HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2013.09.23. 07:45

Kihalóban lévő fajta vagyok

http://csajokespasik.blog.hu/2013/09/23/kihaloban_levo_fajta_vagyok

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr435529298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bölcs Jaroszláv 2013.09.23. 13:29:33

@Kytia: "Ne a többieket ekézze, mert az nem igazán kulturált."

Na neeeee. Ezt te sem gondolhatod komolyan.:D"
Na idefigyelj "Makai Réka (a liftben zenélő fijú reklámjából)!"
Ne belőlünk indulj ki, mert egyrészt a jelenlévők mindig kivételek, másrészt ezek a hülye poszterek már úgyis tudják, hogy mi igenis ekézni fogjuk őket, szerintem direkt ezért írnak ide, azaz mazochistákkal állunk szemben, akiknek ez külön élvezetet okoz (vagy más lehetőség, hogy az összes posztot CSP PAnni meg a haverjai találják ki, hogy szórakoztassanak bennünket). Egyébként pedig mi nem csináljuk komolyan. De lásd kivel van dolgod, látom, hogy az utolsó mondat okozott gondot neked, ezért módosítom:
Ne a többieket ekézze, mert az nem elegáns.
Remélem így már megfelel.
:DDDD

pretty kitty 2013.09.23. 13:31:12

@Kytia: Cak mel en coke vadok esz kec copoltla szikelult osztanom a paszikat, azok akik pholyton engem bamulnak meg azok akik pholyton leplezni plobaljak mennyile teccek nekik XDDDDDD ;)))))))))) Jo pelce jez nem cak amijatt van h coke vadok hanem amijatt isz h *veeeeegtelenul izgatooooo!!!!!* XDDDD de coval a lenyeg h nem szok paszit talaltam akit zavalna ja hajam cine ;)))))))))))))

Sadist 2013.09.23. 13:33:39

@Dr.Rekettyés László: Valaki árulja már el, hogy melyik az a közeg, ahol az alacsony, pocakos, ruppótlan faszi is ugyanolyan eséllyel indul, mint a magas, kisportolt, de szintén ruppótlan, vagy a vagyonos, de alacsony és pocakos?
Nekem a sakkversenyen kívül más nem jut eszembe.

pretty kitty 2013.09.23. 13:34:15

@plantingC4: Mindenkeppen nyomuljooooooon!!!!!!!! ;)))))))))))) Asztan dugja meg ud h a halom honap alatt maszla sze tuddon gondolji ja caj cak la, akkol tuti hazaooooon ;))))))) :DDDDDDDDDDD

Kytia 2013.09.23. 13:34:18

@Bölcs Jaroszláv: Inkább így: "Ne a többieket ekézze, mert addig sem ér rá csajozni.":D

@Vegtelenul Izgato Pica: Ez azért lehet, mert valójában az ész a fontos, nem a haj.:D

Bölcs Jaroszláv 2013.09.23. 13:36:42

@Sadist: Hát esetleg az intelligencia tesztet még megpróbálhatja. Meg rémlik, olvastam valahol, hogy a hadseregben (ha már katonaságról esett szó) a tankokhoz állítólag kifejezetten mélynövésű fazonokat keresnek, mert azok ott jobban elférnek. De ez nem biztos, hogy így van, én még sosem láttam tankot közelről.
:D

Dr.Rekettyés László 2013.09.23. 13:37:40

@plantingC4: Értem.
Hát akkor utazzon el a csaj, addig töltsék együtt az időt, ha mindketten ezt akarják, de utazás előtt esküdözni meg fogadkozni teljesen felesleges.
Ha visszajön, és mindketten ugyanúgy gondolják, akkor folytathatják.

Father Justice 2013.09.23. 13:41:14

@Kytia: Akármelyiket nem, de akármilyet (tetszőleges szintűt) igen. Mivel a sudribunkónak eleve nem számítanak a belső értékek, a legmagasabb esztétikai szintű nők tartományán belül értelemszerűen abból a részhalmazból tud válogatni, akik szintén nem adnak sokat az ilyesmire. Mivel a legjobb nők max. 5%-a van rendben emberileg, ez aligha okoz kínzó fejfájást neki.

Kytia 2013.09.23. 13:45:06

@Master Of Reality: Nyilván, de hát itt meg nincs szó másról, mint a zsákról, meg a foltjáról. Most az kit zavar, hogy sudribéla összekuffantott sudribözsivel? Legfeljebb azokat (legalábbis ezek hangját hallani leggyakrabban), akik magukat sudriék főlé helyezik emberség tekintetében, mégis sudribözsi kegyeire pályáznak. De miért is teszik ezt?

mütyür 2013.09.23. 13:45:09

@Kytia: áááááá :(((( miért nem lehet kényszergyógykezeltetni??

Dr.Rekettyés László 2013.09.23. 13:45:28

@Sadist: Ezek azok a közegek, ahol nem csak a külsőségek számítanak.
Például ahol az intelligencia, humor, műveltség meg egyéb ilyenek hülyeségek érvényesülni tudnak.
És azok a nők, akik erre mozdulnak, ezekért cserébe esetleg még azon is felülemelkednek, ha öt centivel alacsonyabb, vagy öt kilóval kövérebb a faszi, mint amit amúgy elvárnának.
És ez még nem jelenti azt, hogy az ilyen nő ronda.

pretty kitty 2013.09.23. 13:47:28

@Kytia: Hmmm eccel lattam ed philmet amibe jEinsztein talalkozott Melilin Monloval, de jaccem nem dugtak benne......akkol gondolom ez azel lehetett mel Melilin nem volt eleg okosz esz nem jott be jelegge jEinsztennek minc caj....;)))))))))))))))) XDDDDDDDDDDD

pretty kitty 2013.09.23. 13:50:43

@Kytia: Fuuuuuuuuj dehodiiiiisz.......szajat magamlol nem lakok fel photot de multkol linkeltem ac cajt aki jelegge haszonlit lam valjal mindal megkeleszem...........

