HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2014.05.14. 07:35

Nincs szex. Félrelépjek?

http://csajokespasik.blog.hu/2014/05/14/nincs_szex_felrelepjek

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr536161004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.05.14. 08:12:03

"Mert vagy szakítunk végleg, itt és most, nem halogatva tovább, és kidobunk 3 jó évet, vagy megoldom ezt a kis problémát máshogy."
Egyrészt nem "kis probléma"!
Másrészt ne revolverezz és ne fenyegess! Ultimátumot se adj! De olvasd el a jobb felső sorokban a kis sárga címkére írt mondatot és cselekedj aszerint!
A félrelépés Taigetosz-díjat érdemel!

TBal 2014.05.14. 08:39:28

@Tapasztalt tapasztalatlan: kívülröl baromi könnyü megmondani, négy láb jó, két láb tajgetosz. Kövezzenek meg, de szerintem jó ötlet a sráctól a félrelépés. Egyrészt próbált partner lenni, de a csaj nem az, talán ideiglenesen, talán nem. Másrészt, ha félrelép, akkor sokkal inkább fogja a srác kívülröl látni a kapcsolatát, kevesebb lesz a rózsaszín köd, es jobban fel tudja mérni, hogy van-e a kapcsolatának jövöje, jobban kidomborodnak a párjával a pozitív és negatív dolgok, újra rácsodálkozhat ezekre.

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.05.14. 08:53:26

@TBal: "nem prostit keresek", azaz úgy néz ki, nem csak a szex hiánya a gond!
Valamint szerintem a srác már most is látja az előnyöket (már ha vannak ilyenek) és a hátrányokat. Mi újat hozhat ebbe a "kapcsolatba" a srác félrelépése?
"a párom már megvan" Aztán majd x év múlva (házasság, gyerekek, stb után) jön rá, hogy, ja bocs, mégsem és akkor lép le. Az sokkal jobb lesz?

TBal 2014.05.14. 09:02:39

@Tapasztalt tapasztalatlan: Hogy látja-e, meg hogy tudatosítja-e magában, az két külön dolog.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.05.14. 09:10:51

Gondoltam, hogy TBal lecsap erre a posztra! :) Jöttem is olvasni.

@TBal: Részemről megy a kő, mert szerintem a legrosszabb mit tehet, hogy félredug. Bocsi! :)

Szóval kedves posztoló... Igazi görénységnek tartom, tartani egy kényelmi állandót, közben meg dugni másokat. A legtöbbb nő ettől kibukna és elküldene téged a melegebb éghajlatra. Jogosan.

"Szakítsak, ha a kapcsolat amúgy elégségesen működik? " Elégségesen? És ez neked elég? Ettől úgy érzed, hogy ő a PÁROD? Miért is?

Ha 3 év után nincs szex, az NAGY probléma. Ezen múlhat az egész kapcsolat jövője. 3 év nem olyan nagy idő, ha most ez van, mi lesz 10 év múlva? Hogy lesz így családod? Majd mindig félredugsz mellőle? Van ennek így értelme? (talán 20+ év után megérteném, de így...)

Aztán... ott az a másik lány, ott megvárnád, hogy ő szakítson, de te a nőd mellől dugnál félre? WTF????

Ha külön szobában alszotok, ott elég nagy probléma van. Ebből én már arra gondolnék, hogy nála is megváltozott valami, talán ő már a tettek mezejére is lépett.

Én azt tanácsolnám, hogy ülj le vele, meséld el mit érzel, hogy ez neked így nem jó. Ezek az érzések vannak benned, de a kapcsolatodat nem szeretnéd feladni. Ha ekkor sem változtat, akkor nincs miről agyalni. Jobb ha előbb derül ki, mint utóbb.

Diotima 2014.05.14. 09:23:33

Nem védem a nőt. Gusztustalan női szokásnak tartom, amikor a kapcsolat elején eljátssza valaki a lepedőakrobatát, beetet, majd mikor már felkerül a magas lóra, onnan paráztatja és zsarolja a kibaszott szexmegvonással a férfit.
Ezeket a nőket a vérbe ki kell baszni, frigid az összes! Szex a nőnek is hiányzik, ha nincs egyéb "hendikepje" a témában.

alebzsaflab 2014.05.14. 09:29:33

"megoldom ezt a kis problémát máshogy" A pöcsöd a kicsi, nem a probléma.
"kínos kuncsorogni azért, ami járna" Tudod mi jár? A villamos meg a busz b+! Esetleg a pofád.

