HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2013/11/18/legalabb_a_gyerek_miatt_maradjunk_egyutt

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr905641268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pretty kitty 2013.11.18. 08:13:54

www.humorsarok.com/2012/11/11/a-jo-szex-utan/

Az extla jo cekc utan pedig meg a comcedok isz megjedzik a neved!!!!! ;)))))))))))))))) Nah nezzuk a majit :))))))))))))

pretty kitty 2013.11.18. 08:18:48

Hoppacka hoppacka, ud laccik ez eszetbe nem valt be ja Ketroot Consulting Inc. tanaca.....XDDDDDDDDDDDDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2013.11.18. 08:25:53

Így egyfajta traumát egy másikra cseréled a gyereknél. Igazából teljesen mindegy, hogy melyik csap le rá, mindkettő ugyanolyan szar. Válassz egyet.

Szöszi 28 2013.11.18. 08:48:12

Teljesentotáltökmindegy melyik verzió következik be, ez a gyerek szempontjából orbitális szopás lesz. Azt kell mérlegelni, hogy neki jó e egy rendszertelen élet, ahol ugyan együtt vagytok az anyjával, de azt nézheti végig, ahogy kicsapong, vagy veled él egy kiegyensúlyozott életet, amiben állandóság van, de az anyját csak akkor látja majd, amikor az kíváncsi rá. Én, mint elvált szülők gyereke, az utóbbit javaslom, a tapasztalataim alapján. Eleinte volt részem az első verzióban is, utáltam, szar volt. Aztán elváltak és lenyugodott minden :)

leonito77 2013.11.18. 09:16:54

Kissé hosszú leszek, előre is bocsi!

Én úgy látom a poszter keresett magának egy olyan nőt, aki majd elhagyja és akkor előadhatja a mostani számát. (igen, a gyerekkor miatt).

Nem pszichológus, az tuti, jól rávilágított. Ha korrektül akarná a dolgot kezelni és a miértekre választ adni, akkor nyilván a saját felelősségét is kutatná a történtek okaként, de ez esetében fel sem merül, illetve addig, hogy ővele minden oké, míg az asszony egy szívtelen nő.

A gyerek úgy is megszívja. A poszter nem is értem, hogyan gondolja, hogy maradjanak együtt egy tönkrement (hazug) kapcsolatban, és akkor a gyereknek majd jó lesz.

Amúgy pedig a poszter utálja a nőket, hiszen mindegyik csak elhagyja őt, a mostani is és az is aki a jövőben a párja lesz, ezt már előre megmondta (és mibe, hogy igaza lesz).

Visszatérve a poszter nem pszichológus, de talán nem ártana elmenni egy olyanhoz, hátha intézne hozzá pár érdekes kérdést, amitől TALÁN kinyitná a vak kis szemecskéit!

m.gray 2013.11.18. 10:03:04

Ehh, még mielőtt elolvastam volna, már a címből lehetett sejteni, hogy ebből az egészből nem sülhet ki jó.
Gyerek miatt együtt maradni egy szar kapcsolatban? Szuper ötlet. Mellesleg a poszter azért kapiskálja, hogy a gyerek az csak gyerek, de nem idióta.
Rendezni kéne a helyzetet úgy, hogy az a szerencsétlen ne két marakodó, meg egy sértett ember társaságában nőjön fel. Inkább a válás, és a rendezett körülmények (sztem erre mindenképpen törekedni kéne, bármilyen életformát választanak is felek; egy kisgyerekre kurvára nem tartozik, hogy apa egy búvalbaszott szerencsétlen, anya meg egy bővérű ribi). Nem írta a posztoló, hogy hány évesek, de ha már bevállaltak egy gyereket, akkor azzal számolni kéne, hogy az felelősség. És ez be is kéne vállalni, ha már...

plantingC4 2013.11.18. 10:33:59

Ha ez a két nyomorult nem szaporodott volna, most nem kéne a szerencsétlen nászuk, semmiről nem tehető (ezzel általuk rothadásra ítélt) "gyümölcsének", végigszenvedni, amíg a két nyomorult totálisan szétcseszi, az amúgy is szétcseszett életükön kívül, az gyimilcsét is jó előre.
Gecik ezek és ostobák is, az a bajom.

