HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2014/08/11/mikor_csokkenti_egy_no_az_igenyeit

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr126594165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Namely 2014.08.11. 10:12:48

Ha adsz neki 3 pofont, kétszer gyomorszájon vágod, és ötször belerúgsz.
:)

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.08.11. 15:22:16

Mikor csökkenti egy nő az igényeit?

Na, én soha. Normális férfit keresek, de alább nem adom. Pedig nagyon nehezen található ilyen. :P

JOKKA21 2014.08.11. 16:01:39

Akkor csökkenti, amikor egy szépfiú felcsinálja, lelép és a csaj ott marad egy-két gyerekkel.Vagy akkor, ha az összes gazdag szépfiú elküldi a környékén.:D MNK

Joe69 2014.08.11. 19:04:19

Sajnos, tényleg ez van. Igaz, régen is ez volt, és most is ez lesz, mert visszatértünk a múlthoz. A fideszalkotmánynban nincsen benne a nyugdíjhoz való jog, de benne van, hogy a gyerek köteles gondoskodni idős szüleíről - mint az afrikai törzseknél..Az első előszele, hogy csökkentsék a a gyerektelenek nyugdíját. Magyarán a házasság és a gyerekcsinálás, családalapítás megint gazdasági kényszer lesz az egyén szintjén. Szaporodjunk, miközben nincs rendesen fizető munka, normális bevétel, amiből fel lehetne nevelni a porontyot és amúgy pont a népességszaporulat teszi tönkre a Földet. Így aztán a csajok továbbra is a régi játékban vesznek részt: árunak tekintik őket, illetve árunak tekintik saját magukat., aminek minél jobban felverhetik az árát. A dolog annyival rosszabb, hogy mindamellett felvesznek egy álöntudatos álfeminista attitűdöt, mintha bármi is változott volna a szerepükben.
süti beállítások módosítása