HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2014.12.24. 07:35

Nem kéri a pénzemet

http://csajokespasik.blog.hu/2014/12/24/nem_keri_a_penzemet

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr327008099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JOKKA21 2014.12.25. 04:55:11

Örülj neki.Legalább megmarad neked.

Joe69 2014.12.26. 01:42:19

Ez tipikusan az a helyzet, hogy korai huszonéveske nem tud mit kezdeni a saját korosztályával és ezért nyit felfelé, bár a +12 nem tűnik soknak ebben a műfajban. Tapasztalataim szerint inkább egyfajta lázadásból kötnek ki a látványosan csóró, igaz, állítólag küzdő pasik mellett ideig-óráig. Ugyanis ebben, továbbá a még idősebb korosztályban bőven vannak valamit elért pasik, akiknek pont az alsó huszonéveske puncik kellenek, és azért a kényelmesebb megoldás hamar felülírja a lázadást..

CsóróésCsúnya (törölt) 2014.12.27. 12:09:12

@Sadist: ooo ezt én akartam, am vicces hogy a főoldalon úgy hozzák h 5 érv ami nem pénz, de azért a cikkben mégis tesznek említést az anyagiakról.

Sadist 2014.12.27. 13:48:36

@Lúzerarc: Tudod hogy van ez, a cerka mérete sem számít, kivéve ha kicsi :D

Father Justice ♋ 2014.12.27. 13:51:41

@Lúzerarc: Mivel ez az egyetlen valós érv egy fiatal nő részéről egy középkorú férfi mellett, elég átlátszó is lett volna kihagyni a felsorolásból. A másik négy csak körészőtt önigazolás-gyűjtemény, hiszen ezekkel a tulajdonságokkal egy harmincas férfi is ugyanúgy rendelkezhet. Ha ezek a szempontok (egyesével) ugyanakkora súllyal esnek a latba, mint a pénz, miért nem közülük választják ki a megfelelőt, hogy aztán közösen gyarapodjanak anyagiakban és együtt építsenek fel valamit? Ja, hogy a készbe sokkal könnyebb beleülni - csak egy ilyen kijelentéshez már némi őszinteség is kellene, ugyebár.

A bevezetőben van a lényeg: "..teljesen természetes dolog, ha egy 40-50 éves pasi már kiépített egzisztenciával rendelkezik, és hogy ez a fiatal nőknek imponál." - erről van szó, a többi csak finghámozás.

Innentől kezdve kb. annyira hiteles a poszt, mint amikor egy kurva az magyarázza hosszan, hogy ő valójában nem kurva, hanem "szexmunkás".

CsóróésCsúnya (törölt) 2014.12.27. 14:58:58

@Father Justice ♋: +1, én is hasonló végkövetkeztetésre jutottam.

Joe69 2015.01.01. 23:08:20

@Father Justice ♋:
Ejnye , my Father, te is lesüllyedtél az MNK szintre ?:) Igenis, van jelentősége a másik 4-nek is, egyébként ugyanezeket én is többször leírtam itt - és tapasztaltam. Mellesleg az a tudat egy csaj részéről, hogy a pasinak egzisztenciája van, és valaki, NEM feltétlenül azonos azzal, hogy le is akarja húzni. Főleg, ha maga a csaj is dolgozó nő. Ezek a valódi gyöngyszemek a kategóriában, nem a büfészakos fősulisok, stb..
süti beállítások módosítása