HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2014/06/20/olyan_mintha_nem_ertene_a_nokhoz

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr616388261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mütyür 2014.06.20. 08:02:34

jajj a változtassuk meg c. műsorunk köv. részét olvashattuk :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.20. 08:57:35

Mit lehet erre mondani... megszoksz, vagy megszöksz? :) Ha akar, tud változni, de úgy néz ki nem akar. Ilyenkor szokott az lenni, hogy veled egy faszkalap, pedig rendes vagy vele, aztán a másik nőnek - aki átveri, csalja -, meg majd pincsizik. Nem hozzád való, csak nehéz ezt belátni, amíg még tart a rózsaszín köd. Én amondó vagyok, hogy nem vagy elég fontos neki, amolyan kényelmi állandó vagy, csak hogy legyen valaki. Azért egy rövid poszt alapján nyilván nem lehet megmondani a tutttit! :D

Aztán majd mindjárt jön Father a szintekkel..... :S

leonito77 2014.06.20. 09:09:27

@mütyür: Én is erre gondoltam, de azt hiszem, hogy ebben az esetben más a helyzet.

Szerintem ez egy normális poszt, rendesen megfogalmazva.

A lány bajban van. Beleszeretett a macsó, jól kinéző (Fahter mondaná a szinteket egyből és itt Dezső van magasabban) fickóba, akiről szép lassan kiderül, hogy egy semmirekellő, piperkőc jampi.

A poszterina egyszerűen nem fogja fel, hogy tényleg vannak ilyen emberek, mert az ő értékrendje szerint az a normális, amit ő csinál.

Ennek nyilván szakítás lesz a vége. Sajnos ennyi idősen valószínű még nincsen elég élettapasztalata az ehhez hasonló szituációk megfelelő értékeléséhez, most jön egy fontos lecke.

Ha minden jól megy, talán rájön, hogy csak saját magán tud változtatni, máson nem.

Amúgy meg a fickó sem biztos, hogy prosztó a nővel, mert beszélgettek erről és elmondta neki, hogy ő ilyen és kész. Nem áltatta poszterint semmivel sem.

Így végül is egy viszonylag kevés fájdalommal járó tanulópénzt befizet és aztán eldönti, hogy megtanulja-e a leckét.

Hurri Kán 2014.06.20. 09:20:11

Kislány. Basszál egyedül. Akkor talán nem rinyálnál.

Namely 2014.06.20. 10:30:48

Oly látványosan keresed benne a hibákat, hogy az már fájdalom. Világos, hogy kevésnek érzed magad őhozzá, és ezért már most felkészíted magad az elkerülhetetlenre: arra, hogy kidob, és vissza sem néz. Ez lelkileg sokkot okozhatna, kis szakadást a mátrixban, de ha előre menekülsz, akkor el fogod tudni magaddal hitetni, hogy te jártál jól a szakítással.
Régi (női) trükk.

Diotima 2014.06.20. 11:25:07

Mostanában a "megalkuvó nők picsogása" rovatokat kell letolni az emberek torkán?

Joe69 2014.06.23. 23:46:21

Tipikus, hogy a huszonéves csajok többsége nem tud mit kezdeni a korosztály pasikkal. Éretlen hülyegyerekek, nincs pénzük, sokaknak perspektívája sem. Ezért aztán sokan igen tudatosan nyitnak akár 40-50 körüli pasik felé is - legalábbis pár évre kihasználják az erőforrásaikat életkezdésnek. A kapuzárási pánikos pasi - sokszor nős férfi - kap egy finom kis puncit, a csaj meg némi odafigyelést , kulturált szexet, és esetleg némi anyagiakat.
süti beállítások módosítása