HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2014/09/19/az_egomnak_kellett_ennyi_ferfi

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr766710687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.09.19. 08:13:23

Nyugodtan lehet, de akkor viszont tilos panaszkodni, hogy a férfi, aki később ér az élete csúcsára, majd 30-40-50 éves korában tart egyszerre több nőt. Tudod, az egójának épp az kell :D

leonito77 2014.09.19. 09:02:28

Szergény poszterina. Azt hiszi, hogy sokkal több önbizalma lett attól, mert minden jött-mentnek széttette a lábát, de persze nem kurvulásból, hanem erkölcsösen.

Én nem ítélem el őt, ő vette magára az előző posztot és most megpróbál mosakodni. Akinek nem inge, ne vegye, poszterin meg jól felöltözött.

Amúgy a magánvéleményem az, hogy aki ilyesmit tett korábban, majd hirtelen megváltozott (éppen kapcsolatban van) és kihirdeti, hogy ő bizony mennyire is megváltozott, az szerintem pont egyáltalán nem változott semmit.

Ez nem más(bele értve a posztot) mint egyszerű önigazolás. Az élet meg nemsokára (előbb-utóbb) visszaírja a dolgokat és a múltban átélt kicsapongások mind megismétlődnek, a színdarab ugyanaz marad, csak a szereplők változnak, egyedül a poszterin marad ugyanabban a szerepben...

Ha igazán megváltozna, azzal kezdődne, hogy megtudná, miért nem volt előtte önbizalma, mit rontott el, mik a gyengeségei, majd szép lassan el kezdené szeretni és megbecsülni magát és akkor bizony változna ő. És persze nem egyik napról a másikra...

Na persze akkor nem is lenne szüksége az önigazolásra és mi sem olvashatnánk ilyen szösszeneteket...

Αphelion 2014.09.19. 09:59:53

@Pillanatragasztó: Szerintem a poszter teljesen korrekt volt mindenkivel, es igaza van, a kurvak elsosorban penzert csinaljak, szoval lekurvazni azt aki elvezetbol csinalja az nem tobb velemenynyilvanitasnal, ami a valosag helyett a frusztraltsagon alapul.

TBal 2014.09.19. 10:08:47

Nicsak, mind a két oldal véleményét látjuk. Nekem tetszik a csaj leírása, nem gondolom, hogy önigazolás lenne, mint @leonito77: volt egy ilyen idöszak is az életében, ennyi. Még mindig nem értem, hogy a szex az miért annyira szent dolog, és mi köze van vadidegeneknek ahhoz (illetve honnan), hogyaz hogyan jó és hogyan nem. Jószex meg szexbűn.

Hurri Kán 2014.09.19. 10:29:59

Kellettek azok másnak is, nem csak az egódnak ;)

2014.09.19. 10:39:21

@Aphelion 2014: Nem kurváztam le. A másikra is csak azt írtam, hogy szociopata.
Természetesen, nyugodtan lehet egy kis domb is büszke arra, hogy milyen sokan megmászták, ha ettől érzi jobban magát, de én továbbra is fenntartom a a jogom a kiröhögésére :D

Αphelion 2014.09.19. 10:47:39

@Pillanatragasztó: A multkori poszter kurvazta le, ez egy olyan ing volt amirol nem is gondoltam volna hogy magadra veszed! XD Leginkabb csak azert cimeztem neked a kommentet, mert reggel mikor olvastam a posztot csak a tied latszott meg :)

leonito77 2014.09.19. 10:49:22

@TBal: Én nem ítélem el a csajt, csak rávilágítottam, hogy amit ír, az puszta önigazolás.

A szexet nem tudom, hogyan hoztad ide, mert szerintem az nem volt itt részletezve. Szexbűn.. :D Az mi? Olvasd el, a poszterin saját maga eljutott oda, hogy nem volt önbizalma.

Na most ezután lefeküdt mindenkivel, aki csak rákacsintott, ebből nyerve önbizalmat (ebből senki sem tud valódi önbizalmat kovácsolni, csak ideig óráig bizonyítva látja, hogy kívánatos, szerethető, stb)

Az is kiderült a posztból, hogy poszterin nem egy szépség, nem rajonganak érte a hapsik.

Ebből azért össze lehet tenni a sztorit. Az egyetlen különbség most az, hogy éppen van barátja. De a poszt elején leírta, hogy előtte volt 2 darab 2 évek komolykapcsolata. Amiben nem kacsintott félre, sőt nagyon a kapcsolatban volt.

Szerintem most pont ugyanez van. Ha netán vége lesz, akkor indul a buli elölről.

Ha mondjuk én kövérnek érzem magam (és persze az is vagyok) és ez zavar, akkor van két lehetőségem.

1. Megbékélek a súlyommal és a túlsúlyos testemben érzem jól magam. Így nem lesz önbizalom gondom, helyén kezelem a saját külső értékeimet.

2. Lefogyok (sport, diéta, életmódváltás) és a kívánt súlyommal már elégedett leszek, helyreáll az önbizalmam.

Ámde az emberek legnagyobb része válassza a 3. lehetőséget, a legkönnyebb utat.