Namely 2013.11.18. 10:34:32

"Az én szüleim is elváltak, nem volt felhőtlen gyerekkorom"
Akkor bizonyára ezért is menekültél bele egy ilyen kapcsolatba. 4 éve vagytok együtt. és már van gyerek, plusz ki nem állhatjátok egymást.

"A gyerek ekkor elveszti a legfontosabbat, ami ki fog hatni további életére: a biztonságérzetét."
Persze, ha állandóan veszekednek, az kurva nagy biztonságérzet.

A gyereket sajna nem te fogod kapni, bár neki, attól tartok, teljesen mindegy. Így vagy úgy, a legnagyobb valószínűséggel ő is ugyanezeket a hibákat fogja elkövetni.

A jó tanácsom a továbbiakra: gyereket csak azzal, akit szeretsz. Aki szeret téged.
Aki már bizonyított, és nem csak azt, hogy jól tud szopni. És főként akkor, ha megvannak hozzá a megfelelő anyagiak. Mert a pénztelenség, az anyagi helyzet kilátástalansága még a legnagyobb szerelmet is meggyilkolhatja.
:)

Namely 2013.11.18. 10:36:28

@plantingC4:
a "gyimilcsét " úgy értetted, hogy szerinted cigányok? :)

plantingC4 2013.11.18. 10:42:28

@Namely: A Halotti beszédből loptam, ezt a szót, kb. 1000 évvel ezelőtt, kb. így ejthette ki a magyar a "gyümölcs" szót, és tetszenek ezek az archaikus nyelvi nyomok, amik maradtak régről, játékból, néha használok ilyesmiket, ha nagyon unatkozom és szeretném magam feldobni :D

Cigányokról, szó sem volt.

Bölcs Jaroszláv 2013.11.18. 10:48:16

Háj Evribadi! Nem is tudom mit mondjak erre a posztra. Ha őszinte akarnék lenni (mint ahogy nem akarok), akkor azt mondanám, hogy valahol végső soron sajnálom a posztert, ugyanakkor viszont qrvára nem értem, hogy hogy "nézhette be " ennyire a dolgot. Milyen kapcsolat az, ahol a gyerek után derül csak ki, hogy kinek mik a rövid/közép/hosszú távú elképzelései az életéről. Ah hadd jöjjön Szöszi, és hulljon a férgese!

Bölcs Jaroszláv 2013.11.18. 10:51:20

@plantingC4: "Cigányokról, szó sem volt. " És mégis miért nem? Nem kéne már egyszer azokról is beszélni? Na jó nem itt, mert ez nem az a blog, de úgy általában valahol, valakinek velük is foglalkozni kellene!
:DD

pretty kitty 2013.11.18. 10:56:34

@plantingC4: Latjatok phelejim cumtukkel mik vodmuuuuk?? Isza pul esz homou vodmuk!!!!! Menyi milozbe telumteve eleve miu iszemokot Adamot esz odutta vola neki Paladicumot hazoa....esz mend Paladicumbe valou dimilcektul monda neki elnije...heon tilutoa ut id fa dilmilcetul, de mondoa neki mel nu enejk: "Isza ki napon emdol az dimilctul..........HALALNAK HALALAJAL HOOOOLC!!!!!!!!!"

Bölcs Jaroszláv 2013.11.18. 10:58:09

Na roppant büszke vagyok magamra! Sikeresen elijesztettem innen mindenkit, és mostmár enyém a blog. Beköltözhetek, heverészhetek, vodkázhatok, azt csinálok, amit akarok. Ja, és holnap még a főnököt sem nekem kell kivinnem a reptérre! De szép is az élet!
:DDD

pretty kitty 2013.11.18. 11:02:28

@Bölcs Jaroszláv: Dik man kinek nyitt ki ja pofaja!!!!! Osz' mi ja kulva devlanak akalc te velunk fogla'kozni he???? Tod kive kine fogla'koznod??? Ha' megmondom neked bazeg a jo jidesz ninikidde' fogla'kozza minket meg hadda bikin me' idehivom a Gazijekat osztan uc citveljuk a pofadat h a devla sze jiszmel lad bazmeg!!!!!!!!!!

pretty kitty 2013.11.18. 11:04:06

@Bölcs Jaroszláv: Hehe nemteljeszeeeeen :PPPPPPPPP De celintem meglecunk mi jitt ketten, ha acc a vodkabol akkol megigelem nem hangoszkodok tul szokat ;)))))))))))))))))

