HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2014.06.05. 07:45

Mindketten foglaltak vagyunk

http://csajokespasik.blog.hu/2014/06/05/mindketten_foglaltak_vagyunk

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr306280582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alebzsaflab 2014.06.05. 08:03:26

"én hívtam találkozóra. A bökkenő az, hogy van barátnője, ennek ellenére mégis hajlandó találkozni velem" vs "Nagyon rendes"
Kérdés?

alebzsaflab 2014.06.05. 08:04:58

"A férfi nálam idősebb, 24 éves" Férfi. :D

alebzsaflab 2014.06.05. 08:06:43

Ide is berakom:
velvet.hu/blogok/randi/2014/06/04/hazudott_amikor_megkerdeztem_tenyleg_szuz_e/

Mai játékunk. Tippeld meg a harmadik történetet. Bónusz. Tippeld meg mi lesz a tanulság?

a lujza 2014.06.05. 08:17:37

A 24 éves "férfi", sírok :D

a lujza 2014.06.05. 08:27:54

@alebzsaflab: Én nem tudom, de hétszentség, hogy ettől a csont sötét posztertől többet semmit nem olvasok el, ez is olyan volt, mintha a fogamat húzták volna. A pasas buta, mint a föld, ehhez még akkora az egója, mint ide jeruzsálem. És mindenki hülye, csak ő a helikopter, ofkorsz.

pretty kitty 2014.06.05. 08:48:51

"Az utóbbi napokban nagyon sokszor gondoltam azt, hogy mégis le kéne mondani a hétvégét."

Feeeloooosz iedooosz feeeloooosz iedooosz :PPPPPPPPPPPPPPPP

Szöszi 28 2014.06.05. 09:09:27

Amikor kiírjátok, hogy a "tiltott gyümölcs a legédesebb", miért nem azt írjátok ki, hogy a foglalt fasz jobban ízlik?

Ezt láttam ma facebookon és nagyon jót röhögtem rajta :D Hát...Kedves poszterin! Ugye? :D

Sadist 2014.06.05. 09:27:08

Vascső, szívlapát, körömbeszakító, bordapengető.

Father Justice ♋ 2014.06.05. 09:34:47

"De ha találkozik velem, akkor az jelent valamit." Megdugna.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.05. 09:43:54

@alebzsaflab:@a lujza: Jaj! A többit a lujza már elmondta előttem. :D

Jácccunk má', jácccunk má', jácccunk má' :)

3. történet: hmmm, idősebb MILF - szintén társkeresőről -, akinek egyébként van egy pasija (esetleg gyereke is), akivel CSAK barátok. Elhisz neki mindent, vesz neki ezt-azt, elviszi nyaralni, ahol rajtakapja a mexikói kertésszel/orosz masszőrrel/spanyol bárpincérrel/Jákob rabbival/Tibi atyával.

Tanulság: MNK és nem érti, miért tett vele ilyet ez az élet. Átsorolja magát az "f" kategóriába -> a meg nem értett ember, aki meghaladta korát.

Namely 2014.06.05. 10:19:07

"Kíváncsi vagyok, mi lesz. "

ugyanaz, mint a másikkal:

"ha találkozunk, jó, jól érezzük magunkat és mindenki megy a dolgára"

ahogyan Dövan mondaná: Kiderült már, hogy ki vette a gumit?

Luk_ácsika 2014.06.05. 10:50:23

Ma is jól felbasztam az agyam!

Emlékeztek még a pár nappal ezelőtti határátkelős blogra, ahol a kiscsajnak nem kellett a szakmunkás udvarlója, azután megcsinálta a karrierjét és vágyakozott az angliai életszínvonalra.

Ketten is teljesen őszinte szerelemmel beírták, hogy milyen nehéz is a különélés a párjuktól:

"De itt egy pozitív példa: másfél éves angliai együttélés után a párom munkát kapott otthon, Ausztráliában, és elrepült. Én maradtam. 9 hónapot töltöttünk külön, skype-távkapcsolatban. Örömmel jelentem, hogy 8 hónapja ismét együtt élünk, Ausztráliát immár én is az otthonomnak mondhatom, és nemrég el is jegyeztük egymást"

"Az igaz szerelem kitart ... En is foiskolas voltam mikor megismertem egy amerikai katonat . 2 gyonyoru kisfiu es 15 ev utan annyit mondhatok , eletem legjobb dontese volt, hogy a szivemre hallgattam es nem az eszemre . Nalam nincsenek kerdojelek."

Hát persze, megint a nyugati férfi nyert!
Az első esetben a csaj nehéznek állítja be a külön élt állapotot, amíg a férfi Ausztráliában mindent elrendezett, megszervezett, lakást bérelt, berendezett, kiismert mindent, neki csak a picsáját kellett kivinnie.
A második meg egy hot babe a képeire nézve, 2 gyerek után is top alak, gondolom nem a szokásos amerikai 10 órás munkanap nyomja naponta a vállát, hanem terepjáróval hordozza a 2 kis gyermekét az isibe, amíg John megkeresi a lóvét a családi házhoz és az élethez, a maradék időben meg jut idő a fitneszteremre és a shoppingra.

Undorító ez az egész...

Itt is közvetlen környezetemben látom majdnem mindennap a kis aranyásó magyar leányt a helyi átlagjózsival, szerelemnek szikrája sincs, az átlagjózsi vicceit nem érti, funkcionális nyelven beszél az átlagjózsival szűk szókinccsel, ha akar valamit. De a szerelem képes mindent áthidalni! A legfontosabbat nem is mondtam: ő magyarokkal nem barátkozik, csak helyiekkel!

Persze a lelke mélyén szerintem mindenki kurvára tudja, hogy miről szó a konstrukció, az átlagjózsi jut egy jó testű pinához és kevésbé öntudatos, alázást is tűrő személyiséghez, a csaj meg biztosabbnak tűnő jövőbeli életszínvonalhoz.

Felfordul a gyomrom az egésztől.

