HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

... mert mire sikeresen besorolod őket a lenti kategóriák valamelyikébe, már úgyis ráfáztál, vagy pont őt kerested.

1. A takarékos: Monoton hangon beszél, utólag sosem emlékszel, hogy miről. Alig ér hozzád, a kedvesség nem nagyon megy neki. Ezt főleg akkor tapasztalod meg, amikor elveri az amúgy mínusz húszban is a kertben alvó kutyáját, mert az lerágta a kötést a frissen műtött lábáról. Tölcsért nem vesz a kutyának, mert az drága. Egy idő után nem megy neki a szex sem, mert már a farok felállításához szükséges energiát is sajnálja az univerzumtól (meg tőled). Ha azt mondod, szakítani akarsz, üljetek be valahova ezt megbeszélni, közli, hogy ő nem akar, és a problémáitokat igenis meg fogja oldani, de egyébként hihetetlen, hogy képes voltál egy ilyen drága helyet választani a beülésre.:D

2. A csirkefogó: Nem a tomboló szexuális vágy miatt kúr félre, hanem azért, hogy bűnözzön. A sunyiskodás számára a legnagyobb éltető erő. Ha megdugja a kollegínáját, tuti, hogy a csomagtartójába gyömöszölve csempészi át a kapuőrökön, nem törődve azzal, hogy simán megtehették volna, hogy 10 perc különbséggel indulnak el, ember nem gondolta volna, hogy dugni fognak (meg nem is érdekel senkit). Ő mégis a csomagtartót választja, mert ez azt a mámoros érzést adja neki, hogy ő most átbaszott valakit, amitől kaján vigyor ül ki a pofájára és végre elemében érzi magát. Általában lop is, ha van rá alkalma, olyan dolgokat is, amikre semmi szüksége, fentebb említett okokból. Ugyanezért dug meg néha olyan nőket is, akiktől amúgy hányingere van.

3. A farkával kampányoló: Folyamatosan a szexszel dicsekszik, olyan előnyöket emelve ki, amitől már 15 éves lányokat is elkap a röhögőgörcs. Például hogy ő egyszer egy lánynak "nyolcszoros orgazmust okozott", mert nyolcszor érezte összehúzódni a hüvelyt (a női orgazmus alapvető velejárói az ütemes összehúzódások - a szerk.), meg hogy ő ha nagyon összeszedi magát, akár félóráig is bírja, valamint a farka 15 centi, tudod-e, hogy a magyar átlag csak 3 és fél... A dugáson kívül másról nem nagyon lehet vele beszélni, gyakori jelmondata, hogy "hát ez mozgatja a világot". Ha hónapokra eltűnik, a nemlétező karrierjére fogja, valójában persze nőket hajkurászik. A kínos pillanat, amikor összefutsz egy volt kolléganőjével és a nő hüledezve meséli, őt egyszer hazavitte és eldicsekedett neki arról, hogy egyszer egy nőnek nyolcszoros orgazmust okozott... Ha valaha is többet láttál az illetőben, e pillanatban roppantul kínosan érzed magad.:D

4. Az útkereső: Fogalma sincs, milyen legyen, állandóan menőnek akar látszani és nem tudja feldolgozni a tényt, hogy minden helyzetben más a menő. Ha közgázos buliba csöppen, akkor hirtelen pénzügyi szakemberré változik, míg ha egy festővel beszélget, akkor ő valójában "arculattervező". A szexben is biztos, ami biztos alapon minden stílust bemutat, hol talpat masszíroz és olyan röhelyesen kifacsart pózokba hajtogat téged, amiket a Káma-szútrában olvasott, hol pedig a seggedet csapkodja, mint a pornófilmekben. Kedvelt szórakozása bosszantani a másikat, csinos nőket emlegetni, direkt nem megdícsérni az új ruhát, ezzel próbálva elbizonytalanítani, de ez még mindig semmi ahhoz képest, amennyire ő szorong, ha halvány jelét látja, hogy bárki, bármiben jobb nála. Jellemzője, hogy minden ok nélkül számtalan nővel elhiteti, hogy "rájuk van állva", hogy szívesen udvarolna nekik, ha valami máshogy lenne, mint ahogy van.

5. A kedves: értelmes, intelligens, hűséges, és sok mindenről lehet vele beszélni, csak sajnos sokszor nemszexi. Folyton szerelmes. Néha azt a tanácsot kapja, hogy legyen bunkóbb, de ez nem megy neki, így végül kénytelen találni egy olyan nőt, aki úgy szereti, ahogy van. Ha kikosarazod, utána is szívesen barátkozik veled, nem kezd el haragudni és továbbra is szilárdan állítja, hogy csodálatos nő vagy. Sokszor kerül a friendzone-ba (nemegyszer rövid járás után) és a legtöbb nőről azt gondolja, hogy meg kell őket menteni a gonosz, önző férfiaktól.

6. A csak befelé lojális: Morcos típus, nem szépíti a mondandóját, könnyen megbánt másokat, ez alól viszont kivétel a barátnője. Ő minden ruhában csinos, minden tevékenységben tehetséges és döbbenetes módon milliószor jobbfej, mint a családjának bármely tagja. Általában valamelyik geek hobbit űzi, a nők csak mérsékelten érdeklik, a legtöbbet egyébként is elviselhetetlen hülye picsának tartja, bezzeg neki mekkora mákja van, hogy kifogta az egyetlen értelmeset. Nehezítő körülmény vele, hogy a családod és a barátnőid általában utálják, ahogy ő is őket.:D

7. A nőgyűlölő: Mindet megkeféli, de csak, hogy a többit bántsa. Válogatás nélkül rühelli az összeset és szex után általában az összes apró testi hibát, amit felfedezett, megosztja a nagyérdeművel. A szüleivel általában bunkó paraszt módon viselkedik. Jellemzője, hogy nem fejlődik a korral, 40 évesen is olyan, mit kamasz korában. Ugyanakkor valamiért mindig akad neki nő, sőt, valaki mindig sír utána.

