HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

2015.06.17. 07:52

Egy ötvenes nővel csalt meg

http://csajokespasik.blog.hu/2015/06/17/egy_otvenes_novel_csalt_meg

Velvet Randi

  1. Baromságnak tűnt elsőre, kiderült, hogy tényleg az
  2. Ketten emelik le a részeg vőlegényt a menyasszonyról

Alibanya jegyzetel

  1. Ha felnövök, feleség leszek...

Könyves Blog

  1. A polcodon állhat össze a világválogatott
  2. Az újgazdag oroszok csodálatos élete
  3. Likó Marcell anyja keserű napjait is droggal édesítette
  4. A hopi indiánok és a magyar parasztok világa nem is áll olyan távol egymástól

Ritkán Látható Történelem

  1. Múzeumlátogatás: USS Hornet repülőgép-hordozó

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr227550574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szintet lépett (ex) Naiva. 2015.06.17. 08:26:26

Most akkor mi is a probléma?

Hogy megcsalt? Ez tényleg az, ahogy kezelte.

Ötvenes nővel? Nem tök mindegy, a nő hány éves?

Tapasztalt tapasztalatlan 2015.06.17. 09:10:43

@Szintet lépett (ex) Naiva.: Szerintem az, hogy egy kétszer annyi idős nővel cserélte le a párja nem éppen szolgálta az önbizalmának a növelését. Amúgy persze, tök mindegy.

@Köldökszösz (csodalampa): Te meg kicsit előítéletes! :)

Amit viszont nem értek, hogy ha valaki (legyen akár fiú, akár lány), ilyen "kilátástalan" helyzetbe jut a párkeresés során, akkor hol vannak a barátai, akik feltöltenék az önbizalmát, segítenének neki túljutni a lelki mélypontokon, letargiákon? Véleményem szerint mindenki találhat magának megfelelő párt, akivel "minden" passzol, csak éppen ezt a személyt meg kell keresni. Szóval a legrosszabb dolog, amit egy fiatal tehet, ha feladja a próbálkozásokat és csak a múlton kesereg:
csajokespasik.blog.hu/2015/06/12/inkabb_maradok_egyedul
Sajnos manapság a legtöbb poszt mégis valami ilyesmiről szól. Kezdek aggódni, hogy nem lesz aki megtermelje a nyugdíjamat! :)

Papírsárkány 2015.06.17. 09:20:00

@Tapasztalt tapasztalatlan: Ami érdekes számomra ebből a posztból az az, hogy a "nem figyel rám" (egyszerű google kereséssel is megbizonyosodhatunk róla) jellemző és gyakori női panasz.

Kérdéseim:
- vajon mennyire kell igaznak lennie, hogy már egy férfit is zavarjon?
- akkor most (poszterin logikájával) minden nő gyerek(es)?
- pontosan mit vár a kapcsolattól, ha ennyivel elintézi az okokat, hogy "Olyan nevetséges indokokat hozott fel, amiket nem is értettem." ?

Azért nem ártana komolyan elgondolkodnia, mennyire volt ő benne ebben a kapcsolatban, ha a féri egy ÖTVEN éves nő karjaiban landolt?

croesus aka. the grinder 2015.06.17. 09:23:12

"Semmi baj vele, de a saját korosztályán belül keresgéljen, ahogyan én is."

Aha. Szóval senki ne merészeljen kilógni a sorból vagy a dobozon kívül gondolkodni.

"Én szerencsére sosem éltem át."

Lehet hogy a férfiak a saját italukba tették a ginát hogy lefeküdjenek veled :)

Az a barátnő pedig egy tankönyvi esettanulmány: 5 év alatt annyira figyelt a párjára, hogy ennyi idő alatt se vett észre semmit. Bónuszként még azt is megtervezte, hogy hozzámegy egy olyan emberhez akit egyáltalán nem ismer. Gratulálok!

