HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2014.01.06. 07:45

Az én nagy Ő-m nős

http://csajokespasik.blog.hu/2014/01/06/az_en_nagy_o-m_nos

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1005737443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.01.06. 08:19:52

Ahogy itt ezt végigolvastam csak egy dolog jutott eszembe: a pasi addig udvarolt, amíg ki nem pipálhatta, hogy ez is megvolt.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.01.06. 08:27:52

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy van-e jövőd a te nagy Ő-d mellett! Felesége van, hazudott neked, nem ígért semmit, csak dugtatok. Mit vársz? A fellángolás majd elmúlik idővel. Menj el edzeni, vagy szórakozni, foglald le magad valamivel, a telefont meg kapcsold ki.

Niobe 2014.01.06. 08:32:10

Jóreggeltet! :)

Ez inkább a nagy blöe sztorija, eleve hazugságra épült, a szép összecsengések is addig tartottak, amíg párszor birtokon belülre nem került. Tedd fel a kérdést magadnak a "felvegyem-e" hülyeség helyett: jó volt ürítőtartálynak lenni? Ha igen, vedd fel bátran. Ha nem, akkor meg fejezd be a siránkozást és lépj tovább.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.01.06. 09:18:19

@Niobe: Persze, hogy jó volt. Sose volt neki ilyen jó, egyébként nem a pasi szakított volna. Na, neki nem volt jó annyira.

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 09:20:36

Minden házas pasi úgy csajozik, hogy jaj de szar a házasságom. Nem hiszem el, hogy még vannak lények akik ennek bedőlnek. Mégis mi mást mondana? Hogy tök boldogok vagyunk, csak mellette jó néha megdugni valakit?

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.01.06. 09:28:54

@Nem királylány, csak nő: Persze, hogy bedőlnek, mert be akarnak dőlni. Ilyen egyszerű a képlet. Ismerek olyan pasit, akinek annyira szar volt a házassága, hogy már szex se volt évek óta az asszonnyal, érdekes módon született egy gyerek, aki kiköpött férj volt. Szegény, biztos meg lett erőszakolva a gonosz sárkány által.

mütyür 2014.01.06. 09:30:03

@Nem királylány, csak nő: én pl. arra lettem volna kiváncsi, milyen szöveggel koptatta le poszterinát.

mütyür 2014.01.06. 09:31:36

@Szintet lépett (ex) Naiva.: nekem a kedvencem, hogy évek óta feleség nem engedi magához a férjet, aztán egyetlen egyszer mégis dugni akar és jééé, pont meg is terhesedett :)))))

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.01.06. 09:36:58

@mütyür: Hát igen, a számító lotyó. Még el is hinném, hogy így működik, mert terhes lett mástól, és így akarja a férjre kenni. De... ha mocskosul hasonlít a gyerek a férjre, akkor tényleg érdemes gyanakodni.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.01.06. 09:43:14

@mütyür: Az még szebb, mikor a szerető is megterhesedik kb. az asszonnyal egy időben! :D

Namely 2014.01.06. 09:45:49

"nekem nem megy ilyen gyorsan, fontos, hogy teljesen megismerjem a másikat, tudjam, hogy bízhatok benne."
AHHHAAAAAA. És miután ezek fontosak neked, el is mentél, le is feküdtél egy NŐS, és a felesége mellől félredugó, gerinctelen féreggel, hiszen ez ANNYIRA, DE ANNYIRA MEGBÍZHATÓ..... ezt most komolyan gondoltad?!?!?!?!?!

"Már nem vagyunk együtt."
Soha nem is voltatok.

"Megelőzött, mert nem rég ő szakított velem."
igen, rájött, hogy te is, mint a többi kurva, beleszerettél, így gyorsan továbbállt, mert tudja, hogy igen könnyen szétteszi neki egy hasonlóan "öntudatos" és "kemény", "határozott" nő.

Elmondom a szerepedet: nem szerető, nem a nagy szeri, hanem INGYENKURVA. Luk, baszd meg, ütítőtartály, peticsésze, nyelő, lefolyó.... folytassam, vagy most már érted?