3. Nem fogyok le, nagyon frusztrál a dolog, nem szeretem emiatt magam és irigy vagyok másokra. Próbálom bizonyítani, hogy így is elkelek a halpiacon ezért mindent megteszek, hogy legyen párom, vagy legalább a férfiak foglalkozzanak velem. (mindenkinek szét teszem).

Szerintem, ha valaki kicsapongó és neki úgy teljesen jó, mert ettől tényleg jó neki, az szerintem nem ír ilyen posztokat.

Αphelion 2014.09.19. 10:53:09

@TBal: "Még mindig nem értem, hogy a szex az miért annyira szent dolog"

Hat szerintem meg a kozepkori egyhazi doktrina utohatasai erezhetok sok ember gondolkodasaban, ami meg ugye pont hogy nem szentkent kezelte a szexet, hanem a csunya es rovid foldi elet tisztatalan es szegyellni valo velejarojakent...

Αphelion 2014.09.19. 11:02:09

@leonito77: "Az is kiderült a posztból, hogy poszterin nem egy szépség, nem rajonganak érte a hapsik."

Nincs benne az orszag top 5 legjobb csajaban, ez vilagos, de azert ronda se lehet, mert akkor nem jart volna jol az egoja a kicsapongasi kiserlettel.

"Szerintem, ha valaki kicsapongó és neki úgy teljesen jó, mert ettől tényleg jó neki, az szerintem nem ír ilyen posztokat."

Ez jogos, de a poszter alapvetoen nem kicsapongo, csak volt egy ilyen idoszaka, es emiatt magara vette a multkori poszter szohasznalatat. Szerintem azert irhatta, hogy ramutasson, hogy nem feltetlenul kicsapongo az aki ilyen elethelyzetben van, es plane nem feltetlenul elitelendo.

TBal 2014.09.19. 11:46:02

@leonito77: szerintem az, hogy valaki szépség-e vagy sem, ilyen esetben tök irreleváns. Ha nulla az önbizalma, egyszerüen nem fogja szépnek érezni magát akkor se, ha egyébként az. Egy elromlott kapcsolat után föleg annak az egy pasinak a véleménye számít a csaj számára, akivel épp szétmentek.

Szexbűn: olvastad az 1984-et? Ott a kizárólag reprodukciós célból csinált, mindenféle érzelmet és élvezetet nélkülözö szex a "jószex", bármi más szexuális tevékenység a "szexbűn"

"Na most ezután lefeküdt mindenkivel, aki csak rákacsintott, ebből nyerve önbizalmat (ebből senki sem tud valódi önbizalmat kovácsolni, csak ideig óráig bizonyítva látja, hogy kívánatos, szerethető, stb)"
Meséld már el légyszi, hogy hogy jutottál annak fantasztikusan megingathatatlan bölcs tudásnak a birtokába, hogy te így ezt 100%-os biztonsággal kijelenthesd?

leonito77 2014.09.19. 11:51:09

@Aphelion 2014: Az ego alapvetően sokszor az egyén érdeke ellen dolgozik szerintem.

Amúgy nekem volt ismerősöm, két gyermekes anyuka férjjel, 160 centi, 130 kg, hófehér bőrű, szeplős, két gyerek utáni elhízott, lógós mellel, mindennapi sültkrumpliszaggal.

Na most azza a felkiáltással, hogy a férje csak 3 hetente nyúl hozzá (persze titokban) nekiállt társkeresőzni és heti 3 különböző pasas is megdugta.

Pedig leírtam, vállalhatatlan volt a külseje. Amikor még 50 kg volt rakatott magára pár tetoválást.El tudod képzelni, hogy az hogy néz ki egy 130 kilóra hízott testen?

A mondandóm lényege nem az, hogy le a túlsúllyal, hanem az, hogy akármilyen igénytelenül is nézhet ki bárki, van sok ember, aki elmegy vele. (na persze max egy hetesek a románcok). Zsák a foltját ugye...

Arról most nem beszélnék mi lett a házassággal miután a férj megtudta a dolgot...

Szóval szerintem ott van a kutya elásva, hogy a poszterin magára vette a lekur...ást. Tehát valahol ő is így érzi, azaz a szándékai nem feltétlenül azok, amiket ő állít.

Szerintem teljesen máshogyan fogalmazta volna meg a dolgot...

leonito77 2014.09.19. 11:55:00

@TBal: Olvastam az 1984-et. De nekem rögtön a gondolatbűn jutna eszembe..

Amúgy ne értsél félre. Én nem jeletek ki 100% biztonsággal semmit, csak leírom a véleményemet.

Én a szövegből vontam le a következtetést, mivel leírta, hogy az egojának volt szüksége a nagyobb mennyiségű légyottra.

Leírta, nem volt kelendő, de azt is, később már annak érezte magát. Én erre gondoltam.