Tapasztalt tapasztalatlan 2015.06.17. 09:40:07

@Lord Papírsárkány: Abszolút igazad van, nem akarom mentegetni a poszterinát, mindössze arra akartam célozni, hogy nem rinyálni kéne, hanem keresgélni a több ezer szingli pasi között és megtalálni a megfelelőt!

pretty kitty 2015.06.17. 10:16:07

@Tapasztalt tapasztalatlan: hα ɛgγ ρα$ι $ζιπg£ι ȷακκσr αππακ ά£τα£άβαπ σκα ναπ.......έ$ πɛm αζ h hű δɛ mιɛπ hɛ£γɛ$ ρα$ι!!!! XDDDDDDDDD :PPPPPPPPPPPPPPP

Szintet lépett (ex) Naiva. 2015.06.17. 10:18:16

@Lord Papírsárkány: A poszter párja nem volt korrekt, de neki is egyszerűbb volt megsértődni. Egyszer hallanék olyat, hogy szétmentünk, mindketten hibásak voltunk, tudom én mit rontottam el, és ezen a következő kapcsolatomban igyekszem változtatni.
De szép is lenne.

Papírsárkány 2015.06.17. 10:24:46

@croesus aka. the grinder: "Lehet hogy a férfiak a saját italukba tették a ginát hogy lefeküdjenek veled :)"
LOL

@Tapasztalt tapasztalatlan: @Szintet lépett (ex) Naiva.: a legtöbb ember megérdemli egymást :)

@Köldökszösz (csodalampa): szerintem elég büntetés neki, hogy egy 50-essel sikerült csak :D :gonosz:

Köldökszösz (csodalampa) 2015.06.17. 10:33:00

@Lord Papírsárkány: De lehet, hogy az legalább megkérdezte tőle előtte, hogy "Egyébként hogy vagy, milyen napod volt?" :)

Szintet lépett (ex) Naiva. 2015.06.17. 10:41:01

@Köldökszösz (csodalampa): Meg az is lehet, hogy az "öregasszony" élvezte a szexet, nem jutalmazásra használta.

alebzsaflab 2015.06.17. 11:05:15

@Tapasztalt tapasztalatlan: De sokkal könnyebb behisztizni és kijelenteni, hogy minden férfi egy disznó.

pretty kitty 2015.06.17. 11:11:51

ɛζ α πέπι ȷι$ öτνɛπ ένɛ$ £ɛ$ζ.....mάrmιπτ ȷöνőrɛ XDDDDDDD......ρα$ικ τι mɛgc$α£πάτσκ νɛ£ɛ ȷα βαrάτπőτöκɛɛɛɛɛτ??? ;))))))))

velvet.hu/gumicukor/2015/06/17/anyja_villantott_bimbot_miley_cyrus_helyett/

(ταρι πɛκɛδ πɛm κɛ££ νά£α$ζσ£πσδ, τυδσm h τɛ τυτι πɛm c$α£πάδ mɛg νɛ£ɛ ȷα ρhɛ£ɛ$έgɛδ........τɛ mαx mι£ɛγνα£ mɛr α fιȷατα£σκrα βυυυυκ$ζ XDDDDDDDDDDDD)......βσc$ι ȷɛζτ πɛm £ɛhɛτɛττ κιhαgγπι :)))))))))

Tapasztalt tapasztalatlan 2015.06.17. 11:31:10

@VVVVAKÁCIȷÓÓÓÓÓ!!!!!!: Köszi! De amúgy tényleg, én egy szent vagyok! :)

pretty kitty 2015.06.17. 11:50:42

@Tapasztalt tapasztalatlan: $ζτ. ταρι?? ;))))))) mαȷδ ά££ίτυπκ πɛκɛδ ɛgγ $ζσβrστ :))))))) έ$ α fɛ£ɛ$έgɛδ ι$ rαȷτα £ɛ$ζ αmιπτ έρρɛπ......ταριζσδ!!! ;)))))) XDDDDDDDDDD

gizi6 2015.06.17. 13:26:06

@Szintet lépett (ex) Naiva.: Mindketten hibásak voltunk, de te jobban.:)