8. Az extrém sportok szerelmese: Gyakorlatilag csak hozzá hasonló nő mellett képes megmaradni, aki partner a bűázisugrásban, hegymászásban, vagy egyéb veszélyes őrületben. Ha talál ilyet, nagyon boldog és harmonikus kapcsolatban él vele és vigyáz rá. Általában ilyenkor jobban félti a barátnőjét, mint magát. A hűtlenség fel sem merül. Hibája, hogy gyakran korán hal.

9. A haver: Ő az, aki a szexet könnyed társas elfoglaltságnak tartja, haveri alapon is megy neki. Általában liberális, nem követel, de nem is vállal túl nagy kötöttségeket. Nem egyszer van több szeretője, de ezek tudnak egymásról és bármelyiknek lelki baja van, ő meghallgatja, sőt, még tanácsot is ad. Sokszor még a szeretősdi után is megmarad a baráti kapcsolat és a szimpatizálás.

10. A nős: Két fajtája van. Az egyik, a "haver" altípusa, amelyik nem árul zsákbamacskát, rögtön közli, hogy otthon minden rendben, csak "kell a változatosság". Másik típus a panaszkodó, akinek a felesége egy sárkány, egy undorító perszóna, aki mellett elviselhetetlen az élet és csak a gyerekek miatt vannak még együtt. Ez a típus nagyon idegesítő, mert amellett, hogy ugyanúgy csak kúrni akar, mint a másik, még meg is kell hallgatni, hogy milyen rossz neki otthon az élet, együttérzést is kell tanusítani és sosem szabad kijelenteni, hogy ez csak egy szeretőkapcsolat, folyamatosan el kell vele hitetni, hogy te valójában szerelmes vagy. Nem átall belesírni a telefonba, hogy te nem szereted. Ha véletlenül találkozol a feleségével, általában ledöbbensz, mert kiderül, az elviselhetetlen, gusztustalanul meghízott perszóna valójában egy csendes, barátságos kis szőke nő másfél kiló súlyfelesleggel. Egészen extrém esete az, amelyik tényleg szerelembe is esik és rá is készül a család elhagyására, de a cél előtt mindig visszafordul.

11. Álszerény: Mindig elnézést kér mindenért, még azért is, ami egyértelműen jól tud esni a nőnek. Előre beosztja egy hónapra a nő programját és próbálja elhitetni, hogy ez természetesen mind a nő miatt történik, ráadásul női logikátlanságot bevetve, sikerül elhitetni a nővel, márpedig ezt a nő akarta. Nem spórol, ráadásul az ágyban már előre elnézést kér, ha esetleg hozzá akarna nyúlni a nőhöz. Természetesen az élet minden területén sikeres, ágyban is jó, csak elviselhetetlen hosszú távon. Olyan nőknek javasolt, akik bírják azt a képmutató viselkedést, ami szinte lehetne a tükörképük is.

12: Okoskodó: Mindig mindent jobban tud, amit nem, azt is kimagyarázza természetesen elérhetetlen forrásokkal. Biztosan tudja, hogy amit tesz, az maga a tökéletes, aki nem így gondolja az biztos hibázik. Ha valami nem stimmel, akkor is elhiteti a másikkal, hogy ez már nem az ő sara. Pénz terén majdnem a spórolós kategória, viszont valami extra önbizalommal el tudja hitetni, hogy ez már csak természetes, hogy megosztja a költségeket. Ajándékokra jellemző a gyakorlatiasság és praktikum. Nem szereti, ha rajta nevetnek, viszont mindenki máson totál jól tudja a nyelvét edzeni. Elviselhetetlen 10 percnél tovább, olyan nőknek ajánlott, akik szeretnek bizonytalanságban élni.

13. Önbizalomhiányos: Végletek embere. Intelligenciájától függ, hogy reagálja le a kapcsolatait. A kevésbé értelmes általában a hangjával és fizikai erejével tud felülkerekedni a konfliktusokon. Értelmesebb variációja simán elsírja magát. Hűséges típus, viszont minden feladatot, ami emberi kapcsolatokra van korlátozva a társára bíz. Fél kiállni mások elé, társaságban szűkszavú. Váratlan élethelyzetek kiborítják, gyakran valami szenvedélybetegség kíséri. Szeret birtokolni, baromi féltékeny. Mindig megkérdezi: milyen volt. Olyan nőknek ajánlott, akik szeretnének egész életen át egy nagyra nőtt gyereket nevelni, anyáskodni felettük. Ha mégis ez a típus szimpi, minimum 5 csador beszerzése javasolt.

14. Netes szoknyavadász: Szabadidejében lóg a neten és beregel egy csomó társkereső oldalra. Mindenkivel kikezd, akivel csak lehet, bizonyítván mekkora nagy kan is ő. Legtöbbször álnéven, fénykép nélkül (felismerhetetlen képpel), vagy más képével teszi mindezt. Természetesen van barátnője. Otthon sunyul, a kényelmi állandó szemébe hazudik, akit ügyesen megvezet. A lebukástól tartva kezét folyamatosan az X gombon tartja, titokban levelezik, folyamatosan törli az előzményeket és sütiket a gépén és szigorúan ügyel a postafiókjára. Ehhez legtöbbször társul a számítógépes játékok iránti érdeklődés is. Ha segíteni kell valamit, akkor ő éppen "befejezi azt a pályát". Rém lusta, csak akkor takarít (vagy akkor sem), ha már ellepi a szemét. Legtöbször nem ér rá találkozni, vagy olyan helyen akar találkozni, ami neki a legkényelmesebb.