Αphelion 2014.06.05. 11:33:30

@Luk_ácsika: Fuh, akkor a mai posztot el se olvasd, meg a vegen korhazba kerulsz, az meg kulfoldon lesz nem olcso. (Melyik orszagban is vagy pontosan?) Ket golddigger is szerepel benne, mindketten ugyanazert a "nagyon rendes, sportos, jo humoru" (mindenki tudja, hogy ez mit jelent!) sracert versenyeznek, szegeny "nem komoly", "link" srac meg ott marad a strandon mint a partra vetett hal...

alebzsaflab 2014.06.05. 11:34:14

@Luk_ácsika: Legyél már férfi b+! Ha szerinted minden nő ilyen, AKKOR_TÖRŐDJ_BELE! Egyedül fogod leélni az életed. Kész, ennyi. Keress valami jó hobbit és töltsd a szabadidőd a barátaiddal.

a lujza 2014.06.05. 12:47:14

@Luk_ácsie dka: de azzal azért ugye tisztában vagy, hogy a kis ranted nettó irigykedésnek jön át?

leonito77 2014.06.05. 12:48:39

Sziasztok.

Ez a poszterin annyira édes. :) Elmeséli a rendes pasit, aki randizni megy vele, de elfeledte mondani, hogy van barátnője (pedig akkor aggódnia sem kéne, tudná, hogy így tuti a sunázás).

Aztán foghegyről odadobja, hogy neki is van valakije, de igazából nincs is, mert...

Hihetetlen, hogy az emberek minden alól képesek felmenteni magukat. Ha a leánynak lenne gerince, akkor azt mondaná, hogy van egy pasim, aki szerintem nem vesz komolyan.

Én meg leszarom a lelkivilágát, meg azt is, hogy netán megbántom és elmegyek dugni a hejjespaseeval és titkon remélem, hogy dobja miattam a barátnőjét. Ha nem jön össze, akkor még mindig ott van Béla a strandról, ha meg lebukok akkor majd jön a Józsi....

Szerintem a poszterin és a 24 éves FÉRFI megérdemlik egymást.

leonito77 2014.06.05. 13:10:30

@alebzsaflab:

Ezen beszartam. :) Pár aranyköpés, amin dőltem a nevetéstől (bár igazából sajnálom ezt az embert, néhány drótot nagyon rosszul kötöttek be nála)

"Ha az ember hosszút vára tervez – legalábbis én mindig –, egy bizonyos idő után tudniuk kell, mik az esetleges betegségei a feleknek. S ezt a legnagyobb őszinteséggel azért mondom, hogy a betegséget meg lehessen gyógyítani, s nem azért, hogy annak tudatában otthagyjuk a szarban a beteg párunkat."

Szegény, az ő betegségét sem az MRI mutatja meg, hanem egy pszichiáter élvezné, mert lehet, ilyet még ő sem látott, hallott.

"Szegénynek tinédzser kora előtt meghalt az anyja. A mostohája nem hiszem, hogy sokat törődött vele. Totál összevissza álltak a fogai, fiúsan öltözködött, és emellett valamilyen fura szaga volt"

Basszus, ezt társkeresőn szedte fel. Kinézte a legrondább nőt, mert az kellett neki, vagy csak az állt szóba vele, aztán bónuszként még büdös is volt :D

"Rájöttem, hogy én nem ezt a lányt szerettem meg, hanem azt, aki lehetett volna, ráadásul ateista volt. "

Ezen nagyon beszartam. Hogy jött ide, hogy ateista volt? :)

Ja és a játék kedvéért tippelek.

A következő lány, a harmadik: Nos vele is simán ment az eleje, majd ez a lán megcsalta, de ez okos volt és nem mondta el neki, de ő még okosabb volt és megtudta.

Miután szembesítette a valósággal a lányt, kilátásba helyezte, hogy megbocsát neki (persze nem most az egyszer) és lépjenek túl ezen. Na jó, azt is felajánlotta neki, hogy, ha nem bír elszakadni az új hapsitól, akkor azért az sem olyan nagy baj, mert ő türelmes és hozzá a a lány visszamehet. Sőt, megvette neki a vonatjegyet is a légyottokra.

Na most ez a csaj talált egy harmadik pasast és azóta azzal boldogan él.

Tanulság: Nem kellett volna neki megbocsátani. Vagy nem kellett volna annyira. És talán az is hiba volt, hogy megvette a vonatjegyet és az sem biztos, hogy jó ötlet volt, hogy kimosta a csaj bugyiját, ami másik fickó spermájától volt ragacsos....

:)

Hurri Kán 2014.06.05. 13:50:06

Sok sikert. Remélem, téged is ugyanúgy át fog baszni, mint te a "nem komoly" kapcsolatodat.

Luk_ácsika 2014.06.05. 14:25:18

@alebzsaflab: nem törődöm bele, még bízom a kvalitásaimban és abban, hogy vannak normális nők... csak sajnos 80%-k nem az.

@a lujza: nem tom mi az a ranted, bocs
irigykedés: a te agyad nem baszná fel, hogy ha tömegével látnál kis butuska, közepesen jól kinéző (10/7-8-as) magyar csajokat, amint az egyetemtől kezdve "megcsinálják" a szerencséjüket egy külföldi férfi tökeit markolva, amíg te saját erődön, kínkeservvel, lemondások árán évek munkájával mindent MAGAD megcsinálsz és még így is sokkal szarabbul élsz, mint a kis kitartott/félig kitartott (a külföldi férfi 3-4x annyit keres + lakást + kocsit adja) nálad butább magyar lányok.

Te mit éreznél ilyenkor?

A házasodás és a szülés a következő fejezet, ezekkel tudja hosszú távra bebiztosítani magát a szegény, keleti lány. Ha esetleg válásra kerül a sor, a nyugati férfi pengethet, a lány viszi a vagyona felét + a gyereket megtarthatja + kapja a nyugati összegű gyerektartásit, immáron Magyarországra visszaköltözve jól él (megtörtént eset).