"Ugyanakkor nem bánom, mert életem legszebb pillanatait vele élhettem meg."

erre inkább nem is mondok semmit. Bár mégis:

kicsim, a kapcsolatok nem úgy működnek, hogy majd egy kapcsolat fog segíteni, hogy életed legyen, hanem először legyen SAJÁT életed, és akkor, ha ez megvan fogsz készen állni egy megfelelő, a felek között EGYENÉRTÉKŰ párkapcsolatra.
Gondolom a pasi, aki megrakott egy párszor, majd továbbállt, kifejlesztett egy tulajdonságot az évek során, amely segítségével egy kilométerről megérzi a csorda gyenge tagját.

"Túl kell lépni rajta. és ha még egyszer hív, nem tudom, hogy felvegyem-e vagy ne. "
NE.

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 09:46:48

@Szintet lépett (ex) Naiva.: jaja, ez a másik, hogy ők nem is szexelnek már :D
Jó hát ezt a tanulópénzt sok kisjánynak meg kell fizetni. Egyszer én is kerültem ilyen szituba. De mondtam h semmi gond, ha ilyen szar a házassága, meg szex sincs és tényleg el akar válni, akkor majd keressen meg akkor ha ez megtörtént. Na ő az egyetlen élő személy (akit ismerek), aki valóban elcuccolt, megmondta az asszonynak, hogy vége és el is váltak. Szóval létezik ilyen. De nem sok...

mütyür 2014.01.06. 09:59:25

@Nem királylány, csak nő: illetve a feleség súlyos beteg, vagy csak a gyerekek miatt...

miféle tanulópénz? poszterina sem naiv, szimplán idióta. ha neki a legszebb élményei egy hazug,nős pasihoz fűződnek...

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 10:04:38

@mütyür: höhö kihagytam tényleg, hogy súlyos beteg az asszony :DDDD legjobb duma

Nekem olyan ismerősöm is van, aki bár már nem szerette a párját (nem volt a felesége, csak a nője), de megígérte, hogy kitart mellette és megvárja amíg kiengedik a börtönből. (egy közúti balesetben meghalt valaki, és őt tették felelőssé. Állítólag nem ő volt a ludas, de nem tudták bizonyítani) Igaz, hogy már akkor se szerette, mikor lecsukták, de hát úgy megsajnálta és szüksége van rá. És 4 évig várt rá állítólag itt kint csajozás nélkül. Aztán mikor kiengedték, akkor szakítottak. Ez normális dolog????

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2014.01.06. 10:20:19

@mütyür:

"Olyan bonyolult most az életem, nem akarlak kitenni ennek"
"Jobbat érdemelsz"
etc

Nem egy nagy művészet. :)

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 10:37:13

@Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege: vazze és tényleg. annyira száncsi dumát tudnak nyomni.
Itt van pl az öreg, aki elküldött, hogy mivel kirúgták, sajnos nem tud egy kapcsolatra koncentrálni. Nemrég tudtam meg, hogy alig hűlt ki a helyem, már be is csajozott. Már kint is van, hogy kapcsolatban vannak..stb. :))) De legalább most egy korban hozzá illőt választott. Remélhetőleg vele nincsenek potenciális problémái.
De milyen szánalmas már, hogy a melóra fogta.

Papírsárkány 2014.01.06. 10:42:34

@Nem királylány, csak nő: "Nemrég tudtam meg, hogy alig hűlt ki a helyem, már be is csajozott. Már kint is van, hogy kapcsolatban vannak..stb. :)))"

szal csak nem törölted / blokkoltad...
*facepalm*

plantingC4 2014.01.06. 10:46:10

Na jó reggelt :D

Posztoló beleszaladt a tutkóba, százezerszer látott történet, mindig lesz nő, aki így tesz és majd mindig lehet nekik mondani, hogy nem kéne és e nők, mindig fogják mondani, hogy ez most más, ő a nagy Ő...és akkor majd lehet nekik mondani, hogy nem kellet volna, de kár is mondani, mert mindig lesz nő, aki így tesz és mindig lehet nekik mondani, hogy nem kéne és e nők, mindig fogják mondani, hogy ez most más, ő a nagy Ő...és akkor lehet nekik mondani, hogy nem kellett volna, de kár is mondani, mert mindig lesz ilyen nő..................................................................................................................és eztet egészen a VÉKTELENIG és azon is Túlontúl !!!:D:D:D