15. A megmentő: Imádja az érzelmileg sérült nőket. Úgy szerez magának csajt, hogy eljátssza a lelki szemetesláda szerepét és közben nyomul ezerrel. Nagyon jó színész, kiválóan játssza a megértő barátot, akinek rég nincs senkije és nem is érti miért, mert neki "csak egy olyan nő kellene, aki őt igazán szereti". Miután megszerezte az aktuális kiszemeltet, elveszik a "frissen lőtt vad érzése" és rögtön újabb "megmenteni valót" keres magának. A régi már egyáltalán nem érdekli, gátlástalanul lép át rajta. Ebből következően soha nincs senkivel hosszabb ideig együtt, legtöbbször agglegényként végzi.

16. Csalódott: Fél a nőkkel ismerkedni. Mindig kritizál, általában a külsővel revolverezi őket, ha túl jók hozzá, kikezdi a belső tulajdonságaikat. Nehezen megközelíthető, tapasztalatlan. Előnye a hűség. Gátlásos, szinte szégyen érzést kelt a nőben, ha az a bugyi szót használja. Nehezen mutat ki érzéseket, majd hirtelen vált át hősszerelmesbe. Könnyen megsértődik, órákig kell elhitetni vele, hogy csak félremagyarázta azt a kétértelmű szót és nem is azt akartad mondani. Soha nem elégedett önmagával, képes a túlzásokra, természetesen csak felhívás arra, hogy agyonig dícsérjük. Olyan nőknek javasolt, akik bírnak egy témán 5 napig rugózni. :D

17. Voyeur: Sok ismeretlen hívás, általában senki nem szól bele. Sok email, természetesen nem eredeti névvel, természetesen helyzetjelentés rólad. Napra kész információ a frizurádról, ruhádról, érkezési és távozási szokásaidról. Amíg nem fenyegeted meg feljelentéssel, addig játszik. Amikor látja, megütheti a bokáját, önként és dalolva vall színt. Apró ajándékok várnak a postaládában, természetesen "csak úgy, csak baráti" felirattal. Majd jön a magyarázkodás, régi csalódásai sztorija. Elutasításra rosszul reagál, általában évekig duzzog. Magányos állatfaj, de ezek után nem csoda. Nem tudom milyen női típusnak javasoljam, emberben ritka az ilyen.

18. A friss puncira áhítozó: 14 fölött egyáltalán nem érdeklik a nők, 20 fölött már csak a szipirtyó szót használja rájuk. Sóhajtva beszél "azokról" a fiatal lányokról, akiknek persze ő sosem kellett. 14 évesen azért nem, mert még kis faszfej volt hozzájuk, 20 évesen azért nem, mert még mindig kis faszfej volt hozzájuk, 25 évesen szintén ezért, 30 évesen pedig már túl öreg és/vagy nem elég szexi volt ahhoz, hogy felkeltse egy tinilány érdeklődését. Balszerencséje okán az egész világra haragszik, a nők öregedésének láttán pedig okvetlenül kell egy-két kellemetlen megjegyzést tennie. A saját öregedését ugyanakkor folyton megpróbálja lealkudni, mondván, "ugyan már, az ember annyi idős, ahánynak érzi magát". Jellemzője a szex túldimenzionálása, sűrűn hagyják el olyan mondatok a száját, mint "a szex valójában a lelkek csókja, amikor a két magányos bolygó eggyé olvad", és hasonló mondatok, amiktől egészséges emberek azonnal a lavórt kezdik keresni. Tapasztalata és "finomlelkűsége" mentén próbál becsusszanni a lányok bugyijába, akik, ha nem vevők rá, automatikusan mehetnek a "pár év múlva úgyis vén szipirtyó leszel" kategóriába.

19: Örök ifjú: Nem zavarja, ha magas a homloka és két oldalt fel van csúszva a halánték. Pocakja bojler méretekben biztosan szexi, hisz alatta (jó mélyen) kockahas feszül. Ezeket az "idomokat" a 10 évvel ezelőtt már kinőtt izompólóval hangsúlyozza ki. Hatalmas az önbizalma, gyakorlatilag tini lányok közt érzi csak jól magát. Részt vesz minden ifjúsági rendezvényen. Ismertetőjegye, hogy sokat beszél, mindenhez van mondókája. Múltbéli hódításai általában 5 percenként terítéken. Ha nem hívta volna fel magára a "szexi" testével, sztorijaival a figyelmet előkapja a pénztárcáját. Nem fél ezotériához nyúlni, Coelhokat fejből idéz, extra jó csajoknál bedobja Poppermüllert is. Hisz a bolygók együttállásában.

20: A nőies: Sokat foglalkozik a külsejével. Lényegesen több kozmetikai szert gyűjt össze, mint az átlag nők. Mindenből minőségit, nem spórol a tisztálkodással. Szereti a konyhát, főzésben kreatív. Takarításkor és vegyszerekkel való érintkezéshez legalább 2 pár gumikesztyűt is tart. Többször átöltözik egy nap, másfélszer hosszabb ideig készül el, mint a nő. Ismertetőjele: mindig van nála kézfertőtlenítő és öngyújtó, bár általában káros szenvedélyektől teljesen mentes. Étkezési szokásai megegyeznek a női magazinokban található fogyókúrás receptekkel. Mentes vizet iszik, ritkán fogyaszt alkoholt. Különösen azoknak javasolt, akik rendmániásak és egészséges életmód hívei. Testmozgás nem mindig párosul az egészséges életmódhoz.

21. A női lélek tudora: Ő az, aki meg van győződve róla, hogy megértésével, érzékeny lelkével messze férfitársai fölé emelkedik. Társaságban már-már együgyű optimizmust mutat, olyan szólamokat puffogtatva, mint "ugyan már, nem ezzel kell foglalkozni, azzal kell foglalkozni, hogy itt a tavasz, süt a nap és annyi szép dolog van a földön". Valójában állatira kétarcú, mindig azoknak jópofizik, akikkel épp van, az ember sosem tudhatja, hányadán áll vele. Extrém esete a szexben is valamiféle übermensch-t szeretne megvalósítani és nála fiatalabb lányoknak szívesen tart "oktatás" arról, milyen is a jó szex, majd ha alkalmuk lesz megtapasztalni, meglátják. Bár alapvetően kedves ember, sokszor érzed kínosan magad a társaságában, amire néha nem is tudsz pontos magyarázatot adni. Valójában azért van ez, mert miközben folyton azt hirdeti, hogy el kell fogadni másokat és csak a pozitív dolgokra koncentrálni, érzed, hogy a háttérben folyamatosan minősít, bírál.

