HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2013/07/22/agykontrollal_probalom_fogyasztani

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr835418082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bölcs Jaroszláv 2013.07.22. 12:03:32

@Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: Azért valaminek kellett történnie, mert a pasi az együtt töltött hat évből csak a két utolsóban kezdte el elereszteni magát. Tehát első lépésként azt kellene tisztázniuk, hogy mi volt az két éve, ami miatt ez elkezdődött. Persze sokkal egyszerűbb, ha befejezik, és mindenki éli a maga kis életét egymástól függetlenül: pasi a sörök és jó kaják társaságában, a csaj pedig egy kockahasú hejjespasival.

Dökvín 2013.07.22. 12:07:24

@Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: Figyi, ha ilyen időszak van, az érthető teljesen. Ha viszont csak telnek az évek és a pasi - vagy a nő, teljesen mindegy - csak gyűjti a kilókat, és neki vagy a társának ez nem jó, mert mondjuk a másik már nem tudja így megkívánni, hónapok óta nincs szex, akkor azért valamit érdemes változtatni, nem? Ha akar is, akkor valahogy azért valószínűleg lehetőséget tud teremteni rá, mit tudom én, norbikaját rendel az irodába, este az utolsó buszmegállónyi távot gyalog teszi meg, hétvégén séta, valami.

Bölcs Jaroszláv 2013.07.22. 12:07:34

@Dökvín: Nézd nyilván nem egyik napról a másikra lesz valakiből hústorony/bébibálna. Ha nem anyagcsere rendellenesség következménye, akkor nyilván alapvetően kell hozzá némi igénytelenség, ami nem egyik napról a másikra hoz fizikailag is szembetűnő eredményt. A kérdés, hogy ez az igénytelenség eleve ott volt Dezsőben, csak Lujza nem vette észre, vagy később alakult ki (ami ugye szintén furcsa, mert felnőtt emberek általában kialakult, fix preferenciarendszerrel rendelkeznek).

Dr.Rekettyés László 2013.07.22. 12:08:38

@Dökvín: Ha poszterék példájánál maradunk: a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy apuka továbbra is szarik majd az egészre, tolja magába ezután is a kajahegyeket, anyuka pedig majd odatartja a nunust egy kigyúrthejjjjespaseeeenak, és reménykedik abban, hogy majd állandóra is kell majd neki.
Addig szerintem nem megy ő sehova, amíg nem talál magának ilyet.
Persze akár tévedhetek is.

Dökvín 2013.07.22. 12:08:59

@Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: Másrészt a fossá dolgozza magát egy lehetséges felállás, de ebben a konkrét posztban erről nem esett szó

Father Justice 2013.07.22. 12:11:56

@Bölcs Jaroszláv: "..pasi a sörök és jó kaják társaságában, a csaj pedig egy kockahasú hejjespasival."

Szerintem itt pont a második tagmondat körül van a probléma. A sörök és a jó kaják valószínűleg a posztíró nélkül sem ódzkodnának a fickó társaságától, ellenben a nőt a kockahasú hejjespaseek 98,5%-os valószínűséggel csak kötöttségektől mentesen, költséghatékonyan sunázni akarnák. (Azt is csak akkor, ha elég jól néz ki, hiszen az átlagos testalkat önmagában nem garantál 10/6-nál magasabb szintet.)

Dökvín 2013.07.22. 12:19:54

@Dr.Rekettyés László: Akad példa az életben mindkettőre nyilván , de ha látja, hogy ez neki rossz, szarnak a fejére, hiába jelzi, ha gond van, már kényszer az "odatartás" is, és mindennek ellenére mégis marad, az őt fogja minősíteni. Nem pozitívan. :P

Rövidebb-hosszabb időre szerintem kb. nincs ember, aki ne esne ebbe a hibába, áltatgatja magát, hogy szeret azért ő engem, csak épp most ezmegaz..., de ha jelzi, és továbbra is szarnak rá, akkor maradék méltósággal le kell lépni, kalap-kabát.

Áll ez bármiféle olyan problémára, ami komoly gondot jelent az egyiknek.

Mondjuk az igényesség szerintem eléggé kardinális kérdés, és kár elbagatellizálni. +/- rengeteg kilóra, tisztálkodás elhagyása, egészség elhanyagolására gondolok itt elsősorban, nem olyanokra hogy nincsen többé kockahas vagy rubintrékacomb, mielőtt bárki belekötne ;)

Dökvín 2013.07.22. 12:26:20

@Bölcs Jaroszláv: Sok férfi elkényelmesedik a kapcsolatban, ha úgy érzi, megvan már a tuti. Meg persze sok nő is, mikor úgy érzi, hogy a gyűrűvel, babával letudta amit le kellett, már nem kell fitneszbérletre költeni, mert család rubrika úgyis pipa.

Ilyenkor illik egymást rávenni, hogy valamit mégis tegyenek magukkal, mert se a pörköltszaftos atléta, se a büfis otthonka nem túl szekszi, és ha egy pár akarnak maradni érdemlegesen, akkor azért bizony tenni kell.

Szerintem ezt azok élik meg b@szogatásnak, akiket nem érdekel már a másik, sem az, hogy jó kapcsolatban éljenek. Akit érdekel, az tenni fog érte, és nem azért, mert ő áldozatot hoz, hanem mert egyszerűen fontos neki, neadjisten természetes, és szeretné, hogy jó legyen.