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.05.14. 09:32:24

@Diotima: Szerintem valamit félreértettél. Ez nem a zsarolás tipikus esete! Itt sokkal rosszabb a helyzet!
Mellesleg, a nőt én sem védeném, mert szerintem sem normális, ha 3 év után egy kapcsolatban EGYÁLTALÁN nincs szex, és ez valószínűleg nem csak a srác hibája.
De ha meg tudják beszélni és van olyan megoldás, ami mindkettőjüknek jó, akkor még lehet folytatás.

Diotima 2014.05.14. 09:36:14

@Tapasztalt tapasztalatlan: Nem hiszek a folytatásokban. Ezek a tünetek nem férnek bele egy egészséges kapcsolatba, pláne magyarázatok és nyomós indokok nélkül.

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.05.14. 09:37:10

@alebzsaflab: "kínos kuncsorogni azért, ami járna" ez nálam is kiverte a biztosítót. Nem kicsit tűnik egoistának a srác. Vajon a kapcsolat többi területén is ilyen, mert akkor már esetleg jobban érthető, hogy a csaj miért jutott el idáig.

Tapasztalt tapasztalatlan 2014.05.14. 09:49:25

@Diotima: Ezekkel a posztokkal nekem az a fő problémám, hogy mindig csak az egyik fél véleményét ismerjük, azt is valószínűleg erősen kozmetikázva. Éppen ezért nem törnék rögtön pálcát senki felett sem. Azaz ennyi infóból éppúgy esélyes lehet a "happyend", mint a "soha többé".

Namely 2014.05.14. 10:01:36

Kedves posztoló. A választ kettébontottam, aszerint olvass tovább, hogy tudod-e a helyes választ a kérdésemre:

Kérdés: milyen parfümöt használ a párod a leggyakrabban? Mentőkérdésnek megadhatod a kedvenc színét is.

Ha tudod a választ, akkor az "A" változatot olvasd, ha nem, akkor a "B"-t.

"A" változat:

"Megértem, mert sokat dolgozik, váltott műszakban és fáradtan jön haza, de ettől még itt lennék én is a képben."
Hmmm, ha jól tévedek ő hordja a nadrágot, és jól sejti, hogy te be fogod fogni a pofádat, nem rinyálsz, mivel 3 év után kiismerte, hogy nem vagy férfi. Így most már le is fog szarni, hacsak...... nem állsz a sarkadra.

1. Azonnal dobd ki, húzza az orrát az anyjának otthon, vagy annak, aki vevő erre. Nincs megbeszélés, ultimátum, nehogy már erre fel kelljen hívni valaki figyelmét, hogy "nini, hónapok óta nem dugtunk, jajjjjj drágám, mi a bajod".... vicces is lenne.

Hogy mi a baja? Hát TE b+. A beetetés megvolt, kiismert, tudja, hogy nem baszod ki. Nem hogy ezért, de kb semmiért.
"kidobunk 3 jó évet"
Ennyi.
2. Kezdj új kapcsolatot, talán azzal a lánnyal, akit említettél.

:)

"B" változat:
Mondd haver, ameddig széttette, minden rendben volt, vagy csak mostanában veszed észre, hogy valami nincs rendjén?
"kidobunk 3 jó évet" ameddig ürítés volt?

hany eves a kapitany 2014.05.14. 10:24:14

Azt hiszem, hogy tudom hogy értetted ezt "Szakítsak, ha a kapcsolat amúgy elégségesen működik? " de mégis inkább azt tartom valószínűnek, hogy Freudi elszólás volt, kedves posztoló. Vagyis lehet azt mondani, hogy szerinted így meg úgy benne találtad meg a párod, csak épp a szex nem működik, valójában azt érzed, hogy az egész csak elégséges számodra, az pedig meglehetősen kevés. Főleg 3 év után. Érted, mi lesz itt 10 év múlva??:D
Én amúgy kuncsorgás helyett komolyan elbeszélgetnék vele a miértekről, a nem-és-kész válasz marha idegesítő lehet egy ilyen helyzetben. Vagy nem vonzódik már hozzád, ez derüljön ki és akkor vége, vagy van valami sérülése és akkor meg menjen pszichológushoz. Amúgy meg kínozza azt, akinek két anyja van!:D