22: Megalomániás: Általában 2500cm3 alatt nem vásárol autót. Ékszere az órája és természetesen a technikai kiegészítői(telefonok, laptopok...). Drága éttermeket szereti, még akkor is, ha kevésbé ehető vagy mérhetetlenül kicsi adagban adnak ott ételt. Virágok mindig visz a nőnek, általában figyelmesen válogatott különlegességeket. Szereti a letisztult formákat, viszont mindenen rajta hagyja a vonalkódot. Fényképekkel reprezentálja azokat a holmijait, amiket sajnos nem tud magára akasztani, de mindenképp értéknek tartja. A kapcsolatban magát szereti, a nőt is az autójával egyenértékűként kezeli. Kritikus másokkal, a nőjét is öltözteti, ráadásul be is állítja, hogy melyik az a mosoly, amit ma szeretne egész nap látni. Sokszor szeret egyedül lenni, pláne akkor, amikor az öltönyei már a mosodában vannak. Utálja a pizsamát és a papucsot.

23. A nyálas: Minden nőt "Szívemnek", "Drágámnak" szólít. Állandóan agyba-főbe dicsér, még akkor is ha éppen totál szét vagy csúszva. Szeret fogdosni, rácsapni a seggedre, karolgatni, masszírozgatni stb. Órákig tud fárasztani azzal, hogy ma éppen milyen jól nézel ki és különben is "olyan kis cuki vagy!". És nem buzi, sajnos... Ha fülébe jut, hogy éppen szakítottál a pasiddal, lecsap rád, mint gyöngytyúk a takonyra. Lerázhatatlan! Sokszor érdeklődik a spirituális dolgok iránt is, amivel szintén órákig tud fárasztani. Rettenetesen pletykás. Legtöbbször van barátnője, vagy felesége, akit rossz esetben "asszonypajtásnak" hív és kizárólag szaporodás és a háztartás vezetése céljából tart.

24. Anyuci pici fia: Nem feltétlenül lakik otthon, de többször program anyuci meglátogatása. Telefonon is állandóan hívja anyu, minden kis hülyeségért pl: ugorjon már ki a piacra dinnyéért, mert olyan dinnyét csak ott lehet kapni és ő megkívánta". Sokszor vannak naaagy családi programok, amin az egész fámília ott van és tök kínos az egész. Pl: "Te a Gizi vagy? Jaaaa neeem, bocs... az az előző barátnője volt!" Anyunak persze egyik barátnő sem tetszik, nem elég jók, plusz elrabolják az ő pici fiát (igaz ezt így nem mondja ki, de érezteti). Folyamatosan kaját küld, amit picifiú el is vár, sőt!, csak az a jó kaja, amit anyu csinál. "Anyám nem így szokta csinálni!" Anyu többször átjár sutyiban takarítani (van kulcsa!!!!), rád nyit a budiban és kitárgyalja neked a fia rossz szokásait. Mikor átjön ellenőrzi, hogy megettétek-e a kaját amit küldött és kiraktátok-e az ajándék porcelán kiskutyát szekrényre.

25. A büdös: Belső tulajdonságai gyakorlatilag lényegtelenek.:D
(Viszont sokkal jobb esélye van a pozitív változásra, mint annak aki lélekben görény. Ettől függetlenül dezodort és szappant ajándékozni továbbra is bunkóság, bármily praktikus is. - A szerk.)

26. Magának való: Átlagos külső, csendes. Nagy nehezen szerez barátnőt többnyire véletlen belebotlik. Kampány idején próbál bókolni, romantikus klasszikusok idézeteivel bombázza a nőt. Sürgeti az összeköltözést ahol pontokba szedett házirendet gyárt, jól látható helyre ki is teszi. Remegve várja az alkalmat, hogy a nő végre valamelyik szabályt áthágja esetleg minőségbiztosítási szemszögből ne teljesítse. Szereti hangsúlyozni a fontosságát, szerepét. Ágyban nem tudni milyen, mert viselkedése hasonló egy mániákushoz, már a kicsit félre csúszott lepedő látványa is lenullázza a libidóját. Partnerei gyorsan elmenekülnek, szerencsére fél évet is vár, amíg újra emberek közé merészkedik csajozási kísérleteket tenni.

27. Lusta: Valami rejtélyes úton mindig van mellette nő, általában átlagos vagy az alatti kategória. Kedvenc időtöltése a tévézés, nem ritka a sportcsatornák közti léptetés. Nőt tereptárgynak tekinti, fél szavakkal kommunikál, általában kérések(kaja, pia, ruha). Baráti társasága is hasonló érdeklődési körrel bír, nem zavarja a nőt, ha hárommal több poharat kell bevinnie. Öltözködése már-már igénytelen, de csúfolható a sportos kategóriának is. Nőt nem tiszteli, nem szereti, tartja. Könnyen és gyorsan szaporodik, gyerek hasonló figyelmet kap, mint a nő. Minden mélyenszántó gondolattól mentes, csendes élet garantált mellette, mondhatni langyos víz. Csak robotoknak ajánlom.

