HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2015/06/26/a_lany_masik_hapsival_lepett_le

Velvet Randi

  1. Titokban elvett egy másik nőt, de majdnem kimagyarázta

Alibanya jegyzetel

  1. Magam ura

Könyves Blog

  1. Pillants bele A fehér király forgatásába!
  2. Marha jól néz ki Piszkos Fred és Fülig Jimmy, 2017-re lehet film belőle
  3. Vonatok és sorsok csattannak egymásba Kolozsi László bűnös univerzumában

Ritkán Látható Történelem

  1. Láttad már Steven Tyler érettségi fotóját?

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr827574186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapasztalt tapasztalatlan 2015.06.26. 09:26:21

Ez egy kicsit hosszúra sikerült, főleg, hogy egyetlen mondatot írt le ezerféle képen.
De amúgy megértem a srác problémáját. Tanácsként viszont csak annyit tudnék mondani, hogy tanuljon a múltból és képezze magát a jövőre! Aztán egyszer majdcsak szembejön a "királylány". De ez kb. most hangzik el itt tízezredszerre.
Ellenben lehet, hogy máshol (is) kéne keresni! Hiszen a rendes lányok nyilván bujkálnak a rendes fiúk elől! :) :)

executive summary 2015.06.26. 09:55:51

poszter minden csajt elriaszt a túláradó szeretetével

hany eves a kapitany 2015.06.26. 10:47:44

Az a baj, hogy nagyon nehez szavakba onteni, hogy mi ilyenkor a baj, de most nemreg pont volt dolgom egy ilyen pasassal es konkretan 5 randinal nem jutottunk tovabb, ugyhogy friss az elmeny, megprobalok tanacsot adni. Biztosra veszem, hogy haritani fogod az egeszet, ahogy nem erted/erzed, azt sem, hogy mit mondanak a pszichomokusok :) de ha mar sok bogar el van ultetve a fuledben, egyszer csak megfogan az a gondolat :)
Tenyleg a tularadas a gond. Es nem, nem azert mert a nok nem szeretik, ha valaki a tenyeren hordozza oket es amugyis a rosszfiukra buknak. Hanem mert sut a megfelelni vagyas, az, hogy csak egy kapcsolatban erzed magad teljesnek, valoszinuleg azert, mert magadnak nem tudod megadni a szeretetet es nincs igazan onbecsulesed, ezert csungsz a masikon. Tudom, hogy kozhelyes es kegyetlennek is tunik, de elj teljes eletet, talad meg, hogyan tudsz egyedul boldog lenni, mert te is jobban jarsz, ha ez nem egy masikmeberen mulik :) Egy kapcsolat attol meg persze hab a tortan, de ne maga a torta legyen :) :D

alebzsaflab 2015.06.26. 13:26:05

Kicsit off:
Tegnap ismerősökkel összeültünk egy közös vacsorára és szóba hoztam a blogot. Meséltem nekik egy-két dolgot, páran beleolvastak. Felmerült pár kérdés is. Nem régóta és nem rendszeresen kommentelek ide, ezért gondoltam megkérdezem. Van valamilyen "női elmélet" is, ami olyan, mint a férfiaknál a szintezés elmélete? Illetve volt olyan női kommentelő (Jokkina nem számít), aki rendszeresen és sokáig azt ecsetelte, hogy minden férfi csak "azt" akarja, vagy valami hasonló siránkozás?

SciNu 2015.06.26. 14:34:25

@alebzsaflab: Miért kell a Mustang, ha a kurvát úgyis pénzért veszi? Anélkül inkább az ő oldalukra dől a mérleg nyelve.

Bölcs Jaroszláv 2015.06.26. 14:38:31

@hany eves a kapitany: Félretéve a poszterrel kapcsolatban a személyes fenntartásokat, illetve negatív előérzeteket veled kell egyetértenem. Ha a poszter be tudná rendezni a kis életét úgy, hogy jól érezze magát benne függetlenül attól, hogy van-e benne rajta kívül még valaki akivel szoros, közvetlen kapcsolatban áll, akkor mindjárt könnyebben menne a dolog. Nem jelenti persze ez azt, hogy akkor kapásból szembejön a királylány, de ha nem görcsöl annyira rá a dologra, és egyébként az érződik rajta, hogy egy kellemes, kiegyensúlyozott egyéniség, akkor sokkal könnyebben tud a szabad "vegyértékeivel" kapcsolódni hozzá egy másik ember (aki alapértelmezésben nőnemű).

gabocaboy 2015.06.26. 18:19:04

@alebzsaflab: minden férfi csak azt akarja. természetesen mellé egy kiegyensúlyozott nyugis kapcsolatot.

egyébként a nők mit akarnak?

gyereket, családot és pénzt. családot később egy pénzesebb pasival.

szegény ártatlan nők. az ....nyuk 3.14..ját.

Joe69 2015.07.05. 22:53:08

Sokadszor:egy nőnek olyan pasi kell, akiről el tudja képzelni,hogy bármikor megcsalhatná, leszarhatná.Aki kellhet más nőnek is. Akiről tudható,hogy nyomorult sunátlansága miatt szalad utána, azt a nők megvetik és maximum csicskáztatják.
süti beállítások módosítása