Namely 2014.01.06. 10:53:02

@Lord Papírsárkány:
és rendszeresen nézegeti is, hogy mi van vele.... :)

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 10:53:37

@Lord Papírsárkány: Dehogynem! De ez egy kisváros. Ezermillió közös ismerős. És egyik reggel egy kedves barátnő úgy érezte, hogy ezt a fontos információt mindenképp meg kell velem osztania. Ennyi :)

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 10:54:09

@Hurri Kán: Valamire igen. De nem szeretem a gyáva embereket. :S

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 10:57:51

@plantingC4: Az a nagy büdös helyzet, hogy több az egyedülálló nő, mint az egyedülálló pasi. És ez folyamatosan csak romlik. Ebből adódóan egy csomó lejányzó csak úgy tud magának párt találni: 1. beéri a megmaradt nem túl vonzó példányokkal, 2. megpróbálja elcsábítani a jóképű Józsit, a lebabázott és ezért kicsit megereszkedett Gizi mellől. A gond csak az, hogy az ilyen Józsik általában nagy örömmel dugják meg a még friss és formás Julist, de eszükben sincs elhagyni az asszonyt és a gyereket.

Papírsárkány 2014.01.06. 10:59:58

@Nem királylány, csak nő: "Az a nagy büdös helyzet, hogy több az egyedülálló nő, mint az egyedülálló pasi. És ez folyamatosan csak romlik. Ebből adódóan egy csomó lejányzó csak úgy tud magának párt találni"

vs.
" 1. beéri a megmaradt nem túl vonzó példányokkal"

ahahahahahahahahahahaha

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 11:00:18

@Lord Papírsárkány: nem fogom bizonygatni :) még csak nem is kérdeztem. Sőt. Jobban örültem volna ha megtartja az infót.
Az a baj a kisvárosokkal, hogy különösebb erőfeszítés nélkül tudsz meg mindenkiről mindent. Pedig én sokszor szeretnék inkább a tudatlanok boldog kis világában maradni. :)

Namely 2014.01.06. 11:13:39

@Nem királylány, csak nő:
van erre egy nagyon egyszerű megoldás:
-És Juci, tudod, hogy a Dezsőnek....
-(félbeszakítva) a faszt sem érdekli, ne mondd el.
-De tényleg csak azt....
-NEM ÉRDEKEL.

Még egy kisvárosban is.

Ha levelet kapsz, akkor igaz, hogy megtudhatod, de szerintem nem véletlenül mondják el: tudják, hogy érdekel.
Gondolom azért, mert bánt ami történt, és még mindig ezen rágódsz, és rosszindulatból mondják az infót.

Az ilyenektől pedig nem kell további levél sem. Tiltólista.

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 11:20:17

@Namely: Talált.-Smsben küldte át az infót. Nem hiszem, hogy rosszat akart. Feltételezte, hogy érdekel. Sőt még felhívta a figyelmem a hozzászólásokra is. Mondtam h köszi de nem látom és nem is érdekel. Kb így zajlott. Ennyi. Azóta nem téma.

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 11:22:38

@Lord Papírsárkány: Haha. Elmeséltem, nem pedig magyarázkodtam. Aki akarja elhiszi, aki nem nem. :) Nem is értem, hogy ez mitől olyan érdekes. Ezek szerint nektek elképzelhetetlen, hogy valaki leskelődjön az exe után? Lehet, hogy mert ti így szoktátok? ;)

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 11:24:03

@Lord Papírsárkány: elképzelhetetlen, hogy valaki ne leskelődjön na :)))

Namely 2014.01.06. 11:37:04

@Nem királylány, csak nő:
nem az, hanem ha most azt mondanád, hogy ha megmondom, mi van BÁRMELYIK exemmel, akkor fizetsz 1m$-t, akkor nem kerülne kifizetésre, mert nem tudok róluk semmit. Miért? Mert a faszt sem érdekli, mindegyik egy pénzéhes lotyó volt, és basszák meg.
Boldog vagyok a jelenlegivel, és nem érdeklődök az exek iránt.
Ha valaki említi őket (volt már) akkor gyorsan mondtam, hogy ne fárassza magát.
SMS/levélben pedig még senki sem keresett ilyennel, gondolom ez olyan női dolog lehet: és szerintem igenis rosszat akar az, aki ilyen SMS-sel zargat téged. Tipikus női szarkeverés.