Szöszi 28 2013.11.18. 11:17:42

@Bölcs Jaroszláv: Ha a posztert is kinyírom, nem lesz aki felnevelje a gyereket...Úgyhogy ezt most inkább passzolom :)

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 11:19:22

@Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: Így van. A gyerekeknek hihetetlen szenzoraik vannak. Mindent megéreznek, úgyhogy ez a maradjunk együtt a gyerek kedvéért és játsszuk el, hogy minden oké, alapjaiban ugyanúgy megrendíti a bizalmát, biztonságérzetét. Mert látni fog egy eljátszott boldog családképet, de érezni fogja belül, hogy nem hiteles. A legtöbb, amit a gyerekedért tehetsz ha őszinte vagy vele mindig.

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 11:21:51

@leonito77: Bizony, tipikusan beválasztott egy olyan kapcsolatot, mint amilyen a szüleié volt. Színtiszta pszichológia :)

plantingC4 2013.11.18. 11:24:29

@Namely: :D

@Bölcs Jaroszláv: Fura dolog ez. Az egész kérdés, ami mostanra problémává szélesedett, kb. 150 éves. Az akkor elindult hatalmas változások, amiken keresztül eljutottunk a XX. századba, majd el is telt és most már itt is vagyunk a XXI.-ben.
Lehet morfondírozni, hogy nem tudtak, vagy nem akartak változni a változásokkal.
Azt hiszem mindenkinek van része abban, hogy idáig fajultak a dolgok mostanra.
Mint minden normális megoldáshoz, az összes érintettnek vállalnia kéne valamiféle többet, mást, mint eddig, ahogy hozzáállt, mert ahogy most folynak a dolgok, azt mutatják ezek, hogy ez így lassan tarthatatlan.

@little star: Így, így! :D

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 11:29:11

Amúgy nekem ez a mondat fura, hogy
"Ha pedig józanul állok a dologhoz és mégis elhagy, akkor hagyjon, a gyerek marad velem, és majd újra kezdem egy másik nővel...stb."
Nekem ebből nem feltétlenül következik, hogy a nőnek az a terve, hogy a gyereket is ott hagyja, inkább a pasi él ebben az álomvilágban, hogy a nő mehet és a gyerek marad. Amúgy meg egy szót nem írt arról, hogy a kapcsolatuk miért ment tönkre, hanem egyszerűen a nő a neurotikus, mert ki merészel szállni belőle...hmm hmmm

plantingC4 2013.11.18. 11:39:09

No és valami jó hír is legyen mára ! :D
Az ügyvezetőnél kezdtem reggel és közöltem vele, hogy mától ketyeg a 30 napos hattyúdalunk, puszika és juhééééééééééééééééééééééé :D:D:D

Bölcs Jaroszláv 2013.11.18. 11:39:47

@Nem királylány, csak nő: Nem is tudom. Igazából lila gőzöm sincs, hogy mi lenne a legjobb a gyereknek ilyen helyzetben(azt sem tudjuk, hogy fiú vagy lány), legfeljebb a korát lehet tippelni: ha 4 évet volt együtt a poszter a párjával, akkor a gyerek elvileg 3 évesnél sokkal nem lehet több (legalábbis, ha a poszter az apja). Nyalván az elnne a legjobb, ha a posztban vázolt problkéma egyáltalán nem állna fenn, de így nincs igazán jó megoldás, mert a poszter még nem elég idős ahhoz, hogy azt mondja: biológiai szükségletkielégítés gyanánt megteszi egy-egy alkalmi kapcsolat, egyébként pedig el van a gyerekkel nem vágyik ismét komoly tartós párkapcsolatra. Ha viszont5 a gyerek lány, akkor majd valahol tinédzser korában bizonyára nagyon hiányozni fog neki az anyja, akivel az épp aktuális fiúját, a menstruációs problémáit stb. stb megbeszélheti.