Frigyes ur 2013.07.22. 12:27:26

@leonito77: Az már nem lesz a nő hibája, hogy a párja dagadt? Csak kérdem, ha már kifogások keresésére specializálódott a férfi-osztag?

@Dökvín: Törődj bele, egy pasi simán nézhet ki gázul, de ha nőként felszedsz 5 kilót az már hujujuj, leszednék a fejét, és azzal indítanának, hogy kisbálna. Kis hazánkban elég nagy probléma, hogy a pasik azt hiszik ők már mindenhogy jók. Spanyolországban, Horvátországban jóval több igényes külsejű pasit láttam. Nem tökéletes megjelenésről beszéltem, csak sport, öltözködés, mondanám, hogy zongorázható a különbség.
Szerintem is gáz: a nő nézzen ki jól, de ha a pasi nem, akkor szemét nő, aki a helyespasikra bukik, és ugye a karacsányfogadíszes, legyenegyfokkalszebbazördögnél, öltözködnimármetroszexualitás, a sörhastekintélyférfiasodás etc.

Szerintem tök igazad van.

Az ember magára saját maga kedvéért adjon. Az is ott van persze, pár kiló belefér, nekem nem számított, de amikor észrevettem magamon, hogy lett hasam, zavart. Ha b*szogatnak persze felhúzza magát az ember, nem jó, értékeltem, hogy a partnerem nem csinálta, de ehhez ugye kellett sztem, hogy én sem tettem az egészre magasról. Mindkét félnek kezelnie kell a helyzetet. Csak a pasik nagyrésze azt hiszi, hogy nekik nem :x

Dr.Rekettyés László 2013.07.22. 12:30:23

@Dökvín: Egyébként azért nem szólom le ezúttal annyira a posztert, mert az azért valóban dühítő és elkeserítő lehet, ha amúgy már hat éve minden stimmel (legalábbis ezt írja), és "csak" annyi a gond, hogy egy elhízott disznóhoz már nincs kedve.
Ugyanis neki sem kötelessége, hogy megkívánja.

Frigyes ur 2013.07.22. 12:31:14

@Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: Szerintem nem kell. Csak kevesebbet enni belőlük :) Nem bírnám, ha nem ehetnék gumicukrot. Inkább futok még egy kört, fogyok lassabban, de totál lemondás kizárt. Egy ínyenc haspók vagyok, ez van :D

Dökvín 2013.07.22. 12:33:25

@Frigyes ur: Teljesen igazad van. Azért szerencsére akad kivétel, még ha ritka is, és tán unokáink idejére alakul majd valamicskét ez a hozzáállás ;)

Frigyes ur 2013.07.22. 12:40:10

@Dökvín: Ja, nem mondtam, hogy nincs kivétel, van hát. Csak jóval gyakoribb a fenti példa. A pasik a pénzükkel, a nők a külsejükkel akarnak hódítani, aztán megy a nyafogás, hogy a másiknak csak az kell. Nem, csak ő ennyit adott bele. És ennek meglesz egyszer a következménye.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2013.07.22. 12:59:07

@Frigyes ur:

Én nyilván a külsőmmel fogtam meg a zasszonyt. Mert tuti nem pénzzel :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2013.07.22. 13:01:33

@Frigyes ur:

Nem mindenkinek adatik meg a zöld szem és a lila kardigán kombináció! :)

executive summary 2013.07.22. 13:05:08

Felszínes vagy poszter, ha nem a karcsú dereka miatt szeretted volna a ribidet, hanem a belső értékei miatt, akkor most nem lenne ilyen problémád. De sajnos minden pasi felszínes geci.

@Frigyes ur: Kényeztethetnéd a combomat.

plantingC4 2013.07.22. 13:08:15

@JOKKINA21: ezt egy nő írta most a faszijáról :D

Frigyes ur 2013.07.22. 13:13:15

@Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem állítottam, hogy mindenki azzal fogja meg, amit írtam. Miért, gondolod én a külsőmmel fogtam meg bárkit? :D Úgyhogy igazad van, a csáberőddel. Meg nyilván a 85-ös szintű WoW karatered is elbűvölte. Nincs az a gyönge leányszív, ami nem alélna el tőle. Ja, és persze Bubu. Tuti csajozós kutya :D

@JOKKINA21: Beteg vagy :O :S :D

Frigyes ur 2013.07.22. 13:14:41

@Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: Hát nem. De ez van, vannak alfahímek, mint mi, a többiek meg próbálkoznak a maradék alfakategória alatti nőstényeknél. Szintezés! :)

@plantingC4: Részletkérdés, ne kötekedj :D

executive summary 2013.07.22. 13:23:41

@plantingC4: Ja, lehet, nem olvastam el. :D Kényeztethetnéd a combomat.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 13:24:55

@Dökvín: @Frigyes ur: Igen, ezt én is akartam írni, hogy ha nő, akkor mindjárt írják, hogy kisbálna, ilyenkor meg nagy kussban van mind! :D A férfinak lehet, a nő meg nem ad magára és igénytelen stb. stb. LOL!

Bölcs Jaroszláv 2013.07.22. 13:25:09

@Frigyes ur: " Spanyolországban, Horvátországban jóval több igényes külsejű pasit láttam" Te vagy a hibás, ne is haragudj! Minek járkálsz ilyen lepukkant országokba?
:DDD

Bölcs Jaroszláv 2013.07.22. 13:25:58

@JOKKINA21: Amennyire én tudom, van egy vasalt orrú bakancsa. Esetleg azzal gondoltad?
:DD

plantingC4 2013.07.22. 13:26:59

@JOKKINA21: a combodat ? csak ha csinos !
derekad karcsú-e? szőke vagy ? lenyeled?