Kytia 2013.09.23. 13:52:38

@mütyür: A minap láttam élőben egy ugyanilyet. Olyan volt, mint egy szellem.:S

@Vegtelenul Izgato Pica: Nem. Azért, mert így volt megírva a forgatókönyv.:) Félreértés ne essék, én azt tartom egészségesnek, ha a szép nők hajszíntől függetlenül tetszenek egy pasinak. És talán általában így is szokott lenni. De csak vannak azért preferált típusok mindenkinél, ebben egyet tudunk érteni, nem? Nekem például szinte kizárólag a "világos" pasik tetszenek, én se vagyok normális?:D

indapass90210 2013.09.23. 13:53:21

@Kytia: "magukat sudriék főlé helyezik emberség tekintetében, mégis sudribözsi kegyeire pályáznak. De miért is teszik ezt?"

Mert sudriné már csak ilyen last resort szerepet tölt be, és ugye az utolsó csalódás ami legaktívabban él az emlékezetben, erősítve azzal a faktorral, hogy "mi jöhet még, ha sudri is sikeresebb a pinaakvirálásban?"...

Hát mi jönne? A teniszkönyök...

pretty kitty 2013.09.23. 13:58:06

@Kytia: Mijaza vilagosz pasziii? :)))) Amud igazabol nem vitatok szemmit abbol amit iltal cak mondom h oan paszi jaki kifejezetten *dic*plefelalja ja cokeket.....oan azel nemszokvaaaaan ;))))))))))

Ime ja photo:

4.bp.blogspot.com/-OrxTqdpUkOg/ULy175mCBZI/AAAAAAAATCc/5YoplOa8mr0/s1600/11.jpg

Cak nekem szokkal izmoszabbak a kaljajim isz. Coval anolekcijasz mecce nem vadooook ;)))))))))))

Sadist 2013.09.23. 13:58:07

@Dr.Rekettyés László: De mégis melyek ezek a közegek? Könyvtár? Olvasókör? Szerepjáték tábor? Uszoda? Színház? Focicsapat? Valami konkrétum jó lett volna, mert így erősen úgy érződik, mintha csak azt akarnád bizonygatni, hogy az élet valójában igazságos és létezne a párkeresés terén fair play.

Kytia 2013.09.23. 14:00:36

@Dövan: Na de ehhez elég LENNE tisztázni magukban, hogy sudriék összeillő pár, míg jobb sorsra érdemes hőseink legfeljebb fizikai adottságai miatt vonzódnak sudrinéhoz, valódi közösség nincs köztük. Csak a gond az, hogy érzékeny lelkű hőseink századik csalódás után is boldogan rámennének a lepattanó sudrinéra, akár kiderült azóta a sudriság róla, akár nem. Csak akkor miért kérik ugyanezt számon az ellenoldalon, amikor azt látják, hogy nagyfaszú sudrijános lehet akármilyen bunkó, mindig kap egy sokadik esély is, míg ők egyet sem.

Kytia 2013.09.23. 14:03:28

@Vegtelenul Izgato Pica: Ez tényleg hasonlít rád.:D De eskü, a mosolya pont olyan.:) Amúgy ezt is megfigyeltem, hogy a hasonlók a hasonlónak örülnek. Vagy erre nem én jöttem rá először?:D

Én ismerek azért pár ilyen pasit, de nyilván nem olyan sokat. Meg olyat is ismerek, aki a fekete hajú nőkért rajong, de szőke a barátnője. Talán ez a legnormálisabb, mert oké, hogy van egy kedvenc, de nem az dönt kizárólagosan.

Világos pasik azok, akiknek világos a haja és a bőre.:) Azért nem írtam szőkét, mert az echte világosszőkék nem tetszenek. Inkább a szőkésbarnák.:)

plantingC4 2013.09.23. 14:08:38

@Kytia: Vannak még :D

Második cimbi :

Második cimbi már randizgat határozottan egy csajjal, egyértelmű a szimpátia egymás iránt, nem is ez a kérdés itt.
Szóval ez a cimbi olyan tevékenységből keresi a kenyérre valót, ami jelen pillanatban Magyarországon törvénybe ütköző cselekedet. Tök normális(nak látszó) figura, aki mellett simán elmész az utcán, rendes embernek néz ki, de törvényileg nem az.
Most ahogy egész jól kezdenek közel kerülni egymáshoz, felvetődött a kérdések sokasága.
Elmondja-e a csajnak, valójában mi a szitu vagy még ne?
Van-e határideje egy bizalomszint felépülésének, hogy ilyet el lehessen mondani?
Ha elmondja miből él, lehet a csaj egyből a falnak megy( vagy feljelenti..) és hiába bármilyen szimpátia, az "elvek" miatt, nem fogja a csaj folytatni, egy "ilyen" emberrel?
Ha mondjuk a csaj tényleg szereti, lehet annyit mond neki, hogy "nem érdekel mivel foglalkozol, mert szeretlek" ?
Ha mondjuk a csaj tényleg szereti, akkor megkéri, hogy hagyja abba ezt a tevékenységet, hogy nehogy baja legyen a fickónak és ne lehessenek egymáséi?
És még fárasztott ennél durvább kérdésekkel is, de már nincs kedvem idekörmölni azokat is:D

Szóval, erre mit lehetne neki :D ?

Dr.Rekettyés László 2013.09.23. 14:11:02

@Sadist: Én aztán nem akarok semmit sem bizonygatni.
Én elégedett vagyok, az meg a legkevésbé sem érdekel, hogy ez általános jelenség-e vajon, vagy csak nekem volt szerencsém.
Egyébként természetesen nem lehet megnevezni egy olyan x helyet, ahol 100-ból 100-szor garantált a "siker".

