HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2014/08/19/gunther-nek_nehez_a_lanyokkal

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr286616215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.08.19. 08:10:10

Wow, az el-eltűnő lazacsávó elgyszer csak lelépett. Ki gondolta volna! Remélem megterhesedni azért sikerült, hisz ugye az volt a cél.

leonito77 2014.08.19. 08:50:49

Ejjjj.

Azt hiszem a srácnak komoly baja van. Minimum borderline, vagy hasonló... tovább kell lépni.

Megértem a poszterint, az ilyen személyiség pillanatok alatt az egekbe emeli őt, de sajnos ugyanolyan gyorsan le is taszítja onnan.

Mellesleg a srác elmondta, hogy másokkal is így viselkedett. Ő ilyen. El kell engedni és a kis másfél hónapot nyugodtan a szívébe zárhatja, mint kedves emléket. Pont.

Ha valami úton módon ez folytatódna, akkor a poszterin már komolyabb sebeket szerezne....

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.08.19. 09:18:31

A végéről hiányzik, hogy: " ekkor csörgött az óra és felébredtem"

Csak nekem tűnik úgy, hogy a srác pont azokat mondta, amiket a lány hallani akart? Sikerült is megfektetnie párszor, majd hihhhetetlen módon Pest felé közeledve már nem közeledett. Ugyan miért? :)

Én romantikus típus vagyok, de ez sok:

"Günther egy ideje hosszú útra készült egyedül és tudtam, hogy nem ellenkezhetek, egy ilyen szabad lelket nem lehet kalitkába zárni."

Megijedt... aha, hogy még Pesten is találkoznia kell majd veled. Felejtsd el gyorsan!

SciNu 2014.08.19. 10:06:43

@leonito77: borderline? Inkább tökéletes játékos. Megdugta párszor a csajt, majd elhúzott a francba és és a végén még a lány sajnálja őt, hogy milyen rossz szegény túl bonyolult lelkű szabadszellemű srácnak.

leonito77 2014.08.19. 11:25:36

@SciNu "Mr.Danger" Bob: Ne hidd, hogy nincsen ilyen, mert én bizony megismertem. Amikor a pszichés betegség átlagon felüli intelligenciával párosul, akkor valami nagyon érdekes dolog jön létre....

Aki ismert ilyet, az tudja... de szerintem jobb nem ismerni.

Namely 2014.08.19. 11:35:01

"nem tudom, mi lehet a fejében"
de neki legalább van valami...

Namely 2014.08.19. 11:36:07

Tudom, lopott vicc (Spinédzserek):

"Mit tegyek most?"
Sterilizáltasd magad!

TBal 2014.08.19. 14:27:48

El tudom hinni a sztori, a lány stílusa számomra szórakoztató, én drukkolok neki.
Én kicsit más szemszögböl fognám meg a történetet: a lány arra mindenképp alkalmas lenne, hogy elindítson a srácban egy pozitív változást: pl. mondhatná neki, hogy szálljon magába, és gondolja el, hogy mit szeretne az életében elérni, ténylegesen akar-e pl. társat, családot, gyereket... ha igen, akkor azon is gondolkozzon, hogy mit kell tennie ez ellen. Ismerje meg magát, hogy mire mi a reakciója, olvassa el pl. a társas lényt... illetve, tudatosíthatja benne, hogy a posztban említett reakciókon kemény munkával lehet és érdemes is változtatni, mert ezek az életcéljai útjában állnak.

Ha ez sikerül, akkor akár összejönnek végül, akár nem, a csaj adott a világnak egy értékes embert.
Az érzésem a levél alapján az, hogy ök ketten lehetnek "Igaziak" egymásnak, de - föként a hapsi oldaláról - ehhez még kell egy adag meló.

Sadist 2014.08.19. 15:03:36

Naiv picsa összefutott egy vérbeli puncivadásszal, párszor odatartotta neki, most meg eltűnt és nem keresi. Ki érti ezt?

www.youtube.com/watch?v=z13qnzUQwuI
süti beállítások módosítása