Eközben téged, aki mindent normálisan megcsinált és elért a helyi nők levegőnek néznek, 30-50-100-szor annyi kelet-európai aranyásó nő házasodik itteni férfival, mint fordítva, van róla statisztika. A bevándorló nők is kegyetlenül aranyásó üzemmódban működnek + a legtöbbször szarul tudnak idegen nyelvet, velük nem lehet beszélni. Az itteni magyarok közül a normálisak mind elkeltek és aki nem, az is titkon egy helyi férfiban reménykedik, hátha semmit nem kell csinálnia többé az életben.

Ez a valóság, nem a Disney mesék és az amerikai szerelmes-filmek!

Ha ez nettó irigykedés, hát legyen, de ez a helyzet a nagy büdös nyugaton és gyanítom, hogy otthon is, csak nem látszanak ilyen tisztán a körvonalak és az alá/fölérendeltségi szintek.

És akkor erre jönnek a olyan beírások, hogy "milyen kemény volt John-tól távol lenni 9 hónapig, amíg elintézett és berendezett helyettem mindent" meg hogy "nagy hirtelen szerelmes lettem hirtelen egy amerikai katonába egy okj-s (hazudott ám, utánanéztem, nem főiskolai) képzés alatt, de nagyon megérte!".

Te nem lennél ideges?!

Αphelion 2014.06.05. 14:52:24

OK, szoval Luki informatikus es egy angol nyelvu nyugati orszagban dolgozik. Es arra panaszkodik hogy milyen szarul el.

Csak a miheztartas vegett, Londonban a 300 font (110 ezer forint) a legeslegalacsonyabb napidij, amit IT contractoroknak ajanlani szoktak. Tobbeves tapasztalattal ennek a masfelszereset is siman megkeresheted.

a lujza 2014.06.05. 15:02:33

@Luk_ácsika: Ez egy sima üzlet, ahogy a házasság mindig is az volt.

Pasas állandó sunáért és hotelszolgáltatásokért cserébe heti 40 órát gürizik, nő a plazmatévéért és a kocsiért és a széplakásért cserébe sunát elfogadható állapotban tart. Egy darabig.

Mivel 35 fölött a nőkön átnéznek, mint az üvegen, (ha gyerek van, pláne), akármit csinálnak, 70-80%át kapják csak a férfiak fizetésének, meg középvezető fölé fel sem veszik eleve, nekik a 20-30-as periódus (nagyjából 10 év) áll rendelkezésre, hogy megalapozzák az életüket, hogy akkor is legyen bevétel meg társaság, mikor már senki nem tartja őket semmibe.

Vagy te milyen viselkedésformát tartasz helyesnek?

Sadist 2014.06.05. 15:30:10

@a lujza: "70-80%át kapják csak a férfiak fizetésének, meg középvezető fölé fel sem veszik eleve"

Ne kezdjük már megint...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.05. 15:31:40

@Parhelion: Ha a másik néven írt kommentjéből indulok ki, német nyelvű országban van.

Αphelion 2014.06.05. 15:38:18

@Bundabandi (Cookie Bunny): Jah lehet, en a "John"bol kovetkeztettem elhamarkodottan az angolra :) Zurichben is hasonlo napidijak vannak mint Londonban, sot talan meg magasabbak is...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.05. 15:42:20

@a lujza: "nekik a 20-30-as periódus (nagyjából 10 év) áll rendelkezésre, hogy megalapozzák az életüket, hogy akkor is legyen bevétel meg társaság, mikor már senki nem tartja őket semmibe."

Pont a párom kérdezte egyszer - mikor a korom miatt nyavajogtam neki -, hogy akkor nekünk 30-ig kell karriert csinálni és bedolgozni magukat valahová, mert utána már nincs lehetőség? És azt kell mondjam... hát jahh. Aki nem szült még, ott a többség utána úgyis azzal lesz lesz elfoglalva, aki meg szült, az kapásból le van írva, kivéve ha valami közép/felső vezetői székbe felküzdötte magát és vissza tud/akar menni, meg van pénzük bébicsőszre. Tisztelet a kivételnek, de sajnos a többség így jár.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.05. 15:56:24

@a lujza: az egyik kommentet úgy írta, majd odaírta, hogy azt valójában Luki néven akarta küldeni. Pár nappal ezelőtt volt, a múlt héten valamikor.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.05. 16:19:45

@Luk_ácsika: Találtam neked egy egész jó kis cikket. Igaz, kicsit nőcis... kicsit csöpögős, de elég jól rámutat dolgokra (szerintem).

neszeszer.blog.hu/2014/06/05/8_dolog_amivel_jobb_lenne_felhagyni

Luk_ácsika 2014.06.05. 19:54:01

@a lujza:
"Vagy te milyen viselkedésformát tartasz helyesnek? "
az rendben van, hogy a vagyon is valamennyi szerepet játszik a párválasztásban, de az embernek kellene az előtérben lennie, a személyiségnek, annak, hogy ki a másik, nem annak, h mije van vagy a nő számára mi az előnyös

ehhez képest kb. 80%-ban teljesen racionális okok és színtiszta érdekegyeztetés áll a kapcsolatok mögött, ahogy én megfigyeltem, az emberi tényező sehol sincs (lásd: Péternek nagy háza van, Günther viszont külföldi, József szórakoztat, de ez nem elég hosszú távra, Joci kedves, de szegény, ő szóba sem jöhet, stb., stb.)

