HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2014.06.25. 08:00

Lehet, hogy itt a vége?

http://csajokespasik.blog.hu/2014/06/25/lehet_hogy_itt_a_vege

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr956413439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2014.06.25. 08:03:18

Szerelem, sötét verem...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.25. 08:43:54

@Hurri Kán: Ezé' vagy a pincébe zárva! :D

Miért gondolom azt, hogy a poszter nem beszélget a csajával? Bakker azt sem tudja, miért ment el a nő! De ő nem hibás, vagy ha hibás is, nem CSAK ő. Aztán rinya-rinya-rinya.... szar az élet, mit kezdjek magammal, minden nő ilyen, kell is meg nem is, küzdenék, de nem akarok, majd a sors megoldja.... Tök kényelmes volt a régi csaj, csak rohadtul nem törődött vele, ha törődött volna, lenne némi fogalma arról, miért lépett le. Az újért is teperni kellene, de lusta és megkeseredett... Mit lehet erre mondani? :S

Hurri Kán 2014.06.25. 08:47:14

@Bundabandi (Cookie Bunny):
Jahh, elég egyoldalú leírás. Nem derül ki, menyecskék miért léptek le. Poszternek meg el kéne dönteni, hogy most akkor van neki farka meg gerince, vagy hagyja, hogy az élete továbbra is átjáróház legyen.

leonito77 2014.06.25. 09:22:19

Sziasztok!

nagy rinya-gép ez a Sanyi. Elképzelem, hogy milyen jókat nevettek a barátnőjével.... :D (na jó, ezt a poszt után nem tudom elképzelni)

Viszont a poszter akármilyen keserű, szereti a friss pipi húst. A mostani ex, nem ex csak 9 évvel volt fiatalabb nála, de a következő esélyes "nagyon fiatal". Remélem azért 20 van :)

Amúgy meg, ha kilépne az önsajnálatból, akkor simán elmenne, megdöntené közértes Rozit, és szarna az exére, aki szó nélkül lelépett. (joggal, vagy a nélkül).

Mert, ha a poszter balfék is volt és nem törődött Sárival, azért Sári odabüffenthette volna, hogy figyi Sanyikaám. Itt ez a Dezső... mármint nem itt, hanem ott és én is oda megyek, vagy elmondta volna, hogy elege van a langymeleg húgyban ázni és lelépett, mert ő még VALÓBAN ÉLNI AKAR, mert az nem élet, ami Sanyi mellett volt....

Makkiavelli (törölt) 2014.06.25. 09:52:01

@leonito77: nyugi, a csaj csak pénzért van vele ("elköltözött tőlem") és gyakorlatilag szarik a poszter fejére, hiszen csak úgy lelép.

Gondolom a poszter már kicsit gazdagabb, mint a csaj, viszont a csaj szintje a poszter felett van még így is, ezért a csaj csak kényelmi állandónak tartja a posztert, legyen hol lakni, segítsenek neki és ne legyen egyedül, de igazából ezerrel vadássza a "hozzávaló" magasabb szintű kant.

2 eset:
- összejön neki: lelép azonnal, ezek az ideiglenes lelépések is azért lehetnek, mert talált valakit és most tesztelgeti
- nem jön össze neki: visszakönyörgi magát a poszterhez

ebben a történetben megint 1 hajszálnyi érzelem sincsen, csupán a csaj játszik a poszterrel
a poszter is részben hibás, mert 37 körül még mindig 30 alatti, szintje feletti nőket nézeget, akiknek koruknál fogva is sokra tartják magukat (még van időm, többet érdemlek) és túl magasra lövik be saját szintjüket

nem tudom, hogy a poszter mennyire gazdag és milyen állása van, de ha "gazdag" (van saját lakás, ház, kocsi), akkor valszeg a fiatal bolti eladó mariska sem tűnik nagyon jó választásnak, hiszen ő is majd felkapaszkodásra használja a posztert, cserébe meg kap ugye ideiglenesen egy fiatal nunát, ugye túl nagy a különbség kettőjük között

nézegessen a poszter a saját korosztályában (30 feletti nők, akik már le akarnak nyugodni), hátha ott több szerencséje lesz

ezt gondolom most

Makkiavelli (törölt) 2014.06.25. 10:03:43

amúgy olvasgatom itt néha a posztokat és abszolút nem értem, hogy mi az, hogy az egyik csak úgy lelép szó nélkül a másik meg nem tudja, hogy mi van

ez mi?!

csomószor olvastam már ezt a jelenséget

ha velem valaki ezt csinálná, páros lábbal rúgnám ki és soha többet nem akarnám látni

tudom, a sok év meg a múlt, de ha most ilyen, akkor mi lesz 5-10 év múlva, akkor is lelép csak úgy?

leonito77 2014.06.25. 10:12:30

@Makkiavelli:

Egyet értek, kivéve a fiatal csajt. Azt megengedheti magának szórakozásból, már, ha a poszter képes még szórakozni. (és itt nem a csaj átverésére gondolok)

Father Justice ♋ 2014.06.25. 10:43:22

"A végén már mindenben egyetértettem vele.."
"És nem tudom, hol hibáztam."

