HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2014.08.18. 07:50

Imádok szerető lenni

http://csajokespasik.blog.hu/2014/08/18/imadok_szereto_lenni

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr556612867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.08.18. 07:57:40

Joe! Jöhet a link! :D

mütyür 2014.08.18. 08:30:21

hát én ezt végigröhögtem :D

poszterina: egészségedre! önigazoló picsa :D

2014.08.18. 08:37:53

@mütyür: Vicces, amíg nem gondolsz bele abba, hogy hány kapcsolatot tehetett tönkre a kurva.

mütyür 2014.08.18. 08:39:43

@Pillanatragasztó: pontosan. és csodálkozik, ha lekurvázzák. ma nincs erőm felhúzni magam, inkább röhögök. Kiröhögöm. az ilyennek még macska sem jár :))

mütyür 2014.08.18. 08:48:07

egyébként ha bátor lenne, ezt a posztot bezzeganyára teszi fel :P

2014.08.18. 09:56:48

@Namely: Nem. Röviden: a csaj arra büszke, hogy meg tudja magát dugatni a kapcsolatban élö férfiakkal.

MiaManó 2014.08.18. 10:16:46

Szerintem ez egy kamu poszt, csak azért írta meg valaki, hogy feltornázza a vérnyomásomat. A poszternek (vagy a kamu írónak) leginkább orvosi segítségre lenne szüksége, minél előbb!

Namely 2014.08.18. 10:17:41

@Pillanatragasztó: köszi!

Akkor a rövid összefoglaló után a poszthoz,
Hülye vagy! Más, okosabb nők ezzel pénzt keresnek!
:)

leonito77 2014.08.18. 11:33:36

Óóóóó, szegény ürítő csésze :)

Sadist 2014.08.18. 13:30:57

@mütyür: Pedig paradox módon ő a legkevésbé kurva, mert nem kér cserébe semmit, hanem bárkivel megdugatja magát. A fehérmájú ribanc jobb kifezés rá.

JOKKA21 2014.08.18. 14:53:11

Ribanc ez a csaj is, mint a többi.

Nero.A.Véres.Költő 2014.08.18. 17:10:53

Betűre passzol erre az emberre a szociopata pszichológiai leírása. Nem feltétlenül buta a csaj, viszont 0 erkölcsi érzékkel rendelkezik. Ismerek hozzá hasonlót

hany eves a kapitany 2014.08.18. 21:36:35

Hu. El nem tudom kepzelni hogy a fenebe valaszthat maganak valaki, foleg egy no ilyen szomoru, erzelemmentes eletet... Atyam!

hany eves a kapitany 2014.08.18. 21:37:50

@Pillanatragasztó: jo, de alapvetoen nem ennek a ribancnak a hibaja, hogy ezek a faszik mind elcsabultak

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2014.08.19. 07:43:32

Jé, még működik a blog :-) , kitartó társaság, grats. :-) . Re: poszt Sajnálom ezt a nőt, elég tré a sikerszériája, és fura elképzelései vannak az örömről. @Nero.A.Véres.Költő: igazad lehet

2014.08.19. 07:53:28

@hany eves a kapitany: Ezt nem merném ilyen kategorikusan kijelenteni. Egy optimális világban valóban így lenne, de amiben élünk, az közel sem az. Az a helyzet, hogy egy genetikai programmal születünk: a férfiak arra vannak kódolva, hogy minél több nőt kapjanak meg, a nők meg arra, hogy a legjobb férfit szerezzék meg. Ez önmagában se nem jó, se nem rossz, egyszerűen ez volt a legalkalmasabb módszer az ember, mint faj túléléséhez. A monogámia csak az utóbbi pár ezer évben terjedt el, ami evolúciós szempontból nem több egy pillanatnál.
Tehát jelenleg adott egy genetikai program, aminek ellentmond a társadalmi elvárás. Akaraterővel meg lehet felelni az elvárt monogám viselkedésnek, és azért én még bízom benne, hogy ez a többségnek sikerül is. De ha valaki módszeresen és folyamatosan feszegeti a határokat - mint a poszter - az nem kérdéses, hogy végül jó eséllyel sikerrel jár. (Már amennyire ez sikernek nevezhető.) Tudod, ez pont olyan, mintha én elkezdeném feszegetni a szomszédom bejárati ajtaját. Jó erős ajtónak látszik, de nincs kétségem afelől, hogy ha elég kitartó vagyok, akkor nem jelenthet akadályt. A difi az, hogy ha másik ember ajtaját feszegetem, azt a BTK megfelelő tétellel díjazza, míg a másik ember kapcsolatát elvileg nem tilos módszeresen szétbombázni. De morálisan számomra a kettő között nincs nagyobb különbség.