""Mivel 35 fölött a nőkön átnéznek, mint az üvegen, (ha gyerek van, pláne)""
a férfiakon is egészen 26-27 éves korig, ha nem az aktuális divat szerint menők vagy jó pasheek, onnantól pedig csak akkor veszik számba őket, ha karriert építenek és elkezdenek jól keresni, illetve látszat van, hogy jól keresnek
ha ez nincs meg, akkor rajtuk egész életükben átnéznek
a jó pashee-k meg pár dugásra mindig megfelelnek, de mögülük meg legtöbbször hiányzik a suska a hosszú távú kapcsolathoz
az ultimate gazdag + jó pasi kombót akarja mindenki, csak ilyenből nagyon kevés van, de azért mindenki erre vágyakozik

"nekik a 20-30-as periódus (nagyjából 10 év) áll rendelkezésre, hogy megalapozzák az életüket, hogy akkor is legyen bevétel meg társaság, mikor már senki nem tartja őket semmibe. "
a férfiaknak ez ott kezdődik, hogy 16 éves kortól komolyan tanulnak az egyetemi felvételire, 19-24/25-ig keményen tanulnak egy nem kamuszakon, ha akarnak valamit komolyan az életben, 25-től 10-15 évig keményen hajtanak, h letegyenek vmit az asztalra és legyen hová beleülni a fiatalabb feleségjelöltnek, ezalatt pedig feleséget keresnek 25-40-ig

@Parhelion: azt elfelejted, h a contract határidős és eltelhet több hónap/akár év is, hogy az ember nem kap szerződést, ha nincs szerencséje, a másik, hogy nincs max. napi munkaóraszám, kifulladásig nyomják, mivel napidíj van és a határidő hajtja őket

Luk_ácsika 2014.06.05. 19:56:40

@Bundabandi (Cookie Bunny): köszönöm szépen, azért az idő nagy részében igyekszem uralkodni magamon, de amikor arcul csap a felismerés és ezt minden nap látom, akkor néha felforr az agyvizem

a lujza 2014.06.05. 20:50:56

@Luk_ácsika: ez kb olyan gondolkodás, mintha azt mondanád, hogy a szavannán a gepárdnak nem kéne széttépnie a gazellát, mert az olyan nem szép/erkölcsös/mittoménmi

a nőknek az a biológiai törvénye, hogy fel kell neveljék a nyamvadt utódokat, márpedig ahhoz lehetőleg alfahím vagy alfahímhez közelálló (saját lehetőségeikhez mérten, nyilván) sikeres példány kell
amit a hím keres= minél egészségesebb, lehetőleg fiatal nő >> szépségben méri
amit a nőstény keres = pénzes vagy erős társadalmi státuszú hím >> lóvéban vagy pozícióban mérhető, ritkább esetben ha ez nincs meg, a jó külsővel is beérik anyagiak nélkül

lehet itt moralizálni, hogy peersze mert az embert kell szeretni meg lelki társ meg tattara, de az ember biológiai célja az utódok, márpedig azoknak lovettás apu kell, ha belőlük is sikeres példányt akarsz nevelni, merthogy kell a pénz az iskolára, cuccokra, orvosra, minden szarra, és vagy 20-25 évre.

szerintem ebben az egészben semmi meglepő nincs.
ahogy abban sem, ahogy az oroszlán cafatokra tépi és megeszi a cuki kis borjút.
ez van.

a lujza 2014.06.05. 21:00:41

@Luk_ácsika: egyébként szerintem rohadt szélsőségesed látod... speckó én és a barátnőim ugyanúgy "keményen hajtottunk", érettségi, felvételi, tetves vizsgák 5 évig, plusz havonta x napot szenvedni a kurva menstruációval. diákmunka, nyári munka, és mindezek tetejébe míg a srácok papoltak, hogy ilyen nehéz az életük, este hazamenni, és persze nekünk kellett az albit ganézni, főzni, kaját venni, a ruhákat kimosni (akár albiban, akár otthon), mert nekünk természetes volt, hogy indul a második műszak este, mikor a srácok már rég a tévé meg a mifasz előtt döglöttek, és csak ordibáltak nekünk (vagy az anyjuknak a mama hotelban), hogy MIKOR VAN MÁR KÉSZ?

rühelletes egy időszak volt, és nekem ne magyarázzad, hogy egy pasi fiatal korában annyival többet hajt, mint egy nő. annál a nőnél esetleg, aki kapásból középsuli után elveteti magát valakivel, de az a 25% max, és azokból is igen kevésnek jár ám a takarítónő, lehet otthon csicskázni egész nap megnézni a bebe tévét (színvonal) a fosóshányós csecsemővel, hidd el, ezek a nők jó nagyokat nyelnek néha azért a közepes bömbiért meg lakásért, és munka is van ott, meg sokszor kuss a nevük. persze amúgy úgy kellett nekik, én nem sajnálom ezeket egy percig sem - ezek állnak ott sokszor 4x évesen kidobva, mert apa új pipit talált, ez benne van az anyagiaskodó paklikban, aki nem tanul, nem dolgozik, az így is járhat.

Αphelion 2014.06.05. 21:04:51

@Luk_ácsika: Aki szakmailag jo es el is tudja adni magat, annak nem gond a hatarozott ideju szerzodes, altalaban hosszabbitanak es ha eppen nagyon szar is a piac, akkor is max par honapon belul van uj melo. Aki meg nem bizik annyira a kepessegeiben, az mehet alkalmazottnak, Svajcban azok is megkapnak evi 100 ezer frank korul.

Luk_ácsika 2014.06.05. 21:53:52

@Parhelion: Amúgy 1 szóval sem mondtam, h szarul élek.
A társasági életem még csak-csak elmegy, de nőkkel való kapcsolatom szar.

De lehet utánam csinálni, ha sajnálod tőlem. Az aranyásó k-eui nőknek is ezt üzenem, nem csak a Günther nagymamájától örökölt lakása van és az érzelemtől mentes, szikár érdekek mentén élt középszar élet, lehet dolgozni is.

@a lujza:
Lehet pampogni hogy így 5 év egyetem meg úgy, óriási különbségek vannak egy BME és egy közgazdász ruhatárszak meg egy kis bölcsészkedés között.