:)

Светлана Павлова 2014.06.25. 10:57:29

@Makkiavelli: Mindig úgy képzelem ha egy nő eléri a 30-at akkor automatikusan rákerül a lejárt a szavatossági címke :D

Persze arról már kevesebb szó esik, hogy a 40-es férfi család nélkül már valóban lehet freaky kategória.

De persze marha kényelmes az általánosítás.

Father Justice ♋ 2014.06.25. 11:11:34

@Makkiavelli: "amúgy olvasgatom itt néha a posztokat és abszolút nem értem, hogy mi az, hogy az egyik csak úgy lelép szó nélkül a másik meg nem tudja, hogy mi van"

Pedig nincs ebben semmi különös: egyszerűen akkora a szintkülönbség, hogy a nő ezt a pofátlanságot is simán megengedheti magának a posztíróval szemben.

Ha csak 1 szinttel lenne jobb Dezsőnél, jó eséllyel elő kellene vennie a tarsolyából a "kell pár hét egyedüllét, hogy át tudjam gondolni a jövőnket.." típusú gagyi kifogásokat, mielőtt nekilát az új kan tesztelésének. Mivel azonban lényegesen jobb nála, simán lógva is hagyhatja, elvégre:

1) Biztos benne, hogy Dezső nem tud már holnap leakasztani egy másik, legalább olyan kaliberű és annyival fiatalabb nőt állandóra, mint ő.
2) Mivel a tökéletes pincsiztethetőségéről már meggyőződött, ha nem jön össze a jobb fogás, úgy cuccolhat vissza hozzá, mintha mi sem történt volna.

Ettől függetlenül a bolti zsengesunára nem feltétlenül lenne hülyeség rámozdulni, még akkor is, ha ő is csak felkapaszkodási célzattal menne bele a konstrukcióba. Ha a lakhatás biztosításán felül csak minimális kiadások merülnének fel egy-egy dugás viszonylatában, és az érzelmi maszlagot is távol tudná magától tartani, kifejezetten jól járna Mariskával.

Arról nem is beszélve, hogy amint a pincsiztető rüfi megneszelné, hogy új nő van a képben - emiatt bizonytalanná vált az addig biztosnak hitt (vissza)menekülési útvonala -, ő kezdene el újra kaparni, és ez kitűnő alkalom lenne Dezsőnek a régi konstrukció alapjainak a felülvizsgálatára, és a lapok szigorú újraosztására.

Dehát ennyi talpraesettséget eleve kár kinézni azokból, akik ilyen posztokat írnak.

alebzsaflab 2014.06.25. 11:16:53

Posztoló kesereg, mert nem tudja mi van a barátnőjével. Ez most csak szünet? Vagy szakítás? Közben meg: "lenne egy másik lány, akivel eddig csak flört volt".
Posztoló. Elmész te a pics@ba.

Father Justice ♋ 2014.06.25. 12:12:02

@alebzsaflab: És meddig kellene várnia a nőre, ha az nem jelentkezik? 2 hétig, 3 hónapig, 4 évig? Vagy még ő hívogassa, hogy ez szakítás volt-e, vagy sem?

A posztoló ettől függetlenül elmehet a picsába a Dezsőkesége miatt.
De mindenképpen csak Gizi után.

alebzsaflab 2014.06.25. 13:11:32

@Father Justice ♋: Igézek a posztolótól: "Most úgy döntöttem, inkább várok, hogy ő döntsön, és elhiszem, hogy nem csak szükségből volt velem eddig"
Nekem úgy tűnik, ha ennyit írt és ennyit agyal miatta, akkor még mindig szereti. Akkor meg mi az hogy lenne egy másik? Vagy posztoló elkezdte már korábban felhőztetni a másik lányt?

TBal 2014.06.25. 13:49:14

@Father Justice ♋: No, fura érzés, de most veled van egyetértve. Ez a két mondat mindent elmond... volt valami netes szabálykönyv arról, hogy mit vár a nö a férfitól, amiböl a következö maradt meg (kb. idézet):

- Ha megkérdezi, hogy mi legyen vacsorára, mond határozottan azt, hogy sült oldalas. A "nekem mindegy", vagy a "dönts te" rossz válaszok.

No, a hapsi pontosan ezt csinálta. Egyszerüen a nö nem kapta meg a férfi dominanciát, határozottságot. Mondjuk az kérdés, hogy ez a hapsinál megvolt, csak a nö tett erösen az ellen, hogy meg is maradjon, Vagy a hapsi gondolta azt, hogy ha több helyen átengedi neki a döntést, az a csaj értékelni fogja?

Father Justice ♋ 2014.06.25. 14:04:17

@alebzsaflab: Rosszul tűnik. Nem szereti (annyira), csak tisztában van vele, hogy egykönnyen nem kap jobbat állandóra, ezért bízik a nő visszatérésében. Persze az ilyen szintű megalázkodást látatlanban magától értetődőnek tűnik 100%-ban a rózsaszín ködből levezetni, de pont az, hogy már keresgél(ne), rávilágít arra, hogy nem egészen erről van szó. Közel 4 év után már kicsit túlzás is lenne..