28. Kocka: Nehezen megközelíthető, távolságtartó. Általában vagy 9 kapun kell átjutni hogy elérj hozzá. Nagy megtiszteltetés, ha végre olyan nyelvet használ, amit értesz. Nagyobb megtiszteltetés, ha le is fordítja a mondandóját. Akkor értél el a lelkéhez, ha már emberként beszél. Általában akkor sem lesz szószátyár de mással is kifejezheti az érzéseit, mint a szavak. Igazából hatalmas szívük van csak baromi nehéz eljutni odáig. Kitartó és türelmes nőknek javasolt, viszont a "fáradtságért" cserébe szeretetben és tiszteletben nem lesz hiányuk. Nagyon hűségesek. Amelyik nő nem szereti a játékot(gépen), az kerülje el őket nagy ívben.

29. Playboy: Kizárólag a külsőségekre megy, neki a nő egy kirakatbábú, akit lehet mutogatni, dicsekedni vele a haveroknak, meg az egész világnak. Legtöbbször buta női vannak, mert nem szereti, ha nőnek van egy kis egyénisége és esze (az túlságosan bonyolítaná a dolgokat). Irányítja, öltözteti, kocsit rak a segge alá, esetleg zsebkutyát a kezébe, cserébe elvárja, hogy a nő befogja és rendes bútordarabként viselkedjen. Nem ritka, hogy több nője is van egyszerre, de tuti, hogy közben tovább vadászik, mert a mennyiség a lényeg. Az aktuálisat elég hamar megunja, amint egy (szerinte) jobb nő feltűnik a színen. Folyton arról beszél, hogy kiket dugott meg egy bizonyos körből (baráti kör, lakótelep, kisváros stb.), valamint arról, hogy kiket akar még megdugni és azt hogyan fogja kivitelezni, mert "ha ő akarja, hát bárkit megdug!". Általában nem hejjespasi, de magáról azt gondolja és vérig sértődik, ha valaki átlagosnak kiáltja ki.



A kategóriák a blog kommentelőinek tollából születtek,
valós személyekkel való bármilyen hasonlatosság csupán a véletlen műve.
Egy állat sem sérült meg a poszt készítése során.

Lopiright (c) 2013 ÍJ Blog
A folytatás jogát fenntartjuk!

60 komment

Címkék: ÍJ


A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr945376697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prof. Dr. Sün (törölt) 2013.06.25. 10:32:51

Egyik se jön be. Túl sok a pöcsük, és kevés a pinájuk. Habár azt mondják, a jövő pinája a segg, én továbbra is maradi vagyok.

Frigyes ur 2013.06.25. 10:51:09

"Egy állat sem sérült meg a poszt készítése során."

Én úgy tudom, hogy az egyik szerző rendszeresen molesztál egy állatfajtát.

Kytia 2013.06.25. 10:55:53

Aztaaaaa. Az összeset összenyaláboltátok?:D
Pedig ma délelőtt majdnem írtam egy huszadikat "nénikéd" kommentelőrásunk kedvéért, kár, hogy lemaradt.:D

Easyke (törölt) 2013.06.25. 10:58:51

Nagyon jó összefoglalás, kifejezetten tetszene, ha nem a valóságot írná le, de sajnos igen.

akut schizo effektív pszichózis 2013.06.25. 11:11:13

@Kytia: írd meg nyugodtan, könnyen a posztba lehet fűzni.

fumerin 2013.06.25. 12:58:57

"A kategóriák a blog kommentelőinek tollából születtek,
valós személyekkel való bármilyen hasonlatosság csupán a véletlen műve.
Egy állat sem sérült meg a poszt készítése során.

Lopiright (c) 2013 ÍJ Blog
A folytatás jogát fenntartjuk!"

Dehüjjjjékvagytok! :D :D :D

Hurri Kán 2013.06.25. 13:14:20

Ki hol halászik ugye...

fumerin 2013.06.25. 13:23:57

20: A nőies: Sokat foglalkozik a külsejével. Lényegesen több kozmetikai szert gyűjt össze, mint az átlag nők. Mindenből minőségit, nem spórol a tisztálkodással. Szereti a konyhát, főzésben kreatív. Takarításkor és vegyszerekkel való érintkezéshez legalább 2 pár gumikesztyűt is tart. Többször átöltözik egy nap, másfélszer hosszabb ideig készül el, mint a nő. Ismertetőjele: mindig van nála kézfertőtlenítő és öngyújtó, bár általában káros szenvedélyektől teljesen mentes. Étkezési szokásai megegyeznek a női magazinokban található fogyókúrás receptekkel. Mentes vizet iszik, ritkán fogyaszt alkoholt. Különösen azoknak javasolt, akik rendmániásak és egészséges életmód hívei. Testmozgás nem mindig párosul az egészséges életmódhoz.

Kytia 2013.06.25. 13:56:16

21. A női lélek tudora: Ő az, aki meg van győződve róla, hogy megértésével, érzékeny lelkével messze férfitársai fölé emelkedik. Társaságban már-már együgyű optimizmust mutat, olyan szólamokat puffogtatva, mint "ugyan már, nem ezzel kell foglalkozni, azzal kell foglalkozni, hogy itt a tavasz, süt a nap és annyi szép dolog van a földön". Valójában állatira kétarcú, mindig azoknak jópofizik, akikkel épp van, az ember sosem tudhatja, hányadán áll vele. Extrém esete a szexben is valamiféle übermensch-t szeretne megvalósítani és nála fiatalabb lányoknak szívesen tart "oktatás" arról, milyen is a jó szex, majd ha alkalmuk lesz megtapasztalni, meglátják. Bár alapvetően kedves ember, sokszor érzed kínosan magad a társaságában, amire néha nem is tudsz pontos magyarázatot adni. Valójában azért van ez, mert miközben folyton azt hirdeti, hogy el kell fogadni másokat és csak a pozitív dolgokra koncentrálni, érzed, hogy a háttérben folyamatosan minősít, bírál.

