HTML

Így Jártunk Blog

Mi így jártunk, most itt vagyunk. Te hogy jártál? Oszd meg velünk az ellenkező nemmel kapcsolatos tapasztalataidat, vagy épp kérj tanácsot, mi segítünk. Vagy így, vagy úgy! Vagy csak jót nevetünk, de nem csak rajtad, magunkon is.
Levelet ide várunk: igyjartunkblog@gmail.com

Mi IJnk, ki vagy a blogoszférában, jegyeztessék meg a te URLed, jöjjön el a te autoposztered, legyen meg a te elsőzésed, mint a gépen, úgy a telón is! Mindennapi pináját add meg Dövannak ma, és bocsásd meg Jokkának az MNKzást, miképpen a kislánynak is megbocsátják a "transzformációkat"! És ne vígy minket a kényelmi állandóba, de szabadíts meg minket a Coelhótól! Mert tiéd az oldalsáv, a tartalom és a sávszél mindörökké. Úgy legyen.

Friss topikok

Instant Coelho



Az ÍJ szépsége bölcs haraggal támad.

Így Járós Extrák

Szűrés engedélyezése

http://csajokespasik.blog.hu/2015/07/06/nem_alapitok_csaladot_egy_lotyoval

Velvet Randi

  1. Szerintetek biszexuális vagy homoszexuális vagyok?
  2. Volt fogadás, hogy melyikük mer alám nyúlni
  3. Még egy hűtlen, aki a zuhanyban telefonálással bukott le

Könyves Blog

  1. Csak este 10 után vehetnének erotikus ekönyvet a németek
  2. Dávid Ádám: Egy digitális bennszülöttet is lenyűgözhet Houdini
  3. Így néz ki A tetovált lány folytatása!
  4. Hosszú: Hemingway a férfimosdóba invitálta Fitzgeraldot
  5. Combba karcolt élettörténet

Ritkán Látható Történelem

  1. Madeira - 1984
  2. Napi érdekes (20 kép, 18+!) - 124

A bejegyzés trackback címe:

https://igyjartunk.blog.hu/api/trackback/id/tr507603456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leonito77 2015.07.06. 09:23:45

Kedves poszter!

Én úgy gondolom, hogy a te problémád nem a nőkkel van, hanem saját magaddal, legfőképpen az önbizalmaddal méghozzá szexuális téren.

Kenegetheted a szart mindenfelé, de ha változtatni akarsz akkor szembe kéne nézni saját magaddal. Nem tudom fizikai, vagy lelki a dolog, de erre vannak ám jó szakemberek. Mivel az egzisztenciád átlagon felüli, így a feleség keresés könnyebben fog menni...

De mivel kicsi a fütykös és/vagy nem áll fel, esetleg túl korán véget ér a móka így igazából te attól parázol. hogy otthagynak a francba és megszégyenülsz.

Valószínű innen ered az idióta számháborúd, hogy az előző barátnődet hányan kefélték meg. És akkor rá jön még az is, hogy folyton azt érzed, mások sokkal jobban megdugták.

Na, ha csak 2-3 pasi volt, akkor van esélyed az alacsony összehasonlítási alapnál.

Az a szomorú igazság, hogy nincsen. A 22-es csapdájában csücsülsz és agglegényként fogsz megöregedni. Pedig elmehetnél egy szexuálpszichológushoz, az segítene rajtad, ma már könnyen elérhető a viagra is, így lesz mivel megtámogatni a "pici" kis önbizalmadat.

Amúgy meg vascsövet érdemelsz azért, mert kritizálod a nők partnerszámát és amikor a tiédre kerül a szó, akkor meg azt mondod, az más, arról nem te tehetsz. Muhahaha :)

SciNu 2015.07.06. 09:49:40

@leonito77:Azon én is jót nevettem mikor mosdatta a szerecsent hogy az nem az ő hibája. Miért nem várt akkor a házasságig a szexel? Akkor neki sem lenne 2-3 nál több partnere.

a lujza 2015.07.06. 10:21:11

"Ha pedig valaki azzal jönne, hogy álszent vagyok, mert én is több nővel szexeltem, mint 2-3, akkor arra azt tudom mondani, hogy ez nem az én döntésem volt."

Ááááá, BAZMEG!!!4!!négy!