"havonta x napot szenvedni a kurva menstruációval."
viszont a férfi átveszi az ismerkedésért és gyakorlatilag az egész életetekért a felelősséget (körülmények megteremtése, gyerek eltartása, kockázat, hogy válni akartok és a gyereket + lakást + vagyon felét viszitek)

"nekünk kellett az albit ganézni, főzni, kaját venni, a ruhákat kimosni (akár albiban, akár otthon), mert nekünk természetes volt, hogy indul a második műszak este, mikor a srácok már rég a tévé meg a mifasz előtt döglöttek, és csak ordibáltak nekünk "
hát, rossz férfit választottál :D

"rühelletes egy időszak volt, és nekem ne magyarázzad, hogy egy pasi fiatal korában annyival többet hajt, mint egy nő. annál a nőnél esetleg..."

megmondom én mit látok:
- egy része elmegy szülni korán, aki semmit nem akar az életével, ez legyen 20%, kiszolgáltatja magát a férfinek teljesen, hiszen képzettsége nincsen, ott a gyerek, tehetetlen
- 80% továbbtanul
- a lányok vmi könnyű és értelmetlen szakot választanak legtöbbször, mer nehogy má ő ne legyen diplomás, akit nem vettek fel, az megy vmi szar okj-ra, aminek értelme nincsen (persze ezt általában ő is tudja, de még mindig jobb, mint pucéron érettségivel dolgozni menni)
- ezután kikerül mindenki a munkaerőpiacra, fiúk egy része, mondjuk a 50%-a szar szakot végzett, szarul keres, őket rögtön leírják, mert szarul keresnek, perspektíva sincs bennük
20%-ban van potenciál, 30% meg elkezd jól keresni, ők a jó partik, akiket a "diplomás" csajok mindenféle mondvacsinált semmilyen pozíciókból próbálnak levadászni

tedd szépen a szívedre a kezed és nézd vissza a párkapcsolataidban, h melyikőtök keresett kettőtök közül többet, te vagy a férfi?
nézz körül az ismerőseid között, ki keres jobban a házasságokban/párakapcsolatokban?

Én mindig úgy látom, h a férfiak átlagban 3x jobban keresnek, ha nem még jobban, mint a párjaik. Van 1-1 kivételes eset, amikor a nők 25-30 éves korukig hasonló pályát járnak be, mint a párjuk, de azután elmennek szülni, és ha addig nem érted el vmi középvezetői pozit, onnantől ott is a férj az igazi kenyérkereső. Ez utóbbi lenne az igazságos forgatókönyv, mindkettő azonos szinten volt, ugyanannyit ért el, egyik sem használja ki a másikat.

A leggyakoribb viszont szcenárió az, hogy a nő valami könnyű, szarul kereső foglalkozásból, pl titkárnő, multis alacsony szinten lévő rabszolga (nem vezető), tanár, dada, ápoló, könyvelő, marketinges, recepciós, hostess, jogász palánta, rendezvényszervező, HR-es szépen felfelé választ a szakmájában, így kialakulnak a titkárnő-főnök, multis rabszolga-multis középvezető, ápoló-orvos stb párok. Ez alapján ki lehet jelenteni, h a nő sokkal kevesebbet tett hozzá a közös gyarapodáshoz, mint a férfi, kevesebbet tanult, küzdött, dolgozott, mégis részesül a férfi javaiból.
A férfi, aki meg semmit nem ér el, mert nem tanult vagy nem volt szerencséje, csak a legaljából válogathat,legtöbbször az öregekből, akik 30+ felett rájönnek, hogy az ultimate helyes + pénzes pashee-t soha nem kaphatják meg.

Ezt látom én, mondjátok, hogy nincs igazam.

Αphelion 2014.06.05. 22:07:47

@Luk_ácsika: Nem sajnalom, orulok h nem elsz szarul :) Amugy en is informatikus vagyok. Es az tenyleg igaz, hogy fiatalon a karrierepites (foleg ha kulfoldon) sok idot el tud venni az ismerkedestol. Viszont a karrierre is szukseg van, nem csak azert mert a csajok igenylik, hanem mert magadnak se mindegy h mi lesz beloled. En is csak azt tudom mondani, amit Lujza: ez van...az elet termeszetes velejaroja hogy kihivasokkal kell szembeneznunk.

Luk_ácsika 2014.06.05. 22:07:57

@Luk_ácsika:
"férfiak átlagban 3x jobban keresnek, ha nem még jobban, mint a párjaik."
kis javítás: ha nem keresnek ennyivel jobban, akkor viszont kegyetlen nagy hozadékot visznek a kapcsolatba (lakás + autó vagy esetleges jövőbeli támogatás 10 millió+ értékben)

A lényeg, hogy az együtt küzdés, megdolgozás kimarad a nők részéről a legtöbb esetben, mindenki a készet akarja.

És elsősorban az értelmiségi vállalati/multis légkörről írtam, amit írtam, onnan van tapasztalatom.

a lujza 2014.06.05. 22:26:14

@Luk_ácsika: nemtom, én a ttk-ra jártam, apám, ha te azt elvégzed, amit én, majd akkor oltsál... és sok lány volt. és igen, jobban kerestem a pasijaimnál, de ez nem volt szempont, mert úgy tűnik, nem mindegyik olyan anyagias, mint pl te. szerintem a gondolkodásod csont megkeseríti amúgy az életed.

az a te bajod, hogy csak a szőkített miniszoknyás nőket nézed, akik a gsmbótos józsi oldalán virítanak, és ezen keseregsz. pedig mennyi tanult, értelmes nő van, akik képzeld, értelmes szakmát tanultak, neked miért nincs ilyen barátnőd? ja, mert az ilyen lányok visszafogottak, nem próbálnak úgy öltözni, mint a pamela anderson, meg nincs az a behódolós buta tekintetük...

hát akkor döntsd el, hogy irigykedsz az ilyenekre, vagy mivan. ha ilyen kell, akkor lehet elkezdeni összelapátolni a pénzt meg a béemvét. ha meg nem, akkor nem ebben a közegben kell mozogni. pl az ilyeneket én csak az utcán látom, az én barátaim nem ilyen emberekből állnak, ahol a nő baszik csinálni bármit is, érdekes, hogy te CSAK ilyeneket látsz, én meg pont ilyeneket nem. talán válogass máshonnan, máshogyan, legyél olyan emberek között, akiknek nem a $$$ a minden

re közös gyarapodás: majd ha egyszer kihordtál pár 3 kilós gyereket, és 6-9 évig tűrted, hogy csukott ajtónál szarni nem tudsz elmenni, úgy lógnak rajtad folymatosan, meg a seggüket nem tudják kitörölni meg a kanalat berakni a szájukba, szóval ha ez a 365 napos 12 órás program megvolt egyszer-kétszer (lehetőleg legalább heti 5ször felkeltve éjszaka is, hogy a kvaéletbe nem alszol egyszerre 4 óránál többet), akkor majd megnézlek, melyiket válaszod a k nagy "közösbe rakásból". mert van egy tippem.