hany eves a kapitany 2014.05.14. 10:33:20

@Tapasztalt tapasztalatlan: kicsit furán fogalmaz a posztoló, de szerintem arra gondol és igaza van, hogy egy egészséges kapcsolatban nem kell kuncsorogni szexért, mert magától jön a kölcsönös egymásért megőrülésből fakadóan. Szóval hogy a gyakori szenvedélyes együttlétek a kapcsolattal együtt járnak:D

alebzsaflab 2014.05.14. 10:58:10

@hany eves a kapitany: Egy egészséges kapcsolatban megbeszélik ezeket a problémákat és nem sunyin félrekúrni akarnak.

Papírsárkány 2014.05.14. 10:59:20

Milyen 3 jó évet?

nameg, te már eldöntötted, mit fogsz tenni, csak racionalizálsz (hiszen már nő is van)

Father Justice ♋ 2014.05.14. 11:03:35

"Pedig nem fáradt, nem is megy dolgozni – de nem, mégsem akarja."

Ha a nő fiatalabb ötvennél, és hétvégén lenne mód és alkalom is dugni, akkor 99,2%-os valószínűséggel megtalálta azt, akivel akarja. Feltehetően pont ezeket a hétköznapi vadulásokat szeretné kipihenni hétvégén, ezért zavarja a ficánkolás.

@Bundabandi (Cookie Bunny): Sehol nem írta, hogy úgy érzi, ez a nő a PÁRJA, azt viszont garantáltan megérezné, ha egyik napról a másikra ugrana a felerezsi.

Az meg miért érthetetlen, hogy megvárná a másik nő szakítását, és csak azután mozdulna sunára? Valószínű, hogy nem akarja bevállalni a dupla sumákolás miatti körülményes időpont- és helyszínegyeztetéseket, a felesleges bonyodalmakat a nő barátjával egy potenciális lebukás után pedig pláne.

Viszont ha a nő (már) független, egy esetleges lebukásnak csak annyi következménye lehet, hogy Gizi lapátra teszi, de ebben a verzióban pont Juci lehet a következő kényelmi állandója a független státusza miatt. Akkor már úgysincs vesztenivalója.

Persze itt joggal merül fel a kérdés, hogy miért nem célozza meg alapból ezt a forgatókönyvet, de a sorok közötti olvasás erre is megadja a választ:

"..és kidobunk 3 jó évet, vagy megoldom ezt a kis problémát máshogy."

Triviális, hogy a múltat nem lehet "kidobni", az megtörtént és elmúlt, függetlenül attól, hogyan folytatják (vagy fejezik be) ezzel a nővel. Erre hivatkozva bennragadni egy szar kapcsolatban.. a lófaszjóskák nulladrendű önigazolása.

Ennek tehát az a valódi üzenete, hogy Gizit már megismerte / bejáratta kényelmi állandóként, Juciról viszont semmit nem tud ilyen téren, és ez visszatartja az elhamarkodott cseréről.

Ennyi az egész.

TBal 2014.05.14. 11:34:30

@Bundabandi (Cookie Bunny): "Részemről megy a kő, mert szerintem a legrosszabb mit tehet, hogy félredug. Bocsi! :)"

Hát, én ennél el tudok képzelni rosszabbat is, pl. eröszak, lakás rágyújtása... :)

Egyébként nagyrészt egyetértek veled, bizonyos kifejezések, mint az "elégségesen müködik" nálam is gyanút keltenek. Nem hiszem viszont, hogy a pasinak a csaj kényelmi állandó lenne, szerintem a srác - skandallum! - szereti öt, és nem szeretné elhagyni. Szeretne szexet, de ebben a csaj nem partner, sem a megoldásában. Szerintem, ha a közerkölcsöt félretesszük (ahogy én szoktam ilyen estben), akkor logikus megoldás a kapcsolatból hiányzó részt máshonnan pótolni. A srác úgy számol, hogy ez a hiány ideiglenes, és ha nem is ez a valószínü, azért adnék neki esélyt (van személyes tapasztalat is arról, hogy ez egyáltalan nem szükségszerüen marad így). Persze ehhez jó, hatásos kommunikáció kéne.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.05.14. 12:04:21

@Father Justice ♋: itt írja: "Ha így ő is benne van, akkor kiemelném, hogy nem tartós kapcsolat lesz, hanem alkalmi, mert a párom már megvan: csak pillanatnyilag kilátástalan a helyzet."