Bölcs Jaroszláv 2013.07.22. 13:31:42

@Bundabandi (Cookie Bunny): Ne általánosíts légy szíves! Ez (is), mint sok egyéb igényszint kérdése. Van akinek 40 évesen sincs sörhasa meg úszógumija, van akinek 25 évesen is van. C'est la vie, meg a változatosság gyönyörködtet, meg minden egyéb ilyesmi.
:XD

plantingC4 2013.07.22. 13:32:16

@JOKKINA21: és persze küldj egy képet magadról félmeztelenül, mert ha nem eléggé nagyok a melleid, nem fogunk így egyről a másfélre sem jutni...

Frigyes ur 2013.07.22. 13:33:02

@JOKKINA21: Kihagyom. Ne ribiskedj :P

@Bölcs Jaroszláv: Jaj, kérlek, ez áldozat volt: Barcelona konferencia, Horvátországba meg vittek szülők is, barátok is, meg kellett tennem értük :(
Horvátország amúgy fasza ebből a szempontból, jó testű pasik, barna bőrüktől világít a kék szemük (wáááááá!), bónuszként meg elég rondák a horvát nők, a nyaraló német hölgyikék sem jelentettek nagy konkurenciát, szóval ott még én is népszerű voltam :D
Kár, hogy nem szeretem a köves tengerpartot, még ha tisztább is. Bár ez nehéz ügy, ugye a görögök nagyon tiszteletlenül bánnak a tengerükkel, a szigeteknél tiszta, csak ott meg hideg, olaszoknál már 21 éve nem jártam, szóval nem tudok nyilatkozni. A Karib-tengerrel elégedett voltam erősen, de micsoda világ ez már?? Komolyan, annyira nehéz az élet, ekkora hatalmas problémákkal. *sóhaj*

Frigyes ur 2013.07.22. 13:35:23

@Bundabandi (Cookie Bunny): Pasik. Ennyi. Mást nem lehet mondani :D

@Bölcs Jaroszláv: Azért most szandál van rajtam. De jól tudod, Invaderem van. Nevettem, amikor feltűnt, hogy InVader :))) (Jó sokára esett le, bizonyítván kivételes szellemi képességeimet :)))

Bölcs Jaroszláv 2013.07.22. 13:36:24

@Frigyes ur: Ez is azt mutatja, hogy mennyivel jobb volt '89 előtt, mikor senki sem mehetett sehova! Nem voltak ilyen összehasonlítási alapok, azt kaptad ami itthon elérhető volt. Nekem a horvát tengerparton legjobban a jetskyzés jött be. Az nagyon jó volt. Egyébként én is inkább a homokos tengerpartokat kedvelem. Sajnos Spanyolországban és a Karibi tengeren még nem voltam Az nekem túl messze van.
:P

executive summary 2013.07.22. 13:37:34

@plantingC4: Nem csinos a combom, nem karcsú a derekam, nem vagyok szőke, nem nyelem le, nem küldök képet. Belső értékekről hallottál már?

@Frigyes ur: Nem ribiskedek, tenném de sajnos nem kellek a pasiknak, mert felszínes gecik.

Joe69 2013.07.22. 13:38:47

Alapgond elég általános. Faszikám dolgozik, mint az állat, aztán hazajön, más igénye nincs mint a kaja meg a hideg sör. Dugni már nemigen akar. Csajszi meg ráér. Van egy sanda gyanúm, hogy feleségként nem annyira érne rá. Ráér arra, hogy barinőkkel hülyítse magát arról, hogy neki mi minden járna meg. Ha ő maga nem lenne szintén egy trampli, akinek annyi esze van azért, hogy tudja, nehezen találna még egy pasit - pláne kisporttolt testtel - aki eltartaná így papír nélkül is.

Persze , érhetik még meglepetések dagadó faszit is, ha csajszi mégis ki tudna nézni egy új kant. Aki - és ezt borítékolom - pont olyan semmimaci lesz, mint ő volt.

Frigyes ur 2013.07.22. 13:41:03

@Bölcs Jaroszláv: Értékelem az iróniát :))
Paff, utálom a jetskiseket :S Mindig part közelben tolják, nem lehet tőlük úszni :@ És ha már víz, akkor én belemegyek, de nagyon :))
Nekem nagyon nagy élmények voltak. Te meg nem dél-kelet Ázsiában jártál viszont? Mintha valami olyasmit írtál volna egyszer.

plantingC4 2013.07.22. 13:41:30

@JOKKINA21: persze hallottam már ilyenről, fullbőrülés, elektromos ablakemelő (hátul is), zónásklíma, fejtámlába épített LCD-k, nemesfaberakások-vágom én eztet, képbe vagyok anyukám

Bölcs Jaroszláv 2013.07.22. 13:41:46

@Frigyes ur: Ó, hát igazából nem is látszik rajtam, hogy mennyi mindent tudok jól (kár, hogy hatalmas sörhasam van, imádom a pörköltet, és most épp azt sajnálom a legjobban, hogy nem tudom nézni ma a könnyek királynője c. mexikói sorozatot, mert itt kell bent aszalódnom).
:DD
Csak úgy belegondoltam, hogy figyelembevéve a mentalitásodat, a bakancsot kivéve milyen módon lennél még hajlandó leápolni Jokkinát, de ez tűnt a legvalószínűbb verziónak (már pedig az entrópiamegmaradás törvénye óta tudjuk, hogy mivel az entrópia a valószínűség logaritmusa, ez azt jelenti, hogy mindig a legvalószínűbb állapot fog bekövetkezni).
:D

pretty kitty 2013.07.22. 13:41:48

@Bölcs Jaroszláv: Jetsky? Az kicoda?? Cak nem Jetson lokona? XDDDDDD Amud jetskizni jen isz naon cejetek cak i-vel iljak :PPPPPPPPPPP :))))))))))))

