsányabbak és könnyebb észrevenni őket, mint a normális embereket.

Kytia 2013.06.24. 15:11:20

@plantingC4: Óhogyajóbüdöskurvaélet!!!

Namely 2013.06.24. 15:11:24

@Frigyes ur:
de van itt még 1-2 tippünk:
1. Tömegvonzás
2. Te voltál, aki mögött elbújt....

;)

plantingC4 2013.06.24. 15:13:24

@mésange: nem tudom, hogy rendi, de tök skorpió, az tutkó :D
most tényleg ez jönne, de annyira magas és úgy elrohant a hosszú lábaival, a rövidet is szarul bírom, hadd nyugodjon most meg kicsit...

@Frigyes ur: asszem kettesben és nem a kolléganővel...

@Hurri Kán: annyi infót szereztem csak, hogy 5 hónapja ment a párhuzamos oltás, egyéb részletek majd csak napok múlva...

fumerin 2013.06.24. 15:15:52

@plantingC4: Jahh, szar egyébként. Soha nem tudni, mikor okozol jót vagy rosszat ebben a helyzetben. Közeli ismerősnél egyértelmű, másoknál nehéz eltalálni.

Frigyes ur 2013.06.24. 15:16:34

@croesus: Mobil nem volt nálam, a bankkártya meg az elülső zsebben volt asszem. De ennek már volt realitása.

@Namely: Oké, úgy veszem kimagyaráztad.
Viszont a fenekemen nincs bajusz és relatíve kevés pasi hord pánt nélküli felsőt :P

Segáz, nyugodtan lehet cikizni azzal, hogy randa vagyok :)))

"amúgy egy haveromat is ezzel nyugtattam, amikor a melegek letapizták egy partin: legalább ott sikeres vagy... ;)" :DDDDD

@Kytia: Ja, ja, szintet léptem. Ha már nőkből is kaphatok jót, az nagy bók. Ha pedig a fenekem ilyen jó az is hízelgő ;)))) :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.24. 15:16:50

@mésange: óóóó én miket kaptam erre a mérlegelős dololgra anno a CSP blogon! :S Pedig nálam is így működik!

Akkor én is! :D Ez még nem volt:

14. Netes szoknyavadász: Szabadidejében lóg a neten és beregel egy csomó társkereső oldalra. Mindenkivel kikezd, akivel csak lehet, bizonyítván mekkora nagy kan is ő. Legtöbbször álnéven, fénykép nélkül (felismerhetetlen képpel), vagy más képével teszi mindezt. Természetesen van barátnője. Otthon sunyul, a kényelmi állandó szemébe hazudik, akit ügyesen megvezet. A lebukástól tartva kezét folyamatosan az X gombon tartja, titokban levelezik, folyamatosan törli az előzményeket és sütiket a gépén és szigorúan ügyel a postafiókjára. Ehhez legtöbbször társul a számítógépes játékok iránti érdeklődés is. Ha segíteni kell valamit, akkor ő éppen "befejezi azt a pályát". Rém lusta, csak akkor takarít (vagy akkor sem), ha már ellepi a szemét. Legtöbször nem ér rá találkozni, vagy olyan helyen akar találkozni, ami neki a legkényelmesebb.

Kytia 2013.06.24. 15:18:30

@croesus: Az hagyján, de a terhes nő se kutya. Az meg úgy költözik össze a fasszal, hogy közben tudja, hogy egy másikkal járt, míg őt felcsinálta.
Ez is lehetne egy női kategória.

A képzelt győztes: Azt hiszi, a kapcsolatban és a pasiban mindent ő irányít, minden rajta múlik. Ha elég ügyes, őt veszi el, őbelé lesz szerelmes a pasi. Ha megcsalják, általában a másik nőt hibáztatja és elhatározza, hogy "harcba száll". Ha átmenetileg sikerül győzedelmeskednie, azt hiszi, ezzel meg van oldva minden. A legelvetemültebb verziója a gyerekkel lasszózás technikáját alkalmazza, majd azt hiszi, ha ez megvan és a srác összes lesokkolt barátnőjét sikerül elzavarni, végleg nyert. Persze addig, amíg újra meg nem csalják és akkor kezdődik megint a harc az aranypéniszért. Általában nőtársaival goromba.