De ha úgy vesszük, lehet kamu poszt is és akkor a szerző jót röhög a sok önkéntes lélekbúváron.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2014.09.19. 12:04:23

@leonito77: Én veled értek egyet. Valamiért nagyon magára vette és annak mélyebb okai vannak. Bizonygatja, hogy most már mosolyog rajta, meg minden...de akkor miért érezte, hogy meg kell írnia? Hmmm mintha kicsit visszavágyna abba a pár hónapba, amit ugyan elítél, de mégis egy hormon/önbizalomlöket volt neki, mert akkor kellett "mindenkinek" Miért gondolom azt, hogy a mostani kapcsolatával is van valami? Most sincs rendben az önbizalma.

leonito77 2014.09.19. 12:14:20

@Bundabandi (Cookie Bunny): Én ide akartam kilyukadni. A mostani kapcsolatából szemlélve olyan a dolog, mint amikor előtte volt hosszú kapcsolatban.

Bizonygatja, hogy ez most neki jó, pedig fogalma sincsen neki, mi a jó.

Nekem az a véleményem, ha az ember boldog, akkor az látszik rajta, elégedett magával, az élettel. Viszont, ha az ember elkezdi hangoztatni (főleg úgy, hogy senki sem kérdezte), hogy ő boldog, akkor valószínű, hogy nem az...

Mondjuk, ha egy 35-40 éves pasas folyton azzal henceg, hogy mennyi nőt dönt meg, meg milyen szuper az ágyban... hadd ne idézzem válaszul Csernust, mert nem szeretem, de ebben az esetben azért egyet értek vele. (haha és ő írta a Felnőtt húsleves című önigazolást én barom meg pénzt adtam érte)

Namely 2014.09.19. 13:32:29

"a k*rvák kapnak valamiféle juttatást a szolgáltatásaikért"
"Nekem az a pár hónap rakta helyre az önbizalmamat"
comprendo?

Αphelion 2014.09.19. 14:10:50

@Namely: Ez nem egy juttatas, amit elozetes megallapodas alapjan fizettek neki a pasijai a szexert cserebe. Az egvilagon semmi koze nincs a prostituciohoz annak amit csinalt.

Sadist 2014.09.19. 17:56:54

A másik posztnál is folytatódott a diskurzus, ez a komment részlet valami óriási:
"Nem ítélek el egy 20 éveket (b)író embert csak azért, mert mások számára ez lenne a helyes(amit te is írsz, miután pölö én sem élek/éltem hasonló helyyzetben, merem feltételezni a csajról, hogy nem bántani akar senkit, csak tapasztalatokat gyűjt)."

Érted, nem kurva, nem ribanc akkor sem, ha egy hétvégén átmegy rajta egy focicsapat, hanem csak tapasztalatot gyűjt :)

indapass90210 2014.09.20. 00:50:20

Hálistennek' még mindig igaz, hogy akárhányan is tették bele, ha megmossa, utána olyan lesz, mintha mise' történt volna!

Szintet lépett (ex) Naiva. 2014.09.20. 08:45:07

Imádom az itt jelenlévő nagyon okos, mindig a jó és helyes úton járó embereket, akiknek még sose volt olyan időszakuk, amikor olyat tettek, amit később sose tettek volna meg, mert rájöttek, hogy az nem nekik való.
Nekem erről az a véleményem, hogy miért ítéljek el valakit azért, mert jobban megismerte önmagát? Kit bántott vele? A közerkölcsöt? Már ne is haragudjatok, de azt ki nem szarja, hogy másnak mi a véleménye. A pasiknak meg volt választási lehetőségük, innentől kezdve nem értem ezt a nagy erkölcscsősz felháborodást se itt, se a másik oldalon.

Joe69 2014.09.20. 15:29:25

@Pillanatragasztó:
Köszönöm !! Remélem, Szöszi is olvassa ezt, aki egyszerűen lenyomorékozta a delikvenseket..pedig mennyivel több meló ezt farokkal megoldani, mint p..val:))

Sadist 2014.09.21. 13:41:46

Óbazmeg, facséról jön a Mariana-árok mélységű kontent: deluxe.cafeblog.hu/2014/09/20/hatalmas-sikert-ert-el-az-elvalt-ferfi-tanacsa/
Nem tudom, hogy szóljak-e a csajszinak, hogy ez egy olyan tökéletes pincsi leírása, akivel még csak szóba sem állna? :D

Sadist 2014.09.21. 16:11:38

Gyönyörű. Egyszerűen gyönyörű :D
velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/09/21/pasi_miatt_boldog_keresztes_ildiko/

"egy nagyon befolyásos, milliárdos férfi mellett találta meg a szerelmet."

"Keresztes Ildikó huszonöt évig volt az Edda gitárosával, Kicska Lászlóval, kapcsolatuk két évvel ezelőtt ment tönkre: Kicska egy nála több mint húsz évvel fiatalabb nő mellett kötött ki."

Ahogy Father is szokta mondani, van itt minden, mint a búcsúban :D

Father Justice ♋ 2014.09.22. 10:38:43

@Sadist: Valószínűleg szóba állna.. 30 fölött, amikor maradékelven megállapodik.

"Kérd meg, hogy írjon egy listát arról a tíz dologról, ami által úgy érzi, szeretve van."

Pláne, ha a mintapincsi előreláthatóan sok terméket tud majd biztosítani erről a listáról neki.
süti beállítások módosítása