Frigyes ur 2013.07.22. 13:42:25

@JOKKINA21: Babám, én nem vagyok, de nekem többet kell villantanod, amit idáig tettél :P

Bölcs Jaroszláv 2013.07.22. 13:43:06

@Frigyes ur: Biztos részeg voltam. Különben is én csak egy agyérelmeszesedéses vénember vagyok, aki már nem is emlékszik semmire, csak üldögél a konyhaasztal mellett és hülyeségeket irkál.
:)))

Bölcs Jaroszláv 2013.07.22. 13:44:19

@caguldo cicusz: bocsi, elütés: nem tom mijarákér rakták egymás mellé az í-t az y-nal.

Frigyes ur 2013.07.22. 13:48:14

@Bölcs Jaroszláv: Sajnos Nemes kisasszonyok titkos intézete című sorozatról nem találtam semmit, de készséggel elhiszem, hogy remek ízlésed is van :)))
Ááá, én tök cuki vagyok, a zord külső csak álca. De amikor valaki ellenkező neműnek adja ki magát, azt sztem nagyon beteg. Lsd. Jokkina21 (Ja, és Nard óta tudjuk, minél kisebb a szám, annál nagyobb a súly.)

Frigyes ur 2013.07.22. 13:49:24

@Bölcs Jaroszláv: Há' pedig valami trópus tökre rémlik. De lehet tévedek. Már nem a régi az emlékezőtehetségem Meg lehet én is részeg voltam :D

Bölcs Jaroszláv 2013.07.22. 13:50:55

@Frigyes ur: Jokkina az tulképp egy és ugyanaz, mint caguldo cicusz ha nem tévedek (de ez nem változtat a tényen valóban, hogy csak virrtuálisan nő).
:D
Apropó, jut is eszembe: nem lehet, hogy a Frigyes ur név virtuálisan szintén férfihez tartozónak tekinthető? Szóval nincs itt egy kis ellentmondás?
:DD

Frigyes ur 2013.07.22. 13:53:24

@Bölcs Jaroszláv: Ja, asszem az is, meg még van egy pár. Ami szintén nem változtat a tényen, hogy nagyon ráér :D
Nyilván volt megjegyzésemben önirónia :))) Persze én nem vagyok nagyon beteg, megvan az okom erre :))) És egy kis nemi identitáskrízis sosem árt! :)

Frigyes ur 2013.07.22. 13:55:22

@Bölcs Jaroszláv: Ja. és Quod licet Iovi, non licet bovi. Ez egy üthetetlen érv.

pretty kitty 2013.07.22. 13:57:23

@Bölcs Jaroszláv: Oooooize peelceeee.....a hoccu ji tenyleg az y mellett van cak kal h a jetskit lovid ivel iljaaaaak :PPPPPPPPPP

executive summary 2013.07.22. 14:01:16

@plantingC4: :D Az anyósülésen a haját lobogtató szőke picsát kihagytad :D

Az jó hogy a verdákhoz értesz, de csajok belső értéke mond neked valamit?

plantingC4 2013.07.22. 14:01:17

@caguldo cicusz: Jetsky egy lengyel tábornok volt a szabadságharc idejibül ! :D

executive summary 2013.07.22. 14:04:08

@Frigyes ur: Pasi vagy, tehát felszínes vagy, hiába próbálod magadnak bemagyarázni hogy te aztán nem. A véretekben van a puncivadászat. Mégis mit kéne villantanom? :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 14:11:29

@Bölcs Jaroszláv: Nem az általánosításról van szó, hanem arról, hogy ha egy nő írja ezt (ahogy már párszor volt is), hogy felszedett pár kilót, akkor az itteni pasik egyből kisbálnáznak. Most, mikor egy pasiról írják ezt, síri csönd van! Pedig aztán dagadt/túlsúlyos pasiból sincs hiány, legalább annyi van, mint nő. Csak az valahogy más mércével mérendő... A nő legyen tökéletes, a pasi meg jó úgy, ahogy van, úgy kel elfogadni.

Frigyes ur 2013.07.22. 14:13:10

@JOKKINA21: Nos, a belső értékek villantása előtt meg kell ütni egy külsőt ugye. Egyéb esetben max. barátságról lehet szó. A belső értékeket meg ugye részletezni is felesleges, mert kinek nem kell ész, humor, érzékenység, kiváló főzőtehetség etc. És akkor a min. 3 diplomáról, 5 nyelvvizsgáról, hétvégenként állatmenhelyi munkáról már nem is beszéltem :)))

plantingC4 2013.07.22. 14:14:55

@JOKKINA21: még nem hallottam ilyenről, de mesélj, szívesen tanulok

leonito77 2013.07.22. 14:20:09

@Frigyes ur: Mesélek egy történetet, melynek még nincs is vége:

Adott egy nő. Ma 36 éves. Csinos (bár azért 3-5 kiló van rajta, de így is nagyon dekoratív)

Összejött egy pasival 5 éve!!!