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 11:46:15

@Namely: Mivel amolyan jó ismerős, akivel gyakran beszélek (nem erről, hanem egyébként) így nem rosszindulatnak, inkább meggondolatlanságnak nevezném. Vannak emberek, akik élvezik ha pletykálhatnak. Vagy lehet úgy gondolta, hogy h jót tesz velem, ha megtudom a tutit. Mit tudom én.
Érdekes amit írsz, mert amúgy én egy exemmel sem vagyok úgy, mint az öreggel, hogy tiltás és nem beszélünk. Én tudok az exeimről. A volt férjemről is, a gyerekem apjáról is és másokról is. Egyikkel sem vagyok rossz viszonyban. Sőt. Nyilván nem beszélünk állandóan. De előfordul. És abszolút nem zavar ha látom, hogy kapcsolatban vannak, vagy jól érzik magukat, mert egyik sem mozgat pasiként. Akkor miért zavarjon? Az öreget is inkább hirtelen felindulásból tiltottam akkor, de igazából már nem igazán mozgat, hogy kivel mit csinál. Pár hetes kapcsolat volt csak.. azért ahhoz nem kellenek hónapok, hogy kiheverje az ember :)

pretty kitty 2014.01.06. 11:49:24

Jeccuszom ti mosz komoan allol vitatkosztok h hod lehet impholmacijokat NEM megtudni jekceklooool?? XDDDDDDDDDDDDDD

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 11:55:21

@Q of ‹3: igen :DDDDDD Amúgy nem vitatkozunk, csak elmondom, hogy igazam van :D

"Zsu" (törölt) 2014.01.06. 12:05:00

"Tetszik tudni kedves asszonyom az úgy volt, hogy én nem akartam, de egyszer csak elkezdtünk találkozni, és utána egyszer csak véletlenül megcsúsztam és véletlenül a férje hím tagja felcsúszott az én nemi szervembe. Teljesen véletlen volt. Egyszer csak véletlenül megtörtént, de én nem akartam, hisz "a szerető szerep az egyik legszánalmasabb". Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy NEM! randiztunk, csak találkoztunk. Brühühühü, ez a szemét elhagyott, azt hazudta, hogy nem jó a házassága, és brühühühü csak meg akart szexuálni és kihasználni a testem, brühühühü."

Sajnáltasd magad még egy kicsit a barátnőknél. Kiabált ki ország világnak, hogy mekkora egy szar-szemét-szar alak miatt vállaltad be a "legszánalmasabb" szerepet. Brühühühü-z még pár hétig-hónapig, aztán lapozzunk!

plantingC4 2014.01.06. 12:07:11

@Nem királylány, csak nő: Lehetnek többen egyedülállók a nők, darabra is többen vagytok.:D
Valóban gond lehet abból, ha Józsi szeretné, a friss, formás Julist dugni, bár ezzel nem csak a Józsik vannak így, hanem Bélák, Dezsők...mindenki. :D
De valszeg, mint az efféle esetek nagyobbik részében, gond ebből csak a "hölgyeknél" keletkezik, hisz csak ők hiszik, hogy Józsi lelép majd Anutától, Józsinál semmi gond nem lesz ebből, hisz esze ágában sincs robbantani a családi fészket, ő csak formás Julisba szeretne robbantani eccő-kéccő...
"ugyan már Julis, azt hittem te is csak jól akarod érezni magad, tudhatnád, hogy nekem a családom a legfontosabb..."