Dr.Rekettyés László 2013.09.23. 14:13:34

@plantingC4: Ez a tevékenység egyébként nem ütközik mindenhol törvénybe, és az is lehet, hogy Magyarországon is változik ennek megítélése?

Father Justice 2013.09.23. 14:13:35

@Kytia: Természetesen azért, mert sudribözsinek nem az emberségét, hanem a tetszetős testét akarja megdugni. De mivel a szintje alacsony, és nem is lát komoly esélyt arra, hogy ez megváltozzon, szeretné azt hinni, hogy a hűség, bizalom, szellemi sziporkázás <=> formás lábak, kerek cicik, szép arc tulajdonságok korrekt csere tárgyát KELL, hogy képezzék a piacon. Ez persze nem lehetséges, de a szikár igazsággal nagyon kevesen képesek szembenézni.

pretty kitty 2013.09.23. 14:14:42

@Bölcs Jaroszláv: "a nyáron, mikor szünidő volt, ha másnap dolgozni mentek a szülei, akkor alig aludt valamit, és ha nem látja 1-2 napig valamelyiket, mert az elutazik (pl. nemrég az anyja 1 hétre rokonlátogatóba Ausztriába) akkor már egy nap után sír, hogy hiányoznak neki."

Fuuuh ez azel mal nem egesszegesz!! :OOOO

Kytia 2013.09.23. 14:17:12

@plantingC4: Azt, hogy hagyjon fel mindennemű törvénytelen cselekedettel, mert azokat a törvény tiltja.:D
Jobb idő előtt tisztázni ezeket amúgy szerintem. Mondja el, aztán a csaj majd eldönti. Megjegyzem, én már hagytam ott olyat, aki bevallotta, hogy 10 évvel azelőtt (!) milyen törvénytelen dolgokat csinált. Normális nőnél ez nem fér bele (nem adósumákolásról beszélek, inkább mások meglopásáról, még ha piti szinten is) és normális pasinál sem, úgyhogy, ha komolyabb dologról van szó, egy vascsövet ajánlok a cimbidnek.

Kytia 2013.09.23. 14:18:35

@Master Of Reality: De miért érzi így? Mindjárt gyártok egy mémet, oszt az össze ilyennek azt küldöm.:D Pill.

pretty kitty 2013.09.23. 14:26:41

@Kytia: όμοιος ομοίω αεί πελάζει.....cimilic cimili gaudet.....boldz av o fedol flak tugedol......hmm accem lekesztel mal lola h cabadalmasztazd a phelphedezeszed......:PPPPPP ;)))))))))

Hmm vilagoz bol akkol nalad udanaz a paszi telen nadobb eszellyel indulhat mint nyalooon? ;)))))))) Malmint ha nem utazik el Ausztlalijaba kalaconyozni XDDDDD

indapass90210 2013.09.23. 14:26:53

@plantingC4: "Szóval, erre mit lehetne neki :D ?"

Hogy igen sokba fog neki kerülni nemhogy egy válás, de még egy szakítás is.

Esetleg térjen jó útra.

Kytia 2013.09.23. 14:30:40

@Master Of Reality: Ja, és még annyit, hogy a férfiaknak a nőkkel szemben még van is eszköze kiküszöbölni a természet által ejtett csorbákat, és ahelyett, hogy ennek örülnének, mint majom a farkának, itt picsognak nap mint nap, hogy őket nem szeretik a náluk sokkal jobbak ingyér.
Hátöregem, ha nekem lenne olyan lehetőségem, hogy kicsit lendületesebben húzom a szekeret és cserébe olyan esztétikai szintű pasit kapok, amilyet csak akarok, én bizony nem itt pazarolnám az időmet mindenféle rinnyantással, hanem gyúrnám az ipart ahogy csak lehet és hálát rebegnék a mindenhatónak, hogy a lehetőségeim nincsenek genetikailag blokkolva.

Kytia 2013.09.23. 14:32:18

@Vegtelenul Izgato Pica: neeem. Nem lehet átverni. Borotvaéles szememmel azonnal kiszúrom a kamufehéreket. És a hidrogénezett szőkéket is.:)

pretty kitty 2013.09.23. 14:33:09

@Bölcs Jaroszláv: "a Moszkva-Szentpétervár közötti luxushajójáratra (remélem van ilyen"

Vaaaanbizooooony!!!!!! :))))))))))))))))

www.vikingrivercruises.com/rivercruises/russia-volga-waterways-moscow-stpetersburg-2013/itinerary.aspx

Jolz Tluli,

Miz Gugli ;))))))))))))))))

pretty kitty 2013.09.23. 14:36:20

@Kytia: Hmmm akkol neked Ilolcagba kell menned paszizni ;))))))) Eccel jalt nalunk a culejimnek edd Dublini jiszmelosze *Malcijuzba* jesz keveszebb mint 30 pelc alatt lejegett a napon XDDDDDDDD :)))))))))))

Kytia 2013.09.23. 14:38:25

@Vegtelenul Izgato Pica: De cukik is, vagy csak fehérek? Cukinak is kell lenniük. Az éles arcél nem köll. Az írek olyanok, nem?

pretty kitty 2013.09.23. 14:38:59

@Bölcs Jaroszláv: "mondjuk így: erősen kötődik még a szüleihez (ez nem tudom 16 évesen mennyire általános mondjuk"

Ha vki 16 eveszen meg altalanozba jal akkol az mal kicit le van maladva :PPPP Meg ha a culejin log akkoliiiiiiisz :PPPPPPPPPP

Father Justice 2013.09.23. 14:40:19

@Kytia: Azért ez az előny nem olyan nagy, mint amekkorának látszik. Ha férfiként kicsit lendületesebben húzod a szekeret, mint az átlag, az nagy szerencsével is csak arra elég, hogy olyan szintű nőt kapj, mint amilyet te magad képviselsz (esztétikailag). Aki olyan nőt akar kapni, amilyet akar, annak nem szimplán átlagon felül kell keresnie, hanem kimondottan pénzesnek kell lennie. (Ennek leginkább a szintezés az oka, hiszen az átlagnő bármikor dughat átlagon felüli férfiakkal is anyagiaktól mentes konstrukcióban, de ez fordítva speciális eseteket leszámítva nem igaz.)