Akkor panaszkodott, hogy van egy kis szex problémája, mert a barátjának nagy a hasa és hát ő annyira nem kívánja. Jártak vagy 1 hónapja.

Eltelt 5 év, a pasi nem fogyott le, de közben azért összejöttek, összeköltöztek majd szépen szerintem ellaposodott minden.

A mai gondja a hölgynek, hogy a pasijának nagy a hasa és mindig sokáig dolgozik. Mindig mondja neki, fogyjon le, de nem fogy le.

Na most a hölgy elkezdett találkozgatni azzal az emberrel, akit emiatt a pasi miatt dobott anno. És erősen hajlik a váltásra. De persze az élettársa erről nem tud. A pasi udvarol ezerrel. Nincsen nagy hasa, de anno a nagy hasú jobban kellett.

Na kérem erre lehet gombot varrni.

Épeszű embernek eszébe nem jutna ilyesmi, egyik részről sem, szerintem.

executive summary 2013.07.22. 14:24:18

@Frigyes ur: Ez jó duma, érdekelnek téged a belső értékek, de csak akkor, ha egy kisminkelt kicicomázott szőke kékszemű nagymellű kerekseggű plázacicában találod meg őket. :D Felszínes puncivadász vagy te is mint minden pasi, valld be!

@plantingC4: Nem basználak át és nem csak szexelnék veled, hanem hallgatnám a hülyeségied is, jóban-rosszban veled lennék, nem csak sikerben, hanem szarban is. Bár Te biztos lelépnél az első nagy(obb) mellű ribivel vagy karcsúbbal.

Sadist 2013.07.22. 14:25:30

@leonito77: Saját magadról E/3-ban írni gáz, de gondolom mondták már mások is.

Father Justice 2013.07.22. 14:29:48

@Bundabandi (Cookie Bunny): Nem mindenki kisbálnázik.

A pasi meg csak akkor jó úgy, ahogy van, ha elég pénzes. Persze akkor sem KELL úgy elfogadnia a nőnek, de jobb híján sokszor érdemes.. csak ez hogy-hogy nem, többnyire kimarad a posztokból.

Sebaj, majd én képviselem a lényeget és az igazságot.

@leonito77: Egyszerű ez. A nagyhasú férfinek kellően vaskos.. a belső kisugárzása!

Sadist 2013.07.22. 14:32:46

@JOKKINA21: Szűk a pinád? Már csak azért, hogy neked rendben vannak-e a belső értékeid.

executive summary 2013.07.22. 14:38:18

@Sadist: Szűk, mert nem volt sokat használva. :D De ez nem belső érték, aki emiatt akar, az ugyanolyan felszínes puncivadász mint az összes többi pasi. Sunázhatnál.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 14:39:06

@Father Justice: Én pl. soha nem a hejjespaseeságra mentem, a mostani sem az, nem is pénzes. Bár tudom nálad minden a pénzre, meg a felerezsire vezethető vissza..., ha az nincs, akkor tuti hejjes, min. 10/8-as! Még jó, hogy az élet nem ennyire sablonos. :P

Sadist 2013.07.22. 14:39:31

@Bundabandi (Cookie Bunny): "Pedig aztán dagadt/túlsúlyos pasiból sincs hiány, legalább annyi van, mint nő. Csak az valahogy más mércével mérendő..."

Lehet, hogy újdonságot mondok, de a két nem alapvetően különbözik és az "értékük" is másból származik, ezért természetes, hogy más mérce szerint is méri őket a társadalom/természet/akármi.
Remélem nem kell magyarázni, hogy a száz nőt gerincre vágó férfi miért Casanova, a száz faszinak lábát széttevő nő viszont olcsó ribanc, csak hogy az egyik legszemléletesebb példát említsem.

plantingC4 2013.07.22. 14:41:02

@JOKKINA21: Ez biztos, ahogy eddig is leléptem az összes nőmtől, egy nagyobb mellű miatt!!!
Aki megeléxik, holmi nemcsinicombú, kismellű ál-nővel, az sikeres ember nem lehet !!44!!4
Igazság szerint úgy szoktam, hogy mikor megismerkedünk, csinálok teljes scan-t a testéről és reggelente ellenőrzöm. Ha 1,56 cm-el nagyobb a hasa vagy a combja, ahhoz képest, mikor összejöttünk, egyből szakítok, persze csak miután ellenőriztem, hogy a szerződésben rögzített javakat visszaadta mind egy szálig és a közös használatú bankkártyának is megváltoztattam a PIN kódját.

leonito77 2013.07.22. 14:42:37

@Sadist: Miből vontad le ezt a remek következtetést? És vajon melyik szereplő lennék én a két pasi, vagy a nő? És közben persze ekézem őket.

Tanulj meg olvasni a sorok között, mielőtt butaságokat írogatsz.