fumerin 2013.06.25. 14:00:13

21: Megalomániás: Általában 2500cm3 alatt nem vásárol autót. Ékszere az órája és természetesen a technikai kiegészítői(telefonok, laptopok...). Drága éttermeket szereti, még akkor is, ha kevésbé ehető vagy mérhetetlenül kicsi adagban adnak ott ételt. Virágok mindig visz a nőnek, általában figyelmesen válogatott különlegességeket. Szereti a letisztult formákat, viszont mindenen rajta hagyja a vonalkódot. Fényképekkel reprezentálja azokat a holmijait, amiket sajnos nem tud magára akasztani, de mindenképp értéknek tartja. A kapcsolatban magát szereti a nőt is az autójával egyenértékűként kezeli. Kritikus másokkal, a nőjét is öltözteti, ráadásul be is állítja, hogy melyik az a mosoly, amit ma szeretne egész nap látni. Sokszor szeret egyedül lenni, pláne akkor, amikor az öltönyei már a mosodában vannak. Utálja a pizsamát és a papucsot.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.25. 14:27:09

:D Milyen jó kis gyűtemény lett! Akkor még hozzájárulnék egy gyöngyszemmel.

22. A nyálas : Minden nőt "Szívemnek", "Drágámnak" szólít. Állandóan agyba-főbe dicsér, még akkor is ha éppen totál szét vagy csúszva. Szeret fogdosni, rácsapni a seggedre, karolgatni, masszírozgatni stb. Órákig tud fárasztani azzal, hogy ma éppen milyen jól nézel ki és különben is "olyan kis cuki vagy!". És nem buzi, sajnos... Ha fülébe jut, hogy éppen szakítottál a pasiddal, lecsap rád, mint gyöngytyúk a takonyra. Lerázhatatlan! Sokszor érdeklődik a spirituális dolgok iránt is, amivel szintén órákig tud fárasztani. Rettenetesen pletykás. Legtöbbször van barátnője, vagy felesége, akit rossz esetben "asszonypajtásnak" hív és kizárólag szaporodás és a háztartás vezetése céljából tart.

Szelid sunmalac 2013.06.25. 14:32:09

Hm. En vagy a "Csak befele lojalis-nos-okoskodo".

Szelid sunmalac 2013.06.25. 14:34:12

Udv Frigyes Ur, Kytia!
Meg persze a tobbieknek is. Gondoltam bekukkantok.

Namely 2013.06.25. 14:55:18

@Kytia: @mésange: @Frigyes ur:
leírnátok, hogy melyik csoportba tartozik a pasitok, vagy ha nincs itt, jellemeznétek?

Namely 2013.06.25. 14:56:41

@Bundabandi (Cookie Bunny): ohh, ti is szerző vagy, te is jellemezhetsz... :)

fumerin 2013.06.25. 15:33:08

@Namely: Enyém kevert típus. 5, 20 típusjegyeivel bír. Kiegészíthetném, de nem akarom fényezni. És különben is , hülye kérdés volt, mert ha most leírom, "ő a világ legjobb férfije" ti nem hiszitek el vagy megsértődtök...kurvára elfogult a nő is azzal, akit szeret! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.25. 15:46:36

@Namely: :D Több jellemzés keveréke az enyém. Alapvetően "kedves", egy jó adag "nőiessel", és egy csipetnyi "takarékossal". Mondjuk a takarékos oldala inkább abban mutatkozik meg, hogy legtöbbször próbál spórolni, aztán ami fontos neki, annak megadja az árát. A többi jellemzés ebben nem nagyon igaz rá.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.25. 15:48:04

@mésange: :D Pasirabló! :P Még jó, hogy tudom két különböző emberről van szó!

Kytia 2013.06.25. 15:48:47

@Bundabandi (Cookie Bunny): :DD Ez jó, de ez már a 23-as. Mésangé-val kicsit gyorsak voltunk.:D

@Namely: Az eredetiben a 6-os pontot mintáztam róla. Akik még nagyon szimpik, az a 8-as, akikbe meg tévedésből a legtöbbször beleszerettem, azok a 4-esek.

fumerin 2013.06.25. 15:55:29

@Bundabandi (Cookie Bunny): Mi sem szórjuk a pénzt, de kettőnk közül ő az, akit néha ki kell rángatni a boltból én meg az, akit be kell rángatni! :D

fumerin 2013.06.25. 15:56:59

@Bundabandi (Cookie Bunny): Bazzz, mijafaszt veszel neki ajcsiba? Segíccsé mán! :D Én fasz vagyok ajándékozásban, tuti mindig olyant veszek, ami egyedi, de vállalhatatlan. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.25. 16:12:58

24: Anyuci pici fia : Nem feltétlenül lakik otthon, de többször program anyuci meglátogatása. Telefonon is állandóan hívja anyu, minden kis hülyeségért pl: ugorjon már ki a piacra dinnyéért, mert olyan dinnyét csak ott lehet kapni és ő megkívánta". Sokszor vannak naaagy családi programok, amin az egész fámília ott van és tök kínos az egész. Pl: "Te a Gizi vagy? Jaaaa neeem, bocs... az az előző barátnője volt!" Anyunak persze egyik barátnő sem tetszik, nem elég jók, plusz elrabolják az ő pici fiát (igaz ezt így nem mondja ki, de érezteti). Folyamatosan kaját küld, amit picifiú el is vár, sőt!, csak az a jó kaja, amit anyu csinál. "Anyám nem így szokta csinálni!" Anyu többször átjár sutyiban takarítani (van kulcsa!!!!), rád nyit a budiban és kitárgyalja neked a fia rossz szokásait. Mikor átjön ellenőrzi, hogy megettétek-e a kaját amit küldött és kiraktátok-e az ajándék porcelán kiskutyát szekrényre.