Papírsárkány 2014.01.06. 12:09:28

@Nem királylány, csak nő: Freud-i elszólás? :)

És csak folytatod... :D

Tudod nem zörög a haraszt ;)

Papírsárkány 2014.01.06. 12:11:44

@Nem királylány, csak nő: "Mivel amolyan jó ismerős, akivel gyakran beszélek (nem erről, hanem egyébként) így nem rosszindulatnak, inkább meggondolatlanságnak nevezném. "

Mert naív vagy :))

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 12:14:11

@Lord Papírsárkány: Feladom. Nézem őket. Az összeset. Egyszerre. Egész nap. :)

Namely 2014.01.06. 12:18:51

@"Zsu":
most a nagy Ő-ről beszélsz, te lelketlen perszóna..... :)))))

Papírsárkány 2014.01.06. 12:19:19

@Nem királylány, csak nő: nem az a baj, hogy voltál, hanem, hogy még mindig az vagy :)

mütyür 2014.01.06. 12:20:20

@Nem királylány, csak nő: olyan nincs, hogy potenciális probléma... vagyis mást jelent ;) :P :)

Namely 2014.01.06. 12:22:17

@mütyür:
potenciaprobléma az nincs, csak nem elég jó nő... :D

pretty kitty 2014.01.06. 12:30:47

Nah szlacok, ki cejetne ja szopholje lenniiiiii?? ;)))))))))))))) :DDDDDDDDDDDDD

youtu.be/PJcJxyq6dYk?t=18s

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 12:31:02

@mütyür: igen, arra gondoltam :DDDDD és az sajnos nem csak potenciális volt :D

Sadist 2014.01.06. 12:35:46

@Nem királylány, csak nő: Ez a hozzászólásod egy az egyben butaság. (Azt is mondhatnám, hogy hazugság, de azzal azt feltételezném, hogy nem naiv vagy, hanem rosszindulatú és/vagy mosdatod a poszterinához hasonló riherongy ribancokat.)

Alapból kb. 40 éves korig a férfiak vannak többen, csak efölött lehet egyáltalán arról beszélni, hogy többen vannak az egyedülálló nők. 40 éves kor alatt pont, hogy fordított a helyzet.
kutatopont.hu/files/2013/09/Magyar_Ifjusag_2012_tanulmanykotet.pdf
59. oldal lap alja:
"A férfiakhoz viszonyítva a nők körében 17 éves kortól kezdve minden
életkorban kisebb azoknak az aránya, akik nincsenek párkapcsolatban, és
a két nem közötti különbség szinte minden korban eléri a 15 százalékpontot."

Sadist 2014.01.06. 12:46:15

@Nem királylány, csak nő: Ha ugyanaz a műszer egyik nőnél működik, a másiknál nem, akkor nem a műszer a rossz.

Namely 2014.01.06. 12:46:45

@Nem királylány, csak nő:
az impotenst pedig azok a lányok, akiknek nem kell költeni halloween-jelmezre.
:))

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 12:59:07

@Sadist: Nem tudjuk, hogy a másiknál, hogy működik. Én csak megjegyeztem, hogy remélhetőleg működik. Velem is működött, ha piával ellazította magát. Józanul meg a víz leverte és teljesen be volt feszülve. Azért bocs, de ennyire ronda nem vagyok, hogy így kikészüljön a látványomtól. :D

mütyür 2014.01.06. 13:00:50

@Nem királylány, csak nő: azért remélem tisztában vagy vele, hogy akinek csak alkohollal működik, azzal vmi nagyon nagy baj van :P ha vele egykorút talált, lehet azért jobb neki, mert az idősebb nő már nem tart annyi szexre igényt :P

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 13:02:16

@Sadist: Mindenesetre Kínában tuti több a férfi. Lehet oda kéne költöznöm hmm... :)))

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 13:04:14

@mütyür: Ne már, nem tudom elképzelni, hogy 10 év múlva kevesebbet akarjak szexelni.... :)