Erre persze lehetne azt mondani, hogy akkor legyél kimondottan pénzes, dehát ez nyilván nem jöhet össze mindenkinek, cinizmusnak meg túl gagyi lenne, így aztán semmi értelme.

Hurri Kán 2013.09.23. 14:41:17

@plantingC4:
Keressen legalább látszólag valami munkát, közben csináljon ugyanúgy tovább, amiből pénzt tud csinálni. Az ember vagy dolgozik, vagy pénzt keres, a kettő együtt nehéz ;)

pretty kitty 2013.09.23. 14:41:53

@Kytia: Tesszek itt van donzd el magadnak van e kosztuk aki teccik:

www.google.com/search?q=irish+movie+stars&tbm=isch

Jolz Tluli,

Miz Gugli ;))))))))))))))))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2013.09.23. 14:42:50

@Bölcs Jaroszláv:

Igen, ez így van. Ahogy pilóták is csak 160-170 körüliek lehetnek.Max 70kg-ig. Minden másra ott a gyalogság. A tüzérekhez kerülnek a nagydarabok, mert azok elbírják a nagy tüzérségi lőszert.

Dr.Rekettyés László 2013.09.23. 14:44:13

@Master Of Reality: "Aki olyan nőt akar kapni, amilyet akar, annak nem szimplán átlagon felül kell keresnie, hanem kimondottan pénzesnek kell lennie."

Ez viszont nem igaz.

Kytia 2013.09.23. 14:44:20

@Master Of Reality: Legalább törekedjen rá, hogy überpénzes legyen, ha übernőket akar. Nyilván nem sikerülhet mindenkinek, de azért vannak páran a második leggazdagabbak között is, akik simán nagyonjó nőket kapnak. Amúgy meg nem értek egyet az azonos szint elmélettel. Szerintem azonos szintű nőt talál magának a pasi. Éppen ők azok, akik maguk fölé szeretik lőni a lécet, nem a nők. Persze olyat is láttam, hogy nagyjából 10/3 vonzerejű pasi egy kérdőívben magát az "átlagnál vonzóbb"-nak minősítette. Hát, így nem lesz könnyű.:D

pretty kitty 2013.09.23. 14:45:16

@Kytia: En Amelikaba jiszmelek ec clacot aki nem cak h volt katona hanem mosztiszaaaaaz :PPPPPPPP Vadisz pontoszabban tengelezdalogosz. Attol meg lehet felfi judeee? ;))))))))

plantingC4 2013.09.23. 14:47:11

@Dr.Rekettyés László: Igen fura eset ez. Egy olyan anyag kereskedelmével foglakozik, amit Magyarországon nem szabad birtokolni sem, nem hogy kereskedni vele.
Máshol meg lehet, nem törvénytelen. Itt az.

@Kytia: Hát, még erkölcsileg sem egyértelmű a dolog, mert itthon törvény tiltja, máshol meg törvény engedi. Nem adósumák, nem lopás, máshol ez egy szakma...itt bűncselekmény.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.09.23. 14:47:22

@plantingC4: Szerintem itt minden a nőn múlik. Mondja el neki mindenképpen és minél hamarabb, aztán az eldönti így is kell-e neki. Egy üresfejű csinibabával szerintem jobban jár (nem tudom milyen ez a nő), minél kevesebbet fog fel a dologból, neki annál jobb lesz! :D Már ha nem akarja a "foglalkozását" feladni.

Sadist 2013.09.23. 14:49:11

@Dr.Rekettyés László: Garantált siker max a kuplerájban lehet, nem a 100%-os siker ráta a lényeg, hanem az, hogy a külsőségektől és vagyoni helyzettől függetlenül mindenki ugyanolyan eséllyel induljon a húspiacon, de ilyen nincs. Ezért szemét dolog azt mondani a nyüzüge, pattanásos, ruppótlan Dezsőkének, aki amúgy emberileg, érzelmileg és szellemileg teljesen normális vagy akár átlagon felüli, hogy más közegben keresgéljen.

Kytia 2013.09.23. 14:51:00

@plantingC4: Akkor más a helyzet. Mi ez a titokzatos szakma amúgy? Ha nem erkölcstelen, akkor szerintem elmondhatja. Persze csak, ha megismerte és tudja, hogy megbízhat benne.

Dr.Rekettyés László 2013.09.23. 14:52:22

@Sadist: Jó, ha ilyen világ szerencsétlenjeként állítjuk be a párt keresőt, akkor természetesen igazad van, őt tényleg kár lenne bármivel is hitegetni.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.09.23. 14:53:52

@plantingC4: Erre most kapásból rámondanám, hogy csak nem fű?