Luk_ácsika 2014.06.05. 22:48:41

@a lujza: én nem oltottalak, általánosságokról volt szó, amiket láttam

"az a te bajod, hogy csak a szőkített miniszoknyás nőket nézed, akik a gsmbótos józsi oldalán virítanak, és ezen keseregsz. pedig mennyi tanult, értelmes nő van, akik képzeld, értelmes szakmát tanultak, neked miért nincs ilyen barátnőd? ja, mert az ilyen lányok visszafogottak, nem próbálnak úgy öltözni, mint a pamela anderson, meg nincs az a behódolós buta tekintetük..."

Ezt visszautasítom minden tekintetben!!!
Pont a "tanult", "értelmes" nőknél láttam ezt a megoldást, csak persze nem nyíltan felvállalva, hanem csendesen, a sötétben, érzelmek és egyéb hazugságok mögé bújtatva, miután belátták, hogy mennyi meló és stressz valamit elérni a karrierlétrán és akár egy fos 1,5 szobás öröklakás árát megkeresni, általában 25 éves kor felett, akkor indul be igazán a női "ösztön". Sok tinédzserkori/egyetemi hosszú távú szerelem is ekkor bomlik fel, de csak akkor, ha a felnövő Józsi nem ért el eleget az életben, ha igen, akkor marad a szerelem.

"re közös gyarapodás: majd ha egyszer kihordtál pár 3 kilós gyereket, és 6-9 évig tűrted, hogy csukott ajtónál szarni nem tudsz elmenni, úgy lógnak rajtad folymatosan, meg a seggüket nem tudják kitörölni meg a kanalat berakni a szájukba, szóval ha ez a 365 napos 12 órás program megvolt egyszer-kétszer (lehetőleg legalább heti 5ször felkeltve éjszaka is, hogy a kvaéletbe nem alszol egyszerre 4 óránál többet), akkor majd megnézlek, melyiket válaszod a k nagy "közösbe rakásból". mert van egy tippem."

Ebben rengeteg túlzás van, a fele sem igaz. Az első 3 évben elismerem, hogy keményebb, mint a munka, viszont a maradék 37 évben a nyugdíjig a munka sokkal keményebb, ha csak a gyerekkel otthon kell lenni (amúgy 14 éves kor után mit csinál otthon az anyuka, milyen címszóval van otthon, akkor már nem kell a gyerekkel foglalkozni?! de ugyanezt mondhatnám 7 éves kortól is, amikortól iskolába jár a gyerek napi 4-5órába minimum + utazás, sőt az óvoda, bölcsöde is van)

Rájöttem, mi a baj!!!
Egy női választ olvashattunk megint, amikor eltűnnek az objektív érvek: érzelemből valami túlzó faszságot odaírt, aminek köze sincs ahhoz, amiről beszélünk. Ez már ugyanitt előfordult pár hete, amikor egy női fórumozónak szépen kifejtetettem mindent, erre vmit odahányt heves érzelmeiből fakadóan, hiszen úgy tűnik, rátapintottam a lényegre, ami ugye nagyon fáj mindenkinek...
Ő is elkezdett vádaskodni, személyeskedni és túlozni pont, mint te most.

Kérlek maradj objektív és tiszta, érzelemmentes érvekkel cáfold azt, amiket leírtam.

a lujza 2014.06.05. 23:31:51

@Luk_ácsika:

"eltűnnek az objektív érvek: érzelemből valami túlzó faszságot odaírt, aminek köze sincs ahhoz, amiről beszélünk."

"tömegével látnál kis butuska, közepesen jól kinéző (10/7-8-as) magyar csajokat, amint az egyetemtől kezdve "megcsinálják" a szerencséjüket egy külföldi férfi tökeit markolva, amíg te saját erődön, kínkeservvel, lemondások árán évek munkájával mindent MAGAD megcsinálsz és még így is sokkal szarabbul élsz, mint a kis kitartott/félig kitartott (a külföldi férfi 3-4x annyit keres + lakást + kocsit adja) nálad butább magyar lányok."

aha, értem, ha te elmondod, hogy a nők ilyenmegolyan kurvák TÖMEGÉVEL, akkor az objektív, tiszta, és érzelemmentes, ha meg valaki rávilágít, hogy a történetet olyan szempontból írod meg, mint a hisztis kisgyerek, aki nem kapja meg a legdrágább játékot, akkor az tipikus női vélemény.

nincs több kérdésem.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.06. 09:11:00

@a lujza: :D :D :D Már nincs is mint mondanom!

@Luk_ácsika: "a nő valami könnyű, szarul kereső foglalkozásból, pl titkárnő, multis alacsony szinten lévő rabszolga (nem vezető), tanár, dada, ápoló, könyvelő, marketinges, recepciós, hostess, jogász palánta, rendezvényszervező, HR-es szépen felfelé választ a szakmájában, így kialakulnak a titkárnő-főnök, multis rabszolga-multis középvezető, ápoló-orvos stb párok. "

Érdekes, hogy nem a bolti eladó, a szolis, műkörmös, fodrász, vendéglátós, zöldséges, takarító, hobbi újságíró, divat költő/író stb. munkákat írod, hanem pont azokat, amikhez némi tudás is szükségeltetik (na jó, nem mindhez :D).