Frigyes ur 2013.06.24. 15:18:59

@Namely:
1. Félmázsám nem képvisel akkora tömegvonzást.
2. Elbújni is nehéz mögöttem, kb. Kytiának sikerülne :D Bár a csaj se volt nagy. Persze erre azt mondod biztos a kihívást kereste :)))

@plantingC4: 2 év után se élnek együtt? Hány évesek?

Hurri Kán 2013.06.24. 15:19:42

@plantingC4:
Pff... az idő és a pálinka segít, a mennyiség a kérdéses.

fumerin 2013.06.24. 15:20:14

@Kytia: Ez, amit leírtál nálam halállistás. Sajnálom, ezek már csak embernek látszók és nem azok.

plantingC4 2013.06.24. 15:20:30

@Frigyes ur: Kevés infóm van, új kolléganő még, asszem a csaj 30. Nincs infó, hogyan élnek.

Kytia 2013.06.24. 15:20:57

@Bundabandi (Cookie Bunny): "Ha segíteni kell valamit, akkor ő éppen "befejezi azt a pályát"."

:DDDDDDD

Egykicsit a nálam 1-essel jelölt játékosra emlékeztet, de valóban, külön kategória. Elhajolhat amúgy nőgyűlölő irányba is.

Kytia 2013.06.24. 15:24:59

@Kytia: Ja, és kedvenc szófordulata a "Láttad volna a csaj arcát, hogy nézett, hehe."

Frigyes ur 2013.06.24. 15:26:20

@plantingC4: Hát ez tényleg a 'ha megnyerte, hadd vigye' kategória a terhes csajnak. Légy úriember, hívd el inni, ahogy mesange javasolta :)

Kytia 2013.06.24. 15:27:04

@plantingC4: Én azt hittem, ilyen történetek igazából csak kamu CsP posztokban vannak.:(

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.24. 15:31:25

@Kytia:

15. A megmentő: Imádja az érzelmileg sérült nőket. Úgy szerez magának csajt, hogy eljátssza a lelki szemetesláda szerepét és közben nyomul ezerrel. Nagyon jó színész, kiválóan játssza a megértő barátot, akinek rég nincs senkije és nem is érti miért, mert neki "csak egy olyan nő kellene, aki őt igazán szereti". Miután megszerezte az aktuális kiszemeltet, elveszik a "frissen lőtt vad érzése" és rögtön újabb "megmenteni valót" keres magának. A régi már egyáltalán nem érdekli, gátlástalanul lép át rajta. Ebből következően soha nincs senkivel hosszabb ideig együtt, legtöbbször agglegényként végzi.

Namely 2013.06.24. 15:33:15

@Frigyes ur:
"Viszont a fenekemen nincs bajusz és relatíve kevés pasi hord pánt nélküli felsőt :P"
akkor a karod szőrös tutira.... de akkor is: te lehettél volna a dominája, te pedig elszalasztottad életed nagy lehetőségét.... ezek a nők..... ;)

"Elbújni is nehéz mögöttem, kb. Kytiának sikerülne"
de mindenki tudja, hogy @Kytia: is kövér..... ;DDDD

Kytia 2013.06.24. 15:34:09

@Bundabandi (Cookie Bunny): Ez de fura!!! Egy ál-friendzone-ista??? Pedig ha ugyanezt a vislekedést őszintén tanusítja, akkor tutira nem kap pinát. Milyen világ ez, gyerekek, áááhhh.

Kytia 2013.06.24. 15:35:28

@Namely: Ha én is kövér vagyok, és rajtam kívül senki sem tudna mögötte elbújni, akkor ti mind utradurvakövérhájasállatok vagytok.:D

fumerin 2013.06.24. 15:43:57

@Bundabandi (Cookie Bunny):
16. Csalódott: Fél a nőkkel ismerkedni. Mindig kritizál, általában a külsővel revolverezi őket, ha túl jók hozzá, kikezdi a belső tulajdonságaikat. Nehezen megközelíthető, tapasztalatlan. Előnye a hűség. Gátlásos, szinte szégyen érzést kelt a nőben, ha az a bugyi szót használja. Nehezen mutat ki érzéseket, majd hirtelen vált át hősszerelmesbe. Könnyen megsértődik, órákig kell elhitetni vele, hogy csak félremagyarázta azt a kétértelmű szót és nem is azt akartad mondani. Soha nem elégedett önmagával, képes a túlzásokra, természetesen csak felhívás arra, hogy agyonig dícsérjük. Olyan nőknek javasolt, akik bírnak egy témán 5 napig rugózni. :D

plantingC4 2013.06.24. 15:45:33

@Frigyes ur: tök elhívnám, olyan kis szimpi, na jó a "kis" az nem igaz, 200 cm körül van, én 180 alatt pár centivel...:D

@Kytia: sajnos nem, a leggenyóbb kamus CsP posztoknál is tetűbb szemétségek történnek valójában...