Bölcs Jaroszláv 2013.11.18. 11:40:29

@plantingC4: Wow! És van már új helyed? Én szerdán megyek interjúra (qrvára unom már a jelenlegi helyemet).

plantingC4 2013.11.18. 11:41:22

@Bölcs Jaroszláv: Nincs, de így sokkal izgisebb :D

Bölcs Jaroszláv 2013.11.18. 11:42:25

@plantingC4: Igazad van! Minek cicózni? Bele keményen a közepébe az a tuti!
:D

Bölcs Jaroszláv 2013.11.18. 11:47:54

Egyetlen dolgot értek: ha már van egy gyereke a poszternek, akkor megértem, hogy ragaszkodik hozzá, és azt szeretné, ha az vele maradna. Ez azt hiszem nagyjából normális, természetes szülői ösztön (kellene, hogy legyen). De asszem idáig terjed a tudományom.
:D

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 11:52:51

@Bölcs Jaroszláv: Igen, de mint mondottam, nekem az se biztos, hogy anya nem akarja azt a gyereket, sztem csak apa gondolja, hogy majd nála maradhat. Amúgy meg jah, sehogy se jó annak a gyereknek innentől kezdve, de csak törekedni kéne a szarból a legkevésbé szarra. És az mindig az őszinteség. Mikor mi külön mentünk a gyerekem apjával, és masszívan utáltuk egymást (de soha nem a gyerek előtt!!) a gyerek akkor is levágta, hogy valami nem oké. Rémálmok gyötörték és pszichológusnál kötöttünk ki. El kellett jutni arra a pontra, hogy a jó kapcsolat ne csak egy megjátszás legyen a gyerek előtt, hanem tényleg lépjünk túl a sérelmeken, zárjuk le és induljunk tiszta lappal és mint szülők működjünk együtt. A gyerek miatt. Ez irtó kemény meló. Főleg fenntartani ezt a békét akkor is, ha ráadásul a másik folyamatosan produkálja azokat a faszságokat, amikért végül is tönkrement a kapcsolat anno. De nagyjából működik és a gyerek boldog és kiegyensúlyozott.
Poszterünk viszont még tele van sérelemmel, így sajnos hosszú az út odáig, hogy béke legyen anya és apa között, ha külön mennek. És a gyerek emiatt fog sérülni, nem pedig azért mert külön élnek.

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 11:53:39

@plantingC4: Csak nehogy dobd a csajod miatta!! :DDDD

plantingC4 2013.11.18. 11:57:44

@Nem királylány, csak nő: :D:D:D Igen, nagyon kell koncentrálni ilyen esetekben, hogy ne mindent cseréljen a zember :D
Azt hiszem, az egész csak azon múlt most is, hogy most épp senkim sincs...:D:D:D

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 11:58:49

@plantingC4: uhh micsoda mázli :DDD így nem kell még azzal is bajlódni, hogyan építsd le úgy, hogy ne legyél genya :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2013.11.18. 12:04:04

@Nem királylány, csak nő:

Mit számít, hogy genya vagy, vagy sem a másik szemében? :) Azért építed le, mert nem számít. Egy oroszlán nem kéri ki a bolhái véleményét.

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 12:07:02

@Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: Gyáááj és ő egy oroszlány vót. :D de kikérem magamnak, én lenni nyilas és nem bolha. :D Egy igazi kentaur nyerítős nevetéssel! :D

plantingC4 2013.11.18. 12:10:43

@Nem királylány, csak nő: Igen, mennyi balhé, szenvedés és huzakodás megspórolva, te jó ég, nem is tudom mit kezdhetnék ezzel a fölös energiakapacitással.
A maradékból elindítom Paks II.-t ! :D

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 12:12:55

@plantingC4: Én nem balhéztam. Úrinő nem balhézik hanem méltósággal távozik!!!4
És utána leírja a bánatát a szakítósban :DDDDDDDD

Bölcs Jaroszláv 2013.11.18. 12:17:26

@Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: Wow! Ez majdnem olyan jó volt, mint kedvenc minelnökünk dakota közmondása a sasról, amelyik nem kapkod legyek után! Valld be, hogy a szíved mélyén a FIDESZ-hez "húzol"!
:DDDD

Bölcs Jaroszláv 2013.11.18. 12:18:51

@Nem királylány, csak nő: Na várjunk egy picit! Arról eddig nem volt szó, hogy úrinő is vagy, csak arról, hogy nem vagy királylány (ezért aztán le is tettem arról, hogy elvegyelek feleségül, mert jóatyám, Rettegett Iván ragaszkodik hozzá, hogy királylányt vegyek feleségül.)
:DDDD