Kytia 2013.06.25. 16:20:57

@mésange: Olyan, mintha ugyanazzal járnátok.:D

Kytia 2013.06.25. 16:23:18

Legrövidebb kategóriám:

25. A büdös: Belső tulajdonságai gyakorlatilag lényegtelenek.:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.25. 16:26:53

@mésange: Na ez nálam is nagy kérdés, mindig! Most kapott szülinapjára zselés arctiszítítót, meg arckrémet.... meeer máááár mindenre gondoltam, de végül mindent elvetettem. Utolsó napon, mondom ezzel nem lőhetek nagyon mellé, mert szereti ápolni az arcát. Kinéztem tök jó férfias illatú, meg csomagolású és jó minőségű cuccokat. Meg voltam elégedve magammal, hogy na eeeez tuti tetszeni fog neki. Erre mi a reakció: "ettől ki fogok pattogni, mert hasonlót már használtam és nem volt jó" Na bazzzz! Azért látta rajtam, hogy ez betalált. Mondjuk ő ilyen, nem tudja tettetni, ha nem tetszik. Fél napig vígasztalt, mert totál megsértődtem, mert én csak jót akartam ugye..., meg ajándék lónak.... Mondtam legalább próbálja ki és ha nem jó, hát elajándékozom valakinek. Kipróbálta egyszer, aztán még egyszer... azóta ódákat zeng, hogy milyen tök jó és mennyire örül és tényleg hülye volt, hogy ilyet mondott. Mondtam neki, legközelebb kap egy tábla csokit és kész!!! :P

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.25. 16:30:05

@Kytia: Én is erre gondoltam kapásból, de én találkoztam már az ő férfijával és nem azonos az enyémmel! :D Mondjuk a fiúk még nem találkoztak, de ezek alapján jól kijönnének szerintem.

fumerin 2013.06.25. 16:32:56

@Bundabandi (Cookie Bunny): Én kilőttem a gravírozós, ékszeres, egyéni és együtt hordhatós dolgokat, könyv vágyakat.
Most eszembe jutott valami, de lehet, már nem fér az időbe. :S Ehhh....kozmetikumokból csak az yves rocher, ami itt meg ugye nincs.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.25. 16:42:50

@mésange: Onnan vettem én is a cuccokat neki! :D Nem tudok tanácsot adni, én kb. óránként gondoltam meg magamat, a kolléganőmet totál lefárasztottam vele. :D

fumerin 2013.06.25. 16:50:15

@Bundabandi (Cookie Bunny): :D Nabazzz, egy pozitív terhességi teszt lenne a tuti! Mennyire meglepődnének! :D :D :D

_Ω_ 2013.06.25. 16:50:39

@mésange: "Dehüjjjjékvagytok! :D :D :D"
Meg sem próbálom tagadni. :D

Kytia 2013.06.25. 20:05:04

@_Ω_: Tessék az utolsó kategóriámat is kitenni, hé.:D

fumerin 2013.06.25. 21:17:15

26. Magának való: Átlagos külső , csendes. Nagy nehezen szerez barátnőt többnyire véletlen belebotlik. Kampány idején próbál bókolni, romantikus klasszikusok idézeteivel bombázza a nőt. Sürgeti az összeköltözést ahol pontokba szedett házirendet gyárt, jól látható helyre ki is teszi. Remegve várja az alkalmat, hogy a nő végre valamelyik szabályt áthágja esetleg minőségbiztosítási szemszögből ne teljesítse. Szereti hangsúlyozni a fontosságát, szerepét. Ágyban nem tudni milyen, mert viselkedése hasonló egy mániákushoz, már a kicsit félre csúszott lepedő látványa is lenullázza a libidóját. Partnerei gyorsan elmenekülnek, szerencsére fél évet is vár, amíg újra emberek közé merészkedik csajozási kísérleteket tenni.

fumerin 2013.06.25. 21:24:34

27: Lusta: Valami rejtélyes úton mindig van mellette nő, általában átlagos vagy az alatti kategória. Kedvenc időtöltése a tévézés, nem ritka a sportcsatornák közti léptetés. Nőt tereptárgynak tekinti, fél szavakkal kommunikál, általában kérések(kaja, pia, ruha). Baráti társasága is hasonló érdeklődési körrel bír, nem zavarja a nőt, ha hárommal több poharat kell bevinnie. Öltözködése már-már igénytelen, de csúfolható a sportos kategóriának is. Nőt nem tiszteli, nem szereti, tartja. Könnyen és gyorsan szaporodik, gyerek hasonló figyelmet kap, mint a nő. Minden mélyenszántó gondolattól mentes, csendes élet garantált mellette, mondhatni langyos víz. Csak robotoknak ajánlom.

fumerin 2013.06.25. 21:35:22

28. Kocka: Nehezen megközelíthető, távolságtartó. Általában vagy 9 kapun kell átjutni hogy elérj hozzá. Nagy megtiszteltetés, ha végre olyan nyelvet használ, amit értesz. Nagyobb megtiszteltetés, ha le is fordítja a mondandóját. Akkor értél el a lelkéhez, ha már emberként beszél. Általában akkor sem lesz szószátyár de mással is kifejezheti az érzéseit, mint a szavak. Igazából hatalmas szívük van csak baromi nehéz eljutni odáig. Kitartó és türelmes nőknek javasolt, viszont a "fáradtságért" cserébe szeretetben és tiszteletben nem lesz hiányuk. Nagyon hűségesek. Amelyik nő nem szereti a játékot(gépen), az kerülje el őket nagy ívben.

fumerin 2013.06.25. 21:41:53

@_Ω_: Gondoltam rád, adtam még munkát! :D

_Ω_ 2013.06.25. 22:46:37

@mésange: Remélem, az új adag írásakor csak a 28. környékén gondoltál rám, és nem korábban! Bár azt sem lehet egy az egyben rám húzni. :)

fumerin 2013.06.26. 07:08:35

@_Ω_: Nincs az az ember, akire egyetlen kategória is csak és kizárólag passzolna. :) Egyébként jó ötlet volt Kytiától, hogy nekilátott megírni. Mondjuk semmi értelme nincs, mert minden ember más, viszont csapatmeló lett. :)

Kytia 2013.06.26. 07:44:58

@mésange: Tyhű, ez nagyon találó. Nekem is vót ilyen udvarlóm, ezek olyan aranyosak. Csak sajnos sokszor a "kedves" kategóriával vannak fedésben és nem érdeklik a nőket.

fumerin 2013.06.26. 07:54:39

@Kytia: Igen, fedés a kedvessel, csak szerintem ők a zárkózottságukkal nagyobb "falatok." Amíg a kedves megdicsér, addig ők magukban és magukkal megbeszélik, nehéz érzéseket úgy kiváltani belőlük, hogy azt észre is vedd. :D Ritka nagy kihívások.