Én pl. közgazdász vagyok, online marketing szakon, e-business szakirányon végeztem. És képzeld tanultam adatbázist kezelni, lekérdezéseket írni, meg weblapot szerkeszteni és kicsit programozni is (pl. SQL). Vaciláltam, mikor választanom kellett az IT és a közgazdász között, de mivel nem vagyok jó matekból (mindig is utáltam), így inkább a közgáz felé húztam. Olyan szakirányt választottam ahová kellett jó informatikai tudás. Nem volt könnyű, az osztályból 10-en (olyan 50 körül lehettünk az elején) államvizsgáztunk csak első körben és én is közöttük voltam.

Szóval attól, hogy valaki nem IT-s, még nem hülye. Néha (ööö mindig?) már azt érzem ki a mondókádból, hogy aki nem IT-s, az nem is ember, az büfészakot végzett.

Luk_ácsika 2014.06.06. 09:37:22

@Bundabandi (Cookie Bunny): a saját körömből ismertettem a foglalkozások nagy részét, amit én látok.
"Én pl. közgazdász vagyok, online marketing szakon, e-business szakirányon végeztem. És képzeld tanultam adatbázist kezelni, lekérdezéseket írni, meg weblapot szerkeszteni és kicsit programozni is (pl. SQL)"
A kicsit ezt meg azt tanultam az még nagyon messze van a használható tudástól.

"Vaciláltam, mikor választanom kellett az IT és a közgazdász között, de mivel nem vagyok jó matekból (mindig is utáltam), így inkább a közgáz felé húztam. Olyan szakirányt választottam ahová kellett jó informatikai tudás. Nem volt könnyű, az osztályból 10-en (olyan 50 körül lehettünk az elején) államvizsgáztunk csak első körben és én is közöttük voltam. "
Hát igen, mindenkinek a könnyebb felé húz a szíve mindig. A végzés időpontja meg mesterszakon szerintem már mindegy, mert elmegy mindenki dolgozni.

"Szóval attól, hogy valaki nem IT-s, még nem hülye. Néha (ööö mindig?) már azt érzem ki a mondókádból, hogy aki nem IT-s, az nem is ember, az büfészakot végzett."
Ezt soha nem is mondtam, vannak szakmák, amiket igencsak megbecsülök, pl orvos, mérnök, IT-s, különböző szerelők, kétkezi szakmák, ahol tényleg tudni kell valamit.
Amiket nem, az a dumálgatós, betanított exceltáblagyártós közgazdák, consultantok + akiket felsoroltam, amihez igazán semmit nem kell tudni, csak ellenni. Persze közgazdák között is van kevés kivétellel, aki ért valamihez (mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, kontroller, stb), de a legtöbb egy multiban egy kismajom.

Sadist 2014.06.06. 09:52:49

@Bundabandi (Cookie Bunny): Hol kezdődik a jó informatikai tudás?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.06. 10:32:22

@Luk_ácsika: "mérlegképes könyvelő" hahahahahaha! Csak szólok, hogy az egy okj-s képzés ám! Ha van jó segged, bármikor megcsinálod, mert magolás az egész. A gyakorlati rész, meg a tapasztalat, amitől jó lesz valaki benne, nem az okj-s végzettségtől. Az adótanácsadó szintén okj-s felsőfokú szakképesítés. Ott szintén a tapasztalat számít, nem a papír. A kontroller az sanszosan közgazdász végzettségű, akiket én ismerek, azoknak az van hozzá.

"A kicsit ezt meg azt tanultam az még nagyon messze van a használható tudástól."

Mint mondtam NEM IT-s vagyok, miért is kellene értem hozzá ennél jobban? Te tudsz könyvelni, meg műteni? Na ugye! :P

"Hát igen, mindenkinek a könnyebb felé húz a szíve mindig" Én tudtam, hogy matekból nem vagyok elég jó, miért is baj, hogy testhezállóbb szakot választottam? Te miért nem lettél pl. orvos? Na innentől van az a lenézés, amit nyomatsz állandóan, talán a nők ezért SEM állnak szóba veled. Tudod, ha kicsit is emberként kezelénéd a másikat, talán több sikered lenne!

@Sadist: Nem tudom, küldenél róla egy statisztikát, kimutatást, japán/amerikai cikket? :P :)

Sadist 2014.06.06. 11:08:19

@Bundabandi (Cookie Bunny): Pont a te véleményedre lettem volna kíváncsi, hogy összehasonlíthassam az én mércémmel.
Számomra a jó informatikai tudás ott kezdődik, hogy Linux utilityk vagy Windows Powershell, valamilyen OO nyelv, algoritmusok és tervezési minták ismerete és használata.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.06. 11:20:53

@Sadist: Nyilván egy Tour de France indulónak más a bicajozás, mint egy olyannak, aki körbetekeri a Balatont évente 1x. Össze tudok rakni egy gépet (az otthonit is én raktam össze), simán feltelepítek/leszedek bármit és a kisebb-nagyobb hibákat ki is tudom javítani, egy kisebb működő honlapot összerakok akár úgy is, hogy a mögötte lévő HTML-t megírom (a javahoz nem értek), vagy belenyúlok. Kb. ennyi. Informatikából, alkalmazott informatikából 5-ös voltam. Nyilván nem egy programozó matematikus szint, de szerintem ezzel is jóval többet tudok, mint a legtöbb nő.

Luk_ácsika 2014.06.06. 11:25:08

@Bundabandi (Cookie Bunny):
" "mérlegképes könyvelő" hahahahahaha! Csak szólok, hogy az egy okj-s képzés ám! Ha van jó segged, bármikor megcsinálod, mert magolás az egész. A gyakorlati rész, meg a tapasztalat, amitől jó lesz valaki benne, nem az okj-s végzettségtől. Az adótanácsadó szintén okj-s felsőfokú szakképesítés. Ott szintén a tapasztalat számít, nem a papír. A kontroller az sanszosan közgazdász végzettségű, akiket én ismerek, azoknak az van hozzá."

a fő vonulatát a gondolatmenetemnek nem sikerült cáfolni, az egyes szakmákba sikerült csak belekötni, ismét nem a lényegnél vagyunk
könyvelő: nem az alja bt-s, multis könyvelőkre gondoltam, hanem főkönyvelőre
kontroller: kell hozzá egyetem, nézz pár hirdetést
adótanácsadó: kell hozzá egyetem, nézz pár hirdetést + vizsga
főkönyvelőnek szintén elvárt az egyetem