Szintet lépett (ex) Naiva. 2015.06.17. 13:36:27

@gizi6: Az kizárt, hogy én hibás lehetek. :-) :-) :-)

Tapasztalt tapasztalatlan 2015.06.17. 14:20:55

@gizi6: @Szintet lépett (ex) Naiva.: Pedig ez tényleg működik. Mi is, a feleségemmel tök jól ismerjük egymás hibáit! :)

_Ω_ 2015.06.17. 17:01:10

"Egy ideje nincs senkim, nem bízom a férfiakban, az okát mindjárt leírom."
Remek, akkor pénteken mehetsz csajozni! Csak szokni kell kicsit a gondolatát... :-P
Vagy rá kéne igen gyorsan döbbenni, hogy mind egyéniségek vagyunk, mind különbözőek vagyunk, kivéve azt az egyet aki a tömegben azt mondja: "Én nem."
Őt leszámítva a többinek lehet esélyt adni. Nem állítom, hogy nem fog több rossz élmény érni, de csak azért mert egy megcsalt, nem fog mindenki más is megcsalni akivel összefuthatsz még az életben. Főleg ha jégcsákányt is tartasz az ágy alatt.

"Semmi baj vele, de a saját korosztályán belül keresgéljen, ahogyan én is."
Sejtem mire gondoltál, de ettől félig kinyílt a bicska a zsebemben, meg lassan kezdtem is előhúzni onnan. Itt valami olyat láttam volna szívesebben, hogy keresgéljen tovább, mert nálad ez a korkülönbség már túl sok. Létezhet olyan 26 éves nő aki szívesen randizna azzal a 41 éves "hapsival"; miért állnál az útjukba?

Nem hinném, hogy éretlen és túlérzékeny vagy, de azért itt-ott még kissé zöld az írásod, ahol az élet a nagy pofont adta ott meg szépen feketedik már. Sebaj, még van időd, lehetsz akár kalaposinas is! A további párkeresésben pedig sikert kívánok! Azért nem sokat, mert bőven elég, ha egyszer sikeres az a keresés és többé nem kell keresgélni. :-)

Joe69 2015.06.18. 12:06:10

Túlérzékeny és éretlen - asszem posztoló leírta a lényeget azzal, hogy volt pasija véleményét idézte. Amúgy egy elég tipikus szinglisedő folyamatot, egy hülyeszingli kialakulását láthatjuk. Az első pasijánál még nem zavarta a korkülönbség, pedig az is legalább 10-15 év lehetett.Nyilván azért, mert egy korai huszonéves csajnak a vele egykorú hülyegyerek éretlen pasik a legtöbb esetben egyszerűen nem partnerek. Ahogy azonban ballag a 30 felé, el kezd fosni a saját korától, és akkor már rohadt fontos lesz neki a partner életkora. Gondolom, még jó pár évig 26 évesnek fogja magát nevezni, aztán amikor 40 felé, majd 32 évesbe ragad be jó ideig. 30 felett már mindenki vén szar lesz, aki idősebb nála. 34 évesen 28 éves, 42 évesen 23 éves pasija lesz. Ahogy most a 30+-os pasija egy nyilván hozzá hasonló előéletű 50-es nőben landolt.

Azok a rémtörténetek meg, amiktől tart, tipikusan a dugástól való félelmet, másrészt a hozzáillő partnerekkel szemben támasztott teljesíthetetlen elvárásokat testesítik meg. Az idősebb férfi lealázása meg a saját korától való fosását. Viszont a fiatalabb férfiakkal szemben már nem lesznek elvárásai, hiszen az vámpír sem vár többet fiatal áldozata vérénél, amitől maga is megfiatalodottnak hiheti magát.

Egyébiránt meg
süti beállítások módosítása