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 12:21:52

@Bölcs Jaroszláv: Akkor mégis szabad a pálya. Mondd meg neki, hogy nem királylány, de Úrinő. Az jobb, én mondom! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2013.11.18. 12:28:29

@Nem királylány, csak nő:

Nem a horoszpókra értettem. :) Hanem mint metaforát. :) Nyilván a nyilasok a legjobbak, te is tudod.

plantingC4 2013.11.18. 12:33:05

@Nem királylány, csak nő: Így is lehet, nekem szimpatikus ez az ügykezelés, nyilván soktényezős, hogy mikor lesz balhé, mikor nem, nem mindig rajtad múlik.
Végül is, mindenki másképp csinálja...vagy úgy, ahogy tudja...

Nagyon koncentrálok ,de így sem sikerül kihagynom az afféle megjegyzéseket, hogy valaki a konyhapulton, valaki a természet lágy ölén, valaki meg bőrszerkóban, de nem is ez a lényeg most :D

pretty kitty 2013.11.18. 12:50:04

lolzbook.com/2013/05/btches-be-like-resolution/

Nektek mal vannak uevi phogadalmajitooook?? ;))))))))))

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 12:52:25

@Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ez nem kérdés!!! ;) Amúgy tudom, hogy nem a horoszkópra értetted, csak vicces volt, mert tényleg oroszlán :)))))

Sadist 2013.11.18. 12:56:12

@plantingC4: Két ómagyar beszélget a tábortűznél:
- Oly nagy az én bánatom, asszonyom nem kíván már velem hálni.
- Próbáltad már nyalni néki?
- Az segít?
- Az pináját!

plantingC4 2013.11.18. 13:04:53

@Nem királylány, csak nő: nyihihi :D:D:D

@Sadist: ahahahahah, ez mocskosjó volt ! :D:D:D

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 13:08:50

@little star:
vannak hát, ugyanazok mint tavaly :DD

plantingC4 2013.11.18. 13:17:51

@little star: Minden évben megfogadom, ahogy eddig is, hogy, semmit nem fogadok meg, pláne nem valami hülye dátum kedvéért. :D

Hurri Kán 2013.11.18. 13:49:44

Bármit csináltok, kibasztok szerencsétlen gyerekkel. Egyedül őt sajnálom.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2013.11.18. 13:59:58

a téma kikényszerített a lurkolás békés biztonságából.

poszternek üzenem, hogy nagyon szar taktika szerint gondolkodik, ha azt hiszi, a gyerekének egy fos házasságban tengődő szülőpár mellett kéne felnőnie.
annál már egy kultúrált válás is jobb.

azt hiszi, a válás lehet a legrosszabb opció, mert azt a példát látta. hát pedig nem.

és egyébként itt messze nem biztos,hogy a gyerek érdekeit féltve ír, csupán annak álcázza a dolgot.

valaki írta a pszichológust. fasza tanács. tényleg.
a pszicho megmondja a tutit, felnyitja a szemét. és?
ettől még ugyanúgy semmi garanciája nem lesz,hogy normálisabbat kap az élettől,mint a neje.
szóval nem biztos,hogy túl kell ezt misztifikálni.
magát kell a pasinak erősíteni és próbálnia figyelni a jelekre a jövőben.

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 14:11:31

@A Manci:
"és egyébként itt messze nem biztos,hogy a gyerek érdekeit féltve ír, csupán annak álcázza a dolgot."

ott a pont

pretty kitty 2013.11.18. 14:20:57

@Nem királylány, csak nő: @plantingC4: Nekem az a phogadalmam h lolam isz annyi cekcibbnel cekcibb kep fog keculni mint ellol a cajlol:

kisfrancia.postr.hu/onok-kertek-rachel-monterson-beallitott-nehany-ajandekkal

;))))))))) :DDDDDDDDD

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 15:04:30

@little star: oh igen..... az én testem is így fog kinézni....ez nálam is alapfogadalom :D

plantingC4 2013.11.18. 15:05:59

@little star: túl sok a textil ezeken :D

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 15:09:33

@plantingC4: jójaz. Olyan piros masnisat akartam venni télapóra ajiba....hát de már nincs kinek felvenni :'(

plantingC4 2013.11.18. 15:21:19

@Nem királylány, csak nő: tyhű és hú :D
Vajon úgy lehet megcsinálva, hogy, ha a masnit kibontod jön le az egész ?
Mert akkor ez tényleg olyan, mint egy ajándék, amit kibontasz, és az olyan jó :DD:D