Sadist 2014.08.19. 14:53:48

@hany eves a kapitany: Nem csak a ribi hibája, kellettek hozzá a kedves feleségek/barátnők is. A poszterina gyakorlatilag alájuk ígért. Mint amikor megjelenik a piacon egy jóval olcsóbb, de ugyanazt a terméket/szolgáltatást nyújtó eladó. Hülye lenne valaki nem azt (is) választani, a többi eladónak meg természetesen ez jócskán bassza a csőrét.

TBal 2014.08.19. 15:43:29

@hany eves a kapitany: @Zsit (nyau és rémizé): @MiaManó: igazából nem értem, mi ez a nagy megmondás, miért kell sajnálni. Neki ez az öröm, ö így érzi jól magát. Más meg monogám párkapcsolatban, megint más meg megint máshogy. Ez már tiszta vallás, van az istennek tetszö út, és vannak a szegény szerencsétlen eltévelyedettek, akik jajjaj, a pokolba fognak jutni, segítsünk megtalálni neki A helyes utat.
Vagy 1984, ahol van jószex, meg a szexbün.

Amúgy lehet, hogy ki fog égni, de az is lehet, hogy nem, egy nö nagyon sokáig vonzó tud maradni. Ö szereti az életet, és élvezi, csak máshogy, mint mások. De ha kiég, ha depis lesz, akkor is az ö döntései, az ö útja.

És mielött jönnétek, hogy de hát sok családot tönkretesz: szerintem mindenki a saját kapcsolatáért felelös, és mindenki képes fizikailag nemet mondani, csak három hangot kell megfelelö sorrendben kiejtenie a száján. Az embereknek nem burokban kell tuddniuk hüségesnek lenni, hanem egy olyan világban, ahol vannak külsö ingerek. Ez a csaj egy ilyen külsö inger. Ha ö nincs, majd lesz más, akivel ezek a pasik félrelépnek, ez kb. törvényszerü. Az összes külsö ingert meg ne akarjuk már kiirtani, az elég szar világ lenne.

hany eves a kapitany 2014.08.19. 15:50:21

@Pillanatragasztó: @TBal: @Sadist: nehéz kérdés ez:) Valahol jogos a hasonlat, miszerint, ha elég kiratóan feszegetünk egy ajtót, bejutunk, de ha a párom félrelépne, azt gondolnám, hogy valamit vagy valamiket nem tudtam megadni neki, mindegy, hogy mennyire igyekeztem, valami nem volt teljes. De persze, egy kapcsolatben hiába az nagy összetartozás, semmi nem konstans, ha épp hullámvölgy van, biztos könnyű elcsábulni. Engem mondjuk nehezen lehetne hűtlenkedésre rávenni, de ez valszeg nem a kapcsolatról, hanem az emberről árul el valamit.

TBal 2014.08.19. 15:58:26

@mütyür: már miért lenne önigazoló? A saját örömét keresi, ehhez keres partnereket, akik önszántukból jelentkeznek. Szerintem egyenes jellem.

@leonito77: azt szintén nem értem, hogy miért kell ürítöcsészének nevezni valakit. A férfipárja ennek mi, az élö vibrátor (Csernus ír ilyet)?
Egyébként, ha már ennél a fogalomrendszernél tartunk, "ürítöcsésze" szerintem az a nö, aki nem magáért a szexért megy bele az aktusba, csak mint egy nagyobb cél része (csak a szexért magáért nem feküdne le a pasival), és utána amikor kiderül, hogy a férfi viszont csak a szexért volt/van vele, akkor csalódik. Erre az esetre ez pont nem igaz, a csaj magáért a szexért szexel, élvezi, és pontosan azt kapja, amit kért, ö is élvezi, meg a partnere is, win-win. mégis mi ezzel a baj, miért kell emiatt lenézni a csajt, mínuszos kifejezésekkel (kurva, ürítötartály) illetni öt?

Az "ürítöcsészével" meg még az a bajom, hogy maga a szó alárendeli a nöt a férfinak, mintha csak a férfi "üríthetne", a nö nem. Szerintem ez is egyenrangú, a nönek is szüksége van ürítésre, kielégülésre, meg a férfinak is.

TBal 2014.08.19. 16:05:12

@hany eves a kapitany: azért ezzel óvatosan... ha tudod, mi az a Milgram-kísérlet, akkor azt is tudod, hogy mekkora a különbség aközött, hogy mit gondolsz, belemennél-e egy ilyen dologba (ott 99,8% mondta, hogy nem menne bele - az a 0,2% egy tapasztalt, Vietnámot megjárt ex-katona volt...), és hogy ténylegesen belemennél-e (2/3-ad belement - pedig ott nem egy félredugásról volt szó ugye, hanem halálos áramütés adásáról egy ismeretlennek).

