HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2013/12/16/sosem_leszek_olyan_akit_o_akar

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr295694660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pretty kitty 2013.12.16. 07:35:28

Cijasztok hod telt a hetvegeteeeek?? ;)))))))))))))

Easyke (törölt) 2013.12.16. 07:46:48

Őszintén szólva, posztoló: te is tudod, hogy mi a teendő. Ha a barátod eddig nem zárta le a múltat, akkor ezután sem fogja (egykönnyen). Az meg az abszolút bunkóság kategória, hogy az exével hasonlítgat össze téged. Te meg hagyod megalázni magad. Nem jó, nagyon nem jó.
Itt már csak két kérdés maradt: te miért félsz az egyedülléttől? Talán mert igazából te sem zártad le a múltat és egyedül maradnál a gondolataiddal?
A második: mijazhogy "Ha időt kér, egyben egy barátot is ellök magától"???? Most akkor barátok vagytok, vagy egy szerelmespár? Ezen is gondolkozz el.

Niobe 2013.12.16. 08:06:18

Jóreggeltet! :)

Mint poszter is írja a végén, szinte el is döntötte, mi a teendő. Nos, akkor nem maradt kérdés. A "szinte" miatt viszont hozzátenném: gondolj arra, hogy három évig vigaszluknak használt, és ha ezen se gőzöl be úgy az agyad, hogy meglépd, amit meg kell, akkor nagyon hülye vagy.

akut schizo effektív pszichózis 2013.12.16. 08:29:09

"Tudom, mit kellene tennem, de olyan nehéz megtenni."

most itt vajon melyikre gondol? az análszexre vagy a fogyókúrára?

pretty kitty 2013.12.16. 08:53:33

@akut schizo effektív pszichózis: Hat eddikle sze konnyu lacanni magaaaad....;)))))) XDDDDDDDD

Dr.Rekettyés László 2013.12.16. 08:57:37

Aha, szóval kényszerből voltatok egymással, a nacccceri utáni pótlékként használva a másikat, csak hogy ne legyetek egyedül.
Mindenképpen a lebabázásban látom a kapcsolat megmentését.

plantingC4 2013.12.16. 09:32:31

3 évig tűrni a folyamatos hasonlítást, "elég jó" gyomorra vall...
Sokszor találkozni azzal a vággyal nőknél is, férfiaknál is, hogy "olyan embert találni, mint amilyen az előző volt"... alap hiba, úgy látszik harminc felett is könnyű belegyalogolni, az életkor nem garancia az érettségre.
Nem is olyan könnyű eldöntenem, hogy a két szerencsétlen, roncslelkű közül, melyik a súlyosabban érintett.
Folt a foltját, zsák nincs.

Namely 2013.12.16. 09:43:03

"Azt viszont nem értem (lényegében ezért is írok), hogy miért tartják még mindig a kapcsolatot?"
a kurva felhőzteti, a gyökér pedig vár a lepattanóra

"Nekem is volt korábban egy nagy szerelmem, az érzelmek terén mindent megkaptam tőle és viszonoztam is."
ja. azért is szakított veled, mert az egy tökkkkkéletes kapcsolat volt

" Tehát egymásra találtunk,"
ja. két olyan ember, akik másnál próbálnak vigasztalódni, miközben a nagy szeri jár az eszükben. Fogadjunk, hogy néha úgy mondja neked, hogy "ez az, szopjál Juli... ööööö akarom mondani persze Marcsi, hogy csak téged kívánlak...."

"A probléma annyi, hogy míg én lezártam a múltamat"
a probléma annyi, hogy a múltat TE sem zártad le, csak veled gyanítom nem áll szóba a nagy szeri.

"itt vagyok 32 évesen,"
ó, te jó Isten..... tehát a pasi 37 évesen ott tart, hogy rinyál az ex után....

Mondhatnám, hogy szakíts vele, és akkor minden jobb lesz, de nem akarlak hülyíteni.... csak akkor javulhat a helyzeted, hogyha megtanulod saját magadat becsülni. Szóval dobd ki ÉS:
Fogyókúra, arcápolás, tanulás, önbecsülés, jobb munka, nagyobb kereset, és sok-sok erő abból, hogy érzed: egyedül is boldogulsz, nincs szükséged olyan emberekre, akik nem kerestek téged 10 éve, vagy éppen mással voltak gondolatban, miközben úgymond veled jártak.
Na ezek után majd az új kapcsolat.
:)

Hurri Kán 2013.12.16. 10:04:54

Egy társfüggő tapicskolása a langyos húgyban. Ugorgyunk.

pretty kitty 2013.12.16. 10:21:02

@plantingC4: "Sokszor találkozni azzal a vággyal nőknél is, férfiaknál is, hogy "olyan embert találni, mint amilyen az előző volt"... alap hiba, úgy látszik harminc felett is könnyű belegyalogolni, az életkor nem garancia az érettségre."

Hat en nem tudom 30+ eveszen mien lecek, de moszt pontoszan oan paszikac cejetnek talalni jakik maszok mint az eddigi kalanddajim voltak....jelco h pho ja valtozatosszag ;))))))))))))))

pretty kitty 2013.12.16. 10:23:19

index.hu/kulfold/2013/12/15/szexualis_zaklatassal_vadolnak_egy_diaklanyt/

Haaac cajcikam ha kicic cebb lennel akkol lehet nem vennek zaklatasznak a paszik ha szmalolni jakalc veluk.....de jien fejjel......XDDDDDDDDDDD

Namely 2013.12.16. 10:53:15

@Q of ‹3:
"Az eset után több érintett emailben kapott felszólítást további bírság fizetésére más, pornóvideók szerzői jogával bíró cégektől."
Hogy tőlem milyen választ kapnának... :) ..... csak egy párszor szerepelne benne, hogy mit és hogyan az anyjával, meg hogy kit seggbe meg szájba....