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 15:35:06

@plantingC4: ja, csak hát ki tudja értékelte volna-é és felizgatta volna-e a látvány :S szal talán jobb is így. irtó sokat el tudnak kérni egy ilyen falat textilért... sok hűhó semmiért... :)))

plantingC4 2013.11.18. 16:04:17

@Nem királylány, csak nő: Ha mindent jól csinálsz/tál, akkor erre soha nem fogsz választ kapni, bár most még lehet, arra gondolsz, hogy jó (lett) volna erre választ kapni, semmi baj, majd elmúlik ez is:D
A sok hűhóval nincs semmi gond, csak akkor, ha kiderül, hogy a semmiért.
Az tényleg csalódás annak, aki készült hűre, hóra...vagy huhúúúra, de aztán hopp lett...:D

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 17:08:40

@plantingC4: Volt régen egy rövidebb kapcsolatom, és mikor a srácnak szülinapja volt, többek között azzal leptem meg, hogy odaállítottam fehérneműben és harisnyatartóban + egy szövetkabátban a lakására. Valahol egyfajta dicséretnek is lehet venni, hogy annyira bepörgött, hogy 5 percig bírta. De hogy ezzel befejezettnek is tekintette aznapra a dolgot, azért az elég kiábrándító volt.... Na az tipikus sok hűhó volt, 5 percért :D

plantingC4 2013.11.18. 18:24:15

@Nem királylány, csak nő: Hm, vagány vagy és...őő..., nehéz kulturáltan folytatni ezt a beszélgetést innentől, de összeszedem magam...:D

Így utólag, persze könnyen tanácsolom, hogy inkább vedd dicséretnek azt az 5 percet, de tényleg elcseszi a sztorit(oké, hogy hirtelen felindultságában 5 perc, egy ilyen szituban...:D), és valóban genyaság és kiábrándító is lehetett, hogy aztán meg nincs folytatás aznap...hm...
Ceeeegéééénkeee :D

Vigasztaljon a tudat, hogy én hasonló szituációban-igaz, huszonéves fejjel :D-teljesen idióta voltam, elbasztam az egészet, hogy sírt is szegény lány, 1 óráig vigasztaltam, a nagy, szenvedélyes hancúr helyett, lett részemről lelkiismeretfurdalásos, részéről sértett, hm...békülgetés..., igaz, még aznap...:D
Ez, több éves kapcsi volt, nem rövidebb.
Megkaptam érte méltó büntimet, soha nem vette fel azt a szettet többet...

Feltételezem, mai fejemmel, sokkal jobban kezelném, a hasonló szituációt...:D
De, ez nem fog kiderülni, annak ellenére, hogy pont ma, még alkalmas is lennék a csomagbontó, masnihúzó ember, nehéz és hálátlan szerepére...:D

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 18:43:42

@plantingC4: Na jó, mentségére a srácnak, ő is huszonéves volt :D Igaz a vége felé járt....
Szóval akkor te is ugyanezt csináltad? :OOOO Jáj Istenem, fiatallal se kezdjen az ember, öreggel se......de nehéz az élet :D

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 18:45:12

@plantingC4:
"hogy pont ma, még alkalmas is lennék a csomagbontó, masnihúzó ember, nehéz és hálátlan szerepére."
Csak nem szülinapod van? :)

plantingC4 2013.11.18. 21:43:10

@Nem királylány, csak nő: Nem ugyan ezt csináltam, de nem akarom itt részletezni. :D
Maradjunk annyiban, hogy eléggé béna szituban, a létező összes döntést rosszul hoztam meg, egy jó sem volt közte.:D
A mostani énem, tök jókat tudna a bénázó srácnak súgni :D
Nehéz tud lenni bizony, fiatalon, mert még fiatal vagy, öregen is, mert már öreg vagy...az élet, ilyen genya minden életszakaszban, bárkivel, bármilyen életkorban, bármit kezdeni, elég nagy felelőtlenség.:D:D:D
De. :D

Jó éjt ! :D

Nem királylány, csak nő 2013.11.18. 22:47:07

@plantingC4: Boldogságos szülinapot! Lehet tudni hányadik? Jó éjt :)
süti beállítások módosítása