HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2014/04/29/biztos_vannak_normalis_nok_is

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr826097443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mütyür 2014.04.29. 07:56:35

"Nem tartom magam se csúnyának, se szerencsétlennek, se öregnek,"

más attól még tarthat, nem? :P

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.04.29. 08:21:15

@mütyür: Szerintem inkább ott van a probléma, hogy nem működik rendesen a szarjelzője. Nagyon sokan nagyon nem tudnak olvasni a jelekből. Se kicsiből, se nagyból. Valahol nem véletlen, hogy a posztoló ilyen csajokba fut bele. Valahol nincs egyensúly, de ezt neki kell megtalálnia.

mütyür 2014.04.29. 08:28:40

@Szintet lépett (ex) Naiva.: nagyon sokszor veszem észre, hogy a férfiak elenyésző hányada látja a jeleket :) nem hiba, ők ilyenek, a baj az, ha az ilyen esetek után nem elgondolkodik azon, vajon miért fut bele ilyenekbe, hanem elkezd moralizálni. az ilyen agymenésektől borsódzik a hátam.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.04.29. 08:37:18

@mütyür: Szerintem minden ember, aki eléd kerül, azért van ott, hogy tanulj tőle. Vagy ezt vagy azt. Ha nem tanulsz, addig kapod a hasonlót, amíg rá nem jössz, mit is kéne megtanulnod. Sokkal könnyebb másokat fikázni, mint elgondolkodni azon, mit csinálok rosszul. Mert ha ilyenekbe fut bele, valami nagyon nem stimmel.

mütyür 2014.04.29. 08:41:01

@Szintet lépett (ex) Naiva.: nagyon ezoterikus lett :)) de amúgy igen, kb. én is így gondolom.
ebben is látszik, hogy úgy általánosságban fikázza a nőket, aztán csodálkozik, hogy flegmák vele a nők. csak ugyanazt kapja.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.04.29. 08:43:49

@mütyür: Ezotéria... vannak olyan dolgok, amikben hiszek, és nagyon sok minden, amiben nem. De az tény, hogyha megtanulsz egy kapcsolat során valamit, és azt hajlandó vagy alkalmazni, a következőnél vagy sokkal hamarabb, az első hasonló jeleknél lelépsz, vagy te csinálod másként és jobb lesz. De ehhez az kell, hogy elhiggyük végre, hogy nem csak a másik lehet a hibás, hanem mi magunk is.

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.04.29. 11:42:28

Sziasztok!
Hadd szakítsam meg ezt a gyönyörű párbeszédet! :)
Aminek a tartalmával egyébként teljes mértékig egyetértek. Ami viszont szerintem (is) tény: a férfiak tényleg nem látják a jeleket, legalábbis a többség. Mégis az az "elvárás", hogy tanulják meg, ahelyett, hogy a hölgyek mellőznék a jelek használatát és kezdenének el normálisan/verbálisan kommunikálni. Na mindegy, ez már így van.
Ellenben a poszttolónak mégis azt tanácsolnám, hogy ne hagyja, hogy az ilyen esetek kikezdjék az önbizalmát, hanem ismerkedjen minél többet, mindig, mindenhol. Mert igenis vannak normális lányok, akik a normális fiúkat keresik és ők is panaszkodnak, hogy nem találnak. Szóval szerintem csak a helyet kéne megtalálni, ahol a "kereslet" és a "kínálat" találkozásának a legnagyobb az esélye.

mütyür 2014.04.29. 12:07:46

@Tapasztalt tapasztalatlan: a jelek használatát hogy mellőzzük? egyszerűen a nőknek érzékenyebb a metakommunikációs képessége. ezt nem tudjuk mellőzni, de tény, hogy dumálni többet kellene :)

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.04.29. 12:21:28

@mütyür: Ezzel nem tudok és nem is akarok vitatkozni. Azért írtam egy kicsit a másik végletet, hogy legyen tárgyalási alap. Hiszen ez is - mint a párkapcsolatban szinte minden - kompromisszum kérdése. Szóval amennyire egy lány hajlandó szóban kifejezni magát, éppen annyira elvárható egy fiútól, hogy lássa a jeleket. :)

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.04.30. 20:47:26

@Tapasztalt tapasztalatlan: Na, most olvastam, valószínű, hogy már nem olvasod. És vannak olyan nők, akik nem jeleket adnak, hanem beszélnek, kommunikálnak, azoknak meg nem hiszik el a férfiak, hogy tényleg úgy gondolják.

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Még szép. Uraltuk tegnap a blogot. És az enyém az utolsó szó. :DD

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.04.30. 22:12:17

@Szintet lépett (ex) Naiva.: Még szerencse, hogy kapok levelet, ha jön válasz... :)
Szóval nekem erről két dolog jut az eszembe:
1. egy vicc: Ha egy diplomata azt mondja: "igen", az azt jelenti: "talán". Ha azt mondja "talán", az azt jelenti: "nem". Ha azt mondja: "nem", akkor az nem diplomata.
Ha egy úrinő azt mondja: "nem", az azt jelenti: "talán". Ha azt mondja: "talán", az azt jelenti: "igen". Ha azt mondja: "igen", akkor az nem úrinő.
2. pedig, hogy igen, én is hajlamos vagyok úgy érteni azt, amit mondanak nekem, ahogy én szeretném hallani, nem pedig úgy, ahogy tényleg elhangzott.
süti beállítások módosítása