Sadist 2013.07.22. 14:42:42

@JOKKINA21: Az odaadás és az önzetlenség belső érték. Önzetlenül és odaadóan tudsz szopni?

plantingC4 2013.07.22. 14:51:02

@Bundabandi (Cookie Bunny): Ahogy már fentebb próbálták is a többiek tolni az infót, ami a te bajod, azon nem lehet segíteni :D
Egyrészt bijológia, meg evolúcicós kérdések ezek, oszt pont az ük-ük-ük nagyszüleink a bozótosban 100 E évvel ezelőtt tolták így, ha valami nem kóser ebben, akkor leginkább nekik kéne csapatni a balhét, mi (nők és férfiak)csak futtatjuk a progit amit kaptunk tőlük, nagyon belenyúlni a forráskódba nem lehet. Próbálkozni lehet, de csak zűr lesz belőle, olyan fura neveken, hogy emancipuncizácijó meg feministaizmus futnak ezek, meg most vannak metróskekszuálisok is. Oszt jobb ?
:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 15:01:31

@plantingC4: Neked meg mi bajod van már hetek óta?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 15:08:02

@Sadist: Értem én, de igazságtalan és olyan kettős mércés az egész. A posztokban is sokszor kijön, hogy amit az egyik nemnek elnéznek, azért a másikat megvetik. Mondhatnám, hogy ez van, de engem zavar. Nyilván ellene nem tudok tenni, max. azt, hogy olyan társat választok, aki nem ilyen és a gyerekemet is majd másképpen nevelem.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 15:11:23

@plantingC4: Régen "normálisan" írtál és tök jókat, mostanában meg bánkódsz az élet dolgain és pesszimista vagy stb. stb. Aztán lehet tévedek...

fumerin 2013.07.22. 15:20:32

Nem fogyóztam még soha, de egyben biztos vagyok: egyedül életmódot váltani párkapcsolatban lehetetlen! Mindketten kell, hogy egy irányba menjetek, egyedül képtelenség...Nos, nem kis feladat, de nem lehetetlen. :)
...mellékesen megjegyezném, ha nekem a kezembe adnának ilyen és ehhez hasonló könyveket, tutira söröznék, hogy elviseljem, cserébe hasamon teríteném meg a vasárnapi ebédet....

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 15:33:23

@Hurri Kán: Te csak fogdossad a cserebogarakat, mert kisebbre veszem a láncot! :P XD

fumerin 2013.07.22. 15:34:40

Amúgy még az jutott eszembe, hogy a nagy lamur idején lehet ezt zökkenőmentesen bevezetni a párkapcsolatban. 6 év után nem olyan motivált már egyik fél sem. Lehet a nő(poszter) a világ legjobb nője, 6 év után sem tud mást mutatni...szal' értem én, mi a para. :D No, de egy tanulság lenne: a tökéletes faszi is 6 év után is csak ua. marad, akibe bele lehet kötni úgy, hogy közben semmit nem tesz a nő, csak basztatja....

Hurri Kán 2013.07.22. 15:35:18

@Bundabandi (Cookie Bunny):
Nemnem. Most már muslicaszezon van :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 15:37:38

@mésange: Pedig az tök jó tud lenni, mikor a másik előtted nyomja a pörit tésztával és még csámcsog is hozzá kaján vigyorral a képén. :D

fumerin 2013.07.22. 15:40:41

@Bundabandi (Cookie Bunny): Szerintem csak együtt lehet elérni eredményeket. Én képes vagyok truttyot enni(natur joghurtba magok és gyümi), mert nem várhatom el a töpörtyűs reggelit attól, akinek a teste nem úgy van programozva, mint enyém. Én nem hízom, ő hízna, ha nem figyelne.
Faszsenem tuggya, mondjuk a futásra még nem vettem rá...de szerintem kurva mérges kutyát veszek a sajátba, így fog ő még futni is velem...:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 15:41:17

@Hurri Kán: Mer' boros vagy, azé'! :D Értem már, miért nem hízol! Annyi muslicát fogni, hogy megtömd a bendőd, nem túl egyszerű. A cserebogár hízlalóbb.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 15:43:25

@mésange: Én a bringázásra már rávettem, sőt most már ő piszkál, hogy menjünk. :D

Szintet lépett (ex) Naiva. 2013.07.22. 15:44:17

@Bölcs Jaroszláv: Persze, ezt tisztázni lehet. Én is tudok válaszolni rá. A pasi azt hiszi, hogy már bármi lehet, mert annyira régóta együtt vannak, hogy már ez így is marad, bármit csinál. Dökvínnek igaza van. Ha egy n hagyja el magát, állandóan kinyúlt melegítőkben flangál, felszed jó sok kilót, akkor hülye picsa, aki azt hiszi, hogy megfogta magának a pasit, és utána nem kell tenni semmit. Tessék tudomásul venni, hogy ez visszafele is igaz. Nemcsak a nőnek kell tenni a kapcsolatért, hanem a pasinak is. Amikor elkezdték, nem volt ennyira súlyos egyéniség, így tényleg arról van szó, hogy mocskosul elhagyta magát.
Honnan tudják itt a férfiak, hogy agyondolgozza magát??? Persze, férfiakkal szolidárisak vagyunk, a n meg kuss, mert a pasi tartja el. Ezt ugyan ki mondta???
Nem feltétlenül neked szólt a válasz, @Father Justice: és @Dr.Rekettyés László: is magára veheti.

fumerin 2013.07.22. 15:47:30

@Szintet lépett (ex) Naiva.: Csak EGYÜTT lehet tenni!!!! Vallom...egyedül csak elvárni, cserébe semmi segítség, mint basztatás...nos nem eredményes....inkább ellenkezőt ér el vele. Én konkrétan szarnék arra, aki nem fogja a kezem és segít.

plantingC4 2013.07.22. 15:47:34

@Bundabandi (Cookie Bunny): Hát nem tom, én nem érzékeltem, hogy valaha is "normálisan" írtam volna. Rögtön azt is írnám, hogy sosem érzékeltem, hogy nem "normálisan" írtam volna.
Ezt rakd össze :D
Bánkódásnak tűnhet, ha valaki az élet faramuciságaira is gondol, nem csak a habos rózsaszínre.
Egy realista pesszimistának tűnhet, egy optimista szemében :D
Komoly baj nincs, ne aggódj, aranyos vagy azért, sztem tévedés lesz :D