Dr.Rekettyés László 2013.09.23. 14:57:59

@plantingC4: Nem tudom, szerintem érdemes minden kétes ügyet elmesélni egy kapcsolat elején, azokat is, amik már "elévültek". Így lesz teljes a kép, és ráadásul tök kényelmes, mert nem kell folyamatosan azon problémázni, hogy esetleg később kiderülnek a dolgok és akkor vajon jajjjj mi lesz? A másik múltját senkinek sincs joga számon kérnie, azt viszont persze eldöntheti, hogy így is kell-e neki az illető.
Persze azt nem tudom, hogy mennyire reális az esély az adott szituban, hogy a lánka szaladna a rendőrségre.

pretty kitty 2013.09.23. 15:00:16

@Kytia: "Ne röhögjél ki, de ez: shadyshamrock.wordpress.com/tag/irish-movie-stars/"

Jujjj nehezeket tucc kelni.....ok cukva taltom a cam....nemlohogok....nemlohogook.....jaaaj id meg nehezebb h vicca kell taltaniiii.....:PPPPPPP :)))))))))))

Father Justice 2013.09.23. 15:01:03

@Dr.Rekettyés László: Valóban, néha elég 10/10-esnek lennie, csak most nem az alfák, hanem a posztíró-féle átlag lehetőségeiről van szó.

@Kytia: Kik a "második leggazdagabbak"? Minden országban a második leggazdagabb férfi az? Mert akkor valóban, nekik sincs túlságosan nehéz dolguk a nőkkel a leggazdagabbhoz képest.

"Jimmy úton-útfélen udvarolt. Klassz pasinak tartotta magát. „Én roppant csinos, helyes férfi vagyok" - mondta egy tévéinterjúban"

A mézesbödön elvesztését egy nő sem fogja megkockáztatni azzal, hogy a 10/3-as faszija / kellően eleresztett udvarlója szemébe mondja, mennyire ronda. Így triviális, hogy léteznek olyan pénzes férfiak, akik a vonzerejüket a nemlétező előnyös külsejüknek tudják be, vagy annak IS. De olyat azért mutathatna nekem valaki, aki 10/3-as buszvezetőként 10/8-es nőket blokkol tucatszámra. Persze néha pusztán híresnek lenni is elég, de mivel a hírességhez általában pénz is tartozik, nehéz különválaztani a két tényezőt egymástól.

Az, hogy ki hová lövi a lécet, teljesen mindegy - nyilván a férfiak között is vannak maguktól elszálltak, önértélekés szempontjából megdöbbentően eltévelyedettek. Ami igazán számít, azok a lehetőségek: kiknek van lehetősége erőlködésmentesen, az anyagi helyzetüktől függetlenül magasabb szintű ellenkező neművel dugni? A férfiaknak vagy a nőknek?

Vagyis két különböző tényezőt próbálunk összehasonlítani: egy olyat, ami egy halmaz egészére igaz (nők), és egy olyat, ami a másik halmaznak csak egy szűk részhalmazára (férfiak). Körtét körtével, almát almával kell összehasonlítani, és akkor nem lesz zavar a rendszerben.

Kytia 2013.09.23. 15:01:16

@Vegtelenul Izgato Pica: Akkó röhögjél.:D
Ilyen pasikat még küldhetsz, egész feldobódtam.:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.09.23. 15:01:41

@Kytia: Hát ez már jobb! Az előző... jajajajaj nagyon nem kéne, így kép alapján. XD

Pierce Brosnan! Érte már fiatal tiniként is odáig voltam. A 80 nap alatt a föld körülben nagyon sármos volt és szerintem most is "van benne valami" pasi. Nekem legalábbis. :D

Sadist 2013.09.23. 15:02:40

@Kytia: "Ja, és még annyit, hogy a férfiaknak a nőkkel szemben még van is eszköze kiküszöbölni a természet által ejtett csorbákat"

Egy teljes iparág épült arra, hogy a nők kisebb nagyobb hibáit korrigálják, kezdve a hajfestéstől a push-up melltartón át a szilikon mellekig. Kifejezetten ronda arca, amin sehogy nem lehet korrigálni, nagyon kevés nőnek van.

"Hátöregem, ha nekem lenne olyan lehetőségem, hogy kicsit lendületesebben húzom a szekeret és cserébe olyan esztétikai szintű pasit kapok, amilyet csak akarok, én bizony nem itt pazarolnám az időmet mindenféle rinnyantással, hanem gyúrnám az ipart ahogy csak lehet és hálát rebegnék a mindenhatónak, hogy a lehetőségeim nincsenek genetikailag blokkolva."

Nem igazán értem, hogy mit érzel ilyen genetikai hátránynak. Azt, hogy a jóképű faszikat nem lehet megkapni pénzért?

Dr.Rekettyés László 2013.09.23. 15:03:12

@Master Of Reality: Változatlanul vitatkozom azzal az általánosítással, hogy gyakorlatilag bármelyik nőt csak és kizárólag az kaphatja meg, aki 10/10-es és/vagy messze átlagon felüli módon gazdag.

plantingC4 2013.09.23. 15:05:25

@Hurri Kán: Ezt csinálja, igen:D

@Bundabandi (Cookie Bunny): Én is ezt mondtam, mindent el kell mondania és aztán lesz ami lesz...az előző nője is, meg az az előtti is mindent tudtak, gondolom mikor megvilágosodik nekik, hogy hogy a picsába lehet ennyire kevés melóval, "aránylag nyugodtan" élni, ők is elgondolkodnak, hogy pattogjanak-e vagy ne...

@Kytia: Kertész :D

Kytia 2013.09.23. 15:05:37

@Master Of Reality: Akkor nem második leggazdagabbak, hanem mondjuk úgy, hogy "biztos egzisztenciával rendelkezők". Ez, plusz némi határozottság és bátorság és gyakorlatilag bármi lehet. Egy rakat pasit láttam már ezerszer jobb nővel, olyat is, akinek átlagkeresete volt. Volt, hogy meg is rökönyödtem a dolgon, mert adott pasiismerősömhöz milliószor rondább nőt képzeltem. Persze nőknél is van azért hasonló, de elég ritkán látok fullospasit ocsmány nővel andalogni az utcán.