Hope Farhadi 2013.12.16. 11:06:44

Nekem szimpatikus a posztoló, és én sem biztos, hogy megtenném, amit, azt gondolom, tennie kellene: kitenni a pasit azzal a szöveggel, hogy "szimat, szimat, keress, vazze".

JOKKA21 2013.12.16. 11:09:41

Akkor keress másik szépfiút, olyat, aki Téged akar és elfogad úgy, ahogy vagy.MNK

plantingC4 2013.12.16. 11:27:50

@Q of ‹3: pho a változatos szag ! :D

pretty kitty 2013.12.16. 11:58:30

@Namely: Hihihiiiiiiiiii!!!!!! :)))))))) Cak mindenkepp ild oda h copyright hod ha megphilmeszitik akkol kelhessz jogdiat ;)))))))))))))))))

@plantingC4: Ooojize cagokbol leginkabb a szemmien az eszetem, illatokbol vicont johet a valtozatosszaaag ;)))))))))

www.theperfumeshop.com/

Nyugodtan lendelj innen nekem vmit Kalaconyla ;))))))))) XDDDDDDDDD

pretty kitty 2013.12.16. 12:19:53

@JOKKA21: Ahhoz oneki jisz cepnek kene lenni....mel a cep fijuk a cep lanyokat akaljaaaaak........!!!!!! XDDDDDDDDDDDD

_Ω_ 2013.12.16. 14:50:10

Kedves Poszterin-a-CsP-ről!

Jól értem, hogy 3 éve olyasvalakinek az árnyékában élsz, aki elvileg már múltidő, csak "tartja a kapcsolatot" a pároddal? Közben olyasmit is kapsz ami veled el tudta feledtetni a korábbi kapcsolatokat, nyilván szereted a párod.

Nem törvényszerű, hogy amint az ex szabad, ő vissza is menjen hozzá. Te láthatod, mennyire valószínű, hogy visszamenne, hiszen te élsz vele, te tapasztalod mennyire szoros a kapcsolat az exével vagy épp mennyire nem. Arról is lehet sejtésed, egyáltalán a nő visszafogadná-e, vagy csak mosógépszerelőnek kell.

Biztos, hogy az összehasonlítgatás tényleges átformálási szándékkal karöltve érkezik? A posztból úgy éreztem, már nem szereted annyira, hogy ne kezdj el lázadni a körülmények ellen, emiatt hajlok rá, hogy valóban ez a helyzet.

Mit tennék a helyedben: elmondanám neki, hogy _nagyon_ zavar ez az összehasonlítgatósdi, majd megvárnám, mit tesz. Elvileg te már megtetted ezt, sőt, ahogy olvastam a poszt végét, már nem akarsz tovább várni a döntésére. 32 évesen tényleg ideje legalább tervezni... Ha amiket tippeltem úgy látod, helytállóak, a fel nem tett kérdésekre kellően kellemetlenek a válaszok, hagyd el és keress valakit aki veled tervez!

_Ω_ 2013.12.16. 15:05:55

@Q of ‹3: Elgondolkodtató az első kép. Vajon az ugly == fat manapság? Így kis kép alapján szerintem nem csúnya.
A modell csaj meg akár idegölő is lehet 3 perc beszélgetés után, hiába a kép. Ha összeszervezel vele egy randit, utána megmondom, el lehet-e fogadni úgy ahogy van, vagy hupilila gyöngyházfényű Lambó nélkül maradt-e a randin 3 percnél tovább. XDDDD

pretty kitty 2013.12.16. 15:28:31

@_Ω_: Oh hat a teljesszeg kedvejel itt van h mik kozul valogattam:

www.google.com/search?q=ugly+woman&source=lnms&tbm=isch
www.google.com/search?q=lovely+blonde+girl&tbm=isch
https://www.google.com/search?q=blonde+victoria's+secret+model+2013&tbm=isch

A londak kozul majnem mind hollolphilmbe jillojen dulva volt, edd oat azel mexe jakaltam belinkelni mel a posztel azel annal nyilvan naccaglendekkel jobban nez ki, id eszett vegul isz a valasztasz a cunyacka tulszuosz nyanyala. A "lovely blonde girl" meg cupa vaszalodeszkat hozott ki de jen pont nem oat kelesztem, ezel asztan jobban lateltem a taldla jesz azok kozul isz pont a legkevezbe kalcut linkeltem. Coval ennyit az ugly == fat elmeletedlol :PPPPPPPPPPP

Modell cajt megkeldesztem de nem akal veled landizni :PPPPPPPPP XDDDDDDD

_Ω_ 2013.12.16. 16:02:37

@Q of ‹3: Na igen, látom mire gondolsz. Sajnos retinakárosodás is történt, tényleg horror az első link eredménye. Kérdezd meg a modellt, szemüvegesekkel randizna-e, hiszen az utóbbi percekben változás történt részemről, esetleg Borg dolgozókról mi a véleménye, mert lehet optikai implantra is szükség lesz. :P

pretty kitty 2013.12.16. 16:17:14

@_Ω_: Id nez ki Kate jelenlegi paszia:

www.google.com/search?q=Maks+Chmerkovskiy&source=lnms&tbm=isch

Ha haszonlitacc la jeszetleg van eszelyed ;))))))))))))))))

_Ω_ 2013.12.16. 17:15:37

@Q of ‹3: Semmi gond, csak felzselézem a hajam és nem borotválkozom pár napig. Sima ügy. :DDDD
süti beállítások módosítása