HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2014/04/10/a_pasija_azt_mondja_szalljak_le_a_nojerol

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr336003963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.04.10. 09:25:08

Azért érdekes a történet, mert mikor - valahogy - ágyba kerültek, már tudta, hogy nem független, szóval a posztoló akkor még nem várta el tőle, hogy előbb zárja le a régit, csak aztán kedjen vele, míg később ez mégis elvárás lett?
Most akkor mire is kell(itt) a csaj?

Easyke (törölt) 2014.04.10. 10:01:08

@Tapasztalt tapasztalatlan: az első alkalommal még nem volt független a "hölgy", de később beetette a pasit, hogy szakított. Na, nálam itt kezdődik az átverés része.
A posztoló szerintem jól teszi, ha nem keresi a nőt, amíg az nem rendezi a sorait. Mert ha belemegy ebbe a helyzetbe, akkor az sajnos így is marad. Hiszen akkor miért is kéne egy kényelmetlen, kínos szakítást keresztülvinnie, ha a szerető így is marad?

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.04.10. 10:39:23

@Easyke: Mindenképpen átverős. Kiváncsi lennék mit szól majd hozzá a srác - ha esetleg összejönnek - és mellette is x év múlva ugyanígy félrelép a csaj.
Ezért nem értem én azokat, akik foglalt emberekkel kezdenek viszonyt. Szóval nem csak a félrelépőnek jár szerintem a vascső, nemtől függetlenül.

leonito77 2014.04.10. 11:18:01

@Tapasztalt tapasztalatlan: Az a helyzet, hogy a srác fél, le is írta és neki azzal semmi baja, hogy van palija a nőnek, azzal annál inkább, hogy a pali kilátásba helyezett némi "intézkedést".

:)

Amúgy játszmázó picsa az ilyen, elvárná az új palitól a karakán kiállást, de bizonyára feltüzelné az otthoni bikát is (a pasassal szakítottam, de nem száll le rólam) majd fotelból nézné a nagy meccset. (verekedjetek meg ti ketten játszma)

A tanácsom:

Jó dugás meg volt, örülni és elhaladni tovább. (na jó a kedves emlékekre azért még néha "ráránthat" :D )

croesus aka. the grinder 2014.04.10. 11:29:08

@Tapasztalt tapasztalatlan: Ne tévesszenek meg a részletek, itt nem félrelépésről van szó, hanem liánozásról. Mégis miféle nő választana magának egy otthonülő Dezsőkét szeretőnek? Csak akkor tervezett volna szakítani az előzővel, ha már befészkelte magát az új áldozathoz (ugye feltűnt hogy Dezsőkének van lakása?), de ez a számítás keresztül lett húzva, azért lett a látványos megsértődés.

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.04.10. 11:33:00

@leonito77: Azért azt még be lehetett volna adni a pasinak, hogy: "Nekem azt mondta szingli..." Hadd koppanjon otthoz (is) a ribi. :)

leonito77 2014.04.10. 11:44:14

@Tapasztalt tapasztalatlan: Én jártam úgy csajjal, hogy volt egy pasija (akiről elfelejtett szólni nekem), majd mikor összejöttünk elküldte a fazont, de én persze semmiről nem tudtam. Majd egy idő után visszaédesgette ugyanezt a pasast és azt hazudta neki, hogy mi már szakítottunk.

Aztán a hölgy lebukott és én küldtem a pasasnak egy sms-t, hogy szabad a pálya, már nem kell miattam titkolózni (mert azt hittem, hogy őt tud rólam).

Erre felhívott... találkoztunk.. és neki is mindenben kamuzott a csaj és tudtunk nélkül lettünk lyuksógorok.

Na volt egy "baráti" csevej a hableánnyal, aki a két szék közül a földre esett. :)

Van ilyen nő, de azért szerencsére az ilyesmi hamar kibukik (ha jól emlékszem 2-3 hónap volt)

Namely 2014.04.10. 12:21:02

@leonito77:
"aki a két szék közül a földre esett"
dehogy is.... ment a harmadikhoz, és mondta neki, hogy most már rájött, hogy csak őt szereti.... :DDD

leonito77 2014.04.10. 12:57:23

@Namely: :) Amúgy halál komolyan vádolt azzal, hogy én tönkretettem az ő boldogságát a másik palival... :D

Sadist 2014.04.10. 13:20:47

@Tapasztalt tapasztalatlan: Vascső itt egyedül a liánozó ribinek jár, az egyedülálló poszternek mi köze a rüfke valós párkapcsolati státuszához?. Mindenki a saját kapcsolatáért felelős.

Father Justice ♋ 2014.04.10. 14:30:31

"Ő inkább pezsgő, én nyugodt, otthonülő vagyok, csöndes.."
"..és mindennek elmondott, gyáva alaknak is."

Magyarul az első pillanattól kezdve szánalmas Dezsőkének tart, de neked - a más telefonjában matató és arról bejelentkező faszkalappal ellentétben - legalább van egy saját lakásod. Nem értem, ezen kívül mi mindent tudtál még ebbe az ügymenetbe belelátni.

Triviális, mi volt a célja: hozzád cuccol, elkezdi a pincsiztetést és az erőforrásaid feletti rendelkezési jogkörök kialakítását, miközben továbbra is a másik fickóval kúrogat. (Vagy másokkal, még hejjesebbekkel.) Csak azért nem jött össze a dolog, mert a másik fickónak valamiért még mindig kell a nő állandóra. Talán a felerezsi miatt, talán szimpla "nanehogymár egy ilyen miatt dobjon.." megfontolásból - a te szemszögedből ennek már nincs jelentősége.