Sadist 2013.07.22. 15:48:02

@Bundabandi (Cookie Bunny): Az élet alapból igazságtalan, erre a legtöbb ember legkésőbb óvodás korában rájön, amikor az óvónéni nem neki ad igazat, hanem agresszív Ödönkének, aki elkezdte dobálni a fakockákat.
A felismerésen túl az elfogadásig pedig sokan el sem jutnak.

fumerin 2013.07.22. 15:52:54

@plantingC4: Képzeld, ma vettem magamnak két sapkát! Oké, nyár van...de nem bírtam ellenállni. :D No, ez mennyire normális? :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 15:53:30

@plantingC4: Jaj hát én minden vagyok, csak nem optimista. A minap kaptam meg a páromtól, hogy milyen pesszimista vagyok. Én is mondtam, hogy "neeeeem, csak realista!".

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 15:55:20

@Sadist: Nem hiszem, hogy az elfogadás megoldás, az inkább beletörődés. Én meg nem vagyok egy ilyen típus. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 16:08:39

@mésange: Na akkor mostantól nem szeretlek, mert sapkád van! Ha nincs, akkor meg azért! :P :P

plantingC4 2013.07.22. 16:09:17

@mésange: ezen meg sem tudok lepődni :D
nálam is gyogyó, a kettesével vásárlás, de mivel kevesen vannak itt, elárulhatom, hogy van egy fajta cipő, amit mindig veszek, 16 éves korom óta, vagy a nyolcadikat, annyira tetszik..:D:D:D

@Bundabandi (Cookie Bunny): Remek példa a pároddal való beszélgetés, ahogyan mi itt most, ugyan úgy ott is, csak nézőpont és hangulat kérdése, egy téma tálalása-közelítése-feldolgozása-megélése, aztán valamilyen "ista" címke rápattintása.
Nő és férfi nem érti egymást, elbeszél sokszor egymás mellett?
Naháááát ! :D Meccsoda újdonságok ! :D

Father Justice 2013.07.22. 16:12:09

@Szintet lépett (ex) Naiva.: "A pasi azt hiszi, hogy már bármi lehet, mert annyira régóta együtt vannak.."

Ahogy az első hozzászólásomban írtam is, szerintem nem azért hiszi azt a faszi, hogy már bármi lehet, mert már olyan régóta együtt vannak, hanem mert úgy gondolja, a nő úgysem kap nála jobbat állandóra. Ennek pedig bizonyára van valami oka - akár precízen méri fel a kettejük közötti szintkülönbséget és a nő igényeit / elvárásait, akár nem.

Az, hogy agyondolgozza-e magát a fickó, vagy alapból van mit a tejbe aprítania, nem derül ki a posztból, de a fő probléma szempontjából ennek nincs is jelentősége. Hat éve vannak együtt, mindenféle ködön túlvannak már: míg van zseton, a nő marad, ha már nincs, dobbant. Ha felbukkan a színen egy olyan hím, akinek jobb a teste, egyebekben pedig ugyanazt nyújtja, mint a jelenlegi, a nő dobbant.

Egyébként marad.

fumerin 2013.07.22. 16:17:04

@Bundabandi (Cookie Bunny): :D Oké! :)

@plantingC4: Szerintem már van kb. 70 db sapkám....de mindig találok újabbat, amit szeretnék...:D Ez tornacipőre is érvényes, másra nem. :)

_Ω_ 2013.07.22. 16:20:10

Szélfútta naplólapok egy múlt kapcsolat harcmezejéről

Éva, 1500. nap, péntek:
Moncsi mondta, hogy túl keveset foglalkozom a külsőmmel mostanában, ezért elmentem a kozmetikusomhoz. 4 órát töltöttem nála, kis áldozat ez a szépségért. Aztán elmentem Klárival és Moncsival egy kávézóba, átbeszéltük a legújabb divattrendeket és a Quelle katalógust felosztottuk, melyik pasi kié legyen. Remek nap volt. Péter szokás szerint otthon várt egy fonnyadt rózsával. Kiszámítható és unalmas. Igazán vízbe tehette volna, nem is értem, miért nem tanulta már meg, hogy a péntek este a barátnőimé, ne várjon rám! Egyébként a péntek délelőtt is a barátnőimé. És a délután. Túl rövid az élet, hogy ne azokkal töltsem, akiket szeretek! Olyan nehéz ezt felfogni?!?!

Péter, 1502. nap, vasárnap:
Éva még ma sem tudott egy normális húslevest letenni a vasárnapi ebédnél az asztalra, pedig tegnap volt a születésnapom. Ja, a születésnapomról is megfeledkezett. A hús viszont legalább rágós volt, így nem kellett a tegnapon annyit rágódnom. A leves pedig sós, mintha csak a tengerbe kóstoltam volna bele, tenger gyümölcsei nélkül, amúgy vizesen. Rágja is a fülem, hogy ezen a nyáron tengerparton szeretne nyaralni. Az ünnepi ebéd második fogása, a rizs párolt csirkemellel, azt hittem elronthatatlan, de megtanulhattam volna már ez alatt a cirka négy év alatt, hogy a rizs lehet odakozmált és a hús is lehet nyers. Megterítve viszont kifogástalanul volt, szalvétából formált páva és ezüst étkészlet. Emlékszem, ezért az étkészletért másfél hónapig dolgoztam... A sminkje ma is tökéletes volt, kár, hogy a csontjai lassan átszúrják ezt a csinos kis nyári ruhát, ami bizony sokat ront az összképen.