Frigyes ur 2013.06.24. 15:47:03

@Namely: Nem szőrös, és bármilyen jócsaj is volt, egyelőre más térfélen játszom.

Hölgyet ne kövérezz le,, még ha Kytia is az, mondd azt, hogy súlya tekintélyteremtő :)))

@Kytia: Ne zavard össze logikával. Pasi ;)))

Frigyes ur 2013.06.24. 15:48:17

@plantingC4: 2 méter. Aztadurva. És a pasija mert félremenni?! :D Nőből ez a méret ultraritka, csapj le rá gyorsan, megvédhetne :D

plantingC4 2013.06.24. 15:57:18

@Frigyes ur: hogy klasszikust idézzek: " az ellen nem véd" :D

Volt egyszer egy hasonlóan kétméteres barinőm, hogy őszinte legyek, nekem imponált a magasságkülönbség, nem a személyvédelem irányából értékeltem :D, hanem egyszerűen soha nem volt vége a lábának és ez bizonyos perspektívából nézve, eléggé izgató tudott lenni :D:D:D
Normálbolond, átlagosan hülye nőt keresek, mint amilyen én vagyok férfiben :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.24. 16:00:04

@mésange: Jahhhaj! Ez úgy ismerem, hogy:

Ffi: Szia! Tudod, hogy nagyon szép vagy?
Nő: Figyu, nem érdekelsz! Ne is fáraszd magad!
Ffi: Amúgy egy beképzelt ribi vagy és nagy az orrod! Különben sem kellenél, mert a Gizire hajtok.

Ezek után a fél baráti társaságnak elköhinti, hogy amúgy megdugta a csajt, de az nem egy nagy szám az ágyban! :D

fumerin 2013.06.24. 16:01:50

@Bundabandi (Cookie Bunny): :D
Essenem rossz, de ez már a haladó, én mindig pályakezdőkkel találkoztam. :D

fumerin 2013.06.24. 16:09:41

Uhhh, várjatok, extrém kategória! :D
17. Voyeur: Sok ismeretlen hívás, általában senki nem szól bele. Sok email, természetesen nem eredeti névvel, természetesen helyzetjelentés rólad. Napra kész információ a frizurádról, ruhádról, érkezési és távozási szokásaidról. Amíg nem fenyegeted meg feljelentéssel, addig játszik. Amikor látja, megütheti a bokáját, önként és dalolva vall színt. Apró ajándékok várnak a postaládában, természetesen "csak úgy, csak baráti" felirattal. Majd jön a magyarázkodás, régi csalódásai sztorija. Elutasításra rosszul reagál, általában évekig duzzog. Magányos állatfaj, de ezek után nem csoda. Nem tudom milyen női típusnak javasoljam, emberben ritka az ilyen.

Frigyes ur 2013.06.24. 16:11:07

@plantingC4: Milyen perspektívából? :O Nem tudom, általában mindkét felet zavarni szokta, ha a nő a magasabb, még ha a hosszú comb mindenkinek tetszik.

De a hülyeség hogy függ össze a mérettel. Kytia se egy égimeszelő, aztán látod milyen gyagyás :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.24. 16:24:33

@mésange: Uhhh ez már pszichoboy kategória! :D

Kytia 2013.06.24. 16:30:48

@mésange: Hehe.:D

Közben új ihletem támadt, míg hazaértem.