Ha tényleg ennyire jó a rüfi az ágyban, egyetlen épkézláb folytatás van: addig dugod, ameddig csak költséghatékonyan teheted, és amint hozzád akar költözni, megszakítasz vele minden kapcsolatot. Természetesen esélyes, hogy Józsi továbbra is zaklatni fog, de ennek is nézd a pozitív oldalát: elkezdheted tesztelni, hogy csak a szájkaratéban jeleskedik, vagy tettekben is legény a gáton. Szólogass be neki, tegyél úgy, mintha hajlandó lennél "küzdeni" a ribancért, egyszóval legyél rüfi-szemszögből is férfi. Indulj el azon az úton, amelynek a végén már nem néz minden nő alapból nullkategóriás gammának. Értelemszerűen ne az érdekeljen, hogy ez a konkrét, jellemhulladék nő ne nevezzen gyávának, hanem a saját fejlődésed.

Egyszóval üss két legyet egy csapásra.

"Te figyelj Sanyikám, kapd már össze magad!"

* * *

Breaking news! Kiderült, kik nem kommentelhetnek a CsP-n: azok, akiknek x-nél kevesebb ismerőse van Facebook-on. Az x még kérdéses, de stay tuned.

Namely 2014.04.10. 14:39:28

@Sadist:

"ascső itt egyedül a liánozó ribinek jár"
nono. azért a másik két szereplő is elég gáz. minimum vascsőesélyes.

@Father Justice ♋:

"Szólogass be neki, tegyél úgy, mintha hajlandó lennél "küzdeni" a ribancért"
vs
"Én elég megfélemlíthető vagyok."
aztán ébresztő 20 év múlva Schumacher mellett a kórházban, mert beverték a fejét egy kalapáccsal.

a többi ok lehet

:)

Sadist 2014.04.10. 14:48:24

@Father Justice ♋: Már épp írni akartam, hogy nagyon eltűntél és hiányoznak az éleslátó kommentjeid.

Sadist 2014.04.10. 14:53:28

@Namely: Ha gerincre vágok egy csajt, akkor nekem mi közöm ahhoz, hogy a csajnak rajtam kívül van-e szeretője, vőlegénye, férje? Csak és kizárólag a barátnőm vonhat felelősségre, hogy miért dugtam meg mást, egyéb harmadik személynek mi köze van hozzá?

Sadist 2014.04.10. 15:11:55

velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/04/10/zimany_lindat_csokolgatja_jude_law/
Ha a részeg úriember történetesen nem egy hollywoodi híresség, akkor vajon mi lett volna a sztori kimenetele? :)

Namely 2014.04.10. 15:36:18

@Sadist:
nézzük csak: Zimány azért ment oda, mert ott volt Vassilij Zajcev. Így ugyanez lett volna a sztori vége, ha a kiszemeltje egy "sima" pénzes fazon, mert gondolom Zimány nem ment volna oda a kőműves Jóska kedvéért, akivel busszal ment volna haza.... :))))
De szerintem semmi probléma a dologgal: a kurváknak kell a kuncsaft...

A másik meg: másra gondolunk. Én a vascsövet a másik kettőnek azért adnám, mert a pasija maga mellett tart egy olyan rüfit, akinek a körmére kell néznie, és erőszakkal, ill az azzal való fenyegetéssel éri el, hogy az "övé" legyen: szánalmas. A másik meg hagyja, hogy egy fenyegetődző telefonnal elriassza a faszparaszt, mikor neki a lánnyal kellene beszélnie. Pedig érdekli őt.

a lujza 2014.04.10. 18:16:59

@Sadist: mármint azok, amik egy párkapcsolatot kizárólag a szemüveges könyökfoltos könyvelő szemszögéből képesek látni? tartozik, követel. szerintem ha egyet olvastál, az összes többit előre tudod.

alebzsaflab 2014.04.10. 20:14:11

"Nem tudom, mit kell tenni, mert ilyen helyzetben még nem voltam." Remélem nem kell majd valamikor egyszerre szarnod és hugyoznod, mert nagy bajban leszel.

Sadist 2014.04.10. 21:55:33

@a lujza: www.youtube.com/v/wTzc72VwInI?start=25&end=28.3

Father csak racionális nézőpontból, szórakoztató formában leírja a valóságot. Olyan mint egy Öveges professzor féle fizikai kísérlet. Pontosan tudod, hogy mi fog történni, de attól még ugyanúgy végignézed, mert szórakoztató.

plantingC4 2014.04.11. 03:01:10

Nincs itt semmi különös.
Csaj "szakít hamarosan a sehova nem vezető kapcsolattal", tehát váltani akarok, nyitott vagyok, hogy még benne vagyok...Klasszikus technikák kézikönyv, első fejezet...:D
Az, hogy most nem jött be, a különösen megfélemlíthető posztoló szemszögéből, fűszerezve a telefonhívással, végül is szórakoztató volt arra az időre, míg olvastam.
Mit kellene tennie a posztolónak ? :D

Semmit.

Joe69 2014.04.13. 17:55:27

Mindennapos sztori, sok csaj játssza ezt, gáz van az aktuális kapcsijával, erre bosszúból, önigazolásképpen, st. felszed gyorsan valami közeli ismerős pasit. Neki nem bonyolult, a p...a nála van ugyebár, egy minimális szint felett pillanatok alatt megvan. Nálam haverfeleségek játszották meg ezt, elég kellemetlen volt kijönni ezekből az ügyekből. Aztán persze mindig a csaj játssza meg a szerencsétlen vívódó mártírt -miközben egyszerre 2 pasit is hülyít és aláz.
süti beállítások módosítása