1. a posztolót 20-30-szor megerőszakolták élete során, és egyszer sem tett feljelentést.

2. a posztoló szimplán be van fosva, hogy összehasonlítják a szexuális teljesítményét mással.

3. jó eséllyel hatalom- és kontrollmániás egyben, valamint csak a szép nők jönnek szóba, ezt az ellentmondást meg baromira fel sem ismeri!
mivel a szép nők eleve a saját hatalmukhoz vannak szokva, valszeg találnak egy kevésbé frusztrált, komplexusos és elvárásokkal teli alfahímet, akit telibe nem érdekel, mi volt 2004-ben az eseménynaptárban, hanem szimplán tudnak a mának és a boldogságnak élni.

ha poszterke elengedné ezt az ostobaságot, amúgy még jóra is fordulhatnának a dolgok. persze az ilyen önérzetes meg fixált típus úgysem megy szexuálpszichológushoz, hiszen ő tökéletes, csak a mai büdös lotyókkal van a baj.

Bölcs Jaroszláv 2015.07.06. 15:23:11

Bazmeg poszter! Te nem tudtad, hogy ha megmossa a csaj akkor utána olyan, mintha új lenne?
Ja, különben pedig költözz át az Iszlám Államba, ott meg is kövezheted a csajt, ha nem szűz.

leonito77 2015.07.06. 15:38:03

@Bölcs Jaroszláv: Ez szerencsére a férfiakra is igaz :D

Sadist 2015.07.06. 18:17:18

Második Velvetes posztban a poszterin vajon mit akart ezzel?

"Kíváncsi volnék őszinte véleményekre, ugyanis ha beszélgetek férfiakkal, mindegyiküktől azt hallom, hogy ez mennyire elítélendő és ők, hogy nem tennének soha semmi ilyet, de mégsem lehet mindenkinek ez a véleménye, hiszen akkor lenne valaki ott és segítene ilyen szituációkban megszabadulni egy nem kívánt udvarlótól."

Az, hogy valakik nem tennének ilyet, miért jelenti azt, hogy aktívan részt vennének a megakadályozásában? Nem az ő dolguk.

gabocaboy 2015.07.06. 19:39:47

"Gyakorlatilag fűvel-fával kefélnek"

a bokroknak meg savanyú a szőlő.. :D

nem azt kell kérdezni a nőktöl mennyi pasijuk volt, hanem felvinni a kecóra és tisztázni, ki lesz alul.

aki pedig sokan morfondírozik, recskázzon inkább élete végéig, ha úgy érzi, hogy bőven van ideje.

alebzsaflab 2015.07.07. 23:59:58

@Sadist: "Nem az ő dolguk."
Az nem baj, ha trollkodsz. De ne ilyen primitív módon csináld.

Joe69 2015.07.13. 02:30:15

Először is javasolnám örökbecsű régi posztomat, különös tekintettel a végére:

csajokrol.blog.hu/2010/04/14/szinglik_1

Poster nyilván ezt a kategóriát kapja ki. Harmincas, egész korábbi életüket párhuzamos pasizgatással töltő posztszingliket, akiknek kezd szétesni a pasifelhője, és rádöbbennek, hogy sürgősen férjhez kell menni, amíg lehet. És még örülhet, hogy negyvenes fejjel nem vénszarozzák le, mert ez a kategória már előszeretettel fiatalabb pasikra utazik, mert így kompenzálja a saját kora miatti fosását. Megkockáztatom, a viselkedésük pont emiatt olyan, amilyen, mert sajnálják magukat, hogy nekik csak ilyen vénemberek jutnak.

Régebben úgy volt, hogy a pasik sokszorosan felszorozták valós szexuális partnereik számát, a nök viszont redukálták, ahogy lehet. Ma már egyenjogúság van, ugyebár, amit a pasiknak szabad, az szabad a csajoknak is. Viszont elhinni nem kötelező. Amúgy meg feszegetni bunkóság (nők szokták főleg).

Posternek egyébként azt javasolnám, nézzen körül értelmesebb huszonéves csajok között. Rengeteg van, aki nem tud mit kezdeni a korosztályában lévő hülyegyerekekkel, és kifejezetten vonzódnak az idősebb pasikhoz. Persze nem az ál-erkolcscsősz bigott faszokhoz.
süti beállítások módosítása