Kytia 2013.09.23. 15:09:28

@Bundabandi (Cookie Bunny): Na, ah valakitől világéletemben hánytam, az Pierce Brosnan. Nekem sosem jött be. A Daniel Day-Lewis-nak meg tetszik a mosolya. De hát mindenkinek más jön be, ez a jó. A lényeg, hogy mind gazdag és híres legyen.:DDD

@Sadist: "Azt, hogy a jóképű faszikat nem lehet megkapni pénzért?"

Azt. Erről beszélünk ugyanis, te kis aranyos.:D

Igen, a műtétek valóban a nők piacképessé tételére lettek kifejlesztve.

@plantingC4: Jaértem. Mondjuk nekem ez is kizáró ok lenne, de hát nem velem randizik, szerencsére. Mondja el.:)

plantingC4 2013.09.23. 15:10:13

@Bundabandi (Cookie Bunny): Megy ez :D

@Dr.Rekettyés László: Sztem is, őszintének kell lennie így a korrekt. A nővel is és magával szemben is.

Αphelion 2013.09.23. 15:12:10

@Master Of Reality: "az átlagnő bármikor dughat átlagon felüli férfiakkal is "

Az vilagos hogy *neha* osszejohet neki, sot meg azt is elhiszem hogy egesz *gyakran*, de hogy *barmikor* csak ugy csettintesre?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2013.09.23. 15:12:45

@Kytia: Igen, már párszor kiderült, hogy nem vagyunk táplálék konkurensek! :D

pretty kitty 2013.09.23. 15:14:25

@Kytia: Hmm akkol plobalkozzunk ed konkletabb keleszesszel :)))))))

www.google.com/search?q=irish+bodybuilders&tbm=isch

Hurri Kán 2013.09.23. 15:16:21

@plantingC4:
Bölcs ember. Neki nincs is szüksége tanácsra :D

Namely 2013.09.23. 15:16:41

"Kihalóban lévő fajta vagyok"

nem baj, biztos lesz még Nemzeti Táncválasztó Párválasztó....

.....addig is....

www.youtube.com/watch?v=JSvAwi1b_i0

Kytia 2013.09.23. 15:17:42

@Aphelion 2013: Ha engem elfogadtok "átlagnő"-nek, akkor azt kell mondjam, még egészen gyakran SEM. Arról meg nem is beszélve, hogy az átlagnő nem feltétlenül egy dugásban látja álmai netovábbját, tehát tökmindegy, hogy Hejjesjózsi részegen, vagy épp pinahiányában hajlandó-e megmártani az illető nőben a kolbászt, ettől nem nő meg senki önbizalma az egekig. Hát még ha hozzáadod Hejjesjózsi szex utáni attitűdjét...

@Bundabandi (Cookie Bunny): Na ja. Mikor bulizunk? Jól tudnánk pasizni együtt.:D

Kytia 2013.09.23. 15:19:51

@Vegtelenul Izgato Pica: Fúúúúúj, ezeket neee. Olyan kéne, ami eggyel közelebb van a majom-ember koordináta rendszerben a homo sapiens-hez.:D

Sadist 2013.09.23. 15:20:45

@Kytia: "Amúgy meg nem értek egyet az azonos szint elmélettel. Szerintem azonos szintű nőt talál magának a pasi. Éppen ők azok, akik maguk fölé szeretik lőni a lécet, nem a nők."

Sajnos még matematikailag sincs esély, hogy minden férfire saját szintjének megfelelő nő jusson, mert kb. 40 éves korig több a férfi, mint a nő, az arány csak utána kezd megfordulni. Amelyik nemből kevesebben vannak, azok válogathatnak az ellenkező nem legjobbjai közül. Ha egy BTK-s gólyatáborban 90% a csajok aránya, akkor még a 3/10-es Dezsőkére is több és magasabb szintű csaj fog jutni, mint a mérnöki karos 7/10-es majdnemalfa Alfonzra.
Azonban a nők a hipergám párválasztási szokásaik miatt még fele-fele aránynál is inkább egy-két kategóriával magasabb hímet céloznak meg. Lásd a nem régi statisztikát a magyar fiatalok párkapcsolairól. A csajok sokkal nagyobb arányban vannak párkapcsolatban, mint a fiúk, nagyobb arányban, mint amit a létszám arányuk indokolna.

Kytia 2013.09.23. 15:24:55

@Sadist: "A csajok sokkal nagyobb arányban vannak párkapcsolatban, mint a fiúk, nagyobb arányban, mint amit a létszám arányuk indokolna."

És ez mit jelent? Hogy leszbikusok is többen vannak. Mert ugye én a párkapcsolat fogalmát úgy értelmezem, hogy 1 fiú 1 lány. Ennek alapján ugyanannyi embernek kéne párkapcsolatban élnie, hacsak nem arról van szó, hogy leszbikusok vannak még sokan, esetleg olyanok, akik harmadik félként vannak a kapcsolatban... Na akkor mi az igazság?

Αphelion 2013.09.23. 15:26:19

@Kytia: "Ha engem elfogadtok "átlagnő"-nek"

Nem fogadunk el, atlagon feluli vagy :D Szerintem ha egyszer ugy dontenel hogy akkor te most darabszamra fogod fogyasztani a helyespasikat akkor neked siman meglenne az egesz gyakran ;) De amit Father irt, hogy egy valodi atlagno, es nem csak gyakran hanem barmikor amikor csak akarja, hat azt nem nagyon latom realisnak...

