HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2014/04/22/az_atlag_pasiknak_hatalmasak_az_igenyei

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr56067659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leonito77 2014.04.22. 09:00:08

Fogadjunk, hogy a poszterin szőke :)

Sadist 2014.04.22. 09:05:19

A poszter
a.) dagi
b.) ronda
c.) túlzott elvárásai vannak
Egyszerre több válasz is megjelölhető :)

_Ω_ 2014.04.22. 10:23:22

Szerintem nincs a poszterinnel különösebb probléma, egyszerűen rossz társkeresős élményei vannak. Mindenkivel megeshet; elég nagy az Isten állatkertje, társkergetőn meg még nagyobb. Átlagosnak tartja saját magát, így talán tényleg nincs elszállva a tükörből rámosolygó istennőtől, és értelmesen le tudta írni a problémáját is, úgyhogy nekem szimpatikus.

Kedves Poszterin-a-CsP-ről!

"Az őszinteség meg a józan önkritika ma már mellékes?"
Nagy általánosságban nem, de a társkeresőkön jó eséllyel botlasz bele olyanokba, akiknél valóban az. Másik fénykép kérésén viszont ne akadj ki, főleg, ha sikerült magadról műholdfelvételt feltenni, és abból a 3 pixelből ami valóban téged ábrázol, nem lehet eldönteni, helikopter vagy-e, vagy ember. És igen, számít a külső IS, ha valaki nagyon nem jön be, azzal te se levelezel sokáig, legyen bár 3 diplomája, vagy akármi más vonzó tulajdonsága. Így vagyunk mind összerakva, a saját tükörképe alapján mindenkinél van valami amit a másik külsejében szeretne látni. És jöhet a szintelmélet... :-)

pretty kitty 2014.04.22. 12:08:57

Evlilkeeeee <33333333333333333

www.avrillavigne.com/us/news/hello-kitty-video

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

_Ω_ 2014.04.22. 15:41:38

@Sadist: Ezt tegnap pont sikerült elolvasnom. Megmondja, és elég tuti is az a tuti. Ráadásul remekül passzol a mai poszthoz a témája. :-)
süti beállítások módosítása