Szerintem amúgy ha az ember ellen akar állni egy elcsábulásnak, akkor célszerü edzeni, gyakorolni rá, olyan helyre menni, ahol nagy az esély, és ellenállni. Úgy nagyobb az esély, hogy éles helyzetben is úgy dönt az ember, ahogy szeretne :).

TBal 2014.08.19. 16:12:06

@hany eves a kapitany: " ha a párom félrelépne, azt gondolnám, hogy valamit vagy valamiket nem tudtam megadni neki, mindegy, hogy mennyire igyekeztem, valami nem volt teljes."
És igazad lenne :). Ugyanis ahhoz egyszerre kéne izmosnak és mackósnak, kisfarkúnak és nagyfarkúnak, rosszfiúnak és jófiúnak (illetve, ha a párod még biszex is, férfinak és nönek) stb. lenned, hogy mindent megadj neki. Nyilvánvalóan egy embernek vannak határai, mindig lesz olyan, amit egy másik ember adni tud, te meg nem. Persze van, hogy a nö olyanért megy máshoz, amit a párja is meg tudna adni neki, csak éppen nem teszi. No igen, ilyenkor jogos a hamuszórás...

hany eves a kapitany 2014.08.19. 23:48:18

@TBal: igen, de en valami olyasmire gondolok, amirol a posztolo is irt egy esetben. Hogy van, amikor letezik a hullamhegyek es hullamvolgyek mogott a megingathatatlan egyseg, osszetartozas, es van, amikor az ember ezt a mogottes dolgot csak hallucinalja :) a megcsalasnal szerintem mindig lehull a lepel, az egyik csak hallucinalt:) van, hogy nem tudom megadni, amit akar, de egyek vagyunk, mas nem fer kozenk.
@Pillanatragasztó: meg azert ez nem csak akaratero kerdese. Erted, azert a tobbseg azzal kozi ossze az eletet, akit nem csak szeret, hanem, aki maximalisan megfelel az igenyeinek, kielegiti azokat. Igy, ha felbukkan valaki, aki valamilyen szempontbol szupranormalis inger, azt ki nem szarja le?!:)

Joe69 2014.08.20. 23:53:08

Van ilyen, én is ismerek ilyen csajt, de vigyázat. A pasik általában felturbózzák a trófeáik számát, a csajok viszont letagadják,ezért szokatlan, ha egy csajnak "pasisan" nagy a szája a témában.

A link meg itt van, tessék:csajokrol.blog.hu/2010/06/26/miert_a_nos_ferfi_kell

Alapos a gyanúm, hogy sokkal életközelibb.

leonito77 2014.08.21. 08:31:44

@TBal:

Nem én kategorizáltam be a nőt ürítőcsészének, hanem saját maga.

Azzal semmi baj nincsen, ha valaki imád szexelni és meg is teszi, de ez a csaj levadássza a foglalt pasikat. Morálisan ebbe most nem mennék bele.

Viszont nyilván, ha egy boldog párkapcsolatban élő embert levadász, mert olyasmit nyújt az ágyban (gátlástalan) amire az még csak gondolni sem mert, akkor bizony egy jó guminő lesz belőle, ürítőcsésze, olyasmi ami végső soron egy örömlány aki profi.

Csak ezek az emberek nem akarnak kurvázni, neki kell elcsábítania ezeket.

Nem is marad egyetlen barátja sem, egyetlen ember sem, aki szereti és aki ne az ürítőcsészét látná benne.

Én ezzel nem nem gondoltam általánosítani, én kifejezetten erre a nőre írtam ezt és szerintem a kifejezés, bármennyire is visszatetsző, találó és helyt álló.

Maga a poszt egésze meg egy szánalmas önigazolás. Ilyesmi akkor keletkezik, mikor a poszt írója már maga is kezdi érezni, hogy az amit tesz nem jó, még neki sem, ezért azt meg kell támogatni valamilyen jól hangzó indokkal.

(kognitív disszonancia)

Sadist 2014.08.21. 14:19:33

@leonito77: "végső soron egy örömlány aki profi."

Sokan keverik a fogalmakat. A profi azt jelenti, hogy az a hivatása és abból él. Az amatőr pedig azért csinálja, mert szereti.
Az, hogy valaki amatőr, nem azt jelenti, hogy nem ért hozzá.

leonito77 2014.08.21. 14:43:06

@Sadist:

Elnézést, talán nem fogalmaztam érthetően. Úgy gondolom, hogy ez a lány szexuális téren nagy örömöt tud okozni. (ami a szakmája egy örömlánynak).

És pontosabban arra gondoltam, hogy egy örömlány, ha jó a szakmájában akkor egyenértékű ezzel a nővel, annyi különbséggel, hogy oda te mész és nem csábít el.

Az ember gyarló. Én persze a poszterint inkább sajnálom, mert ugye mindent visszakap az élettől... mint mindannyian.
süti beállítások módosítása