Father Justice 2013.09.23. 15:26:42

@Kytia: A "biztos egzisztencia" elég szubjektív fogalom, ráadásul nem mindegy, milyen közegben vizsgáljuk. Egy olyan országban, ahol 10 millió emberből 1.150.000 munkanélküli (több mint 3 millió pedig nyugdíjas), egyre nagyobb a nyomor és a létbizonytalanság, már az is bőven átlagon felülinek számít, ha valakinek 30 éves férfiként van egy saját, tehermentes lakása Bp-n, autója, pár millió Ft megtakarítása és az átlagbér kétszeresét viszi haza havonta. Ez a férfi hiába csak 10/6-os, simán meg fogják környékezni 10/7-es, a semmiben lebegő, de akár 10/8-as, felkapaszkodni vágyó (a csúcsrakúrás kezdeti szakaszában járó) nők is. Igaz, az utóbbiak általában csak átmeneti állomásnak tekintik a csak ennyit felmutatni tudó férfit, de mivel dúsgazdag férfi sokkal kevesebb van, mint 10/8-as nő, sokan meg is állapodnak mellette végül. (Természetesen a szintkülönbség miatt pincsiként kell viselkedniük a jónő mellett, de ez már egy másik történet.)

Az "ezerszer jobb" és "milliószor rosszabb" jelzőket az 1-től 10-ig terjedő skálán nem tudom értelmezni, ezért betudom költői túlzásnak. Azért remélhetőleg az alapelv érthető így is. Nincs érdemi ok a megrökönyödésre: kereslet és kínálat kérdése az egész.

Sadist 2013.09.23. 15:30:47

@Kytia: Megtanulni kiválóan szopni, esetleg sütni, főzni, közel sem annyira nehéz és sokáig tartó folyamat, mint kőgazdag milliomossá válni. Nem látom azt, hogy a nőknek ne volna lehetőségük a jóképű faszikat "megvenni".

Sadist 2013.09.23. 15:33:10

@Aphelion 2013: Lehet, hogy egy, esetleg két percet rá kell szánni.
www.youtube.com/watch?v=5JJFBtHcBnM
A fordított felállás pedig: www.youtube.com/watch?v=gxyySRgrYsU

pretty kitty 2013.09.23. 15:33:52

@Kytia: Akkol nezzuk a kooldinatalencelbol a cemkoszti sziknededet:

www.google.com/search?q=irish+professors&tbm=isch

Vad ezzel mal tullottunk a celooon? ;))))))

Father Justice 2013.09.23. 15:34:30

@Aphelion 2013: Ha a finghámozás a cél, természetesen igazad van: * bármikor * nem dughat átlagon felüli férfivel az átlagnő. Például ha súlyos baleset után kómában fekszik egy kórházban, elég körülményes a dolog.

Ilyen eseteket leszámítva viszont elég alaposan kirittyentve, kellően kihívóan kiöltözve elmennie egy szórakozóhelyre, szemezni, flörtölni, dörgölőzve táncolni, és nagyon nagy valószínűséggel lesz is kapás a nála magasabb kategóriát képviselő férfiak közül.

@Kytia: Ez így van, fején találtad a szöget. A nők között sokkal nagyobb arányban vannak, akik azt hiszik, hogy kapcsolatban vannak, miközben második(-harmadik-negyedik) fasztarisznyaként funkcionálnak egy náluk magasabb szintű férfi mellett, vagy szimplán egy nős férfi szeretőjeként.

A felhőtagok ezzel szemben nem merik azt mondani, hogy kapcsolatban vannak a felhőztető nővel, hiszen bármekkora is az önámítás, ők is tudják, hogy a kapcsolat a dugással kezdődik. Az meg ott nincs.

Kytia 2013.09.23. 15:34:58

@Aphelion 2013: Hát ha még átlag sem vagyok, akkor pláne cáfolok minden elhangzottat a bármikor-ról.:D
Amúgy lehet, hogy lehetne "úgy" is dönteni és akkor könnyen jönnének azok, akik szintén csak a darabszámra mennek, de azért abban má csak egyetértünk, hogy sem az átlag, sem az átlagon felüli nők nem erre vágynak, hanem érzelmi kötődésre. Azt meg nem adják könnyen, ezt mindenki tudja. Az is, akinek egyszer életében már volt szerencséje egy helyes fickóval dugni húszperc-félórában.

@Master Of Reality: Az általad körülírt egzisztenciával rendelkező férfinak sok panasza nem lehet kishazánkban.

Sadist 2013.09.23. 15:35:58

@Kytia: Az, hogy a csajok az idősebb és egzisztenciálisan jobb helyzetben lévő (az én definícióm szerint magasabb szintű) faszik felé húznak.

plantingC4 2013.09.23. 15:38:36

@Kytia: Így könnyűűűűű mondaniiii :D
És, ha tök odalennél érte és már dúl a láv, mikor ezt elmondaná?
Tök azonnal ki tudnád kapcsolni, azt amit 2 perccel előtte éreztél?
"hú de szerelmes vagyok beléd Dezső!"
"spanglival bizniszelek Arankám!"
"nem szeretlek már Dezsőőőőőőőőőő!"

Ezt így kéne elképzelni? :D

Kytia 2013.09.23. 15:40:14

@Sadist: Ezek a skill-ek csak akkor érdekesek, ha nincs esztétikailag előnyösebb maca a láthatáron. Ha van, akkor tökmindegy, hogy főz az illető, vagy akár hogy szop. Persze ez mind csak abban az univerzumban igaz, ahol az érzelmeket teljesen kivontuk a képletből. Ha vannak érzelmek, akkor egy szarul főző átlagnő is lehet boldog.

@Vegtelenul Izgato Pica: Kicsit öregek.:)

@Master Of Reality: Azért ez sem alapeset. Szerintem ritkábban fordul elő, mint ahogy a CsP sugallja.

Kytia 2013.09.23. 15:43:02

@Sadist: Jaértem. Tehát megnéztük a 25-30 közötti embereket és ott a nők voltak inkább kapcsolatban, mert ők 35 évesekkel is jártak, ami már kívül volt a vizsgált mintán. Hogy is mondta Mérő? "Csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam." :D

@plantingC4: Nem tudom. Gondolom, nem így lenne, de azért az érzelmeket befolyásolja, hogy milyen ember a másik és ez menet közben derül ki.