Egyébként szerintem is már megtalálta a nő a hancúrtársat, ezért a külön ágyban alvás.

Azért az is bicskanyitogató, hogy ő bebiztosítja magát Gizivel, de Juci azért szakítson.... :S Lófaszjóska és kész! :D

@TBal: Nálam, ha a szex nem működik, akkor kuka az egész, akkor nem tudok vele normális kapcsolatot kialakítani. Én szeretem egy emberben megtalálni azt, amire szükségem van és fordítva. Nem tudnám elviselni, hogy ő máshol/mással pótolja a hiányzó részt. Az ideiglenes hiány... nálam a kapcsolat szerves része a szex, ha az nincs meg, akkor a többi rész sem kell, nem tudom elképzelni, hogy akár időlegesen is mással pótoljam. Ha így is lenne, akkor tuti beleszeretnék a "pótlékba". :)

TBal 2014.05.14. 12:44:50

@Bundabandi (Cookie Bunny): Az emberek különböznek, és ez így van jól. Te nem tudnád elképzelni, de miért kéne mindenkinek ugyanúgy gondolkodni, mint neked? Azonkívül közhely, hogy a pasik sokkal inkább el tudják választani a szexet meg a szerelmet, mint a nök.

"Azért az is bicskanyitogató, hogy ő bebiztosítja magát Gizivel, de Juci azért szakítson..." - már miért? A saját kapcsolata a saját felelössége, egyszerüen a csajbarát kapcsolatába nem szeretne belerondítani. Nem sürgeti a csajt, hogy szakítson, egyszerüen akkor szexelne vele, ha ö szakított. Fúuuuj, de undorító, komolyan.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.05.14. 13:13:04

@TBal: Nem mondom, hogy nem működhet másképpen - ezért is írtam, hogy "nálam" meg "szerintem" -, csak annyira nagyon távol áll tőlem az a megoldás, hogy úgy "javítsak" meg egy kapcsolatot, hogy beveszek egy 3. személyt az egészbe. Monogám vagyok.

A másikra: Nem értem a gondolkodásodat, mert ha a másik lányra - és annak a kapcsolatára - tekintettel akar lenni, akkor a saját barátnőjére miért nem? Mitől másabb az, ha ő csalja meg a párját? Miért várja meg, hogy a lány szakítson, miközben ő simán feléredugna a nője mellől? Mitől elfogadottabb számodra ez a helyzet? Miért nem szakít ő is és akkor mindketten tiszta lappal kezdenek bele?

Szerintem a saját kapcsolatát és a csaj kapcsolatát nem kellene külön válaszania azért, mert az egyik nem az ő felelőssége, a másik meg igen. Nem értek ezzel egyet, mindkettőben van felelőssége szerintem. A sajátjában még nagyobb. Másrészt ha a mostani nőjével megteszi, akkor az új nővel is meg fogja tenni, ha valami megint nem úgy fog klappolni, mint ő gondolta.

TBal 2014.05.14. 13:32:39

@Bundabandi (Cookie Bunny): Az elsö részben akkor sikerült egy közös álláspontot kialakítani.

Kettö: tekintettel van a saját kapcsolatára, ugyanis elsösorban ott szeretné kiélni a szexuális vágyait, nem rajta múlik, hogy ez nem sikerül neki. "Miért nem szakít ő is... ?" - mert egy kapcsolat nem csak szexböl áll, hanem milliónyi más dologból is. Azokat épp nem részletezte, de azon túl is van élet.
Ö maga ki akar lépni az elfogadott társadalmi keretek közül - de csak kényszerböl, úgy gondolja, ez a legkisebb rossz. Viszont a másik csajt nem szeretné ugyanerre rávenni, nem akarja ebbe magával rántani. Részemröl ezért éppen hogy Riszpekt jár neki.