A felhőztetés pedig más dimenzió, és eleve csak a nők kiváltsága. Annak sarkalatos pontja a delikvensek funkciók szerinti felosztása és a lebegtetés (a remény fenntartása, hogy kellő kitartással előbb-utóbb sunára mozdulhatnak - de értelemszerűen sosem fognak).

Ennek a férfi kvázi-megfelelője legfeljebb a háremtartás lehetne, de egyrészt ehhez a műfajhoz a posztíró nagyon kevés, másrészt annak, hogy a cipőfényezés fortélyainak megvitatása közben egy fiatal eladólány kétszer is rámosolygott, ebből a szempontból semmi jelentősége.

Namely 2014.06.25. 14:17:19

Kérdezd meg a kurvát, hogy a "szünet" alatt használ-e óvszert. Ha igen, dugd meg költséghatékonyan, ha nem, akkor leszophat (ha lenyeli), különben az is felejtős.

Diotima 2014.06.25. 15:02:10

Poszter, majdnem beszoptam, hogy érzelgős kis szerencsétlen vagy. Pedig csak szépen tálalod, hogy elment az állandó, és dugjam é meg az újat, vagy játsszak a biztosra. Nem sajnállak bakkker, oldd meg.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.25. 15:10:02

@Diotima: Hehe! Akkor nem csak nekem jött át ez a sok rinyából?! XD

Diotima 2014.06.25. 15:14:12

@Bundabandi (Cookie Bunny): Tényleg majdnem beszoptam, de az apró részletekben rejlik a majdnem igazság, miután tudjuk, hogy a teljes igazság a borban van! :D

Makkiavelli (törölt) 2014.06.25. 16:24:28

@Bundabandi (Cookie Bunny): @Diotima: én nem értem, nektek teljesen kimaradt, hogy a csaj csak úgy lelépett?
Vagy ez normális?

Nem tudom, melyik világban éltek.

Igen, a férfi most nem tudja, hogy tartsa még megalázva-e magát a szinttel felette lévő csajtól vagy mozduljon rá a következőre. Ez olyan nagy bűn?

Vagy már megint a férfi a hibás, amiért a egy nő átbaszta és csak úgy lelépett? Ti mocskos feministák vagytok, hogy mindig a férfi a hibás, akkor is, amikor a nő görény?

@Светлана Павлова: kérlek, azt írtam, h a nő le akar nyugodni, családot akar, gyerekeket. Nem felhőztetni és eltűnni pár napra. Azt csak a királylányok is a hülye picsák csinálják, akik a jó testük miatt fiatalon ezt még megtehetik.

@Namely: pontosan ezt kell tenni

@Father Justice ♋: kiváló helyzetelemzés még továbbgondolva az én ötleteimet is. Ez van, ezt kell elfogadni.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.06.25. 16:37:02

Hűűű új Trollunk van?! :D De jó, de jó! :D

Diotima 2014.06.25. 16:56:28

@Makkiavelli: Bundással mi általában verjük a férfiakat, mert bazi nagyok és erősek vagyunk! Nem feminizmusnak hívják, abúzusnak, ezt sem tudod!? :D

Ne hisztizz, nem áll jól, trollnak meg gyenge. Az igazi troll olyan kemény, mint a kád széle! :D

Makkiavelli (törölt) 2014.06.25. 17:07:47

@Bundabandi (Cookie Bunny): @Diotima: ha valaki veletek nem ért egyet, akkor az troll?

Tudom, magyar blogkoon ez szokott lenni az első védekezési forma, amikor nem tudtok semmi értelmeset válaszolni arra, amit mond a másik.

Persze el lehet vicceskedni a dolgot, hogy felsőbbrendűnek tűnjetek, de ezt csak a bénák csinálják.

A következő válaszotokban, ha lesz, akkor meg jön egy kis személyeskedés és további vicceskedések egymásnak ahelyett, hogy válaszolnátok a feltett kérdéseimre.

De nyugi, megszoktam már.

Diotima 2014.06.25. 17:24:19

@Makkiavelli: Veled is "vicceskednék", de te már megszoktad, hogy basztatnak, biztosan leperegne. :D

Joe69 2014.06.26. 00:03:23

Poster hagyja a francba a csajt, aki már régen valaki más farkán ugrál, de még nem tuti az a dolog, azért tartja bizonytalanságban őt. És hajrá az eladó kiscsajra, nem baj, hogy fiatal, nehogy már harmincas, kudarcélményeket produkáló idegbajos szinglikkel kínlódjon, elég depresszió volt eddig is.

Sadist 2014.06.26. 08:32:33

@Makkiavelli: "Ez olyan nagy bűn?"

Csak akkor, ha férfi csinálja :)

plantingC4 2014.06.28. 04:37:41

"Lehet, hogy itt a vége?"

Lehet.
süti beállítások módosítása