Frigyes ur 2013.06.26. 08:53:54

@Namely: Most nincs, de igazabol egy kategoriat sem erzem igazan passzolonak az exeimre. Mert majdnem hozzamentem egy kedves srachoz, ugyanakkor csajozas teren egyaltalan nem volt bena, nem kerult baratzonaba. Vagy a volt barataimnak bar voltak khmm noies vonasai, de nem igy nyilvanultak meg. Satöbbi, satöbbi. Minimalisan mutattak valamit is a jellemzesekbol. Engem az ilyenek elkerultek kapcsolat szempontjabol :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.26. 09:31:35

29. Playboy : Kizárólag a külsőségekre megy, neki a nő egy kirakatbábú, akit lehet mutogatni, dicsekedni vele a haveroknak, meg az egész világnak. Legtöbbször buta női vannak, mert nem szereti, ha nőnek van egy kis egyénisége és esze (az túlságosan bonyolítaná a dolgokat). Irányítja, öltözteti, kocsit rak a segge alá, esetleg zsebkutyát a kezébe, cserébe elvárja, hogy a nő befogja és rendes bútordarabként viselkedjen. Nem ritka, hogy több nője is van egyszerre, de tuti, hogy közben tovább vadászik, mert a mennyiség a lényeg. Az aktuálisat elég hamar megunja, amint egy (szerinte) jobb nő feltűnik a színen. Folyton arról beszél, hogy kiket dugott meg egy bizonyos körből (baráti kör, lakótelep, kisváros stb.), valamit arról, hogy kiket akar még megdugni és azt hogyan fogja kivitelezni, mert "ha ő akarja, hát bárkit megdug!". Általában nem hejjespasi, de magáról azt gondolja és vérig sértődik, ha valaki átlagosnak kiáltja ki.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.26. 09:40:15

@mésange: Én jól szórakoztam! :D A fiúk is írhatnának ilyet a nőkről!

fumerin 2013.06.26. 10:55:11

@Bundabandi (Cookie Bunny): És megvan az ajándék! Belefértem az időbe...mondjuk feláron...:D
Oszt ez is egyedi lett. Aztán következő hónapban megen törhetem a fejem. :S

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.26. 11:15:43

@mésange: Nem kérdezem meg mit vettél, mert hátha olvassa! XD Nekem ebben a hónapban van (volt) mind a kettő! Ugye ikrek a drága, meg egy keresztnéven nyomja a tiéddel.

fumerin 2013.06.26. 11:21:40

@Bundabandi (Cookie Bunny): Tuom, azért kérdeztelek téged tennap! :D
Bezzeg neki könnyű! Simán meglep. Pláne, amikor virág helyett szalonnát hoz rozsdamentes acél bögrében! :D Vannak elvetemült ötletei, de kurva jókat röhögök és télleg meglep. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.26. 11:54:24

@mésange: Az enyém is tud jó dolgokat adni, bezzeg én mindig bajban vagyok. Most mondtam neki, hogy egyrészt ötletem sincs, meg a múltkori után merszem sem. :D Azt mondta két puszi is elég lesz. :) Azért még töröm a fejem...

SciNu 2013.06.26. 11:58:05

Lol ezek jobbak mint a tegnapi csp-s poszt :D

Primary attribute: 28 (először az 5-öt akartam, de ez jobb :) )
Secondary: 5 (kivéve az utolsó mondat)
Nyomokban tartalmaz: 13, 26

fumerin 2013.06.26. 12:26:58

@Bundabandi (Cookie Bunny): Jahh, "elég a két puszi"-val csak megnehezítik az amúgy sem egyszerűt. :D
...férfiak...*legyint*

Joe69 2013.06.26. 12:37:59

De azér' az alapszabály itt is bejött, nagy női kreatívjaink nem okoztak csalódást: mindig a leghülyébb pasi a legérdekesebb nekik - bár ezt mindig harmadik személyben említett nőkre vonatkoztatják...:))))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.06.26. 12:59:49

@Joe69: Tippelhetek?

Te lenni "női lélek tudora", némi "nőgyűlölő"-vel és "okoskodó"-val? XD XD

Amúgy hová sorolnád magad?

@SciNu "Mr.Danger" Bob: :D *buksisimi*

fumerin 2013.06.26. 13:04:07

@Joe69: Én azért szeretlek, még akkor is, ha kihoztunk a sodrodból és végül is, ha figyelmesebb lennél, láthatnád, le is írtuk, nekünk melyik van raktáron. :) Ponnem a hüjje. :D

Niobe 2013.07.02. 10:42:18

Zseniálisak vagytok :)

Kytia 2013.07.02. 14:02:54

@Bundabandi (Cookie Bunny): Én inkább a 16-osra és a 26-osra szavaznék Joe esetében.:D

Αphelion 2013.07.02. 19:40:16

@Kytia: Es engem hova sorolnal? ;))

Joe69 2013.07.05. 19:50:05

@Bundabandi (Cookie Bunny):
Telitalálat ! A "némi"-nek külön örülök:))

Joe69 2013.07.05. 19:54:03

@Kytia:
16 még elmegy, 26 tévedés, pláne az összeköltözés erőltetése:))
süti beállítások módosítása