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 13:04:49

@mütyür: Velem elhitették, hogy kis ember nagy bottal jár :D Rájuk ez nem igaz? :D

mütyür 2014.01.06. 13:06:51

@Nem királylány, csak nő: ahh, nézegess fütyimérettérképet, igencsak tanulságos :))))

ha világéletedben mondjuk min. közepes szexélmények jutottak, kevés orgazmussal, szted 10 év után is vágynál együttlétekre? :P

plantingC4 2014.01.06. 13:07:00

@Nem királylány, csak nő: Neeem neem nem nem nem, bi-bí-bííííííííí...hehe...juhúú :D

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 13:07:50

@mütyür: igen, naná. Sőt. Lehet elkapna a kapuzárási pánik, és folyton csak szexelnék :D

Namely 2014.01.06. 13:10:39

@mütyür:
"de nekik kicsi a fütyijük"
és nem is borotválják: az egyik prosti ismerősöm mesélte, hogy volt nála egy kínai és alig találta meg a kis pöcsét a hatalmas bozont között... :D

Hurri Kán 2014.01.06. 13:13:56

@mütyür:
Értelmes ember általában keresi a jót ;)

@plantingC4:
Ebből a cuccból maradt még? :DDD

mütyür 2014.01.06. 13:19:26

@Nem királylány, csak nő: nahpersze :))

@Namely: pfúúúújjj bakker :/

@Hurri Kán: a szerencsésebbje meg meg is találja :))

plantingC4 2014.01.06. 13:21:03

@Hurri Kán: Nem, hogy maradt, most vettem egy kurva nagy zsákkal :D

mütyür 2014.01.06. 13:22:03

@plantingC4: kár, hogy nem vagy mikulás :DD

plantingC4 2014.01.06. 13:26:51

Kicsit megyek tekerek, míg süt a nap, ne dolgozzatok túl sokat ! :D

Hurri Kán 2014.01.06. 13:33:50

@mütyür:
Mindenkinek van választása ;)

plantingC4 2014.01.06. 15:05:37

Juhúú, jó kör vót, sapka és kesztyű nélkül is lehetett, tisztára tavaszias az idő...

Father Justice 2014.01.06. 15:29:35

@Nem királylány, csak nő: "1. beéri a megmaradt nem túl vonzó példányokkal.."

A nemek arányától függetlenül felmerül a kérdés: az egyedülálló nők halmaza kizárólag vonzó példányokat tartalmaz? Még véletlenül sincsenek közöttük átlagos kinézetűek, neadjisten rondák?

Mert ha így van, tényleg nagy szívás, hogy sok vonzó nő a 10/8-as Jóképű Józsi helyett a 10/5-ös Gerzson mellett kénytelen megállapodni úgy 30 környékén. Ellenkező esetben viszont ez a komment is csak azt erősítette meg, hogy fest a szintezés női szemmel.

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 15:38:55

@Father Justice: persze h nők között is van mindenféle... ronda is, aki mégis úgy érzi h neki 10/8as Józsi járna... life is hard ;)

Sadist 2014.01.06. 15:41:54

@Nem királylány, csak nő: Mehetsz te akárhova a világban, a számodra megfelelő pasiknak csak a száma lesz nagyobb, az aránya nem.

Father Justice 2014.01.06. 15:59:51

@Nem királylány, csak nő: Ha a 10/3-as Bözsi érzi úgy, hogy neki alanyi jogon jár a 10/8-as Józsi, az tényleg komolytalan ügy, de viszonylag ritka is.

Ellenben ha a 10/6-os Juci funkcionált már fasztarisznyaként legalább egy 10/8-as Józsi alatt (aminek statisztikai alapon elég nagy a valószínűsége), "joggal" gondolja úgy, hogy ez az a szint, ami alá nem szabad mennie. Csak még rá kell találnia annak a konkrét Józsinak, aki nőtlen, megbízható, kizárólagosságban gondolkodik majd vele, stb. Ha ez sehogy nem jön össze, szomorúan levonhatja a végső következtetést: nincsenek már normális férfiak.

Az első bekezdés a szimpla álmodik a nyomor szindróma, a második a szintezés.

Nem királylány, csak nő 2014.01.06. 16:47:39

@Father Justice: pedig mennyi 10/6os Jucit látok 10/8as Józsival teljes szerelemben. És fordítva is...