""Hát igen, mindenkinek a könnyebb felé húz a szíve mindig" Én tudtam, hogy matekból nem vagyok elég jó, miért is baj, hogy testhezállóbb szakot választottam? Te miért nem lettél pl. orvos? Na innentől van az a lenézés, amit nyomatsz állandóan, talán a nők ezért SEM állnak szóba veled. Tudod, ha kicsit is emberként kezelénéd a másikat, talán több sikered lenne"
a lenézés az általánosan könnyű női szakmák felé megy, amik szarul vannak fizetve vagy olyan szakmák felé, ahol arcoskodni kell és nem kell tudni semmit, csak amiket felsoroltam

megint nem arra válaszolsz és reagálsz, amit írtam

de mondom, szabad piacon meg lehet nézni, h kinek mennyit fizetnek, pontosan annyit is ér az adott szakma = olyan nehézségű, annyit kell hozzá tanulni és most nyilván kizárólag szakmákról beszélek, nem vezetői szintekről pl egy multiban, ahol helyezkedni kell, nem a tudás a lényeg

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.06. 11:40:44

@Luk_ácsika: A könyvelő, konroller, adótanácsadó részt cálfolom kapásból! Több ilyen helyen is dolgoztam és nem egyetemi végezettségűek voltak az ott dolgozók, sőt sokszor még csak nem is főiskolai végzettségűek. A mostani főnökömnek sima felsőfokú képzettsége van és évekig dolgozott főkönyvelőként. Kontrollerhez sem kell egyetem, nézd meg jobban azokat a hirdetéseket!

Kicsit el vagy tévedve és olyan dolgokról vélekedsz tévesen, amikhez nem értesz. Én sem akarom neked megmagyarázni, hogyan is kell programozni.

"szabad piacon meg lehet nézni, h kinek mennyit fizetnek, pontosan annyit is ér az adott szakma = olyan nehézségű, annyit kell hozzá tanulni "

Hogy is van akkor, hogy Update Norbik és Oravecz Nórák keresnek millókat? :D

"megint nem arra válaszolsz és reagálsz, amit írtam"

Pontosan mire várnál választ, hogy nem tetszik, amit írtam?

Luk_ácsika 2014.06.06. 12:03:41

@Bundabandi (Cookie Bunny):
"Pontosan mire várnál választ, hogy nem tetszik, amit írtam? "
nem a lényegre, úgy értettem

a "megmondom én mit látok:" kommentben az ezután mondat után tartozó rész a lényeg, nem 1-1 szakma

"A könyvelő, konroller, adótanácsadó részt cálfolom kapásból!"
az egyszerű könyvelőnek tényleg nem kell, a főkönyvelőnél és a többi 2-nél elvárás, én még soha nem láttam egyetemi végzettség nélkülit ezekből, nyisd ki a profession-t és nézd meg

www.profession.hu/allasok/1,0,0,kontroller%401%401
az összeshez kell minimum főiskolai végzettség, nézzed meg

az adótanácsadónál meg nem adózási munkatárs és egyéb besegítő általában női állásokról beszélek, hanem aki önmaga mindent meg tud csinálni, átlátja az egészet és ügyféllel tárgyal

"
"szabad piacon meg lehet nézni, h kinek mennyit fizetnek, pontosan annyit is ér az adott szakma = olyan nehézségű, annyit kell hozzá tanulni "

Hogy is van akkor, hogy Update Norbik és Oravecz Nórák keresnek millókat? :D"

megint 1 faszság kiragadása, 1-1 ember lehet sztár, átlagokról beszélgetünk

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.06. 12:15:01

@Luk_ácsika: "kontroller: kell hozzá egyetem, nézz pár hirdetést"

vs

"az összeshez kell minimum főiskolai végzettség, nézzed meg"

Csak szerintem van különbség az egyetem és a főiskola között? :P :) Feljebb is írtam, hogy annál kell a főiskola (közgazdasági).

"megint 1 faszság kiragadása, 1-1 ember lehet sztár, átlagokról beszélgetünk"

Jahh, hogy ha valaki másképpen keres sokat, az akkor már nem számít. Értem! :)

Luk_ácsika 2014.06.06. 13:22:38

@Bundabandi (Cookie Bunny): most abbahagyom veled a beszélgetést, mert a lényegre, amit külön le is írtam, mindig elfelejtesz reagálni, mivel abban igazam van, ezt te is tudod

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.06. 14:42:05

@Luk_ácsika: Előttem a lujza elmondott elég sok mindent és vele nagyrészt egyetértek. Azt meg, hogy azzal jössz (már megint), hogy minden nő a készbe akar beleülni, meg nem rak bele annyit stb. stb. már nem is akarom lereagálni, mert erről is volt már szó (más posztoknál, más kommentjeidnél is). Továbbra sem gondolom, hogy igazad lenne. A nők bizonyos részére lehet, hogy igaz, de akkor meg nem jó helyen halászol, ha mindig ilyenekkel találkozol (ahogy lujza is írta).

Én úgy gondolom, hogy amíg így állsz az egészhez, addig nagyon nehéz lesz olyan nőt találnod, aki ezt elviseli és tűri. Ha ezt nekem így előadnád, lehetne akármennyi pénzed és nézhetnél ki akármilyen hejjjesen... menekülnék! Továbbra is csak azt a tanácsot tudom adni, hogy ezen a lenéző/lekezelő stílusodon kellene változtatni és partnerként kezelni a másikat. Több sikered lenne!

Luk_ácsika 2014.06.06. 22:53:02

@Bundabandi (Cookie Bunny): most egy kicsit elgondolkodtam... köszönöm az őszinte választ!

Joe69 2014.06.08. 01:27:03

Én a posztról: alaptétel, hogy a foglalt pasi mindig izgalmasabb..ez a korosztály amúgy sem tud mit kezdeni a vele egyidős pasikkal.
süti beállítások módosítása