Éva, 1632. nap:
Péter ma is magának főzött. Nem szereti amit én készítek neki? Pedig Moncsi javaslatára tanulmányozni kezdtem ezt az új diétát is. Igazán méltányolhatná, hogy ennyit foglalkozom az egészségével! Le is adtam egy kilót az utóbbi két hónapban, közben vért izzadtam!

Péter, 1632. nap:
Éva ma is csak csipegetett az ételből, pedig isteni lett ez a marhapörkölt! Nem merem mondani neki, hogy ijesztően sovány, a barátnői a múltkor is úgy néztek rám, mintha legalábbis egy sorozatgyilkos lennék, pedig csak egy apró célzást tettem rá, hogy a mai étkezési trendek szerintem egészségtelenek. Hiába igyekszem, nem fog magára szedni néhány kilót. Tegnap is rémisztő volt amit a paplan alatt találtam. Legalább az ebéd jó volt. Nekem. Neki semmi sem jó, amiben több van két kalóriánál.

Péter, 2339. nap:
Remek, Éva ma újabb kínzást talált ki számomra. Bevezetett az Agykontroll csodás világába. Kár erre több szót vesztegetni.

Éva, 2339. nap:
Ma megtanítottam Péternek amit a Mestertől tanultam, hogyan menjen le alfába. Talán ettől megáll a kopaszodása, és lead pár kilót is. Kár, hogy eddig másra vesztegettem az időmet, ez a tökéletes módszer, köszi, Moncsi!

Péter, 2356. nap:
Már épp lementem alfába, megszállt a nyugalom... Majd hirtelen arra eszméltem kristálytiszta felismeréssel, hogy inkább a Spárba kellene lemennem, mert ma még normális kaját nem láttam. Ügyes elterelő hadműveletnek indult ez az Agykontroll Évától, meg kell hagyni, de talán mégis volt némi haszna. Pacalpörkölt...

Péter, 2410. nap:
Éva továbbra sem hajlandó meghallgatni, mindig azzal jön, hogy túl kövér vagyok, így ne kritizáljak másokat. Ő meg túl sovány, de ezt nem vághatom a fejéhez, vérig sértődne szokás szerint. Nem csoda, hogy már nem kívánom őt, de azért heti egyszer teljesítem a kötelességem. Vajon változhat még valami, vagy ideje összejönnöm Klárával? Igaz, ő Éva legjobb barátnőinek egyike, viszont kedves, jól néz ki, és jól is főz. Minden, ami Éva mostanában már nem. Múlt szombaton is olyan jót beszélgettem vele a konyhában, segített a halászlénél is. Éva ismét Moncsival csacsogott, biztosan az új frizurámat tárgyalták ki. A negatív reklám is reklám, talán végre észhez tér és rájön, nem csak az ő véleménye számít. Bár már lassan nem érdekel, mit gondolnak ők ketten rólam.

Éva, 2412. nap:
Péter továbbra sem szedte össze magát. Az ultimátum bizony ultimátum, most majd megtanulja! Moncsival meg is beszéltem, hogy hozzá költözöm, aztán pénteken lemegyünk a sarki bárba. Azt mondta, izmos kockahasú gazdag palik járnak oda minden pénteken, pont mint amilyet megérdemlek. Klári helyeselt, mindenben támogat. Örülök, hogy ilyen barátnőim vannak!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 16:22:39

@plantingC4: Ez nem csak a nő és férfira igaz, hanem mindenkire. Kell hozzá két ember és ennyi! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.07.22. 16:26:21

@Hurri Kán: Ééén? Nem vagyok én juhászkutya! :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2013.07.22. 16:27:35

A kommunikáció megvolt, nem működött.
Tedd féltékennyé. Játszmázz. A férfiak amúgy is imádják a játszmázós csajokat.
Ha látszólag arra sem mozdul rá,hogy egyre csinosabban öltözködsz, esetleg többször jársz el bulizni a barátaiddal tőle külön, akkor dobd ki a picsába.

_Ω_ 2013.07.22. 16:29:16

@mésange: Azé' készült, hogy LOL legyen! :)

fumerin 2013.07.22. 16:34:33

@_Ω_: Nagyon tetszett. :) Valahol pont ezt tudom beleképzelni ebbe a sok "de" történetbe. :)

plantingC4 2013.07.22. 16:47:07

@mésange: ó igen, a tornacipők...:D nálam is nagy a baj ez ügyben :D
elég ha annyit mondok, hogy egyszer 2 évig munkanélküli voltam és elkezdtem kiárusítani a cipőimet, az első évben abból éltem és akkor is maradt még..:D

@Bundabandi (Cookie Bunny): :D

@_Ω_: nyehehe :D

JOKKA21 2013.07.22. 21:26:51

Nem tudom miről szól ez a poszt és nincs kedvem elolvasni, csak annyit szeretnék írni, hogy minden nő kurva és nem jó nekik semmi.

Sadist 2013.07.23. 13:04:47

@Bundabandi (Cookie Bunny): Ha valami zavar, pl. igazságtalanság, és tudsz tenni ellene, akkor tegyél. Ha valamin nem tudsz változtatni, akkor a legbölcsebb dolog elfogadni, különben csak folyamatos frusztrációt fog okozni. Egyszerűbben szólva nem érdemes széllel szemben pisálni.
süti beállítások módosítása