Father Justice 2014.01.06. 17:02:04

@Nem királylány, csak nő: Ők azok a 10/8-as Józsik, akik látszólag teljes szerelemben / mintaházasságban élnek a 10/6-os Jucival..

..csak éppen levarrják mellette a "nagyon rossz a házasságom" típusú maszlagot megkajáló, 10/7-es libák közül akiket csak lehet. Lásd a posztot.

Mivel egy 10/8-as nő megtartásához általában már nem elég a 10/8-as külső - ha érted, mire gondolok - érthető, hogy a 10/8-as Józsik többsége ezt a biztonságos, kecske és káposzta típusú módszert követi.

A fordított felállás pedig pont az utóbbi okból kifolyólag nem mérvadó: megfelelő mennyiségű pénzzel bármekkora, N > F irányú szintkülönbség áthidalható.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.01.06. 22:07:41

@Father Justice: Látom, a karácsonyi ajándék messze szállt, már csak a kinézet számít ezen a világon, semmi más. :(((

Sadist 2014.01.06. 22:48:54

@Nem királylány, csak nő: És mennyi olyan van, hogy a 10/8-as Gizi mellett 10/6-os Átlag Józsi van? Itt most természetesen össz szintről van szó, nem csupán a kinézetről.
Bizony, nem sok, nem véletlenül: en.wikipedia.org/wiki/Hypergamy
Kínában pont emiatt szívnak (szívatják magukat) a nagyon tanult és legfelső társadalmi rétegbe tartozó 30 körüli nők. Ők már nem tudnak fölfelé válogatni, mert náluk magasabb szintű férfiből nagyon kevés van.

Sadist 2014.01.06. 23:00:44

@Father Justice: "megfelelő mennyiségű pénzzel bármekkora, N > F irányú szintkülönbség áthidalható."

Abban azért nem vagyok biztos, hogy bármekkora. Az egyre nagyobb szintkülönbség kompenzálásához exponenciálisan több zseton kell, ami elég gyorsan el tudja érni a csillagászati mértéket.

Egy amcsi felmérés szerint Average Joe-nak évente kb. egy Porsche 911 árának megfelelő dolcsival magasabb fizetés kell, mint Handsome Jack-nek, hogy kompenzálni tudja az esztétikai hátrányát.

Father Justice 2014.01.06. 23:13:38

@Sadist: _Megfelelő mennyiségű_ pénzzel bármekkora. Az, hogy kevés 10/2-es, hatvanas papamacinak van annyi pénze, hogy akár egy 10/10-es nőt is összeszedjen állandóra, ezen a tényen semmit nem változtat. Legfeljebb ebben az esetben havi szinten milliókban lesz mérhető a megfelelő mennyiségű pénz. (Magyar viszonylatban, forintban).

Az arányosság természetesen exponenciális, hiszen egy 10/10-es nő anyagiakkal kapcsolatos elvárása átlagosan alsó hangon a duplája a 10/9-es társáénak, a bepróbálkozó férfiak szintjétől függetlenül is.

Sadist 2014.01.06. 23:47:19

@Father Justice: "_Megfelelő mennyiségű_ pénzzel bármekkora."

Épp arról beszélek, hogy az a megfelelő mennyiség lehet, hogy egy szint után már a teljes magyar GDP nagyságrendjénél van, onnantól kezdve pedig a probléma csak elméleti.
Olyan ez, mint a RSA kód törése brute force módszerrel. Fel lehet törni, csak lehet, hogy addigra a Föld már rég belezuhant a felfúvódott Napba.

Joe69 2014.01.07. 00:55:40

"Az a nagy büdös helyzet, hogy több az egyedülálló nő, mint az egyedülálló pasi. És ez folyamatosan csak romlik."

Már felettem bizonyította valaki, hogy ez egy hazugság. A helyes tétel az, hogy a nők számára MEGFELELŐ férfiak vannak kevesen. Nem keveseknek pedig senki sem megfelelő.

Amúgy ajánlom a témához klesszikus alapművemet:

csajokrol.blog.hu/2010/06/26/miert_a_nos_ferfi_kell
süti beállítások módosítása