Father Justice 2013.09.23. 15:48:50

@Kytia: Persze, hogy nem, de ettől még ez a válasz a kérdésedre. Amit leírtam, nem nevezhetjük gazdagságnak, csak biztos egzisztenciának - mégis önmagában megmagyarázza azt, amit megrökönyödve tapasztaltál.

Nyilván egy közalkalmazottként dolgozó 10/8-as svájci nő szemét egy 10/6-os svájci férfi nem sűrűn fogja kiszúrni azzal, hogy hozzá költözhet, nincs frankhitel és még csak a rezsibe sem kell beszállnia.. errefelé viszont kifejezetten életszerű a dolog.

Sadist 2013.09.23. 15:49:39

@Kytia: Az esztétikailag előnyösebb maca nem biztos, hogy az ágyban is hozza a szintet.
Szerinted a válogatási helyzetben lévő faszi kit fog választani állandóra? A 10/10-es macát, aki az ágyban egy darab fa, vagy a 7/10-es kicsit átlag feletti csajt, aki bármikor vevő egy jó kufircra és még jó kaját is tud főzni, hogy kedvese pótolhassa a sok elégetett kalóriát?
Ugyanaz a helyzet, mint fordított esetben, ha a faszi jóképű, sportos, havi 1 gurigát keres, akkor nem nem nagyon lesz olyan csaj, amelyik inkább az 1.2 milla/hó fizetésű, de kicsit pocakos és átlagos arcú faszit választja.

Αphelion 2013.09.23. 16:01:06

@Master Of Reality: Nem tudom, de ha egy 10/8as no kozalkalmazottkent dolgozik, akkor vagy nagyon alabecsuli a sajat szintjet, vagy a skala van rosszul kalibralva ;) Ha azt vesszuk hogy mondjuk a 10/10 a szupermodell, 10/9 a szimpla modell kategoria, akkor 10/8kent is minimum pincernonek siman elmehetne...

pretty kitty 2013.09.23. 16:04:02

@Kytia: Naah tudtam en h mexe vad annyila gelontophil ;))))))) XDDDDDDDD

Ok akkol? :)))))))))

www.google.com/search?q=irish+high+school+boys&tbm=isch

Vad tullottem a celon? XDDDDD

Father Justice 2013.09.23. 16:09:59

@Aphelion 2013: Miért nem mindjárt go-go girlnek, vagy kurvának? Miért kellene az esztétikai szintnek önmagában meghatároznia, hogy milyen szakmát választ, ha azt szimplán használhatja arra is, hogy optimális gazdatestet keressen magának?

Αphelion 2013.09.23. 16:12:28

@Master Of Reality: Mert nem szar melot szeretne. Pont azert preferalna a pincerkedest is a kozalkalmazottkent valo rohadasnal.

Father Justice 2013.09.23. 16:25:13

@Aphelion 2013: Mármint azzal szemben?

Ha ez ilyen egyszerű lenne, nem léteznének 10/8-as tanárnők, nem lennének csúnyácska pincérlányok, a 10/10-es nőknek meg kutya kötelessége lenne elmennie "szupermodellnek". Az már csak hab a tortán, hogy a szó szoros értelmében vett szupermodell kategória (180 cm, elöl deszka, hátul léc), nagyon távol áll a valódi 10/10-es szinttől.

Ha egy 10/8-as, viszonylag értelmes nő nem akar klasszik kurva lenni, a modellügynökségek pedig nem látnak benne fantáziát, mennyivel rosszabb valami hasznos munkát végeznie (tanítani), mint pincérkedni? Bármelyiket választja, a lasszózás lehetősége attól függetlenül adott marad.

Αphelion 2013.09.23. 17:01:29

@Master Of Reality: Hat mar nem azer' de 10/8as tanarnok szerintem nem is leteznek, legalabbis nem magyar allami iskolakban...Pinceri allasokbol meg sokkal tobb van mint 10/8as csajbol, szoval muszaj becsusznia nehany csunyacskabbnak is, na meg nem is minden etterem valogat olyan szempontok alapjan mint a Hooters. :) Csak a kozalkalmazottaknal egy pincerno azert ezerszer jobban tud keresni egy olyan helyen ahol a vendegek nem fukarkodnak a borravaloval. (Sot talan meg egy Mekis is jobban keres mint egy kozalkalmazott...)

Amugy meg a felszolgalas miert ne lenne hasznos munka? Pont a tanitasnal szerintem joval hasznosabb, a jelenlegi magyar oktatasi rendszerben a tanarok inkabb csak artanak mint hasznalnak velemenyem szerint (tovabbra is az allami sulikrol van szo).

Abban egyetertunk hogy a 180cm/deszka/deszka minden csak nem 10/10.

Αphelion 2013.09.23. 17:05:11

@Master Of Reality: Jah igen es azzal szemben preferalja, valahogy a ott mondat vegen a -nal tunt szimpatikusabbnak, de strict grammar modeban valoban a szemben kell oda :))

Tleilaxu · http://djofftopic.blog.hu 2013.09.23. 17:24:50

@Master Of Reality: biztos logaritmikus az 1-10 skála, pl. ezerszer jobb==hárommal több.

JOKKA21 2013.09.23. 17:27:59

Fogadd el, hogy minden nő kurva és bánj is úgy velük, így sok szenvedéstől megkíméled magad.

Sadist 2013.09.24. 08:18:56

@Kytia: Nem csak azt az 5 éves intervallumot nézték, hanem 15-től 29-ig. Csupán azon állításodat kívántam cáfolni, hogy idézem: "Éppen ők azok, akik maguk fölé szeretik lőni a lécet, nem a nők."
süti beállítások módosítása