"Másrészt ha a mostani nőjével megteszi, akkor az új nővel is meg fogja tenni, ha valami megint nem úgy fog klappolni, mint ő gondolta."
Itt pont, hagy ez nem áll, szerintem sok mindent tett azért, hogy a kapcsolatában legyen meg a szex, eredménytelenül. A következtetés az, hogy ha egy új kapcsolatában csak egy minimális megértéssel/odafigyeléssel is találkozik a srác, akkor nem fogja ezt megtenni, mert nincs rá oka.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.05.14. 14:02:09

@TBal: Nálam ha nincs/vagy nem jó a szex, az szakítóok. Ebben nem tudnék megalkudni. Akkora felszültség lenne bennem emiatt, hogy elszabadulna a "hisztisárkány" és az kihatna a kapcsolat összes többi részére (ennyire már ismerem magam :D ).

Én ezt (amit fent írsz) nem mondanám kilépésnek az elfogadott társadalmi keretek közül. Inkább sunyiságnak érzem, meg önzésnek. Nem gondol arra, hogy a barátnőjének ez rossz lehet? Csak az a lényeg, hogy neki jó legyen? Hogy megmaradjon Gizi, de közben Jucit is dughassa? Nálam ez nem fér(ne) bele.

Nem érzem az írásából, hogy sok mindent tett volna azért, hogy működjön a dolog. Azon kívül, hogy nyaggatta vele, meg tervezgeti a félredugást. Le is írja, hogy ez neki jár! Szóval nem nézem ki belőle, hogy beszélgetett volna Gizivel erről. Fogalma sincs, hogy Gizinek igazából miért nincs kedve, csak tippelget. "Nem tudom, mennyiben járul hozzá a fáradtság a kiábrándultságához, és mennyiben játszik szerepet az, hogy igazából már hidegen hagyom őt." Szerintem a nőnek van valakije, csak ő sem mer lépni, vagy nyuszi és várja, hogy Lófaszjóska szakítson. Aztán majd szépen kiderül, hogy mindketten félredugnak és oda az elégséges 3 éves kapcsolat. Mondjuk nem lenne kár érte! :)

TBal 2014.05.14. 15:43:38

@Bundabandi (Cookie Bunny): a cél az lenne, hogy Gizit dughasse, nem pedig Jucit.
"Nem gondol arra, hogy a barátnőjének ez rossz lehet?" - de, gondol rá, csak az említett barátnö az ö igényeit látványosan leszarja - vajon a barátnö gondol arra, hogy a srácnak ez rossz lehet? Gyanús, hogy igen és mégis azt teszi, amit tesz. A srác viszont nem azért akar félremenni, hogy bántsa a barátnöjét, hanem saját szükségletei miatt.

TBal 2014.05.14. 15:46:06

@Bundabandi (Cookie Bunny): a cél az lenne, hogy Gizit dughasse, nem pedig Jucit.
"Nem gondol arra, hogy a barátnőjének ez rossz lehet?" - de, gondol rá, csak az említett barátnö az ö igényeit látványosan leszarja - vajon a barátnö gondol arra, hogy a srácnak ez rossz lehet? Gyanús, hogy igen és mégis azt teszi, amit tesz. A srác viszont nem azért akar félremenni, hogy bántsa a barátnöjét, hanem saját szükségletei miatt.

A "nekem ez jár"-szóhasználat nekem se jött le valami szimpatikusan, de itt nem érzem, hogy ez valami irreális igény lenne részéröl, hogy néha szeretkezzenek. Lehet, hogy nem ö a lepedöbajnok, de akkor a csaj részéröl is jöhetne valami infó, hogy mit csináljon másképp. Ha egyáltalán nincs szex, akkor változni sem tud e téren.

Madpapa 2014.05.14. 16:09:55

Egy kihűlt kapcsolat utolsó rúgásai ezek. Tehát szükségből, ürítési célból mászna rá a nőre. Hogy meglegyen, hisz ez jár neki a 'teremtís koronájának'. Valószínű a nő már ráunt erre a 'köcsög' szerepre. Valószínű Jóskánk csak megrépázta a nőt és sokat nem törődött vele. Ez számára egy női kapcsolat Csimborasszója, hogy 2 perc alatt végez. Minek is több? Érzelmek? Ugyan már! Meg kell történnie, mert a háziúr ezt parancsolja.
Paradigmaváltásra lesz szükség Józsikám!

Hurri Kán 2014.05.14. 23:37:35

Röptesd a banyát. Olyan nincs, hogy MINDIG fáradt legyen.

Joe69 2014.05.18. 02:52:33

A poszt címére:késő van, nem cifrázom:IGEN
süti beállítások módosítása