18. A friss puncira áhítozó: 14 fölött egyáltalán nem érdeklik a nők, 20 fölött már csak a szipirtyó szót használja rájuk. Sóhajtva beszél "azokról" a fiatal lányokról, akiknek persze ő sosem kellett. 14 évesen azért nem, mert még kis faszfej volt hozzájuk, 20 évesen azért nem, mert még mindig kis faszfej volt hozzájuk, 25 évesen szintén ezért, 30 évesen pedig már túl öreg és/vagy nem elég szexi volt ahhoz, hogy felkeltse egy tinilány érdeklődését. Balszerencséje okán az egész világra haragszik, a nők öregedésének láttán pedig okvetlenül kell egy-két kellemetlen megjegyzést tennie. A saját öregedését ugyanakkor folyton megpróbálja lealkudni, mondván, "ugyan már, az ember annyi idős, ahánynak érzi magát". Jellemzője a szex túldimenzionálása, sűrűn hagyják el olyan mondatok a száját, mint "a szex valójában a lelkek csókja, amikor a két magányos bolygó eggyé olvad", és hasonló mondatok, amiktől egészséges emberek azonnal a lavórt kezdik keresni. Tapasztalata és "finomlelkűsége" mentén próbál becsusszanni a lányok bugyijába, akik, ha nem vevők rá, automatikusan mehetnek a "pár év múlva úgyis vén szipirtyó leszel" kategóriába.

Kytia 2013.06.24. 16:33:32

@Bundabandi (Cookie Bunny): Ennek extrém formája:

- Lányok, tudtok adni pár forint aprót?
- Nem.
- OLYAN CSÚNYÁK VAGYTOK, HOGY AZ NEM IGAZ!

:D

Kytia 2013.06.24. 16:38:56

@plantingC4: " hanem egyszerűen soha nem volt vége a lábának és ez bizonyos perspektívából nézve, eléggé izgató tudott lenni"

Én ennél sokkal trükkösebb vagyok. Épp csak elkezdődik a lábam és hopp!!!!...máris ott a pina. Na jó, nem trágárkodom ma többet.:DDD

Namely 2013.06.24. 17:19:59

@Kytia: tarhálásról nekem mindig ez jut az eszembe:
Fazon odajött a Deák megállójában:
-Nem tejre kell, nem kenyérre, piálni akarok, mint az állat....
(kapott is azonnal pénzt)

"a szex valójában a lelkek csókja, amikor a két magányos bolygó eggyé olvad"
most már tudom, hogyan lehet hányás közben röhögni... :)

fumerin 2013.06.24. 18:09:09

@Kytia: :D

19: Örök ifjú: Nem zavarja, ha magas a homloka és két oldalt fel van csúszva a halánték. Pocakja bojler méretekben biztosan szexi, hisz alatta (jó mélyen) kockahas feszül. Ezeket az "idomokat" a 10 évvel ezelőtt már kinőtt izompólóval hangsúlyozza ki. Hatalmas az önbizalma, gyakorlatilag tini lányok közt érzi csak jól magát. Részt vesz minden ifjúsági rendezvényen. Ismertetőjegye, hogy sokat beszél, mindenhez van mondókája. Múltbéli hódításai általában 5 percenként terítéken. Ha nem hívta volna fel magára a "szexi" testével, sztorijaival a figyelmet előkapja a pénztárcáját. Nem fél ezotériához nyúlni, Coelhokat fejből idéz, extra jó csajoknál bedobja Poppermüllet is. Hisz a bolygók együttállásában.

nénikéd 2013.06.24. 19:55:31

10. Semmi nem jó neki. Ha a pasi kedves, az nem, ha rámenős, az nem, ha szeret sportolni, hiú és sosincs otthon, ha sokat van otthon, el van löttyedve, ha szeret valamilyen művészetet, akkor felvágós sznob, ha inkább focimeccsre jár, műveletlen bunkó, ha takarékos, spúr, ha nagyvonalú, beképzelt rongyrázó... És erről közel húszelemű listát is összehoznak a barinőkkel elemzéssel együtt, pedig két elem is messze elég lenne: van rajta sapka, nincs rajta sapka (VRS/NRS), és ezekeből is bőven kiderülne, mi a baj vele.

alebzsaflab 2013.06.24. 20:12:43

11-19. is! :) Még! :D

akut schizo effektív pszichózis 2013.06.24. 20:32:45

micsoda műhelymunka zajlott itt ma.

javaslom a bloggazdáknak, hogy gyüjtse be ezeket és egy posztban rakja ki.

alkalomadtán lehet bővíteni :)

Kytia 2013.06.25. 08:04:23

@nénikéd: Chill bro. Ma nem harc van, legfeljebb barátságos mérkőzés.

@plantingC4: Hánaugye.:D

nénikéd 2013.06.25. 10:01:04

@Kytia: No probs, sis. Ez is csak barátságos lábhúzogatás volt, nem dupla nyújtott lábas becsúszás.
süti beállítások módosítása